brak logo

Traffica Sklep Tytoniowy J.Wojciechowska

Leszno

Opinie o Traffica Sklep Tytoniowy J.Wojciechowska

Halina 2012-05-21 17:24:44
Traffica sklep jak każdy inny wielkie halo lepiej niech właściciel zadba o toaletę w tym lokalu bo jego goście i stali bywalce obsikują wzdłuż i wszeż ul.NOWY RYNEK żal patrzeć SMRÓD BRÓD I NIEZAINTERESOWANIE SIĘ PROBLEMEM \"właściciela\"
Ronaldo, Mysz 2012-06-30 14:26:09
Sklep jest bardzo fajny mili ludzie ,miła obsługa dużo towaru
dawidsson 2012-06-30 15:17:50
Sklep jest miły obsługa najlepsza na świecie duży wybór towaru nigdy go nie zabraknie tu jest bardzo fajnie
chrupciu 2012-07-01 10:16:14
Sklep jest fajny obsługa też wszyscy klienci wychodzą ze sklepu zadowoleni Trafica jest dla mnie najlepszym sklepem ze wszystkich które mogą istnieć dla mnie sklep ma same +
Janka 2012-07-11 09:02:34
Tak Tak Dla was jest fajny bo na krechę dają ale jak już jesteście tak zagorzałymi fanami owego sklepu to podporządkujcie się ogólnie panującym zasadom i normom i załatwiajcie swoje potrzeby fizjologiczne tam gdzie mamusia was nauczyła czyli do WC a co do właściciela to w jego interesie jest aby was mile obsłużyć i udostępnić Wc w tym lokalu tak aby klienci tacy jak wy wracali do niego i zostawiali całe wypłaty wrzucając monetę za monętą
Anonim 2012-07-16 13:38:55
Ta Janka co to napisała to największa [usunięte przez moderatora] na świecie [usunięte przez moderatora] powinna wyjechać do Kościana i to bardzo szybko sklep jest fajny ty [usunięte przez moderatora]
Adam 2012-07-16 22:18:40
Tak się składa że znam p.JANKĘ jest starszą osobą która ma prawo wyrazić swoją opinię na forum po to ta strona została utworzona A wy guwniarki będziecie pociągnięte do odpowiedzialności karnej za to że obrażacie starszą osobę na forum wyzywając ją od [usunięte przez moderatora]. A swoją drogą to niech pan J.W.czasem zainteresuje się co w wolnych chwilach robią jego przybrane dzieci
korm 2016-05-19 18:01:25
Rozmawiałem ostatnio z kolegą na temat tego jak pracuje się w tej firmie. Mówił o nich wiele dobrego. Dla mnie w sumie wydaje się to dość dziwne jak mam być szczery.
Zostaw swoją opinię o Traffica Sklep Tytoniowy J.Wojciechowska - Leszno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Traffica Sklep Tytoniowy J.Wojciechowska