brak logo

Cedrob

Niepołomice

Opinie o Cedrob

........ 2016-08-14 17:57:08
Atmosfera tzn brak tej atmosfery widać na każdym kroku szczególnie z kierownictwem i brygadzistami oni powinni być z nami za nami i dla nas .
A jest całkiem odwrotnie kierownik to( usunięte przez administratora ) ... ja brygadzistki latają jak małe pieski kolo niego i ot to cała atmosfera odezwij się coś to cie zeżreja .
Tak jak ostatnio Piotrka dlaczego odszedł .

3
wik 2016-08-14 18:53:24
Ale skoro te kurczaki z salmonellą nie powinny być spożywane przez ludzi i jest to nielegalne to skąd wszyscy o tym wiedzą, bo nie sądzę żeby weterynarze latali i gadali: "TE KURCZAKI MAJĄ SALMONELLĘ" i wkopywali sami siebie
/////// 2016-08-14 20:59:08
Niestety nie hejterzy bo ja mogę oficjalnie podać daty i ile sztuk ubito kurczaka z salmonellą .
A po drugie zawsze mrozi się tego kurczaka kilka razy i długo .
A jak to nie pomaga to przerabia się go bo w wysokiej temperaturze salmonella ginie tak jak w niskiej.
A na zakładzie wszyscy wiedza kiedy idzie taki kurczak bo sam kierownik lata i ludzi starszych , po chorobowym wysyła do domu a na półkach cały kurczak idzie bezpośrednio do skrzynek nie ma wag wtedy nie kręci się dwójki itp.
Z resztą kto tam pracuje ten wie .
I TO JEST PRAWDA .
Nawet wiem kto oddawał z hodowców te kurczaki i juz wtedy chciałem telewizję tym zainteresować ale bałem się ze sam z tym nie dam rady ale teraz mogę mówić jak będzie trzeba .
4
Nina 2016-08-14 22:32:29
A na gęsi co się dzieje jak gęsi na ziemi leżą jak to wszystko wygląda to masakra i jak to śmierdzi wszystko .
I śmiać mi się chce jak jest zebranie i kierownik z durna panią pytają się co powinno się zrobić z gęsią jak spadnie z taśmy na ziemię . No powinno się zaliczyć do klasy 3.
A stoi się nie raz po kolana w gęsi ach bo są zrzucane z taśmy produkcyjnej, Brygadzistka rzuca gęsi ami kierowniczek lata i się drze i wszyscy to widzą weterynarz leci na fajkę przeskakuje przez gęsi i tak jest od kilku lat i co ? I nic i tak dalej życie w cedrobie płynie .
Wiec jak ktoś nie wie jak tam jest to niech nie pisze . Bo tam wszystko się wala po ziemi i ludzie pełno zdjęć mają i filmików tylko każdy czeka na ten moment kiedy mu to będzie potrzebne .
4
? ? ? ? 2016-08-14 22:45:03
Pewnie że każdy kto tam pracuje jakieś ciekawe zdjęcia ma . Ja tez !
A co do salmonelli to wszyscy co tam pracują szczególnie pakowania to wie ile trzeba się nagłowić żeby to cholerstwo wymrozić .
Ale za to półki mają luz w tym dniu bo bidoki nie mają co robić heh nawet wpadli na pomysł żeby skrzynki do półek odrazu wkładać żeby się ładowały same .
NIE LALUŚ TY WIESZ CO TAM SIĘ DZIEJE ALE W KOŃCU BEKNIECIE ZA TO WSZYSTKO
3
Ponury 2016-08-14 23:17:28
A ja zawsze myślałem , że jeżeli gdzieś " ciągle kogoś poszukują"
to raczej dobrze się tam nie dzieje .
Kogucik pisze o hejterach z konkurencji ... ręce opadają
Tu piszą pracownicy , którzy już nie mogą patrzeć na to co się wyprawia w tym kołchozie!!!
W hejtera Ty się bawisz koguciku tylko w imię czego albo kogo...?
1
? ? ? ? 2016-08-15 13:40:42
A na produkcję szukają ciągle i kto by nie przyszedł wszystkich przyjmie ,
A rekrutacja na produkcję wygląda tak :
Jeździ lalicki z gabryską po okolicznych wsiach i namawiają ludzi do pracy .
Ale ludzie już tak dobrze znają cedrob że nawet jednej osoby chętnej nie znaleźli .
Ludzie już tam pracować nie chcą po tym co lalicki wyprawia z tymi przydupasami swoimi .
3
Zych 2016-08-16 11:26:50
Na produkcję wezmą każdego. Przez firmy pośredniczące zatrudniają setki Ukraińców. Widać to po plakietkach z imionami. Co drugi to ze wschodu.
1
Icek 2016-08-16 11:42:21
Ja się tak zatrudniłem i kolegów też moich paru przyszło i nikt nie zapytał się nas czy coś umiemy dali nam rozdartą małą babę Maryskę i ta latała i nas ciągle gdzieś upychała .
I tak wszyscy tam są zatrudniani jak tylko chcesz to wal do Hitlera Lalusia i robotę masz
4
Icek 2016-08-16 11:45:17
Jak widzę twoje wpisy to mi się ciśnienie podnosi jak ci ludzie mówią jak tam na produkcję zatrudniają to ty dalej swoje .
Czytać nie umiesz przyjdź dzisiaj do Lalusia i robotę masz .
4
glonojad??? 2016-08-19 17:47:41
Hahaha
glonojad??? 2016-08-19 18:21:14
Śmieszne to co piszecie wokoło tyle zakładów które potrzebują ludzi do pracy a wy trzymacie się zakładu Cedrob.A dlaczego?już odpowiadam gdzie wam będzie lepiej kiblołazy ,nieroby jedyne w swoim rodzaju niech się wypowiedzą ludzie którzy tyrają jak woły za siebie i za was. Jak kierownik robił zebranie to o pierdołach była gadka a nikt słowa nie powiedział o wypłatach o jedzeniu itp.I przynajmniej jak kierownik przeszedł po hali to robota szła ok.A w gacie robicie i głupoty piszecie bo się boicie zwolnień bo przy tak ciężkiej pracy nie szanujecie drugiego człowieka niech każdy robi swoje i będzie ok.Każdy problem da się rozwiązać.A jakość towaru w dużej mierze zależy od PRACOWNIKA. Poczytajcie gdzie trzeba.W tak ciężkiej pracy powinniście się szanować a nie wykorzystywać i wyśmiewać się z tych co tu pracują.DZIĘKUJĘ za uwagę.Żegnam
11
Marek 2016-08-19 20:34:04
Chlopie daj spokoj nie pasuje to nie pracuj jak tam tak niebezpiecznie.
3
Ponury 2016-08-19 21:22:24
Ciężko pracujący napisali tu już aż nadto , poczytaj Ty trochę i nie p.......dol mi , że jakość
towaru zależy od pracownika , bo ja salmonella kurczaków nie zarażam
" kiblołazy i nieroby" są oczywiście nie zamierzam protestować , tyle że należą do uprzywilejowanych!!!
Prawda jest taka , że ten co zapierdala jak wół zbierze opierdol jak po kilku godzinach pracy chce zjeść
a jak już wejdzie do kibla , bo kiedyś musi to nawet niepalący się dowie ile razy był na papierosie!!!
To jest szacunek o który Ci chodzi? To dyrekcja nie szanuje ludzi , a powinna przynajmniej tych , którzy
na to zapracowali. Piotrek robił swoje i okazało się to niewystarczające ! Tam nie o to chodzi by
robić swoje , trzeba być w odpowiedniej grupie. On nie był a kierownik go bardzo" szanował"
Problemy w cedrobie nie są rozwiązywane , bo nie ma żadnej woli ku temu ze strony dyrekcji
Dlaczego piszesz " powinniście" ? Ja bym napisał powinniśmy...
Kim jesteś glonojad ?
4
amino 2016-08-21 12:33:54
Przyjęcia są lecz ci co narzekają na pracę blokują miejsca.Nie rozumiem dlaczego nie chcesz lub zbyt ciężka praca to idź do innej.Ofert pracy jest.Wiec dziwię się dlaczego pracują właśnie tu. A skąd w biurze mogą znać nasze,wasze problemy jak nie rozmawiacie.Kto chciał załatwić i rozwiązać problem ten rozwiązał.Kurczaki Powodzenia.
4
Ponury 2016-08-21 14:28:19
"Przyjęcia są ale narzekający je blokują" ktoś tu chyba z kurczakami na mózgi się pozamieniał
Dlaczego nie piszesz że na taśmie ludzi nie ma , chociaż pytającemu tak naprawdę nie chodzi o
pracę , bo" warunki " przyjęcia opisane są kilka postów wyżej.
W biurze nie znają " waszych problemów " ( czyli nie Twoich)
Największe problemy powstają właśnie w biurze , dla przykładu zniesienia przerw nikt z załogi
nie wymyślił i skończcie już z jedynym tak naprawdę kontrargumentem pt " nie podoba się to z...ć "
2
tadzio:( 2016-08-21 14:53:34
Widocznie nie jest tak źle skoro jeszcze tam pracujesz.Ja chce się przyjąć lecz narazie każą czekać na tel.
Ponury 2016-08-21 15:00:41
gdybyś się chciał przyjąć to byś tam już był , ale Twoja rolą jest pisanie takich właśnie
postów pt. " chciałbym " , " pyszne parówki" itd.
ferdek 2016-08-22 14:06:48
70 % to ludzie bez wykształcenia nie nadający się do innej roboty, 20 % to narzekacze blokujący miejsca. Każdy może przyjść do roboty i zdecydować w pierwszych miesiącach czy zostaje, lecz są tacy którzy sami nie zwolnią miejsca - trzeba się z nimi męczyć.
2
glonojad ??? 2016-08-22 19:05:26
Tak zgadzam się z tobą lecz nie wielki procent stanowią ludzie którzy chcą tam pracować i to widać,kto chce a kto nie.
Ponury 2016-08-22 20:32:42
Cudownie Ferdek ! masz racje 70% to ludzie " bez wykształcenia"
Można więc ich poniżać , gnoić , okradać i upadlać a oni nie odezwą się ani pół słowa
Mają siedzieć cicho , cieszyć się i pracować na chwałę Cedrobu
20% to " narzekacze " którym to wyżej wspomniane traktowanie nie podoba się i maja czelność o tym
mówić , upominać się bądź czegoś domagać , jak by tego było mało to jeszcze o tym piszą na forum!
To wam przeszkadza najbardziej prawda? Zaczęło nawet od jakiegoś czasu męczyć
Nie napisałeś nic o pozostałych 10% Tyle chyba w tym momencie brakuje na taśmie prawda?
Czemu nie przyjąć ot po prostu tych brakujących ludzi nie patrząc na " przeszkadzaczy" ?
Podpowiem Ci jeszcze coś co w 100% uzdrowi sytuację w firmie.
Zwolnić 20%" przeszkadzaczy" i na ich miejsce zatrudnić ludzi" bez wykształcenia" super prawda?
Jest tylko jeden problem Ferdku... nie ma nigdzie tych ludzi
Nie pomogły rozpaczliwie prowadzone eskapady w promieniu 50 km i obiecywanie 20zł /h
Wiesz dlaczego ? bo wszędzie już to znają


4
*( 2016-08-22 21:39:51
Ciekawe ile cedrob zapłacił za te komentarze upadlające pracowników .
Bo najlepsza obrona to atak .
Wituś napisz coś jeszcze ciekawego bo tylko to potrafisz upadlać ludzi .
4
aaabuu. 2016-08-23 18:02:36
Salmonella.Niezła wymówka dla tych co po kiblach siedzą.
1
Ponury 2016-08-24 20:43:56
To , że Cedrob od jakiegoś czasu zlecił pisanie komentarzy to chyba każdy zauważył
Okazuje się jednak , że nie zrezygnowali z wcześniejszej praktyki czuli usuwania ich
Czyżby to był sposób na podniesienie oceny pracodawcy?
Dwa usuwają trzy dodają . Gratuluje Hitler i Goebbels kłaniają się w pas
1
/ 2016-08-25 19:48:49
można bazia jako degustator naprawdę warto SMACZNEGO
2
Kurczak 2016-08-26 19:50:20
Pani kierowniczka nr 2 nic nie robi tylko na plotki do biura i na papieroska lata wziela by się za robotę a nie tylko palarnia
6
?? 2016-08-27 21:13:42
Papieros kawa i ploteczki i dniowka zleci jak nie do biura to na palarnie A robić niema komu
5
Antybiotyk 2016-08-27 21:30:19
A niech otwierają mają za co "czarnuchy " robią na to żeby mieli jeszcze więcej poniewiera się ludźmi płaci się im marne grosze .kurczaki kupują nawet te co do utylizacji powinny iść i tak to się kręci .
A biznes będzie ponieważ kurczaki są najtańsze i w roku można ich wyhodować bardzo dużo bo szybko rosną ( tylko ze mięso z nich to powolna śmierć, ) a ludzi nie stać na dobre mięso wiec kupują te paście .
Szkoda , że ludzie nie wiedzą co te kurczaki jedzą ( sam antybiotyk )i mało tego na zwykłe antybiotyki już nie idą wiec ......heh .
A hodowca sprzeda wszystko a cedrob kupi wszystko .
4
*( 2016-08-28 21:22:31
Jeżeli by tak było to ciekawe jak by Polska teraz wyglądała gdyby wszyscy robili tak jak piszesz .
Pewnie stałbyś z kartką w ręce na 1kg cukru w kolejce 5 godzinnej i myślał byś ale zjadł bym takiej szyneczki .....hm .....tylko że ta szyneczka to dla tych co na górze !!!!
Chwała tym co walczą
Chylę czoła
2
*( 2016-08-30 21:08:27
Każdy ma prawo mówić prawdę i narzekać a odejściem z pracy sprawy nie załatwisz bo jak ktoś pracuje przeszło 10 lat i wcześniej zarabiało się więcej i dużo spokojniej było nikt nikim nie poniewierał normalne przerwy były normalne uboje itp.
WIĘC CZEMU MAMY GŁOŚNO NIE MÓWIĆ O TYM ŻE ŹLE SIĘ DZIEJE W FIRMIE I NAM PRACOWNIKOM Z DŁUGIM STAŻEM TO SIĘ NIE PODOBA!
bo co tobie lalusiu za.....ny się to nie podoba !
3
.........58 2016-08-31 10:28:59
a mozecie mi powiedziec jak jest z przewozem pracownikow?
1
adi 2016-09-01 18:03:18
jakie sa tam godziny pracy ?
glonojad??? 2016-09-01 22:05:42
Najlepiej to zobaczyć jak się tutaj pracuje na własne oczy i można również spróbować bo nikt Ci prawdy nie napisze.Pracownicy boją się nowych pracowników, trzymają się rękami i nogami.Musisz sam sprawdzić jak tu jest.
3
wiki 2016-09-02 14:20:15
widze ze nikt niechce odpowiedziec na pytania ludzi ktozy sa zainteresowani praca mimo tylu negatywnych komentazy moze jednak ktos odpowie na pytanie czy maja tam przewoz pracownikow w jakich godzinach sie tam pracuje i jeszcze jest tam kilka pytan
1
wiki 2016-09-02 14:21:12
widze ze nikt niechce odpowiedziec na pytania ludzi ktozy sa zainteresowani praca mimo tylu negatywnych komentazy moze jednak ktos odpowie na pytanie czy maja tam przewoz pracownikow w jakich godzinach sie tam pracuje i jeszcze jest tam kilka pytan
1
om 2016-09-04 09:29:11
Wiki,nie umiesz czytać?Przewóz pracowników?Możesz jeździć na rowerze.Godziny pracy?Dopóki nie zrobisz wszystkiego,czyli od rana do wieczora.Nie dojechał samochód z kurczakami.Czekasz dopóki nie dojedzie,czasami dwie,trzy godziny albo i dłużej.Postojowe bezpłatne,a twój stracony czas nikogo nie interesuje.A jak chcesz wiedzieć więcej,to przjmij się do cedrobu i sam się przekonaj.Jak popracujesz miesiąc to wtedy porozmawiamy.Zobaczymy czy wtedy nadal będziesz pod niebiosa wychwalać cedrob.
7
*( 2016-09-05 14:25:52
Nie ma godzin ustalonych z góry .
Pracujesz dopóki nie skończy się uboj a to różnie bywa
Wystarczy awaria poważna i parę godzin siedzisz i czekasz aż naprawią.
To samo jak auto się spóźnia .
Wiec jak widzisz żadnych godzin ustalonych nie ma .
A po drugie to nigdy się nie doliczysz jak ci płacą za godzinę czy akord .
Zarobki ok 2.000 jak dobrze pójdzie za 6 dni w tygodniu. Czasami po 15 godz.
6
jadzia 2016-09-05 21:56:14
Robota Dobra w Cedrobie jest , nie narzekać ! Płaca spoko,ludzie się szanują , przełożeni doceniają. Deputaty są w formie kurczaków oraz pasztetów. Pracuje tam już 21 lat i chwale sobie !
*( 2016-09-06 07:57:29
Haha hahahaha ale się uśmiałem zajebisty wpis Jadzia deputaty z kurczaków i pasztetów hahaha
...........................!
2
om 2016-09-06 18:22:21
Jadzia otrzymuje deputaty w formie kurczaków?W takim razie musi by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kraść,bo cedrob żadnych kurczaków nikomu nie daje.Cedrob za pracę marnie bo marnie ale płaci.Ludzie się szanują?Jesli według Jadzi donosicielstwo jest wyrazem szacunku to w takim razie Jadzia jest konfidentem nr.1.Przełożeni doceniają?Raczej wrzeszczą "Porzynaj!Nie postawaj!"Robota dobra?Chyba,że Jadzia nic nie robi.A jeśli nic nie robi to robotę ma dobrą.Tak to można siedzieć w cedrobie drugie 21lat AZ DO ŚMIERCI.
4
Adam Zawrzecki 2016-09-20 23:45:56
Cedrob to jest jeden wielki syf. Na 40 dni tuczenia brojlerów przypada 28 dni faszerowania antybiotykami. Jak tu być świadomym konsumentem skoro tego nie wiemy i przekonuje nas tylko ładne opakowanie? Nasze ciała protestują. Idziemy do lekarza z problemami i nie mamy świadomości, że to co jemy nas niszczy. W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z przepisami kulinarnymi od nich. Co nam z nich, skoro mają toksyczne działanie ich produkty. Antybiotyki już nie działają, bo tym syfem nas faszerują w kurczakach. Bakterie się mutują i uodporniają. Podobnie jest z sokami i innymi produktami. Lepiej nawalić konserwantów niż pasteryzować, bo jest taniej. Pasteryzowany produkt przetrwa nawet 5 lat. A pasteryzowane przetwory to właśnie wasze rybki w occie, grzybki w occie, gruszki marynowane itp.. Które są bardzo zdrowe. Moja babcia zjada tylko swoje, i żyje już 95 lat. A my żyjemy po 65.... Nie jedzcie cedrobu!!!! A Cedrob zapraszam do pogawędki, wyjaśnimy sobie parę spraw na temat trucia Polaków...
4
jkk 2016-09-21 11:47:34
troll
1
*( 2016-09-21 21:00:46
Zgadzam się z tobą w 100% ze tę kurczaki to niesamowity syn nafaszarowany antybiotykami TVN robił reportaż na ten temat .
A ja też dużo na ten temat wiem i to co w cedrobie się robi też ,
Niestety narazie nic się zrobić nie da bo cedrob jest tam u góry dobrze umocowany
A Wituś to marionetka dobra ale tylko w Niepołomicach i tam ma robić za STRASZNEGO DYKTATORA ZEBY LUDZIE SIE GO BALI bo tutaj bije się sam syf I O TO CHODZI .
2
???? 2016-09-21 21:09:36
O zarobkach i godzinach jest napisane wcześniej czytać nie umiesz
2
? ? ? ? 2016-09-30 21:29:19
Co myślą ?
Ze wreszcie ktoś prawdę pisze o tym co tam się dzieje, bo ludzie liczą na to ze może ktoś z tym porządek zrobi , że będzie lepiej , niech piszą
BĘDZIEMY PISAĆ , i jeżeli to czyta ktoś z reporterów np. Uwagi bądź innych stacji to prosimy o pomoc BO WIADOMO ZE MEDIA TO OSTATNIA DESKA RATUNKU .
Tego układu cedrobowskiego nie łatwo ruszyć bo to u samej gory siedzi dobrze umocowane .
Piszcie ludzie niech świat się dowie .
I JEŻELI DYREKCJA SIĘ ZDYSCYPLINUJE TO I PRACOWNICY TEŻ
4
h 2016-10-01 13:25:31
tutaj to wogole wymagaja znajomosci jezykow obcych na przyklad pecjalista ds. telefonicznej sprzedaży z j. hiszpańskim w Krakowie warto zobaczysz moze :)
FX 2016-10-29 18:39:13
przestali płakać,przestali narzekać,widać,że wszystko wporządku.
1
/ 2016-10-30 21:08:15
PONURY NAPISZ COŚ I O GABRYSI TEŻ
Kurczak 2016-11-05 21:11:31
Dawno mnie tu nie było , czyżby znowu jakiś wypadek był .? Heh w sumie nic by to nie było nowego .
A co w obozie jeszcze ciekawego słychać .?
Jak tam uboje kontrolne , bo nie wiem kiedy kurczaki kupować hehe
2
Ponury 2016-11-11 09:15:14
Oj tak tak Kurczaczku mnie też , nawet widzę , że zostałem wywołany
Jak lubisz kurczaki to proponuje te " od teściowej z podwórka"
Salmonella albo jak kto woli uboje kontrolne to standard w cedrobie i ostatnio się odbywały
Kto ma im tego zabronić przecież to to " wolny kraj"
Odkąd przyjrzałem się jak te rzeczy wyglądają w tej " fabryce" kurczaki tego i podobnego pochodzenia
na stałe wykreśliłem ze swojego jadłospisu
3
Zostaw swoją opinię o Cedrob - Niepołomice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cedrob