logo Ceri International

Ceri International

Łódź

Opinie o Ceri International

szczery 2013-06-12 18:48:00
W CERI mają wysokie wymagania, ale kiepsko płacą. Niektórzy ludzie są fajni, mili. Czuć jednak frustrację i lęk, gdyż każdy boi się, że jak nie "wyrobi" normy to straci pracę.
loko 2014-07-27 18:03:38
a ile teraz płacą na najniższym stanowisku?
7
krystek777 2015-03-12 07:11:51
Przyszedłem do firmy bez doświadczenia w branży, a po kilku miesiącach mam taaaaaaaaką wiedzę. Szefowie super. Praca odpowiedzialna, więc nie dla każdego. Socjal na poziomie.
5
irka3 2015-03-17 07:41:10
A czy możecie mi powiedzieć, na jakich stanowiskach można tam pfacowac? Jakie zadania?
andrey 2015-03-18 11:39:45
@irka3 Stanowiska naprawde rozne. Szukaja teraz duzo osob, takze bez doswiadczenia w branzy finansowej, jak przyjdziesz do nas na pewno wszystko Ci pokazemy, co i jak ;) Praca na wiekszosci stanowisk przy zagranicznych i polskich dokumentach bankowych. Zadania przy komputerze, czasem na wewnetrznych aplikacjach, ale bez obaw, przed jest szkolenie
Ron 2015-03-25 17:04:02
A jak najlepiej dojezdzac MPK z miasta do Ceri na zakladowej?
neo 2015-03-28 13:04:31
@Ron, z centrum dojeżdżam 96 na Zakładową, ale najlepiej wejść na stronę mpk i sprawdzić optymalną linię dla siebie. lokalizacja Zakładowej nie jest optymalna, ale dla ludzi z Olechowa, Janowa jak znalazł :) dobra praca na początek bo wymagania nie są mega wysokie na niższych stanowiskach, a jest szansa popracować, nauczyć się i przejść na wyższe, bardziej wymagające procesy co wiąże się z lepszymi pieniędzmi :) i fajna opcja dofinansowania do kursów językowych.
5
Betty 2015-04-04 11:27:47
Kochani, a powiedzcie mi co firma oferuje pracownikom oprócz pracy i wynagrodzenia? Jakieś inne korzyści? Zaczynam od czerwca (okres wypowiedzenia w obecnej pracy leci) i już się nie mogę doczekać ;) see you soon!
zm 2015-04-13 00:49:07
Betty, dobry wybór. W CERI masz dostęp do multisportu i możliwość uczestnicwta w kursach językowych na miejscu (z angielskiego czy niemieckiego). Jak ktoś się sprawdza, szybko awansuje. No i mamy jeszcze imprezy dla całej firmy.
5
daron 2015-04-16 16:32:16
Ja też zacząłem niedawno w ceri,z lekkim strachem, po to nigdy nie wiadomo jak się trafi, a i opinie słyszałem różne, Ale mogę uspokoić wszystkich zastanawiających się- jest OK. Widać, że szefowie myśla o pracownikach, a to już COŚ, praca OK -można się nauczyć nowych rzeczy, zebrac doświadczenie, a i szanse na awans podobniez są realne po jakimś czasie pracy. Napisze więcej, jak dłużej popracuje.
Monika 2015-04-21 23:22:31
A wiecie może czy zdarzają się nadgodziny? Jeśli tak czy są płatne czy tylko do odbioru?
słitas 2015-05-25 14:34:49
Na tym forum to chyba tylko hr z ceri siedzi - sztucznością wpisów czuć na kilometr.
5
Grysik 2015-06-27 12:03:18
co masz na myśli pisząc, że tylko HR siedzi? Masz inne zdanie na temat Ceri? Podziel się
1234 2015-10-06 16:18:36
Praca w sam raz dla studentów, bądź ludzi którzy mają inne plany i jakoś chcą przeczekać, multisport owszem jest jak i dofinansowanie do kursów tyle, że i tak mało osób je kończy gdyż tak czy owak odchodzą. Rotacja, nepotyzm, brak szacunku dla Ciebie i twojej pracy są na porządku dziennym.
4
MorgenStern 2015-11-05 12:59:57
hmmm... czytam pozytywne opinie i zastanawiam sie, czy mowa jest o tej samej firmie... a mam juz za soba doswiadczenie w innej lodzkiej korporacji, tam tez nie bylo kolorowo, jednak tam mialam prawo glosu i mozliwosc wplyniecia no to, w ktorym projekcie, procesie mam brac udzial. Niestety, w tym przypadku istnieja rzadzacy i podwladni.
Anka 2015-11-05 17:15:41
@MorgenStern chyba pomyłka. Ja zmieniałam zespół przy rekrutacji wewnętrznej, nie mieszaj ludziom w głowach. Bardzo cenię to doświadczenie i w poprzednim zespole i w nowym. Ludzie są świetni!
valdi91 2015-11-10 11:14:24
Ja zacząłem z lekką obawą, czy dobrze wybrałem firme, ale jest ok, płaca na czas, multisport, opieka medyczna, dobra atmosfera, jasne, że chciałoby się więcej zarabiać, ale place w lodzi sa jakie sa, na razie zbieram doświadczenie, a potem się zobaczy, czy będą lepsze możliwości w ceri czy trzeba szukac dalej.
kejpi 2015-11-16 20:37:30
@MorgenStern, nie wiem, w którym zespole byłeś / jesteś, ale z tego co się orientuje to pracownik ma prawo wypowiadania się, do tego celu służą spotkania zespołowe czy również można się umówić na rozmowę z przełożonym. A że nie zawsze nasz głos jest brany pod uwagę, to chyba normalna sprawa, nie zawsze to co dla nas jest dobre, jest dobre również dla firmy. Choć mi również udało się zmienić zespół podczas rekrutacji wewnętrznej i takich ludzi jest naprawdę sporo. Czekaj na odpowiednią chwilę, nie zniechęcaj się i będzie dobrze, a w międzyczasie warto się dokształcać :).
5
kasia1 2015-12-01 23:00:46
niskie zarobki dla specjalistów; może się coś zmieni w tej kwestii ale jeśli zbierzesz tu doświadczenie to chyba lepiej poszukać pracy na stawkach rynkowych
ktos444 2016-01-25 20:14:30
Najlepiej spytaj u źródła. Wydaje mi się, że cały rok można się zgłaszać.
takatam 2016-02-07 18:48:06
Jak to mawiają - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :)
Jak znasz niemiecki na dobrym poziomie to można sobie zapracowac na odpowiednią pensję. Ja zaczynałam od najniższego stanowiska i na poczatku slabo mi płacili ale po czasie udało mi się dostać na inny dział, moje umiejętności językowe są wykorzystywane na maxa i za tym poszła odpowiednia pensja. Atmosfera ok, ludzie spoko. Jest ok, nie ma się czego bac.
Misia 2016-07-19 07:49:28
Maciek, jaki staż? W CERI jest na pewno program praktyk letnich. Jak patrzyłam, to wymogiem nie jest doświadczenie, tylko zainteresowanie danym obszarem. Ale na ten rok nabór już chyba się skończył.
Misia 2016-07-19 07:50:03
Maciek, jaki staż? W CERI jest na pewno program praktyk letnich. Jak patrzyłam, to wymogiem nie jest doświadczenie, tylko zainteresowanie danym obszarem. Ale na ten rok nabór już chyba się skończył.
Nick 2016-07-22 07:49:32
(usunięte przez administratora) - UWAGA UWAGA to złodziejka, okradała swojego byłego pracodawcę !!!!! Obecnie pracuje w CERI
Deutsches Mädchen 2016-07-22 11:07:45
Witam, to zalezy co ma Pan/ Pani na mysli dobrze platne. Nikt z was chyba nie zdaje sobie sprawy, ze oni za 1 dzien waszej pracy dostaja ok. 150 €. Czyli policzcie sobie ile to jest w ciagu miesiaca. 150€/dzien.
Pozdrawiam.
Nick 2016-07-22 11:14:33
((usunięte przez administratora) - UWAGA UWAGA to złodziejka, okradała swojego byłego pracodawcę !!!!! Obecnie pracuje w CERI
1
Nick 2016-07-23 23:05:36
Katarzyna Kacprzyk - UWAGA UWAGA to złodziejka, okradała swojego byłego pracodawcę !!!!! Obecnie pracuje w CERI
Nick 2016-07-25 09:32:41
Katarzyna Kacprzyk - UWAGA UWAGA to złodziejka, okradała swojego byłego pracodawcę !!!!! Obecnie pracuje w CERI
Mimo 2016-07-25 13:36:59
Potrzeba im asystentów? Brzmi to dość kozacko, jakie są stawki miesięczne tutaj, powie mi ktoś jak to jest?
1
major 2016-11-08 16:24:17
2000 brutto przez Adecco. Firma nie jest zła, można trafić dużo, dużo gorzej...
Lida 2016-11-15 23:20:01
Korporacja jak każda inna. Współpracownicy z reguły w porządku, ale często pośpiech i stały stres, o którym nie mówi się na głos. Pensje raczej przeciętne, ale przy tak ogromnej odpowiedzialności za wykonywaną pracę mogą budzić frustracje.
goś 2016-11-16 13:12:10
Pracuję w Ceri od 2 lat. Wydawało mi się, że z kasą jest źle ale jednak patrząc na inne firmy jak Infosys to nie jest najgorzej. Dofinansowanie do miltisporta, karty medycznej oraz do posiłków na terenie firmy, kursy językowe. Ludzie w zespole wspaniali. Jakby większa kasa była to firma byłaby idealna.
Na początek kariery polecam!
Zostaw swoją opinię o Ceri International - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ceri International