Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cedrob SA

Pracowałeś w firmie Cedrob SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-16 08:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ona - 2011-04-24 11:55:23

Mam pytanko, do kogoś zorientowanego w temacie, jest możliwośc zatrudnienia się na produkcji ? czy są jakieś przyjęcia, jeśli coś wiecie to proszę o jakieś informacje, :)

mozna sie zatrudnic tylko nigdy nie wiesz o ktorej wyjdziesz z tego syfu do domu ludzie zawsze narzekaja mala kasa a jezeli nie bedziesz (usunięte przez administratora) dzien w dzien w pracy tak jak wiekszosc to napewno sobie zarobisz kasy
zdjecie uzytkownika
mmk14@interia.pl - 2011-10-04 16:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie kierowniku daj podwszke i nadgoziny wyruwnaj
zdjecie uzytkownika
..... - 2011-12-03 17:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kiedy jest impreza z kierownictwem????
zdjecie uzytkownika
lali - 2011-12-10 15:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie korowniku nie zaczynaj bo zona nie pozna pana wiemy gdzie mieszka pan
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-01-09 22:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dalibyście spokój, jak nie chcecie pracować to nie przychodzić bo znajdzie się niejeden chętny żeby tam przyjść, w każdym miejscu trzeba sie urobić a w Cedrobie i tak nie jest najgorzej, wypłaty są regularnie, praca nie jest taka ciężka i ludzie całkiem mili...
zdjecie uzytkownika
kurczaczek - 2012-02-07 20:07:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W końcu przysedł ktoś kto Was trzyma twardą ręką :) jak wam się nie podoba ciężka praca na produkcji to idźcie szukać innej, rynek pracy na pewno poszukuje takich mistrzów ortografii (patrz: \"spotkamy sie w sodzie\" i cała reszta) :)
zdjecie uzytkownika
mgr inż X - 2012-04-03 15:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szanowni Państwo tak narzekacie na firme a moze trzeba było sie wziać do nauki ? teraz byście tak nie musieli cięzko pracować - ze kierownik zarabia więcej to za swoją odpowiedzialność !

A paczki dostajecie na Świeta ? a Bony ? to sie bierze tak ?
Weźcie sie lepiej za robote a nie (usunięte przez administratora) na forum głupoty !

Ocenę daję Celujący !
zdjecie uzytkownika
mmmmmmmmmmmmmmmmmm - 2012-04-15 07:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy premia panie kierowniku
zdjecie uzytkownika
mała - 2012-07-04 19:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo proszę o szybką odpowiedz
zdjecie uzytkownika
mała - 2012-07-04 19:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie tam macie wynagrodzenie zastanawiam się czy nie przyjść do was do pracy ja mogę ciężko pracować ale nie za darmo
zdjecie uzytkownika
___________ - 2012-07-05 21:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co chcesz zrobić i za ile ?
zdjecie uzytkownika
mała - 2012-07-06 19:27:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pytam poważnie znam wasze opinie ale ja jestem taka że muszę się sama przekonać żeby wypowiadać się na jakiś temat a potrzebuję teraz kasy i nie wiem czy warto się męczyć tak że proszę powiedzcie ile wychodzicie tak średnio na miesiąc i po ile godzin pracujecie
zdjecie uzytkownika
lllllllllllllllllll - 2012-07-07 15:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niezwarto takim kierownikiem pracować traktuje jako parobków
zdjecie uzytkownika
kie - 2012-07-08 09:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie kierowników napisz jak pan traktuje pracowników
zdjecie uzytkownika
mała - 2012-07-10 20:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej ludzie zadałam proste pytanie czy wy jesteście normalni ja tylko chce wiedzieć ile da się u was wyciągnąc na miesiąc czy to takie trudne po prostu bardzo potrzebuje kasy mam niefajną sytuacje i po prostu chce iść do jakiej kolwiek pracy żeby tylko coś zarobić tak że zlitujcie się i napiszcie w koncu coś z sensem
zdjecie uzytkownika
zzzz - 2012-07-11 10:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zęby 3000 zł to trzeba pracować od rana do wieszara jako parobek
zdjecie uzytkownika
___________ - 2012-07-11 16:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
\"ej ludzie zadałam proste pytanie czy wy jesteście normalni ja tylko chce wiedzieć ile da się u was wyciągnąc na miesiąc czy to takie trudne po prostu bardzo potrzebuje kasy mam niefajną sytuacje i po prostu chce iść do jakiej kolwiek pracy żeby tylko coś zarobić tak że zlitujcie się i napiszcie w koncu coś z sensem\"

jeśli chcesz \" iść do jakiej kolwiek pracy żeby tylko coś zarobić\" to przyjdź do (usunięte przez administratora) przynieś podanie o pracę i pracuj. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
llllllllllllll - 2012-07-12 19:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są ludzie(usunięte przez administratora) to mają ponad 3000zł to prawda
zdjecie uzytkownika
juhk - 2013-06-01 13:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) to nie miła ,nie uprzejma a wręcz wredna osoba która znajduje się na nie odpowiednim stanowisku.Raczej powinna paść krowy na pastwisku a nie siedzieć za biurkiem i udawać wielką panią (usunięte przez administratora) skoro nie jest w stanie wywiązać się ze swoich obowiązków a gdy pracownicy przychodzą do niej w jakiejś sprawie to wyżywa się na nich i ciągle nie ma czasu. No cóż ale jak się ciągle rozmawia z koleżankami przez telefon to wiadomo że się nie ma czasu.
zdjecie uzytkownika
kura - 2013-06-13 22:33:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak masz rację jest nie tylko wredna i nie miła osoba ale też (usunięte przez administratora) i zupełnie nie znająca się na przepisach osoba. (usunięte przez administratora) jak nie umie liczyć to niech się za to nie zabiera bo jest to nie właściwa osoba na to miejsce lepiej niech idzie sadzić paś gęsi na łąkę będzie z tego większy pożytek
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-15
Żródło: pracuj.pl
Ciechanów (okolice)
(Mława (okolice))
CEDROB S.A."Cedrob" S.A. lider w branży drobiarskiej poszukuje pracowników na stanowisko:Specjalista ds. Technicznych Miejsce pracy: Ciechanów (okolice), Mława (okolice), Skarżynek (pow. ciechanowski) Region: mazowieckie Wynagrodzenie: 2 - 4 tys. złOpis stanowiska:Praca w Wylęgarni Piskląt w Skarżynku koło Ciechanowa i Wylęgarni Piskląt w Pawłowie koło Mławy.Wymagania:wykształcenie wyższe techniczne (w szczególności kierunki: elektrotechnika, en
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-11 13:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli nadal nie polecacie Cedrob SA ze względu na (usunięte przez administratora)? Może ktoś z zewnątrz jest jednak zadowolony? Co proponują na starcie?
zdjecie uzytkownika
ptyś - 2013-09-26 20:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
i co z tym cedrobem jak to wygląda bo ogłaszają sie na operatora lini co to za robota
zdjecie uzytkownika
antyCedrob - 2014-07-20 22:14:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam! (usunięte przez administratora) i to za grosze
zdjecie uzytkownika
specjalista - 2014-07-21 15:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry, chciałbym złożyć swoje cv na ofertę dotyczącą zatrudnienia specjalisty do spraw technicznych. Ogłoszenie idealnie trafia w moje CV. Dodatkowo mieszkam pomiędzy mławą i ciechanowem, gdzie mam pracować. Co prawda nie mam dużego doświadczenia, ale mam wymagane uprawnienia do tej pracy. Jestem zaciekawiony jak są traktowani tacy specjaliści, w ogłoszeniu wszystko ładnie wygląda i naawet proponują zakwaterowanie?
zdjecie uzytkownika
wiki - 2014-07-21 16:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ptyś, wiesz co, ja u nich nie widzę, żeby była oferta na operatora linii, ale jest za to specjalista ds, technicznych gdzieś w okolicach Ciechanowa, ale akurat mi ta praca nie odpowiada, chodzi o stanowisko..bo kiedyś mieli inne i zainteresowałem się firmą, a teraz dwa lata temu uruchomili chyba największą i najnowocześniejszą w Polsce wylęgarnię piskląt w Skarżynku. Do tej pory cały czas robili, a to modernizowali jakies zakłądy drobiu, non stop się rozwijają się i to dość znana firma, nie tylko w Ciechanowie, chociaż jest to oczywiście niekwestionowany lider branży i zatrudnia tam masę ludzi.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cedrob SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x