Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KOMANDOR S.A.

Pracowałeś w firmie KOMANDOR S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
HENIEK1919 - 2010-01-20 19:36:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma niereformowalna szczególnie kierownictwo i prezes firmy,sztuczna atmosfera, brak rozwoju własnych pomysłów,np. pracownik przedstawia projekt który z góry jest negowany przez kierownika,a następnie kierownik przestaiwa swój pomysł na ten sam temat i ma być projekt wykonany po jego myśli a jeślinie wyjdzie to bure zbiera pracownik od prezesa a nie kierownik, wiec wszystko jasne,biedny jest zawsze winny a laury zbiera kierownictwo !!!!
zdjecie uzytkownika
Gal - 2010-02-18 21:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To bardzo rodzinna firma, klany rodzinne i kolesiostwo. Po ostatnich zwolnieniach to chyba więcej osób w biurze zostało niż na produkcji. Najgorzej panoszą się dyrektorzy bez wykształcenia a jest ich wielu w tej firmie. Kierowników i dyrektorów jest chyba więcej niż ludzi z produkcji. Niestety przez rządy vice prezesa ta firma musi upaść.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2010-03-30 19:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest z zarobkami w tej firmie na stanowiskach kierowniczych i dyrektorskich ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-05-06 14:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HENIEK1919 - 2010-01-20 19:36:59

Firma niereformowalna szczególnie kierownictwo i prezes firmy,sztuczna atmosfera, brak rozwoju własnych pomysłów,np. pracownik przedstawia projekt który z góry jest negowany przez kierownika,a następnie kierownik przestaiwa swój pomysł na ten sam temat i ma być projekt wykonany po jego myśli a jeślinie wyjdzie to bure zbiera pracownik od prezesa a nie kierownik, wiec wszystko jasne,biedny jest zawsze winny a laury zbiera kierownictwo !!!!

Firma jest otwarta dla ludzi ale jest wyreżyserowana. Kierownictwo to [usunięte przez moderatora] z wykształceniem lub bez za pieniądze. Wspierają się układami z ludzmi na stanowiskach rządowych itp. Jak ktoś zna kogoś wpływowego to może się tam starać o stałą pracę. Twoja wiedza i zdolności są tam nieakceptowana oni uważają że wszystko można kupić i załatwić za pieniądze na koszt oczywiście firmy KOMANDOR.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-06-01 18:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasia - 2010-03-30 19:07:40

A jak jest z zarobkami w tej firmie na stanowiskach kierowniczych i dyrektorskich ?


Zarobki- są adekwatne do stopnia pokrewieństwa i znajomości.
Ta firma dostaje pieniądze na rozwój gospodarczy więc kasa wsiąka w ręce dyrekcji. Przyjdzie czas na to że kiedyś ktoś się ich spyta co zrobili.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-28 17:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasia - 2010-03-30 19:07:40

A jak jest z zarobkami w tej firmie na stanowiskach kierowniczych i dyrektorskich ?


Do zarządu firmy.Nie pij wódki nie pij wina kup se rower ukraina. Kolorowy mocny zdrowy w przeciwieństwie do was ugodowy.Na wycieczkę bardzo zdrowy na to z górki luksusowy. Po autostradzie wyważony przez policję uchwycony mandatem nagrodzony przed firmą postawiony.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-05 20:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki to 5zł/h całkiem poważnie...bez prawnie zatrudniaja ludzi na umowę zlecenie
zdjecie uzytkownika
kirkor - 2012-01-29 22:16:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ręcę mi opadają jak czytam ten stek bzdur, jestem byłem pracownikiem tej firmy i moge powiedzieć że wyssane z palca bzdury opisują klimat w komandor sa Radom.
zdjecie uzytkownika
ale jaja - 2012-06-15 18:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale jaja

Bylem pracownikiem komandor pomorze i stwierdzilem ze bede ostrzegał wszytskich przed pracą w tej firmie i z ciekawosci zajrzalem sobie czy sa opinie o innym oddziale (zakładzie kompletacji ) i widze ze opinie sa wręcz identyczne.

hehehehe

zobaczcie sobie opinie o "komandor pomorze"

MAcie racje kadra zarzadzająca to prostaki, ale pewnie jest to zbyt duze uogolnienie - moze sa jakies oddzialy gdzie jest ok. Informuję was ze w KOMANDOR POMORZE JEST [usunięte przez moderatora]

zdjecie uzytkownika
hehe - 2013-01-28 12:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] i jeszcze raz jeszcze wieksze [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-22 14:36:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe co masz dokładnie na myśli pisząc "[usunięte przez moderatora] i jeszcze raz jeszcze wieksze [usunięte przez moderatora]"? Bardzo proszę o pomoc ponieważ za dwa dni mam tam umówione spotkanie w sprawie pracy i chciałem dowiedzieć się czegoś więcej. Ile zarabia się w KOMANDOR? Czy dają tam nowym osobom umowę o pracę? Jak traktują pracowników?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
6 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KOMANDOR S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x