brak logo

Hotel Styl 70

Piasek

Opinie o Hotel Styl 70

były pracownik 2014-05-23 19:49
nie polecam , właściciele nie mili chodzą zawsze z nosem uniesionym do góry traktując pracowników źle , małe zarobki , pracowałam dwa lata i żadnej podwyżki nie otrzymałam , niech się każdy dwa razy zastanowi czy chce być tak traktowany
6
recepcjonistka 2014-05-28 17:29
Firma mało przyjazna pracownikowi , dba o wybranych pracowników . Wiele razy się poświęciłam i nawet nie usłyszałam dziękuje(usunięte przez administratora)
4
wykorzystany pracownik 2014-06-26 09:35
Ten hotel , ten styl to przerost formy nad wartością , pracowałam i mogę wiele powiedzieć na temat pracy i warunków w tej firmie , ale to i tak niczego nie zmieni , a szczególnie podejścia właścicieli do pracowników , obiecują wiele i tak czar pryska . Nie polecam pracy w tak zakłamanej i dziwnej firmie. Właściciele moim zdaniem to takie snoby i myślą tylko o sobie .
5
Pracownik 2016-03-06 22:48
Przecieram oczy czytając te komentarze, bo aż mi się nie chce wierzyć, że to o firmie, w której przepracowałam ponad 2 lata! Powiem więcej - wróciłam po dłuższej przerwie (nawiasem mówiąc - nie ja jedna wracam, więc chyba to o czymś świadczy!). Nigdy nie spotkałam się z jakąkolwiek nieuczciwością wobec mojej osoby, zawsze rozliczana byłam według ustaleń. To jeden z nielicznych moich pracodawców, który zawsze terminowo płaci, wszystko ozusowane, do tego pakiet socjalny... Co do płacy - ciężko wypowiadać mi się za innych, ale nie raz słyszałam opinię, że u nas się dobrze zarabia (ja jestem zadowolona z mojej stawki, choć wiadomo - zawsze mogłaby być wyższa ;-)). Jak wszędzie stawka zależeć będzie raczej od kompetencji i doświadczenia. Kontakt z przełożonymi bez zarzutu - zawsze mogłam liczyć na dialog. To co teraz czytam delikatnie mówiąc daleko odbiega od rzeczywistości, żeby nie powiedzieć, że jest zwykłym kłamstwem. Jeśli komuś chce się pracować i jest uczciwy - nie będzie wypisywać bzdur wyssanych z palca. Przykro było to czytać... Ja tego pracodawcę polecam, mam nadzieję, że wypowiedzą się tu też inni, którzy podzielają moje zdanie.
5
gość 2016-07-17 12:08
Kiedyś tam było normalnie , ale teraz to już po wszystkim . Ludzie się pozwalniali i nie ma kto robić , łatają dziury by tylko jakoś funkcjonować . Nie polecam , nic ciekawego . Cała atmosfera do bani .
1
Inka 2016-09-30 19:35
Dziwna firma , według mnie nie da się tam normalnie pracować , jakaś sztuczna atmosfera . Szefostwo nie ma czasu dla pracownika , nawet nie można porozmawiać o normalnych warunkach pracy . Zarobki takie sobie , musiałam poszukać czegoś innego .
1
Były pracownik firmy 2016-12-07 22:41
Właściciele hotelu są w porządku. Nie za wiele ma się z nimi wspólnego. (usunięte przez administratora) Ma się wrażenie, że w wielu kwestiach związanych z pracownikami decyduje Szef Kuchni. (usunięte przez administratora) Praca sama w sobie jest ok, jeśli komuś odpowiada praca w weekendy, Święta. Wynagrodzenie zawsze wypłacane na czas, jest możliwość wykorzystania urlopu także w miesiącach letnich. Zarobki uzależnione od godzin wypracowanych.
Atmosfera początkowo była bardzo fajna co odczuwali również goście hotelu. Personel zawsze był oceniany pozytywnie... do momentu kiedy zaczęto zwalniać pracowników, a starych i dobrych którzy się poświęcali nie nagradzano.
3
Delta 2017-01-10 16:30
Jak dla mnie zarobki słabe , trzeba robić za dwóch . Umowa na cały etat to taki jedyny mały plusik . Ludzie się często zmieniają i to jakaś porażka , atmosfera słaba . Nie polecam .
2
... 2017-01-12 10:23
Na początku chciałam tam iść do pracy, i nie wierzyłam w opinie, które słyszałam od innych i czytałam na internecie ... ale po krótkim czasie okazało się to prawdą. Wszytko co słyszałam i czytałam. Miejsce dziwne i okropne, z każdym dniem tam miałam dość. Robiłam wszystko, a co bym zrobiła i nie zrobiła to wszytko było źle, ludzie tam tylko na wszytko narzekaja, krytukują. Nigdy im się nic nie podoba i z niczego nie są zadowoleni. Oczekują szacunku, szkoda tylko, że traktuja cię jak śmiecia. Zwłaszcza szef kuchni, wiecznie ma jakieś wonty, ze coś jest tak zrobione a nie inaczej, nic mu się nie podoba. A Pani dyrektor to już w ogóle, wydawała się na prawdę symaptyczną osobą, szkoda tylko, że to złudzenie. Cały czas narzeka i krytukuje. Mówi, że mamy być w porządku, a sama taka nie jest. Hiokrytka, mówi jedno, a za chwilę przedstawia twoją sytuacje zupełnie inaczej. Dziękuje, to w wielkim skrócie.
3
Alex 2017-01-12 18:15
Hotel kiedyś starał się być dobry ale wyszło jak wyszło . Nie polecam pracy w tym miejscu , atmosfera do kitu . Jedynie co na plus to wypłata na czas . Pani dyrektor powinna zmienić stanowisko , jest złem dla pracowników i całego miejsca . NIE POLECAM .
9
Lili 2017-01-16 22:04
Jak dla mnie kadra kierownicza to jakieś nieporozumienie... na początku wszystko pięknie, ładnie a potem szkoda gadać. Nie polecam ze względu na Panią Dyrektor. Nie wiadomo czego się mozna spodziewać.
3
Katarzyna 2017-01-19 19:57
Byłam na rozmowie i okazało się , że nic nie mają do zaoferowania . Na wejściu od razu czuć zimną atmosferę pracowników i Pani dyrektor (jak się później okazało ). Mi się nie podobało i raczej nie polecam tego miejsca .
2
Zostaw swoją opinię o Hotel Styl 70 - Piasek
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Styl 70