Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sławomir Mielnik, piekarnia - cukiernia Mielnik Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
Martyna - 2009-09-06 11:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest forum o pracodawcy i firmie a nie o jakości towaru !!!
Pani Judyto !!!
Na tej stronie można pisać co się myśli o firmie , osoba szukająca pracy czyta i sama osądza czy warto podjąć pracę w tej i innej firmie .
Chyba dobrze że jest taka strona mówiąca prawdę o firmach . Ja właśnie szukam pracy i przeglądam takie strony , można się dużo dowiedzieć jak jest faktycznie w firmie patrząc od strony pracownika
Jest sporo opinii pozytywnych ale też negatywnych najbardziej przeraża mnie ta ostatnia , nieprzestrzegania kodeksu pracy ,czasy białego murzyna w Polsce skończyły się , przynajmniej w dużych firmach .
Pozdrawiam Martyna
zdjecie uzytkownika
Przemek Fijałkowski - 2009-09-07 19:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem i nie rozumiem co wielu z was ma do piekarni (usunięte przez moderatora) Jestem dopiero praktykantem zacząłem tu prace od 2 września i twierdze ze jest miła atmosfera itp wszystko jest ok i nie wiem dlaczego nazekacie ze pieczywo jest nie dobre to nie prawda z tego co wiem to jedzenie jest dobre bo czasami zostaje cos do degustacji z kazdego rodzaju pieczywa... i nikt nie nazeka a co do waszych pensji to mnie nie interesuje bo jestem praktykantem i nie zarabiam takich pieniedzy takich jak wy ja jestem dobrego zdania na temat tej piekarni
zdjecie uzytkownika
a - 2009-09-14 21:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja osobiście nie polecam tej pracy no zależy na jaki sklep traficie . Tyle że zazwyczaj miejsce jest wolne tam gdzie są najgorsze kierowniczki , tam najczęściej zwalniają się pracownicy . Ja właśnie się zwolniłam i jest miejsce wolne. Byłam na kilku sklepach wszędzie się wymaga tylko kierowniczki robią to w różny sposób . Wypłaty nie najgorsze ale atmosfera w pracy i jak jesteś traktowan, jest tak ważne jak wypłata . Powinni się zastanowić osoby odpowiedzialne dlaczego osoby się zwalniają na jednym czy drugim sklepie a na pozostałych mniej albo w ogóle .
Dlatego zastanów się przed podjęciem pracy w sklepie .
zdjecie uzytkownika
Mała - 2009-09-24 00:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie pracujesz dopiero od 2 września a raczej masz praktyki to nic dziwnego że nie wiesz co ludzie mają do piekarni "S. Mielnik." Ja pracuje 2 lata i wiem jedno mam dosyć !!!!!to prawda bardzo dużo zależy od kierowniczek, ale niektóre są bezkarne i wiele bym dała, żeby wiedzieć jak to zmienić bo bardzo mnie to boli ze niektóre robią sobie dosłownie co chcą a szefostwo po prostu ma to W (usunięte przez moderatora) tak jak i maneger bo najważniejsze są zyski nieważne jakim kosztem.DOBRE OSOBY DOSTAJĄ PO DUPIE
zdjecie uzytkownika
stara - 2009-09-25 20:10:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też pracuje 2 lata i nie zgadzam się z tą opinią po pierwsze pani Jola ma od tego pana (usunięte przez moderatora) , po drugie ja zgłosiłam panu (usunięte przez moderatora) i pomógł mi przenosząc na inny sklep dzięki temu pracuje do dzisiaj , podoba mi się i nie zamierzam odchodzić . Z tego co wiem jeżeli osoba zgłosi coś Panu (usunięte przez moderatora) zawsze stara się przyjrzeć i ocenić sytuacje jeżeli jest osoba szczera uczciwa i sumienie pracuje to pomoże . Jeżeli nie jest pewny przenosi na dwa trzy sklepy żeby poznać opinię innych kierowniczek on dobrze wie że nie wszystkie kierowniczki sumienie oceniają pracowników . Po prostu przestańcie się bać tylko zadzwońcie lub zaczepcie go na sklepie a on wam pomoże . Ja też się go bałam ale tak naprawdę niema czego uwierzcie
zdjecie uzytkownika
Kot Filemon - 2009-10-03 19:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem przez kilka lat i zdecydowanie odradzam. Potwierdzam fakt, iż premie otrzymują tylko osoby donoszące na kolegów i koleżanki. Zwroty pieczywa i innych wyrobów wyrzucane są do kontenera dla świń, nikt ich nie da pracownikom bo po co. Codziennie marnują się stosy pieczywa, ale to kogo to obchodzi (szkoda). Praca jest ciężka i często pracuje się ponad osiem godzin za ponad godziny nie otrzymuje sie dodatkowego wynagrodzenia. Zdecydowanie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
agnieszka - 2009-10-25 14:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja pracuję w tej piekarni od lutego i powiem,że nie jest zle.jeżeli lubi się pracę w ruchu,z wieloma osobami,jest się tolerancyjnym i przede wszystkim lubi się porządek to polecam tą pracę.każda niedziela jest wolna,2 obowiązkowe soboty pracujące a za dodatkowe soboty kasa do rączki...bez przesady-ludzie mają gorzej a ci co narzekają niech się zwolnią i poszukają czegoś innego.
zdjecie uzytkownika
nikola - 2009-11-22 21:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wierze w podwyzki sory ale pracujac rok mialas kilka podwyzek?? zenada
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2010-01-04 19:32:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie dwie soboty w miesiącu wolne i wszystkie niedziele superrrrrr. W Polsce obowiązuje 40 godzinny tydzień pracy, dotyczy to także pracowników piekarni i sklepów. Wypłacanie pieniędzy do ręki rewelacja czy jak przejdziemy na emeryturę to też dostaniemy co miesiąc pieniążki do ręki bo szanowny pan nabija sobie kasę krzywdząc pracowników. Należy także podkreślić, iż wynagrodzenia nie są adekwatne do wykonywanej pracy (są niskie jak za tą ciężką, fizyczną pracę).Pracowałem i zdecydowanie nie polecam nie tylko ze względu na ww. argumenty, ale także na brak kompetencji osób zarządzających piekarnią, panuje ogólny chaos.
zdjecie uzytkownika
Bł - 2010-01-04 20:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to wielka porażka
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-01-17 20:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś myśli,że tylko praca na produkcji i w sklepach jest u Mielnika karą, to proponuję popracować w biurze!!! Tam też można się dowiedzieć, że jest się niewiele wart!!!! Pracowałam więc wiem co mówię. Zdecydawanie nie polecam!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-01-17 20:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś myśli,że tylko praca na produkcji i w sklepach jest u Mielnika karą, to proponuję popracować w biurze!!! Tam też można się dowiedzieć, że jest się niewiele wart!!!! Pracowałam więc wiem co mówię. Zdecydawanie nie polecam!!!
zdjecie uzytkownika
k - 2010-01-21 21:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tok , każdy może zmienić pracę na lepszą . Ja bym chciał takiego przełożonego jak Paweł . My jesteśmy odkąd odszedł dyrektor bezpańscy Nikt nami się nie zajmuje , nie wysłucha, nie wstawi się żeby coś zrobić dla nas . Na sklepach dziewczynki macie super Paweł kiedy trzeba to was opr .. ale zawsze w firmie was broni i coś dla was wywalczy. Zresztą bardzo dużo zrobił . Technolodzy dbają o piekarzy oni też narzekają na panie ale mają super wy narzekacie na Pawła a też macie dobrze . Szkoda że nie jest naszym przełożonym . Oczywiście ma wady jak każda i każdy z nas . My jeździmy po sklepach i wiemy jak jest
zdjecie uzytkownika
S - 2010-01-23 17:01:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie spokój nikt z nas nie jest święty , to my pracownicy robimy w firmie klimat i jak się pracuje , to wszystko od nas zależy . Szefostwo ani przełożeni nie mają zbytnio na to wpływu , co najwyżej pilnują czy dobrze wykonujemy swoją pracę !! bo dobrze wiecie że jest różnie jedni bardziej się przykładają drudzy po kontach się obijają i jak się źle pracuje to najczęściej przez ściemniaczy bo musimy za nich pracować .Tak jest na każdym dziale piekarnia , magazyn ,biuro , sklepy
Pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
ABC - 2010-01-28 21:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie. Pracuje u Państwa Mielników od 6 lat i mogę tylko powiedzieć, że lepszego pracodawcy nie znajdziecie.
zdjecie uzytkownika
aa - 2010-02-01 20:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Karolino, komentarze osób wypowiadających się na forum nie są żenujące, piszą prawdę o funkcjonowaniu piekarni, sklepów a nawet biura od tzw. zaplecza. Celem forum jest pokazanie "+" i "-" pracy, forma wypowiedzi często nie jest górnolotna, ale co tu upiększać pracownicy byli i obecni piszą o realiach pracy w piekarni. Uważam, że Pani stwierdzenie że wykonywanie pracy fizycznej nie wymaga kwalifikacji i umiejętności jest żenujące, nie będę pisać dlaczego bo wątpię żeby osoba o tak płytkim myśleniu to zrozumiała.
zdjecie uzytkownika
JA - 2010-02-02 09:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POTWIERDZAM
zdjecie uzytkownika
A........................... - 2010-02-02 09:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WSZĘDZIE DOBRZE GDZIE NAS NIE MA.....................
PAŃSTWO (usunięte przez moderatora) -ŻADNYCH ZASTRZEŻEŃ ALE OSOBY WYTYPOWANE NA WYŻSZE STANOWISKA -ŻENADA
JA PRACUJĘ W SKLEPIE I NIE JEST ŹLE-KIEDYŚ BYŁO GORZEJ...........TYLKO TE PREMIE KTÓRE CIĄGLE UCINAJĄ ZA BZDURY..................TO MNIE NIE MOTYWUJE DO PRACY WRĘCZ PRZECIWNIE...............
zdjecie uzytkownika
anonimowy - 2010-02-02 17:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając te wszystkie wypowiedzi zastanawiam się o co w tym wszystkim chodzi? przecież to ma być informacja dla osób szukających pracy,a te wszystkie "pyskówki" nic konkretnego nie mówią o firmie. Pragnę poinformować zainteresowanych,iż praca tutaj /jak każda/ nie należy do lekkich,ale właściciele są chyba jednymi z nielicznych pracodawców,którzy solidnie i terminowo wypłacają pensje,a jak wiadomo jest to dzisiaj dużym atutem.Ważną -jeżeli nie najważniejszą jest sprawa umowy o pracę. W naszej firmie każdy pracownik po ustawowym okresie próbnym podpisuje UMOWĘ O PRACĘ a nie jak to jest często praktykowane umowę zlecenie .
Dlatego nasza firma jest godna polecenia.A jeżeli chodzi o atmosferę w pracy-to tutaj pole do popisu mają kierownicy wszystkich działów,no i my sami.
pozdrawiam i życzę powodzenia w poszukiwaniu satysfakcjonującej pracy








zdjecie uzytkownika
pracownica - 2010-02-03 17:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuję już w Firmie 6 lat.w tym czasie wiele rzeczy się zmieniło ale uważam że na lepsze.pozytywy:
-niedziele wolne-w handlu to wielki plus
-co drugi weekend wolny
-składki odprowadzane
-ubezpieczenie opłacane
-urlopy wykorzystywane
-UMOWA O PRACĘ NA PEŁEN ETAT
-jak zdarzy się zwolnienie lekarskie to nie trzeba się martwić że jak się po nim wróci to wypowiedzenie będzie na biurku
-kobiety będące na urlopach wychowawczych mogą wrócić na swoje stanowiska
-pracodawca wypłacalny
-prężnie rozwijająca się firma

Jeśli chodzi o atmosferę to sami ją tworzymy!
Jak każdy będzie wiedział co ma robić to nie będzie żadnych nie smaczków
NIKT NA SIŁĘ NAS NIE TRZYMA!
Są też negatywy(jak wszędzie) ale z perspektywy patrz ac na rynek pracy to pracodawca na piątkę!
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2010-02-06 17:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cieszy mnie wiadomość, iż cytuję: wiele rzeczy zmieniło się na leprze - w końcu. Niestety nie potwierdzam słów "pracownicy", że po urlopie wychowawczym można wrócić do pracy. Ja dostałam wypowiedzenie a inne koleżanki zmianę warunków zatrudnienia - oczywiści na gorsze.
zdjecie uzytkownika
waldzio - 2010-02-09 20:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dlaczego się nie przedstawisz skoro jesteś taka szczęśliwa ?
zdjecie uzytkownika
waldzio - 2010-02-09 21:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gościu przestań wkręcać ludziom kit. Jeszcze rok temu moja żona pracowała przez 3 pierwsze miesiące na UMOWĘ ZLECENIE. Dopiero później podpisano z nią umowę na rok.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-03-07 07:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.pracowalam w tej firmie 8 lat temu .i powim ,ze bylo i jest podejzewam nie ciekawie [usunięte przez moderatora] ,za byle co byly obcinane premie.Jezeli jedna cos nie zdazyla zrobic ,a byl [usunięte przez moderatora]to wszystkim obcinano z pensji.
[usuniete przez moderatora]Przez te dwa 2.5 roku co tam pracowalam poszlam raz na zwolnie to po zwonieniu jak przyszlam do pracy dostalam WYPOWIEDZENIE.powiem tak nie polecam nikomu tam pracowac Jest ok do CZASU przekona sie ten co tam bedzie pracowal po drugie nie potrawia z pracownikiem roztac jak powinno.Ze to jest zawsze wina jego a nie firmy ,nie potrafia sluchac co i jakie zale maja pracownicy.
zdjecie uzytkownika
halma - 2010-03-16 09:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mam szczęścia do świeżego razowego ze śliwką na[usunięte przez moderatora] Do Waszego sklepu[usunięte przez moderatora]jeżdżiłam z przyjemnością bo chleb był zawsze świeży. To samo dotyczyło sklepu[usunięte przez moderatora]. NARESZCIE piekarnia pod nosm, ale ani dziewczyny ani mój ulubiony ze śliwką nie są "strawne".
Bułki za 60 gr wielkością przypominają te tańsze. Chleb wiejski jakby z poprzedniego dnia.
Jestem Waszą fanką ale pewne rzeczy nie podobają mi się.
zdjecie uzytkownika
NO LUDZIE - 2010-03-31 19:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za jakość i wypiek pieczywa nie należy obwiniać ekspedientek bo to nie od Nich zależy. Jeżeli klient jest miły to obsługa jest dla Klienta również miła jeżeli przychodzi i tylko się namarudzi na wszystko to siła rzeczy ekspedientki również tracą chęć miłej obsługi dla tego klienta... Należy być wyrozumiałym i pozwolić Nam również czerpać przyjemność z Naszej pracy, a nie obwiniać Nas za rzeczy, na które nie mamy wpływu. Drogi Kliencie pamiętaj, że po drugiej stronie lady stoją ludzie tacy sami jak TY i oni również maja prawo do gorszego dnia....
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2010-04-22 16:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej ja aktualnie pracuje i Ci powiem, że wcale nie jest źle:) nie ma się czego bać dziewczyny są fajne i wg... A jak wiadomo zawsze znajdzie się ktoś komu coś nie odpowiada. Grunt to zgrana ekipa:) pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
K - 2010-04-26 17:28:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja pracuję w Tej firmie prawie 4 lata i jestem bardzo zadowolona wbrew tym wszystkim opiniom pisanym wcześniej. Mam wrażenie że ja pracuje w zupełnie innej firmie...
zdjecie uzytkownika
xxx - 2010-04-28 12:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca [usunięte przez moderatora] to tragedia!!! szczerze nie polecam... [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
klientka - 2010-04-30 23:39:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem waszą stałą klientką,pieczywo nadal smaczne,co chwilę jakieś nowości.super.duże uznanie dla pań ze sklepu na podwalu w centrum gdańska,zawsze miłe,uśmiechnięte i bardzo pracowite.
zdjecie uzytkownika
ten co ostatnio - anonim - 2010-09-11 12:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehehe omijać ! omijać ! są inne sklepy i inne piekarnie , i tak wszyscy pieką z tej samej mąki , a co do oszukiwania fiskusa i pracowników to już dawno pisałem o tym , ten człowiek to typowy polako-katolik , dla forsy zrobi wszystko , ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracowników i klientów kocha tylko pieniążki
zdjecie uzytkownika
bbbh - 2010-11-21 17:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowałem u Milenika i wspominam ten okres jako okresn szykan, czepianuia się wszystkiego i zabierania częśc wypłaty za byle co. No tak zabierania z forsy płaconej pod stołem .
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-29 13:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2009-02-16 16:58:06

A ja bardzo polecam tą pracę , jestem zadowolona . Pracuję ponad rok czasu i dostałam kilka podwyżek ,są premie motywacyjne i premie okolicznościowe za różne święta , można awansować . Jeżeli rzetelnie pracujesz jesteś za to wynagradzany !!! . Bardzo polecam

Pewnie podlizujesz się szefowi! Albo co gorsza
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2011-05-12 16:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niedziela wolna? słucham?
jeśli byłyby niedziele wolne to skąd chleb w poniedziałek?
co z piątku czy soboty?
od południa w niedziele piekarnia rusza?
Dwie soboty?
zależy kto?
Władza tej firmy wszystkich podejrzewa o kradzież i kłamstwa.
pracownik dla nich musi wszystko a oni dla pracownika marne grosze.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-28 17:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuje w mielniku od ponad roku tak jak w kazdej firmie czasem sie narzeka czasem cos niepasuje ale ja jestem zadowolona to NIEPRAWDA ze nieszanuje sie pracownikow premie dawane sa pod lada moze kiedy pracowal pawel bylo gorzej ale tearaz jest calkiem fajnie nigdy niemialam zadnych problemow i niemusialam na nikogo donosic zeby dostac wieksze pieniadze jezeli sie zle pracuje to logiczne ze niedostaje sie premii i wymysla sie takie bzdury.ja polecam fajna praca i dobre pieniadze
zdjecie uzytkownika
whsdw - 2011-12-20 16:17:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracuje tam i w sumie nie narzekam tylko gdy trafi sie zmiana z nienormalnymi ludzmi na produkcji to wiadomo ze nie mila atmosfera i wgl Ciotka wyluzuj;)... Wesołych Swiat ;)
zdjecie uzytkownika
kRYNIA - 2012-02-20 19:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem stałą klientką sklepu piekarniczo-cukierniczego na Przymorzu przy Jagiellońskiej 38 .Obsługa tego sklepu z uśmiechem wita klientów jest uprzejma umiejąca polecić towar stosowny do oczekiwań klienta.Uwielbiam kupować pieczywo i ciasto w tym sklepie bo wszystko zawsze jest świeże ,estetycznie zapakowany i z uśmiechem podane.Pozdrawiam K.Replińska
zdjecie uzytkownika
nieznany - 2012-04-22 18:35:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mialam praktyki tam i jest super wszystkiego sie nauczylam i bym chciala tam pracowac
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-05-15 13:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o pieczywo względnie smaczne ....
--Jedno małe ale proszę wyjaśnić mi co znaczy być \\\'\\\'zbyt miłym dla klientów\\\'\\\'- każdej firmie chyba zależy na pozyskaniu klienta,a nie na obsłudze z przekąsem na twarzy ..... Są i tacy którym trzeba wyjaśnić czemu ten a nie inny chleb będzie smaczniejszy.???
zdjecie uzytkownika
efera - 2012-06-12 12:02:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kupowałam tam pieczywo i byłam bardzo zadowolona,jednak teraz często jest ono mieszane stare ze świeżym , a cena jego nie jest niska.Już tam nie kupuję!
zdjecie uzytkownika
Jola - 2012-07-18 22:05:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mieszkam na opolskiej tam ekipa to wielka porażka przeniosłam sie gdzie indziej bo tam bardzo nie miła obsługa coś trzeba zrobić z tym sklepem bo tak dalej będzie to stracicie klientów nie raz widziałam jak płaczą ekspedientki przez tą panią kerowniczke wstyd a tak pozatym oklum5b
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-12 07:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile kasy oferują?
zdjecie uzytkownika
Nbhh - 2013-11-29 23:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja nie polecam. Mam duże zawodowe doświadczenie i pracowałam na 10000000% a potraktowano mnie jak śmiecia. Parodia a nie pracodawca
zdjecie uzytkownika
adam - 2013-12-09 15:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmieniło się coś odnosnie atmosfery w piekarni Sławomir Mielnik? Da sie teraz wytrzymać? O co pytają na rozmowach, sa jakies dni próbne, jesli chodzi o ciastkowego?
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-04-05 14:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mieszkam na osiedlu 5 wzgórz. Chodzę do piekarni na Porębskiego. Nie jestem zadowolona z tego wzgledu ze po godzinie 17-stej jest mały wybór zarówno bułek jak i chleba i te odzywki pani ekspedientki ze o tej porze to nie ma czego się spodziewać. Wiec wole zakupy zrobić w centrum wracając pracy niż na Porębskiego.
zdjecie uzytkownika
asa - 2014-04-10 11:02:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2013-12-09 15:30:24]:
Ja tez pracowalam tam rok czasu...porażka...strata czasu...mobing cholerny...dopiero u szydłowskiego zrozumialam ze mozna normalnie traktowac pracownikow:-)

zdjecie uzytkownika
Ada - 2014-04-11 19:01:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak czytam nie które wpisy to mnie jasny szlag trafia. Po pierwsze uczciwy pracodawca zawsze zatrudnia pracownika na umowę o pracę i jest to jego obowiązek, nie należny mu się w związku z tym żadna nagroda. Po drugie miałam okazję tam pracować i stanowczo odradzam.(usunięte przez administratora) Po trzecie nadal panuje zasada kary czyli zabieramy Ci część pensji jeśli nam się coś nie będzie podobać minimum 100 zł. (usunięte przez administratora)za ciężką pracę dostaje się minimalną płacę. I tak można wymieniać bez końca te negatywy. Jedyny pozytyw to zgrana załoga na sklepach.
zdjecie uzytkownika
właśnie przestałam tam pracować - 2014-05-02 16:17:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
dziewczyny! jeśli szukacie pracy i zastanawiacie się nad staraniem się w Mielniku to STANOWCZO odradzam, jeśli was zatrudnią to po pierwsze traktowane będziecie jak osoby najgorszej kategorii, nigdy nie będziecie dłużej pracować w jednym sklepie tylko będą was rzucać to tu to tam nie licząc się w ogóle z waszym zdaniem ani z żadną logiką, będziecie miały problem z odzieżą do pracy - dostaniecie jakieś szmaty po kimś, zniszczone i niedopasowane rozmiarowo, będą się was czepiać o rzeczy od was niezależne jak np. wielkość sprzedarzy, jeśli chodzi o urlopy to nigdy nie dostaniecie ich w terminie jaki byście chciały, nawet gdy coś z koordynatorką "ustalicie" to i tak w ostatniej chwili się to zmieni zależnie od humoru tej koordynatorki albo po prostu dla tego że rzucą was akurat na inny sklep i tam wzięcie urlopu w waszym terminie będzie niemożliwe, jeśli nie chcecie być traktowane jak niewolnice to nie podejmujcie tam pracy!, lepiej poszukać czego innego ale nie Mielnik!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Osoba rekrutująca nie ma pojęcia czym jest proces rekrutacji i jak powinna wyglądać rozmowa kwalifikacyjna. Na umówione spotkanie na rozmowę kwalifikacyjną nie stawiła się.
Pytania: Pytanie dotyczące ilości posiadanych dzieci
zdjecie uzytkownika
Mira - 2014-05-02 23:37:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę mnie dziwi Twoja opinia, zawsze wydawało mi się, że w tej piekarni można zaznać normalnych warunków, ale dyskryminacja ????
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-05-04 14:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Normalne warunki? Smieszne. Traktuja Cię jak śmiecia. Co chwile na inny sklep. Mieszkasz na Chełmie dojezdzasz na Przymorze. Masakra jest wiele innych firm gdzie bardziej normalnie Cię traktują.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Sławomir Mielnik, piekarnia - cukiernia Mielnik Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sławomir Mielnik, piekarnia - cukiernia Mielnik Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert