Pawbol Sp. z o.o.

Sułkowice

Opinie o Pawbol Sp. z o.o.

pegasus 2014-10-30 18:24:30
Uważajcie, jeżeli staracie się o pracę w tej firmie. Po wieloetapowych rozmowach i przesłaniu mi już papierów rekrutacyjnych (w tym skierowania na badania lekarskie) miałem zapewnienie ustne, że podpiszą ze mną umowę, ale kiedy poprosiłem o podpisaną umowę na piśmie, to zostałem poinformowany, że kończą ze mną rekrutację ze względu na mój rzekomy brak zaufania do firmy. Jeżeli lubicie takie niespodzianki, to polecam :)
10
dusza 2014-10-31 12:18:46
pegasus na jakie stanowisko aplikowałeś?
nowa 2015-09-02 22:24:11
Szukam pracy, aplikowałam do Pawbol Sp. z o.o. ale nie łatwo się tam dostać. Moja koleżanka tam pracuje i mówi, że nie zna uczciwszych pracodawców. Negatywne opinie dodaje chyba konkurencja...
3
szakal 56 2015-10-09 17:47:27
Chciałem przypomnieć,iż ludzie tworzą atmosferę do kogo pretensje?Jesli idzie o SZEFA pokażcie tego który nie wymaga od kierownictwa wyników!A co do produktu-nie nasz-sprawdż rower MIFY z NIEMIEC!Dopiero misz-masz!A Skoda to Czechy?
1
użytkownik 2015-11-28 13:02:30
nie wiem, jakie są warunki pracy, ale z tego co widzę takie same jek ich produkty. Oprawka z włącznikem na sznurku przetrzymuje 2-3 miesięcy. A podobne amerykańskie mam już od 50 lat. Żenada!!!!!
1
Mark 2016-01-08 19:33:44
Wygląd jak i jakoś rozdzielnic naprawdę na wysokim poziomie. Jedną kupiłem 4 lata temu i dalej pięknie "śmiga".
XVB 2016-02-23 11:33:42
Czy warto podjąć pracę w tej firmie? Jak wyglądają zarobki ?
KamilAndrychów 2016-08-15 07:29:30
Chciałem się dowiedzieć czy do Pawbolu potrzebują młodych iż kończę kurs z projektu uninego jako magazynier z operatorem wózka widłowego więc pytałem się o staż to nawet nie odpowiedzieli, pewnie wolą zatrudniać tych dorosłych co mają doświadczenie. Nawet znajoma z rodziny tam pracowała i pytała się znajomej koleżanki z kadry to dowiedziałem się tyle od znajomej że będzie ze stażem ciężko załatwić.
fpw 2016-08-25 21:08:26
@ Padre - tak co do zmian warunków płącowych to sie zgvadza, teraz jest miesiąc przyumowach na czas określony. a jaki jest np powód "pozbycia premii"?
Zostaw swoją opinię o Pawbol Sp. z o.o. - Sułkowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pawbol Sp. z o.o.