brak logo

Cedrob

Niepołomice

Opinie o Cedrob

juyt 2016-08-14 17:29:55
no coz co racja to racja atmsofera jednak w firmie jest rzecza bardzo wazna nie wyborazam sobie pracy w kiepskiej przecież to się na wszystko potem przekłada na efektywność na samopoczucie na wiele wiele rzeczy jednak trzeba umiec się chyba dogadać :)
........ 2016-08-14 17:57:08
Atmosfera tzn brak tej atmosfery widać na każdym kroku szczególnie z kierownictwem i brygadzistami oni powinni być z nami za nami i dla nas .
A jest całkiem odwrotnie kierownik to( usunięte przez administratora ) ... ja brygadzistki latają jak małe pieski kolo niego i ot to cała atmosfera odezwij się coś to cie zeżreja .
Tak jak ostatnio Piotrka dlaczego odszedł .

2
juyt 2016-08-14 18:24:10
eh no to w sumie tak jednak nie powinno być przeciez
wik 2016-08-14 18:53:24
Ale skoro te kurczaki z salmonellą nie powinny być spożywane przez ludzi i jest to nielegalne to skąd wszyscy o tym wiedzą, bo nie sądzę żeby weterynarze latali i gadali: "TE KURCZAKI MAJĄ SALMONELLĘ" i wkopywali sami siebie
kogucik 2016-08-14 19:48:35
na pewno tak nie jest bo już dawno jakaś kontrola by z tym zrobiła porządek, hejterzy pewnie starają się od konkurencji straszyć. a co powiecie o ogłoszeniu u nich o prace teraz na stanowisko Specjalisty ds. zaopatrzenia w Zakładzie Produkcji Pasz? opłaca się?
/////// 2016-08-14 20:59:08
Niestety nie hejterzy bo ja mogę oficjalnie podać daty i ile sztuk ubito kurczaka z salmonellą .
A po drugie zawsze mrozi się tego kurczaka kilka razy i długo .
A jak to nie pomaga to przerabia się go bo w wysokiej temperaturze salmonella ginie tak jak w niskiej.
A na zakładzie wszyscy wiedza kiedy idzie taki kurczak bo sam kierownik lata i ludzi starszych , po chorobowym wysyła do domu a na półkach cały kurczak idzie bezpośrednio do skrzynek nie ma wag wtedy nie kręci się dwójki itp.
Z resztą kto tam pracuje ten wie .
I TO JEST PRAWDA .
Nawet wiem kto oddawał z hodowców te kurczaki i juz wtedy chciałem telewizję tym zainteresować ale bałem się ze sam z tym nie dam rady ale teraz mogę mówić jak będzie trzeba .
4
juyt 2016-08-14 21:06:22
to dziwne o czym tutaj piszecie wlasnie cos jednak powinno być z tym zrobione bo wlasciwie to az ciężko jest mi w to wszystko uwierzyć a zwłaszcza ze widze ze oni na chwile obecna szukają pracowników.
Nina 2016-08-14 22:32:29
A na gęsi co się dzieje jak gęsi na ziemi leżą jak to wszystko wygląda to masakra i jak to śmierdzi wszystko .
I śmiać mi się chce jak jest zebranie i kierownik z durna panią pytają się co powinno się zrobić z gęsią jak spadnie z taśmy na ziemię . No powinno się zaliczyć do klasy 3.
A stoi się nie raz po kolana w gęsi ach bo są zrzucane z taśmy produkcyjnej, Brygadzistka rzuca gęsi ami kierowniczek lata i się drze i wszyscy to widzą weterynarz leci na fajkę przeskakuje przez gęsi i tak jest od kilku lat i co ? I nic i tak dalej życie w cedrobie płynie .
Wiec jak ktoś nie wie jak tam jest to niech nie pisze . Bo tam wszystko się wala po ziemi i ludzie pełno zdjęć mają i filmików tylko każdy czeka na ten moment kiedy mu to będzie potrzebne .
3
? ? ? ? 2016-08-14 22:45:03
Pewnie że każdy kto tam pracuje jakieś ciekawe zdjęcia ma . Ja tez !
A co do salmonelli to wszyscy co tam pracują szczególnie pakowania to wie ile trzeba się nagłowić żeby to cholerstwo wymrozić .
Ale za to półki mają luz w tym dniu bo bidoki nie mają co robić heh nawet wpadli na pomysł żeby skrzynki do półek odrazu wkładać żeby się ładowały same .
NIE LALUŚ TY WIESZ CO TAM SIĘ DZIEJE ALE W KOŃCU BEKNIECIE ZA TO WSZYSTKO
3
Ni 2016-08-14 22:50:02
No co ja mogę powiedzieć więcej oprócz tego, że to jest naprawdę zacna firma, jeśli chodzi o rzeszów i Ciechanów to ciągle kogoś poszukują, więc raczej do przodu jest, warto mieć to na uwadze chyba tak sądzę, nie będzie drugiej tak dobrej okazji panowie
Ponury 2016-08-14 23:17:28
A ja zawsze myślałem , że jeżeli gdzieś " ciągle kogoś poszukują"
to raczej dobrze się tam nie dzieje .
Kogucik pisze o hejterach z konkurencji ... ręce opadają
Tu piszą pracownicy , którzy już nie mogą patrzeć na to co się wyprawia w tym kołchozie!!!
W hejtera Ty się bawisz koguciku tylko w imię czego albo kogo...?
1
mis 2016-08-15 08:55:37
ja widzę, że jak kogoś poszukują to głownie do biura chyba bo nie mają zadnych nowych ofert pracy na produkcje ,wiec raczej tam jest stała ekipka pracowników
? ? ? ? 2016-08-15 13:40:42
A na produkcję szukają ciągle i kto by nie przyszedł wszystkich przyjmie ,
A rekrutacja na produkcję wygląda tak :
Jeździ lalicki z gabryską po okolicznych wsiach i namawiają ludzi do pracy .
Ale ludzie już tak dobrze znają cedrob że nawet jednej osoby chętnej nie znaleźli .
Ludzie już tam pracować nie chcą po tym co lalicki wyprawia z tymi przydupasami swoimi .
2
kazik 2016-08-15 13:49:33
wszystkich? to ciekawe jakie formalnie są wymagania... jakoś nie widzę jednak stricte produkcyjnych ogłoszen o pracę w internetach,. gdzie je znaleźć?
juyt 2016-08-15 21:58:57
no bez przesady na pewno jakies wymagania sa przecież to jest zawarte w każdym ogłoszeniu/ ofercie nikt nikogo raczej ot tak po prostu do pracy nie przyjmie trzeba przecież cos umiec i mieć kwalifikacje
Zych 2016-08-16 11:26:50
Na produkcję wezmą każdego. Przez firmy pośredniczące zatrudniają setki Ukraińców. Widać to po plakietkach z imionami. Co drugi to ze wschodu.
1
Icek 2016-08-16 11:42:21
Ja się tak zatrudniłem i kolegów też moich paru przyszło i nikt nie zapytał się nas czy coś umiemy dali nam rozdartą małą babę Maryskę i ta latała i nas ciągle gdzieś upychała .
I tak wszyscy tam są zatrudniani jak tylko chcesz to wal do Hitlera Lalusia i robotę masz
3
Icek 2016-08-16 11:45:17
Jak widzę twoje wpisy to mi się ciśnienie podnosi jak ci ludzie mówią jak tam na produkcję zatrudniają to ty dalej swoje .
Czytać nie umiesz przyjdź dzisiaj do Lalusia i robotę masz .
3
wiki 2016-08-16 14:34:30
jest tutaj praca jako Specjalista ds Technologii Przetwórstwa Mięsnego.
glonojad??? 2016-08-19 17:47:41
Hahaha
glonojad??? 2016-08-19 18:21:14
Śmieszne to co piszecie wokoło tyle zakładów które potrzebują ludzi do pracy a wy trzymacie się zakładu Cedrob.A dlaczego?już odpowiadam gdzie wam będzie lepiej kiblołazy ,nieroby jedyne w swoim rodzaju niech się wypowiedzą ludzie którzy tyrają jak woły za siebie i za was. Jak kierownik robił zebranie to o pierdołach była gadka a nikt słowa nie powiedział o wypłatach o jedzeniu itp.I przynajmniej jak kierownik przeszedł po hali to robota szła ok.A w gacie robicie i głupoty piszecie bo się boicie zwolnień bo przy tak ciężkiej pracy nie szanujecie drugiego człowieka niech każdy robi swoje i będzie ok.Każdy problem da się rozwiązać.A jakość towaru w dużej mierze zależy od PRACOWNIKA. Poczytajcie gdzie trzeba.W tak ciężkiej pracy powinniście się szanować a nie wykorzystywać i wyśmiewać się z tych co tu pracują.DZIĘKUJĘ za uwagę.Żegnam
5
Marek 2016-08-19 20:34:04
Chlopie daj spokoj nie pasuje to nie pracuj jak tam tak niebezpiecznie.
2
Ponury 2016-08-19 21:22:24
Ciężko pracujący napisali tu już aż nadto , poczytaj Ty trochę i nie p.......dol mi , że jakość
towaru zależy od pracownika , bo ja salmonella kurczaków nie zarażam
" kiblołazy i nieroby" są oczywiście nie zamierzam protestować , tyle że należą do uprzywilejowanych!!!
Prawda jest taka , że ten co zapierdala jak wół zbierze opierdol jak po kilku godzinach pracy chce zjeść
a jak już wejdzie do kibla , bo kiedyś musi to nawet niepalący się dowie ile razy był na papierosie!!!
To jest szacunek o który Ci chodzi? To dyrekcja nie szanuje ludzi , a powinna przynajmniej tych , którzy
na to zapracowali. Piotrek robił swoje i okazało się to niewystarczające ! Tam nie o to chodzi by
robić swoje , trzeba być w odpowiedniej grupie. On nie był a kierownik go bardzo" szanował"
Problemy w cedrobie nie są rozwiązywane , bo nie ma żadnej woli ku temu ze strony dyrekcji
Dlaczego piszesz " powinniście" ? Ja bym napisał powinniśmy...
Kim jesteś glonojad ?
3
jani 2016-08-21 11:05:04
czy wie ktoś czy mają jakieś oferty pracy nowe, dajcie znać
amino 2016-08-21 12:33:54
Przyjęcia są lecz ci co narzekają na pracę blokują miejsca.Nie rozumiem dlaczego nie chcesz lub zbyt ciężka praca to idź do innej.Ofert pracy jest.Wiec dziwię się dlaczego pracują właśnie tu. A skąd w biurze mogą znać nasze,wasze problemy jak nie rozmawiacie.Kto chciał załatwić i rozwiązać problem ten rozwiązał.Kurczaki Powodzenia.
3
rozalia 2016-08-21 13:05:45
jak dla kogoś zbyt ciężka jest taka praca fizyczna to powinien pomyśleć w firmie o pracy przykładowo za biurkiem u nich
2
Ponury 2016-08-21 14:28:19
"Przyjęcia są ale narzekający je blokują" ktoś tu chyba z kurczakami na mózgi się pozamieniał
Dlaczego nie piszesz że na taśmie ludzi nie ma , chociaż pytającemu tak naprawdę nie chodzi o
pracę , bo" warunki " przyjęcia opisane są kilka postów wyżej.
W biurze nie znają " waszych problemów " ( czyli nie Twoich)
Największe problemy powstają właśnie w biurze , dla przykładu zniesienia przerw nikt z załogi
nie wymyślił i skończcie już z jedynym tak naprawdę kontrargumentem pt " nie podoba się to z...ć "
basia 2016-08-21 14:39:43
@rozalia z wyższych stanowisk to jeśli chodzi o ogłoszenia o pracę to bardzo często pojawiają się oferty pracy na specjalistów, na przykład do spraw produkcjim albo nawet do spraw technicznych, jak masz kwalifikacje to nie musisz być szeregowym pracownikiem
tadzio:( 2016-08-21 14:53:34
Widocznie nie jest tak źle skoro jeszcze tam pracujesz.Ja chce się przyjąć lecz narazie każą czekać na tel.
Ponury 2016-08-21 15:00:41
gdybyś się chciał przyjąć to byś tam już był , ale Twoja rolą jest pisanie takich właśnie
postów pt. " chciałbym " , " pyszne parówki" itd.
bo 2016-08-21 17:43:06
@basia a możesz konkretnie napisać o jakich kwalifikacjach mówisz? wolę wiedzieć wcześniej zanim wyślę cv żeby uniknąć ewentualnych rozczarowań, jestem realistką i nie chcę z motyką na słońce się porywać
ferdek 2016-08-22 14:06:48
70 % to ludzie bez wykształcenia nie nadający się do innej roboty, 20 % to narzekacze blokujący miejsca. Każdy może przyjść do roboty i zdecydować w pierwszych miesiącach czy zostaje, lecz są tacy którzy sami nie zwolnią miejsca - trzeba się z nimi męczyć.
2
ania 2016-08-22 14:48:35
wiesz ale nie brakuje w tej firmie także stanowisk pracy dla specjalistów i elektromechaników, a tu trzeba mieć kwalifikacje
glonojad ??? 2016-08-22 19:05:26
Tak zgadzam się z tobą lecz nie wielki procent stanowią ludzie którzy chcą tam pracować i to widać,kto chce a kto nie.
Ponury 2016-08-22 20:32:42
Cudownie Ferdek ! masz racje 70% to ludzie " bez wykształcenia"
Można więc ich poniżać , gnoić , okradać i upadlać a oni nie odezwą się ani pół słowa
Mają siedzieć cicho , cieszyć się i pracować na chwałę Cedrobu
20% to " narzekacze " którym to wyżej wspomniane traktowanie nie podoba się i maja czelność o tym
mówić , upominać się bądź czegoś domagać , jak by tego było mało to jeszcze o tym piszą na forum!
To wam przeszkadza najbardziej prawda? Zaczęło nawet od jakiegoś czasu męczyć
Nie napisałeś nic o pozostałych 10% Tyle chyba w tym momencie brakuje na taśmie prawda?
Czemu nie przyjąć ot po prostu tych brakujących ludzi nie patrząc na " przeszkadzaczy" ?
Podpowiem Ci jeszcze coś co w 100% uzdrowi sytuację w firmie.
Zwolnić 20%" przeszkadzaczy" i na ich miejsce zatrudnić ludzi" bez wykształcenia" super prawda?
Jest tylko jeden problem Ferdku... nie ma nigdzie tych ludzi
Nie pomogły rozpaczliwie prowadzone eskapady w promieniu 50 km i obiecywanie 20zł /h
Wiesz dlaczego ? bo wszędzie już to znają


3
*( 2016-08-22 21:39:51
Ciekawe ile cedrob zapłacił za te komentarze upadlające pracowników .
Bo najlepsza obrona to atak .
Wituś napisz coś jeszcze ciekawego bo tylko to potrafisz upadlać ludzi .
1
h 2016-08-23 08:23:33
I zobacz @migs, ostatnio nadal nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy, co jest doskonałym dowodem na to, że relacje między pracownikami a szefostwem są całkiem niezłe. Ale wypłata jest terminowa? Dzięki
2
aaabuu. 2016-08-23 18:02:36
Salmonella.Niezła wymówka dla tych co po kiblach siedzą.
1
kamar 2016-08-24 10:15:49
Ja wypowiem się jako klient, od dawna kupuje produkty tej firmy i nigdy nie zauważylem by byly wedliny nie swierze, wszystko jest jak dla mnie smaczne i ja moge polecic.
1
Ponury 2016-08-24 20:43:56
To , że Cedrob od jakiegoś czasu zlecił pisanie komentarzy to chyba każdy zauważył
Okazuje się jednak , że nie zrezygnowali z wcześniejszej praktyki czuli usuwania ich
Czyżby to był sposób na podniesienie oceny pracodawcy?
Dwa usuwają trzy dodają . Gratuluje Hitler i Goebbels kłaniają się w pas
bazia 2016-08-24 21:54:49
gdyby ktoś chciał wiedzieć to firma się rozwija, 11 lipca br. nastąpiło oficjalne otwarcie trzeciej, najnowocześniejszej Wytwórni Pasz w Rypinie więc ciekawi mnie czy jeszcze można się do jakiejś pracy tam załapać
/ 2016-08-25 19:48:49
można bazia jako degustator naprawdę warto SMACZNEGO
1
bgvuh 2016-08-25 20:00:22
no ale skoro nastąpiło otwarcie tzreciej wytwórni, to naprawde coś musi być na rzeczy. A rozwój to moim zdaniem podstawa egzystencji danej firmy ....
Kurczak 2016-08-26 19:50:20
Pani kierowniczka nr 2 nic nie robi tylko na plotki do biura i na papieroska lata wziela by się za robotę a nie tylko palarnia
2
juyt 2016-08-27 19:26:52
no nikt nie powinien się ajmowac zadnymi plotkami
?? 2016-08-27 21:13:42
Papieros kawa i ploteczki i dniowka zleci jak nie do biura to na palarnie A robić niema komu
3
Antybiotyk 2016-08-27 21:30:19
A niech otwierają mają za co "czarnuchy " robią na to żeby mieli jeszcze więcej poniewiera się ludźmi płaci się im marne grosze .kurczaki kupują nawet te co do utylizacji powinny iść i tak to się kręci .
A biznes będzie ponieważ kurczaki są najtańsze i w roku można ich wyhodować bardzo dużo bo szybko rosną ( tylko ze mięso z nich to powolna śmierć, ) a ludzi nie stać na dobre mięso wiec kupują te paście .
Szkoda , że ludzie nie wiedzą co te kurczaki jedzą ( sam antybiotyk )i mało tego na zwykłe antybiotyki już nie idą wiec ......heh .
A hodowca sprzeda wszystko a cedrob kupi wszystko .
2
juyt 2016-08-28 15:31:41
najlepiej to jest jak każdy się zajmuje praca i tym co do niego należy i wykonuje sowja prace solidnie a wszystko będzie okej i bez większych problemow
1
*( 2016-08-28 21:22:31
Jeżeli by tak było to ciekawe jak by Polska teraz wyglądała gdyby wszyscy robili tak jak piszesz .
Pewnie stałbyś z kartką w ręce na 1kg cukru w kolejce 5 godzinnej i myślał byś ale zjadł bym takiej szyneczki .....hm .....tylko że ta szyneczka to dla tych co na górze !!!!
Chwała tym co walczą
Chylę czoła
2
jarek 2016-08-29 14:26:39
Dokładnie *(' masz racje w tym co piszesz, ludzie przestancie w koncu narzekac! Skoro nie pasuje mozecie odejsc.
1
Zostaw swoją opinię o Cedrob - Niepołomice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cedrob