brak logo

Północna Grupa Narzędziowa Sp. z o.o.

Ostróda

Opinie o Północna Grupa Narzędziowa Sp. z o.o.

ciekawy 2014-09-30 09:40
Dlaczego nie ma żadnych informacji o tej firmie skoro istnieje jak sami podają 29 lat? Nikt w niej nie pracuje?
wlkp 2015-03-31 21:34
Dołączam się do pytania.
i ja też wlkp 2015-04-01 14:11
Pewnie kasują opinie bo taki żal.Ciężkie czasy nastały dla tych branż.Rekrutacja jak na prezesa i wymagania,a płacą 2000 brutto i dają jakieś oklejone berlingo z gps.
2
PCT 2015-11-02 08:23
Tomasz, Jakie doświadczenia masz doświadczenia w branży? Szukasz pracy??
Poznań 2016-02-16 21:40
Jest ogłoszenie na PH wielkopolskie, jeżeli ktoś był na rozmowach to niech się podzieli cennymi uwagami.
??? 2016-07-26 11:45
nie polecam, zarobki słabe, wykorzystują na maksa a płacą jakby tylko byli jedną firmą na rynku. są lepsze oferty a tu się nie zatrudniajcie
2
poznaniak 2017-01-12 00:13
Ponownie 4 ogłoszenia na zachodnią część kraju. Czyli poprzednicy około pół roku popracowali.
BoB 2017-08-24 14:04
Ciekawe opinie tylko na bakier z prawdą... większość zespołu pracuje w PGN od wielu lat... A propos
dochodów są to bzdury wyssane z palca lub innej części ciała :) Inną sprawą jest, że faktycznie trudno jest
teraz znaleźć "ogarniętego" pracownika
Zostaw swoją opinię o Północna Grupa Narzędziowa Sp. z o.o. - Ostróda
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Północna Grupa Narzędziowa Sp. z o.o.