Centrum Kształcenia Biznesu Sp. z o.o.

Pabianice

Opinie o Centrum Kształcenia Biznesu Sp. z o.o.

gość 2014-01-22 19:47:25
Ja polecam. Bardzo dobra atmosfera pracy. Dużo się nauczyłam. Zarobki średnie ale za to zawsze na czas.
10
były pracowanik 2015-06-17 08:03:42
nic nie trzeba dodawać ... :D
4
olaola 2015-07-10 15:17:49
Nie polecam !!!
5
maciek 2015-07-29 14:22:41
zastnawiam się dlaczego jest tak mało opinii, czy to dlatego, że jest dobrze i pracownicy po prostu nie chcą narzekać i nie mają na co czy jest inny powód. Firma niewątpiwie należy do jednych z leprzych w branży no i rozwijają się, bo sa od nich cały czas oferty pracy np jako Trener na szkolenie rozwój kompetencji coachingowych
Lektorka 2015-10-03 15:28:25
Szukali, ponieważ za takie pieniądze i w takich warunkach nikt nie chce pracować.
8
tony 2015-11-27 23:33:38
Cześć na forum. Od dłuższego czasu jestem bez pracy co zaczyna już mnie delikatnie mówiąc mierzwić… Macie info czy prowadzą obecnie rekrutacje? z góry dzięki
break 2016-02-26 21:52:19
Hej, wiecie czy ogłoszenie na managera placówki jest wciąż aktualne? Dla mnie to bardzo dobra opcja, bo po okresie próbnym zapewniona jest brytyjska umowa o pracę i nawet odpowiednie narzędzia pracy.
Jj 2016-02-29 13:47:20
Tak tak aktualne @break widziałem ze w Łodzi szukają w ogłoszeniu napisali ze oczekują dobrej organizacji pracy jak to sumie na stanowisku managera ;)
Lektorka 2016-03-14 19:38:21
Managerów do biura to u nich dużo już było. Żaden długo nie zagrzał miejsca:) Brytyjska umowa o pracę ma zrobić wrażenie i dać prestiż pracownikowi (usunięte przez administratora) Więc powodzenia, ja swoją współpracę źle wspominam...
1
Michał 2016-04-03 12:35:56
Czy nikogo nie zastanawia fakt pozytywnych opini ? I oczywiście komentarze wycięte z kontekstu ?
1
Tom 2016-04-27 09:37:03
Monia, zgadzam się z Tobą.
asia 80 2016-07-06 16:06:47
W jakim miejscu, na którym portalu są oferty pracy?
asia 80 2016-07-07 13:59:12
To było pytanie. Pytam się gdzie są te rzekome oferty pracy, gdzie to mogę znaleźć aby zapoznać się z ich treścią i ewentualnie złożyć swoją kandydaturę. Niestety na stronie zero informacji, na ich facebooku zero informacji. Nic konkretnego nie wynika stamtąd. Jeden wielki bałagan takie moje pierwsze odczucie.
asia 80 2016-07-07 13:59:29
To było pytanie. Pytam się gdzie są te rzekome oferty pracy, gdzie to mogę znaleźć aby zapoznać się z ich treścią i ewentualnie złożyć swoją kandydaturę. Niestety na stronie zero informacji, na ich facebooku zero informacji. Nic konkretnego nie wynika stamtąd. Jeden wielki bałagan takie moje pierwsze odczucie.
Marcin 2016-08-13 12:58:13
Pracowałem, przeżyłem, na szczęście mam juz to za sobą ... Nie polecam !
Justyna 2016-09-03 10:28:59
Zwróć uwagę na wycięte opinie i znajdziesz Swoja odpowiedź ...!
1
Michał 2016-09-08 19:15:37
Napisałem wiele opinii tutaj na goworku na temat tej firmy , wszystkie zostały usunięte, pracowałem tam i nikomu nie życzę . Pozdrawiam
1
Michał 2016-09-10 10:47:11
Już sam fakt że firma ingeruje w komentarze jest podejrzana.
Po za tym jest wiele opinii na innych portalach o tej firmie.
Proponuję poszukać i poczytać , np. rzetelne firmy
1
maciek 2016-10-06 12:07:56
wydaje mi się ze calkiem sporo..wystarczy chociażby spojrzeac na rekrutacje jaka teraz jest i na to n ile stanowisk poszukują caly czas..na co najmniej 6 staowisk teraz szukają i glownie ze znajomoscia niemieckiego
Zostaw swoją opinię o Centrum Kształcenia Biznesu Sp. z o.o. - Pabianice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Kształcenia Biznesu Sp. z o.o.