brak logo

Dino Polska

Milicz

Opinie o Dino Polska

2013-10-06 22:51:56
Tak nie damy się Paulina damy radę zrobimy porządek w kraciaku
,,,,,,,,,,,, 2013-11-30 22:02:02
regionalna nic nie potrafi zrobić dobrze tylko błyszczy jak gwiazda tylko jak długo na tym pojedzie
jesien 2013-12-13 16:10:01
Niezle cyrki w dino milicz
xxxd 2013-12-14 22:03:47
To co robimy ten pozadek (usunięte przez administratora) i tez bedziesz miala spokuj oczywiscie w kraciaku mam na mysli:-) wiezymy w ciebie dasz rade:-)
h2o 2013-12-15 20:36:48
Witam czekamy na pana Decyzje Panie dyrektorze nie widzimy dalszej możliwości współpracy z p.P....ją i G....ią jęśli pan się tym nie zajmie to myślę ze w cętrali taka osoba się znajdzie
asia 2013-12-16 20:06:09
A co ciekawego w dino sie dzieje?jakies zmiany sie szykuja?
..... 2013-12-20 20:15:52
Panie Dyrektorze błysnoł Pan jak gwiazda tą smieszną decyzją myślę że Centrala lepiej zajmie się sprawą
ja 2014-01-07 21:53:42
To zrobiła dużo zdjęć! I to znaczy ze jest dobrze? I nawet sie nie dziwie bo było dużo dziur na sklepie brak towaru. Lubi pani pisać o sobie dobre komętarze?
ja 2014-01-07 22:02:02
A co do byłego kierownika oooo proszę panią niech pani bzdur nie opowiada! Jestem tam codziennie i ani razu nie widziałam jak pani wywozi towar!!! A ten pan co był kierownikiem to wręcz przeciwnie a nawet pomagał mi z koszykiem. Ludzi nie oszukasz droga G.Ludzie mają oczy..
bła 2014-01-08 10:18:06
Błahaha myszka??? Ale taka ktora nosi okulary!!! Ha ha ha!
zofia 2014-01-08 13:51:57
Witam jestem stala klijentka dino w miliczu i nie zgadzam sie z wypowiedzia ktora zapewne napisala obecna pani kierownik tego marketu co do poprzedniego kierownika to na pewno niebyl przklejony do biorowego krzeselka tylko pracowal i pomagal dziewczyna na sklepie do puznych godzin w przeciwienstwie do obecnej pani kierownik a moze to potwierdzic nie jeden klient a przyjdzie czas ze po pani bedzie doprowadzany market do ladu i skladu nikt nie jest idealam
klijętka Asia 2014-01-08 17:27:15
Tak to prawda były kierownik siedział do końca pracy a obecna kierowniczka do 16.00 Wiem bo mieszkam bardzo blisko.
ja 2014-01-09 22:53:39
no to monitoringu osiedlowo sklepowego nie musza miec jak pani wszystko widzi ha ha jak bym miala kiedys włamanie do mieszkania a też mieszkam nie daleko to sie zgłosze do pani wszystko widzącej
:D 2014-01-09 23:10:33
Tam wszyscy blyszcza jak gwiazdy zaczynajac od Pana Dyrektora a konczacy na zastepcy nie wspominajac o niektorych kasjerek. :)
:-) :-) :-) :-) :-) 2014-01-10 06:34:19
Brak slow co to sie dzieje na tym markecie!!!!!!!!
ja 2014-01-10 11:25:55
czytając te brednie wypisywane, dotyczace pracodawców dyrektora i kierowników staja sie zenada dziewczyny zastanówcie sie co wy piszecie oni wam daja prace byt z ktorego zyjecie a wy stajecie sie malolatami piszac takie bzdury i oczerniajac innych stancie przed lustrem i zadajcie sobie jedno głupie pytanie bo oczerniajac innych oczerniasz siebie bo wizytowke sklepu marketu dajecie wy czyli te osoby ktore w nim pracuja a wypisujac takie bzdury stajecie sie posmiewiskiem , zaufanie i przyjezn latwo jest stracic ale trudno odbudowac ,a pracowac wszedzie trzeba nikt was nie posadzi na krzesle i pieniedzy za siedzenie w koperte nie włozy we wszystkich sklepach i marketach sa obowiazki i godziny pracy na ktore podpisujac umowe sie zgadzacie i ktore was obowiazuja to juz nie przedszkole do ktorego rodzice was zaprowadzali na pare godzin by sie pobawic to juz sa obowiazki i trzeba sie z nimi pogodzic a wy wypisujac takie głupoty robicie zamieszanie zamiast zgrana ekipe
kop. 2014-01-10 14:42:16
Nie płacą za siedzenie? Ale tobie płacą! Tylko jak widzisz w kamerach ze ktoś z kontroli przyjechał to biegniesz szybko na sklep! I udajac ze coś robisz! To my pracownicy robimy wszystko zeby bylo ładnie na sklepie! A ty? Nawet papierkowe sprawy robi za ciebie zastępca. Mowisz o zaufaniu przyjazni? To ty nas nauczyłaś być takimi!
Jadwiga..K 2014-01-10 15:36:02
Mam pytanie czy takie cyrki sa na kazdym markecie bo chcialam zlozyc podanie do cieszkowa ale po tych wpisach na forum troche sie wacham
ja 2014-01-10 22:50:40
ja nie jestem pracownikiem ani pracownica dino i dziwie sie twoim odpowiedzia na moje opinie fajnie ze odnosisz sie do nieznanej osoby jak do swojego pracodawcy he he milo mi ze ktos mnie robi kierownikiem a chciala bym być choc zastempcom ktory by was pokochal jak wlasne dzieci jak kura piskleta pod skrzydełka by nie zmokly
sklepowa z blaszaka 2014-01-10 23:10:09
Najwięcej do powiedzenia to zazwyczaj mają te osoby które tak naprawdę malo co robią na sklepie, przepraszam przyjmując się do pracy do sklepu powinno się mieć świadomość że kawy pić nie będziecie tylko trzeba będzie zapierdzielać to że macie w umowie kasjer sprzedawca nie znaczy że będziecie siedzieć Nie rozumiem wg do kogo niektóre osoby mają żal nikt ich nie zmuszał aby się przyjąć, zapraszam do pracy do innych sklepów gdzie trzeba się więcej natyrać i za mniejsze pieniądze.ja pracuje w blaszaku sporzywczym i tez zapierniczam od 6 do 14 i jestem jedna na zmianie i tez mi towar przychodzi i musze go rozpakowac i jeszcze klijetow obsługiwac to nie wiem o co macie problem jak jest was sporo na zmianie

Pozdrawiam
Wszystkich nierobów !!!
byłam widziałam 2014-01-11 20:10:56
cyru tam nie ma tylko cyrk robia te osoby które opisuja sklepy te ktore nie potrafia lub nie potrafiły odnaleśc sie na swoich stanowiskach pracy i to te osoby robia cyrk wypisujac brednie
oj 2014-01-21 21:36:58
Oj buraki!Czytac sie nie chce! Sklepowa blaszaka! To co ty tam robisz? Porownujesz market z jakims blaszakiem? Puknij sie w łep!
ja 2014-01-21 21:42:33
Taaaa jasne! Bo ci okulary z nochala zlecą:)
mmm 2014-01-21 22:07:29
pozdrawiam oj i ja i wszystkich przełożonych
ANJA 2014-01-22 00:28:20
...jak nie podoba wam sie praca w markecie no to wypad...nikt na sile was nie trzyma...na wasze miejsce jest 100 innych
ANJA 2014-01-22 21:28:00
Wybacz jesli cie urazilam,gadanie niczego nie zmieni,zacznij dzialac,wtedy beda efekty i kazdy bedzie zadowolony
ISN,IP itp jest gdzie sie zglosic wtedy bedzie lepiej.
Nie pracowalam w dino,ale duzo inf.mam od znajomych aktualnie zat w dino.
suwig 2014-01-23 11:39:51
A co z marketem w Suchaniu? Cały czas na stronie poszukują kierownika... Na prawdę nikogo tam nie ma , czy może planują wymianę kadry?
ja 2014-01-23 15:34:50
Taaaa 100 osob! I ciekawa jestem na jak długo! Wypad??? I takimi słowami sie reprezentujesz? Nawet regionalna uciekła bo ryle było skarg na ciebie. I moim zdaniem dziwie sie ze jeszcze tam siedzisz na (usunięte przez administratora). A znając życie już szukaja kogos na twoje miejsce. I zobaczymy kto wtedy bedzie sie śmiał.
ktos 2014-01-28 13:57:53
masz racje madra kobieto do widel obornik wywalac moze to by sie im podobalo
bo co innego mozna zaproponowac niewdziecznym ludziom
:) 2014-01-30 22:07:35
Myśliwy opowiada swoją przygodę z wężem okularnikiem:
-Bestia zaatakowała mnie,gdy spałem.
Błyskawicznie oplotła mnie swoim (usunięte przez administratora).
- Jak sie od niego uwolniłeś?
- Zrzuciłem mu z nosa okulary i zanim je znalazł, byłem już daleko!
okularnik 2014-01-31 19:42:03
a gdzie jest gwiazda Patrycja
ja 2014-02-03 16:31:34
Pomóc może ale inspekcja pracy! Wystarczy jedna ich wizyta!
hi hi 2014-02-03 21:09:15
Tylko udaje twardziela!
:) 2014-02-03 21:16:30
Ojjjjjjjj musze na kibelek to pewnie przez tą grochówke! Sorki
kasiek 2014-05-18 00:50:11
złóż Dino jest naprawdę ok polecam. Sama w nim pracuję.
koleżanki 2014-06-10 14:20:45
Pani kierownik proszę w imieniu koleżanek i swoim opamiętaj się i niech Bąbelki z wody sodowej się odgazują
nieznajoma 2014-06-12 22:11:53
(usunięte przez administratora)Nie polecam tam pracy ze szczerego serca... Wogule niechce sie tam chodzic ,, ostatnio kupilam na miesnym smierdzonce skrzydelka , ktore musialam wyrzucic psu....
klijent 2014-06-12 22:23:16
Ja osyatnio zauwarzylem ze w szczerym sloncu stoja na dworze palety z produktami ,ktore nie pwinny stac w takiej temperaturze . Pani kierownik chyba niezdaje sobie sprawy ze jak kogos struje to beknie za to....
Mosiu:) 2014-07-22 18:31:02
Ty głu... babo a pomyslałas o tym ze moze nie maja miejsca na magazynie??? Lepiej pomysl ze muszą w tym upale rozebrac te palety!!! Głup..
Pozdrowienia dla starej załogi:) buziole cipcie:-*
Opolanka 2014-07-28 16:24:35
Od 3 tyg sie szkolę , zaliczyłam juz wszystkie stanowiska praca jak to praca lekka nie jest ale te brednie co wyczytałam to jakies widzimi sie tych ktorym robic sie nie chce. Jak masz dobre podejście to nażekać na nic nie bedziesz . pozdro dla all( usunięte przez administratora )
wgl 2014-07-28 16:27:23
Madryś to wykładaj to wszystko w takim upale a tak wgl to magazyn maly by pomiescic wszystko jak zjedzie towar na np 25 paleciakach
klijetka 2014-08-02 22:27:17
Wszystkie dina sa do niczego jesli chodzi o produkty jak i sporzywcze to i miesne
wiking 2014-12-11 11:54:27
siemneczko narodzie, ta oferta w potrkowie trybunalskim na magazyn to jest jeszcze nadal aktualna? b ardzo byłbym zainteresowany takim stanowieskiem, no ale też potrzebuję też informacji jaka jest poidstawa netto i czy za to że mam zezwolenie na widły to dostanę jakoś więcej pieniążków? wciąż studiuję zaocznie
Lutun 2015-02-24 02:38:45
Powiedzcie proszę jakie obecnie warunki proponuje sieć sklepów Dino w Polsce. Widzę, że mają całkiem nieźle rozwiniętą tą sieć, chociaż wiele głosów niezadowolenia z warunków zatrudnienia da się usłyszeć zewsząd. Zastanawiam się czy to prawda i jak w razie czego to zmienić w firmie, czy jest to możliwe.
kaja 2015-03-11 12:45:41
dawno nie widziałam żadnego sklepu Dino, nie wiedziałam w ogóle, że one jescze istnieją! A z jakiego miasta piszesz @Lutun, bo możliwe, że tylko w mojej miejscowości je zlikwidowali skoro pisesz, że to dobrze rozwinięta sieć. Może przejade się gdzieś dalej po zakupy do nich w takim razie jeśli nie są za daleko.
tobiasz 2015-03-30 17:07:25
ale wydaje mi się że każdy kto podejmuje się danego zajęcia, jest świadom na czym będzie ta praca polegać, więc jak byliście świadomi przenoszenia różnych, ciężkich rzeczy przy jakiś średnich czy wysokich temp, trzeba było w to nie wchodzić i tyle.. byłem na ich stronie i ofert pracy mają całkiem sporo
AN 2015-07-09 12:57:57
ZOBACZYMY CO POWIESZ JAK PÓJDZIESZ NA MARKET I BĘDZIESZ PRACOWAŁA, A NIE SZKOLIŁA SIĘ. JAK ZOSTANIESZ W TRZY OSOBY NA 2 ZMIANIE W PIĄTEK LUB W SOBOTĘ W LETNICH MIESIĄCACH. WTEDY POGADAMY JAK TO JEST....
Inga 2016-05-15 11:36:06
dziwne, ale jak na kierownika marketu, to praktycznie niczego nie wymagają :) Doświadczenia na podobnym stanowisku oraz znajomości specyfiki handlu detalicznego i umiejętności delegowania zadań i kierowania zespołem to wszystko właściwie
Zostaw swoją opinię o Dino Polska - Milicz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska