Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cedrob

Pracowałeś w firmie Cedrob i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
1967 - 2016-03-21 22:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak narazie to kierowniczek rozlicza nas z tego ile czasu jemy .!!!!!! Bo tylko to potrafi i tu wymyslil zapisywanie CHOCIAŻ DOSKONALE WIE KTO I ILE RAZY LATA ciekawe czy brygadzistki tez maja pisane bo jedna to ma tak małą filiżankę żeby 5 kawek wypijac.
Ciekawe czy im też skrupulatnie liczy? !
A żeby liczyć nadgodziny to NIE WPADŁES NA TEN POMYSŁ!
zdjecie uzytkownika
wiki - 2016-03-22 09:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie widze, że nie ejst tak ciekawie z atmosferą i z ubraniami, ale ogólenie jst i spcjal i opieka medyczna, wiecn to na plus i teraz jest rekrutacja jako Specjalista ds. Technicznych.
zdjecie uzytkownika
Reksio - 2016-03-22 09:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak a ludzie jak posłuszny piesek zapisują te bzdury.
Bo przecież nikt się nie odezwie. Tylko jeszcze zapisują OPAMIETAJCIE SIĘ .
Przyjdź do pracy jako zwykły pracownik akordowy to gwarantuje Ci , że zmienisz zdanie bo my żadnego socjalnu nie mamy a opieka medyczna wygląda tak ze jak jest wypadek to karetki wzywać nie wolno . Pomysł trochę co piszesz
zdjecie uzytkownika
emerytka - 2016-03-26 23:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zdrowych ,spokojnych i wesołych Świąt oraz obfitego dyngusa życzy koleżankom i kolegom oraz pani Bilik EMERYTKA
zdjecie uzytkownika
df - 2016-03-31 21:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jednak bym nie narzekała na firmę jak niektórzy tutja, poza tym nie dość że mają naturalne fajne produkty to jeszcze się społecznei angażują, np. wspierając światowe dni młodzieży
zdjecie uzytkownika
ponury - 2016-04-01 21:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [df - 2016-03-31 21:59:57]:
Płaci Ci ktoś za te bździny? Niech się lepiej zaangażują i zapłacą swoim pracownikom za nadgodziny , soboty , niedziele itd. Jacy zajebiści , bo wspierają dni młodzieży a u siebie ludzi bezczelnie okradają i śmieją im się w twarz a co tych produktów to zapewniam Cie że z naturą to one nie mają nic wspólnego
zdjecie uzytkownika
1967 - 2016-04-02 19:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezu jakby ludzie widzieli to co tam jest i jaki to syf to napewno nikt by tych KURCZAKÓW , KUR I GĘSI nie zjadł .
Mam ochotę wrzucić kilka fotek jakie tam się CUDA DZIEJĄ .
Niech ludziom zapłacą za ciężką pracę i odszkodowania za wypadki a nie dni młodzieży wymyślać . CIEKAWE CO BY PAPIEŻ POWIEDZIAŁ JAKBY WIEDZIAŁ CO TO ZA FIRMA.
Niech tam przyjedzie i oczyści te diabelskie dusze
zdjecie uzytkownika
/// - 2016-04-02 23:01:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dawaj te fotki chętnie pooglądamy tylko nie cykaj
zdjecie uzytkownika
1967 - 2016-04-03 11:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam pracujesz to doskonale wiesz co tam się dzieje .
Te przepakowywania , stosy kurczaków pod nogami
A i gęsi żałobę na kupę kolo skubarek pamiętam to jak po kolana w gęsiach staliśmy i skubalismy .
Heh a na ocieku jak całe stosy leżały .
Z resztą kto tam pracuje to wie szkoda ze ludzie co to jedzą to nie wiedzą.
Ten zakład to powinni zamknąć i nauczyć się jak taka produkcja powinna wyglądać.
A o ubojach kontrolnych to nawet nie wspomnę , i co z tego mięsa się robiło i ile razy się mrozilo i odmrazalo . I tak w koło .
MASAKRA
zdjecie uzytkownika
emerytka - 2016-04-04 21:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak znam życie żadnych fotek nie będzie to lipa z tym wrzucaniem ja tam pracowałam i wiem co się tam działo a pisanie a przejście do czynów to nie z tą załogą i tymi ludżmi po prostu pisać każdy może i nic z tego wielka lipa a jak nie to pokaż pazur
zdjecie uzytkownika
kurka34 - 2016-04-05 08:49:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno przesadzasz, to duży zakłąd z dobrą opinię i z tego co mi opowiadano standardy jakośći u nich na produkcji są bardzo wysokie. nie masz dowodów i tak na swoje oskarżenia
zdjecie uzytkownika
1967 - 2016-04-05 23:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do kurka to może się spotkamy prywatnie i ja ci te dowody pokaże jaki to wysoki standard mają .
I może jeszcze paręnaście osób ci też opowie o tym standardzie.
Co ty na to ?
Ja jestem gotów
A ty?
Co się robi z kurczakami z tzw. Uboi kontrolnych , wiesz co to są te uboje ?
Bo wszyscy na zakładzie wiedzą ,
I gdzie to idzie też wiedzą bo pakują to go.........!!! I ty to jesz!
zdjecie uzytkownika
/// - 2016-04-06 22:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kurka ty bredzisz i sama nie wiesz co mówisz albo masz coś ze ślepiami
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2016-04-14 10:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,a jak jest z kierowcami ? wie ktos moze ? dostałe oferte pracy na kierowce i chcialbym cos sie odwiedziec .
zdjecie uzytkownika
om - 2016-04-16 15:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie macie zbyt wysokich wymagań,jeśli za tyle godzin pracy(takiej ciężkiej pracy),chcecie zarabiać 2500zł.Zbliża się sezon gęsi.Za 250-300 godzin miesięcznie,łącznie ze wszystkimi sobotami i niedzielami,bez dnia odpoczynku z pewnością tyle zarobicie.Jesteście tacy jak ten Wincenty Pstrowski,przodownik pracy komunistycznej"Człek ubogi,podciągnął robotę wyciągnął nogi".
zdjecie uzytkownika
emerytka - 2016-04-16 22:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dawno mówiłam że z tymi ludżmi nic się nie osiągnie tylko ble ble oni mają zakodowane w głowach tylko ,kablowanie ,naśmiewanie się z innych i lament przy stołach oni nawet sami siebie nie umieją poszanować a co dopiero walczyć o swoje prawa i przywileje.ZAPYTAJCIE JAK TERAZ ZAPIEPRZAJĄ I PO ILE GODZIN I TYLKO SŁYCHAĆ SKOWYT I POKAZYWANIE KTO KOGO PRZEBIJE Z ROBOTĄ tak jest nie tylko na ubojni ale i na pakowni i półkach a takich roboli co tylko płaczą i tyrają a nie mają żadnych wymagań im są potrzebni.DOBRZE że ja to już mam za sobą i życzę wszystkim wiele szczęśliwych godzin pracy i wolnych sobót to znaczy chciałam napisać pracowitych sobót , Pozdrawiam emerytka
zdjecie uzytkownika
Bilik Maria - 2016-04-26 20:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich ponownie i chce się przypomnieć jeżeli jest jeszcze ktoś poszkodowany przez cedrob proszę o kontakt ze mną pomogę wam walczyć o swoje .
Poszukuję również osób które pracowały na umowy zlecenie wystarczy mieć 3 takie umowy pod rząd A WIEM ZE JEST MASĘ OSÓB CO PRACUJĄ TAK KILKA LAT i można walczyć o uznanie takiego okresu za umowę o pracę i wtedy należą się wszystkie z tym związane roszczenia jak zapłata za urlop, chorobowe , zus i świadectwo pracy iitp. Więcej wytłumaczę mailowo mbzak14@gmail.com
Możecie walczyć należy wam się to bo PRACUJECIE CIĘŻKO NA TO ABY BYĆ NA RÓWNI TRAKTOWANI a kasę z KRZYWD LUDZKICH MAJĄ TYLKO PREZESI I KIEROWNICY A WY CO MACIE , to że zjeść nie możecie normalnie.
DZIEKUJE PANI HOŁDZIE GABRIELI ZE ZEZNAJE PRZECIWKO MNIE Bóg ci zapłać i cedrob tez.
zdjecie uzytkownika
/// - 2016-04-26 21:21:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takich Gabriel w zakładzie jest wiele a co do tematu to emerytka wcześniej pisała nic z tego bo to tchórze i o swoje prawa nawet nie walczą PANI GABRIELO no no
zdjecie uzytkownika
kwoka - 2016-04-26 21:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale heca prawda
zdjecie uzytkownika
Bilik Maria - 2016-04-26 21:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest odzew , nie jest wcale źle damy rade ,
Tak tylko ze Pani Hołda jest przeciwko ludziom którzy walczą o swoje racje i prawa , jak tak można a jeździła ze mną do pracy moim samochodem. Przez ponad pół roku i tak mi współczula po wypadku ze aż jest świadkiem cedrobu przeciwko mnie w sądzie . Heh
zdjecie uzytkownika
1967 - 2016-04-26 21:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powaznie Hołda przeciwko ludziom ja pie......... jak tak można WSTYD może weź się za robotę a nie na ludzi lizydupa Lalusia
Ja pie.......!!!
Chyba mnie trafi coś !!
zdjecie uzytkownika
Kura - 2016-04-26 21:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj trzeba na Holde teraz uważać bo jeszcze nazmyśla co na człowieka poleci do szefa i jeszcze w sądzie wyląduje.
Kukuryku Kukuryku ludzie w cedrobie na celowniku
zdjecie uzytkownika
???? - 2016-04-26 22:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ooooooooo ale jaja to może teraz coś na Holde trzeba znaleźć SPRZEDAWCZYK
Za stebrniki to i Jezusa sprzedali a ty za co sprzedałas koleżankę z którą jezdzilas?
Ciekawe co zeznaje przecież wypadku nie widziałaś !
zdjecie uzytkownika
@@@### - 2016-04-26 23:53:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Holde na taczki i wywieźć za bramę dla takich ludzi tam jest miejsce
zdjecie uzytkownika
Bilik Maria - 2016-04-27 12:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co zeznaje , heh same bzdury ze pracujemy tylko dorywczo od czasu do czasu bez nadzoru kierownika i brygadzistek . Wiec według Pani Hołdy to ze jezdzicie codziennie pracujecie nieraz po 12 godz 6 dni w tygodniu a nawet 7 w sezonie bez przerw a jak się chce wolne to trzeba się prosić kierownika o to wolne . To i tak pracujecie dorywczo , i Pani Hołda stwierdziła że jak zaszłam w ciążę to zmienili mi stanowisko pracy hahaha cały zakład pracy może potwierdzić ze na gorących i piorkach na zmianę pracowałam do ostatniego dnia WIEC CO PANI ZEZNAJE
ZA SKŁADANIE FAŁSZYWYCH ZEZNAŃ GROZI KARA NAWET POZBAWIENIA WOLNOŚCI
Ale cedrob czuje się tak mocno na siłach ze o tym nie pomyślał a ja i tak to udowodnienie
I wyrok oraz nagranie z rozprawy upublicznienie
zdjecie uzytkownika
???? - 2016-04-27 19:48:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście ze bilik pracowała na tym samym stanowisku do końca dopóki nie odeszła a z resztą to kierownik decydował kto i gdzie w danym dniu pracował . Bez względu czy miał umowę o pracę czy zlecenie .
Ja mogę iść za świadka ze pani bilik mówi prawdę a Pani Hołda kłamie.
zdjecie uzytkownika
kwoka - 2016-04-27 20:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i to jest to(usunięte przez administratora) w tym zakładzie siebie nie szanują a innych poniżają byle się podlizać .Kierownictwo ma to wszystko daleko w du ... pracowników.Zobaczcie co się dzieje na zakładzie jak ludzie samych siebie podsrywają i poniżają .Amorze by tak powalczyli aby im płacili np za nadliczbówki postojowe nie z ich winy a przede wszystkim by odnoszono się do pracownika z szacunkiem a GABRIELA TO JEST ZERO
zdjecie uzytkownika
1967 - 2016-04-27 21:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja kibicuję mocno bilik i mam nadzieje ze wygra i udowodni ze da się walczyć o swoje bo ma rację tak samo pracowała tak jak my gdzie jej kazali iść tam była i pracowała i robiła to bardzo dobrze , pamiętam jak była na podwieszaniu na kurczaku zapi...... jak robot i nie bała się pracy , wiem ze na gorących pracowała i tez nigdy nie powiedziała nie .nawet w ciąży !
A na zakładzie to co teraz się dzieje to masakra biją po 15 , 16 aut jedna zmiana i kury gęsi wszystko na kupę i nie patrzą na ludzi .
GDZIE SZKOLENIA BHP ZNOWU LISTY NOSZĄ ZWYKLI LUDZIE DO PODPISU TO POWINNO BYĆ KARANE
I nowi pracownicy będą przychodzić bez szkoleń niczego a LALA będzie latał i wyzywał ludzi ze mało pracują i za wolno .
Chcemy tu telewizję niech zobaczą co tu się dzieje
zdjecie uzytkownika
******* - 2016-04-27 21:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cedrob się szczyci, iż sponsoruje Światowe Dni Młodzieży to może niech cedrob zasponsoruje Pani Marii Bilik rehabilitację bo przecież to w ich zakładzie uległa wypadkowi i pozbyli się Pani Bilik jakby była jakimś "smieciem " nikt z zakladu cedrob nie zaproponował żadnej pomocy Pani (usunięte przez administratora)
I to jest firma ?!!!! Szczyca się pozycja na rynku a za bramą zakładu co się dzieje MOŻE POKAŻCIE PRAWDĘ O SWOICH" ZAKŁADACH " PRACY
zdjecie uzytkownika
kwoka - 2016-04-27 21:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAKI [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] JAKI TU PANUJE TO NIE MA NIGDZIE .Uboje to totalna pomyłka wszystko na hura ibyle jak najwięcej. .Pracownicy są zmuszani by pracowali po godzinach za które się nie płaci, nie mówiąc o sobotach.A na pakowni taki bałagani zamęt że jeszcze do groznego wypadku nie doszło to naprawdę cud
zdjecie uzytkownika
???? - 2016-04-27 22:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak. . To co się dzieje przy stołach z tymi nożami ALE PRZECIEŻ BYŁY WYPADKI Z NOŻAMI wbity w brzuch pamiętam było coś takiego, i rękę miał rozcieta , było dużo wypadków NO ALE PRZECIEŻ CEDROB TO ŚWIĘTOŚĆ TAM WSZYSTKO JEST SUPER szkoda że jak przyjeżdżają kontrahenci to tak wszystko jest pięknie zorganizowane i cudownie to wygląda jak się nas przebiera , ubiera iTP. I jak po szatniach ludzi się chowa .
A wypadek za wypadkiem i zakład ma to w du......e .
A kierownik to najgorsza istota w tym zakładzie
zdjecie uzytkownika
Reksio - 2016-04-27 22:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta cała Gabriela to ta SOŁTYSKA
A to szuja jedna ciekawe ile dostała za te zeznania , pochwal się SOŁTYSKO
może ludzie w twojej wsi powinni się dowiedzieć jakiego to sołtysa mają
zdjecie uzytkownika
???? - 2016-04-30 19:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe czy można być soltysem jak się składa fałszywe zeznania ?
I jeszcze po cedrobie chodzi i paraduje KLAMCZUCHA
zdjecie uzytkownika
1967 - 2016-04-30 19:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może niedługo Gabriela dom wybuduje albo nowy samochód sobie kupi , albo na kanary poleci CIEKAWE
TYLKO LALE WEŹ ZE SOBĄ
Wcale za wami płakać nie będziemy
zdjecie uzytkownika
@@@### - 2016-04-30 20:05:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Holda ty tez pracujesz dorywczo od czasu do czasu. ?
Bo odkąd pamiętam to non stop jesteś w pracy
A może dla ciebie bycie w pracy codziennie przez lata to jest tylko dorywcza praca .
Ciekawe co będzie dalej , ale trzeba udowodnić że Hołda kłamie i wtedy założyć sprawę o składanie fałszywych zeznań i niech zapłaci teraz ona
PANI BILIK JESTEŚMY Z PANIĄ
zdjecie uzytkownika
josef - 2016-05-05 08:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witajcie, myślałem że dowiem się coś o pracy w Cedrobie a tu całkiem inna dyskusja. Ale może @@@### zrobicie dla mnnie wyjątek. Szukam informacji o pracy specjalisty ds. technicznych. Umowa, płaca i jak tam ludzie??
zdjecie uzytkownika
Pani Monik - 2016-05-05 20:16:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O ludziach się nie dyskutuje bo tu każdy pomyje wylewa na drugiego a na siebie nie popatrzy!! Nie chcecie to nie pracujcie nikt Was nie trzyma tam. A pani B..ktora tak karygodnie ocenia zakład i niektórych pracowników niech lepiej popatrzy na siebie. Co zrobiłaś kobieto w tym zakładzie? tylko latałaś za każdym facetem. Pracować to sie obijałaś po kontach wielu poświadczy,że tak było. Teraz wielką obrończynie zgrywa biednych i poszkodowanych.
zdjecie uzytkownika
nati - 2016-05-05 20:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tym wiejskim babą to się w du... po przewracało myślą ,że z całym światem wygrają haha.. w pole nieroby jak się nie chce pracować przy kurczakach a nie oceniać innych i negować zakład. Polaczki to umieją wojny robić a nie wezmą się do roboty..
zdjecie uzytkownika
Ponury - 2016-05-05 20:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyobraź sobie , że nie każdy ma ochotę za....lać na czyjeś portki , odezwali się wielcy pracownicy z wielkiego miasta , którym cedrob życie uratował
zdjecie uzytkownika
1967 - 2016-05-05 21:48:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Monik
Naucz się pisać, "kontach" heh I i jak możesz na kogos takie rzeczy mówić Bilik pisze o sprawach zakładu i tego co się dzieje a nie o tym kto z kim śpi A TO DUŻA RÓŻNICA bo może popiszemy z kim ty spisz ?co ?

zdjecie uzytkownika
???? - 2016-05-05 21:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście, że nas tu nikt nie trzyma w GDAŃSKU W STOCZNI tez nikt ludzi nie trzymał. PIELĘGNIARKI , GÓRNICY , HUTNICY przecież też ich nikt nie trzyma . PRAWDA PANI MONIK . A jednak walczą o swoje
Wiec nie błyszcz juz tu swoją inteligencją .
A sprawy prywatne zostaw w spokoju bo twojego prywatnego życia Gabrielo nikt tu nie wywleka.
zdjecie uzytkownika
Kura - 2016-05-05 22:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Monik
Czy ktoś tu pisze że np. Gabryska siedzi po szatniach lata za lalusiem i donosi na wszystkich żeby się podlizac .
Wisi na wszystkich chlopach w cedrobie ? No pisze tu ktoś takie rzeczy ? Nie !!
Więc Darujcie sobie OBRONĘ PRZEZ ATAK bo to tylko was ośmiesza .
Jeżeli ktoś walczy o swoje i ma rację niech walczy może i nam będzie lepiej.
A że Hołda zeznaje nieprawde , to może dobrze ze o tym wiemy ,
I jeszcze taka myśl czyli mamy zap. .......ć
I żadnych praw nie mieć tak ? ! według Monik. !
Heh to ty za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] koncentracyjny może co!!!!
zdjecie uzytkownika
Reksio - 2016-05-05 22:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NatI
Haha haha rozp .......aś mnie do łez swoim debilizmem
Negować zakład hahaha ja pi.........e.
Ale ubaw
zdjecie uzytkownika
@@@### - 2016-05-05 22:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za pieniądze to każdy poświadczy co mu każą
zdjecie uzytkownika
nikki - 2016-05-05 22:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Reksio - 2016-05-05 22:27:56]:
Prawda w oczy boli!!
zdjecie uzytkownika
kwoka - 2016-05-06 19:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co dzisiaj się stało Monik durna wyjaśnij
zdjecie uzytkownika
Ponury - 2016-05-06 20:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie ! tego Monik Ci nie wyjaśni , Nati tez nie " negowała" by tym samym zakład. Zakład w którym depcze się wszelkie zasady i przepisy dotyczące bezpieczeństwa pracy ,sporo o tym się już mówiło na tym forum , ale dziś w końcu doszło do tragedii !!! Zginął człowiek , bo na polecenie kierownictwa robił to czego nie powinien i to nie tylko dziś , jazda wózkiem należała niestety do jego obowiązków a nie posiadał w tym kierunku ani uprawnień ani nie był przeszkolony . Jeżeli ktoś z tego zakładu powie , że był szkolony z czego kol wiek będzie to kłamstwo!!! Szczyt został dziś osiągnięty! i wydaje mi się że czas na zmiany w cedrobie Uważacie że to za mało?
zdjecie uzytkownika
kwoka - 2016-05-06 20:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NATI i MONI TO JAKIEŚ GŁUPIUTKIE BABSKA JAKICH WIELE W TYM ZAKŁADZIE KTÓRE TYLKO BAJAMI SIĘ ZAJMUJĄ KABLOWANIE TO DLA NICH NORMA I OBSRYWANIE INNYCH A SKĄD ONE WIEDZĄ KTO Z KIM A GÓWNO TO WAS POWINNO OBCHODZIĆ
zdjecie uzytkownika
alonzo - 2016-05-06 21:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet to tragiczne wydarzenie dnia dzisiejszego pewnie nic nie zmieni dopóki nie będzie obowiązywało restrykcyjne prawo, jakby im groził z milion zł kary za uchybienia to byłoby normalnie. Pieniądz i jego żądza to przyczyny tego stanu rzeczy. Dzisiejsze zdarzenia, które nie miało prawa się zdarzyć wstrząsnęło pracownikami, ale czy tylko nimi?Ile warty jest człowiek, życie - wartość najwyższa.Produkcja produkcją, a gdzie w tym wszystkim jest człowiek?Człowiek, który czuje , myśli,kocha i nienawidzi , śmieje się płacze ,jest mądry i głupi , szybki i wolny czy on gdzieś jest? Czy jest tylko produkcja i zysk.Nieszczęścia się zdarzają, taki ludzki los ,ale trzeba jak najwięcej uczynić by było bezpieczniej , normalniej.

zdjecie uzytkownika
/// - 2016-05-06 21:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tragedii można było uniknąć gdyby w tym zakładzie było odrobinę ładu i porządku.Uboje robione na siłę bywa że jednymi pracownikami bito w jeden dzień kurę gęsi zmiana około 11 godzin . NA PAKOWNI OBŁĘD W OCZACH ubój gęsi ,kury i kurczaka bałagan i to na jednej hali .Ciasnota ogromna huk wrzaski wózkowi z towarem nawet na wózkach elektrycznych bez uprawnień,pełno pojemników wysoko poustawianych na paletach bo miejsca brak o wypadek tu nie jest trudno a i takowe były tuszowane

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Cedrob!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cedrob
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert