Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cedrob

Pracowałeś w firmie Cedrob i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dobra dusza - 2014-10-15 19:42:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ciekawe czy ten szmaciaż witek też żone tak traktuje w domu jak ludzi w pracy ale witku nie martw się nie jestem msciwy ale pamiętliwy jak tak dalej bedziesz traktował ludzi sprawiedliwość cie nie minie to nie jest groźba tylko to jest obietnica skurwysyński nasieniu
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-10-16 14:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanawia mnie to jakie mniej więcej są zarobki w firmie, bo na razie toczą się tutaj dyskusje tylko na temat dyrekcji i traktowania pracowników, a ja też jestem ciekawy ile mógłbym zarobić będąc nową osobą w firmie i nie moge takich informacji tutaj znaleźć, może jakiś obecny pracownik mi pomoże?
zdjecie uzytkownika
zła dusza - 2014-10-24 22:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale witek komuś zalazł za pazury a swoją drogą to traktuje ludzi jak niewolników wydziera się na nich co uwłacza ich godności a co by było jakby ktośjego żone tak traktował i co pan na to panie witku
zdjecie uzytkownika
kali - 2014-11-24 14:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zła dusza - 2014-10-24 22:36:14]:
ale zauważ jeden istotny fakt... że tak nie jest i prawdopodobnie nigdy nie będzie , więc wspomniany przez Ciebie Pan nie będzie sobie tego pewnie wyobrażał i wzniecał w sobie ludzkich uczuć. Niestety , ale jak się już ktoś za młodu ukształtował taki będzie. Ludzie się tak łatwo niestety nie zmieniają
zdjecie uzytkownika
iks - 2014-12-08 19:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powodzenia w cedrobie!
zdjecie uzytkownika
kurka - 2014-12-20 22:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
życie go zmieni wcześniej czy pózniej i tak mu da w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a wtedy ludzie go oleją
zdjecie uzytkownika
Ponury - 2015-01-01 17:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) w ktorym ludzie traktowani sa gorzej niz bydło , 12 godz pracy bez przerwy to jeden z ostatnich pomysłów kierownika
zdjecie uzytkownika
kikita - 2015-01-02 19:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na temat zarobków nikt się nie wypowiada ponieważ są rożne ale co najmniej w sezonie wyciągnie się 2000 ale to minimum . A co do kierownika to ma swoje osobiste podejście do każdego pracownika niektórych traktuje gorzej a niektórych całkiem dobrze . ale moją skromną opinią nie jest taki zły ale może mi się tak tylko wydawać ponieważ nie mam z nim bardzo dużo do czynienia. Dużo osób kiedyś narzekało na Kierowniczkę Pakowni a ona jest bardzo sympatyczna! Jeżeli już sie na kogoś drze to niestety to jest ostateczność bo skoro do Cedrobu przychodzą same matoły no to sory ale po dobroci sie już nie da bo i tak nic nie rozumieją !!! Pozdrawiam i nie spinajcie sie bez potrzeby :P Pracownica :)
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-01-11 14:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Duzo do zmienienia w Cedrobie. Godziny pracy ruchome - nic nie zaplanujesz.W sezonie duzo pracujacych sobot.Pieniadze lepsze w sezonie bo wiecej godzin, byloby dobrze jak te pieniadze byly za 8 gdzin, tak to szału ni ma.Ma ktos duzo wolnego czasu moze tu przyjsc takich lubia. Kierownictwo ma pewno nad soba presje i kieruje sie tylko realizacja planow , o nie mysla o pacownikow dla ktorego zycie nie konczy sie na gesiach, kurczakach i kurach. Typowy polski kapitalizm.
zdjecie uzytkownika
kurka - 2015-01-28 09:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pozdrowienia dla nieroba nr1 rysiu wyjdziesz wreszcie z cienia
zdjecie uzytkownika
wkurzona - 2015-02-15 21:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co za jaja piszecie o jakich matołach ty jesteś matoł że takie brednie piszesz pewnie jesteś kapusiem co proszę pani ona yo zrobiła
albo coś mówiła a zarobki2000 to zapychają ludzie cały tydzień po 12 -13 godzin ja nie pozdrawiam i spinaj się a najlepiej spadaj kikita idiotko
zdjecie uzytkownika
tim - 2015-02-19 11:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma szuka magazyniera za 1750 brutto żal.pl osoby z dobrym j.rosyjskim i komunikatywnym ukraińskim :)Oferta Urząd pracy Wieliczka.
zdjecie uzytkownika
masakra - 2015-02-19 20:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzi sie nie szanuje i nigdy nie szanowalo. Ciekawe czy ten wasz kierownik w ogole czyta co sie o nim mysli .....
zdjecie uzytkownika
martin - 2015-02-28 03:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czego się spodziewac po ogłoszeniu pracy, które wystawił powiatowy urzad pracy i to na stanowisku magazyniera, wiadomo, że kwota to minimalna krajowa i pewnie znajdzie się jeszcze chętny. Ja mam pytanie, czy nie da się zatrudnić z pominięciem urzedu i czy aby wtedy pensja nie bedzie chociaż stówkę wyższa?
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-03-06 08:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w cedrobie ludzi mają daleko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają tylko zap........ i nic więcej 10 godzin to mało a płace jak w rumuni
zdjecie uzytkownika
kleopatra90 - 2015-03-16 11:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gościui, skoro tak krytykujesz płacą w firmie Cedrob to może podasz na forum publicznym stawkę jaką zarabiasz i ewentualnie jaką ogólnie się w tej korporacji zarabia? wiesz, każdy ma inny próg bólu. to co ty uważasz za nic, dla innego kogoś może być majątkiem. w takim razie proszę podaj tę stawkę na forum
zdjecie uzytkownika
dama - 2015-03-18 00:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja rozumie gościa bo pracowałam w tej firmie pięć lat i moja uwaga jest taka że o te 5lat za wiele mam znajome które tam jeszcze pracują to mam wiadomości co dzieje się w tym zakładzie dlatego niech kleopatra nie pierniczy do gościa okorporacjii nie wymaga od niego aby podawał stawkę swoich zarobków. sama tam pracujesz to chyba widzisz co się tam dzieje i ta atmosfera połączona z wyzyskiem pewnie ci na rękę albo jesteś kimś co o nich mówią że lubią się podlizywać to delikatnie ujmując pa kleopatro tyle w tym temacie
zdjecie uzytkownika
FUCKER - 2015-05-06 08:49:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dama - 2015-03-18 00:00:23]:
11.00 PLN(brutto)/h= 8.47 PLN (netto)/h
zdjecie uzytkownika
FUCKER - 2015-05-06 08:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dama - 2015-03-18 00:00:23]:
11.00 PLN(brutto)/h= 8.47 PLN (netto)/h
zdjecie uzytkownika
GREGOR - 2015-05-07 07:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wkurzona - 2015-02-15 21:40:03]:
Niektórzy są od myślenia, inni od roboty za frajer;tzw. FRAJERZY
zdjecie uzytkownika
dama - 2015-05-07 19:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz mają wszystkich daleko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo zapowiedzieli jak będą FRAJERÓW rypać na nadliczbówkach
zdjecie uzytkownika
kurka - 2015-05-10 22:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co znowu się zaczyna jakieś karetki .policja ludzie już umordowani a jeszcze sezonu nie ma w 1maja tyranie a i nawet sobót nie popuszczą tylko musimy zap...
zdjecie uzytkownika
rita - 2015-05-16 14:20:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam wpisy i myślę tak załużcie związki zawodowe zgłoście w inspekcji pracy i walczcie o swoje prawa wreszcie się tym ktoś zajmie bo w jedności siła nie będzie zastraszania i tym podobne a za pracę zapłacą jak się należy WRESZCIE za nadliczbówki będą płacić i będziecie pracować zgodnie z obowiązującym kodeksem pracy
zdjecie uzytkownika
gagus123 - 2015-05-18 12:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wez cie sie ludzie zastanówcie co piszecie bo kierownik jest bardzo spoko jesli ktos pracuje i wykonuje swoje obowiazki . Z przerwami to niebyl jego wymysl . Najwiecej sie odzywają Ci co wogole tam nie pracowali no zal poprostu . Jak mozna czlowiek idzie ludzia na reke a Ci jeszcze go oczerniaja . Jak sie nie podoba to sie zwolnij jeden z drugim a nie rob tu syfu nie winnemu czlowiekowi , jesli by nie krzyczal to ludzie by mu weszli na glowe . To kierownik wprowadzil w zakladzie porzadek . Zastanowcie sie co piszecie ludzie bo zal was naprawee
zdjecie uzytkownika
RITA - 2015-05-19 21:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GAGUS JA CI JUŻ ODPOEIEDZIAŁAM ŻE JESTEŚ DUPEK I SAM NIE WIERZYSZ W TO CO PISZESZ .ADMIN USUNĄ POPRZEDNIĄ MOJĄ ODPOWIEDZ DO CIEBIE GAGUS TY NAPRAWDE ZGŁUPIAŁEŚ ALBO CI TE KURCZAKI WE ŁBIE POPRZEWRACAŁY
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cedrob

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Cedrob?
Zadaj pytanie
alert