brak logo

Cedrob

Niepołomice

Opinie o Cedrob

&$&$*3 2016-12-13 12:19
Może jeszcze dadzą bony?
/ 2016-12-14 21:25
ktoś jest chyba niespełna rozumu że dadzą bony poobcinali etaty na 1/2 lub 3/4 zmuszają do pracy na cały etat a także i po godzinach dzisiaj pracownicy poszli po rozum do głowy ciekawa jestem na jak długo .Wstyd że taki zakład tak obchodzi się ze swoimi pracownikami to jest prezent przedświąteczny
6
Ponury 2016-12-16 21:19
Jeśli chodzi o bony to dokładnie tak jak pisze " Om "
Przyznam nawet , że dziwi mnie takie posunięcie
Siłą rzeczy przed świętami wypychali masę syfu
więc jak ktoś tu ma zapłakać to tylko oni
4
Lady Makbet 2016-12-17 08:38
Z moich informacji wynika, że pojawiły się talony Cedrobu, natomiast kto i na jakich zasadach je otrzymał, tego nie wiadomo.
Lady Makbet 2016-12-17 08:41
Z moich informacji wynika, że talony Cedrobu pojawiły się, niestety nie jestem w stanie stwierdzić kto i za co je otrzymał
Lady Z 2016-12-17 08:52
Oj Ponury, niestety nie oni zapłacą, upchają ten towar i tak! Coś o tym wiem, niestety. Napiszę tutaj za jakiś czas...
aaabuu 2016-12-21 05:42
I znów manipulacje jakieś.Ludzi na św.skłócić chcecie.Wiem -nie powiem,mam -nie pokaże ,nie chce- chce ,głupoty i tyle.A jesli by ktoś dostał to co z tego.Śmiechu warte.
1
/ 2017-01-12 20:10
jest cisza w eterze chyba coś niedługo pierdyknie bo na to się zanosi prawda ponury
F/X 2017-01-28 09:28
Zmieniają umowy z pełnego na 3/4 etatu.Jeśli ktoś nie podpisze,straszą zwolnieniem.Większośc jednak nie podpisała.Wolą odejśc niż harować w tym kołchozie.Miarka się przebrała.Ludzie przestają się bać.Brawo!!!
4
kurka 2017-01-29 23:14
większość raczej podpisała bo się boją taka załoga
1
Joanna 2017-03-13 14:57
@F/X rozumiem, że ostatnio firma zmieniła umowy pracowników. Co obecnie dzieje się w firmie?
Chętnie usłyszymy więcej na temat oferowanych warunków zatrudnienia i benefitów oferowanych dla pracowników.
F/x 2017-04-13 08:43
skonczyło sie wpisywanie.Wiekszośc odeszła lub ich pozwalniali.Reszta jest szczęśliwa.Brawo!
Joanna 2017-04-13 09:10
@F/x Jak dużo osób odeszło z firmy? Wiesz czy firma planuje zatrudnienie nowych osób na ich miejsce?
F/x 2017-04-13 18:24
W przyszłym tygodnu od środy zaczyna się sezon gęsi.Będą potrzebować ludzi.Przyjdż i spróbuj tego miodu.a sama się przekonasz jak tu cudownie. napewno na brak zajęcia narzekać nie będziesz. Jak popracujesz to wtedy sama wyrazisz swoją opinię o cedrobie. Aż nie mogę się na nią doczekać.
aaabuu 2017-04-20 06:45
Znów się zaczyna , trzęsiecie portkami firma w końcu zmieniła te umowy czy nie .
1
Kos 2017-05-10 18:34
Robi się ciekawie.Chłopcy z odbioru podjebali Laickiego.Następny pewnie będzie sam Prezes.
6
Joanna 2017-05-11 12:01
@Kos chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda praca w firmie, jednak proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Dla osób szukających informacji na temat pracy w Cedrob cenne będą merytoryczne wpisy pokazujące jak wygląda praca, szczególnie w poszczególnych działach firmy. Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat pracy w Twoim dziale?
/ 2017-05-11 17:57
a O CO CHODZI Z TYM LALICKIM
suzana 2017-05-11 22:15
pracuję tu od paru dni to co zobaczyłam to zaczyna mnie przerastać jedzenie podłe zupy zimne pani co wydaje to jakaś lady niemiła w obyciu a po ostatniej jakiejś kontroli to co zobaczyłam co zrobiono z naszymi butami , fartuchami które były wywalone na schodach jak na śmietnisku nie można było odszukać swoich rzeczy to jakiś idiotyzm dobrze że pracownice są miłe ciężko będzie chyba tu pracować
3
wnerwiona 2017-05-22 22:55
W strefie w Niepołomicach kicha brak ludzi do pracy czemu a bo mało płacą w Cedrobie to samo tyranie a wypłaty w miejscu od paru lat kierownik( usunięte przez administratora kokietuje głupawych pracowników premiami 1700 lub 1800 wypłaty z tym wielkim wyróżnieniem to jest dopiero kasa a ludziska się cieszą że zostali docenieni a co do sił przyjezdnych to pierwszej wypłacie mogą po nich zostać wspomnienia. PO PROSTU TRZEBA SZANOWAĆ PRACOWNIKA o strefie fajnie opisane w DZIENNIKU POLSKIM
2
Klient 2017-05-29 10:52
Czy jako pracownicy kupujecie produkty które w tej firmie są wytwarzane?
1
Joanna 2017-05-29 11:06
Obecnie firma poszukuje osób do pracy jako Pracownik w Dziale Eksportu w Zakładzie Handlu i Logistyki. Co możecie powiedzieć o pracy w tym dziale firmy Czego mogą spodziewać się osoby, które prześlą swoją aplikację?
@suzana wspominasz, że niedawno zaczęłaś pracę w Cedrob. Na jakim stanowisku? Mogłabyś powiedzieć coś więcej o swojej pracy oraz o tym jak wyglądało wdrażanie Cię do pracy i nowych obowiązków? Jakie są Twoje pierwsze wrażenia na temat firmy?
@wnerwiona rozumiem, że Niepołomicach brak jest ludzi do pracy. O jaki dział firmy chodzi? Czy oznacza to, że nie jest trudno dostać się tam do pracy?
1
F\x 2017-07-08 19:47
pożar na tunelu.Straż pożarna,policja,Przypalone mięso wymyją i dystrybucja.Ludzie wszystko zjedzą.
mrówka 2017-07-09 11:55
po pierwsze to już drugi w ostatnim czasie a ostatnie wizyty karetek to znaczy że sezon się rozkręca a propo brawo dla tego pana co pierdykną robotą bo pani maria myśli że ma niewolników lub idiotów a nie ludzi którzy ciężko pracują .Ażeby się wydzierać wrzeszczeć to każdy głupi potrafi
1
kos 2017-07-09 16:31
Pani/Pan mrówka nie jest dobrze poinformowana.Pan który pierdyknął robotą na drugi dzień powrócił do pracy i przyjął stanowisko które mu wcześniej wyznaczono.A jeśli chodzi o panią Marie,postaw się na jej miejscu a wtedy zobaczymy jaka ty będziesz.
3
Rej 2017-07-09 22:41
Zgadzam się z Tobą, są sytuacje np. choroba ze trzeba tak poustawiać pracowników zeby nigdzie nie brakowało osoby i oczywiście żeby praca jakoś szła . I wybuch płaczem tak jak zrobiła to ostatnio pewna pani i pojechała do domu nie mówiąc nic, gdyż ją chciano przestawi jest dla mnie śmieszne.
2
aaabuu 2017-07-10 18:00
Na zakładzie jaki by nie był pracownik powinien umieć stanąć na różnych stanowiskach dotyczy to zlecenie jak i tych co mają umowę o pracę a o tej pani ciekawe czy kierownik wie. Ciekawe co tym razem wymyśli.
2
Rej 2017-07-10 19:14
Zgadzam się powinna wrócić stara zasada że nikt nie ma przypisanego stanowiska i każdy powinien umieć wszędzie pracować. I oczywiście bez wyjątków, odnoszę się do aaabuu . Jednym słowem jest samowolka , a brygadzistka nie może nikogo ,, ruszyć " bo zaraz są fochy , płacz, rzucanie stołkami.
2
Shumi 2017-07-10 19:27
Nareszcie ktoś poddał ten temat pod dyskusje . W pełni się z wami zgadzam że stara zasada powinna powrócić ,żeby każdy poczuł w rękach każde stanowisko i to bez wyjątku . Ale to pod rządami pana Marcina się raczej nie uda ponieważ jest mało stanowczy i bardziej się sugeruje zdaniem tzw. trutni płaczących którym się nie chce pracować co dostali umowy a nie umią nic, tylko narzekać jak im źle bo np jest potrzeba zmiana stanowiska tylko na jeden dzień . Nigdy nie byłem zwolennikiem pana Lalickiego ale teraz czasem mi brakuje jego twardej ( ręki ) i stanowczości . Za niego żadne rzucanie stołkami by nie przeszło .
4
kos 2017-07-11 17:28
Pan Laicki często przesadzał.Niektóre jego pomysły doprowadzały do rozpaczy i były powodem,że niektóre prace trzeba było póżniej poprawiać.Ale miał też dobre pomysły,które usprawniły pracę na niekórych stanowiskach.Chociarz nie jestem jego zwolennikiem,to muszę tu zachować obiektywizm zwłaszcza,że na tym świecie nie ma ludzi nieomylnych.Jesli chodzi o rotacje stanowisk to jestem tego samego zdania co Shumi.Niektórzy zwłaszcza na zawieszaniu gęsi uwazaja się za nietykalnych.Tak być nie powinno.Oni tez powinni poznac smak innej pracy na innych stanowiskach.Rozumiem ze tam sa duże pieniądze i dlatego nie chcą tam nikogo dopuscic.Nie sa jednak sami na zakładzie.Inni też by chcieli więcej zarobić i na pewno daliby sobie tam radę.
4
aaabuu 2017-07-11 19:36
Gdzieś tak pracowałem cała załoga była za.Dziś tu jutro tam taka rotacja na CAŁEJ lini lecz tu jeden drugiemu wilkiem.
Joanna 2017-07-17 11:29
@aaabuu
rozmawialiście może na ten temat również otwarcie ze swoimi przełożonymi oraz kierownikami? Co oni na to?
aaabuu 2017-07-17 18:19
Jak się ludzie nie dogadają to szkoda kierownika w to mieszać.
Shumi 2017-07-19 21:23
Przecież teraz pani brygadzistka ma zakaz zmieniania stanowisk pracownikom . Niektórzy chodzili co chwile na skargę do kierownika . Więc o jakim dogadaniu mówisz ? Niektóre osoby uważają się tu za święte krowy po przepracowaniu swojej całej kariery w Cedrobie na jednym albo góra na dwóch stanowiskach i w dodatku płaczą jak im ciężko jest . Jeżeli musieliby robić na innym stanowisku to by do przerwy nie wytrzymali .
1
mrówka 2017-08-02 22:06
nikt nie pisze o tym małym kombajnie na nogach ależ ona ma ruchy a jaka spocona
om 2017-08-06 19:31
o jakim kombajnie mowa?
/ 2017-08-07 19:40
o wielozadaniowym i jaki sprawny a to modelek
Zul 2017-08-11 16:10
Jak tam po wypłacie? Zadowoleni?
suzana 2017-08-11 22:06
Zul nasze panie jak zwykle płakały jedna nasza koleżanka weszła w dyskusje z dyrektorem i co totalna porażka po ubikacjach to wszystkie odważne no i przy stołach a ich podejście do realiów to inna sprawa sama widzę że jedna drugiej wilkiem a jest taka tęga co o wszystkich wie co powiedzieć
3
Joanna 2017-09-08 19:23
@suzana @Rej na forum nikt nie ma prawa nikogo obrażać. Zachęcam, aby zapoznać się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin przed pozostawieniem komentarza. Czy możecie wypowiedzieć się na temat firmy Cedrob?
om 2017-09-17 15:20
A co kogo obchodzi regulamin?To jest tylko martwy wypis."sąd sądem a sprawiedliwość musi być po naszej stronie"W cedrobie też się obrażają i przeklinają więc na forum pruderia jest zbędna a sprawy nazywane są po imieniu potocznym językiem cedrobu.Prawda,że wyzwiska nie powinny mieć miejsca tylko,że tego świata nie zamieszkują jedynie mili i dobrze ułożeni ludzie i trzeba z tym się niestety pogodzić,bo tego nie zmienimy.


Joanna 2017-09-26 09:57
@om czy mógłbyś wypowiedzieć się na temat pracy w firmie Cedrob? Co najbardziej nie podoba Ci się pracując w firmie? Wszystkie informacje będą pomocne osobom, które będą aplikowały do Cedrob.
om 2017-10-01 18:39
Prosisz o opinię?Cedrob nie ma dobrej opinii.Porozmawiaj z tymi którzy mieszkają w Niepołomicach i w okolicy,a dowiesz się tyle,że włosy zjeżą ci się na głowie,Harówa od rana do wieczora,oszukiwanie pracowników na pieniądzach,jedzenie takie,że lepsze świnie jedzą to tylko garść informacji.O reszcie szkoda pisać.Nic dziwnego,że ludzi im do pracy brakuje a ci którzy pracują to większość osoby starsze które chcą dotrwać do emerytury.Młodych jak na lekarstwo(większość ukraińcy).
1
Joanna 2017-10-02 15:19
@om rozumiem, że nie jesteś zadowolony z pracy w firmie Cedrob. Piszesz, że pracuje się od rana do wieczora w takim razie jaki jest system pracy? W jakich godzinach jest praca? Czy ktoś jeszcze pozostawi informacje o pracy w Cedrob? Każde stanowisko pracy jest inne dlatego warto wspomnieć jakie obejmujecie.
Wujcio 2017-10-04 12:22
A ja słyszałem ze firmę za miasto przenoszą . Wiecie cis więcej?
Joanna 2017-10-05 14:23
@Wujcio skąd takie informacje masz, że firmę Cedrob przenoszą? Czy może ktoś wie coś o tym? Zachęcam was do wypowiadania się na forum o pracy w firmie i warunkach panujących w tym miejscu. Czy możecie wymienić jakie są plusy pracy w Cedrob?
Kamil 2017-10-07 20:21
Widziałem że szukają do pracy w dziale jakości. Ktoś coś wie? Jak to wygląda w cedrobie? Jak zarobki? I ogólnie czy warto?
Ciekawy 2017-10-12 18:35
A gdzie pisali o tych przyjeciach bo ja dzwonilam I nie ma przyjec...tez mowilam ze slyszalam ze potrzeba do pracy wpisali na liste oczekujacych...
Kamil 2017-10-15 15:31
Na stronie cedrob pisze o ofertach pracy
Kamil 2017-10-15 15:34
@ciekawy Na stronie cedrob pisze o ofertach pracy
Zostaw swoją opinię o Cedrob - Niepołomice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cedrob