Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cedrob

Pracowałeś w firmie Cedrob i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kurka - 2015-01-28 09:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pozdrowienia dla nieroba nr1 rysiu wyjdziesz wreszcie z cienia
zdjecie uzytkownika
wkurzona - 2015-02-15 21:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co za jaja piszecie o jakich matołach ty jesteś matoł że takie brednie piszesz pewnie jesteś kapusiem co proszę pani ona yo zrobiła
albo coś mówiła a zarobki2000 to zapychają ludzie cały tydzień po 12 -13 godzin ja nie pozdrawiam i spinaj się a najlepiej spadaj kikita idiotko
zdjecie uzytkownika
tim - 2015-02-19 11:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma szuka magazyniera za 1750 brutto żal.pl osoby z dobrym j.rosyjskim i komunikatywnym ukraińskim :)Oferta Urząd pracy Wieliczka.
zdjecie uzytkownika
masakra - 2015-02-19 20:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzi sie nie szanuje i nigdy nie szanowalo. Ciekawe czy ten wasz kierownik w ogole czyta co sie o nim mysli .....
zdjecie uzytkownika
martin - 2015-02-28 03:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czego się spodziewac po ogłoszeniu pracy, które wystawił powiatowy urzad pracy i to na stanowisku magazyniera, wiadomo, że kwota to minimalna krajowa i pewnie znajdzie się jeszcze chętny. Ja mam pytanie, czy nie da się zatrudnić z pominięciem urzedu i czy aby wtedy pensja nie bedzie chociaż stówkę wyższa?
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-03-06 08:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w cedrobie ludzi mają daleko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają tylko zap........ i nic więcej 10 godzin to mało a płace jak w rumuni
zdjecie uzytkownika
kleopatra90 - 2015-03-16 11:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gościui, skoro tak krytykujesz płacą w firmie Cedrob to może podasz na forum publicznym stawkę jaką zarabiasz i ewentualnie jaką ogólnie się w tej korporacji zarabia? wiesz, każdy ma inny próg bólu. to co ty uważasz za nic, dla innego kogoś może być majątkiem. w takim razie proszę podaj tę stawkę na forum
zdjecie uzytkownika
dama - 2015-03-18 00:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja rozumie gościa bo pracowałam w tej firmie pięć lat i moja uwaga jest taka że o te 5lat za wiele mam znajome które tam jeszcze pracują to mam wiadomości co dzieje się w tym zakładzie dlatego niech kleopatra nie pierniczy do gościa okorporacjii nie wymaga od niego aby podawał stawkę swoich zarobków. sama tam pracujesz to chyba widzisz co się tam dzieje i ta atmosfera połączona z wyzyskiem pewnie ci na rękę albo jesteś kimś co o nich mówią że lubią się podlizywać to delikatnie ujmując pa kleopatro tyle w tym temacie
zdjecie uzytkownika
FUCKER - 2015-05-06 08:49:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dama - 2015-03-18 00:00:23]:
11.00 PLN(brutto)/h= 8.47 PLN (netto)/h
zdjecie uzytkownika
FUCKER - 2015-05-06 08:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dama - 2015-03-18 00:00:23]:
11.00 PLN(brutto)/h= 8.47 PLN (netto)/h
zdjecie uzytkownika
GREGOR - 2015-05-07 07:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wkurzona - 2015-02-15 21:40:03]:
Niektórzy są od myślenia, inni od roboty za frajer;tzw. FRAJERZY
zdjecie uzytkownika
dama - 2015-05-07 19:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz mają wszystkich daleko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo zapowiedzieli jak będą FRAJERÓW rypać na nadliczbówkach
zdjecie uzytkownika
kurka - 2015-05-10 22:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co znowu się zaczyna jakieś karetki .policja ludzie już umordowani a jeszcze sezonu nie ma w 1maja tyranie a i nawet sobót nie popuszczą tylko musimy zap...
zdjecie uzytkownika
rita - 2015-05-16 14:20:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam wpisy i myślę tak załużcie związki zawodowe zgłoście w inspekcji pracy i walczcie o swoje prawa wreszcie się tym ktoś zajmie bo w jedności siła nie będzie zastraszania i tym podobne a za pracę zapłacą jak się należy WRESZCIE za nadliczbówki będą płacić i będziecie pracować zgodnie z obowiązującym kodeksem pracy
zdjecie uzytkownika
gagus123 - 2015-05-18 12:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wez cie sie ludzie zastanówcie co piszecie bo kierownik jest bardzo spoko jesli ktos pracuje i wykonuje swoje obowiazki . Z przerwami to niebyl jego wymysl . Najwiecej sie odzywają Ci co wogole tam nie pracowali no zal poprostu . Jak mozna czlowiek idzie ludzia na reke a Ci jeszcze go oczerniaja . Jak sie nie podoba to sie zwolnij jeden z drugim a nie rob tu syfu nie winnemu czlowiekowi , jesli by nie krzyczal to ludzie by mu weszli na glowe . To kierownik wprowadzil w zakladzie porzadek . Zastanowcie sie co piszecie ludzie bo zal was naprawee
zdjecie uzytkownika
RITA - 2015-05-19 21:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GAGUS JA CI JUŻ ODPOEIEDZIAŁAM ŻE JESTEŚ DUPEK I SAM NIE WIERZYSZ W TO CO PISZESZ .ADMIN USUNĄ POPRZEDNIĄ MOJĄ ODPOWIEDZ DO CIEBIE GAGUS TY NAPRAWDE ZGŁUPIAŁEŚ ALBO CI TE KURCZAKI WE ŁBIE POPRZEWRACAŁY
zdjecie uzytkownika
iks - 2015-05-31 15:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w cedrobie to harówa.Nie każdy da radę tam pracować.Zarobki coraz gorsze,wymagania coraz większe i nierozgarnięta pani HACAP której niektóre pomysły pozostawiają wiele do życzenia.Przepisowo nie chodzi ubrana,a innych by karała.Najpierw niech sama da dobry przykład,apotem niech tego samego wymaga od innych.
zdjecie uzytkownika
poni - 2015-05-31 21:28:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sami doprowadziliście do tego że wami poniewierają bo dajecie się dymać aż miło żadnego zgrania tylko lament jak ktoś sam sobie coś wywalczy to ukłon w stronę niektórych pań znaszej babskiej załogi
zdjecie uzytkownika
gabi - 2015-06-01 17:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niektóre panie są ok ale są takie histeryczki że głowa boli jak nie ziewa na całą hale to wszystko i.wszyscy jej przeszkadzają CZASAMI NAPALA CAŁY DZIEŃ AŻ BAŃKA PUCHNIE. O złośliwych nie chce wspominać bo szkoda czasu A faceci spoko mają swoje zagrywki ale muszę przyznać i zasady z nimi raczej da się żyć
zdjecie uzytkownika
ooo - 2015-06-21 21:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co za cisza bez nowinek
zdjecie uzytkownika
gabi - 2015-06-29 23:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co z panią ziewająco wyjącą czy już nie pracuje .Szkoda bo jakoś nudno
zdjecie uzytkownika
tolekbanan - 2015-06-30 10:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ja już sam nie wiem, czy cedrob jest dobrym miejscem na prace, czy nie. Niby czytałem kilka artykułów na portalach spożywczych, że wiedzie im się nie najgorzej, ale wpisy tutaj od pracowników są mocno różne. Napiszcie może jak tutaj z innymi rzeczami, jak z poziomem pensji, czy socjalem, byłbym wdzięczny.
zdjecie uzytkownika
OOO - 2015-06-30 22:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAKI SOCJAL KO0LEŚ-PENSJA PRZYJDZIESZ TO ZOBACZYSZ, ALE ROZRYWKI TU CI NIE ZABRAKNIE OD 7 DO 18 LUB 19 ŁĄCZNIE Z WSZYSTKIMI SOBOTAMI ZAPEWNIAM ŻE NA LEPSZĄ IMPREZĘ NIGDZIE SIĘ NIE ZAŁAPIESZ GWARANTUJE
zdjecie uzytkownika
rita - 2015-07-01 22:04:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TOLEK wpadnij do nas jest nowy zaciąg siły roboczej to dopiero szykuje się impreza będziesz przeżywał naprawdę wzniosłe chwile jak i dramatyczne upadki
zdjecie uzytkownika
ooo - 2015-07-02 18:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
RITA a ty tam będziesz to my z naszą paką to znaczy Freda Ziuta i kulawa Wanda wpadniemy tylko żeby jacyś chłopcy byli bo tam podobno same babsztyle złośliwe są i niezle dziobią te kurki
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cedrob

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Cedrob?
Zadaj pytanie
alert