brak logo

Cedrob

Niepołomice

Opinie o Cedrob

Bilik Maria 2016-05-07 22:26:25
Można było śmierci człowieka uniknąć gdyby były :
Szkolenia bhp ( faktyczne )
HACAP nie latający za ludźmi z makijażem , kanapkami itp.
Odpowiedni ubiór w tamtej części odblaskowy CAŁY
na wózkach WIDOCZNE KOGUTY I SYGNAŁ GŁOŚNY
SZKOLENIA NA KAŻDE STANOWISKA a nie jak do tej pory lata się gdzie popadnie i stawia się człowieka byle gdzie i masz robić.
Dużo by pisać jak to powinno wyglądać
I co ? I kto jest za to odpowiedzialny ?
A na sezonie kto jest szkolny ?
Byłam widziałam i teraz wiem ze trzeba to ruszyć żeby znowu nie było za późno
wnerwiona 2016-05-08 23:00:31
Bałagan bałagan i jeszcze raz bałagan brak odrobiny przyzwoitości do ludzi,na pakowni to co się dzieje woła o pomstę do nieba ludzie wożą towar wózkami elektrycznymi bez uprawnień była potrącona starsza kobieta i ją wynoszono z hal bo palet i pojemników pełno taka ciasnota wcześniej złamana ręka po upadku na palecie.Wymuszanie by pracować więcej niż 8 godz kierownictwo wydziera się na pracowników jakby byli ich poddanymi na ubojni to samo praca ponad siły i krzyki na ludzi.NIE DZIWIĘ SIĘ ŻE ZAŁOGA MA TEGO DOSYĆ wypadki to tu prawie codzienność a teraz ten śmiertelny pewnie winę zwalą na P KRZYŚKA bo nie żyje to nie będzie się mógł obronić czas na zmiany.aGabryśka niech się zajmie sobą a nie czyj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] panie wydzierające się na ludzi MARYŚKA NA UBOJNI CZY JADZIA NA PAKOWNI niech pamiętają że one są takimi samymi pracownicami jak inni a gębe niech drą na swoich mężów i swoje dzieci
1
Bilik Maria 2016-05-09 22:23:07
Szukam osób które chcą cokolwiek powiedzieć na to co się dzieje w zakładzie cedrob o warunkach jakie panują o wszystkim jeżeli ktoś będzie chciał mówić i nie chce być rozpoznany to tez da się to zrobic .
Mogą to tez być osoby które juz nie pracują !!!!
Ktoś musi ponieść odpowiedzialność za to co tam się dzieje .
Nawet za te wrzaski i wyzwanie ludzi na wszystko jest rada tak nie można dalej.
I za śmierć Krzysztofa tez ktoś musi odpowiadać.
Mój mail mbzak14@gmail.com
szczery 2016-05-10 11:23:12
O Matko! Przeciez to widac kto co robi na zakładzie i żadnego kablowania nie potrzeba . A jezeli kogos to boli to najwidoczniej prawda to jest. Kobiety zacznijcie myslec bo z tych postow wynika ,ze toku myslenia nie macie. Szkoda tego Pana jak i innych i mam nadzieje ,ze zaklad zaplaci za to.
ponury 2016-05-10 12:48:51
Kablowanie ? Masz nadzieje ? na co? że samo się zrobi a my siedźmy cicho
Ty masz dopiero tok myślenia ! i właśnie dzięki takiemu podejściu jest tak jak jest i zarząd jest bezkarny nawet w przypadku smierci człowieka
bolek 2016-05-11 18:44:57
Tam nie jedna osoba zgineła . Niejeden wypadek byl. Wina lezy po stronie zakladu bo nie pilnuje ludzi bhapowiec a powinnien ,ale tez są winni ludzie bo sami łażą jak muchy. Nie bede wiecej pisac bo ktos zinterpretuje to inaczej. Piszcie o zakladzie,a nie o ludziach. Bo sami Tez swieci z pewnoscia nie jestescie..
1
1967 2016-05-11 22:25:36
Co można pisać o zakładzie w którym ludzie w wypadkach śmierć na miejscu ponoszą !!!!
A potem prezes robi stype leje wodeczke stawia obiadek i usia siusia tralala i ludziska zapominają gdzie byli i co się stało .
I opowieści jaki to prezes zaje.....ty bo autokar podstawil ludzi załadowal i heja na balange.

I co to wszystko jest warte ci ludzie to kierownictwo ten zakład .

Normalny człowiek to pojechał by sam a prezesowi d.....e by pokazał za to co zrobili .
1
Ponury 2016-05-12 18:44:37
I to jest niestety cała prawda o cedrobie , stuprocentowo to zobrazowałeś "67"
oskubana 2016-05-12 20:27:29
co powiecie o wypłatach za kwiecień na ubojni i patroszalni
1967 2016-05-12 22:22:11
Koszmar
W cedrobie zarabia się mniej niż w kiosku ruchu
10 lat temu wypłaty były takie albo i większe.
To co oni z nami robią to jest koszmar

Uboje są 3 razy większe niż parę lat temu a ZARABIAMY MNIEJ
WIEC JAK TO JEST?
O CO TU CHODZI. ?
JA JESTEM ZA TYM ŻEBY SIĘ ZEBRAĆ WSZYSCY RAZEM I IŚĆ NA BRAMĘ JAK NAM NIE ZAPŁACĄ GODNYCH PIENIĘDZY ZA TAKIE UBOJE I ZAPIERDOL
TO ZABLOKOWAĆ UBOJE NIE WYCHODZIĆ NA TAŚMĘ ZASTRAJKOWAC NIECH CALA POLSKA SIĘ DOWIE CO TU SIĘ DZIEJE
1
???? 2016-05-12 22:31:15
Hej właśnie zbierzmy się wszyscy jest gęś zablokujmy tez uboje gęsi niech się to gotuje na autach
2 LATA TEMU GĘSI BYŁO POŁOWĘ MNIEJ I BRAŁO SIĘ OK 3 TYS OCZYWIŚCIE PRZEZ 3MIES a teraz 2 razy tyle gęsi i 3 tys widzimy tylko raz !!!!!
A powinniśmy dostawać 2 razy tyle !!!!
GDZIE TE ZMIANY NA GĘSI LALUŚ. ?
w zeszłym roku przed sezonem mówiłeś ze będzie drugie tyle gęsi i będą zmiany .
I co? Gdzie te zmiany ?
NIE MA ZMIAN , NIE MA KASY TYLKO JEST KOŁCHOZ I ŚMIERĆ ZA ROGIEM
Dopuki nam nie będą płacić jak należy to na taśmę nie wyjdziemy

JESTEM ZA .!!!!
oskubana 2016-05-15 21:48:12
co za bzdury wy do tego nie jesteście zdolni
borys 2016-05-17 16:04:15
Taka placa jak i praca. To wyjdzcie i strajkujcie tylko zapewne tego nie zrobicie. Dlaczego? Bo tylko umiecie wypociny i bzdury pisac.
1
cycu 2016-05-18 12:08:48
Tak. Ale jak by Bhpowiec był na etacie i pilnował porządku to przecież napewno było by bezpiecznie. W sumie dużo firm tak funkcjonuje. Powinien brać odpowiedzialność za bezpieczeństwo a nie wpaść na 1 godz wziąć 5 tys zł wypłaty i wszystko po najmniejszej linii oporu
...


*( 2016-05-18 22:10:36
Ciekawe ile jeszcze osób w workach wywiozą z cedrobu żeby wreszcie ktoś z tym porządek zrobił.
Musi ktoś w łapę brać skoro tyle wypadków jest i nikt za to odpowiedzialności nie poniósł.

Cedrob to jest trzeci świat . Nikt nic nie widzi
Wszyscy udają ze jest ok .

Mam nadzieje że zrobimy coś z tym ,
Możemy składać zeznania piszemy pozew zbiorowy wszystkie osoby które chcą coś powiedzieć na temat tego co jest w zakładzie i co się wydarzyło proszę o kontakt.
była 2016-05-19 21:27:55
67 juz dawno o tym pisalam zrobcie to NIE MA NA CO CZEKAC !!!!!
szkoda czlowieka co zginol z nie swojej winy a tego co mu kazal jechac pod sad WALCZCIE O SWOJE!!
om 2016-05-22 09:41:33
niczego ni zrobiliście,nic nie robicie i niczego nie zrobicie!!!W cedrobie zachorujesz,to po powrocie zostajesz ukarany(na),np.:pracą na innym stanowisku.Nie chorujesz,to i tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za marną pensję "kioskarki".Powodzenia w dalszej karierze cedrobowskiej.Może po latach pracy dorobicie się garba jeśli go jeszcze nie macie.
Ponury 2016-06-01 21:57:05
" nic nie zrobicie" , " bzdury ,wypociny" ciekawe czemu wiele z tych "bzdur i wypocin" nie doczekały rana? W końcu to bogata firma i stać ją na usuwanie komentarzy..., ale głupich na kolejny sezon jakoś nie widać he he .
Cedrob jest znany coraz bardziej...
1967 2016-06-01 22:11:50
Czemu moje komentarze znikają ? Ledwo coś dodam i juz tego nie ma .
Cedrob stać na usuwanie komentarzy a nie stać go na zapewnienie bezpieczeństwa TYLKO LUDZI W WORKACH SIĘ WYWOZI Z ZAKŁADU

BARBARZYŃCY

usuncie szybko ten komentarz bo po co ludzie maja prawdę znać o zakładzie !!!

Chyba po to jest GOWORK żeby ludzie wiedzieli o zakładach do których chcą iść pracować wiec nie rozumiem czemu usuwane są komentarze
1967 2016-06-01 22:16:45
Ludzie zacznijcie mówić o tym co tam się dzieje można iść do prokuratury która zajmuje się tym wypadkiem i każdy z nas może cokolwiek powiedzieć
To nam naprawdę pomoże niech oni z Witusiem na czele poniosą konsekwencje za śmierć Krzysztofa
???? 2016-06-02 11:08:16
Gabryska NAGANIACZ CEDROB jeżeli już jeździsz z lalusiem po okolicznych wsiach i robisz zebrania żeby ludzi "nalapać" to uświadom ludziom , jakie są faktyczne warunki ze ludzie odnoszą poważne wypadki i zostają sami z chorobą , że można w worku z tamtąd wyjechać źe lalus będzie "mordę darł" z przydupasami na czele ,
Że zarobią tyle co Kioskarka za niebezpieczną i ciężka prace .
Mówisz tak ?
Czy kłamiesz bo tylko to potrafisz ,
AS 2016-06-03 23:30:52
A ILE DAJĄ ZA GODZINĘ W TEJ FIRMIE
Ponury 2016-06-04 10:04:57
Na zebraniu organizowanym przez " naganiaczy" możesz usłyszeć
nawet o 20 zł na godz , gdy jednak trafisz już do cedrobu pełen zapału
zderzysz się z brutalną rzeczywistością . Wszelkie Twoje kalkulacje diabli
wezmą i gdy w końcu zaczniesz szukać ratunku u kierownika , prezesa itd. to dowiesz się , ze albo za małe uboje , za mało godzin albo najlepiej tak jak ostatnio , że za kurę to się w sumie nie płaci , pomimo tego że szło jej po 20 tys dziennie Tobie już zsiniały paznokcie . Kurczaka w sumie też im się
nie opłaca bić usłyszysz ,ale bija tylko dlatego żeby ludzie mieli prace
tacy są cudowni i kochani!!!
ładne 2016-06-05 13:19:27
Zero szacunku do pracownika praca w weekendy dla 3 zmiany ponad 12 godzin pracy kiedyś to się skończy bo ludziom to zbrzydnie i nie będzie nikogo chętnego do pacy
wnerwiona 2016-06-05 19:13:02
ponury co miałeś na myśli naganiacze czy nciągacze
Ponury 2016-06-05 20:46:12
Naganiacze czy naciągacze ? W zasadzie oba te terminy są adekwatne
do działań które podejmują , czyli obiecywanie przysłowiowych
gruszek na wierzbie byle tylko sprowadzić do cedrobu nową siłę roboczą
Sęk w tym , że coraz mniej desperatów łapie się na te sztuczki
oskubana 2016-06-06 20:33:16
Gabryśka jak cyganka prawdę ci powie
Durny 2016-06-08 23:36:49
Cedrob to złodzieje, okradają nasze ciężko zarobione pieniądze takie uboje za takie śmieszne pieniądze 2000 zł w takich warunkach , za takie poniewieranie człowiekiem ,
LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ NAMÓWIĆ BO ŁADNIE MÓWIĄ NA ZEBRANIACH

A rzeczywistość jest PRZERAŻAJĄCA

I TA BABA CO BZDURY OPOWIADA TEZ
jarek 2016-06-16 15:38:04
Durny' twierdzisz, że tam nie da sie wytrzymacj? Tylko zatsnawiam sie co jest powodem tego czy kierownictwo czy tez pracownicy? przeciez zatrudniajac sie do pracy i podpisujac umowe wiedziales i znales chyba tez warunki zatrudnienia, w ciemno chyba sie nie godziles?
2
oskubana 2016-06-23 23:37:14
A co dzisiaj się działo w zakładzie
marek 2016-06-24 12:58:46
a coś konkretnego się miało dziać? ciekawe czy nadal szukacie specjalistów od produkcji bo byłabym niezwykle bardzo zainteresowana takim właśnie zatrudnieniem. akurat jestem z tych okolic Ciechanowa blisko. a to prawda ŻE wspieracie światowe dni młodzieży?
*( 2016-06-27 22:57:26
Oskubana co znowu się działo ? !
Jan 2016-06-28 18:49:14
Osckubana może opowiedz coś więcej, bo ja mam już dość takich pół historii, że ktoś niby coś mówi, a nie jest w stanie podać konkretów w temacie i człowiek nie wie czy to coś poważnego czy znowu jakaś opłacona konkurencja
1
Ponury 2016-06-30 17:05:25
Potrafisz czytać Janku ? bo mi się wydaje że przeczytałeś ostatni post i zgrywasz mądrale
Gdybyś zechciał nieco poczytać to byś nie pieprzył o " pół historiach"
Tobie ktoś płaci czy robisz to społecznie? bo powiem Ci , że takich jak Ty cedrob
wynagradza dosyć sowicie i to są fakty , tak jak i usuwanie komentarzy
Proponuje jeszcze zorganizowanie jakiejś sesji zdjęciowej na placu , tylko uważajcie
żeby wam fotograf nie spadł z tego profesjonalnego wysięgnika i się nie zabił
Chociaż pewnie dali byście radę to jakoś załatwić
Nabieracie doświadczenia w takich " historiach"
2
jarek 2016-07-01 13:30:26
Szukają też teraz pracownika produkcji, mi w zupełnosci starczy umowa zelcenie i pół etatu, jestem studentem, w sumie to niektorzy z was pracuja długo wiec nie dziwie się,że chcielibyście wiecej
3
/// 2016-07-06 23:14:41
A pani Jadzia jeszcze pracuje bo podobno ją zresetowali
2
pan jan 2016-07-07 09:43:52
co to dokładnie znaczy? ja ze swojej strony, a więc z perspektywy klienta, mogę powiedzieć że firma robi świetne parówki krakowski, mają wyjątkowy smak. poza tym moje wnusie bardzo lubię wasze kiełbaski z filetem.żywiecka z kurczakiem też smaczna jest
1
om 2016-07-09 08:30:27
wróciła pani gożdzikowska."pełna kultura",bogini piękna kóra pracownikowi nawet dzień dobry nie odpowie.Każdego kto na nią pracuje ma za nic.Pewnie znowu głowy polecą,zwłaszcza po tym wpisie.
1
Ponury 2016-07-09 10:21:42
Niestety wielkość konta nie przekłada się w tym przypadku na " kulturę "
Można nawet powiedzieć że ma się to proporcjonalnie odwrotnie
Ludzie których los czasem tak hojnie obdarowuje są po prostu okaleczeni
1
jarek 2016-07-09 10:38:05
Wyroby mają naprawde dobrej jakosci, ja też wczoraj zakupiłem szynkę z gotowanego kurczaka, gdzie miesa jest prawie 90% wiec to dobra jakosc i smak, ich wyroby są w każdym markecie chyba ze stoiskami z wędlinami, pan jan' ja r ównież jak ty polecam,bardzo smacznie
1
wnerwiona 2016-07-11 21:38:44
p JADZIA POWINNA PRZEGLĄDAJĄC SIĘ W LUSTERKU ZADAĆ SOBIE PYTANIE CZY WARTO BYŁO SZALEĆ TAK I JAK TERAZ PATRZEĆ PRACOWNICOM W TWARZ CZY BYŁO WARTO
1
andzia 2016-07-11 21:43:07
i właśnie za taą jakość mają wyróżnienie dla Polskich Liderów Gospodarności 2016 i złoty Paragon 2016
Ponury 2016-07-11 21:54:03
90% mięsa ha haha...ze strzykawki !
A gospodarność jak najbardziej , za ten gnój zbierany z pod stołu
Mózgi wam się polasowały od tych parówek
1
oskubana 2016-07-11 23:09:55
oj stało się jadzia zeszła na dziady i już nie będzie darła ryja na ludzi bo role się odwróciły i ludzie pokażą gdzie jej miejsce w szeregu a czemu to jej zapytajcie i tak odpowiedzi nie usłyszycie i komu teraz będzie kablowała na kogo będzie się wydzierać a na nikogo teraz będą się na nią wrzeszczeć robimy robimy do ziera
1
alina 2016-07-12 09:15:41
@andzia jak się jak najbardziej z tobą zgadzam, a teraz polecam szczególnie te kotlety markowe co wprowadzili, zagoszczą na stałe na moich niedzielnych obiadach
/// 2016-07-23 20:52:39
Co cisza w cedrobie nic się nie dzieje tacy jesteście wyrąbani to tyrajcie i ładujcie po 12000 tys gęsi tyrając po 12 iwięcej godzin za płacę jaką mają panie w kiosku ruchu
2
om 2016-07-23 22:15:50
Z nas sobie kpiny urządzasz,a sam tyrałaś od rana do wieczora w tym zakładzie, bo skąd bys wiedzia łze bijemy codziennie po 12 tys.Nie jesteś dobrze poinformowany,a ja informacji udzielać tobie nie będę,
Man 2016-07-23 23:23:31
No specjaliści są tutaj bardziej niż potrzebni, ale to chyba wiadomo, moim zdaniem jeśli chodzi o ciechanów to wartościowa sprawa, bardzo nawet, uważam, że trzeba próbować, trzeba się rozwijać, ciągle dążyć
Ponury 2016-07-24 08:12:58
Pewnie "om" masz racje zabierz sobie te informacje do grobu
Za chwile pewnie pojawi się komentarz o pysznych parówkach i kotletach
Plonc 2016-07-24 13:13:14
Moim zdaniem warto próbować się tutaj w firmie, wiele ludzi z zazdrości chyba powie Wam skrajnie co innego, ale nie ma co tego brać zbyt na powaznie .
1
Zostaw swoją opinię o Cedrob - Niepołomice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cedrob