brak logo

KOMANDOR S.A.

Radom

Opinie o KOMANDOR S.A.

HENIEK1919 2010-01-20 19:36:59
Firma niereformowalna szczególnie kierownictwo i prezes firmy,sztuczna atmosfera, brak rozwoju własnych pomysłów,np. pracownik przedstawia projekt który z góry jest negowany przez kierownika,a następnie kierownik przestaiwa swój pomysł na ten sam temat i ma być projekt wykonany po jego myśli a jeślinie wyjdzie to bure zbiera pracownik od prezesa a nie kierownik, wiec wszystko jasne,biedny jest zawsze winny a laury zbiera kierownictwo !!!!
Gal 2010-02-18 21:02:35
To bardzo rodzinna firma, klany rodzinne i kolesiostwo. Po ostatnich zwolnieniach to chyba więcej osób w biurze zostało niż na produkcji. Najgorzej panoszą się dyrektorzy bez wykształcenia a jest ich wielu w tej firmie. Kierowników i dyrektorów jest chyba więcej niż ludzi z produkcji. Niestety przez rządy vice prezesa ta firma musi upaść.
2
kasia 2010-03-30 19:07:40
A jak jest z zarobkami w tej firmie na stanowiskach kierowniczych i dyrektorskich ?
anonim 2010-05-06 14:36:19
HENIEK1919 - 2010-01-20 19:36:59

Firma niereformowalna szczególnie kierownictwo i prezes firmy,sztuczna atmosfera, brak rozwoju własnych pomysłów,np. pracownik przedstawia projekt który z góry jest negowany przez kierownika,a następnie kierownik przestaiwa swój pomysł na ten sam temat i ma być projekt wykonany po jego myśli a jeślinie wyjdzie to bure zbiera pracownik od prezesa a nie kierownik, wiec wszystko jasne,biedny jest zawsze winny a laury zbiera kierownictwo !!!!

Firma jest otwarta dla ludzi ale jest wyreżyserowana. Kierownictwo to [usunięte przez moderatora] z wykształceniem lub bez za pieniądze. Wspierają się układami z ludzmi na stanowiskach rządowych itp. Jak ktoś zna kogoś wpływowego to może się tam starać o stałą pracę. Twoja wiedza i zdolności są tam nieakceptowana oni uważają że wszystko można kupić i załatwić za pieniądze na koszt oczywiście firmy KOMANDOR.
1
anonim 2010-06-01 18:23:51
kasia - 2010-03-30 19:07:40

A jak jest z zarobkami w tej firmie na stanowiskach kierowniczych i dyrektorskich ?


Zarobki- są adekwatne do stopnia pokrewieństwa i znajomości.
Ta firma dostaje pieniądze na rozwój gospodarczy więc kasa wsiąka w ręce dyrekcji. Przyjdzie czas na to że kiedyś ktoś się ich spyta co zrobili.
2
anonim 2011-02-28 17:04:24
kasia - 2010-03-30 19:07:40

A jak jest z zarobkami w tej firmie na stanowiskach kierowniczych i dyrektorskich ?


Do zarządu firmy.Nie pij wódki nie pij wina kup se rower ukraina. Kolorowy mocny zdrowy w przeciwieństwie do was ugodowy.Na wycieczkę bardzo zdrowy na to z górki luksusowy. Po autostradzie wyważony przez policję uchwycony mandatem nagrodzony przed firmą postawiony.
anonim 2011-05-05 20:51:16
zarobki to 5zł/h całkiem poważnie...bez prawnie zatrudniaja ludzi na umowę zlecenie
2
kirkor 2012-01-29 22:16:25
Ręcę mi opadają jak czytam ten stek bzdur, jestem byłem pracownikiem tej firmy i moge powiedzieć że wyssane z palca bzdury opisują klimat w komandor sa Radom.
1
ale jaja 2012-06-15 18:33:56
Ale jaja

Bylem pracownikiem komandor pomorze i stwierdzilem ze bede ostrzegał wszytskich przed pracą w tej firmie i z ciekawosci zajrzalem sobie czy sa opinie o innym oddziale (zakładzie kompletacji ) i widze ze opinie sa wręcz identyczne.

hehehehe

zobaczcie sobie opinie o "komandor pomorze"

MAcie racje kadra zarzadzająca to prostaki, ale pewnie jest to zbyt duze uogolnienie - moze sa jakies oddzialy gdzie jest ok. Informuję was ze w KOMANDOR POMORZE JEST [usunięte przez moderatora]

3
hehe 2013-01-28 12:33:30
[usunięte przez moderatora] i jeszcze raz jeszcze wieksze [usunięte przez moderatora]
anon 2015-01-09 21:12:45
jeżeli chodzi o produkcję to jest masakra, bałagan i każdy robi co chce, jeden drugiemu wchodzi na głowę. kolesiostwo straszne. ciepłe posadki i tyle. brak perspektyw na rozwój firmy. vice powinni dawno wylać.
2
kot 2016-01-11 06:52:44
Zarząd firmy stosuje zasadę wycinania wszystkich którzy myślą, Dziwne że właściciel toleruje tak niekompetentne w zarządzaniu osoby zwłaszcza ze firma od 8 lat dołuje, Prezesi wzajemnie się nienawidzą więc jaka możne być motywacja pracowników.kto myślał to odszedł lub został zwolniony. Króluje mierność. Nieporadność Prezesa jest przerażająca , A właściciele nie reagują,
1
Heni 2016-01-13 17:06:00
Heni gdzie ty widzisz te oferty pracy na stronce Komandor nic takiego nie ma a ty bardziej na zadnym portalu pracy w internecie czy tez w anonse lub w Pup
Radomiak 2016-02-03 14:00:08
Komandor SA w Radomiu to nie komandor.pl który zrzesza warsztaty stolarskie w całej Polsce. To jest strona poświęcona pracodawcy jakim jest firma KOMANDOR SA. Z niektórymi stolarniami w kraju KOMANDOR SA nie jest nawet powiązany kapitałowo. Komandor SA to firma żenująca .Znów odeszło 2 doświadczonych konstruktorów z działu ścianki . W dziale został tylko 1 pracownik - vice Prezes Zarządu
radomiak 2016-02-06 00:22:34
Komandor SA nie ma oddziałów. Te niby oddziały to są regionalne stolarnie które kupują o Komandor SA komponenty i robią z nich szafy. Tak wiec komandor SA nie ma żadnego wpływu na zatrudnianie w stolarniach. Występują pod tym samym logo ale właściciele są rózni
kuraś 2016-09-22 23:13:05
czy ktoś wie co się dzieje w tej firmie w Radomiu . Słyszałem że nieciekawie ale chciałbym opinii kogoś kto tam pracuje,
Radomiak 2016-11-12 00:56:25
Ta firma to żywy trup. Umiera już od 8 lat i żadnych szans, stan terminalny. Żyją z tego co wcześniej zarobili 8 lat strat dramatycznego spadku obrotów o ok 80% i ten sam Zarząd ci sami ludzie . Tzn tych najlepszych już nie ma , zostały miernoty. W końcu zostanie 2 pracowników - Prezes i vice-Prezes.
Na co idą dotacje, na pdróże pani Kozlowskiej któr 2016-12-06 21:55:11
Zarobki w tej firmie są zależne od stopnia pokrewieństwa. Pani Rita Kozłowska jest zatrudniona w firmie Komandor po znajomości. Ciekawe kiedy ta Pani ma czas na pracę skoro cały czas sobie podróżuje? Za co pobiera wynagrodzenie i na czyj koszt podróżuje? A pracownicy są zatrudniani na czarno za 5 zł za godzinę. Firma dostaje dotacje, po to by Państwo Kozłowski i jego córka sobie podróżowali a ludziom płacili 5 zł za godzinę pracy.
Paweł 2016-12-08 12:08:42
Teraz jasne dlaczego nie zmienią Prezesa.To on podpisuje rachunki i za wszystko jak by co to on beknie . Jest kiepski ale każdy kwit podpisze. Pan K. za nic nie odpowiada i możne sobie robić co chce . Jeśli coś to posadzą kogoś innego . Czy Wam to czegoś nie przypomina? . To się nazywa zarządzanie z tylnego fotela. Rządzisz ale za nic nie odpowiadasz. A z tymi wyjazdami to się czepiacie. Pan J. K. jest bardzo uczciwym i bogobojnym człowiekiem i cały czas walczył o "dobrą zmianę". Jest bardzo oszczędny i dba o finanse wiec nie będzie finansować wyjazdów córki z prywatnych pieniędzy.
Zostaw swoją opinię o KOMANDOR S.A. - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KOMANDOR S.A.