Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sławomir Mielnik, piekarnia - cukiernia

zdjecie uzytkownika
Martyna - 2009-09-06 11:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest forum o pracodawcy i firmie a nie o jakości towaru !!!
Pani Judyto !!!
Na tej stronie można pisać co się myśli o firmie , osoba szukająca pracy czyta i sama osądza czy warto podjąć pracę w tej i innej firmie .
Chyba dobrze że jest taka strona mówiąca prawdę o firmach . Ja właśnie szukam pracy i przeglądam takie strony , można się dużo dowiedzieć jak jest faktycznie w firmie patrząc od strony pracownika
Jest sporo opinii pozytywnych ale też negatywnych najbardziej przeraża mnie ta ostatnia , nieprzestrzegania kodeksu pracy ,czasy białego murzyna w Polsce skończyły się , przynajmniej w dużych firmach .
Pozdrawiam Martyna
zdjecie uzytkownika
Przemek Fijałkowski - 2009-09-07 19:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem i nie rozumiem co wielu z was ma do piekarni (usunięte przez moderatora) Jestem dopiero praktykantem zacząłem tu prace od 2 września i twierdze ze jest miła atmosfera itp wszystko jest ok i nie wiem dlaczego nazekacie ze pieczywo jest nie dobre to nie prawda z tego co wiem to jedzenie jest dobre bo czasami zostaje cos do degustacji z kazdego rodzaju pieczywa... i nikt nie nazeka a co do waszych pensji to mnie nie interesuje bo jestem praktykantem i nie zarabiam takich pieniedzy takich jak wy ja jestem dobrego zdania na temat tej piekarni
zdjecie uzytkownika
a - 2009-09-14 21:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja osobiście nie polecam tej pracy no zależy na jaki sklep traficie . Tyle że zazwyczaj miejsce jest wolne tam gdzie są najgorsze kierowniczki , tam najczęściej zwalniają się pracownicy . Ja właśnie się zwolniłam i jest miejsce wolne. Byłam na kilku sklepach wszędzie się wymaga tylko kierowniczki robią to w różny sposób . Wypłaty nie najgorsze ale atmosfera w pracy i jak jesteś traktowan, jest tak ważne jak wypłata . Powinni się zastanowić osoby odpowiedzialne dlaczego osoby się zwalniają na jednym czy drugim sklepie a na pozostałych mniej albo w ogóle .
Dlatego zastanów się przed podjęciem pracy w sklepie .
zdjecie uzytkownika
Mała - 2009-09-24 00:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie pracujesz dopiero od 2 września a raczej masz praktyki to nic dziwnego że nie wiesz co ludzie mają do piekarni "S. Mielnik." Ja pracuje 2 lata i wiem jedno mam dosyć !!!!!to prawda bardzo dużo zależy od kierowniczek, ale niektóre są bezkarne i wiele bym dała, żeby wiedzieć jak to zmienić bo bardzo mnie to boli ze niektóre robią sobie dosłownie co chcą a szefostwo po prostu ma to W (usunięte przez moderatora) tak jak i maneger bo najważniejsze są zyski nieważne jakim kosztem.DOBRE OSOBY DOSTAJĄ PO DUPIE
zdjecie uzytkownika
stara - 2009-09-25 20:10:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też pracuje 2 lata i nie zgadzam się z tą opinią po pierwsze pani Jola ma od tego pana (usunięte przez moderatora) , po drugie ja zgłosiłam panu (usunięte przez moderatora) i pomógł mi przenosząc na inny sklep dzięki temu pracuje do dzisiaj , podoba mi się i nie zamierzam odchodzić . Z tego co wiem jeżeli osoba zgłosi coś Panu (usunięte przez moderatora) zawsze stara się przyjrzeć i ocenić sytuacje jeżeli jest osoba szczera uczciwa i sumienie pracuje to pomoże . Jeżeli nie jest pewny przenosi na dwa trzy sklepy żeby poznać opinię innych kierowniczek on dobrze wie że nie wszystkie kierowniczki sumienie oceniają pracowników . Po prostu przestańcie się bać tylko zadzwońcie lub zaczepcie go na sklepie a on wam pomoże . Ja też się go bałam ale tak naprawdę niema czego uwierzcie
zdjecie uzytkownika
Kot Filemon - 2009-10-03 19:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem przez kilka lat i zdecydowanie odradzam. Potwierdzam fakt, iż premie otrzymują tylko osoby donoszące na kolegów i koleżanki. Zwroty pieczywa i innych wyrobów wyrzucane są do kontenera dla świń, nikt ich nie da pracownikom bo po co. Codziennie marnują się stosy pieczywa, ale to kogo to obchodzi (szkoda). Praca jest ciężka i często pracuje się ponad osiem godzin za ponad godziny nie otrzymuje sie dodatkowego wynagrodzenia. Zdecydowanie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
agnieszka - 2009-10-25 14:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja pracuję w tej piekarni od lutego i powiem,że nie jest zle.jeżeli lubi się pracę w ruchu,z wieloma osobami,jest się tolerancyjnym i przede wszystkim lubi się porządek to polecam tą pracę.każda niedziela jest wolna,2 obowiązkowe soboty pracujące a za dodatkowe soboty kasa do rączki...bez przesady-ludzie mają gorzej a ci co narzekają niech się zwolnią i poszukają czegoś innego.
zdjecie uzytkownika
nikola - 2009-11-22 21:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wierze w podwyzki sory ale pracujac rok mialas kilka podwyzek?? zenada
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2010-01-04 19:32:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie dwie soboty w miesiącu wolne i wszystkie niedziele superrrrrr. W Polsce obowiązuje 40 godzinny tydzień pracy, dotyczy to także pracowników piekarni i sklepów. Wypłacanie pieniędzy do ręki rewelacja czy jak przejdziemy na emeryturę to też dostaniemy co miesiąc pieniążki do ręki bo szanowny pan nabija sobie kasę krzywdząc pracowników. Należy także podkreślić, iż wynagrodzenia nie są adekwatne do wykonywanej pracy (są niskie jak za tą ciężką, fizyczną pracę).Pracowałem i zdecydowanie nie polecam nie tylko ze względu na ww. argumenty, ale także na brak kompetencji osób zarządzających piekarnią, panuje ogólny chaos.
zdjecie uzytkownika
Bł - 2010-01-04 20:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to wielka porażka
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-01-17 20:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś myśli,że tylko praca na produkcji i w sklepach jest u Mielnika karą, to proponuję popracować w biurze!!! Tam też można się dowiedzieć, że jest się niewiele wart!!!! Pracowałam więc wiem co mówię. Zdecydawanie nie polecam!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-01-17 20:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś myśli,że tylko praca na produkcji i w sklepach jest u Mielnika karą, to proponuję popracować w biurze!!! Tam też można się dowiedzieć, że jest się niewiele wart!!!! Pracowałam więc wiem co mówię. Zdecydawanie nie polecam!!!
zdjecie uzytkownika
k - 2010-01-21 21:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tok , każdy może zmienić pracę na lepszą . Ja bym chciał takiego przełożonego jak Paweł . My jesteśmy odkąd odszedł dyrektor bezpańscy Nikt nami się nie zajmuje , nie wysłucha, nie wstawi się żeby coś zrobić dla nas . Na sklepach dziewczynki macie super Paweł kiedy trzeba to was opr .. ale zawsze w firmie was broni i coś dla was wywalczy. Zresztą bardzo dużo zrobił . Technolodzy dbają o piekarzy oni też narzekają na panie ale mają super wy narzekacie na Pawła a też macie dobrze . Szkoda że nie jest naszym przełożonym . Oczywiście ma wady jak każda i każdy z nas . My jeździmy po sklepach i wiemy jak jest
zdjecie uzytkownika
S - 2010-01-23 17:01:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie spokój nikt z nas nie jest święty , to my pracownicy robimy w firmie klimat i jak się pracuje , to wszystko od nas zależy . Szefostwo ani przełożeni nie mają zbytnio na to wpływu , co najwyżej pilnują czy dobrze wykonujemy swoją pracę !! bo dobrze wiecie że jest różnie jedni bardziej się przykładają drudzy po kontach się obijają i jak się źle pracuje to najczęściej przez ściemniaczy bo musimy za nich pracować .Tak jest na każdym dziale piekarnia , magazyn ,biuro , sklepy
Pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
ABC - 2010-01-28 21:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie. Pracuje u Państwa Mielników od 6 lat i mogę tylko powiedzieć, że lepszego pracodawcy nie znajdziecie.
zdjecie uzytkownika
aa - 2010-02-01 20:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Karolino, komentarze osób wypowiadających się na forum nie są żenujące, piszą prawdę o funkcjonowaniu piekarni, sklepów a nawet biura od tzw. zaplecza. Celem forum jest pokazanie "+" i "-" pracy, forma wypowiedzi często nie jest górnolotna, ale co tu upiększać pracownicy byli i obecni piszą o realiach pracy w piekarni. Uważam, że Pani stwierdzenie że wykonywanie pracy fizycznej nie wymaga kwalifikacji i umiejętności jest żenujące, nie będę pisać dlaczego bo wątpię żeby osoba o tak płytkim myśleniu to zrozumiała.
zdjecie uzytkownika
JA - 2010-02-02 09:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POTWIERDZAM
zdjecie uzytkownika
A........................... - 2010-02-02 09:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WSZĘDZIE DOBRZE GDZIE NAS NIE MA.....................
PAŃSTWO (usunięte przez moderatora) -ŻADNYCH ZASTRZEŻEŃ ALE OSOBY WYTYPOWANE NA WYŻSZE STANOWISKA -ŻENADA
JA PRACUJĘ W SKLEPIE I NIE JEST ŹLE-KIEDYŚ BYŁO GORZEJ...........TYLKO TE PREMIE KTÓRE CIĄGLE UCINAJĄ ZA BZDURY..................TO MNIE NIE MOTYWUJE DO PRACY WRĘCZ PRZECIWNIE...............
zdjecie uzytkownika
anonimowy - 2010-02-02 17:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając te wszystkie wypowiedzi zastanawiam się o co w tym wszystkim chodzi? przecież to ma być informacja dla osób szukających pracy,a te wszystkie "pyskówki" nic konkretnego nie mówią o firmie. Pragnę poinformować zainteresowanych,iż praca tutaj /jak każda/ nie należy do lekkich,ale właściciele są chyba jednymi z nielicznych pracodawców,którzy solidnie i terminowo wypłacają pensje,a jak wiadomo jest to dzisiaj dużym atutem.Ważną -jeżeli nie najważniejszą jest sprawa umowy o pracę. W naszej firmie każdy pracownik po ustawowym okresie próbnym podpisuje UMOWĘ O PRACĘ a nie jak to jest często praktykowane umowę zlecenie .
Dlatego nasza firma jest godna polecenia.A jeżeli chodzi o atmosferę w pracy-to tutaj pole do popisu mają kierownicy wszystkich działów,no i my sami.
pozdrawiam i życzę powodzenia w poszukiwaniu satysfakcjonującej pracy








zdjecie uzytkownika
pracownica - 2010-02-03 17:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuję już w Firmie 6 lat.w tym czasie wiele rzeczy się zmieniło ale uważam że na lepsze.pozytywy:
-niedziele wolne-w handlu to wielki plus
-co drugi weekend wolny
-składki odprowadzane
-ubezpieczenie opłacane
-urlopy wykorzystywane
-UMOWA O PRACĘ NA PEŁEN ETAT
-jak zdarzy się zwolnienie lekarskie to nie trzeba się martwić że jak się po nim wróci to wypowiedzenie będzie na biurku
-kobiety będące na urlopach wychowawczych mogą wrócić na swoje stanowiska
-pracodawca wypłacalny
-prężnie rozwijająca się firma

Jeśli chodzi o atmosferę to sami ją tworzymy!
Jak każdy będzie wiedział co ma robić to nie będzie żadnych nie smaczków
NIKT NA SIŁĘ NAS NIE TRZYMA!
Są też negatywy(jak wszędzie) ale z perspektywy patrz ac na rynek pracy to pracodawca na piątkę!
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2010-02-06 17:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cieszy mnie wiadomość, iż cytuję: wiele rzeczy zmieniło się na leprze - w końcu. Niestety nie potwierdzam słów "pracownicy", że po urlopie wychowawczym można wrócić do pracy. Ja dostałam wypowiedzenie a inne koleżanki zmianę warunków zatrudnienia - oczywiści na gorsze.
zdjecie uzytkownika
waldzio - 2010-02-09 20:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dlaczego się nie przedstawisz skoro jesteś taka szczęśliwa ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
40 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sławomir Mielnik, piekarnia - cukiernia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x