Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Giżewski Ubój i przetwórstwo indyka

Pracowałeś w firmie Giżewski Ubój i przetwórstwo indyka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bodek - 2013-08-10 15:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
witam,moze ktos z Panstwa ma informacje na temat dwoch samochodow Mercedes ML sprzedawanych przez ta firme.szary i czarny.podobno sa bezwypadkowe.prosze o informacje.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bodek - 2013-08-14 16:10:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Dziekuje za informacje.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ikar - 2013-08-14 23:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
czy firma Giżewski planuje w najbliższej przyszłości powiększać kadrę? Warto z nimi rozpoczynać współpracę?
zdjecie uzytkownika
Niezadowolony - 2014-02-03 16:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [bodek - 2013-08-10 15:18:17]:
Proszę o kontakt w sprawie ML
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-09-24 09:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Niezadowolony - 2014-02-03 16:52:52]:
Witam, czy ktoś może napisać o co chodzi z tymi samochodami ma otomoto i na co uważać? Z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
chicken fighter - 2014-10-28 18:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma zajmuje się ubojem indyka a wy ciągle o tych mercach... jakaś paranoja... co mnie lampy ksenonowe obchodzą jak ja szukam pracy przy rozbiorze i patroszeniu drobiu?
zdjecie uzytkownika
chcialbym merca - 2014-12-11 12:50:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no kurcze ja sie nie dziwie ze piszecie o tych mercach ;) kazdy by przeciez chcial miec merca... ale do rzeczy zbieram na merca i czy po pracy w tym zakladzie to bedzie mi latwo uzbierac na takie cudenko ? powiem szczerze, ze chcialbym miec pewnosc ze mi sie to uda i nie bede musial sie martwic o prace
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-04-25 07:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Merce to porażka. Wszystkie opisane jako bezwypadkowe. Bzdura!!! bite z kazdej strony,. Naprawiane przez mechanika Zdzicha na warsztacie zakładu mięsnego. Firma to jedno wielkie oszustwo. zaczynając od wypłat: najniższa krajowa na papierze a pod stołem albo da dodatkową albo nie. Samochody jak ja pracowałem to przywozili i naprawiali po nawet bardzo powaznych kolizjach. Proponuję jechac z tymi samochodami do ASO ale nie w okolicy bo to kolega pana G. a najlepiej trzymac sie z daleka od tej firmy pod każdym wzgledem.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Giżewski Ubój i przetwórstwo indyka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Giżewski Ubój i przetwórstwo indyka?
Zadaj pytanie
alert