brak logo

Cedrob

Ciechanów

Opinie o Cedrob

kurczak 2009-09-07 21:48:46
koko masz racje ale jest jedno ale ze tu pracuja emeryci rencisci bezrobotni na zasilkach maloletnie dzieci pracownikow ludzie na inne nazwiska i spod budki z piwem jest tu cala plejada idiotow co pozwalaja sie gnebic maja tyrac od 10 -12 godzina nawet i wiecej byle kierownictwo bylo zadowolone i bilo kase kosztem was slysze tylko ze jestescie wyzyskiwani i oszukiwani to roboty inspekcja pracy telewizja prasa ukryta kamera a wygracie jak inni z biedronka tylko troche odwagiiiiiiiii``````````````
A-Z 2009-09-07 23:15:03
kurczak,koko jak wam tak jest zle to zrobcie to o czym piszecie miejcie odwage
kaczka 2009-09-26 11:18:08
ma racje byly pracownik macie przesrane i tak bedziecie miec bo nie szanujecie samych siebie a tam nikt was nie uszanuje pozatym kierownik dzisiaj jest jutro go nie bedzie w dupe wam da i pojedzie do ciechanowa a znajac ludzi tam pracujacych to z nimi nic sie nie da zrobic
Synonim 2009-09-26 23:56:51
kierownik z ciechanowa cos robi ludzie sie go bopja wieksze wypłaty dzieki niemu szafki beda a o reszte niech walcza ludzie postawcie sie a moze byc lepiej dla kazdego
Proszę o odpowiedzi
kaczka 2009-09-27 18:08:20
oby tak bylo ale w tym zakladzie to utopia
A-Z 2009-09-27 20:10:45
kazda miotla jak nowa to dobrze zamiata , a wy to tylko umiecie biadolic jak wam to zle .Poczekamy do stycznia,lutego jak nie bedzie pracy co bedziecie pisali
matrix 2009-10-04 13:44:54
(usunięte przez administratora) ściagają ludzi i cztery dni siedzą w domu a za hate i wszystko trzeba placić nie polecam tej firmy (usunięte przez administratora)
pracownik 2009-10-06 17:11:40
Panie(usunięte przez administratora) szacunku trochę dla ludzi z głową. A jak masz bajzel w głowie taki jak w pisowni to siedż w domu pięć dni plus sobota i niedziela bo takich w pracy nie chcemy a tym bardziej żebym dzielił się z tobą moja wypłata na którą pracuję. Głąbie.
ktos 2009-10-06 20:33:09
pracownik,masz sluszna racje do pieniedzy to pierwsi tylko nie do pracy.Opier....cz do domu tam ,manna poleci ci z nieba.A wara od tych co pracuja uczciwie i nie patrza zeby sie dzielic z nierobami.
Ktosik cosik xD 2009-10-07 18:32:35
Nikt wam robic tam niekarze każdy robi z wlasnej woli i wie jak tam jest ... pieniadze i tak sa dobre jak na taki poziom ... a jak komus nie pasuje to drzwi tam zawsze są otwarte;]
koko 2009-10-07 20:13:04
może i nie każe ale każdy chce pracować w normalnych warunkach i tyle godzin ile jest w kodeksie pracy bo i tak nadgodzin nie płacą .
ktos 2009-10-07 22:53:03
koko- podpisujesz wyplate i nie wiesz za co masz zaplacone,wescie sie do pracy ,a nie do pisania postow ktore sa bez pokrycia.Tylko biadolisz ,biadolisz a w efekcie to w pracy sie opier...asz
1
kebab 2009-10-08 19:20:44
matrix - 2009-10-04 13:44:54

vdb (usunięte przez administratora) ściagają ludzi i cztery dni siedzą w domu a za hate i wszystko trzeba placić nie polecam tej firmy (usunięte przez administratora)

matrix zyjesz poza rzeczywistoscia ale wkoncu jestes matrix:), nie wiem co bierzesz ale odstaw to czym predzej bo glupoty gadasz B-)
Morfeusz 2009-10-08 21:41:06
żyjemy w świecie drobiu i wiemy co to jest mięso panie kebab wiec nie (usunięte przez administratora) l mi tu glupot bo mamy go na codzien aż w nadmiarze ;]
1
xxxxx 2009-10-10 23:04:03
(usunięte przez administratora) ściagają ludzi i cztery dni siedzą w domu a za hate i wszystko trzeba placić nie polecam tej firmy (usunięte przez administratora)

jak bys mial polowe wiedzy co pani (usunięte przez administratora) to bys takich glupot nie pisal,Czy ty wiesz co to jest (usunięte przez administratora) chyba nie bo jak tak by bylo to napewno bys tam dlugo nie pracowal.Nazywajac pracownikow banda zlodzieji nie wiem czy przypadkiem nie mowisz o sobie.Zdymiarzy jest wielu tylko nie do pracy,takich mamy deb..ico pisza posty,a sami sa g..no wart .WIEDZ PALA I WASKIE DRZWI
kurka* 2009-11-03 20:33:50
Potwierdzam!zawsze zajmuje sie tym co nie należy do jej funkcji !!!
1
kurka* 2009-11-03 20:55:35
wróćmy do zakładu>ludzi jest mnóstwo ale co z tego skoro to starsze kobiety,które ledwo sie poruszaja,starsi panowie nadajacy sie na odkostnienie,lub zło....ki które zostały zwolnionie,włóczy sie to po zakładzie i szuka takiej pracy żeby sie" nie narobic a dobrze zarobic",sa też osoby opóżnione w rozwoju,cały dzień chodzące z kąta w kąt i ma być dobrze...a pensje muszą dostać tylko za co?skoro nic nie robią!!!!!Proste i logiczne że z naszej pensji dostaną działke.....i nikt sie tym nie zajmie!....
xxxxx 2009-11-04 18:12:54
KURKA-SEZON to wy jestescie tymi co nic nie robia tyko sie bojami zajmuja, a co do starszych osob az tak bardzo wam przeszkadzaja.Przeciesz ktos ich przyjal do pracy jak mowia widzialy galy co braly,kazdy z was czy znas bedzie ta osoba starsza.Czytajac te posty to zenada,pracujac tam nasmiewacie sie zkazdego,moze ktos jest tak zdolny zeby zamknac te oplakana strone.Pozdrawiam wszystkich pracownikow,,CEDROBU,,
sssssssss 2009-11-06 05:52:44
ludzie narzekacie ale pracujecie po co? skoro jest tak zle odchodzcie a nie narzekajcie prace znajda lepsi zainteresowani
__________ 2010-04-03 20:31:19
Wiedząc że spory odsetek ludzi pracujących w CEDROBIE nigdzie indziej nie znalazłoby pracy i byli by na utrzymaniu najbliższych postrzegam zakład jako pozytywne zjawisko na lokalnym rynku pracy. Co nie znaczy, że pochwalam patologie związane z warunkami pracy. Ludzie odpowiedzialni za politykę gospodarczą w RP stworzyli idealne warunki wyzysku słabych przez silniejszych, przed następnymi wyborami dajcie sobie znów wmówić "IRLANDIĘ" albo "CUD NAD WISŁĄ".
1
anonim 2010-07-23 22:45:47
My z kolegami(usunięte przez administratora) pracujemy w Cedrobie i jezdeśmy zadowolone.
-------------------------------------------- 2010-08-29 16:56:00
WITAM serdecznie.
Na forum cisza jak makiem zasiał. Wiem macie tyle pracy, że na pisanie już nie starcza czasu, siły, ODWAGI. Jak dyrektor wróci z Ciechanowa to pewnie przywiezie nowe dyrektywy w sprawach produkcji, kontroli-nadzoru, wdrażania nowych systemów i zmuszania (zastraszania) pracowników do wykonywania poleceń zarządu. Życzę wszystkim, siły i wytrwałości w walce z ludźmi podejmującymi decyzje w sprawach dla Was ważnych, a sobie nieznanych.
anty anonim 2010-09-06 13:40:13
anonim - 2010-07-23 22:45:47

My z kolegami (usunięte przez administratora) pracujemy w Cedrobie i jezdeśmy zadowolone.

jesteście zadowoleni bo należycie do tych równiejszych. w tej firmie jest podział na: roboli i elitę, która bierze po 3 razy tyle co zwykły szary pracownik w drodze protekcji bądź innych znajomości. sam widziałem jak chłopaczek za miesiąc pracy po 10-12 godzin wziął CAŁE 1400 brutto, gdy kilka protegowanych dziewczyn p. (usunięte przez administratora) wzięła po 3 tysi na rękę... to jest żal i rozbój w biały dzień... PIP ma to wszystko w głębokim poważaniu, bo dostają w łapę za "chwilową ślepotę", tak samo sanepid. jeśli jest jakaś grubsza akcja, to pół składu ma dzień wolny (widocznie mają coś do ukrycia;)) a reszta wzorowo produkuje się pod czujnym wzrokiem kierownictwa. spróbuj adminie coś usunąć, to będę regularnie dostarczać świeżych wieści z mojej jakże [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kochanej pracy. [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] amen!
anonim(Gall) 2010-09-10 22:03:28
Jak nie, jak tak – jesteśmy uprzywilejowani przez to, że się szanujemy i wiemy, po co przychodzimy do pracy. Nikt tu nie zastanawia się jak robić, żeby się nie narobić. Co do zarobków – pracownik wart swojej wypłaty, ktoś pracuje za 1000 zł widocznie dorabia na boku. Mając rodzinę na utrzymaniu po pierwszej wypłacie poszukałby pracy za większe pieniądze – (wychodzę z założenia, że „chłopaczek” umiałby robić coś, za co ktoś zapłaciłby więcej). Moim zdaniem „chłopaczek” bawiący się gównem i mający pretensje do całego świata, że śmierdzi, nie jest wart tego, żeby go niego wyciągać. Co do PIP-u i reszty – brak mi merytorycznej wiedzy aby polemizować na w/w tematy, ażeby nie były to konfabulacje.

• „Osoba, która twierdzi, że coś nie może być zrobione, nie powinna przeszkadzać tej, która właśnie to robi.”
• „Twój los zależy od Twoich nawyków.”
anonim 2010-11-13 23:14:50
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakie bylo takie jesttylkoswoi maja sie doskonale a dalej musi sie tyrac w soboty
alaret 2014-07-31 22:41:22
cedrob to tylko pięknie brzmi ale jak wdepniesz to ( usunięte przez administratora )
młoda 2014-10-24 22:57:03
jak się macie w gównianej firmie ja znalazłem nowy zakład gdzie ludzi traktuje się z szacunkiem i jestem bardzo zadowolony 8 godzinpracy wolne soboty a nie po 12 godzin zap....i wrzaskach kierowniczki
kwoka 2015-01-28 09:18:10
co powiecie o panu który się wałęsa po zakładzie i nic nie robi a wygląda jak 7 nieszczęść .kierownictwo ma w d.... to za jego przyzwoleniem wszyscy na niego pracują pan rysio to potęga i wiemy czemu.
5
polo 2015-01-31 23:39:41
kolego tylko nie zadawaj sie z cedrobem bo przepadniesz z kretesem
1
kwoka 2015-02-01 23:22:31
dobra rada polo ma racje a życie prywatne w cedrobie się nie liczy
1
rita 2015-03-17 23:29:23
jak najdalej od cedrobu wyzysk kierownictwo do d... a szczegulnie pani jak ją zwią magiczne oko co żuje cały dzień gume i podsłuhcuje w kiblu.
kwoka 2015-03-23 17:40:13
opinia jak najbardziej trafna jestem zgodna z xyz ijeszcze lubi się pokazać co ona to nie jest
rita 2015-03-29 23:44:28
co pani jadzi nie lubicie oj nie ładnie a ona taka przyjazna dla ludzi a jaka wesolutka jak krzyknie na nas to my jak te małe myszki sp.......... gdzie się da tylko stary kocur ma to wszystko daleko w dop..
2
prawda 2015-04-10 13:07:10
To jest jedna wielka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez owijania w bawełnę.Kierowniczka ze (usunięte przez administratora)to okropne babsko bez skrupułów,poszanowania,obycia.Nie szanuje ludzi,jest arogancka i beszczelna.Ty jako pracownik masz(usunięte przez administratora) i cieszyć się że masz pracę.Tylko w tym miesiącu odeszło czworo mężczyzn,rotacja niesamowita,Gdzie dyrektor,inspekcje!!!!
1
rita 2015-04-19 11:58:13
kulturę to się wynosi z domu szkoły a ta pani ani z domu ani ze szkoły nic nie wyniosła.Znam ludzi którzy nie mają szkół ale są przyzwoici i umieją poszanować innego,nie są arogancy i złośliwi jak TA PANI INTRYGA ,ZŁOŚLIWOŚĆ to u niej jest zawsze Adminie pewnie to usuniesz jak tak to i tak ludzie wiedzą o co chodzi pozdrawiam Rita
rita 2015-04-30 23:20:25
z okazji wielkiej majówki i wolnych dni życzymy pracownikom w dniu święta pracy wszystkiego najlepszego, zdrowia do zap ile się da odpoczniesz jak padniesz a nawiasem to tą majóweczkę ładnie ludziom zaprogramowali ot i cały CEDROB bez wstydu i honoru a ponadto bez szacunku dla ciężko pracujących w zakładzie ludzi.TO WSTYD ,CO ROKU JEST TO SAMO JAKBY PAŃSTWO DYREKCJA WIEDZIAŁA CO O NICH MÓWIĄ PRACOWNICY I JAKIE MAJĄ ZDANIE TO BY LUDZIOM W OCZY NIE SPOJŻELI
1
młoda 2015-05-02 10:56:10
Ale macie fajną majówkę a grila wam przypadkiem nie zrobili
aj.1_3624@wp.pl 2015-05-04 08:29:40
Czy wie ktoś z Was czy teraz będą jakieś przyjęcia do Cedrobu na Ujazdówku. Jak tak to proszę o kon na e-maila aj.1_3624@wp.pl i gdzie można składać dokumenty o przyjęcie.
MŁODA 2015-05-04 21:59:43
BĘDĄ ALE W NIEPOŁOMICACH ALE RADZĘ SIĘ ZASTANOWIĆ ŻYCIA PRYWATNEGO ZERO I JAK WYŻEJ NAPISAŁ POLO NIGDY NIE ZADAWAJ SIĘ Z CEDROBEM A TO NAPRAWDĘ DOBRA RADA
PANI 2015-05-20 21:00:06
ILE PŁACĄ
kwoka 2015-05-25 23:25:57
tyle ile będą chcieli
1
nana 2015-07-01 22:14:17
byłam widziałam przeżyłam i spieprzyłam nigdy więcej takiej harówki
rita 2016-03-20 23:21:32
na produkcji 2000 chyba ktoś zgłupiał 1800 to góra z nadgodzinami dzień w dzień z sobotami
pracownik 2016-04-15 11:49:01
Nowy pracownik nie dostanie na początek tyle co stary sprawdzony.
A niektóre stanowiska bym zlikwidował.
Bilik Maria 2016-04-27 12:48:32
Witam wszystkich
Poszukuję osób poszkodowanych przez cedrob
Wypadek przy pracy
Bezpodstawne zwolnienie
Nie przedluzenie umowy
Ktoś kto pracuje na umowę zlecę juz długo
Itp. Mogę pomoc w walce o swoje prawa
Ja te walkę podjęłam i mogę przybliżyć temat jak to zrobić .
Mój mail mbzak14@gmail.com
Trzeba o swoje walczyć bo firma przedstawia się jako bardzo dobra i w jakich to akcjach udziału nie bierze .
A to jest nie Prawda my nawet szkoleń bhp nie mamy zabierają nam urlopy itp.
Wejdźcie na forum w Niepołomicach tam poczytacie
10
pracujacywcedrob 2016-07-26 15:41:38
Obiecanki cacanki.Miało być 4 dni w tygodniu (2 razy na rano po 10 godz.2 na noc po max 11godz)i WEEKENDY WOLNE!!!!!!!! A jak jest? Owszem 4 dni w tygodniu rano po 10 godz noc ok 12-13godz no i niestety musicie przyjśc do pracy w sobotę......pozdro
7
Blondzia 2016-10-11 00:01:39
Hej, przybliży mi Ktoś jakie teraz są warunki pracy w cedrob na dzień dzisiejszy.?
Jest oferta pracy i jestem zainteresowana.
1
23 2016-10-11 14:24:33
@Blondzia gdzie jest ta oferta pracy i jaka ?dzieki
1
xxxxx 2016-10-28 18:28:25
Na tasmie trzaba niezle zapiaprzac po 10 godzinach wraca sie do domu nieżywym, 0 zycia prywatnego nic sie nie zmienilo przez 7 lat...
2
siju 2016-11-08 18:36:30
prawda.
byłem, widziałem jak ciężko ludzie pracują po wiele godzin.
trzeba mieć dobre zdrowie by wytrzymać taki maraton.
pracowałem w biurze. tam nie lepiej.
trzeba uważać co się mówi, z kim rozmawia.
na każdym kroku chcą podłożyć nogę.
atmosfera straszna, a ludzie fałszywi.
na każdym kroku znajomki, nie wiadomo kto z kim śpi.
nigdy więcej...
1
Zostaw swoją opinię o Cedrob - Ciechanów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cedrob