Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KOMANDOR S.A.

Pracowałeś w firmie KOMANDOR S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
HENIEK1919 - 2010-01-20 19:36:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma niereformowalna szczególnie kierownictwo i prezes firmy,sztuczna atmosfera, brak rozwoju własnych pomysłów,np. pracownik przedstawia projekt który z góry jest negowany przez kierownika,a następnie kierownik przestaiwa swój pomysł na ten sam temat i ma być projekt wykonany po jego myśli a jeślinie wyjdzie to bure zbiera pracownik od prezesa a nie kierownik, wiec wszystko jasne,biedny jest zawsze winny a laury zbiera kierownictwo !!!!
zdjecie uzytkownika
Gal - 2010-02-18 21:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To bardzo rodzinna firma, klany rodzinne i kolesiostwo. Po ostatnich zwolnieniach to chyba więcej osób w biurze zostało niż na produkcji. Najgorzej panoszą się dyrektorzy bez wykształcenia a jest ich wielu w tej firmie. Kierowników i dyrektorów jest chyba więcej niż ludzi z produkcji. Niestety przez rządy vice prezesa ta firma musi upaść.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2010-03-30 19:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest z zarobkami w tej firmie na stanowiskach kierowniczych i dyrektorskich ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-05-06 14:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HENIEK1919 - 2010-01-20 19:36:59

Firma niereformowalna szczególnie kierownictwo i prezes firmy,sztuczna atmosfera, brak rozwoju własnych pomysłów,np. pracownik przedstawia projekt który z góry jest negowany przez kierownika,a następnie kierownik przestaiwa swój pomysł na ten sam temat i ma być projekt wykonany po jego myśli a jeślinie wyjdzie to bure zbiera pracownik od prezesa a nie kierownik, wiec wszystko jasne,biedny jest zawsze winny a laury zbiera kierownictwo !!!!

Firma jest otwarta dla ludzi ale jest wyreżyserowana. Kierownictwo to [usunięte przez moderatora] z wykształceniem lub bez za pieniądze. Wspierają się układami z ludzmi na stanowiskach rządowych itp. Jak ktoś zna kogoś wpływowego to może się tam starać o stałą pracę. Twoja wiedza i zdolności są tam nieakceptowana oni uważają że wszystko można kupić i załatwić za pieniądze na koszt oczywiście firmy KOMANDOR.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-06-01 18:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasia - 2010-03-30 19:07:40

A jak jest z zarobkami w tej firmie na stanowiskach kierowniczych i dyrektorskich ?


Zarobki- są adekwatne do stopnia pokrewieństwa i znajomości.
Ta firma dostaje pieniądze na rozwój gospodarczy więc kasa wsiąka w ręce dyrekcji. Przyjdzie czas na to że kiedyś ktoś się ich spyta co zrobili.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-28 17:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasia - 2010-03-30 19:07:40

A jak jest z zarobkami w tej firmie na stanowiskach kierowniczych i dyrektorskich ?


Do zarządu firmy.Nie pij wódki nie pij wina kup se rower ukraina. Kolorowy mocny zdrowy w przeciwieństwie do was ugodowy.Na wycieczkę bardzo zdrowy na to z górki luksusowy. Po autostradzie wyważony przez policję uchwycony mandatem nagrodzony przed firmą postawiony.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-05 20:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki to 5zł/h całkiem poważnie...bez prawnie zatrudniaja ludzi na umowę zlecenie
zdjecie uzytkownika
kirkor - 2012-01-29 22:16:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ręcę mi opadają jak czytam ten stek bzdur, jestem byłem pracownikiem tej firmy i moge powiedzieć że wyssane z palca bzdury opisują klimat w komandor sa Radom.
zdjecie uzytkownika
ale jaja - 2012-06-15 18:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ale jaja

Bylem pracownikiem komandor pomorze i stwierdzilem ze bede ostrzegał wszytskich przed pracą w tej firmie i z ciekawosci zajrzalem sobie czy sa opinie o innym oddziale (zakładzie kompletacji ) i widze ze opinie sa wręcz identyczne.

hehehehe

zobaczcie sobie opinie o "komandor pomorze"

MAcie racje kadra zarzadzająca to prostaki, ale pewnie jest to zbyt duze uogolnienie - moze sa jakies oddzialy gdzie jest ok. Informuję was ze w KOMANDOR POMORZE JEST [usunięte przez moderatora]

zdjecie uzytkownika
hehe - 2013-01-28 12:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] i jeszcze raz jeszcze wieksze [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-22 14:36:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe co masz dokładnie na myśli pisząc "[usunięte przez moderatora] i jeszcze raz jeszcze wieksze [usunięte przez moderatora]"? Bardzo proszę o pomoc ponieważ za dwa dni mam tam umówione spotkanie w sprawie pracy i chciałem dowiedzieć się czegoś więcej. Ile zarabia się w KOMANDOR? Czy dają tam nowym osobom umowę o pracę? Jak traktują pracowników?
zdjecie uzytkownika
kasztan - 2015-01-05 22:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od ponad 20 lat, firma zapewnia klientom meble najwyższej jakości, które poprzez swoją funkcjonalność, trwałość i elegancję przyniosły marce Komandor wiele nagród i wyróżnień. Tu ciekawostka to Komandor wypromował produkt związany z systemem drzwi przesuwnych w kraju i zbudował pierwszą sieć jego sprzedaży, dlatego nazwa Komandor stała się dla wielu synonimem szafy z drzwiami przesuwnymi.
zdjecie uzytkownika
anon - 2015-01-09 21:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli chodzi o produkcję to jest masakra, bałagan i każdy robi co chce, jeden drugiemu wchodzi na głowę. kolesiostwo straszne. ciepłe posadki i tyle. brak perspektyw na rozwój firmy. vice powinni dawno wylać.
zdjecie uzytkownika
aśśśka - 2015-06-29 19:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@anon gdyby rzeczywiście byłby taki bałagan na produkcji to by firma już od dawna nie działała, ale jak widać ma się świetnie i prowadzi obecnie wiele rekrutacji, z jednej ja chętnie skorzystam a konkretnie chcę wskoczyć na wakat stolarza meblowego w łodzi, nie wiem tylko czy kobiety tam do stolarki również przyjmują
zdjecie uzytkownika
Heni - 2016-01-09 16:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wiesz @aśśśka w obecnych czasach płeć nie ma wielkiego znaczenia, bo to by była dyskryminacja. Jeśli się zajmujesz stolarką i jesteś w tym dobra to czemu nie? Mało to kobieca praca, ale nikt ci raczej nie zabroni. Odnośnie tego, to szukają obecnie magazyniera i pracownika ekspozycji. Nie wiem niestety czy oferty dalej aktualne, bo są aż z października...
zdjecie uzytkownika
kot - 2016-01-11 06:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarząd firmy stosuje zasadę wycinania wszystkich którzy myślą, Dziwne że właściciel toleruje tak niekompetentne w zarządzaniu osoby zwłaszcza ze firma od 8 lat dołuje, Prezesi wzajemnie się nienawidzą więc jaka możne być motywacja pracowników.kto myślał to odszedł lub został zwolniony. Króluje mierność. Nieporadność Prezesa jest przerażająca , A właściciele nie reagują,
zdjecie uzytkownika
dako - 2016-01-11 20:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak na prawdę to firma potrzebowała ostatnio pracowników dolnego szczebla. Rekrutacje się zakończyły czy znowu utworzą oferty? Bo sam nie jestem przekonany że te wynagrodzenia są na odpowiednim poziomie.
zdjecie uzytkownika
Heni - 2016-01-13 17:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Heni - 2016-01-09 16:38:23]:
Heni gdzie ty widzisz te oferty pracy na stronce Komandor nic takiego nie ma a ty bardziej na zadnym portalu pracy w internecie czy tez w anonse lub w Pup
zdjecie uzytkownika
pupil - 2016-01-14 00:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostatnio przynajmniej były jeszcze oferty pracy na magazyniera i pracownika ekspozycji w gdańsku, ale możliwe, że już zostały komuś przydzielone i dlatego nie ma ich w PUP
zdjecie uzytkownika
romon - 2016-02-02 19:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze istnieje możliwość zatrudnienia do tej firmy, jeśli chcesz to wejdź na praca.komandor.pl, możesz nawet projektować im meble jeśli polubią Twoje pomysły.
zdjecie uzytkownika
Radomiak - 2016-02-03 14:00:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Komandor SA w Radomiu to nie komandor.pl który zrzesza warsztaty stolarskie w całej Polsce. To jest strona poświęcona pracodawcy jakim jest firma KOMANDOR SA. Z niektórymi stolarniami w kraju KOMANDOR SA nie jest nawet powiązany kapitałowo. Komandor SA to firma żenująca .Znów odeszło 2 doświadczonych konstruktorów z działu ścianki . W dziale został tylko 1 pracownik - vice Prezes Zarządu
zdjecie uzytkownika
jarek - 2016-02-04 20:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zupełnie dwie inne firmy @Radomiak ma rację. Komandor S.A obecnie szuka do oddziału w Bydgoszczy i w Szczecinie, stanowisko samodzielnej księgowej :)
zdjecie uzytkownika
radomiak - 2016-02-06 00:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jarek - 2016-02-04 20:05:13]:
Komandor SA nie ma oddziałów. Te niby oddziały to są regionalne stolarnie które kupują o Komandor SA komponenty i robią z nich szafy. Tak wiec komandor SA nie ma żadnego wpływu na zatrudnianie w stolarniach. Występują pod tym samym logo ale właściciele są rózni
zdjecie uzytkownika
rtgy - 2016-02-08 15:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez widizalem od nich jeszcze inna oferte na specjlsite ds obslugi klienta zagranciznego- ekspoortowego w Bydgoszczy, wiadomo trzeba znac jezyk angielski

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie KOMANDOR S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KOMANDOR S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert