Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cedrob

Pracowałeś w firmie Cedrob i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rita - 2015-05-16 14:20:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam wpisy i myślę tak załużcie związki zawodowe zgłoście w inspekcji pracy i walczcie o swoje prawa wreszcie się tym ktoś zajmie bo w jedności siła nie będzie zastraszania i tym podobne a za pracę zapłacą jak się należy WRESZCIE za nadliczbówki będą płacić i będziecie pracować zgodnie z obowiązującym kodeksem pracy
zdjecie uzytkownika
gagus123 - 2015-05-18 12:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wez cie sie ludzie zastanówcie co piszecie bo kierownik jest bardzo spoko jesli ktos pracuje i wykonuje swoje obowiazki . Z przerwami to niebyl jego wymysl . Najwiecej sie odzywają Ci co wogole tam nie pracowali no zal poprostu . Jak mozna czlowiek idzie ludzia na reke a Ci jeszcze go oczerniaja . Jak sie nie podoba to sie zwolnij jeden z drugim a nie rob tu syfu nie winnemu czlowiekowi , jesli by nie krzyczal to ludzie by mu weszli na glowe . To kierownik wprowadzil w zakladzie porzadek . Zastanowcie sie co piszecie ludzie bo zal was naprawee
zdjecie uzytkownika
RITA - 2015-05-19 21:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GAGUS JA CI JUŻ ODPOEIEDZIAŁAM ŻE JESTEŚ DUPEK I SAM NIE WIERZYSZ W TO CO PISZESZ .ADMIN USUNĄ POPRZEDNIĄ MOJĄ ODPOWIEDZ DO CIEBIE GAGUS TY NAPRAWDE ZGŁUPIAŁEŚ ALBO CI TE KURCZAKI WE ŁBIE POPRZEWRACAŁY
zdjecie uzytkownika
iks - 2015-05-31 15:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w cedrobie to harówa.Nie każdy da radę tam pracować.Zarobki coraz gorsze,wymagania coraz większe i nierozgarnięta pani HACAP której niektóre pomysły pozostawiają wiele do życzenia.Przepisowo nie chodzi ubrana,a innych by karała.Najpierw niech sama da dobry przykład,apotem niech tego samego wymaga od innych.
zdjecie uzytkownika
poni - 2015-05-31 21:28:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sami doprowadziliście do tego że wami poniewierają bo dajecie się dymać aż miło żadnego zgrania tylko lament jak ktoś sam sobie coś wywalczy to ukłon w stronę niektórych pań znaszej babskiej załogi
zdjecie uzytkownika
gabi - 2015-06-01 17:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niektóre panie są ok ale są takie histeryczki że głowa boli jak nie ziewa na całą hale to wszystko i.wszyscy jej przeszkadzają CZASAMI NAPALA CAŁY DZIEŃ AŻ BAŃKA PUCHNIE. O złośliwych nie chce wspominać bo szkoda czasu A faceci spoko mają swoje zagrywki ale muszę przyznać i zasady z nimi raczej da się żyć
zdjecie uzytkownika
ooo - 2015-06-21 21:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co za cisza bez nowinek
zdjecie uzytkownika
gabi - 2015-06-29 23:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co z panią ziewająco wyjącą czy już nie pracuje .Szkoda bo jakoś nudno
zdjecie uzytkownika
tolekbanan - 2015-06-30 10:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ja już sam nie wiem, czy cedrob jest dobrym miejscem na prace, czy nie. Niby czytałem kilka artykułów na portalach spożywczych, że wiedzie im się nie najgorzej, ale wpisy tutaj od pracowników są mocno różne. Napiszcie może jak tutaj z innymi rzeczami, jak z poziomem pensji, czy socjalem, byłbym wdzięczny.
zdjecie uzytkownika
OOO - 2015-06-30 22:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAKI SOCJAL KO0LEŚ-PENSJA PRZYJDZIESZ TO ZOBACZYSZ, ALE ROZRYWKI TU CI NIE ZABRAKNIE OD 7 DO 18 LUB 19 ŁĄCZNIE Z WSZYSTKIMI SOBOTAMI ZAPEWNIAM ŻE NA LEPSZĄ IMPREZĘ NIGDZIE SIĘ NIE ZAŁAPIESZ GWARANTUJE
zdjecie uzytkownika
rita - 2015-07-01 22:04:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TOLEK wpadnij do nas jest nowy zaciąg siły roboczej to dopiero szykuje się impreza będziesz przeżywał naprawdę wzniosłe chwile jak i dramatyczne upadki
zdjecie uzytkownika
była - 2015-07-03 08:56:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej widze ze dalej jest wesolo w cedrobie hahaah . pracowalo sie heh u grubej kierowniczki :P potem na kartonach xd stare dobre czasy :D
zdjecie uzytkownika
ooo - 2015-07-03 19:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tolek admin usuną posta ale go ponawiam ja Zośka i kulawa Wanda wpadniemy do was jak będą fajne chłopaki atrakcje murowane a byłą też możesz zaprosić było by miło
zdjecie uzytkownika
była - 2015-07-05 18:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieki ooo za zaproszenie hahaha ciekawe co by powiedzieli jak by mnie zobaczyli mnie wiem czy pacuje ktos jeszcze ze starej ekipy 5 lat temu tam robilam . Pozdrowienia dla pracujacych wytrwalosci zycze :D
zdjecie uzytkownika
ooo - 2015-07-05 19:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajnie jest w soboty pełny odlot jak po 10 godzinach nawalanki wkur idziemy wreszcie do domu ani o seksie czy chłopakach nie chce się myśleć nawet tolek mnie rajcuje
zdjecie uzytkownika
była - 2015-07-07 13:14:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
10 godzin ? to chyba jakis bonus pamietam jak sie robilo po 12-14 godzin jak indory czy gesi byly na export . masakra .
zdjecie uzytkownika
gabi - 2015-07-07 18:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cześć była masz racje to był bonus bo wczoraj już było 11/5 godzin
ale wiesz co pewnych ludzie nie żałuję to tak zwani w tutejszym slangu glonojady faszerują się prochami smarują maściami i zap jak króliki dla nich mowa o związkach zawodowych cz o odrobinie godności to odległa galaktyka. Potrafią najlepsze koleżanki zakablować ,ośmieszyć czy zdołować taka jest to babska załoga pracowałaś to sama wiesz tu się nic nie zmienia chyba że na gorsze
zdjecie uzytkownika
dama - 2015-07-08 21:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pozdrowienia dla byłej od naszej paczki
zdjecie uzytkownika
była - 2015-07-10 18:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieki damo pozdrowienia dla ciebie i reszty :) Zwiazek zawodowy pracownikow hmmm dobra mysl tylko ze to musi byc ogół pracownikow ja chcialam cos robic kiedys i dlatego musialam odejsc to byl warunek odgórny. trzymajcie sie kobiety i robcie cos tylko razem zebyscie tak jak ja pracy nie stracily.
zdjecie uzytkownika
dama - 2015-07-13 20:55:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przykro że tak to się dla ciebie skończyło ale ja widzę to tak , nie ma jedności a przy stołach to wszystkie są mądre a jak przyjdzie coś do czego to cisza .Przodują w tym niestety stare pracownice co paplać potrafią o każdym z byle jakiego powodu . Tu nigdy zgody nie będzie taki zakład i tacy ludzie . Pozdrawiam dama
zdjecie uzytkownika
ooo - 2015-07-21 19:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakaś cisza w eterze czyżby sezon ogórkowy pozdrowienia dla byłej ,Gabi i damy
zdjecie uzytkownika
iks - 2015-07-23 08:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A o czym tu więcej pisać?Chcecie zobaczyć jak jest w cedrobie?Przyjdżcie i popracujcie,a potem sami oceńcie
zdjecie uzytkownika
szczęśliwa - 2015-07-23 22:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłam widziałam przeżyłam reszta bez komentarza żal tylko straconych lat. Teraz pracując w swoim bo tak mogę powiedzieć o zakładzie gdzie pracuje ,jestem szanowana jako pracownik mam czas dla siebie oraz rodziny z czego jestem dumna .Właśnie zaczęłam urlop i na dodatek dostałam na niego kasę od zakładu .Życzę wam dziewczyny dużo zdrowia i samozaparcia nie lękajcie się i poszukajcie sobie godnej was pracy
zdjecie uzytkownika
była - 2015-07-26 20:12:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do iks heheeh dobre stwierdzenie ale jak bylo napisane wyzej nigdzie indziej takiej imprezy nie znajdzie :P . ja wspominam lata w cedrobie jako udane z tego wzgledu ze bylo wesolo a panie z wykrawki zostawie bez komentarza. na ubojni nawet nawet. Pozdrawiam wszystkich pracownikow tego (super) zakladu :D
zdjecie uzytkownika
kurka - 2015-07-26 22:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam i oczom nie wieżę jaki kur,, super zakład .Komuś się w główce popierdasiło .Była to chyba ironia z twojej strony tak to zgoda
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cedrob

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Cedrob?
Zadaj pytanie
alert