Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis

Pracowałeś w firmie Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-12-27 09:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szef wykajstrowal teraz dyrektorka i zamiast niego rzadzi swiezak co od jesieni robi. w sumie dobrze bo z nim sie da ugadac ale najgorzej ze borewicz bedzie mial wiecej wladzy bo on jest niebezpieczny teraz do niego sie trzeba dobrac.a budowlanca jak budynek zrobi to sie pozbedzie tak jak mietka, chyba frajer jest jak mysli ze boss go zostawi, nie zna go jeszcze tu sie wszystko co chwile zmienia, a od wiosny czas na żniwa
zdjecie uzytkownika
sedzia dred - 2014-12-28 11:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
panie antek powinien się pan wstydzić ja bym się sam zwolnił ale widocznie ta firma toleruje złodziejstwo jak mozna koledze z pracy taki numer wykręcić zenada
zdjecie uzytkownika
jaro - 2014-12-29 16:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sedzia dred - 2014-12-28 11:30:22]:
to chyba @sędza dred, od niedawna jednak siedzisz w tej branzy, jeśli nie wiesz i nie zdajesz sobie sprawy jakiego typu akcje mogą odchodzić w tej robocie. Ja na szczęście jeszcze nie trafiłem na tego typu sytuacje o której piszesz, jednak nie raz i nie dwa takie deale źle wychodziły ludziom wokoło mnie
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-12-29 20:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Debile :)
Do roboty albo won!!!
Nikt nie bedzie niańczył Waszych leniwych dupsk!!!!
zdjecie uzytkownika
-:) - 2015-01-01 16:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [:) - 2014-12-29 20:18:33]:
Masz rację i nie masz, gdyby świnia myślała w ten sposób o niebie myślałaby podobnie.
zdjecie uzytkownika
dostawca - 2015-01-16 12:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierowcom nie chca dac zarobic i maja karac za nadgodziny a w lato karaja jak sie nie chce mieć nadgodzin wszystko tu jest chore, szef kierownikom zabral cale premie podobno dla borewicza ponad 1000zl az zabral bo zyskow ma za malo, kierowniczka budowy gania jak psa, wyzywa co kazdy slyszy i trenuje w sposob ktory wszyscy znamy, kasjana podobno chce zwolnic itp. w firmie az huczy kazdy ma go dosc i trzyma ich tylko kasa, jak kasa sie skonczy to skonczy sie firma a kazdy gada ze zyskow nie ma i kasy moze nie byc wiec firma pod znakiem zapytania stoi, nawet szafki do szatni kazal nam stare zardzewiale wnosic, kierowniczek mial go przekonac zeby nowe kupil ale widac nie umie go przekonac, ale z drugiej strony kto umie jak cos sobie juz wymysli
zdjecie uzytkownika
oburzony - 2015-01-17 11:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kierowcy i nie tylko to na wiosne odejda do cemeksu, gwarantuja pracę na 3 lata, lepsze stafki i pżynajmniej 200 godzin ktore powinny byc minimum i spokój. Dziwie sie tez tym mlodym co tu przychodza po studiach i daja sie pomiatac, wszyscy sie z was smieja ze nie macie honoru i przy tacie nawet buty wylizecie
zdjecie uzytkownika
yeti - 2015-01-17 12:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownikow to juz 20 bylo co roku sie zmieniaja bo tata ich resetuje z tymi to samo bedzie wiec w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z nimi przyjda kolejni a kierowcom niech zaczna godnie placic to bedzie wtedy porzadek
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-01-17 12:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak takim kretynom ja Wy można cokolwiek zagwarantować?:)Wam zawsze i wszędzie jest i będzie źle.
zdjecie uzytkownika
:--- / - 2015-01-17 17:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ta opinia to samo zycie w tej firmie kazdy kazdego obraza, pracowac sie nie chce jak szef kasy nie ma to niech firme zamknie, 200 godzin dla kierowcow to powinna byc norma, a borewicza zostawcie w spokoju bo dobra robote robi u niego kazdy rowny jest a nie jak u tomka i kasjana ze ulubiency najwiecej godzin maja
zdjecie uzytkownika
wróżka - 2015-01-21 13:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzy lata szybko minie, a później zęby w beton bo kredyty trzeba spłacać !!!
zdjecie uzytkownika
Janek - 2015-01-21 17:10:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2015-01-17 12:45:42]:
Obrażasz wszystkich a nie masz odwagi się podpisać - wstydzisz się swojego nazwiska ?!!!
zdjecie uzytkownika
Hmm - 2015-02-18 21:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od pkt 8 jest OK. Do punktu 8 trochę trąca .....
zdjecie uzytkownika
gad - 2015-02-20 15:05:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jezdzilem w firmie staniszewscy gruszka i powiem tak , to co tu pisza to za malo! Nie znasz dnia ani godziny mobing , kierowcy gdy nagle e ma jezdzenia musza być c tragarzami albo zamiatac place. U konkurencji teraz pracuje i jest tu normalnie. Nie polecam pracy tu lepiej idzcie do cemexu, bosta, nawet do zablockiego!
zdjecie uzytkownika
Ty - 2015-02-20 16:24:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Chcesz pracować w firmie Staniszewscy ??? Oto rzetelne i szczere informacje o tej firmie :
1.Mają dobry sprzęt (gruszki, pompy, pompogruszki) nie można zarzucić nic w tym temacie; Warunki socjalne bliskie zeru brak poszanowania, dogrzewanie farelkami itp.
2.Pracownicy – a) kierowcy i pompiarze – fundament i mocny element firmy, totalnie niedoceniany i lekceważony ( w ujęciu taty – prości ludzie chociaż wykształcenie mają lepsze od niego).
3.Pracownicy biurowi – a)kadry super babki kompetentne; b) Księgowa i jej ludzie – fajny zgrany zespół niedoceniany przez szefa bo... dla niego to tylko kobiety...
4.Dział handlowy – dyrektor Andrzej i jego ekipa – pełna profeska
5.Dział technologiczny – Paweł, Adam i Kasjan; solidny dział
6.Operatorzy wytwórni – Wiesiek i Andrzej - 2 najlepszych w regionie. Samodzielnie opanują każdy problem.
7.Płace – dobre warunki tylko dla nielicznych. Pracownicy "fizyczni" na poziomie Olsztyna dostają słabe stawki. Biurowi również. Jedynie Kadry zarabiają nieżle aczkolwiek tylko w przypadku gdy nastuka się nadgodzin które tu nie są płacone ustawowo (stawkę zaniżają), i szef nie zabierze premii co jest stosowane nagminnie gdy ma zły humor.
zdjecie uzytkownika
Ty - 2015-02-20 16:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
8.Praca w firmie : praca w firmie Staniszewscy jest możliwa i znośna wyłącznie w okresie od marca do października gdy tzw. szef ma okres jazdy w rajdach i takie zdanie ma każdy. Wtedy go nie ma i ludzie pracują kompetentnie i spokojnie. Poza tym okresem panuje ciągły mobbing, obrazy, oszczerstwa itp. Cały Olsztyn o tym wie i coraz więcej osób się dowiaduje. Ten człowiek daje swoje dyspozycje po czym zapomina i gdy jego dziwne pomysły są zrealizowane oświadcza że to nie był jego pomysł i kara Cię finansowo hehe.Paradoks. Doszukuje się tzw. nieprawidłowości po to aby na siłę odebrać część wynagrodzenia ludziom. W firmie panuje wtedy straszna atmosfera każdy na każdego się ogląda. Złe decyzje kierownictwa lub sposób ich zachowania wobec innych są wymuszane postawą i oddziaływaniem na nich szefa. Wrogość i agresja emanuje na innych i tak oto funkcjonuje dana Firma. Szef nawet na forum uskutecznia cenzurę, a kto nie ma takiego zdania jak on (mimo że nie ma wiedzy i wykształcenia na dany temat) staje się celem ataku. Rotacja w firmie jest non stop, problemem są emocjonalne problemy szefa który nie radzi sobie ze sprawami osobistymi i przez to wyżywa się na pracownikach. Na daną chwilę nie polecam nikomu pracy w tej firmie. CENZURA NA KAŻDYM KROKU
zdjecie uzytkownika
Hmm - 2015-02-20 17:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mi brakuje tego tekstu co skasowali : Zbyszek pamiętaj :kasa misiu kasa. To prawda a teraz zwracają nam premie dzięki tym co odeszli. Może wkońcu nie będzie trzeba zimą brac urlopów albo l4 żeby przetrwać. Wczoraj podobno budowlancow pozwalnial , biedne chlopaki sa na koncu lancucha pokarmowego, Stasiek powinien rzadzić budową bo ma studia chyba nawet a stary traktuje go jak nic. choleryk moglby odpuscic juz swoje akcje. a tym co zle jest niech beda odwazni jak witek, gosia, adam maciek czy leszek i zostawcie te szopki
zdjecie uzytkownika
-:) - 2015-02-21 11:29:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie jeszcze raz zapodać to co zostało wykasowane?
zdjecie uzytkownika
adi - 2015-02-25 17:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znowu szef dogadal sie z gowork i skasowal kilka komentarzy miedzy innymi o tym ze 5 osób z kadry sie zwolnilo witek, adam, maciek, gosia, leszek. Kandydaci nie idzcie do tej pracy ani na laboranta ani na asystenke ani na zastepce kierownika. Ciagle rotacja a jak przyjdzie zima lub mniej roboty to zaczyna sie mobing i albo sam nie wytrzymasz albo cie zwolnia
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-02-25 17:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ostatnich latach : laborantów chyba z 5 w tym jedna co dobrze zbyszka zalatwila, asystentek - ok 10 pamietamy, a zastępcy kierownika - co rok co pół roku czasem nie zliczę. Skasuj to zbyszek prosze cie i tak to znowu wrzuce żeby ludzie wiedzieli a ty sie swoją postawą skompromitujesz ponownie kasując prawde
zdjecie uzytkownika
qwaszx - 2015-02-25 22:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem ludzi którzy pracują w tej firmie a ciągle narzekają.zawsze widzicie złe strony.fakt czasami może szefuncia ponoszą emocje ale co się dziwicie.milionowe obroty w zyskach jak i stratach.ogarnijcie sami całą firmę zobaczycie jakie mogą być nerwy i stresy.plus firmy i to duży to to że wypłaty zawsze są na czas. Rzadko zdarza sie że firma prywatna bez względu na zyski na czas daje pieniądze pracownikom.Poza tym sezon jeszcze się nie zaczął a szef po zwolnieniach paru osób jest spokojniejszy i potrafi dogadać sie z ludźmi.Nie krzyczy nie rzuca niczym normalnie i spokojnie tłumaczy a zawsze piszecie że poza sezonem,,tata szaleje".rada dla zrzędzących ludzi nie podoba się kajdanek nie macie zapietych.chcecie pracować sluchajcie co szef mówi i o co prosi.wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
zdjecie uzytkownika
qwaszx - 2015-02-25 23:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A z tymi postami to uprawiać ie jakieś zawody w ścigania kto więcej głupot napiszę i podkręci temat.moim zdaniem atmosfera bardzo się poprawiła ale tego nikt już nie napisze...Podstawą normalnych i zdrowych relacji w pracy jest rozmowa-dialog wtedy zawsze można dojść do porozumienia.Dla mnie firma szef ludzie tu pracujący oraz atmosfera panująca jest OK jesteśmy wizytówką szefa jak i jego firmy...
zdjecie uzytkownika
qqw - 2015-02-26 11:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Podstawa rozmowa - dialog " - w tej firmie nic takiego nie funkcjonuje. Pod publiczkę pisane każdy nowy który przyjdzie do firmy w 3 dni dowie sie jak jest a szef szczytuje w hipokryzmach. Nie ściemniaj wazeliny zobacz ze codziennie sa takie patologie
zdjecie uzytkownika
Dzieś - 2015-02-26 16:55:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień w którym Zbyszek mnie zwolnił okazał się być najlepszym dniem w moim życiu.
Jeszcze raz dziękuję :)

zdjecie uzytkownika
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO - 2015-02-26 23:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dzieś - 2015-02-26 16:55:27]:
Dla Firmy to też była zajebista ulga,bo pozbyła się nieudaczni - ka
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis?
Zadaj pytanie