brak logo

CANEXPOL Sp. z o.o.

Komorowo

Opinie o CANEXPOL Sp. z o.o.

kasia 2011-05-28 12:33
co do wynagrodzenia to nie zgadzam sie ze jest wysokie. a zwlaszcza za misiac kwiecien!!!! az sie odechciewa pracowac. fakt ze atmosfera jest mila i kierownictwo. ale pesje, szkoda gadac.
2
asesx 2013-01-12 15:38
koń by się uśmiał
qqqqqqq 2013-07-17 21:22
praca do kitu a i pieniadze pozostawiaja wiele do życzenia
mario 2014-08-20 22:12
Ile srednio sie zarabia tam ?
Pawcio 2016-08-30 23:09
Najgorszemu wrogowi nie życzę pracy tam ;/ pracowałem długo , nawet bardzo długo... Kierownictwo bez wykształecnia , wyrwane ze wsi od dojenia krów, zapierniczasz od rana do świtu za słabą kasę ;/ dyrektor kondom i tyle ;/
6
P.A 2016-08-30 23:13
Moi rodzice tam pracują, żenada ;( ciagłe nerwy i krzyki o wypłate , a matka i tak sie podlizuje Kierownicce za 5 zł , stara [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z grzybem na nogach , Nie polecam
Pana W. 2016-09-03 19:21
Drogi Pawcio, jeżeli nie znasz wykształcenia kierownictwa tej firmy to się nie wypowiadaj, lepiej spójrz na swoje i wyciągnij wnioski ;). Przeszkadza Ci, że ktoś mieszka na wsi..... TWÓJ PROBLEM. Zapewne nie posiadasz wiedzy dotyczącej zarobków kierownictwa i NIE TWOIM INTERESEM TO JEST. Zajmij się swoim życiem a nie cudzym.
Pozdrawiam.
7
rybak 2016-10-16 00:59
to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludze som wykżystywani na maksa nie szanujom pracowników i zanic majom pracownikó a prace som nedzę dojdze do tego że pracownicy bedo w tym zakładze za kromkie chleba i kubek kawy do tego zakład doprowadzi
3
Annia 2016-10-16 01:25
Witam serdecznie czytelników pisze swoją opinie o tym zakładzie co sie dzeje w tym zakładzie......... pracownicy wykożystywani a płace marne a kierownictwo to trzyma głeboko palec wiadomo gdzie dla dyerkcji .....Kierownitwo zamiast jsc za pracownikami to ich jeszcze bardzej gnebiom niema zadnego socialnego ani urlopu poprostu ludzie traktowani zanic dojdze do tego w tym zakładze jak kiedys ze ludze robili za spanie i jedzenie.Pracownicy poprostu boją się odezwac w tym zakładze jak są traktowani ......
3
Ten najmądrzejszy :D 2016-11-17 17:34
Witam :D nadeszła chwila kiedy to ja wypowiem się na temat tej firmy :) pracowałem tam jakiś czas w sumie nawet nie krótki :) powód odejścia mojego z tej firmy był spowodowany tym , iż przyszedł czas na zaryzykowanie i próbowanie gdzie indziej , w firmie Canexpol pewnie bym pracował do dziś , żeby nie to , ze jestem młodym człowiekiem a praca w systemie 4 brygadowym nie jest dla mnie , chodzi o pracujące weekendy . Praca bywała czasami ciężka lecz nie jest to jakaś kopalnia czy obóz pracy bo kto ma trochę w głowie to umie sobie prace zorganizować , lecz wiadomo , ze praca była zróżnicowana , jeden się napracował a drugi nie , ale to już zrozumiałe , ze żyjemy w czasach ze nie jest lekko , pieniądze dostawałem zawsze w terminie i raczej jak na Polskę to nie były to małe pieniądze bo około 2 tys złotych a czasami nawet 2.5 tys ale to już trzeba było chodzić do pracy w dni wolne , jesli czasami było ciężko to pretensje zawsze miałem do samego siebie bo przecież nikt tam na sile nikogo nie trzyma i zawsze mogłem wybrać inna firmę . Ludzie od zawsze bedą narzekać i zwalać winę na kierownictwo lub wlascicieli firmy , ze jest im złe bo mało pieniędzy i dużo pracy a czy ktoś z tych narzekających próbuje coś zmienić w swoim życiu ? Nauczyli się tylko narzekać i nic więcej a prawda jest taka , ze każdy jest kowalem swojego losu i jeśli Ci w życiu jest złe to mniej pretensje do siebie ;) co do kierownictwa nie mam zastrzeżeń , bynajmniej ja nie miałem problemu , czasami były spory i małe różnice zdań , ale to normalne raczej , kierownik to jednak kierownik , lecz nigdy nie nadużywał swojej władzy i zawsze wysłuchał propozycji pracowników co do udogodnień w pracy . W tej firmie nauczyłem się dyscypliny , pracowitości , staranności , sumienności i te cechy pomagają mi teraz w dalszym życiu , poznałem tam wiele ciekawych ludzi i zabrałem ze sobą wiele doświadczeń . Firmę oceniam 7/10. Na pewno jest to pewna praca na długie lata :) Warto spróbować a jeśli sie nie uda jaki problem otworzyć swoją firmę i płacić ludziom 5 tys :D Pozdrawiam :)
7
pani nieznajoma 2016-11-27 15:24
Nie bądź taki mądry kolego :D bo kto tam procował lub nadal pracuje to wie jak jest i jakiś rarytasów tam nie ma, a sytuacja nie wskazuje by się coś zmieniło. Praca nie jest adekwatna do zarobków a kierownictwo powinno w jakiś sposób zachęcić w jakiś sposób ludzi do pracy, wiedząc, że wielu ludzi z niej odchodzi i nie ma żadnych postępów.
Również pozdrawiam wszystkich najmądrzejszych :) A i moja opinie nie ma na celu obrazenia kogokolwiek, po prostu stwierdzam zaistniałałe fakty.
3
Ten najmądrzejszy :D 2017-01-21 16:52
Haha albo praca adekwatna do wykształcenia i umiejętności :D nikt tam nikogo na sile nie trzyma :D ja tam chętnie bym wrocil , ale już teraz z moimi kwalifikacjami to za minimum 2500zl :D
1
pani nieznajoma 2017-01-22 12:56
Proszę nauczyć się czytać wypowiedzi ze zrozumieniem, wtedy dopiero będziemy mogli podyskutować na forum publicznie :D a co do kwalifikacji to proszę wracać Canexpol czeka, a stanowisko prezesa murowane ;) Pozdrawiam cieplutko!
1
Ten najmądrzejszy :D 2017-01-27 01:09
Co do czytania ze zrozumieniem to jak inaczej interpretować tą wypowiedz ? Praca nie adekwatna do zarobków ? To wiec jeszcze raz odpowiem tylko może teraz trochę bardziej szczegółowo jeśli wcześniejszy komentarz sprawił problemy wynikające z większej chęci użycia uszczypliwego zdania niż odpowiedzi dosłownej na problem poruszony w wyżej wymienionym zapytaniu. Tak samo praca może być nie adekwatna do zarobków jak i wykształcenie i zdolności manualne mogą być nie adekwatne do większych zarobków , wiec odpowiedz jest bardzo prosta , jeśli jestem osoba , która zna swoją wartość i wie , że wypłata która dostaje jest za mała za to co robię w ciągu miesiąca to albo idę do kierownika i upominam się o większa płace albo szukam innej pracy lub jak wyżej w komentarzy wymieniłem zastanawiam czy moje wymagania nie przewyższają moich kwalifikacji , to każdy z nas ma znać swoją wartość i nie czekac aż ktoś nam coś da. A co do zachęcania to kierownik nikogo nie musi zachęcać bo tak działa wolny rynek i rotacja ludzi była i będzie jedni zostają na miesiąc a drudzy na kilka lat , jednym praca pasuje a drugim nie . Co do powrotu to może kiedyś moje CV znajdzie się w tej firmie , jak narazie z tego co wiem to Canexpol się rozwija to może załapie się tam jeszcze :)
1
Zostaw swoją opinię o CANEXPOL Sp. z o.o. - Komorowo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CANEXPOL Sp. z o.o.