Pawbol Sp. z o.o.

Andrychów

Opinie o Pawbol Sp. z o.o.

pegasus 2014-10-30 18:24
Uważajcie, jeżeli staracie się o pracę w tej firmie. Po wieloetapowych rozmowach i przesłaniu mi już papierów rekrutacyjnych (w tym skierowania na badania lekarskie) miałem zapewnienie ustne, że podpiszą ze mną umowę, ale kiedy poprosiłem o podpisaną umowę na piśmie, to zostałem poinformowany, że kończą ze mną rekrutację ze względu na mój rzekomy brak zaufania do firmy. Jeżeli lubicie takie niespodzianki, to polecam :)
16
dusza 2014-10-31 12:18
pegasus na jakie stanowisko aplikowałeś?
nowa 2015-09-02 22:24
Szukam pracy, aplikowałam do Pawbol Sp. z o.o. ale nie łatwo się tam dostać. Moja koleżanka tam pracuje i mówi, że nie zna uczciwszych pracodawców. Negatywne opinie dodaje chyba konkurencja...
7
szakal 56 2015-10-09 17:47
Chciałem przypomnieć,iż ludzie tworzą atmosferę do kogo pretensje?Jesli idzie o SZEFA pokażcie tego który nie wymaga od kierownictwa wyników!A co do produktu-nie nasz-sprawdż rower MIFY z NIEMIEC!Dopiero misz-masz!A Skoda to Czechy?
2
Mark 2016-01-08 19:33
Wygląd jak i jakoś rozdzielnic naprawdę na wysokim poziomie. Jedną kupiłem 4 lata temu i dalej pięknie "śmiga".
1
XVB 2016-02-23 11:33
Czy warto podjąć pracę w tej firmie? Jak wyglądają zarobki ?
KamilAndrychów 2016-08-15 07:29
Chciałem się dowiedzieć czy do Pawbolu potrzebują młodych iż kończę kurs z projektu uninego jako magazynier z operatorem wózka widłowego więc pytałem się o staż to nawet nie odpowiedzieli, pewnie wolą zatrudniać tych dorosłych co mają doświadczenie. Nawet znajoma z rodziny tam pracowała i pytała się znajomej koleżanki z kadry to dowiedziałem się tyle od znajomej że będzie ze stażem ciężko załatwić.
fpw 2016-08-25 21:08
@ Padre - tak co do zmian warunków płącowych to sie zgvadza, teraz jest miesiąc przyumowach na czas określony. a jaki jest np powód "pozbycia premii"?
1
quella 2017-02-13 16:33
Praca dobra dla młodych żeby zdobyć doświadczenie i móc je wykorzystać gdzie indziej - za dużo lepsze wynagrodzenie! Dobrych, wieloletnich pracowników w tej firmie się nie docenia. A szkoda!
1
es 2017-02-19 22:54
@quella
Jeśli to nie tajemnica, jakie stanowisko piastowałeś w firmie? Jakie są tam warunki płacowe?
pozdr
Zostaw swoją opinię o Pawbol Sp. z o.o. - Andrychów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pawbol Sp. z o.o.