brak logo

Intelbud Cezariusz Brzęczek

Sieradz

Opinie o Intelbud Cezariusz Brzęczek

elektryk 2011-11-02 01:37:49
Ta firma powinna ogłosić upadłość, ma długi nie płaci podwykonawcom i pracownikom. Wszystko jest dobrze jak obiecuje pracę lub zlecenie , jak jest wystawiana faktura to robi wszelkie uniki żeby jej nie zapłacić. Opinię powyżej chyba pisał sam właściciel - spoko to jest w obiecankach ale tragicznie jeśli chodzi o regulowanie zobowiązań
jacek 2011-12-12 10:21:06
elektryk - 2011-11-02 01:37:49

Ta firma powinna ogłosić upadłość, ma długi nie płaci podwykonawcom i pracownikom. Wszystko jest dobrze jak obiecuje pracę lub zlecenie , jak jest wystawiana faktura to robi wszelkie uniki żeby jej nie zapłacić.

Opinię powyżej chyba pisał sam właściciel - spoko to jest w obiecankach ale tragicznie jeśli chodzi o regulowanie zobowiązań
Potwierdzam. Wygrywa przetargi bo daje ceny poniżej mozliwości wykonania. Zatrudnia kilku elektryków a reszta to chłopy z podsieradzkich pól. Mając takie ceny potem stara się wyrolować podwykonawców i pracowników. Właściciel chrabia ze złotym sygnetem generalnie z nikogo nie zadowolony poza swoimi rolnikami.

Płatność za pracę lub usługę zamienia się w mękę. Praca z tą firmą dobra tylko dla desperatów.
Elektryk 2012-04-04 11:28:33
Potwierdzam w 100% obie negatywne opinie powyższe. I sam mam negatywną. Jak ktoś chce z tym oszustem [usunięte przez moderatora] współpracować to niech od razu zatrudni dobrego prawnika na cały etat i niech przygotuje się na akcje z komornikami, lewymi umowami, ściemą cały czas i wszystkim najgorszym co może się stać na budowie. Jedyne co mogę radzić dla straceńców, którzy chcą się z nim zadawać żeby od razu nie popuszczali i w ogóle nie słuchali jego ściemnionej gry słów i fałszywej dobroci tylko liczyli dwa razy kasę i analizowali 3 razy co podpisują tak jakby mieli z każdym świstkiem iść do sądu. Od razu go szantażować i ostro działać i bez otrzymania kasy za to co się zrobiło żadnych dalszych prac albo od razu nasyłać komornika albo dobrze żyć z generalnymi i inwestorami tak żeby przytrzymali mu kasę dopóki Wam nie zapłaci ale też bym na dobroć nie liczył i trzeba się pilnować bo jest to łapówkarz i z generalnymi dogaduje się na pieniądze i razem [usunięte przez moderatora] wszystkich. Głównie Skanska Łód
oszukany 2012-10-01 16:15:39
Teraz ta firma nazywa się Cez Bud i dalej z firmą Skanska będzie [usunięte przez moderatora] przedsiębiorców
elektryk 2012-11-06 09:04:33
Witam kolego , my tez zostaliśmy oszukani przez [usunięte przez moderatora] .
Jeśli to możliwe chciałbym się spotkać i wymienić się informacjami.

Pozdrawiam
Darioxs 2015-10-18 10:41:41
Witam. Mam prośbę, aby dodawali Państwo w swych postach wyraźnie ,że chodzi o firmę INTELBUD z SIERADZA. Jesteśmy solidną firmą z WROCŁAWIA, która nosi nazwę PHU INTELBUD Lucyna Szymala. Ludzie którzy szukają opini, mylą naszą firmę, nie czytając do końca o jaki podmiot chodzi. Z tego powodu mieliśmy już kilka zapytań. Dziękuję serdecznie życząc, aby spotykali Państwo na Swojej drodze uczciwych ludzi.
1
Darioxs 2015-10-18 11:24:46
Ponieważ wszedł Pan na stronę firmy INTELBUD z WROCŁAWIA www.intelbud.pl , to solidna firma. A tutaj są skargi na Intelbud z Sieradza, Cezariusz etc. Ludzie często mylą nie czytając do końca nazwy firmy. Pozdrawiam. Dariusz Szymala
timek 2016-05-13 15:25:12
A jakie na przykład sa u ch prowadzone skzolenia albo specjalistyczne kursy, bo to mnie interesuje głównie? wydaje mi sie, ze oni słyną głównie z instalacji elektycznych i mozna zarobić u nich dobra kase.
Zostaw swoją opinię o Intelbud Cezariusz Brzęczek - Sieradz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intelbud Cezariusz Brzęczek