brak logo

Saneco Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Saneco Sp. z o.o.

pracownik 2012-02-01 20:56:48
Nie wiem człowieku kim jesteś ale z całą pewnością nie masz pojęcia o pracy w Saneco.
Firmę obecnie przejął syn założyciela i wprowadza swoje rządy.
Krótko mówiąc zaczyna eksperymentować. Już w przeszłości wyglądało to tak że handlowców oszukiwano na prowizji, nie przeprowadzano żadnych szkoleń a wymagano bardzo wiele. Dlatego też ta firma traciła z dnia na dzień cały dział sprzedaży co jest tragiczne w skutkach dla działki technicznej.
Wszystko się zapowiada ze Saneco znów straci dział kadrowy.
zainteresowany pracą 2012-06-20 12:51:16
Widzę bardzo niepokojący wpis na temat tego pracodawcy i nic na jego obronę. Jestem w trakcie starania się o stanowisko w dziale handlowym. Proszę o możliwie obiektywne opinie o firmie. Z góry dziekuję.
były pracownik 2012-10-30 06:25:57
W firmie była dosyć miła atmosfera (przynajmniej jak ja tam pracowałem) ale nie było żadnej wizji. Szef wymyślał co jakiś czas coś nowego, nawet nie strategię - w tej firmie nigdy nie było strategi sprzedaży. A pretensje były przy niskiej sprzedaży (poza sezonem). Jeśli chcesz się czegoś nauczyć to odradzam tą firmę.
M. 2012-11-29 18:50:13
Ja właśnie zacząłem tam pracować jako handlowiec - totalna porażka: zupełnie co innego było ustalane na rozmowie kwalifikacyjnej, zupełnie co innego na umowie. Nie dość że nie dali obiecanego samochodu i laptopa to jeszcze dali umowę na pół etatu (reszta pod stołem).
Co gorsze, zero wsparcia...
zainteresoawny praca 2012-12-10 17:54:22
- były pracownik : Dzięki za podpowiedź. Odniosłem podobne wrażenie po rozmowie i odpuściłem temat.
- M. : Przykro to słyszeć. Mi też wiele obiecywano, ale jak widać na obietnicach temat by się zakończył. Niestety tak często bywa w małych prywatnych firmach. Jeśli masz inne oczekiwania to warto do korporacji, najlepiej z kapitałem zagranicznym. Powodzenia!
zadowolona 2013-12-29 21:16:01
Powyższe opinie bardzo mnie zaskoczyły... pracuję w firmie od kilku miesięcy w administracji i jestem bardzo zadowolona. Jest to rodzinna firma, w której panuje miła atmosfera. Wszystkich ustaleń z rozmowy kwalifikacyjnej dotrzymano - m.in. po okresie próbnym otrzymałam 2 szkolenia (do wyboru z listy), wybrałam 'Zarządzanie czasem' i 'Excel dla zaawansowanych'. pozdrawiam
niezadowolony 2014-07-08 18:00:27
Pani zadowolonej życzę powodzenia i trzymam kciuki za to aby jej zadowolenie trwało. z mojego doświadczenia mogę powiedzieć, że ta firma oszukuje i wyzyskuje pracowników. Opinie wszystkich poza Panią zadowoloną są prawdziwe. Obietnice i ustalenia były tylko ustnie, nic na papierze. A pracodawca po kilku miesiącach tracił pamięć ... może i coś się zmieniło na chwile na lepsze ale nie oszukujmy się - ludzie się nie zmieniają, a tu kierownictwo to ci sami co wcześniej!
Pajacyk 2015-01-05 14:28:17
Myślę, że Saneco nie powinno w ten sposób podchodzić do tematu. Jeżeli chce się wprowadzić jakieś nowe ustalenie to pracownicy powinni zostać z nim należycie zaznajomieni. Sorry, ale należy się im to jak psu buda. Swoją drogą jakie teraz warunki panują w Saneco, warto byłoby tam teraz się przyjąć czy to najgorszy możliwy okres?
bazylia 2015-03-06 14:46:11
Pajacyk, a czemu według ciebie to ma niby rzekomo być jakiś gorszy okres? chcę również złożyć u nich dokumenty i podanie o pracę ale troszeczkę nie ukrywam mnie nastraszyłeś - mógłbyś proszę cię wyjaśnić dlaczego njiby obecny okres miałby być gorszy na szukanie zatrudnienia w Saneco? serdecznie pozdrawiam
mokicz 2015-03-26 03:12:59
ja bym chciał się dowiedzieć czegoś na tem pracy w saneco - możecie się podzielić informacjami jakie zainteresują człowieka któy kończy studia. Kończę studia i nie wiem co ze sobą zrobić w przyszłości. Może powiecie mi coś na temat tej pracy . wiem, że studiowanie inzynierii srodowiska chyba nie było super pomysłęm ,ale możę w firmie prodokujaćej pompy będzie łatwiej.
osod 2016-05-14 10:49:55
@alicja zgadzam się z tobą całkowicie. Na szczęście tutaj jest umowa podpisywana.
Zostaw swoją opinię o Saneco Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Saneco Sp. z o.o.