brak logo

Ballerina Zofia Wesecka

Jaworzno

Opinie o Ballerina Zofia Wesecka

anonim 2011-09-12 23:54:00
anonim - 2011-09-07 08:20 odpowiedz | cytuj CZUŁAM SIĘ JAKBYM PRACOWAŁA W [usunięte przez moderatora]!!!!!!!!! Pracowałam tam tydzień przy prasowaniu i powiem że to najgorsza firma jaka tylko może być!!! Od wyprasowanej pary dostaje się 0,06gr i żeby zarobić to trzeba [usunięte przez moderatora] po 12 godzin mega szybko i ciężko bo maszyna nie czeka;/ do tego jest strasznie gorącą a wiatraczki nic nie dają. Oczywiście człowiek nie jest w stanie tyle pracować dzień w dzień(6 albo 7 dni w tygodniu) i to w takich warunkach!! Poza tym to szefostwo straszne patrzą cały czas żeby pracować- chodząc do wc czy po picie za często to już patrzą że im się to nie podoba i kierowniczka zwraca uwagę żeby się nie obijać! O szkoleniu BHP to chyba nikt tu nie słyszał-praca niebezpieczna-maszyna to jedno wielkie żelazko, przypala dłonie, raz za czas \\\\\\\\\\\\\\\"nogi\\\\\\\\\\\\\\\" spadają;/ Jest brudno i nie przyjemnie. Po posesji wałęsają się w sumie 3 stare owczarki niemieckie-jeden rok wcz
1
Kierowniczka 2012-01-10 22:46:43
[usunięte przez moderatora] ty myslałaś że to wakacje nie dziecko drogie tak pracuja ludzie a ty do pracy sie nie nadajesz nigdzie.
anonim 2012-03-07 13:24:03
[usunięte przez moderatora] nie warto tam pracowac,jak i na pakowaniu tak i na prasowaniu płacą marne grosze 0,04 grosze od pary trzeba zasówać po 12 godzin albo i dłużej wogóle nie szanują tam pracowaników wszyscy są fałszywi i zakłamani praca bez umowy!.Brak jakich kolwiek warunków do pracy!!!cieżko ruszyć się do WC bo trzeba zasówać jak robot.po hali chodzą 3 śmierdzące psy załatwiają się gdzie popadnie do tego na górze rój gołębi!!
nie ma nawet warunków zeby zjeść śniadanie!odradzam każdemu prace tam.Psy są tam lepiej traktowane jak pracownik!Wszedzie wiszą jakieś kartki z regulaminem tylko po co jak oni sie do nich nie stosuja nie znaja chyba kodeksu pracy nie wspomne o jakim kolwiek szkoleniu BHP chyba nie wiedzą co to wogóle jest!! Dziwie się ze tam jeszcze nie było inspekcji pracy bo z pewnością zamkneli by tą bude!!!
Szefowie mają za dużo pieniędzy a człowiekowi nie dadzą zarobić uważają ze to co płacą jest kwotą wystarczalną!Trzeba pracować 12 godzin zeby zarobić mar
Anonim 2012-03-07 14:42:11
[usunięte przez moderatora] to najlepsze słowo odpowiadające warunkom panującym na zakładzie. Gdy termin nagli praca od 12h do nawet 14h dziennie i kolejny dzień tak samo. Szacunek to obce słowo u tzw. \\\"szefostwa\\\" traktują pracowników jak zwykłych roboli a nie ludzi. Niebezpieczna praca, bez umów, ubezpieczeń. Wszędzie syf i gówna psów i w takich warunkach ludzie mają jeść i pracować.. Nie da się opisać słowami tego zakładu a właściwie [usunięte przez moderatora]!!! W zimie -15 na zakładzie a w lecie człowiek może zemdleć z upału ale nikogo to nie obchodzi bo przecież ważne że szef daje zarobić 0,04gr! ;)
kwiatek 2012-03-13 17:33:19
mysle ze to o czym pisze anonim to prawda zadzwoniłam o prace a tam odebrała tak niemiła baba!! , że od razu mi sie odechciało pracowac ,,wielka pani kierownik a zero kultury ..tylko niech pani kierownik pamieta ze dziś jest kierowniczką a jutro może być panią klozetową :))) takie czasy
1
anonim 2012-03-18 11:38:28
kwiatek - 2012-03-13 17:33:19

mysle ze to o czym pisze anonim to prawda zadzwoniłam o prace a tam odebrała tak niemiła baba!! , że od razu mi sie odechciało pracowac ,,wielka pani kierownik a zero kultury ..tylko niech pani kierownik pamieta ze dziś jest kierowniczką a jutro może być panią klozetową :))) takie czasy
gdyby to nie była prawda to nie było by o czym pisać.Niestety taka jest prawda tam kazdy jest miły jak cos poptrzeba a tak to traktuja cie jak zwyklego robola kierowniczki tylko podlizuja sie wlasciciela a oni w nich widza dobrych pracownikow niestety prawda jest inna mo ze kiedys sie o tym przekonaja !!!
prawie-pracownik 2012-09-18 08:18:31
Dostałam się do pracy w tej firmie i byłam już umówiona kiedy mam zacząć. ODMÓWIŁAM INNEJ PRACY BO TA BYŁA JUŻ PEWNA. W dniu, w którym miałam zacząć, dostałam telefon, że mają problemy techniczne i że umówimy się na następny tydzień i jeszcze zadzwoni. Przez kolejne 2 tygodnie nie mogłam się dodzwonić do firmy. Oczywiście nikt nie zadzwonił do mnie nawet żeby odmówić mi tej pracy! Później usłyszałam od koleżanki że pracowała tam 3 tygodnie bez umowy a gdy zaczęła naciskać na jej podpisanie - została wyrzucona bez pieniędzy. Lepiej omijać z daleka tą firmę i nie tracić swojego czasu i swoich nerwów
1
myster shoper 2013-01-21 14:06:27
Kierowniczka - 2012-01-10 22:46:43

[usunięte przez moderatora] ty myslałaś że to wakacje nie dziecko drogie tak pracuja ludzie a ty do pracy sie nie nadajesz nigdzie.
Szanowna Pani Kierowniczko,

Zgodnie z ustawą używanie nazwisk osób pracujących w Pani Firmie i upublicznianie ich jest karane !

Proszę się spodziewać wezwania.
Prokuratura już się zajmie tą Firmą !
piotr 2013-04-07 05:04:10
I co z tą prokuratura zajeła sie kierowniczką, ciekawy jestem
miuuuu 2015-02-03 14:50:47
weryfikując powyższe opinie już sama nie wiem jak mam postrzegać Ballerina Zofia Wesecka, bo skoro takie sytuacje jak opisuje prawie- pracownik mają miejsce to strach aplikować.ciekawostką jest czy takie rzeczy często się zdarzają bo nikt chyba nie chce być tak potraktowany.a co jest z zarobkami, czy pod tym względem jest ok??
tosia 2016-05-11 08:48:41
skąd masz takie informacje @ikson?? Jesteś lub byłeś pracownikiem Balleriny, czy może "słyszałeś" o tym od kogoś??Firma stara się o tytuł "pracodawca roku 2015" nie wydaje mi się aby Twoje informacje były prawdziwe
Zostaw swoją opinię o Ballerina Zofia Wesecka - Jaworzno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ballerina Zofia Wesecka