brak logo

Gambit Sp. z o.o. Centrum Oprogramowania i Szkoleń

Kraków

Opinie o Gambit Sp. z o.o. Centrum Oprogramowania i Szkoleń

13 2015-02-25 14:10:38
Plusem jest terminowa wypłata, umowa zgodna z rzeczywistością i dobra lokalizacja firmy.

Minusy:
1. Atmosfera w pracy bardzo kiepska. Osoby kierujące są nadęte i niekompetentne. Przy 10 zatrudnionych pracownikach starają się zrobić z firmy korporację.
2. Premie o których mowa, od lat są fikcją (są uzależnione od wyrobienia planów, które są przypisane do danych osób, grup i zespołu. Wystarczy, że jeden czynnik zawiedzie i po premii - w okresie mojej pracy ich nie było po prostu).
3. Większość pracy polega na SPAMowaniu znalezionych w sieci kontaktów.
6
xyz 2015-04-29 07:58:34
Zgadzam się z poprzednią opinią. Na pewno nie można mówić o miłej atmosferze w pracy. Firma nie inwestuje w pracowników, nie zapewnia żadnych szkoleń podnoszących kwalifikacje, a oczekuje ogromnych wyników. Większość pracy to zbieranie adresów ze stron internetowych i rozsyłanie informacji marketingowych.
6
abc 2015-05-18 14:14:27
Niestety muszę potwierdzić słowa przedmówców. Zbieranie adresów i wysyłanie setek maili (ręcznie) lub listów. Dodatkowo atmosfera bardzo słaba.
Jako plus dodam, że wypłata jest na czas i że jest dobry kontakt z pracownikami tego samego stopnia (co jest niestety źle postrzegane przez górę).

Jako praca na początek ok, ale ze świadomością, że obiecywane na rozmowie rzeczy w 90% ie pokrywają się z prawdą.
6
jak_najdalej 2015-09-03 19:59:58
Również ja potwierdzam opinie poprzedników. Przełożeni są niekompetentni, a ich zastępcy zupełnie nic nie wiedzą.

Rozpiętość obowiązków znacznie różni się od tych opisanych w ofercie pracy lub podczas rozmowy kwalifikacyjnej.
Zarobki niskie i nieadekwatne do osiąganych wyników !!

Szkolenia, udział w konferencjach czy wyjazdach zagranicznych tylko dla pracownika, który wchodzi przełożonym tam, gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę.

Jeżeli jesteś ambitny nie marnuj swojego czasu. Większość zadań można by nauczyć małpę.
5
asdd 2015-09-21 23:31:10
haha, żartujesz sobie? Nigdy w życiu.
1
prawda 2015-09-24 18:14:43
dyrektorze dostaniesz kolejną premię za dobre słowo o firmie na forach?
2
xyz 2015-10-14 11:04:15
Zarobki? Niejasne zasady przyznawania premii. Obiecywane na rozmowie premie w ogóle nie mają racji bytu (z opisywaną częstotliwością). Czasami zdarzy się 100 zł na otarcie łez. Zarobki powyżej minimalnej, ale szkoda nerwów.
3
xyz 2015-10-14 16:00:03
Niestety zarobki to najniższa krajowa. Premii brak, szans na podwyżkę też nie.
Do tego wszelką kawę, herbatę oczywiście we własnym zakresie, bo to za duże straty dla pracodawcy.

Nie ryzykuj, nie warto.
3
Kasa 2015-10-15 09:48:14
Co Wojtuś, skończyły sie złote czasy tyrania ludźmi? ;)
2
rafał 2016-05-14 23:05:42
aktualnie Gambit poszukuje młodszego specjalistę d/s sprzedaży @igrek oferuje stabilne zatrudnienie na mocy umowy o pracę i atrakcyjne wynagrodzenie zależne od osiąganych wyników, jak sądzę to mogą być zdecydowanie wyższe zarobki niż te o których piszesz
Zostaw swoją opinię o Gambit Sp. z o.o. Centrum Oprogramowania i Szkoleń - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gambit Sp. z o.o. Centrum Oprogramowania i Szkoleń