brak logo

Htl-Strefa S.A.

Ozorków

Opinie o Htl-Strefa S.A.

pracownik HTL-STREFA w Warszawie 2015-05-15 13:39:09
Bardzo słabo finansowo. Pomieszanie z poplątaniem jeśli chodzi o zarobki w warszawskim biurze- oczywiście na niekorzyść pracownika i tak np. w dziale sprzedaży dyrektor sprzedaży ze znajomością biegłą języka angielskiego zarabia na poziomie managera czyli maksymalnie ok. 10 tys. netto zł i w tym już jest prowizja od obrotu sprzedaży, key account manager sprzedaży ze znajomością biegłą języka angielskiego na poziomie specjalisty czyli maksymalnie do 5 tys. zł netto- żenujące to jest i w tym już jest zawarta też i prowizja od obrotu sprzedaży i tak dalej. Firma szukającą naiwnych lub jeleni, których można oszukać na pieniądze bo są niepewni swoich kwalifikacji, umiejętności językowych, etc. Odradzam zdecydowanie i radzę szukać pracy w firmie, która nie chcę Cie oszukać na kasę a zarobki odpowiadają piastowanemu przez Ciebie stanowisku i są adekwatne do zakresu obowiązków i Twojego wkładu pracy i odpowiedzialności. W biurze HTL-STREFA SA w Warszawie tego nie ma - tu szukają tylko naiwnych desperatów, co dadzą się oszukać na kasę i będą pracować za połowę należnej im pensji i ściągają takich zakompleksionych z całej Polski np.: z Katowic, Wrocławia, Lublina etc, czyli z regionów gdzie jest największe bezrobocie bo na zatrudnienie ludzi z Warszawy HTL-STREFA SA nie stać i nawet już i w Warszawie nie szukają bo znają swoje deficyty finansowe i błędna chorą wręcz strategie płać gdzie jest założone odgórnie że masz pracować za połowę należnej Ci pensji.
10
pracownik fizyczny HTL-STREFA SA 2015-05-27 13:12:51
Potwierdzam jest tak jak pisze pracownik biurowy z Warszawy powyżej - pomieszanie z poplątaniem jeśli chodzi o zarobki w HTL-STREFA SA czy to w Warszawie czy w Łęczycy czy w Ozorkowie no bo skoro w Warszawie dyrektor działu sprzedaży na eksport- czyli najbogatszego działu w każdej firmie i to jeszcze do tego z biegłą znajomością języka angielskiego i premią już w tym od sprzedaży zarabia na poziomie key account managera, gdy taki key account manager na eksport też z biegłym angielskim zarabia na poziomie specjalisty, a specjalista zarabia na poziomie pracownika fizycznego z wykształceniem zawodowym a co najwyżej średnim to tu płacy i pracy godnej dla pracownika fizycznego w tej firmie nie ma przewidzianej przy takim podziale kasy. Pracownik przy taśmie produkcyjnej produkcji igieł- bardzo ciężkiej pracy zmianowej również i w nocy i odpowiedzialnej i niebezpiecznej - gdzie spać się nie da nocą, choć się nieraz bardzo chce, bo człowiek pada ze zmęczenia ale w HTL-STREFA taki potrzebny pracownik fizyczny przy taśmie jest nikim i nie istnieje uczciwa pensja dla niego za tak ciężką prace również po nocach. Tak HTL-STREFA SA traktuje własnie ludzi. Draństwo!!! Czym się różni Yeti od zadowolonego pracownika HTL? Yeti widziano!!! Chora firma, oszukaństwo. Uciekajcie jak najdalej
11
Pepe 2016-02-14 18:19:13
No to faktycznie 10 tyś netto to dramat. Są firmy w któtych Prezes tyle zarabia. W tej War-wie w d u-ach Wam się poprzewracało. To są przyzwoite pieniądze uzależnione od skali firmy i jej wyników finansowych a te może są przeciętne.
Nie dajcie się! 2016-02-17 19:37:14
A ja uważam, że pensja jak na Dyrektora Działu Sprzedaży z bardzo dobrym językiem angielskim w Warszawie na poziomie podstawa: 5 tys. zł na rękę + do tego jak wypracuje sobie z własnym zespołem taki Dyrektor Sprzedaży prowizje od sprzedaży bo dopiero to daje = 10 tys. zł netto/ pełen etat miesięcznie to jak na Warszawę to jest nędza i mówi to wszystko o firmie HTL-STREFA S.A. jak i o stanowiskach jakie są niżej od Dyrektora Sprzedaży. Brutalnie pozbawia złudzeń szczególnie jeśli chodzi o pracowników z poza Warszawy. A jeśli się mylę to zapraszam do autentycznych wypowiedzi pracowników HTL-Strefa z Ozorków, Łęczyca etc. Nie sądzę, że ktokolwiek tu zaprzeczył i stwierdził, że jest zadowolony ze swojej pensji czy żeby choć pensja była na przeciętnym poziomie bo to nieosiągalne w HTL-Strefa.
4
Pracownik 2016-05-12 09:14:11
Niestety, większość opinii, negatywnych, to szczera prawda.
Zarobki w zakładach Ozorków oraz Łęczyca to dramat. Dośc powiedzieć, że na podobnych stanowiskach w regionie płacą zdecydowanie lepiej, a i warunki pracy są o wiele lepsze, stąd taki exodus pracowników z długoletnim stażem w Firmie.
Zdecydowanie odradzam !
2
BIL 2016-05-24 21:39:07
PROPOZYCJA ZAROBKÓW W TEJ FIRMIE TO NIEPOROZUMIENIE ,MNEJ NIŻ 2000 NA MIESIĄC ZNIECHĘCI KAŻDEGO.
1
BIL 2016-05-24 21:40:27
PROPOZYCJA ZAROBKÓW W TEJ FIRMIE TO NIEPOROZUMIENIE ,MNEJ NIŻ 2000 NA MIESIĄC ZNIECHĘCI KAŻDEGO.
1
Kuki 2016-06-08 14:35:09
Cześć. Jakoś nie mogę uwierzyć w to że dyrektor Exportu w HTL z siedzibą w Wawie zarabia 10k zł z premią. Czy te informacje są wiarygodne, skąd je macie? Firma ma ponad 200mln obrotu i ogromne ebitda. A z tego co wyczytałem to większość przychodu jest po stronie Exportu. Nie wierzę w to aby ktoś odpowiedzialny za 50%+ przychodu w W-wie brał mniej jak 15-20k zł netto. Pewnie większość wpisów na tym forum to wylana złość byłych pracowników? Poprawcie mnie jak się mylę.
Nora 2016-06-22 12:34:10
Prawda jest taka że na każdym stanowisku wyciskają cię jak cytrynę za możliwie najniższe wynagrodzenie.To co tu jest wypisane przez ludzi to prawda.Jeśli masz odpowiednie kwalifikacje na daną ofertę to polecam niedowiarkom sprawdzić na własnej skórze.Rozmowa w sprawie pracy cię do niczego nie zobowiązuje a możesz wybadać teren.
3
Były pracownik HTL-STREFA S.A. 2016-06-27 12:48:41
Niestety ja również zgadzam w 300% się z w/w i z Norą, że w HTL-STREFA S.A. obojętne czy pracujesz w Ozorkowie w Łęczycy czy to w Warszawie to: ,,
Prawda jest taka, że na każdym stanowisku wyciskają cię jak cytrynę za możliwie najniższe wynagrodzenie.,, A szkoda bo nikogo dobrego wydajnego tym nie zmotywują do wydajnej pracy i każdy ucieknie raczej prędzej niż później jak np. ja.
6
tajemnica 2016-11-21 23:18:53
Najgorszy pracodawca u którego pracowałem. Mobbing, krzyki, nieprzyjemna atmosfera - szczególnie ciężko pracuje się z tamtejszymi kobietami - ZJ i jeden z działów w stolicy.
Wynagrodzenie krytycznie niskie!!!
NIE POLECAM
Tola 2016-11-23 11:51:26
Własnie dostałam propozycie pracy w leczycy w Htl- łeczyca j chcialam sie dowiedziec na czym to polega mam stopien umiarkowany i martwie sie ze nie dam rady prosze o pomoc ;skusilam sie tym bo na poczatek daja 2000 co mam robic
nie robot 2016-11-24 14:43:32
Możesz coś przybliżyć - przymierzam się do pracy w Ozorkowie i chętnie poznam jakieś opinie - ZJ to zarządzanie jakością?
wesolo 2016-12-01 13:55:14
Ile osob po rozmowie o prace ma szanse ja dostac np na 8 osob i ile czasu czekaliscie na odpowiedz czy zostanie przyjeci?
Zostaw swoją opinię o Htl-Strefa S.A. - Ozorków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Htl-Strefa S.A.