Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cedrob

Pracowałeś w firmie Cedrob i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
1967 - 2016-04-27 21:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja kibicuję mocno bilik i mam nadzieje ze wygra i udowodni ze da się walczyć o swoje bo ma rację tak samo pracowała tak jak my gdzie jej kazali iść tam była i pracowała i robiła to bardzo dobrze , pamiętam jak była na podwieszaniu na kurczaku zapi...... jak robot i nie bała się pracy , wiem ze na gorących pracowała i tez nigdy nie powiedziała nie .nawet w ciąży !
A na zakładzie to co teraz się dzieje to masakra biją po 15 , 16 aut jedna zmiana i kury gęsi wszystko na kupę i nie patrzą na ludzi .
GDZIE SZKOLENIA BHP ZNOWU LISTY NOSZĄ ZWYKLI LUDZIE DO PODPISU TO POWINNO BYĆ KARANE
I nowi pracownicy będą przychodzić bez szkoleń niczego a LALA będzie latał i wyzywał ludzi ze mało pracują i za wolno .
Chcemy tu telewizję niech zobaczą co tu się dzieje
zdjecie uzytkownika
******* - 2016-04-27 21:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cedrob się szczyci, iż sponsoruje Światowe Dni Młodzieży to może niech cedrob zasponsoruje Pani Marii Bilik rehabilitację bo przecież to w ich zakładzie uległa wypadkowi i pozbyli się Pani Bilik jakby była jakimś "smieciem " nikt z zakladu cedrob nie zaproponował żadnej pomocy Pani (usunięte przez administratora)
I to jest firma ?!!!! Szczyca się pozycja na rynku a za bramą zakładu co się dzieje MOŻE POKAŻCIE PRAWDĘ O SWOICH" ZAKŁADACH " PRACY
zdjecie uzytkownika
kwoka - 2016-04-27 21:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAKI [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] JAKI TU PANUJE TO NIE MA NIGDZIE .Uboje to totalna pomyłka wszystko na hura ibyle jak najwięcej. .Pracownicy są zmuszani by pracowali po godzinach za które się nie płaci, nie mówiąc o sobotach.A na pakowni taki bałagani zamęt że jeszcze do groznego wypadku nie doszło to naprawdę cud
zdjecie uzytkownika
???? - 2016-04-27 22:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak. . To co się dzieje przy stołach z tymi nożami ALE PRZECIEŻ BYŁY WYPADKI Z NOŻAMI wbity w brzuch pamiętam było coś takiego, i rękę miał rozcieta , było dużo wypadków NO ALE PRZECIEŻ CEDROB TO ŚWIĘTOŚĆ TAM WSZYSTKO JEST SUPER szkoda że jak przyjeżdżają kontrahenci to tak wszystko jest pięknie zorganizowane i cudownie to wygląda jak się nas przebiera , ubiera iTP. I jak po szatniach ludzi się chowa .
A wypadek za wypadkiem i zakład ma to w du......e .
A kierownik to najgorsza istota w tym zakładzie
zdjecie uzytkownika
josef - 2016-05-05 08:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witajcie, myślałem że dowiem się coś o pracy w Cedrobie a tu całkiem inna dyskusja. Ale może @@@### zrobicie dla mnnie wyjątek. Szukam informacji o pracy specjalisty ds. technicznych. Umowa, płaca i jak tam ludzie??
zdjecie uzytkownika
Pani Monik - 2016-05-05 20:16:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O ludziach się nie dyskutuje bo tu każdy pomyje wylewa na drugiego a na siebie nie popatrzy!! Nie chcecie to nie pracujcie nikt Was nie trzyma tam. A pani B..ktora tak karygodnie ocenia zakład i niektórych pracowników niech lepiej popatrzy na siebie. Co zrobiłaś kobieto w tym zakładzie? tylko latałaś za każdym facetem. Pracować to sie obijałaś po kontach wielu poświadczy,że tak było. Teraz wielką obrończynie zgrywa biednych i poszkodowanych.
zdjecie uzytkownika
nati - 2016-05-05 20:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tym wiejskim babą to się w( usunięte przez administratora ) po przewracało myślą ,że z całym światem wygrają haha.. w pole nieroby jak się nie chce pracować przy kurczakach a nie oceniać innych i negować zakład. Polaczki to umieją wojny robić a nie wezmą się do roboty..
zdjecie uzytkownika
Ponury - 2016-05-05 20:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyobraź sobie , że nie każdy ma ochotę za....lać na czyjeś portki , odezwali się wielcy pracownicy z wielkiego miasta , którym cedrob życie uratował
zdjecie uzytkownika
1967 - 2016-05-05 21:48:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Monik
Naucz się pisać, "kontach" heh I i jak możesz na kogos takie rzeczy mówić Bilik pisze o sprawach zakładu i tego co się dzieje a nie o tym kto z kim śpi A TO DUŻA RÓŻNICA bo może popiszemy z kim ty spisz ?co ?

zdjecie uzytkownika
???? - 2016-05-05 21:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście, że nas tu nikt nie trzyma w GDAŃSKU W STOCZNI tez nikt ludzi nie trzymał. PIELĘGNIARKI , GÓRNICY , HUTNICY przecież też ich nikt nie trzyma . PRAWDA PANI MONIK . A jednak walczą o swoje
Wiec nie błyszcz juz tu swoją inteligencją .
A sprawy prywatne zostaw w spokoju bo twojego prywatnego życia Gabrielo nikt tu nie wywleka.
zdjecie uzytkownika
Kura - 2016-05-05 22:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Monik
Czy ktoś tu pisze że np. Gabryska siedzi po szatniach lata za lalusiem i donosi na wszystkich żeby się podlizac .
Wisi na wszystkich chlopach w cedrobie ? No pisze tu ktoś takie rzeczy ? Nie !!
Więc Darujcie sobie OBRONĘ PRZEZ ATAK bo to tylko was ośmiesza .
Jeżeli ktoś walczy o swoje i ma rację niech walczy może i nam będzie lepiej.
A że Hołda zeznaje nieprawde , to może dobrze ze o tym wiemy ,
I jeszcze taka myśl czyli mamy zap. .......ć
I żadnych praw nie mieć tak ? ! według Monik. !
Heh to ty za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] koncentracyjny może co!!!!
zdjecie uzytkownika
Reksio - 2016-05-05 22:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NatI
Haha haha rozp .......aś mnie do łez swoim debilizmem
Negować zakład hahaha ja pi.........e.
Ale ubaw
zdjecie uzytkownika
@@@### - 2016-05-05 22:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za pieniądze to każdy poświadczy co mu każą
zdjecie uzytkownika
nikki - 2016-05-05 22:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Reksio - 2016-05-05 22:27:56]:
Prawda w oczy boli!!
zdjecie uzytkownika
kwoka - 2016-05-06 19:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co dzisiaj się stało Monik durna wyjaśnij
zdjecie uzytkownika
Ponury - 2016-05-06 20:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie ! tego Monik Ci nie wyjaśni , Nati tez nie " negowała" by tym samym zakład. Zakład w którym depcze się wszelkie zasady i przepisy dotyczące bezpieczeństwa pracy ,sporo o tym się już mówiło na tym forum , ale dziś w końcu doszło do tragedii !!! Zginął człowiek , bo na polecenie kierownictwa robił to czego nie powinien i to nie tylko dziś , jazda wózkiem należała niestety do jego obowiązków a nie posiadał w tym kierunku ani uprawnień ani nie był przeszkolony . Jeżeli ktoś z tego zakładu powie , że był szkolony z czego kol wiek będzie to kłamstwo!!! Szczyt został dziś osiągnięty! i wydaje mi się że czas na zmiany w cedrobie Uważacie że to za mało?
zdjecie uzytkownika
kwoka - 2016-05-06 20:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NATI i MONI TO JAKIEŚ GŁUPIUTKIE BABSKA JAKICH WIELE W TYM ZAKŁADZIE KTÓRE TYLKO BAJAMI SIĘ ZAJMUJĄ KABLOWANIE TO DLA NICH NORMA I OBSRYWANIE INNYCH A SKĄD ONE WIEDZĄ KTO Z KIM A GÓWNO TO WAS POWINNO OBCHODZIĆ
zdjecie uzytkownika
alonzo - 2016-05-06 21:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nawet to tragiczne wydarzenie dnia dzisiejszego pewnie nic nie zmieni dopóki nie będzie obowiązywało restrykcyjne prawo, jakby im groził z milion zł kary za uchybienia to byłoby normalnie. Pieniądz i jego żądza to przyczyny tego stanu rzeczy. Dzisiejsze zdarzenia, które nie miało prawa się zdarzyć wstrząsnęło pracownikami, ale czy tylko nimi?Ile warty jest człowiek, życie - wartość najwyższa.Produkcja produkcją, a gdzie w tym wszystkim jest człowiek?Człowiek, który czuje , myśli,kocha i nienawidzi , śmieje się płacze ,jest mądry i głupi , szybki i wolny czy on gdzieś jest? Czy jest tylko produkcja i zysk.Nieszczęścia się zdarzają, taki ludzki los ,ale trzeba jak najwięcej uczynić by było bezpieczniej , normalniej.

zdjecie uzytkownika
/// - 2016-05-06 21:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tragedii można było uniknąć gdyby w tym zakładzie było odrobinę ładu i porządku.Uboje robione na siłę bywa że jednymi pracownikami bito w jeden dzień kurę gęsi zmiana około 11 godzin . NA PAKOWNI OBŁĘD W OCZACH ubój gęsi ,kury i kurczaka bałagan i to na jednej hali .Ciasnota ogromna huk wrzaski wózkowi z towarem nawet na wózkach elektrycznych bez uprawnień,pełno pojemników wysoko poustawianych na paletach bo miejsca brak o wypadek tu nie jest trudno a i takowe były tuszowane
zdjecie uzytkownika
Bilik Maria - 2016-05-07 01:20:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Za 2 dni moja rocznica wypadku a dzisiaj zginął człowiek , wtedy mogłam być to ja .
I PANI HOŁDA POD PSEUDONIMEM MONIK DALEJ UWAŻASZ ZE JAK WALCZĘ O LEPSZE WARUNKI O SZKOLENIA O KTÓRYCH PISAŁAM TO TEZ NIE CHCE MI SIĘ PRACOWAĆ o bezpieczeństwo w pracy itp.
I co dalej tak sądzisz.
I jak za świadka na sprawie będziesz u mnie kłamać
TO MOŻE W OBRONIE CEDROBU POWIEDZ ZE PAN KRZYSZTOF SAM WSIADŁ NA WÓZEK I TAK SOBIE NIM JEŹDZIŁ co?
zdjecie uzytkownika
Bilik Maria - 2016-05-07 01:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chce napisać , że powiadomiłam juz odpowiednie osoby o tym wypadku I NAPEWNO NIE UKRECICIE TEGO !!!!!!NAPEWNO! !!!!CHOĆBYM MIAŁA DO SAMEGO PREZYDENTA JECHAĆ TO POJADĘ.
MOŻEMY WNIOSKOWAĆ O ODWOŁANIE LALICKIEGO ZE STANOWISKA BO ZANIEDBAL JUZ MASĘ WYPADKÓW PO MOIM I TERAZ CZŁOWIEK NIE ŻYJE ja napiszę taki wniosek i ściągnę telewizję ,
Proszę podpisy pod tym wnioskiem o odwołanie go!!!!!
A za świadka będę ze Pan Krzysztof zawsze jeździł wózkiem bo mu kierownik kazał
A kierownika wszyscy się boją bo ludzi zastrasza
zdjecie uzytkownika
Bilik Maria - 2016-05-07 01:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aha całkiem niedawno pisałam o tym jak przygniotlo kierowcę na odbiorze u wtedy było pogotowie i CO WYCIĄGNĄŁ WNIOSKI CUDOWNY KIEROWNICZEK NA TACZKI GO !!!!!JA TAM PRZYJADĘ Z TYMI TACZKAMI nie bójcie się za kolegę wywieźć go
WYWIEŹĆ GO !!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
1967 - 2016-05-07 20:24:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe czy za śmierć naszego kolegi ktoś z cedrobu odpowie .
Pewnie nie bo winnych się znajdzie np. Kierowcę , albo nieżyjącego Krzyśka ,
Tylko ciekawe co on tam robił na wózku nie mając uprawnień .
Sam tego nie robił ktoś mu kazał.
A kto to wszyscy wiemy.
zdjecie uzytkownika
Kura - 2016-05-07 20:33:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A kierownik od czego jest ?
Co nie wiedział ze Krzysiek nie ma uprawnień i co tak tyle lat jeździł wózkiem i kierownik nie wiedział ?
Kto w to uwierzy jak wszyscy wiedzą że co mu kierownik kazał to in to MUSIAŁ robic
zdjecie uzytkownika
mimi - 2016-05-07 21:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktoś kto tak pisze o pracy i wypadku Krzyska wie pod którym kierownikiem On pracowal
zdjecie uzytkownika
1967 - 2016-05-07 21:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście ze tak
Nie pod lalickim tylko "tulipanem "
Ale jak było to wszyscy wiedza
zdjecie uzytkownika
Kura - 2016-05-07 21:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heh no właśnie jak było WSZYSCY WIEDZĄ
Wiec kto powinien odpowiedzieć za śmierć człowieka. ? !
Też wszyscy wiedza
zdjecie uzytkownika
mimiN - 2016-05-07 21:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno nie kierownik pod którego Krzysiek nie podlegal
zdjecie uzytkownika
om - 2016-05-07 21:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To,że w cedroie co niektórzy wsiadali na wózek nie mając uprawnień to nic nowego.Na magazynie tez co niektórzy kirowali wózkiem nie mając uprawnień.Ciekawe co powie na to pani z HACAPU która w swim zwszycie wypisuje same bzdury,a na istotne i ważne sprawy nie zwraca uwagi.Śmierć Krzyska to jest też w pewnym sensie i jej wina.Powinna zainteresować się czy dana osoba ma odpowiednie uprawnienia do obsługi takiego czy innego urządzenia.
zdjecie uzytkownika
Ponury - 2016-05-07 21:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy wiedza to świetnie , pytanie co z tym zrobią ?
Uważam ,że trzeba zrobić wszystko aby temu padalcowi nie pozwolić się wywinąć
nie tym razem!
zdjecie uzytkownika
1967 - 2016-05-07 22:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta pani z HACAPU to tez element właśnie spisuje za pierdoly i listy na szybie wiesza .
A gdzie była wtedy?
I lalicki tez miał być na urlopie a co robił w tym dniu w pracy może Krzyskowi kazał rozładować tira co? ! !!!!!!
HACAP od ścigania ludzi za kanapki
zdjecie uzytkownika
Reksio - 2016-05-07 22:12:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tyle było pisane o wypadkach Bilik tyle opisywała sama z nimi walczy .
Pisała o tym przygnieceniu człowieka na odbiorze i wszyscy maja to gdzieś a nawet ataki słowne były na nią i w jej rocznicę Krzysztof zginął .
Lalicki odpuść juz zwolnij się daj juz ludziom żyć normalnie MAMY CIĘ DOŚĆ
NIM DOJDZIE DO NASTĘPNEJ TRAGEDII
zdjecie uzytkownika
???? - 2016-05-07 22:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gabryśka napisz coś mądrego przecież ty tyle wiesz........
zdjecie uzytkownika
Bilik Maria - 2016-05-07 22:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można było śmierci człowieka uniknąć gdyby były :
Szkolenia bhp ( faktyczne )
HACAP nie latający za ludźmi z makijażem , kanapkami itp.
Odpowiedni ubiór w tamtej części odblaskowy CAŁY
na wózkach WIDOCZNE KOGUTY I SYGNAŁ GŁOŚNY
SZKOLENIA NA KAŻDE STANOWISKA a nie jak do tej pory lata się gdzie popadnie i stawia się człowieka byle gdzie i masz robić.
Dużo by pisać jak to powinno wyglądać
I co ? I kto jest za to odpowiedzialny ?
A na sezonie kto jest szkolny ?
Byłam widziałam i teraz wiem ze trzeba to ruszyć żeby znowu nie było za późno
zdjecie uzytkownika
wnerwiona - 2016-05-08 23:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bałagan bałagan i jeszcze raz bałagan brak odrobiny przyzwoitości do ludzi,na pakowni to co się dzieje woła o pomstę do nieba ludzie wożą towar wózkami elektrycznymi bez uprawnień była potrącona starsza kobieta i ją wynoszono z hal bo palet i pojemników pełno taka ciasnota wcześniej złamana ręka po upadku na palecie.Wymuszanie by pracować więcej niż 8 godz kierownictwo wydziera się na pracowników jakby byli ich poddanymi na ubojni to samo praca ponad siły i krzyki na ludzi.NIE DZIWIĘ SIĘ ŻE ZAŁOGA MA TEGO DOSYĆ wypadki to tu prawie codzienność a teraz ten śmiertelny pewnie winę zwalą na P KRZYŚKA bo nie żyje to nie będzie się mógł obronić czas na zmiany.aGabryśka niech się zajmie sobą a nie czyj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] panie wydzierające się na ludzi MARYŚKA NA UBOJNI CZY JADZIA NA PAKOWNI niech pamiętają że one są takimi samymi pracownicami jak inni a gębe niech drą na swoich mężów i swoje dzieci
zdjecie uzytkownika
Bilik Maria - 2016-05-09 22:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam osób które chcą cokolwiek powiedzieć na to co się dzieje w zakładzie cedrob o warunkach jakie panują o wszystkim jeżeli ktoś będzie chciał mówić i nie chce być rozpoznany to tez da się to zrobic .
Mogą to tez być osoby które juz nie pracują !!!!
Ktoś musi ponieść odpowiedzialność za to co tam się dzieje .
Nawet za te wrzaski i wyzwanie ludzi na wszystko jest rada tak nie można dalej.
I za śmierć Krzysztofa tez ktoś musi odpowiadać.
Mój mail mbzak14@gmail.com
zdjecie uzytkownika
szczery - 2016-05-10 11:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O Matko! Przeciez to widac kto co robi na zakładzie i żadnego kablowania nie potrzeba . A jezeli kogos to boli to najwidoczniej prawda to jest. Kobiety zacznijcie myslec bo z tych postow wynika ,ze toku myslenia nie macie. Szkoda tego Pana jak i innych i mam nadzieje ,ze zaklad zaplaci za to.
zdjecie uzytkownika
ponury - 2016-05-10 12:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kablowanie ? Masz nadzieje ? na co? że samo się zrobi a my siedźmy cicho
Ty masz dopiero tok myślenia ! i właśnie dzięki takiemu podejściu jest tak jak jest i zarząd jest bezkarny nawet w przypadku smierci człowieka
zdjecie uzytkownika
bolek - 2016-05-11 18:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam nie jedna osoba zgineła . Niejeden wypadek byl. Wina lezy po stronie zakladu bo nie pilnuje ludzi bhapowiec a powinnien ,ale tez są winni ludzie bo sami łażą jak muchy. Nie bede wiecej pisac bo ktos zinterpretuje to inaczej. Piszcie o zakladzie,a nie o ludziach. Bo sami Tez swieci z pewnoscia nie jestescie..
zdjecie uzytkownika
1967 - 2016-05-11 22:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co można pisać o zakładzie w którym ludzie w wypadkach śmierć na miejscu ponoszą !!!!
A potem prezes robi stype leje wodeczke stawia obiadek i usia siusia tralala i ludziska zapominają gdzie byli i co się stało .
I opowieści jaki to prezes zaje.....ty bo autokar podstawil ludzi załadowal i heja na balange.

I co to wszystko jest warte ci ludzie to kierownictwo ten zakład .

Normalny człowiek to pojechał by sam a prezesowi d.....e by pokazał za to co zrobili .
zdjecie uzytkownika
Ponury - 2016-05-12 18:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I to jest niestety cała prawda o cedrobie , stuprocentowo to zobrazowałeś "67"
zdjecie uzytkownika
oskubana - 2016-05-12 20:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co powiecie o wypłatach za kwiecień na ubojni i patroszalni
zdjecie uzytkownika
1967 - 2016-05-12 22:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koszmar
W cedrobie zarabia się mniej niż w kiosku ruchu
10 lat temu wypłaty były takie albo i większe.
To co oni z nami robią to jest koszmar

Uboje są 3 razy większe niż parę lat temu a ZARABIAMY MNIEJ
WIEC JAK TO JEST?
O CO TU CHODZI. ?
JA JESTEM ZA TYM ŻEBY SIĘ ZEBRAĆ WSZYSCY RAZEM I IŚĆ NA BRAMĘ JAK NAM NIE ZAPŁACĄ GODNYCH PIENIĘDZY ZA TAKIE UBOJE I ZAPIERDOL
TO ZABLOKOWAĆ UBOJE NIE WYCHODZIĆ NA TAŚMĘ ZASTRAJKOWAC NIECH CALA POLSKA SIĘ DOWIE CO TU SIĘ DZIEJE
zdjecie uzytkownika
???? - 2016-05-12 22:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej właśnie zbierzmy się wszyscy jest gęś zablokujmy tez uboje gęsi niech się to gotuje na autach
2 LATA TEMU GĘSI BYŁO POŁOWĘ MNIEJ I BRAŁO SIĘ OK 3 TYS OCZYWIŚCIE PRZEZ 3MIES a teraz 2 razy tyle gęsi i 3 tys widzimy tylko raz !!!!!
A powinniśmy dostawać 2 razy tyle !!!!
GDZIE TE ZMIANY NA GĘSI LALUŚ. ?
w zeszłym roku przed sezonem mówiłeś ze będzie drugie tyle gęsi i będą zmiany .
I co? Gdzie te zmiany ?
NIE MA ZMIAN , NIE MA KASY TYLKO JEST KOŁCHOZ I ŚMIERĆ ZA ROGIEM
Dopuki nam nie będą płacić jak należy to na taśmę nie wyjdziemy

JESTEM ZA .!!!!
zdjecie uzytkownika
oskubana - 2016-05-15 21:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co za bzdury wy do tego nie jesteście zdolni
zdjecie uzytkownika
borys - 2016-05-17 16:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taka placa jak i praca. To wyjdzcie i strajkujcie tylko zapewne tego nie zrobicie. Dlaczego? Bo tylko umiecie wypociny i bzdury pisac.
zdjecie uzytkownika
cycu - 2016-05-18 12:08:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak. Ale jak by Bhpowiec był na etacie i pilnował porządku to przecież napewno było by bezpiecznie. W sumie dużo firm tak funkcjonuje. Powinien brać odpowiedzialność za bezpieczeństwo a nie wpaść na 1 godz wziąć 5 tys zł wypłaty i wszystko po najmniejszej linii oporu
...


zdjecie uzytkownika
*( - 2016-05-18 22:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe ile jeszcze osób w workach wywiozą z cedrobu żeby wreszcie ktoś z tym porządek zrobił.
Musi ktoś w łapę brać skoro tyle wypadków jest i nikt za to odpowiedzialności nie poniósł.

Cedrob to jest trzeci świat . Nikt nic nie widzi
Wszyscy udają ze jest ok .

Mam nadzieje że zrobimy coś z tym ,
Możemy składać zeznania piszemy pozew zbiorowy wszystkie osoby które chcą coś powiedzieć na temat tego co jest w zakładzie i co się wydarzyło proszę o kontakt.
zdjecie uzytkownika
była - 2016-05-19 21:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [???? - 2016-05-12 22:31:15]:
67 juz dawno o tym pisalam zrobcie to NIE MA NA CO CZEKAC !!!!!
szkoda czlowieka co zginol z nie swojej winy a tego co mu kazal jechac pod sad WALCZCIE O SWOJE!!
zdjecie uzytkownika
om - 2016-05-22 09:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niczego ni zrobiliście,nic nie robicie i niczego nie zrobicie!!!W cedrobie zachorujesz,to po powrocie zostajesz ukarany(na),np.:pracą na innym stanowisku.Nie chorujesz,to i tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za marną pensję "kioskarki".Powodzenia w dalszej karierze cedrobowskiej.Może po latach pracy dorobicie się garba jeśli go jeszcze nie macie.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Cedrob!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cedrob
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert