Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis

Pracowałeś w firmie Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
koniu - 2015-03-14 12:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2015-03-08 17:49:27]:
Radzić potrafisz, a sam bezosobowo smucisz, jak tak ci się podoba to zajmij się pracą i nie angażuj w opinie dorosłych ludzi, uwagi kieruj do doktorka jak widzę uleczył cię.
zdjecie uzytkownika
Lizus - 2015-03-14 12:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowiek sobie nie radzi z problemami osobistymi i z samym sobą, nie potrafi panować na emocjami, dlatego wykażcie się odrobiną zrozumienia, wyciągnijcie rękę, okażcie że się staracie a zapewne zostanie to wynagrodzone, nie oczekujcie niż w zamian po prostu starajcie się zrozumieć i nadstawiajcie tyłki ........, róbcie swoje, tuszujcie i korzystajcie puki to możliwe bo każdy okręt kiedyś utonie...
zdjecie uzytkownika
kos - 2015-03-15 16:52:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz w końcu wiosna wiec prawie go nie będzie, gorzej jak z rajdów znów wróci przegrany to będzie szukał oszczędności... chociaż w tym roku siódemka więc powinien odpuścić. a tak jak było już nigdy nie będzie, póki ma jeszcze Kasjana i Borewicza to wózek się kręci, gorzej jak ich w końcu wkurzy...
zdjecie uzytkownika
znany - 2015-03-16 12:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ANDRZEJ KASJAN BOREWICZ TO PRAWDA ŻE TO DZIĘKI NIM FIRMA MA TYLE ROBOTY. A GDY ODEJDĄ MIN 50% MNIEJ BĘDZIE. TATKO ICH NIE DOCENIA WIEM ŻE ICH KONKURENCJA KUSI.
zdjecie uzytkownika
rr - 2015-03-17 10:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja sadze ze tylko z tej trojki to kasjan gornej polki - kompletny. Ogarnie swoj ogrodek oraz to co tamci w jednym palcu. Jesli go zabraknie to ta firma upadnie
zdjecie uzytkownika
rr - 2015-03-17 10:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja sadze ze tylko z tej trojki to kasjan gornej polki - kompletny. Ogarnie swoj ogrodek oraz to co tamci w jednym palcu. Jesli go zabraknie to ta firma upadnie
zdjecie uzytkownika
były - 2015-03-17 17:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasjan ogarnie, dobre. Pytanie proste za jedno piwo. Jakie było poprzednie stanowisko kasjana?
zdjecie uzytkownika
wtf - 2015-03-18 11:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasjan to fachowiec wybitny. Technologie i logistyke ma w 1 palcu. Kontakt z klientem tez. Ani andrzej ani borewicz technologi nie maja opanowanej. Kasjan to jedyny kompletny i stanik dobrze to wie ze nie ma osoby ktora go moze zastapic. Dzien w kasjan odejdzie bedzie ostatni dzien profesionalnych uslug firmy
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-03-18 13:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wybitny do wchodzenia w (usunięte przez administratora). Zbyszkowi. Ktoś chce go wynieść na ołtarze, a to tylko (usunięte przez administratora)..
zdjecie uzytkownika
Halina Staniszewska - 2015-03-18 17:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Chciałam poinformować wszystkich, którzy zamieszczają wpisy na temat opinii firmy, że nie wiedzą w jakiej firmie pracują. Moja firma pod nazwą Staniszewscy Beton Halina Staniszewska, Danuta Kulis od 2010 roku nie ma zatrudnionych żadnych pracowników.
zdjecie uzytkownika
wws - 2015-03-18 22:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W d... Zbyszkowi to Kasjan nie wchodzi a robi to mariusz solidnie po ramiona, i kilku innych. Nikt w województwie nie ma takiej wiedzy technologicznej. Na dobrej drodze do bycia wybitnym technologiem jest też Paweł co trzeba przyznać. Ale nikt poza nimi w firmie nie ma tak naprawdę pojęcia jak działa beton
zdjecie uzytkownika
kolega - 2015-03-19 06:13:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [wws - 2015-03-18 22:29:23]:
Beton to ty masz w głowie. Firma produkuje mieszankę betonową , żeby powstał beton to musi zadziałać wiele osób. A ten twój kasjanek z tą najlepszą wiedzą dał klasę na galerii ,że aż orton odszedł. Na Sprzętowej taki receptę wymyślił ,że beton wiązał 3 dni i cały Olsztyn się śmieje jaki mamy super plac. Skoro jest taki super to czemu nie poszedł gdzieś indziej pracować, pozdro wws
zdjecie uzytkownika
Olo - 2015-03-19 12:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witek G. nie pracujesz już u Stanika???!!!
zdjecie uzytkownika
chi - 2015-03-19 17:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak będzie jakaś nowa receptura na betonik to dajcie znac dla malina on juz bedzie wiedział co z tym zrobić
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-03-19 22:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To od kiedy Witek juz nie pracuje?
zdjecie uzytkownika
qaw - 2015-03-19 22:33:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
malina konkurencja tez chetnie zabierze z firmy ktora ciagle sie z niego wysmiewa. a potem stanie na maszynie operator ala muerte z technologiem za plecami i bedzie operator co ma 2 glowy 4 rece 4 nogi jeden mozg i jedne jaja
zdjecie uzytkownika
Szybki - 2015-03-21 09:16:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opserwuje co wypisujecie i przykro się robi, zero obiektywizmu,gdzie macie oczy i uszy wyglonda na to że sami trzymacie palce w ciepłych miejscach, wymieniacie trzy osoby z których dwie są bez pojęcia i wchodzą tam gdzie ciemno, ślizgają sie na plecach innych nadrabiając podp ..... . I odziwo nie jest to Kasjan. Co dofirmy to fsktycnie pracujemy w fu staniszewscy a nie staniszewscy beton natomiast pani Halina ma udziały a nazwisko curki jest w nazwie więc chyba wszyscy wiedzą o co kamanizacja. natomiast szew nasz jast przedsiębiorczy nie będąc w angli wyrobił sobie z andzejem prawo jazy angielskie - czy ktos by tak potrafił zaocznie ? Więc pytam o co kamanizacja ? Jest doprze czy zle ?
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-03-21 10:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha bo kupil nie zrobil bo poprzednie zabrali. A popieram co piszesz ze z trzech to kasjan nie doceniany. Do konkurencji nie pojdzie bo stanik msciwy jest i by go mogl zalatwic a nie przyjma go bo by stanik budowy pozabieral innym firma bo kontroluje rynek
zdjecie uzytkownika
kierowoca od wielu lat - 2015-03-22 08:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niezgadzam się z tym ,że kasjan jest dobrym technologiem faktycznie wiedzę ma przeogromną, ale czy aby być dobrym technologiem trzeba ciągle robić ,, tz wydumki" co betonowanie inny beton. Jedę z betonem do kodziejowego wyjeżdżając z w1 z odpowiednią konsystencją w Szczytnie zupa. Na drugi dzień taka sama sytuacja tylko w Szczytnie taki kluch ze ledwo gruszka się kręci. A kasjanek , to wina kierowcy niekontroluje przy załadunku. I twierdzi ze taka sama recepta. A jak nam szef na zebraniu opowiadał to u kasjana inna chemia inny cement inny kruszywa to tosamo. Maciek a Kroskowski to był technolog on rozwiązywał problemy a nie wymyślał wydumki. A to że się zmienił bo go szef odsuną a co zapomnieliscie dlaczego ma ksywe gebels jak chodził i krzyczał co robisz. Teraz niby grzeczny bo mariusza chce odsunąć i znowu sam rządzi . Tatko mu wypłatę zmiejszył chyba na 6 tyś
zdjecie uzytkownika
zły - 2015-03-23 06:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ładnie on zabrane na 6 tyś a my kierowcy niecała 2
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2015-03-23 10:36:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i co niby tyle ludzi na zwalniali i nikogo nie szukają... coś w takie zwolnienia wierzyć się nie che...
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2015-03-23 12:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZATRUDNILI GOSKE NA KONTROLERA ... KASJANEK MACZAŁA RECE JAK NIC
zdjecie uzytkownika
o co kaman - 2015-03-24 06:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Niekumam szefa zatrudniać prowodyrkę buntu.
zdjecie uzytkownika
iha - 2015-03-24 14:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takie teksty to borewicz pisze "wydumki kasjana" to jego tekst od zawsze. Hah grzesiek zdradziles sie. A co lepiej lukasza za tomka wstawic ?? Nie ta liga. Na goske tez zawsze jezdziles za plecami to teraz ladnie niech cie sprawdzi
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-03-26 17:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tym prawkiem angielskim to jest chyba tak. W RP można mieć żółte papiery i wtedy można odwalać różne rzeczy jak wyżej opisane. Niestety jest jedna dolegliwość mając żólte nie można mieć prawka. Zapewne dlatego kupili aby mieć jedno i drugie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis?
Zadaj pytanie