brak logo

Komandor

Łódź

Opinie o Komandor

anonim 2011-05-27 21:39:41
Pracowałem tam kiedyś, wytrzymałem 2 miesiące. Firma tragiczna a jeszcze tragiczniejsze sa w niej zarobki ODRADZAM
robol 2011-06-14 22:04:23
Witam
Moja ocena w skali od 1 do 10 to 0
W mojej 15 to letniej karierze pracowałem w kilku firmach w kraju i zagranicą i takiego syfu jak w komandorze to jeszcze nie widziałem
Pracowałem tam i naprawdę odradzam. Z pensji którą płacą nie da się wyżyć, są to naprawdę grosze. Nie mają do człowieka szacunku
Szefostwu wydaje się że firma jest pępkiem świata i świat kręci się wokół firmy ale jest zupełnie odwrotnie, jak masz zamiar tam pracować to szczerze odradzam!!!
Szanujmy się !!!
piotr 2011-11-06 20:28:08
WYZYSK WYZYSK WYZYSK WYZYSK!(usunięte przez administratora)
(usunięte przez administratora)- Choleryk nie ma pojecia o rzadzeniu firma
(usunięte przez administratora)- 40 kilo nadwagi pewnie nie wie do tej pory w jakiej branzy pracuje
(usunięte przez administratora)- glupszego czlowieka nie spotkalem IQ podobne do psa
(usunięte przez administratora)- brzydka i smierdzi jej z buzi fryzura jak u tapira

Mam nadzieje ze niedlugo zbankrutuja i ta produkcje przejmie inna firma a ludziom bedzie zylo sie lepiej!!!!!!!
1
Ania 2012-01-10 20:31:32
Pracowałam w tej firmie i to byl moj najgorszy okres w zyciu. Rodzinka w zarzadzie i jedno madrzejsze od drugiego. Placa 1tys na miesiac i jeszcze laske robia :)
Praca dla desperatow i osob bez ambicji kto ma leb na karku i honor popracuje maksymalnie tydzien i odejdzie !!!!
anonim 2012-02-15 21:56:57
HEHEHEHE ze oni jeszcze funkcjonuja kto wogole kupuje te meble ten zalepiony woskiem szrot :) pamietam te zmarnowane godziny na lepieniu plyt woskiem :) na likwidowaniu rys a i wymiaru czesto gesto brakowalo :)
A tak poza tym aby tam pracowac musieli by dac 4 tys na reke bo jako rekompensate za ubytek na psychice bo po 5 minutach w firmie odechciewalo sie pracowac
Szefostwo ( ta cala rodzina) zdecydowanie na nie
Jak pojdziecie na rozmowe prezes bedzie obiecywal szklane domy ze bedziecie dobrze zarabiac bedzie awans na kierownika :)
Podpisujac pierwsza umowe podpisujecie na siebie wyrok ta stawka juz sie nie zmieni do konca twojej pracy w komandorze kolejna unowa i ta sama kasa.
Odszedlem do konkurencji ciut lepiej zarabiam ale nie mecze sie psychicznie !!!!!!!!!
pracownica 2012-04-11 07:02:37
Wszystko do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y
firma
szefostwo
zarobki
atmosfera
podejscie do pracownika
..........
Z tego wszystkiego zarobki to juz przegiecie !!!!
daja najnizsza krajowa !!!!
oplacic mieszkanie 500 prad 150 tel 50 dojazd do pracy 200 .....
koszty utrzymania bez jedzenia do 1000 zł a ja nawet tyle nie dostalam !!!!!!!!!!!!!!!!

anonim 2012-06-11 22:37:12
Jedno wielkie dziadostwo !! Szkoda nawet czasu na rozmowę kwalifikacyjną z nimi,bo warunki pracy i kasa którą proponują to normalnie uśmiać się można...
anonim 2012-09-24 20:33:52
HIHIHI
Pracowałam w Komandorze i osobiscie tej firmy nie polecam.
Wynagrodzenie bardzo niskie a osoby ktore kieruja ta firma nie maja zielonego pojecia o zarzadzaniu i prowadzeniu wlasnego biznesu.
Stanowczo odradzam
byly i szczesliwy 2012-10-31 14:10:14
Looooo matko :)

Omijac szerokim lukiem jak TIR przeszkode.
Jezeli zobaczycie fabryke komandora to zawracajcie na piskach :)

przepracowalem kilka miesiecy dluzej sie nie dalo :)
Pensja mala atmosfera zenujaca a szefoswo jeszcze bardziej.

Polecam ludziom ktorzy chca stracic cierpliwosc i nerwy a nie zarobic
pracuś 2013-07-10 17:14:22
Firma masakra.
Potwierdzam wszystkie wcześniejsze opinie. Nie idźcie tam do pracy. Rodzinne kumoterstwo. Prezes zaczynał od handlu ciuchami w Ptaku i tam jego miejsce. Nie ma żadnej wiedzy na temat zarządzania firmą. Synek i córcia nie do ruszenia ze względu na tatusia. Dramat, dramat. Na podwyżki nie ma co liczyć. Przygotujcie się lepiej na dopłaty za to, że możecie pracować w międzynarodowej firmie. Własne pomysły schowajcie głęboko w kieszeń bo tam jedyny mądry to prezesunio. Tyle negatywnych wypowiedzi nie może być przypadkiem.
adam 2013-08-25 20:00:55
Najnizsza krajowa a jak dadza ci wiecej to maksymalnie 1800 na reke ale na produkcji i pozniej zaczyna sie klopot bo niby praca jest ale psychika ci siada bardziej jak na bezrobociu !!!!
Prezes z dziecmi nie uruchomili pewnej czesci ciala jaka jest mozg !!
Jak nie masz innej roboty mozesz tam isc ale szukaj pracy dalej bo zwariujesz.
Kazdy kto mial troszke oleju w glowie juz sie dawno z komandora zwolnil
POZDRO
adek 2013-12-19 15:34:02
Teraz ponoć się trochę zmieniło, dajcie znać, co myslicie?
1
yeah 2014-10-15 19:15:45
adek, absolutnie nic się nie zmieniło... Jeśli komuś zaproponowano pracę w tej firmę to niech omija ją szerokim łukiem, bo nie warto. Może gdyby pieniądz był lepszy to jakoś człowiek mógłby się tam męczyć, ale jednak zarabiasz tam grosze (obiecują Ci, że po X czasie dostaniesz umowę o pracę, ale na gadaniu się kończy), wymagania mają z kosmosu, ale za to Ty nie masz prawa mieć żadnego "ale", nie możesz niczego zaproponować, nie możesz miec odmiennego zdania... jedyne co masz robić to wykonywać polecenia i obrywać nawet za nie swoje błędy... Nawet jeśli szefostwo coś zawali to nie przyznają się do błędu, bedą Tobie wmawiać, że nie oni tylko Ty popełniłeś ten błąd... i najlepiej żebyś był jasnowidzem...tam masz potulnie spuszczać głowę i przytakiwać na wszystko. Piszę serio, jeśli chcą Cię zatrudnić to się nie zgadzaj, szukać innej pracy, na bezrobociu jest lepiej niż u nich. To firma ludzi, którym się wydaje, że skoro są na tak wysokich stołkach to mogą ludźmi pomiatać, zero szacunku dla pracowników i zero pojęcia o prowadzeniu działalności... A jeśli ktoś jednak zamierza tam pracować to powinien wiedzieć, że on nie ma prawa głosu, masz robić co karzą, siedzieć cicho i być wdzięcznym za pomiatanie tobą... Każdemu wśród znajomych odradzam, ale znaleźli się tacy, którzy jednak postanawiali spróbować, po czym przyznawali mi rację...
1
xyz 2015-01-01 12:37:41
oni już zwolnili, najczęściej musieli sami bo inaczej pewnie ktoś by pomógł.
Komandor zatrudnia po znajomości ! 2016-07-11 23:42:44
Komandor zatrudnia ludzi po znajomości. Pracę w wieku 20 lat na bardzo dobrym stanowisku, dostała tam córka prezesa tej firmy. Zapewniam że nie miała i nie ma kompetencji na to stanowisko (asystent dyrektora).
Wy sobei odpuście tą firmę bo nic dobrego Was tam nie czeka, żeby mieć tam dobrą pracę musielibyście byc dziećmi pana prezesa K.
ciekawe 2016-07-12 13:50:59
Gdyby Twój ojciec miał firmę też by Cię zatrudnił i to na dyrektorskim stanowisku.
odradzam z pełnym przekonaniem 2016-07-12 17:06:49
A odkąd to firma Komandor jest firmą rodzinną? To nie Blikle. A córka jest pozbawiona ambicji.
szukam 2016-08-01 15:07:44
A wiecie moze gdzie osobiscie powinno sie zaniesc dokumenty? Nie widzialem ogloszenia teraz ale szukam pracy od 2 tygodni i probuje gdzie sie da
Lepiej 2016-10-19 22:51:04
Do Komandora poszukiwany jest Pracownik Ekspozycji w Salonie Firmowym, pieniądze może nie są jakieś najwyższe, ale też nie ma co ich żałować, jest okej
Zostaw swoją opinię o Komandor - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Komandor