brak logo

Sławomir Mielnik, piekarnia - cukiernia Mielnik Sp. z o.o.

Straszyn

Opinie o Sławomir Mielnik, piekarnia - cukiernia Mielnik Sp. z o.o.

Nicolle 2014-11-24 15:43:07
Witam pracuję w Mielniku kilka lat jestem zadowolona w każdej pracy są wymagania co nie którzy to przychodziliby tylko nie robiąc nic a w zamian oczekiwali by wypłaty poprostu trzeba sie wziążć do pracy drogie Panie Ja byłam długo na zwolnieniu i bez problemu Szefowa przyjęła mnie z powrotem Myśle ze poprostu trzeba pracować a nie narzekać Pozdrawiam
BYLA PRACOWNICA 2014-11-27 12:18:44
Kobieto z choinki sie zerwalas albo nie czytasz wczesniejszych opini ja tam pracowalam to wiem sluchaj ja nie jestem z tych co przychodza do pracy aby pic sobie kawke,dbebnic 8 godz i isc do domu przyjezdzalam do pracy na 4rano bo kierowca nie mial kluczy a my bylysmy pierwszym sklepem do rozladunku a przy dobrych wiatrach wychodzilam o 14 bo nikogo to nie interesowalo ze 3 osoby na sklep z kawiarnia to malo czasami nawet trzeba bylo sie rozdwajac slep pucowany bez przerwy kawe jak zaparzylam o 4 rano to konczylam ja po 13 czasami jak chetnych na niedziele do pracy nie bylo to zdazalo sie ze w miesiacu 2dni wolnego tylko mialam ale droga kolezanko tu nie chodzi o sama prace bo choc by to byla kopalnia jak ktos chce pracowac to bedzie tu chodzi o ludzi ktozy ta firma kieruja ja chcialam tam pracowac mimo poswiecen podobalo mi sie ale szefowa i p.kamila uknuly jakis dziwny plan nie wiem co ja im zrobilam tak sie dziekuje za chec do pracy i oddanie dla firmy i z pewnoscia nie bylam jedyna tak potraktowana osoba w tej firmie niestety niesmak zostaje
tadek 2014-12-02 19:45:52
W przyszlym tygodniu inteligentki z biura beda zajete goscmi z PIPu :) piszcie do tej zacnej instytucji a predzej czy pozniej cos nowobogaccy ze sloma w butach beda ku swojej rozpaczy musieli zmienic
2
BYLA PRACOWNICA 2014-12-24 09:20:12
Z okazji Swiat Bozego Narodzenia zycze wszystkim przyszlym pracownikom aby 5razy zastanowili sie czy aby napewno chca dolaczyc do tej firmy klamcow i wyzyskiwaczy a szanownemu szefostwu wraz z kordynatorka Pania K. Zycze aby zastanowili sie nad swoim postepowaniem wobec ludzi. Wiem ze Bog nie rychliwy ale zawsze sprawiedliwy.
BYLA PRACOWNICA 2014-12-24 09:20:12
Z okazji Swiat Bozego Narodzenia zycze wszystkim przyszlym pracownikom aby 5razy zastanowili sie czy aby napewno chca dolaczyc do tej firmy klamcow i wyzyskiwaczy a szanownemu szefostwu wraz z kordynatorka Pania K. Zycze aby zastanowili sie nad swoim postepowaniem wobec ludzi. Wiem ze Bog nie rychliwy ale zawsze sprawiedliwy.
była pracownica 2014-12-31 18:35:27
A ja życzę Tobie aby Nowy Rok przyniósł Ci dużo szczęscia i mniej jadu. Masz rację Bóg jest sprawiedliwy i sam bedzie wiedział gdzie leży prawda , uczy nas zrozumienia szacunku i przebaczenia.
TOM 2015-01-02 19:39:21
był PIP gdalem z mackiem i nagle po 2mc od odejścia z tego przybydku dostal tajemniczy przelew za " zalegly ekwiwalent " :) i tak jak było do przewidzenia za niezapłacone soboty na które sa dymani kierowcy :). tak wiec po odejściu dobrze jest się zglosic do nich :) zawsze odprawa wpadnie bo jak wiadomo soboty i niedziele robi się na gebe
TOM 2015-01-03 06:42:16
To niech ten Pan sobie sprawdzi jak ma w swiadectwie pracy czy ma wpisany ekwiwalent za urlop i czy go wczesniej otrzymal i niech glupot nie pisze.
2
? 2015-01-03 17:25:12
widze ze nie potrafisz czytac ze zrozumieniem, koledze oddali pieniadze za przepracowane soboty a nie urlop ..... wiejscy biznesmeni :) ze straszyna
4
Nicolle 2015-01-06 14:46:36
zerwałam ale juz jestem na ziemi masz racje przepraszam jeśli Cię uraziłam też poświęciłam sie tej firmie a teraz rzucają mną po sklepach jak chcą nie ważne że ktoś się przyzwyczaji że klienci polubią bo znowu trzeba gdzieś chodzić wkurza mnie to znam przyzwyczajenia klientów jak jestem dłużej na sklepie ale co z tego jak trzeba wiecznie krązyc nawet klienci są z tego powodu nie zadowoleni ale czy kogoś to obchodzi przepraszam jesli Cię uraziłam pozdrawiam
klientka 2015-01-07 14:09:22
Nie ma nic gorszego niż te stare baby pracujące w sklepach... nie dość ,że ledwo to sie rusza , bo nie dość ,że to stare to i grube to jeszcze miny zgorzkniałe... przykładem jest np. Elżbietańska(kierownik) , Żwirki i Brzeźno (kierownik). Porażka...
1
BYLA PRACOWNICA 2015-01-09 12:49:20
Droga klientko chce cie poinformowac ze sama kiedys bedziesz ,,stara" i obys miala prace co do figury to podejrzewam ze jestes szczupla osoba skoro tak sie wypowiadasz na temat osob pulchniejszych ale za to chyba z sianem w glowie i sloma w butach!co do min to niestety nie zawsze mozna chodzic ze sztucznym przyklejonym usmieche a zwlaszcza gdy ma sie takich klientow jak Pani ktora dyskryminuje ludzi i osadza ich tylko po wygladzie!!!Pracowalam z tymi paniami i wiem ze sa super Babki pozdrawiam je serdecznie
1
Andzela 2015-01-16 12:39:05
Ja dziękuje Bogu że już tam nie pracuje.Odpoczywam psychicznie.Ile i jak by się nie robiło to wiecznie źle.Super Agnieszka Kowalska zdegradowana na zwykłego pracownika.Dobrze jej tak niech teraz haruje i zobaczy jak to jest. Po za tym koordynatorem była bo kablowała na wszystkich.Super szef i szefowa podpisują wypowiedzenia nie znając sytuacji żenada.Liczy się tylko kasa.Ciekawe co PIP powiedziałby na to ze nie sa przestrzegane przerwy w pracy to znaczy że jak się przychodzi na popołudnie to na drugi dzień rano.Zapłacili by karę to by się nauczyli.Nikomu nie polecam tej pracy naprawdę zastanówcie się dziewczyny.Na niektórych sklepach w soboty przychodzi się na cały dzień trzeba zrobić papiery wyłożyć towar posprzątać obsłużyć zamówić i mnóstwo innych rzeczy a na zmianie jesteś sama.Cieka czy szefowa dałaby rade mając małe dzieci w domu.Przyjść po 13 h i jeszcze zając się domem.
1
Monika 2015-01-29 18:24:44
Witam.Na Elżbietańskiej była bardzo miła obsługa.Teraz to jakaś porażka.Zmieniłam piekarnie zresztą jak większość moich znajomych.
3
:) 2015-02-04 17:39:18
Witam
Słyszałem że założył sprawę ich oddany długo letni pracownik P. Krzysztof za pracę na czarno bez umowy . Taki ściemniacz nic nierobiący a jeszcze przytuli za naiwność szefostwa kasę . Kto ma chęć też może to zrobić . Na przykład za nadgodziny .itp
DONOSY 2015-02-06 16:26:04
Ja proponuję pisać donosy do Urzędu skarbowego
Oni jak zaczną szukać to na pewno znajdą kilka nieprawidłowości , już niejedną firmę puścili z torbami .Słusznie czy niesłusznie właściciele firm zostawali bez niczego . Było kilka programów jak z milionera został biedakiem dzięki skarbówce . Sprawy takie trwają latami i ciężko się podnieść .
1
Magda 2015-02-06 16:50:52
Agnieszka była popierana przez P.Ryszarda tylko dlatego awansowała . Zarządzać trzeba potrafić to było do przewidzenia że długo nie wytrwa. Koordynatorów sklepów zmieniło się sporo to świadczy o firmie . Jeden ,drugi , trzeci może się nie nadawać ale dziesięciu ? to chyba coś nie tak z firmą .
Tam gdzie zmienia się często na stanowisku osoba to z doświadczenia wiem że coś jest nie tak z firmą i oczekiwaniami od osób na danym stanowisku . Szefowa powinna zastanowić się co źle robi , przemyśleć swoją porażkę , bo tak to trzeba nazwać , po tylu latach niema zgranej lojalnej ekipy.
Może szkolenia pomogą 
skompromitowany szef 2015-02-12 18:51:20
Szanowny Panie Mielnik.

Postanowiłem kupić pączki na Tłusty Czwartek w Pańskiej firmie. W ubiegłym roku byłem z nich zadowolony.

W dniu dzisiejszym , jadąc do swojej firmy kupiłem 15 pączków (na ul. Jagiellońskiej), aby "uraczyć' współpracowników.

Było to ok. godz. 13.30- 14-tej. Miałem nadzieję, że o tej porze pączki będą ze świeżego wypieku.



Pochwaliłem się pracownikom, że to "od Mielnika".



Pączki byłe stare (prawdopodobnie z wczorajszego lub nocnego wypieku. Suche i twarde.

Na biurkach były także pączki świeżutkie, pachnące, kupione przez kogoś innego , z innej cukierni.



Skompromitowałem się tylko w oczach współpracowników. Było mi wstyd za to czym ich poczęstowałem.

Było mi wstyd za to , że "pochwaliłem się", że to od Mielnika.



Napewno - ani ja, ani nikt z tego grona, którzy tego czegoś spróbowali - już nigdy nie wejdą do piekarni-cukierni Sławomira Mielnika.



Gratujuję !!!
2
DZibas 2015-02-13 11:22:08
Jak powstała tak potężna firma ?
Bardzo prosta odpowiedz .
Okradaniem zwykłych ludzi (pracowników ) bardzo łatwo to obliczyć .
Za nadgodziny (soboty ) powinien pracodawca płacić setki czyli 130zł za jedną sobotę dodatkowo lub oddać dzień wolny na tygodniu według kodeksu pracy w miesiącu pracownik ma do przepracowania ilość godzin do danego miesiąca np. w lutym 160godzin ilość dni wolnych 8 . Przepracowanie więcej godzin lub mniejsza ilość dni wolnych powoduje nadgodziny !!!
Liczymy 2 soboty w miesiącu razy 130 zł = 260 zł dla pracownika .
100 pracowników x260zł =26000zł x 12miesięcy w roku =312000zł niezła sumka zarobiona kosztem pracowników .
200 pracowników = MILION W ROK
Tak w trzy lata robi się MILION ZŁOTYCH !!!! Plus do tego trzeba jeszcze doliczyć podatek te cyfry są podane netto , brutto jest o wiele więcej. Tak się robi miliony na okradaniu pracowników .
Oni was okradają !!!
życzliwy 2015-02-13 12:46:08
A kto ci zabrania założyć firmę i tak robić skoro jesteś tak dobry w rachunkach i zostań miliarderem.
3
MILIONER 2015-02-13 16:58:40
Skąd wiesz że nie mam firmy ??? tylko nie potrafię na pracownika garbie dorabiać się fortuny, Oszukiwać i okradać. Jest sporo firmy w Polsce które przestrzegają kodeksu pracy . Tym bardziej że teraz pracodawca ma sporo możliwości . Czas pracy może rozliczać kwartalnie , grafik pracy może układać godzinowo np. . jednego dnia 10 godzin pracy drugiego 6 godzin . Jest sporo możliwości które ułatwiają zarządzać firmą nie łamiąc prawa . Trzeba tylko znać się na prawie pracy i chcieć . Nie trzeba płacić za nadgodziny można oddawać dni wolne na tygodniu ALE TO TEŻ KOSZTUJE . większą ilością pracowników .
Dlaczego P.Mielnik nie prowadzi ewidencji pracy elektrycznej (karty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla pracowników ? stać go na kamery , GPSy , podsłuchy jest tak pod tym względem rozwinięty .
A walko o dobre imię ? zawsze o to walczył .
Wystarczy tak nie dużo ,tylko ewidencja pracy a ile mniej było by złych opinii . Ale w tym przypadku zbyt dużo by to kosztowało firmę ,walko o dobre imię (tak jak pisałem wyżej , milion rocznie)
Za taką kasę każdy z nas poświęcił by swoje dobre imię i firmy ???
Odpowiecie sobie sami na to pytanie .
MILIONER 2015-02-13 17:03:44
A co do pączków zgadzam się są do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robione z mieszanek piekarniczych , a nie tak jak większości klientom zdaje się że tradycyjną metodą .
1
anonim 2015-02-14 19:27:10
ty (usunięte przez administratora) skąd ty możesz wiedzieć takie rzeczy i pytaj u żródła i nie sluchaj plptek długo letni pracownik
Źródło to ja !!!! 2015-02-17 08:30:38
Dlaczego jesteś taki nerwowy ? przecież wiesz że to prawda , robicie z mixu .
Wiesz jak wygląda technologia ciasta drożdżowego ? raczej nie a tym bardziej panie technolog one nic nie mają wspólnego z cukiernictwem i piekarnictwem . Z tego co wiem to były nauczycielkami w szkole . Mogę się założyć że nie mają pojęcia jak robić bez mieszanek towar. Niestety ale to nie jedyna piekarnia która idzie na łatwiznę i używa wszelkich mieszanek (chemia) do robienia produktów piekarniczo cukierniczych . Tak jest po prostu łatwiej i taniej .
Możemy bardzo łatwo to udowodnić , te tony wszelkich mieszanek na magazynie do czego mają służyć , raczej nie do budowy .
ŹRÓDŁO 2015-02-17 08:45:05
Dlaczego mieszanki do chlebów to chemia ?
W ostatnich dwóch latach w niektórych mieszankach wykryto składniki rakotwórcze , zostały wycofane i zastąpione od innego producenta . Te o których mowa były sprowadzane na polski rynek z Indii, Izrael itp. Większość z nas nie wie co je i skąd są sprowadzane półprodukty do produkcji pieczywa. Nie chcę pisać jakie mieszanki piekarnicze były wycofane i do jakiego pieczywa były wykorzystywane .
Zazwyczaj mieszanki wykorzystuje się do produkcji chlebów gatunkowych
kakoko 2015-02-19 13:28:04
No porażka firma,nie daleko trzeba szukać,przyczepa otwarta pod koniec stycznia tego roku,temperatura w przyczepie nie do zniesienia podczas mrozów i nie tylko podczas mrozów,nawet ubikacji biedne nie mają w tej budzie,tylko PIP tam wysłać,szkoda dziewczyn
XXX 2015-03-05 12:05:59
Palikot jest dłużny ZUS-owi kilka set tysięcy , jestem ciekawy Ile Mielnik by miał do zapłaty te nieopodatkowane koperty płacone pod przysłowiowym stołem . Może trzeba zgłosić i policzyć . Ja obstawiam że przez tyle laty kilka milionów się nazbierało
1
andy 2015-03-22 19:21:06
witam,
Jestem klientem waszej firmy od lat ale tej całej Pani Agnieszki nie kojarzę
Ta Agnieszka K. kim była w firmie? Czym się zajmowała, bo chyba straszne zdanie ma. szkoda, że was dziewczyny źle traktowała.
1
k 2015-03-22 19:52:32
Mam pytanie znalazłam ogłoszenie z przed paru dni z ofertą pracy do tej firmy, co możecie powiedzieć o tej firmie.
AL 2015-03-22 19:52:36
Ostatnio chciałem kupić dwa paluchy z boczkiem w sklepie firmowym w Sopocie (no taka sytuacja)
- Dzień dobry, poproszę dwa paluchy z boczkiem.
- (espedientka coś przeżuwa) - Nie ma, właśnie zjadłam
Co wy na to ?
7
mielnikow 2015-04-04 14:15:02
ooo jak miło , dawno mnie tu nie było a widzę z przyjemnością że firma leśnika i fryzjerki rozwija się , ludzie nie narzekajcie , macie przyjemność pracować u ludzi wybitnie zdolnych z powalającym IQ , ( CO SŁAWEK , PEWNO NIE WIESZ CO TO JEST stary byku !!! ) powtórzę się ale te ich firmowe samochody w tych kolorach wyglądają jak śmieciarki
1
zszokowana 2015-04-08 14:04:06
Ludzie opamiętajcie się, macie odwage takie rzeczy wypisywać tylko jako anonimy. Twarzą w twarz nie macie nic do powiedzenia. To żałosne i świadczy tylko o Was
3
sławek 2015-06-11 07:59:50
zarobki :

ekspedientki - 1500zl od rana do nocy i zmuszają do siedzenia w soboty
kierowcy - 2200zl czas pracy nie zamyka się w 8h dziennie a godziny pracy jak to w piekarni pierwsza zmiana już od 1 w nocy .......

do tego w biurze Burakowska krolowa ściemy niepodzielnie rzadzi od X lat wciskając ciemnotę sławkowi
3
Janek 2015-06-11 09:47:27
Nie 1500 tylko ok 1700 nie od rana do wieczora tylko 8h 2 soboty wolne lub jak chcą to 120zl za 8h
CZESIU 2015-06-16 08:25:30
" 2 soboty wolne lub jak chcą to 120zl za 8h " hahahaha dobre dobre JAK CHCĄ .... :))))))
klient 2015-07-03 11:06:01
dlaczego w godzinach rannych tj 9,30 brakuje chleba tradycyjnego z makiem i bez oraz słowiańskiego.O terminie dostawy powtarzają zaraz będzie i ....... dalej brak. Tak będzie dalej
1
maciek 2015-08-03 18:44:17
jak ci brak chleba to se go upiecz babsztylu :D
P Halinka 2015-08-31 15:40:15
Witam państwa kupuje u was chleb od dłuższego czasu w rożnych sklepach ale dzisiaj byłam bardzo zaskoczona obsługą tak głośnej ekspedientki to ja nie widziałam.Starsza kobieta ale w słownictwie nie przebierała szkoda żeby psuła wam opinie o personelu takie osoby to na rynek a nie do sklepu .
1
Młody 2015-10-24 17:11:41
Kupiłem ostatnio na Kartuskiej dla dziecka babeczkę z owocami. To jest nie do pomyślenia kiwi i brzoskwinia tak obeschnięte ze nie nadawało się do jedzenia, budyń też obeschnięty. Ciekawe czy pani Agnieszka która tam pracuje i ta czarna kupiłyby takie coś swojemu dziecku.
piotrek 2015-10-26 17:33:08
co jak co ale na kartuskiej babeczki są zawsze świeże wiec facet przestan pieprzyc farmazony bo to co wypisujesz to aż żałosne jest !!!!!!
Młody 2015-12-16 19:39:08
Pewnie wymyśliłem sobie. Moja żona może to potwierdzić i to do firmy trafi. Wcale nie wiem że pisze to osoba która tam pracuje. Żenada.
Koko 2016-02-08 22:55:53
Witam, firma jest ok pracuję w niej już kilka lat. Umowa na czas nieokreślony, wypłata zawsze przed 10-tym. Teraz nowi dostają 3 miesiące na zlecenie a potem jak się sprawdzą umowę na długi okres, uważam że jest to sprawiedliwe. Denerwuje mnie tylko sprawa urlopów, wiecznie jest problem. Od maja do września tylko 2 tyg, gdzie przecież w lipcu i w sierpniu połowa klientów wyjeżdża, brak szkolniaków i wiadomo, że pieczywa się mniej jada jak są upały, to zamiast wypychać na urlopy to wiecznie jest problem. A jesienią nikt nie chce iść na urlop, co ma oglądać przez okno jak deszcz pada??? Ale ogólnie praca jest w porządku, tylko jak się decydujecie na pracę z klientami to dobrze by było trochę częściej się uśmiechać, mimo że dzień nie zawsze jest kolorowy :)
Koko 2016-02-08 22:57:38
Witam, firma jest ok pracuję w niej już kilka lat. Umowa na czas nieokreślony, wypłata zawsze przed 10-tym. Teraz nowi dostają 3 miesiące na zlecenie a potem jak się sprawdzą umowę na długi okres, uważam że jest to sprawiedliwe. Denerwuje mnie tylko sprawa urlopów, wiecznie jest problem. Od maja do września tylko 2 tyg, gdzie przecież w lipcu i w sierpniu połowa klientów wyjeżdża, brak szkolniaków i wiadomo, że pieczywa się mniej jada jak są upały, to zamiast wypychać na urlopy to wiecznie jest problem. A jesienią nikt nie chce iść na urlop, co ma oglądać przez okno jak deszcz pada??? Ale ogólnie praca jest w porządku, tylko jak się decydujecie na pracę z klientami to dobrze by było trochę częściej się uśmiechać, mimo że dzień nie zawsze jest kolorowy :)
prawo pracy 2016-03-14 08:16:29
Kamery w miejscu pracy
Monitoring w miejscu pracy daje możliwość ograniczania nadużyć pracowników. W przypadku instytucji, gdzie kamery instalowane są jako element systemu ochrony, pracodawca nie ma dodatkowego obowiązku informowania pracowników o monitoringu. Jednakże, gdy profil firmy nie wymaga takiej ochrony, szef ma praco zainstalować monitoring w miejscach ogólnodostępnych (np. korytarze) i musi o nim powiadomić pracowników. Przełożony nie może instalować kamer w szatniach czy łazienkach – tym samym naruszałby prawa pracowników do prywatności. Dodatkowo, zabrania się podsłuchiwania pracowników, a ich przeszukanie powinno odbywać się za uprzednim uprzedzeniem i tylko w wypadku, gdy zapis o nim znajduje się w regulaminie pracy zakładu.
b........ 2016-03-30 19:17:12
witam
mam takie spostrzeżenia e co niektórzy trochę nadużywają swojej władzy chodzi mi o panią jak się nie mylę sylwie byłam świadkiem jak weszła na sklep na którym dziewczyny pieką bułki i na samo dzień dobry od progu wielki problem ze to jest źle ze to nie zrobione nie patrząc na to ze klienci na sklepie a dziewczyny naprawdę nie maja czasu a ta je tylko pogania i krytykuje. nie można tak traktować ludzi podobno to jakaś pani koordynator. czlowieku zmień trochę podejście do pracy jesteś młoda a zrażasz do siebie ludzi.jestesmy ludzmi nie robotami
8
Klientka 2016-09-17 19:49:12
Witam.Jestem klientka sklepu na ul.Jagiellonskiej.Bardzo lubie tam chodzic na zakupy.Obsluga jest bardzo mila i sympatyczna.Ale od jakiegos czasu kiedy tam przychodze trafiam na bardzo niemila i opryskliwa ekspedientke (nie obrazajac nikogo gruba pania ).Odnosi sie do klientow bardzo opryskliwie tak jakby stala za kare.Nie ma plakietki z imieniem wiec nie wiem jak ma na imie.
Ukraina 2016-09-22 20:44:36
Ale zaleta :) płacą na czas , łał może jeszcze dziękować za to że płacą a co mówiąc że na czas .po prostu super . Jak zauważyliście trend w ostatnim okresie , rynek pracy jest pracownika nie pracodawcy . Duży deficyt chętnych do pracy, gdyby nie Ukrajncy to gospodarka Polska by stanęła . W większości zakładów brakuje osób do pracy są wolne etaty . Czasy kiedy przedsiębiorcy dorabiali się nie płacąc na czas , płacąc na raty minęły 20 lat temu dzięki temu się co niektórzy dorobili niezłych firm .
Dlatego proszę was nie piszcie że płacą na czas bo to średniowiecze , bardzo irytujące .
Dzisiaj nawet Ukraina przyjeżdżając do polski oczekuje o wiele więcej niż kilka lat temu .
Ukraina 2016-09-22 20:45:04
Ale zaleta :) płacą na czas , łał może jeszcze dziękować za to że płacą a co mówiąc że na czas .po prostu super . Jak zauważyliście trend w ostatnim okresie , rynek pracy jest pracownika nie pracodawcy . Duży deficyt chętnych do pracy, gdyby nie Ukrajncy to gospodarka Polska by stanęła . W większości zakładów brakuje osób do pracy są wolne etaty . Czasy kiedy przedsiębiorcy dorabiali się nie płacąc na czas , płacąc na raty minęły 20 lat temu dzięki temu się co niektórzy dorobili niezłych firm .
Dlatego proszę was nie piszcie że płacą na czas bo to średniowiecze , bardzo irytujące .
Dzisiaj nawet Ukraina przyjeżdżając do polski oczekuje o wiele więcej niż kilka lat temu .
1
Co 2016-09-24 15:44:30
Widzę, że zatrudniają tutaj do pracy w tym momencie?
2
michal bieniasz 2016-11-12 15:50:31
Pracowałem tam dawno temu ale widzę że nic się nie zmieniło najgorsza to technolog bożena wiecznie mi coś obcinała na magazynie nawet pani kierowniczka Danuta walczyła o moją wypłatę ale nic nie pomagało zresztą kierownicy na magazynie super dalej pierwszą z biura pogoniłbym burakowską same nazwisko mówi za siebie ciekawe czy jej dziecko wie ... nastepna to księgowa okazało sie po paru latach jaka jest a tych co siedzą w pierwszej ławce w straszynie w kościele w niedziele niech pamietają życie jest przewrotne
1
Zostaw swoją opinię o Sławomir Mielnik, piekarnia - cukiernia Mielnik Sp. z o.o. - Straszyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sławomir Mielnik, piekarnia - cukiernia Mielnik Sp. z o.o.