Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cedrob

Pracowałeś w firmie Cedrob i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dzieciątko - 2016-01-03 15:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hej, a wiecie jak wyglądają warunki pracy na specjalistę ds. zarządzania produkcją? Zapewniają stabilne zatrudnienie a jest na pełęn etat, więc zarobki pewnie dobre.
zdjecie uzytkownika
Lala - 2016-01-05 16:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmmmm ciekawe komu przeszkadzał ostatni wpis o warunkach pracy i o wypadku który miał miejsce ostatnio czy prawdą aż tak boli?
My pracownicy jesteśmy narażeni na uderzenia pojemnikiem i dużo osób z tego powodu ucierpiało było pogotowie policja , i co? i dalej nic , .!!!! A kierownikowi tak przeszkadzał ten wpis , że go już nie ma !
Czy kaski na głowę ta dużo kosztują. ? Ze taki kolos jak cedrob nie stać. !
Czy ludzkie życie i zdrowie się tutaj nie liczy?
Ten post zostanie napewno usunięty ale
Prawda zawsze się obroni!!!!
zdjecie uzytkownika
nikto - 2016-01-05 18:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemka, w połowie grudnia szukali maszynisty, był może ktos na rozmowie? jakie wrażenia? bo na forum az wrze od zlosliwych komentarzy, serio az tak zle sie tam wiedzie?
zdjecie uzytkownika
Kurczak - 2016-01-05 20:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o pracę w tym zakładzie to wygląda to tak " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] koncentracyjny" za 2 tys robisz do oporu od świtu do późnego wieczora zazwyczaj po 12 godz 6 lub 7 dni w tygodniu niedziela to standard za którą ci nikt nie zapłaci i za soboty tez !
Jeżeli chodzi o traktowanie ludzi to dla nich jesteś zerem , smieciem kierownik na początku jest miły a potem to już tak ci da po tyłku , że odechciewa się żyć , da ci do zrozumienia ze jesteś nikim a on panem i władca!
Jak juz tam trafisz to rodziny juz nie masz ani dzieci , domu nic ! Tylko cedrob i tyle .
O urlop to trzeba się prosić i to jeszcze on decyduje ile ci i kiedy kapnie pod warunkiem że ci go nie zabiorą bo to normalka.
Wiec trzymaj się jak najdalej ludzie co latami pracowali powoli odchodzą w 2015 kilka osób z długim stażem odeszło bo mieli tego" obozu"dość.
zdjecie uzytkownika
1967 - 2016-01-05 23:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej no właśnie gdzie komentarze mówiące prawdę o zakładzie i kierowniku!
Co te wypadki w pracy tak zabolaly kierownika
Czy inne jeszcze wpisy na jego temat.
zdjecie uzytkownika
Reksio - 2016-01-06 08:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale go zabolaly wpisy . Kierowniku tak prawda boli ? !
Ciekawe czy o te wypadki chodzi ?
Czy o to ze plotkami się zajmujesz?
Wszyscy widzimy co się dzieje i juz niedługo te słynne taczki uruchomimy i za bramę cie wywieziemy! !!!!!
Razem z twoimi pomocnikami !

zdjecie uzytkownika
Akcent - 2016-01-06 12:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na maszynowni robią na 3 lub 2 zmiany, najlepiej iść się spytać co i jak. A komentarzami bym się nie przejmował bo to inny dział.
zdjecie uzytkownika
Bubu - 2016-01-06 15:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Akcent masz rację nie ma co się komentarzami przejmować bo to inny dział ten najgorszy bo wszędzie są zmiany na maszynowni , mechanicy , elektrycy , myjnia .
A my to ten najgorszy sort co robią za glodowe pensje po 16 aut kurczaka do upadłego czy to obchodzi kierownika ze może ludzie nie mają już siły dzień za dniem robić po tyle ?
Na umowie mamy 40 godz .8 godz 5 dni w tygodniu . Zgodzę się ze czasem coś wypadnie ale to czasem jest 365dni w roku .
MACIE RACJĘ TO INNY DZIAŁ TEN NIEWOLNICZY.
zdjecie uzytkownika
emerytka - 2016-01-06 23:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po świętach bliscy się rozjechali i czytam co się dzieje w moim byłym zakładzie Włos się jeży na głowie co tu jest napisane .Ale w tym zakładzie nic nie zmienicie bo nie ma jedności.Koleżanki potrafią w kiblu czy przy stołach nadawać i donosić na innych przykro to pisać ale taka jest prawda .pisanie na forum nic nie da tylko musicie zebrać siły i powalczyć o swoje prawa i honor bo inaczej kierownictwo z was zrobi niewolników jest pip i nie tylko włącznie z tvn pozdrowienia noworoczne śle emerytka acha życze, miłej pracy w w niektóre niedziele .Pracował z nami nazwali go rumun on wiedział jak walczyć o swoje choć mieli go niektórzy za idiote a panie opisane z nazwiska niech się zastanowią nad swym postępowaniem zapomniały jak przy gównach pracowały teraz to władza w łbach im poprzewracała.WRZASKI TO NIECH NA BLISKICH W DOMACH WYPRAWIAJĄ LUB NA WASZEGO PUPILKA KIEROWNICZKA TO BĘDZIE ODWAGA
zdjecie uzytkownika
Bilik Maria - 2016-01-07 10:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkie te komentarze to niestety prawda ja podpisuje się imieniem i nazwiskiem zostałam kaleką w tym zakładzie przez zaniedbania , bo jest ślisko resztki skorek itp. Walą się tam gdzie pracowalam bo maszyna jest 50cm.za nami nie ogrodzona niczym od półek a pojemniki latają jak chcą i kogo trafia ten ma pecha bo kasków nie ma ! A jak założyłam słuchawki , które nota bene powinny być dawane przez zakład bo robimy w halasie , to mało chacapka na zawał nie zeszła .
A kierownik przed wypadkiem zwyzywal mnie na korytarzu są świadkowie min . Brygadzistka półek za to ze chciałam o 16tej od rana wyjść zjeść.
I jeszcze jedno jakim człowiekiem jest kierownik skoro od wypadku minęło 9 mies i do tej pory nawet nie zadzwonił zapytać czy żyję i jak się czuje . BRAK SŁÓW
I myślę że TVN bądź inna stacja napewno będzie
I proszę wszystkie poszkodowane osoby o kontakt ze mną bo ja walczę o sprawiedliwość i jak ktoś chce może się przyłączyć.
Bo wypadków tego typu było wiele od czasu mojego.
Ja walczę . a wy ?
zdjecie uzytkownika
Bubu - 2016-01-07 20:54:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dokładnie tak nikt nie dba o nasze bezpieczeństwo . Pamiętam jak sie przyjalem to kazali mi w starych rozwalajacych się bez pary gumiakach szukać żebym miał w czym robić te gumiaki były śmierdzące brudne woda się do nich lala i były tak śliskie bo wytarte ze mało się nie zabiłem.
I co ? Do tej pory tak jest .
A najlepsze ze o nowe to trzeba się prosić.
zdjecie uzytkownika
1967 - 2016-01-07 20:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heh jacy ci ludzie są Brygadzistka lata i opowiada ze komentarze pisze nie jaki P.P z końcówki jacy wy prostatcy jesteście spójrzcie na siebie i faceta zostawcie w spokoju
zdjecie uzytkownika
Reksio - 2016-01-07 22:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heh uczepila się chłopaka i lata opowiada ze to on pisze te komentarze . A jakby wiedziała ile ludzi jej nie trawi to by na zawał zeszła.
Nie dość tych komentarzy pod jej adresem to jeszcze się pogrąża . Ja na jego miejscu to bym jej parę słów powiedział.
zdjecie uzytkownika
emerytka - 2016-01-07 22:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MA pani racje takiego bałaganu jaki jest w tym zakładzie to nigdzie nie widziałam.RÓWNOLEGŁE uboje które mają finał na pakowni to zgroza .Jest bardzo ciasno wkoło pojemniki na paletach ,ludzie stłoczeni przy stołach a między tym wszystkim wózkowi jadący z towarem na paletach gdzie towar w pojemnikach układa się po 10pojemników na wysokość aby było szybciej i nie zajmowały miejsca w i tak przepełnionej i ciasnej hali. Odnośnie wypadków to od przecinania rąk z powodu ciasnoty na stanowiskach pracy to ostatnio złamana ręka u pracownicy to przez bałagan jaki panuje przy podwójnych ubojach. kierownictwo nic z tego sobie nie robi jak mi powiedziano to nawet do lekarzy czy szpitala nie odwiozą tylko radż sobie sam .PANI MARIO niech pani walczy o swoje i z kierownictwem a raczej z kierownikiem który ma się za nietykalnego a do poniżania ludzi jest pierwszy.Boję się jednak czy pani znajdzie sojuszników wśród poszkodowanych bo to wystraszeni ludzie ,a wśród załogi nikogo odważnego pani nie znajdzie obym się myliła.,
zdjecie uzytkownika
Bilik Maria - 2016-01-07 23:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak wiem , że ludzie się boją
Lecz powinni walczyć o swoje bo zakład bazuje na tym, iż nikt nie pójdzie np.po odszkodowanie za wypadek przy pracy,ponieważ zaraz zostałby zwolniony.
A to zakład pracy ma obowiązek zapewnić ludziom pracującym z nożami specjalne fartuchy , rękawice a tego nie robi.
I każdy kto został poszkodowany juz ma wygrana sprawę. Heh nie powinien się sądzić bo zakład powinien sam zadośćuczynienia wypłacić skoro nie zadbał o bezpieczeństwo!
A bhp gdzie jest na wiktcie zakładu?
Tam gdzie ja pracowałam to były pólki tam było niebezpieczne , gdyż pojemniki nad głowami same spadają z haków a jak taśma idzie szybciej to było tylko uwaga!
Do tego ślisko bo z maszyny na lewo i prawo chlapalo mięso wiec jeździło się jak na łyżwach w butach wyslizganych , bo tylko nieliczni mogli mieć tzw trapery.
Tam powinny być kaski tzn muszą być !
Odpowiednie buty , osłona od maszyny .
Ja zostałam z tego powodu kaleką mam uszkodzony słuch, wzrok , mam zaburzenia równowagi i bliznę na mozgu od uderzenia która zakłóca prace splotow nerwowych .
Nigdy już nie będę w pełni sprawna.
A jeżeli chodzi o pogotowie to ze mną tez nie było łatwo bo kierownik nie chciał pogotowia tylko powiedział , ze te osoby co ze mną jeżdżą, to żeby zeszli mnie zabrali do domu dopiero po usilnych naleganiach co całą szatnia ludzi była i apelowali o pogotowie dopiero wtedy wezwali. To jest trauma do końca życia jak można potraktować pracownika.
Jak opowiadam to odpowiednim ludziom , którzy zajmują się moja sprawa to są w szoku nawet nie mogli uwierzyć , że kierownik do tej pory nie zadzwonił do mnie i nie zapytał jak się czuje , czy jakiejś pomocy nie potrzebuje np. Rehabilitacji cokolwiek a tu nic.
Mam nadzieje, że moja sprawa poprawi bezpieczeństwo moich koleżanek i kolegów
I być może warunki pracy też się zmienia.
Wbrew pozorom lubilam tam pracować, chociaż wykształcenie mam dobre.
Dziękuję za miłe słowa od Pani
zdjecie uzytkownika
marka - 2016-01-07 23:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Akcent, faktycznie, może i komentarze dotyczą różnych działów, ale jeśli miałabym pracować w jednym i być zadowolona, mając świadomość, że na drugim końcu budynku źle się ludzi traktuje, to chyba nie dla mnie.
zdjecie uzytkownika
emerytka - 2016-01-08 00:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znam pani sprawę z opowiadań pracujących koleżanek i bardzo pani współczuje. kierownictwo w tym zakładzie jest ponad wszystko a szczególnie kierownik i jego ŚWITA .Dzisiaj będąc poza zakładem dziękuje bogu że obeszło się bez wypadku a wiele ich widziałam w tej firmie. mam wielką nadzieje że mimo Pani choroby nie przestanie pani walczyć ze złem które panuje w tym zakładzie i pokarze innym drogę jak powinien zakład dbać szanować swoich pracowników nikt w naszym kraju nie jest niewolnikiem firmy w której ciężko pracuje po kilkanaście godzin dziennie Z okazji nowego roku życzę Pani aby się zdrowie Pani choć trochę poprawiło i wygranej batalii za stracone zdrowie i o zadość uczynienie ze strony zakładu. Pozdrawiam była pracownica firmy
zdjecie uzytkownika
wnerwiona - 2016-01-08 00:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownik jak jest wypadek to nigdy karetki nie wzywa tylko każe komuś takiego kogoś odwiez do domu Tuszuje sprawy jak się da no chyba że będziesz schodził z tego świata zresztą nie tylko on ale całe kierownictwo razem z brygadzistkami
zdjecie uzytkownika
Bilik Maria - 2016-01-08 00:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję za życzenia i ja rowniez zycze wszelkiego dobra w nowym roku , i wierze ze kiedys bede pracowac i wroce do aktywnosci zawodowej oczywiscie nie w cedrobie .a walczyć musze nie o pieniądze tylko o godność bo potraktowali mnie jak śmiecia , i choćby miało to trwać lata to nie poddam się bo o prawdę trzeba walczyć.
A kierownik niech trochę kultury do ludzi nabierze w tym roku , bo niczym od nas się nie różni a nawet więcej co niektórzy ludzie na zakladzie sa bardziej inteligentni niż ON.
Z przykrością to pisze bo uważałam go na początku za dorego człowieka , ale jak to można się pomylić !!!!
zdjecie uzytkownika
Bilik Maria - 2016-01-08 00:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przykro to stwierdzac ale co by było gdyby ktoś zmarł w drodze do domu . To kogo by była wina . Umarły nie obroniłby się bo nie żyje a kierownctwo powiedziało by , że ta osoba sama chciała jechać. Nie mogliśmy jej zmusić . Żeby pojechała do szpitala .!
I ot, to cała prawda.
Bogu dziękować , że tak się nie stało .

zdjecie uzytkownika
Reksio - 2016-01-08 00:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze ze jest ktoś kto walczy o NASZE LEPSZE JUTRO
I być może nikt już nie ucierpi.
zdjecie uzytkownika
1967 - 2016-01-08 00:41:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe czy P.P z końcówki tez to pisał , Pani brygadzistko jak myślisz. ?
Haha jutro się dowiemy
zdjecie uzytkownika
Niewolnicy Witusia - 2016-01-08 20:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierowniku tak ci przeszkadzały moje wpisy.
Boisz się prawdy o sobie czytać.
Ja będę pierwszy który te taczki będzie pchal !!!!
I mam to gdzieś ze wylece z pracy ktoś poświęcić się musi ale dość tej poniewierki z twojej strony DOŚĆ ,
Nic nie robisz dla ludzi , nic kompletnie nic !
Przez ciebie masę ludzi cierpi !!!!!!
I tych twoich przydupnikow !!!!
Usuń ten komentarz pokaż kim jesteś
zdjecie uzytkownika
kali - 2016-01-11 00:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć Wam. Powiedzcie mi czy jeśli chodzi o pracę tutaj to można liczyć tylko na gołą pensję czy coś więcej? chodzi głównie o stanowsiko specjalisty ds zarządzania produkcją
zdjecie uzytkownika
ponury - 2016-01-11 16:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kali - 2016-01-11 00:48:32]:
O myślę , że tak!!! W końcu specjalista ds zarządzania produkcją to zupełnie inny "dział"
zdjecie uzytkownika
Bilik Maria - 2016-01-11 17:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napewno możesz liczyć na coś więcej niż gola pensja .
Zapytaj kierownika jakie bierze profity za gnebienie ludzi , wyzwanie. Poniewieranie zwolnienia z pracy od tAK sobie bo mu ktoś do gustu nie przypadł itp.
Nadmieniam , że to co pisze jest prawda i jestem w pełni świadoma tego co pisze .
Bo to ws ystko osobiście mnie spotkało i mam na to świadków ,
Wiec aplikuj na to stanowisko tylko weź kurs u kierownika. A profity same beda
zdjecie uzytkownika
Rencistka - 2016-01-11 18:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bzdura
zdjecie uzytkownika
1967 - 2016-01-11 19:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bzdura heh obrona przez atak , dobre brońcie się tyle wam zostało! !!!!
zdjecie uzytkownika
Do Bilik - 2016-01-11 19:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ALE brednie
zdjecie uzytkownika
Bilik Maria - 2016-01-11 19:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy ma prawo mieć własne zdanie, również i Ty.
zdjecie uzytkownika
faraonka - 2016-01-13 13:29:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tak kochani jednak szanuję firmę, może nie są największym zakładem mięsnym drobiowym ale są zaangażowani społeczne nam plus, polecam akcję Bezpiecznie z Cedrob-em
zdjecie uzytkownika
1967 - 2016-01-13 15:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba niebezpieczne z cedrobem , fakty mówią za siebie kaleka p. Bilik. Potem znów pojemnik spada na kobietę rozcieta glowa , i zowu pojemnik spada na twarz kobiecie zdarta skóra z nosa buzia opuchnięta , kolejna osoba pani na półkach poslizgnela się łamiąc rękę , potem kolejne 2 osoby na półkach kobieta i mężczyzna dostają pojemnikiem , i ostatni wypadek kolejna kobieta dostaje pojemnikiem krew się leje głową rozcieta !!!! I TO WSZYSTKO W PRZECIĄGU 6 MIES , o to cały cedrob !!!! Ludze się boją mówić prawdę walczyć o swoje bo prace muszą mieć.
A zakład na tym bazuje .
Udzielają się w akcjach na pokaz . Może niech zaczną udzielać się w zakładzie , żeby ludzie czuli się bezpiecznie
zdjecie uzytkownika
Do Bilik. Emerytka - 2016-01-13 17:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani M Bilik zostala uderzona przez przypadek pojemnikiem wiec co tu duzo mowic TERAZ STRASZNIE NAZEKA NA CEDROB A PRZECIEZ NIKT JEJ NIE ZMUSZAL DO PRZYCHODZENIA....
zdjecie uzytkownika
1967 - 2016-01-13 18:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli te pozostałe osoby które ostatnio uległy wypadkowi w pracy to tez nikt nie zmuszał aby przychodzili tak ! Żal mi Ciebie emerytka!
Z tzkim podejściem ludzi nic nie zrobimy aby było lepiej!
Bogu dziękuj ze ty nie uległas wypadkowi .
My cierpimy bo jesteśmy poszkodowani a ty nas oceniasz !
zdjecie uzytkownika
ponury - 2016-01-13 18:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Do Bilik. Emerytka - 2016-01-13 17:55:56]:
Prawie każdy wypadek to przypadek , problem w tym , że w cedrobie ludzie przed takimi przypadkami nie są w najmniejszym stopniu zabezpieczani .Gdy ktoś zginie w wypadku samochodowym pewnie powie Pani , że niepotrzebnie wsiadał do samochodu , cudownie!!!
zdjecie uzytkownika
kamil - 2016-01-16 23:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej jestem z wykształcenia logistykiem,poszukuje pracy,widze,ze szukaja teraz przedstawiciela,zastanawiam sie czy az tak bardzo patrza na doświadczenie bo widzę,że wymagaja,ale ja dużego nie mam,oferuja stabilne zatrudnienie wiec umowa o pracę?
zdjecie uzytkownika
om - 2016-01-22 17:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt nic nie pisze?Cisza w eterze.To znaczy,że wszystko w porządku.Jest już super?Chciało by się coś ciekawego znowu o cedrobie poczytać.
zdjecie uzytkownika
podsiadło - 2016-01-22 17:30:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kamil wątpię że na początek dostaniesz umowę o pracę tym bardziej że nie masz doświadczenia w tym fachu. Ale pewnie po okresie próbnym możesz liczyć na umowę o pracę, fajnie że zapewniają narzędzia pracy
zdjecie uzytkownika
1967 - 2016-01-22 20:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wystarczyło że nie ma głównych przywódców i juz lepiej . Chociaż człowiek trochę wzrokowo odpocznie. I na nerwach nie grają tym lataniem .
Bo reszta bez zmian wypłaty masakra , bezpieczeństwo bez zmian czyli brak bezpieczeństwa, uboje do upadłego .
Może niebawem coś się zmieni ale trzeba trochę czasu.
zdjecie uzytkownika
wicki - 2016-01-25 11:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dla mnie wypłaty są całkiem w porządku, zwłaszcza na stanowisku przedstawiciela handlowego, a teraz akurat w katowicach szukają, fajnie, że oferują również szkolenia
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-01-29 23:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc mam pytanie mozecie mi powiedziec cos o tej firmie ? bo chcialabym sie przyjac do pracy?
zdjecie uzytkownika
om - 2016-01-30 07:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do nowej.Co więce chcesz wiedzieć?Przeczytaj sobie jeszcze raz wszystkie opinie zamieszczone na tej stronie.To wszystko co piszą jest prawdą i to jest cały wizerunek tej Firmy.A jak nie wierzysz to przyjdź i przekonaj się czy to jest prawda czy fałsz.
zdjecie uzytkownika
1967 - 2016-02-01 20:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety to prawda przychodząc do tej firmy musisz liczyć się z tym, że zostaniesz tu nikim dla kierownictwa jesteś totalnym zerem człowiekiem na którym można "jezdzic" od rana do wieczora.
Nawet jeżeli będziesz zapie......od rana do wieczora , nawet jeżeli z taśmy ani razu nie zejdziesz , to dalej jesteś NIKIM i zarobisz mniej niż ci co przelataja cały dzień . No chyba ze należysz to pewnej grupy lizusow od Witusia co to oko się przymyka na latanie , palenie picie kawki co chwile w filizaneczce itp.
Ogólnie nie polecam pracy w tym przybytku.
zdjecie uzytkownika
Reksio - 2016-02-05 20:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niech ten lalus i te przydupasy jego za robotę się wezmą. A nie tylko ludźmi poniewierac .
Niech staną na ocieku , końcówce albo kole tak 89 tys kurczaka. Zobaczymy jak by im dupy zmiekly .
Na ocieku to po kolana by w kurczakach stali . Mądre glowy ! Niech się spróbują nie 5min tylko miesiąc . To wtedy pogadamy . Chodz Witus zapraszamy
zdjecie uzytkownika
Kurczak - 2016-02-05 20:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak i jeszcze dać mu 15min przerwy zepsuty kawałek czegoś tam podobnego do pasztetu itp wynalazków zupę z torebki i 3 kromki chleba na cały dzień i zapi........ 12 godz i lej w portki i sRa. .......pod siebie .
Taki zakład i stołówki nie ma nawet katering żeby nie był normalny obiad 9zl w dużych ilościach kosztuje albo mniej i ludzie pokryli by połowę , ale by zjedli jak należy cały dzień w pracy 6 dni w tygodniu bez normalnego jedzenia to za parę lat choroby na zawołanie i na l4 zakład będzie musiał mieć.
Masakra OBÓZ tak tylko można to coś nazwać
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2016-02-07 23:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszecie pierdoły a nic z tego nie wynika i tak robią z was balona i niewolnika chciałabym poczytać że coś wywalczyliście w swej walce a nie tylko lament .Pokażcie że na to was stać.
zdjecie uzytkownika
emerytka - 2016-02-07 23:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nadliczbowe godziny mają być zaznaczone na paskach, a jak ich nie ma to znaczy że nie płacą no to do PIP morze coś ruszycie
zdjecie uzytkownika
była - 2016-02-08 00:11:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawa - 2016-02-07 23:37:11]:
i nareszcie ktos mądrze mowi
zdjecie uzytkownika
była - 2016-02-08 00:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [emerytka - 2016-02-07 23:44:18]:
emerytko oni tam sraja bo sie boja jakiegoś dupka naprawde juz sie czytac niechce tylko lamety nazekania i co to by nie zrobili a tak naprawde to nic nie robia ja opuscilam zaklad w 2009 roku wiele widzialam ale to co sie dzieje tam teraz to juz jest szczyt wszystkiego
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2016-02-08 23:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TACY ludzie pracują w tym zakładzie jak już było tu opisane przy stołach po kiblach na szatni opowiadają pierdoły narzekają GDZIE ICH ODWAGA NIECH WRESZCIE wezmą sprawy w swoje ręce i coś dla siebie wywalczą. choćby aby była płacona ta godzina do której jesteście zmuszane dłużej pracować więcej niż 8 godzin aby były płacone wszystkie godziny nadliczbowe i udokumentowane na pasku wypłat. Macie tyle możliwości jak PIP czy inne instytucje które mogą wam pomóc tylko cza walczyć a przede wszystkim CHCIEĆ a nie lamentować pozdrowienia

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cedrob

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert