Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2008-11-11 17:30:29 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Sławomir Mielnik, piekarnia - cukiernia - Straszyn. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2009-01-07 12:57:05 odpowiedz | cytuj

bardzo dobre wyroby polecam
anonim - 2009-01-07 12:57:23 odpowiedz | cytuj

bardzo dobre wyroby polecam
anonim - 2009-01-13 11:34:14 odpowiedz | cytuj
trudno pisać pozytywnie gdyż:
- pensje głodowe dla sprzedawczyń, obcinane pod byle pretekstem.
- wypłaty w części wypłacane "pod stołem", na podstawie jakiejś listy, a wysokość wg "widzimisię" kogoś z biura.
- skrajny brak szacunku dla pracownika, pracując tam zrozumiesz, że jesteś nikim, niczym i ogólnie "zero".
- wszędzie kamery i podsłuchy / rzecz jasna nieoficjalnie /, tak, tak !!!!!! big brother bez nagrody głównej ;)
Nie polecam , a lojalnie ostrzegam
anonim - 2009-02-03 16:33:15 odpowiedz | cytuj
zgadzam sie z ta opinia w 100% nie polecam pracy w tym zakladzie
anonim - 2009-02-16 16:58:06 odpowiedz | cytuj
A ja bardzo polecam tą pracę , jestem zadowolona . Pracuję ponad rok czasu i dostałam kilka podwyżek ,są premie motywacyjne i premie okolicznościowe za różne święta , można awansować . Jeżeli rzetelnie pracujesz jesteś za to wynagradzany !!! . Bardzo polecam
anonim - 2009-02-16 17:02:03 odpowiedz | cytuj
Bardzo dobre pieczywo i miła obsługa
... - 2009-02-16 21:16:59 odpowiedz | cytuj
pyszny chleb swiezy i polecam prace jakies glupie baby pisza tak nie sluchajcie ich polecam wam tam chceb wszystko zawsze jest swieze i mila obsluga
... - 2009-02-16 21:17:11 odpowiedz | cytuj
... - 2009-02-16 21:17:21 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-02-22 08:24:46 odpowiedz | cytuj
Jestem bardzo zadowolona że mogę pracować w piekarni cukierni Sławomir Mielnik , bardzo dba się o jakość i świeżość produktów
anonim - 2009-03-04 05:26:18 odpowiedz | cytuj
Czy można być zadowolonym z pracy w piekarni mielnik?
Patrząc z perspektywy pracownika nie sądzę że u mielnika jest tak kolorowo premie motywacyjne owszem za donoszenie koleżanek i kolegów pożal się boże.Strasznie napięta atmosfera mnóstwo agresji niekompetentne osoby na odpowiedzialnych stanowiskach ojej szkoda tej szefowej tylko ! pozdrawiam
anonim - 2009-03-04 05:33:04 odpowiedz | cytuj
Chleb strasznie się popsuł jest niesmaczny mdły kupiłam cebularz twardy jak kamień kiedys były takie smaczne drożdżówki a teraz takie byle co.
Michał Kuczera - 2009-03-10 21:04:40 odpowiedz | cytuj
Polecam wypieki, super jakość, panie sprzedawczynie bardzo miłe i ładne.
anonim - 2009-03-13 00:34:21 odpowiedz | cytuj
No cóż:)
Obiektywnie:
- pracowałem tam dwa i pół roku - Pani/Pan z opinii wnioskuję, że nieco krócej :-)
- formę zatrudnienia, pensję poznałem przyjmując się do pracy i zgodziłem się na proponowane warunki - zaznaczam, iż uznawany jestem za rozsądną osobę:)
- nie czułem się "zerem", ale oczywiście idealnie też nie było
- kamery owszem, ale nigdy nie przeszkadzały mi w pracy, poza tym uważam, że w takim zakładzie powinny być normą
- odnośnie podsłuchów to bujna wyobraźnia Pani/Pana działa:)
- to co jest niepodważalną zaletą tego zakładu to rzadko spotykane standardy dotyczące higieny, przebiegu procesu produkcji, dystrybucji
- co do jakości pieczywa to chyba nieodpowiednie forum na ten temat, ale skoro tyle już tutaj napisano, zaznaczę jedynie, że razowy ze śliwką najlepszy jaki w życiu jadłem:)
Na podsumowanie:
"WSZĘDZIE DOBRZE GDZIE NAS NIE MA:)"

anonim - 2009-04-25 12:25:02 odpowiedz | cytuj
Zgadzam się z wyżej wymienioną opinią , wszędzie dobrze gdzie nas niema , w każdej pracy są plusy i minusy , trzeba tylko chcieć zobaczyć pozytywne strony firmy a nie tylko negatywne . Ja też trochę już pracuje w tej firmie i wiem co piszę . Zwłaszcza w ostatnim okresie było sporo zmian pozytywnych dla pracowników , a jeżeli komuś nie odpowiada że w tej firmie się wymaga rzetelnej pracy i od każdego , bez wyjątków bez żadnych taryf ulgowych , to życzę znalezienia te wymarzonej :)
anonim - 2009-04-26 07:03:40 odpowiedz | cytuj
dobry chlebek.
anonim - 2009-06-24 21:06:20 odpowiedz | cytuj
pieczywo jest świeże jak kierowniczka o to dba,płacą jak wszędzie, pracuje się dobrze a nawet bardzo dobrze jak zespół jest zgrany, zaangażowany i sumienny, jeśli ktoś lubi ludzi, pracę sprzedawcy, ruch i nie jest leniem tylko sumiennym pracownikiem to polecam. LESEROM MÓWIMY NIE !!! Pracuje w tej firmie już trochę, a nawet więcej niż trochę i wiem co mówię!!! Wszędzie trzeba pracować !!! za leżenie nikt nie chce płacić!!! Lubię swoją pracę!!! To jak człowiek pracuje to tylko świadczy o nim!!!
anonim - 2009-07-10 22:03:05 odpowiedz | cytuj
Bardzo mądre słowa !
Tylko ostatnio wpadka szefostwa z konkursem dla klientów !!!
Miały być plakaty i rozstrzygnięcie konkursu klienci nas się czepiają i chcą telefon do osoby która ten konkurs stworzyła ,a co my winne jesteśmy, że znowu ponoć pan Ryszard dał plamy!!! a wy co odpowiadacie jak klienci pytają – kiedy
Tyle starań o dobrą opinię a taka plama , wyszliśmy na oszustów !!!
Nas pilnowali żeby były ulotki każdemu klientowi dawane i co……!!! ???
Wstyd na całego i to my musimy się za kogoś wstydzić i tłumaczyć

anonim - 2009-08-06 13:34:00 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-03-04 05:33:04

a ceny to chyba z zachodu !!!!!! drożej niż gdzieindziej!!!!!!!!!!!!!!!
anonimowa - 2009-08-17 20:03:52 odpowiedz | cytuj
W końcu ruszyło z konkursem odpowiednia chyba osoba zajęła się tym , czas najwyższy !!!Po tak długim oczekiwani !!! I takim wstydzie !!, klienci już zapomnieli o konkursie !!
W Konicu były podwyżki i w miarę dobre wypłate się zarabia , jeszcze 1-2 podwyżki i będziemy zarabiać tyle co u Szydłowskiego , Pellowskiego bo do Nowaka to jeszcze daleko . Zgadzacie się miłe koleżanki ?
A jak pracuje się to faktycznie zależy od zespołu i kierowniczek , na niektórych sklepach jest ok. Na innych gorzej niż źle !!! Stres nerwy kierowniczki nieodpowiedzialne , kto je zrobił kierowniczkami ?! współczuje co niektórym
były pracownik - 2009-08-18 19:55:49 odpowiedz | cytuj
No cóż obiektywnie praca w soboty , niedziele zmiany nocne, za te dni - wolne nie oddawane za nadgodziny nie płacone za godziny nocne też nie , goła skromna wypłata , pracy dużo
Naprawdę dwa razy się zastanów czy chcesz podjąć tą prace nie każda osoba da rade fizycznie. W miesiącu 3-4 dni wolnego , powinno być 8-10 zależy od miesiąca .
Judyta - 2009-09-04 11:25:54 odpowiedz | cytuj
Generalnie rzecz biorąc jest demokracja i każdy pisać może co chce i jak chce, ale zgodnie z przysłowiem "nie podcina się gałęzi, na której się siedzi". Do pracy u konkretnego pracodawcy nikt nas nie zmusza, droga więc do innych piekarni i przedsiębiorców jest otwarta, więc może lepiej skorzystać z tej oferty jeśli jest dostępna (będzie to z korzyścią dla dwóch stron na pewno: państwa. Mielnik i osoby niezadowolonej). Czy jednak będzie to dobre dla nowego pracodawcy?
Podrawiam wszystkich zadowolonych i niezadowolonych - Judyta.
Jeszcze klient- Mirek - 2009-09-05 16:51:52 odpowiedz | cytuj
Jakość towaru proponowanego w sklepach Mielnik zła, psuje się z miesiąca na miesiąc
Aby tak dalej panie Mielnik !!!!!!!!!!
Pizze , cebularze gorzej niż źle !!! to nie to co rok temu
Drożdżówki katastrofa - pytam się gdzie ten asortyment którym przyciągnął mnie i pozostałych klientów do pana sklepów
Chleby zależy od dnia – gra w totolotka , kupie dobry czy zły ?! będę zadowolony czy nie ?
Tylko dlatego jeszcze kupuje bo jestem uzależniony od pana produktów , ale nie chcę kupować chybił trafił

Martyna - 2009-09-06 11:04:37 odpowiedz | cytuj
To jest forum o pracodawcy i firmie a nie o jakości towaru !!!
Pani Judyto !!!
Na tej stronie można pisać co się myśli o firmie , osoba szukająca pracy czyta i sama osądza czy warto podjąć pracę w tej i innej firmie .
Chyba dobrze że jest taka strona mówiąca prawdę o firmach . Ja właśnie szukam pracy i przeglądam takie strony , można się dużo dowiedzieć jak jest faktycznie w firmie patrząc od strony pracownika
Jest sporo opinii pozytywnych ale też negatywnych najbardziej przeraża mnie ta ostatnia , nieprzestrzegania kodeksu pracy ,czasy białego murzyna w Polsce skończyły się , przynajmniej w dużych firmach .
Pozdrawiam Martyna
x