Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Giżewski Ubój i przetwórstwo indyka

Pracowałeś w firmie Giżewski Ubój i przetwórstwo indyka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bodek - 2013-08-10 15:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (11)
witam,moze ktos z Panstwa ma informacje na temat dwoch samochodow Mercedes ML sprzedawanych przez ta firme.szary i czarny.podobno sa bezwypadkowe.prosze o informacje.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bodek - 2013-08-14 16:10:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Dziekuje za informacje.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ikar - 2013-08-14 23:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
czy firma Giżewski planuje w najbliższej przyszłości powiększać kadrę? Warto z nimi rozpoczynać współpracę?
zdjecie uzytkownika
Niezadowolony - 2014-02-03 16:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [bodek - 2013-08-10 15:18:17]:
Proszę o kontakt w sprawie ML
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-09-24 09:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Niezadowolony - 2014-02-03 16:52:52]:
Witam, czy ktoś może napisać o co chodzi z tymi samochodami ma otomoto i na co uważać? Z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-10-28 18:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
chicken fighter - 2014-10-28 18:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma zajmuje się ubojem indyka a wy ciągle o tych mercach... jakaś paranoja... co mnie lampy ksenonowe obchodzą jak ja szukam pracy przy rozbiorze i patroszeniu drobiu?
zdjecie uzytkownika
chcialbym merca - 2014-12-11 12:50:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no kurcze ja sie nie dziwie ze piszecie o tych mercach ;) kazdy by przeciez chcial miec merca... ale do rzeczy zbieram na merca i czy po pracy w tym zakladzie to bedzie mi latwo uzbierac na takie cudenko ? powiem szczerze, ze chcialbym miec pewnosc ze mi sie to uda i nie bede musial sie martwic o prace
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-04-25 07:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Merce to porażka. Wszystkie opisane jako bezwypadkowe. Bzdura!!! bite z kazdej strony,. Naprawiane przez mechanika Zdzicha na warsztacie zakładu mięsnego. Firma to jedno wielkie oszustwo. zaczynając od wypłat: najniższa krajowa na papierze a pod stołem albo da dodatkową albo nie. Samochody jak ja pracowałem to przywozili i naprawiali po nawet bardzo powaznych kolizjach. Proponuję jechac z tymi samochodami do ASO ale nie w okolicy bo to kolega pana G. a najlepiej trzymac sie z daleka od tej firmy pod każdym wzgledem.
zdjecie uzytkownika
pani kasia - 2015-07-18 01:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widzę że niektórym bardziej niż na pracy zależy na marce i przebiegu samochodów, to przykre i niedojrzałe przerażająco. a swoją drogą, wiadomo że w przetwórstwie indyka nie zarobi się góry złota na produkcji i jako kierowca ale taka praca ma dużo innych zalet i benefitów, niekoniecznie przeliczalnych na pieniędze
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 08:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
Pan Bronek - 2015-08-27 08:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda że usunięte są posty niewygodne dla pracodawcy.Chodzi mi o pracę kierowców w tej firmie.Jakiś czas temu się polepszyło odnośnie godzin pracy itp-jak grupa chłopaków poszła do sądu o nadgodziny-ale teraz znowu wszystko wraca do wcześniejszej normy.Sporo było tutaj wypowiedzi a teraz czyściutko:)
zdjecie uzytkownika
miśka - 2015-08-27 11:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a weźcie już przestańcie z tymi samochodami, to nie jest najważniejsze. ja mam inne pytanie, w sierpniu miało być otwarcie ich nowego sklepu firmowego w Rawiczu na ulicy Westerplatter i zastanawiam się czy nie szukają może nowych pracowników do zatrudnienia, dajcie proszę znać kochani jak sytuacja wygląda
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Giżewski Ubój i przetwórstwo indyka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Giżewski Ubój i przetwórstwo indyka?
Zadaj pytanie
alert