Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cedrob

Pracowałeś w firmie Cedrob i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kwoka - 2016-05-06 19:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co dzisiaj się stało Monik durna wyjaśnij
zdjecie uzytkownika
Ponury - 2016-05-06 20:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie ! tego Monik Ci nie wyjaśni , Nati tez nie " negowała" by tym samym zakład. Zakład w którym depcze się wszelkie zasady i przepisy dotyczące bezpieczeństwa pracy ,sporo o tym się już mówiło na tym forum , ale dziś w końcu doszło do tragedii !!! Zginął człowiek , bo na polecenie kierownictwa robił to czego nie powinien i to nie tylko dziś , jazda wózkiem należała niestety do jego obowiązków a nie posiadał w tym kierunku ani uprawnień ani nie był przeszkolony . Jeżeli ktoś z tego zakładu powie , że był szkolony z czego kol wiek będzie to kłamstwo!!! Szczyt został dziś osiągnięty! i wydaje mi się że czas na zmiany w cedrobie Uważacie że to za mało?
zdjecie uzytkownika
kwoka - 2016-05-06 20:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NATI i MONI TO JAKIEŚ GŁUPIUTKIE BABSKA JAKICH WIELE W TYM ZAKŁADZIE KTÓRE TYLKO BAJAMI SIĘ ZAJMUJĄ KABLOWANIE TO DLA NICH NORMA I OBSRYWANIE INNYCH A SKĄD ONE WIEDZĄ KTO Z KIM A GÓWNO TO WAS POWINNO OBCHODZIĆ
zdjecie uzytkownika
alonzo - 2016-05-06 21:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nawet to tragiczne wydarzenie dnia dzisiejszego pewnie nic nie zmieni dopóki nie będzie obowiązywało restrykcyjne prawo, jakby im groził z milion zł kary za uchybienia to byłoby normalnie. Pieniądz i jego żądza to przyczyny tego stanu rzeczy. Dzisiejsze zdarzenia, które nie miało prawa się zdarzyć wstrząsnęło pracownikami, ale czy tylko nimi?Ile warty jest człowiek, życie - wartość najwyższa.Produkcja produkcją, a gdzie w tym wszystkim jest człowiek?Człowiek, który czuje , myśli,kocha i nienawidzi , śmieje się płacze ,jest mądry i głupi , szybki i wolny czy on gdzieś jest? Czy jest tylko produkcja i zysk.Nieszczęścia się zdarzają, taki ludzki los ,ale trzeba jak najwięcej uczynić by było bezpieczniej , normalniej.

zdjecie uzytkownika
/// - 2016-05-06 21:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tragedii można było uniknąć gdyby w tym zakładzie było odrobinę ładu i porządku.Uboje robione na siłę bywa że jednymi pracownikami bito w jeden dzień kurę gęsi zmiana około 11 godzin . NA PAKOWNI OBŁĘD W OCZACH ubój gęsi ,kury i kurczaka bałagan i to na jednej hali .Ciasnota ogromna huk wrzaski wózkowi z towarem nawet na wózkach elektrycznych bez uprawnień,pełno pojemników wysoko poustawianych na paletach bo miejsca brak o wypadek tu nie jest trudno a i takowe były tuszowane
zdjecie uzytkownika
Bilik Maria - 2016-05-07 01:20:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Za 2 dni moja rocznica wypadku a dzisiaj zginął człowiek , wtedy mogłam być to ja .
I PANI HOŁDA POD PSEUDONIMEM MONIK DALEJ UWAŻASZ ZE JAK WALCZĘ O LEPSZE WARUNKI O SZKOLENIA O KTÓRYCH PISAŁAM TO TEZ NIE CHCE MI SIĘ PRACOWAĆ o bezpieczeństwo w pracy itp.
I co dalej tak sądzisz.
I jak za świadka na sprawie będziesz u mnie kłamać
TO MOŻE W OBRONIE CEDROBU POWIEDZ ZE PAN KRZYSZTOF SAM WSIADŁ NA WÓZEK I TAK SOBIE NIM JEŹDZIŁ co?
zdjecie uzytkownika
Bilik Maria - 2016-05-07 01:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chce napisać , że powiadomiłam juz odpowiednie osoby o tym wypadku I NAPEWNO NIE UKRECICIE TEGO !!!!!!NAPEWNO! !!!!CHOĆBYM MIAŁA DO SAMEGO PREZYDENTA JECHAĆ TO POJADĘ.
MOŻEMY WNIOSKOWAĆ O ODWOŁANIE LALICKIEGO ZE STANOWISKA BO ZANIEDBAL JUZ MASĘ WYPADKÓW PO MOIM I TERAZ CZŁOWIEK NIE ŻYJE ja napiszę taki wniosek i ściągnę telewizję ,
Proszę podpisy pod tym wnioskiem o odwołanie go!!!!!
A za świadka będę ze Pan Krzysztof zawsze jeździł wózkiem bo mu kierownik kazał
A kierownika wszyscy się boją bo ludzi zastrasza
zdjecie uzytkownika
Bilik Maria - 2016-05-07 01:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Aha całkiem niedawno pisałam o tym jak przygniotlo kierowcę na odbiorze u wtedy było pogotowie i CO WYCIĄGNĄŁ WNIOSKI CUDOWNY KIEROWNICZEK NA TACZKI GO !!!!!JA TAM PRZYJADĘ Z TYMI TACZKAMI nie bójcie się za kolegę wywieźć go
WYWIEŹĆ GO !!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
1967 - 2016-05-07 20:24:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe czy za śmierć naszego kolegi ktoś z cedrobu odpowie .
Pewnie nie bo winnych się znajdzie np. Kierowcę , albo nieżyjącego Krzyśka ,
Tylko ciekawe co on tam robił na wózku nie mając uprawnień .
Sam tego nie robił ktoś mu kazał.
A kto to wszyscy wiemy.
zdjecie uzytkownika
Kura - 2016-05-07 20:33:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A kierownik od czego jest ?
Co nie wiedział ze Krzysiek nie ma uprawnień i co tak tyle lat jeździł wózkiem i kierownik nie wiedział ?
Kto w to uwierzy jak wszyscy wiedzą że co mu kierownik kazał to in to MUSIAŁ robic
zdjecie uzytkownika
mimi - 2016-05-07 21:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktoś kto tak pisze o pracy i wypadku Krzyska wie pod którym kierownikiem On pracowal
zdjecie uzytkownika
1967 - 2016-05-07 21:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście ze tak
Nie pod lalickim tylko "tulipanem "
Ale jak było to wszyscy wiedza
zdjecie uzytkownika
Kura - 2016-05-07 21:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heh no właśnie jak było WSZYSCY WIEDZĄ
Wiec kto powinien odpowiedzieć za śmierć człowieka. ? !
Też wszyscy wiedza
zdjecie uzytkownika
mimiN - 2016-05-07 21:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno nie kierownik pod którego Krzysiek nie podlegal
zdjecie uzytkownika
om - 2016-05-07 21:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To,że w cedroie co niektórzy wsiadali na wózek nie mając uprawnień to nic nowego.Na magazynie tez co niektórzy kirowali wózkiem nie mając uprawnień.Ciekawe co powie na to pani z HACAPU która w swim zwszycie wypisuje same bzdury,a na istotne i ważne sprawy nie zwraca uwagi.Śmierć Krzyska to jest też w pewnym sensie i jej wina.Powinna zainteresować się czy dana osoba ma odpowiednie uprawnienia do obsługi takiego czy innego urządzenia.
zdjecie uzytkownika
Ponury - 2016-05-07 21:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy wiedza to świetnie , pytanie co z tym zrobią ?
Uważam ,że trzeba zrobić wszystko aby temu padalcowi nie pozwolić się wywinąć
nie tym razem!
zdjecie uzytkownika
1967 - 2016-05-07 22:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta pani z HACAPU to tez element właśnie spisuje za pierdoly i listy na szybie wiesza .
A gdzie była wtedy?
I lalicki tez miał być na urlopie a co robił w tym dniu w pracy może Krzyskowi kazał rozładować tira co? ! !!!!!!
HACAP od ścigania ludzi za kanapki
zdjecie uzytkownika
Reksio - 2016-05-07 22:12:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tyle było pisane o wypadkach Bilik tyle opisywała sama z nimi walczy .
Pisała o tym przygnieceniu człowieka na odbiorze i wszyscy maja to gdzieś a nawet ataki słowne były na nią i w jej rocznicę Krzysztof zginął .
Lalicki odpuść juz zwolnij się daj juz ludziom żyć normalnie MAMY CIĘ DOŚĆ
NIM DOJDZIE DO NASTĘPNEJ TRAGEDII
zdjecie uzytkownika
???? - 2016-05-07 22:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gabryśka napisz coś mądrego przecież ty tyle wiesz........
zdjecie uzytkownika
Bilik Maria - 2016-05-07 22:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można było śmierci człowieka uniknąć gdyby były :
Szkolenia bhp ( faktyczne )
HACAP nie latający za ludźmi z makijażem , kanapkami itp.
Odpowiedni ubiór w tamtej części odblaskowy CAŁY
na wózkach WIDOCZNE KOGUTY I SYGNAŁ GŁOŚNY
SZKOLENIA NA KAŻDE STANOWISKA a nie jak do tej pory lata się gdzie popadnie i stawia się człowieka byle gdzie i masz robić.
Dużo by pisać jak to powinno wyglądać
I co ? I kto jest za to odpowiedzialny ?
A na sezonie kto jest szkolny ?
Byłam widziałam i teraz wiem ze trzeba to ruszyć żeby znowu nie było za późno
zdjecie uzytkownika
wnerwiona - 2016-05-08 23:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bałagan bałagan i jeszcze raz bałagan brak odrobiny przyzwoitości do ludzi,na pakowni to co się dzieje woła o pomstę do nieba ludzie wożą towar wózkami elektrycznymi bez uprawnień była potrącona starsza kobieta i ją wynoszono z hal bo palet i pojemników pełno taka ciasnota wcześniej złamana ręka po upadku na palecie.Wymuszanie by pracować więcej niż 8 godz kierownictwo wydziera się na pracowników jakby byli ich poddanymi na ubojni to samo praca ponad siły i krzyki na ludzi.NIE DZIWIĘ SIĘ ŻE ZAŁOGA MA TEGO DOSYĆ wypadki to tu prawie codzienność a teraz ten śmiertelny pewnie winę zwalą na P KRZYŚKA bo nie żyje to nie będzie się mógł obronić czas na zmiany.aGabryśka niech się zajmie sobą a nie czyj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] panie wydzierające się na ludzi MARYŚKA NA UBOJNI CZY JADZIA NA PAKOWNI niech pamiętają że one są takimi samymi pracownicami jak inni a gębe niech drą na swoich mężów i swoje dzieci
zdjecie uzytkownika
Bilik Maria - 2016-05-09 22:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam osób które chcą cokolwiek powiedzieć na to co się dzieje w zakładzie cedrob o warunkach jakie panują o wszystkim jeżeli ktoś będzie chciał mówić i nie chce być rozpoznany to tez da się to zrobic .
Mogą to tez być osoby które juz nie pracują !!!!
Ktoś musi ponieść odpowiedzialność za to co tam się dzieje .
Nawet za te wrzaski i wyzwanie ludzi na wszystko jest rada tak nie można dalej.
I za śmierć Krzysztofa tez ktoś musi odpowiadać.
Mój mail mbzak14@gmail.com
zdjecie uzytkownika
szczery - 2016-05-10 11:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O Matko! Przeciez to widac kto co robi na zakładzie i żadnego kablowania nie potrzeba . A jezeli kogos to boli to najwidoczniej prawda to jest. Kobiety zacznijcie myslec bo z tych postow wynika ,ze toku myslenia nie macie. Szkoda tego Pana jak i innych i mam nadzieje ,ze zaklad zaplaci za to.
zdjecie uzytkownika
ponury - 2016-05-10 12:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kablowanie ? Masz nadzieje ? na co? że samo się zrobi a my siedźmy cicho
Ty masz dopiero tok myślenia ! i właśnie dzięki takiemu podejściu jest tak jak jest i zarząd jest bezkarny nawet w przypadku smierci człowieka
zdjecie uzytkownika
bolek - 2016-05-11 18:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam nie jedna osoba zgineła . Niejeden wypadek byl. Wina lezy po stronie zakladu bo nie pilnuje ludzi bhapowiec a powinnien ,ale tez są winni ludzie bo sami łażą jak muchy. Nie bede wiecej pisac bo ktos zinterpretuje to inaczej. Piszcie o zakladzie,a nie o ludziach. Bo sami Tez swieci z pewnoscia nie jestescie..
zdjecie uzytkownika
1967 - 2016-05-11 22:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co można pisać o zakładzie w którym ludzie w wypadkach śmierć na miejscu ponoszą !!!!
A potem prezes robi stype leje wodeczke stawia obiadek i usia siusia tralala i ludziska zapominają gdzie byli i co się stało .
I opowieści jaki to prezes zaje.....ty bo autokar podstawil ludzi załadowal i heja na balange.

I co to wszystko jest warte ci ludzie to kierownictwo ten zakład .

Normalny człowiek to pojechał by sam a prezesowi d.....e by pokazał za to co zrobili .
zdjecie uzytkownika
Ponury - 2016-05-12 18:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I to jest niestety cała prawda o cedrobie , stuprocentowo to zobrazowałeś "67"
zdjecie uzytkownika
oskubana - 2016-05-12 20:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co powiecie o wypłatach za kwiecień na ubojni i patroszalni
zdjecie uzytkownika
1967 - 2016-05-12 22:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koszmar
W cedrobie zarabia się mniej niż w kiosku ruchu
10 lat temu wypłaty były takie albo i większe.
To co oni z nami robią to jest koszmar

Uboje są 3 razy większe niż parę lat temu a ZARABIAMY MNIEJ
WIEC JAK TO JEST?
O CO TU CHODZI. ?
JA JESTEM ZA TYM ŻEBY SIĘ ZEBRAĆ WSZYSCY RAZEM I IŚĆ NA BRAMĘ JAK NAM NIE ZAPŁACĄ GODNYCH PIENIĘDZY ZA TAKIE UBOJE I ZAPIERDOL
TO ZABLOKOWAĆ UBOJE NIE WYCHODZIĆ NA TAŚMĘ ZASTRAJKOWAC NIECH CALA POLSKA SIĘ DOWIE CO TU SIĘ DZIEJE
zdjecie uzytkownika
???? - 2016-05-12 22:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej właśnie zbierzmy się wszyscy jest gęś zablokujmy tez uboje gęsi niech się to gotuje na autach
2 LATA TEMU GĘSI BYŁO POŁOWĘ MNIEJ I BRAŁO SIĘ OK 3 TYS OCZYWIŚCIE PRZEZ 3MIES a teraz 2 razy tyle gęsi i 3 tys widzimy tylko raz !!!!!
A powinniśmy dostawać 2 razy tyle !!!!
GDZIE TE ZMIANY NA GĘSI LALUŚ. ?
w zeszłym roku przed sezonem mówiłeś ze będzie drugie tyle gęsi i będą zmiany .
I co? Gdzie te zmiany ?
NIE MA ZMIAN , NIE MA KASY TYLKO JEST KOŁCHOZ I ŚMIERĆ ZA ROGIEM
Dopuki nam nie będą płacić jak należy to na taśmę nie wyjdziemy

JESTEM ZA .!!!!
zdjecie uzytkownika
oskubana - 2016-05-15 21:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co za bzdury wy do tego nie jesteście zdolni
zdjecie uzytkownika
borys - 2016-05-17 16:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taka placa jak i praca. To wyjdzcie i strajkujcie tylko zapewne tego nie zrobicie. Dlaczego? Bo tylko umiecie wypociny i bzdury pisac.
zdjecie uzytkownika
cycu - 2016-05-18 12:08:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak. Ale jak by Bhpowiec był na etacie i pilnował porządku to przecież napewno było by bezpiecznie. W sumie dużo firm tak funkcjonuje. Powinien brać odpowiedzialność za bezpieczeństwo a nie wpaść na 1 godz wziąć 5 tys zł wypłaty i wszystko po najmniejszej linii oporu
...


zdjecie uzytkownika
*( - 2016-05-18 22:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe ile jeszcze osób w workach wywiozą z cedrobu żeby wreszcie ktoś z tym porządek zrobił.
Musi ktoś w łapę brać skoro tyle wypadków jest i nikt za to odpowiedzialności nie poniósł.

Cedrob to jest trzeci świat . Nikt nic nie widzi
Wszyscy udają ze jest ok .

Mam nadzieje że zrobimy coś z tym ,
Możemy składać zeznania piszemy pozew zbiorowy wszystkie osoby które chcą coś powiedzieć na temat tego co jest w zakładzie i co się wydarzyło proszę o kontakt.
zdjecie uzytkownika
była - 2016-05-19 21:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [???? - 2016-05-12 22:31:15]:
67 juz dawno o tym pisalam zrobcie to NIE MA NA CO CZEKAC !!!!!
szkoda czlowieka co zginol z nie swojej winy a tego co mu kazal jechac pod sad WALCZCIE O SWOJE!!
zdjecie uzytkownika
om - 2016-05-22 09:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niczego ni zrobiliście,nic nie robicie i niczego nie zrobicie!!!W cedrobie zachorujesz,to po powrocie zostajesz ukarany(na),np.:pracą na innym stanowisku.Nie chorujesz,to i tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za marną pensję "kioskarki".Powodzenia w dalszej karierze cedrobowskiej.Może po latach pracy dorobicie się garba jeśli go jeszcze nie macie.
zdjecie uzytkownika
Ponury - 2016-06-01 21:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
" nic nie zrobicie" , " bzdury ,wypociny" ciekawe czemu wiele z tych "bzdur i wypocin" nie doczekały rana? W końcu to bogata firma i stać ją na usuwanie komentarzy..., ale głupich na kolejny sezon jakoś nie widać he he .
Cedrob jest znany coraz bardziej...
zdjecie uzytkownika
1967 - 2016-06-01 22:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu moje komentarze znikają ? Ledwo coś dodam i juz tego nie ma .
Cedrob stać na usuwanie komentarzy a nie stać go na zapewnienie bezpieczeństwa TYLKO LUDZI W WORKACH SIĘ WYWOZI Z ZAKŁADU

BARBARZYŃCY

usuncie szybko ten komentarz bo po co ludzie maja prawdę znać o zakładzie !!!

Chyba po to jest GOWORK żeby ludzie wiedzieli o zakładach do których chcą iść pracować wiec nie rozumiem czemu usuwane są komentarze
zdjecie uzytkownika
1967 - 2016-06-01 22:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie zacznijcie mówić o tym co tam się dzieje można iść do prokuratury która zajmuje się tym wypadkiem i każdy z nas może cokolwiek powiedzieć
To nam naprawdę pomoże niech oni z Witusiem na czele poniosą konsekwencje za śmierć Krzysztofa
zdjecie uzytkownika
???? - 2016-06-02 11:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gabryska NAGANIACZ CEDROB jeżeli już jeździsz z lalusiem po okolicznych wsiach i robisz zebrania żeby ludzi "nalapać" to uświadom ludziom , jakie są faktyczne warunki ze ludzie odnoszą poważne wypadki i zostają sami z chorobą , że można w worku z tamtąd wyjechać źe lalus będzie "mordę darł" z przydupasami na czele ,
Że zarobią tyle co Kioskarka za niebezpieczną i ciężka prace .
Mówisz tak ?
Czy kłamiesz bo tylko to potrafisz ,
zdjecie uzytkownika
AS - 2016-06-03 23:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ILE DAJĄ ZA GODZINĘ W TEJ FIRMIE
zdjecie uzytkownika
Ponury - 2016-06-04 10:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na zebraniu organizowanym przez " naganiaczy" możesz usłyszeć
nawet o 20 zł na godz , gdy jednak trafisz już do cedrobu pełen zapału
zderzysz się z brutalną rzeczywistością . Wszelkie Twoje kalkulacje diabli
wezmą i gdy w końcu zaczniesz szukać ratunku u kierownika , prezesa itd. to dowiesz się , ze albo za małe uboje , za mało godzin albo najlepiej tak jak ostatnio , że za kurę to się w sumie nie płaci , pomimo tego że szło jej po 20 tys dziennie Tobie już zsiniały paznokcie . Kurczaka w sumie też im się
nie opłaca bić usłyszysz ,ale bija tylko dlatego żeby ludzie mieli prace
tacy są cudowni i kochani!!!
zdjecie uzytkownika
ładne - 2016-06-05 13:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zero szacunku do pracownika praca w weekendy dla 3 zmiany ponad 12 godzin pracy kiedyś to się skończy bo ludziom to zbrzydnie i nie będzie nikogo chętnego do pacy
zdjecie uzytkownika
wnerwiona - 2016-06-05 19:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ponury co miałeś na myśli naganiacze czy nciągacze
zdjecie uzytkownika
Ponury - 2016-06-05 20:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naganiacze czy naciągacze ? W zasadzie oba te terminy są adekwatne
do działań które podejmują , czyli obiecywanie przysłowiowych
gruszek na wierzbie byle tylko sprowadzić do cedrobu nową siłę roboczą
Sęk w tym , że coraz mniej desperatów łapie się na te sztuczki
zdjecie uzytkownika
oskubana - 2016-06-06 20:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gabryśka jak cyganka prawdę ci powie
zdjecie uzytkownika
Durny - 2016-06-08 23:36:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cedrob to złodzieje, okradają nasze ciężko zarobione pieniądze takie uboje za takie śmieszne pieniądze 2000 zł w takich warunkach , za takie poniewieranie człowiekiem ,
LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ NAMÓWIĆ BO ŁADNIE MÓWIĄ NA ZEBRANIACH

A rzeczywistość jest PRZERAŻAJĄCA

I TA BABA CO BZDURY OPOWIADA TEZ
zdjecie uzytkownika
jarek - 2016-06-16 15:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Durny' twierdzisz, że tam nie da sie wytrzymacj? Tylko zatsnawiam sie co jest powodem tego czy kierownictwo czy tez pracownicy? przeciez zatrudniajac sie do pracy i podpisujac umowe wiedziales i znales chyba tez warunki zatrudnienia, w ciemno chyba sie nie godziles?
zdjecie uzytkownika
oskubana - 2016-06-23 23:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co dzisiaj się działo w zakładzie
zdjecie uzytkownika
marek - 2016-06-24 12:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a coś konkretnego się miało dziać? ciekawe czy nadal szukacie specjalistów od produkcji bo byłabym niezwykle bardzo zainteresowana takim właśnie zatrudnieniem. akurat jestem z tych okolic Ciechanowa blisko. a to prawda ŻE wspieracie światowe dni młodzieży?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Cedrob!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cedrob
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert