Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis

Pracowałeś w firmie Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
oj - 2015-08-16 11:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
powaliło cię chłopie?daj se siana z tym pgr-em,jak chcesz mieć wycięte dni z zyciorysu to tam idż ,napewno zostaniesz dobrym przyjacielem pana staniszewskiego,bucha cha
zdjecie uzytkownika
bielarus - 2015-08-16 14:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest tam uwas rabota dla chlopakow ze wschodu?ja z kolegami jusz bylem na rozmowie i kazal czekac az zwolni paru kierowcow i da nam znam ,my z grodna dobre chlopaki
zdjecie uzytkownika
Wtajemniczony - 2015-08-16 17:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie dość ze bez baru na grubą kasę napierdala to jeszcze Bialorusow do pracy chce wziąc. Rudzielcu opamietaj się!
zdjecie uzytkownika
Wtajemniczony - 2015-08-16 17:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez vatu
zdjecie uzytkownika
antypajac - 2015-08-16 21:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam myślę ze nawet chińczycy nie chcieli by tu robić
zdjecie uzytkownika
---p - 2015-08-17 14:59:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedną chętna już ma buhaha małolatkę dla której porzucił rodzinę i sponsoruje...a na zebraniach opowiada że nic go z nią nie łaczy i myśli że ludzie glupi sa i nie widzą jak jej daje samochód słóżbowy i sie całuje.człowiek który nie szanuje rodziny nie nigdy nie bedzie szanował tym bardziej pracowników.ludzi traktuje przedmiotowo ale czego sie spodziewać po takim co nie wie co to szacunek..
zdjecie uzytkownika
gobel - 2015-08-18 09:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Litości....tam idą takie wały, że głowa mała, nie pracuje tam od wczoraj żeby wierzyć w te brednie wazeliniarzy.Sam znosze szefa idiote i jego przydupasów tylko z tego względu, że można nieźle dorobić. Staniszewski jest głupi i zapatrzony w niektóre osoby w firmie ślepo wierząc im we wszystko, aż sam się prosi żeby ludzie go w ch:^a robili i tak też czynią.kwestia czasu jak jego własna świta doprowadzi go do bankructwa
zdjecie uzytkownika
st.fuj - 2015-08-18 13:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak sobie myślę po kim patyczak jest taki popierdo....?pan bolek i pani halina są ok ,myslę ze to nie są jego prawdziwi rodzice i został adoptowany z jakiegoś bidula gdzie był wtedy mały i wszyscy mu dokuczali,myślę ze teraz się na wszystkich odgrywa za tą traumę z dzieciństwa
zdjecie uzytkownika
swojak - 2015-08-18 21:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Traumę to ma ale z wojska, ten człowiek się cieszy jak w firmie może poniżać, bo w życiu prywatnym kolegów ma za pieniądze, jak nie ma kasy nie ma kolegów a ludzie z zewnątrz po krótkim poznaniu śmieją mu się w twarz, małolaty to normalka Dorota, Elka i wiele innych, łapówki aby prokurator nie wszczął dochodzenia itd. Armagedon już nadchodzi ....
zdjecie uzytkownika
ziomek - 2015-08-19 21:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [swojak - 2015-08-18 21:50:15]:
A Karolina też? ;)
zdjecie uzytkownika
chi - 2015-08-20 13:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kryzysa ma wieku średniego to tak jak opryszczka za małolata przechodzi to bardzo duży procent facetów,patyczak na pewno nie jast urodziwy i inteligentny ale kaskę ma i to jego jedyny atut
zdjecie uzytkownika
trep - 2015-08-20 13:45:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie jak mu w woju docinali? Że jego rodzice się pomylili tylko raz....był gnojony i nikt go nie szanował, dlatego tak szybko odszedł. Dobrze zagospodarował odprawe, ale co z tego skoro z mordy dalej robi..... ;) i niestety brak szacunku i kolegów zawsze się będzie odbijaç, bez pieniążków byłby....ni nikim i znajomych też by znowu zabrakło
zdjecie uzytkownika
ulepek - 2015-08-20 19:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z ciekawości zaglądam tu po raz drugi. wiecie co, zamiast narzekać niech każdy z was rzuci tą robotę u tego ,,patyczaka,, , załóżcie własne biznesy, będziecie mieli kupę kasy. Dlaczego tego nie zrobicie? czy ktoś wam każe tam pracować? zmuszają was? Najlepiej narzekać. Wezcie sprawy w swoje ręce, róbcie biznesy, zarabiajcie pieniądze , a wtedy staniecie twarzą w twarz z tym ,,patyczakiem,, i (jak znam życie) okaże się waszym kumplem, bo WY też będziecie już BIZNESMENAMI. Ludzie, tak narzekacie, a zastanawiał się ktoś z Was czym się od niego różnicie? Też macie dwie ręce, dwie nogi i głowę, może niektórzy z Was są nawet przystojniejsi....A mimo wszystko to On ma firmę i kasę. Facet po prostu myśli inaczej niż WY i dlatego to Wy pracujecie u Niego a nie odwrotnie.
zdjecie uzytkownika
e tam - 2015-08-20 20:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te ulepek idz się zatrudnij do tej firmy i trochę tam popracuj a zobaczysz dlaczego ta firma ma na forum tyle negatywnych wypowiedzi tak z boku to sobie mozesz polenizować,zadna wytwórnia betonu w olsztynie nie ma takich opini jak tu,negatywnych,
zdjecie uzytkownika
ulepek - 2015-08-20 21:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale ja tam nie chcę się zatrudniać a i Wam tego nie proponuje. zacznijcie na swoim, kupcie sobie taka grószkę za parę złotych i będziecie sami u siebie panami.A nie startujecie z podkulonymi ogonami raniutko do roboty u ,,patyczaka,, robicie swoje godziny a puzniej wieczorem po piwku żale wylewacie....no chyba że to pisze ktoś ,,spuszczony,, za przewałki...
zdjecie uzytkownika
Lol - 2015-08-22 07:54:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto to jest Karolina?
zdjecie uzytkownika
Krzys - 2015-08-22 22:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten który
zdjecie uzytkownika
Krzts - 2015-08-22 22:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten który tak krytykuje, nie może założyć firmy bo jest za cienki. Nie może sie tez zatrudnić bo go zwolnili. Pozostaje jedno wejście, trzeba w ramach zemsty KRTYKOWAC. Czym więcej tym lepiej czuje sie przed sobą samym
zdjecie uzytkownika
Ty - 2015-08-23 23:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty od sosów jeździłem w rożnych firmach a ta płaci lepiej od innych ty wiesz ze mam racje ale tego nie powiesz bo cie wywalili
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-25 17:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
Maciej Andruszkiewicz - 2015-08-25 17:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ty - 2015-08-10 09:46:17]:
Dzień dobry. Dziś dowiedziałem się od znajomego nadal pracującego o komentarzu na mój temat. Otóż przykro mi ale w zasadzie mam głęboko w poważaniu te forum i tu nie siedze i nie wypisuje bzdur i nie czytam. Proszę więc się szanownie ode mnie o...dczepić. Od Zbigniewa S. sam odszedlem i otwarcie powiem że to najlepsza decyzja jaką podjąłem. Pracuję aktualnie w porządnej firmie w której ludzie są szanowani i istnieje coś takiego jak kultura pracy :) A mój obecny szef jest facetem kulturalnym, wpływowym i ma klasę więc polecam wszystkim niezadowolonym aby znaleźli sobie takie właśnie miejsce w życiu, a już z tego co widzę niejedna osoba po mnie skorzystała z powodzeniem z tego przywileju. Pozdrawiam i udanej zabawy :)
zdjecie uzytkownika
Hm - 2015-08-26 13:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może wiecie czy to prawda i kto o nadgodziny pozew zbiorowy składa chętnie bym dołączył.
zdjecie uzytkownika
bobbudowniczy - 2015-08-27 04:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Maciej Andruszkiewicz, pamiętaj że prawdomówność zawsze popłaca. Jak coś się dzieje źle to trzeba działać, tak powie Ci każdy. Zawsze jednak warto szukać jakich dobrych stron nawet w takim zatrudnieniu. Są dużą firmą produkującą beton, ale na pewno ktoś kto się zatrudnił tam po budowlańce nie mógł wyjść z pustymi rękoma.
zdjecie uzytkownika
Cisza - 2015-08-30 21:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tematy się wyczerpały ?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-31 07:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2015-08-31 07:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nieeee, 7 rano pora do pracy dalej walìc stanika po rogach i robic "najwyzszej" jakosci beton haha
zdjecie uzytkownika
zakon - 2015-09-02 18:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepsze warunki i normalne warunki pracy daje Abram i Walentynowicz. Nie szalejcie u Zbycha bo tylko nerwy tam można rozwinąć ale nie się rozwinąć. haha
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis?
Zadaj pytanie
alert