brak logo

Uniflora Sp. z o.o.

Częstochowa

Opinie o Uniflora Sp. z o.o.

admin 2015-08-15 17:00
Napisz jak współpracowało ci się z firmą Uniflora Sp. z o.o.. Twój komentarz może zmienić wszystko.
2
Cezary 2015-09-09 23:19
Ogólnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownicy zero drogi służbowej nadgodziny po 8 złotych mniej niż podstawowa stawka szef sknerus i totalnie nie wie o co chodzi załatwia wszystko kierowniczka która robi po 20 godzin dziennie. Zmuszają do pracy w weekendy za marne grosze chlor i wilgoć (minimalna stawka) Kierowcy robią za 50 złotych ponad 12 godzin ( W tej firmie maja dobrze tylko pupilki). Uniflora (usunięte przez administratora)
9
Aga18 2015-09-09 23:41
Najgorzej to maja dziewczyny praca na stojąca mniejsze stawki ciepło zimno dźwiganie ciężarów masakra! Wyplata uznaniowa.... Nie polecam Minimum + premia w sezonie praca codziennie....
9
karnawal 2016-10-11 17:34
Witam,czy może ktoś podpowiedzieć jak wyglądają na dzień dzisiejszy zarobki w tej firmie?
Z góry dziękuje
3
Kasia 2016-11-28 12:11
Szczerze powiem jestem w szoku opiniami powyżej, pracuje w tej firmie już parę lat i jestem bardzo zadowolona, stawki podane kompletnie się nie zgadzają, każdy ma umowę o pracę większość tak jak ja pracuje tu wiele lat i sobie bardzo chwali. Zastanawiam się czy piszemy o tej samej firmie znajdującej się na Lisińcu?
6
lolek 2017-01-08 17:53
Kierowniczka sadystka jednych chwali i poleca a drugich za to samo karze, wszystko zależy czy jej liżesz tyłek.Pracowałem tam kilka dni to tragedia ,ludzie mokrzy pracują w chłodni i wszyscy są wiecznie chorzy.Jeden z szefów chyba jest upośledzony bo jest strasznie zamulony.Współczuje tym co pracują na dziale fasoli mung,praca strasznie ciężka.Wielu ludzi odeszło bo byli okradani ,bezpodstawnie odpisywano im nadgodziny . W tej firmie niema organizacji pracy,a niepowodzenia za jej brak jest zrzucane na pracowników.Strasznie dużo kapusiów,kierowcy jeżdżą nieprzytomni z powodu braku snu. Brak porządnej stołówki ,chłopaki jedzą śniadanie w szatni.Zarobki nic specjalnego no chyba że donosisz na ludzi i podlizujesz się jak Kasia która pisała powyżej .Nikt z kierownictwa ani z szefów niema pojęcia o przepisach prawnych.Tego zakładu nie polecam ja wytrzymałem kilka tygodni.
12
kc 2017-01-23 20:19
Chociaż robię u polaka a nie u jakiegoś lewara co okrada i wywozi kasę za granice. Kierowniczka nerwowa bo przepracowana musi wszystko ogarniać i niema kto jej zastąpić defacto. Szkoda ze nie pomaga się polskim firmom tak jak złodziejom zza granicy. Dezorganizacja wynika z nadmiaru produkcji do infrastruktury. 1z niewielu polskich firm przodujących w jakimś sektorze szalu niema ale tragedii tez. Mozę będzie lepiej. pozdro
1
robo 2017-03-29 15:14
kierowniczka za wszelka cene chce zeby widzieli i wiedzieli ze bez niej nic sie nie da chce byc JEDYNA NIEZASTAPIONA choc w wielu kwestiach nie zadnego pojecia co robi i przez to bezsensowne decycje
8
Ja 2017-04-01 09:55
Jeśli jest ci tam tak źle to odpowiedz mi i innym czemu dalej tam pracujesz skoro nic ci nie odpowiada?Jestem pełna podziwu dla kierowniczki że ogarnia wszystko tak żeby było ok jeśli jest sezon nie powie ci masz zostać tylko pyta kto moze to nie przymus.Powiem tak pracy jest pełno pośrednika ma zawsze otwarte drzwi dla ciebie.Nie masz racji w ocenie Kierowniczki Wielki szacun za to co robi bo jeśli nie ma pracy robi tak aby nikogo nie zwalnia a jeśli już tak jest że kogoś zwalniają to musi być nierobów leser .Pracuje tam już parę lat i wiem że jak każdy człowiek ma też gorsze dni i każdy robi pomyłki.zamien się z Nią i zobaczysz jaki to kawałek chleba jak nieudolnie kierowcy potrafią dzwonić w środku nocy bo jest opóźnienie nie jest nikt robotem tylko człowiekiem .Jeśli tak ci tam źle to wypie...... Pozdrawiam
6
putin 2017-04-02 13:30
To nie kierowcy są nieudolni,tylko praca jest niezorganizowana .Chłopaki tyrają w chłodni aby wszystko wyjechało ale pewnych rzeczy się nie przeskoczy.Po ciężkiej pracy jeszcze dostają opiernicz niesłusznie.Błędy w zarządzaniu, nie chcą zatrudnić ludzi.Po głowie też obrywają kierownicy zmian mimo tego że sami pomagają i nikt tego nie docenia.Jeden z kierowników zrezygnował ze stanowiska bo miał dosyć obarczania go za wszystko i był kozłem ofiarnym.Drugiego kierownika przenieśli na inną zmianę po nieuzasadnionej kłótni.Ciekawe co będzie dalej
8
Heheszek 2017-04-03 09:30
Hahahaha kto pisze te komentarze co jeden to lepszy niedługo ktoś napisze ze Krysia nie zmienia majtek a Jurek skarpet
Obserwator 2017-04-03 10:50
Jak można kogoś tak obsmarowac nie słusznie w necie szefowa trzyma za morde największych nierobów co mają najwięcej do powiedzenia zawsze pasowało by teraz z nazwiska powymieniac i ciekawe czy by komuś było miło. Do rządzenia to wszyscy tylko szkoda że w gębie tylko. Prawda jest taka ze gdyby nie szefowa połowa tych ludzi stała by w kolejce do pośrednika
6
Ja 2017-04-03 10:54
Jak kierowcy są nie udolni proszę Cię sam nie umie osiatkowac palety i załadować na auto jeśli to jest ok nie chce wiedzieć jak wygląda nieudolność...Nie pasuje praca czeka gdzie indziej... Następnym kierownikiem będziesz Ty i widzę że ze wszystkim dasz sobie radę lepiej niż ktokolwiek.........
3
Ja 2017-04-03 10:56
Bardzo dobrze powiedziane brawo
5
pracuś 2017-04-03 19:48
To że kierowcy nie owijają palet i nie robią załadunków to organizacja pracy kierowniczki bo to ona ustala te czynności a teraz ubliża nam że jesteśmy nieudolni.Chłopaki z chłodni muszą specjalnie przychodzić w niedziele na 20.00 żeby to zrobić.Nawet szef sprzeciwił się pracy w niedziele bo ta baba chciała ludzi zaorać.Widać słowa napisane powyżej są prawdą.Umie traktować ludzi jak motłoch byle by zgadzało się w jej portfelu,oto cała ona
8
Balon 2017-04-04 07:25
Tomasz daj sobie juz spokój i tak chyba każdy wie ze to Ty piszesz te wypociny
4
kalet 2017-04-05 18:18
widać ze na forum awantura .sa nawet kandydaci hahahahaha.bedzie bedzie zabawa bedzie sie dzialo
4
a to ja 2017-05-24 16:25
Glownym problemem jest dla niektorych to ci o ktorych pisze aga , lolek , cezary , robo i pracus , o kierowniczce i jej ulubiencach ze to wyszlo na swiatlo dzienne , to cala prawda Niektorzy utworzyli z nia kolko adoracyjne i zawody kto lepiej lize, ci sa nie do ruszenia , reszta jest dla niej to ciemny lud ktory traktuje gorzej niz bydlo potrzebne tylko w awaryjnej sytuacji A co do kierowcow to moze wysliijcie ich niech wszystko robia za wszystkich a na koniec niech tyraja ponad 12 godzin jazdy A co do obserwatora ciekawe w ktorej jestes grupie ludzi bo zazwyczaj kierownictwo broni najwiekszych lizusow
6
Zostaw swoją opinię o Uniflora Sp. z o.o. - Częstochowa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Uniflora Sp. z o.o.