logo Atlanta Poland S.A. (Zamknięty oddział)

Atlanta Poland S.A. (Zamknięty oddział)

Dąbrowa Górnicza

Opinie o Atlanta Poland S.A. (Zamknięty oddział)

Roman 2012-03-30 13:24:45
Tylko szkoda, że nie doceniają swoich pracowników i nie płacą im za ciężką robotę. Sami zgraniają miliony.
ola 2012-06-04 22:13:07
Roman - 2012-03-30 13:24:45

Tylko szkoda, że nie doceniają swoich pracowników i nie płacą im za ciężką robotę. Sami zgraniają miliony.
Jak kształtują się zarobki w tej firmie na specjalistę ds. obsługi sieci? Warto się w to pchać? Dodam, że jestem z centrum kraju. Czekam na info........Pozdrawiam,
Ryszard 2012-06-04 22:15:55
Czy ktoś wie, jak kształtują się zarobki w tej firmie? Jaka jest tu atmosfera pracy, czy to nie kolejny ( usunięte przez administratora )Dodam, że chodzi mi o specjalistę ds. sieci!
1
Michalina:))) 2012-10-15 00:25:07
Moje zdanie jest takie ;)firme przeniesli nie potrzebnie wina ponoc derektora i wogole nic nie idzie produkcja a w Dabrowie bylo wszystko ok tyle ludzi stracilo prace ze sa do tej pory na bez robociu robili w sezonie po 16godzin non stop 24 zero docenienia ...mowili ze na plus non stop a przeniesli firme bo niby derektor cos narobi jak narobil to zmienic na innego a do DG wrocic:)Pozdrawiam jak prezes jest inteligentny to niech sam pomysli co zrobil a mial maszynistki doswiadczone i prosukcja szla i ludzi zgranych w Dabrowie ..pozdrawiam [usunięte przez moderatora];)
tośka 2012-11-21 22:16:18
I tu się zgadzam,pracowałam tam i przez wspaniałego dyrektora [usunięte przez moderatora] przenieśli nam zakład,a nas się pozbyli jak niepotrzebne śmieci.Do tej pory większość z nas nie ma pracy,nawet odpraw nam nie powypłacali jak trzeba,a tyle milionów zarabiali.Powinni zbankrutować w tym Wocławku.
bubu 2013-01-14 22:33:51
naucz sie miast w Polsce nie Wocławek tylko Włocławek :)
Bubu 2013-01-14 22:52:45
tylko powiedz mi te maszynistki mialy szkolenia i ile lat obslugiwaly maszyne??? bo my nie mamy... a nadgodzin nie mozemy robic bo za duzo zarabiamy i do tego mamy umowe o dzielo ktora mozna sobie podetrzec.
Halina 2013-02-23 19:02:20
u nas w Dąbrowie było to samo więc to nic nowego - nadgodziny tylko w sezonie, na umowę o dzieło to się po parę lat pracowało i ciekawe jakie szkolenia hahhaha stawiali pod maszyna i trzeba było robić.
patryk 2013-08-06 01:40:12
jestem bylym pracownikiem produkcji z siedziba w gdansku..marne zarobki,zero szacunku dla zwyklego pracownika,kierownik produkcji zachowuje sie jak [usunięte przez moderatora] ponirzajac pracownikow zarowno slownie jak i psychicznie...myszy biegaja gdzie popadnie,szczory zreszta tez..nawet koty tam sie boja zagladac.ogolem brud smrod i ubustwo...do tego malo ktory nowy pracownik wytrzyma tam miesiac czasu gdyz od samego poczatku jest wykorzystywany przez stalych pracownikow na zasadzie przynies ,wynies ,pozamiataj.na maszynie do ktorej potrzebne sa conajmniej 2 osoby nowy pracownik juz po kilku dniach w pocie czola sam musi sobie dawac rade jak nie to dowidzenia...wtedy biora ludzi z agencji pracy i zaczna sie od poczatku..tych traktuja jeszcze gorzej no i odchodza..i tak w kolko.no i bezprzerwy czlowiek jest obserwowany dosc ze przez kierownika ktory ciagle patrzy biorze w laptopa i ma podglad na cala produkcje ,jak i przez malo rozwinietego brygadziste bktory ma duze okno z ktorego widzi dwie chale na ktorej odbywa sie produkcja...takze uczucie jak b sie w jakims [usunięte przez moderatora] pracowalo..do tego jak na chwile chcesz odsapnac to nie ma na to szans bo zaraz brygadzista pogrozi ci paluchem ze swojego okna...na calej produkcji sa dwa prysznice takze po pracy spocony i brudny ubierasz sie w prywatne ciuchy i tyle...srednio na sali w lato jest od 24 do 31 stopni ciepla a w zime od 5 do 15stu...prechistoryczne dmuchawy ktore nic nie daja zarowno w upaly jak i mrozy..powiem tak.....ta firma to jedna wielka porazka..[usunięte przez moderatora] na maxa,zarobko minimalne a szacunku do pracownika zero bo jak ci sie nie podoba to sie zwolnij(ulubiony tekst pana brygadzisty)..
Michalina 2013-09-24 05:54:51
w DG żadnego nie było brygadzisty jakiś absurt u nas nawet kierowniczka była na pakowaniu i wsypwala do leja jak było dużo roboty żeby cięzarówy na czas wyjechały..a maszynistki i sypacze było tak zgrani ze na wzajem sobie pomagali..jak takie cwaniaki robią tam kierownik czy brygadzista to ludzie długo nie będą robić a góra się będzie wkurzałą o co chodzi..o to chodzi ze do [usunięte przez moderatora] są żądzocy..nie ma zespołu na produkcji robota nie idzie a w DG szła ..
MIchalina 2013-09-24 06:21:08
A jak mają na tyle kasy to niech otworzą drugą produkcje w DG tam gdzie była stara produkcja zainwestować odbudować tak żeby warunki spełniały żeby PRZECHODZILY TESTY SPEŁNIAJĄCE do innych sklepów hiper-marketow itp towar niech idzie na śląsk cały a tam niech idzie na POMORKIE..i interes się kręci i zadzwonić po strych pracowników co pracowali i się dobrze sprawowali w tym co robili i wszyscy BY BYLI zadowoleni FIRMA by miała dobrą opinie po jakimś czasie RENOME dać godziwe zarobki ..ludzie by byli zadowoleni i PREZES jak by pomyślał pozdrawiam..A TAK WOGÓLE dobrze by było jak by przeczytał sobie opinie ludzi cały ten prezes i pomyślał logicznie pozdrowienia dla prezesa..
Marysia 2013-11-23 11:10:36
We Włocławku również jest zgrana grupa i pomagamy sobie na wzajem, ale niestety nowa Pani Dyrektor chce to wszystko zniszczyć i dąży do tego aby były rywalizacje między pracownikami.
brat 2014-06-14 15:21:05
Ludzie to co się dzieje w tym zakładzie to już przechodzi ludzkie pojęcie!!!
(usunięte przez administratora)
XXX 2015-01-08 10:46:56
Zakład został przeniesiony do Włocławka w Dąbrowie już nie istnieje.
XXX 2015-06-09 14:01:37
Centrala filmy jest w Gdańsku, kiedyś oddział był w Dąbrowie, ale przenieśli go do Włocławka.
zniesmaczona 2015-08-20 10:57:31
no widze, że najlepiej własnie wypowiadac się pod zasłonką, zero odwagi i samokrytycyzmu! po cholerę tam parcujecie skoro Wam tak źle?!opuście tą stronę i zaklad .BARD mial rację - zero jaj! , ale Polak tak ma ( a Włoclawek szczególnie ) ,nic tylko całe życie narzekać. Ktokolwiek Was tam uwiązał na stałe? A opinie piszecie w czasie pracy? bo po niektorych tak wygląda.
Świat stoi otworem , więc .....
Emil 2016-05-13 12:04:35
Podoba mi się to, że mają taką rozbieżność wśród ofert. Tak naprawdę każdy ma szansę uzyskać tutaj zatrudnienie, o ile się wykaże. Czy to praca fizyczna na magazynie, czy coś z chemii czy ktoś, kto ma smykałkę do sprzedaży.
Zostaw swoją opinię o Atlanta Poland S.A. (Zamknięty oddział) - Dąbrowa Górnicza
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Atlanta Poland S.A. (Zamknięty oddział)