Elektro-Klim

Kostrzyn

Opinie o Elektro-Klim

anonim 2011-07-02 00:59:06
nie polecam
3
adamw 2015-04-26 20:43:00
Pracuję w firmie Elektro - klim i jak czytam te bzdury od tych tchórzy którzy się chowają za ukrytym Nickiem i laptopem to bije brawo że stary ich zwolnił i wyrzucił za drzwi bo to banda ciot i nieudaczników .
Drogie cioty wstaję o 4,30 bo mam daleko do Poznania staram się nie spóźniać bo wiem jak trudno jest o dobra robotę a procowałem u różnych i do każdego można się coś doczepić ale w EK czuje się bezpieczny bo mam robotę zawsze czy lato czy zima i co najważniejsze pieniądze zawsze na czas a jest to ważne bo mam 2 dzieci.
Drogie cioty obrażacie faceta bo mu zazdrościcie i zwyczajnie nazywacie go [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo wam w życiu się nie udało i pewnie nie udało bo poza zrzędzeniem nic nie potraficie a po stracie roboty w EK pracujecie pewnie w drogówce na myciu znaków albo w ochronię.
Drogie cioty jeśli chodzi o płacę zawszę mogłoby być lepiej ale mam płacone wszystko nawet nadgodziny i premie wiec jak czytam wasze bzdury mogę być pewny że żal dupsko ściska bo pewnie wywalił was za jume albo ściemę wrodzoną .
Drogie cioty postarajcie się od unii o wsparcie umysłowe może dołożą wam parę szarych komórek co pozwoli wam się odnaleź na obecnym rynku
bully 2015-07-22 03:04:15
@Robot, może napisz na forum jasno o co chodzi, to Ci ktoś odpisze, a nie podałes maila i czekasz na nie wiem co, chociaz podłabys temat sprawy, to rozmowa byłaby inna. Tak to się możesz nie doczekać w ogóle na jakąkolwiek odpowiedź, bo forum jest anonimowe, a maila traca anonimowość. Pozdrawiam serdecznie.
meduza 2015-07-30 22:55:22
Nie wiem jak wy , Ja tam pracuje od 2 lat i generalnie polecam ... normalna atmosfera , rynkowe zarobki ... no i atmosfera jest ok. Ja Polecam
rys 2015-08-04 00:02:33
Pracowalem tam 5 lat firma ok. Zmienilem bo wyjechalem z rodzina do uk. SUPER FIFMA POLECAM!!!!!!!
Andrzej 2015-08-07 11:41:13
Ja pracuje i nic do nich nie mam... ogólnie normalna elektryka na obiektach przemysłowych.
morgi 2015-08-21 18:43:08
Widze, że pojawiło się ostatnio sporo pozytywnych wpisów i to trzy w przeciągu jakiegoś tygodnia, aż wygląda to podejrzanie. Jednak zaufam i chyba sam postaram się tutaj o zatrudnienie. Jakby ktoś mógł napisac w jaki sposób najlepiej tu składać aplikację to byłbym bardzo wdzięczny, najlepiej napiszcie jak to było w Waszym przypadku.
Mateusz 2015-08-31 20:36:10
Zatrudniłem się tam 2 miesiące temu na stanowisko elektryka, jak na razie wszystko ok.... tak jak się umówiliśmy.
xxxxx 2015-10-10 09:50:28
Pracuje od 9 lat......tak....9 lat. Nie bez powodu tyle lat u jednego pracodawcy !
Nie zawsze jest różowo , roboty sporo ale....nigdy nie dostałem pensji z jakimkolwiek opóźnieniem, zawsze kasa na czas. Żadnych przestojów w pracy czy przymusowych urlopów z powodu braku inwestycji. Stawki rynkowe. Ciekawe premie. Młoda i ambitna kadra kierownicza. Lubię to :)
patrycja 2015-10-12 17:06:16
Trafiłam tutaj przez przypadek , zazwyczaj jest tak , że piszą tutaj ludzie którym jest zawsze w życiu źle , gdziekolwiek by nie byli.

Z czystą śmiałością mogę polecić Elektro-Klim , atmosfera bdb //każdy robi swoje , jeżeli chodzi o $$$ to zdecydowanie na odpowiednim poziomie.
Innymi słowy : JEST ok
400V 2015-10-14 09:21:46
firma warta polecenia współpracuje już kilka lat i jest ok
andrzej 2015-10-27 18:59:44
sranie w banie , pracuje od kilku miesięcy , jak dla mnie oki.
poz 2015-11-01 22:11:25
polecam.
Franek 2015-11-16 09:49:50
u mnie to samo , jest oki
adam 2016-01-06 18:02:03
pracuje od 5 miesięcy , na razie jest oki , typowa elektryczna budowlanka , spoko wiara.
bomba 2016-01-16 21:27:34
Ale tu czysto same pozytywy super firma......
piernik 2016-01-17 18:47:27
@bomba rozumiem ze to ironia? bardzo rózne opinie się zdarzają nie wiadomo w co wierzyć... wiadomo ze w budowlance praca jest długa (10-12 h) i ciężka, ten pracodawca podobno daje takie warunki jak większość na rynku więc nie wiem o co spina
bomba 2016-01-22 21:46:11
@piernik To ty sie spinasz !!!ja tylko pytam gdzie negatywne wypowiedzi ludz (usuniete)????? tylko dlaczego???? podobno jest super???jak jest ok!! to i trafi sie negatyw a tu???? jest ok?
Waldek 2016-04-01 08:46:28
Młoda ambitna kadra kierownicza lubie to. No nie ale pojechałeś. Mnie naprzykład zależy na dobrych zarobkach, a nie czy mój kierownik jest młody i ambitnt, ale koles pojechałeś.
Marek 2016-04-01 13:47:43
Bo zarobki są akurat bardzo ważną rzeczą, nie można mówić i odwracać kota ogonem że nie, bo w ramach hobby nikt do pracy jednak nie chodzi, prawda to? :)
Anka 2016-06-01 17:01:39
Pracuje w administracji , jak dla mnie ok.
Anka 2016-06-01 17:02:11
Pracuje w administracji EK , jak dla mnie ok.
SAMS 2016-08-16 08:17:33
nie polecam !!!
AR33 2016-08-16 15:43:57
SAMS , a cóż takiego się stało że nie polecasz?
Pracuję w tej firmie od roku i muszę powiedzieć że jest to firma ponadprzeciętną rynkową, zarówno jeśli chodzi o warunki pracy jak i wynagrodzenie.

Wichu 2016-08-29 12:59:26
Firma spoko. Atmosfera zajebista lepiej nie miałem. Nawet jak coś spiepszysz lub zniszczysz szef ze swojego doklada i powtarza nic się nie stało. Bardzo często dziekuje nam za dobrze wykonana pracę, nawet dwa razy w miesiącu przy wyplacie.. Przemek (szef)spoko nie zapłaci sobie a zapłaci pracownikowi. Często jest tak, że szef pyta nas o problemy rodzinne rozmawia z nami wspomaga dobrym słowem, pomaga w zakretach życiowych. Potrafi odwiedzic w domu podczas choroby lub problemów, załatwi miejsce w szpitalu itp. Przemek organizuje dwa razy do roku imprezę cale rodziny(jedziemy autokarami) jedzenie animatorzy dla dzieci i alkoholu ile kto chce, nie za nasze tylko za swoje aby nam podziekować za ciężką pracę. Wybudował nowa siedzibę dla nas aby było nam lepiej, nie słyszałem aby ktos dostał pod stołem lub był oszukany na nadgodziny Przemek nie pozwoli na takie rzeczy.
AR33 2016-08-30 16:27:10
Arek, wierz mi mam doświadczenie i to całkiem spore
To co napisałem wcześniej na temat firmy podtrzymuję, a co do wpisu " Wichu " pozostawię bez komentarza, za dużo lukru może zemdlić
AR33 2016-09-07 12:35:25
Wniosek z tego prosty - nie podpadać szefowi
A tak zupełnie poważnie, to uważam że Właściciel firmy wykazuje się naprawdę dużą cierpliwością jeśli chodzi o swoich pracowników, bo po nie których numerach aż dziw że nikt nie wyleciał z hukiem.
Ale to już rozmowa no odrębny temat i na pewno nie tutaj.
Bart, jeśli chcesz pracować i nie boisz się wyzwań to startuj śmiało, warunki pracy i wynagrodzenie jest z cała pewnością ponad przeciętną.
Ja polecam.
buka1 2016-10-13 20:13:42
a na płacę powyżej 3100 netto można liczyć czy raczej nie?
arek 2016-10-13 20:16:13
Jezeli masz doswiadczenie to podejrzewam, ze beda z Toba inaczej rozmawiali, poza tym mozesz tez zawsze negocjowac warunki finansowe bo wiedz z zarowno teoretyczna i praktyczna jaka posiadasz cie do tego uprawnia
Zostaw swoją opinię o Elektro-Klim - Kostrzyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elektro-Klim