Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: STANISZEWSCY BETON Spółka Jawna

zdjecie uzytkownika
Laska - 2015-11-03 22:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
We wszystkich odziałach jest spoko ?
W Olsztynie różne opinie. Rozumiem że te złe nacechowanie bierze się od expracowników
Bo nie wyobrażam sobie ludzi którzy pracują w takiej atmoswerze i nie odchodzą. To byłoby dziwne. Rynek pracy w Olsztynie ma jeszcze inne oferty.
zdjecie uzytkownika
to ja - 2015-11-04 18:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U Abrama tyram od rana
zdjecie uzytkownika
bmw - 2015-11-04 18:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten z Bmw ma 300 godz wczoraj dzwonił chwalił się pytał co może być bo nie mogł cofnąć piłki. Gdzie Idt
zdjecie uzytkownika
bmw - 2015-11-04 18:37:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówił ze Abrama lubi czystą pompę i 3 godz po pracy myje Andrzej nie pilnuje ma za dużo na głowie
zdjecie uzytkownika
gb - 2015-11-04 19:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bym zwolnił ,naciąga firmę na godziny tylko ,wszyscy znają tego gamonia co ma dwie lewe ręce,jeszcze abram pozałuje ze go wziął witek juz był 100 razy lepszy od tego dupoliza,malin ma pewnie we [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i dlatego cyganka robi co chce,a to nie halo, ale zawsze we firmie musi być taka czarna owca co truje atmosferę dobrze ze się go pozbylismy u stanika niech abramy się męczą
zdjecie uzytkownika
cydwokat - 2015-11-04 22:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No tak. Jest lepszy bo ma więcej godzin i czarną betę. Zazdrość zżera. Chłop pracowity drapie godziny a wy do domu a potem płacz że mało godzin i cygan zły. To samo było na Sprzętowej. Gamoń to ten co to napisał.
Więcej jeździ starą bryką i narzeka na wsio dookoła i starą tylko popycha. Bo brak mu wyobraźni i odwagi. Leszcz. Oj cyganie miejsca to ty nie zagrzejesz tyle złośliwców wokół życia nie ułatwia. Przypominam to forum Stanika nie Abrama ☺
zdjecie uzytkownika
Do Cygana - 2015-11-04 22:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej nie przejmuj się kolego. U Stanika byłeś kierowcą u Abrama jesteś pompiarzem a jeszcze Thomas,Cemex i Bosta...Masz szanse zostać dyrektorem. Rozwijasz się i nic cię nie powstrzyma.
zdjecie uzytkownika
dosdld - 2015-11-05 10:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko jak ja pamiętam to Cygan się bogato ożenił i zasuwa żeby przed teściem wypaść xddd to nie tak , że pracowity bo BMW ma za kase od żonki xdd on nie kręci godzin-on omija dom :Pa potem wraca do chaty na koniec mesiąca i ma 270 godz + i się chwali żonie i teściom ile to nie zarabia...nie sztuką jest nawalić godzin sztuką jest mieć więcej na godzinę i zzarobić tyle samo w krótszym czasie:)zapytajcie mirusia sami czy kiedykolwiek mówił żonie , że w pracy jest tak długo bo jeździ czy dalej opowiada, że szef chcial aby został dłużej bo jest pomocny xd
zdjecie uzytkownika
do dosdld - 2015-11-05 14:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dosdld - 2015-11-05 10:09:14]:
Sądzę że masz trochę racji ale też sądzę, że zazdrość zżera innych.
zdjecie uzytkownika
To ja Miriunu - 2015-11-06 06:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mogę do was wrócić Abram mnie oszukał zrobiłem 350 godz tak ciężko pracowałem a oni wypłacili mi za 300 godz. Jak takich nazwać
zdjecie uzytkownika
draiver - 2015-11-06 08:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Laska - 2015-11-03 20:26:50]:
Strasznie nerwowy kolego jesteś, zgadzam się z tobą że o sprawach prywatnych nie powinno się pisać, więc jeżeli jesteś taki zasadniczy czemu czepiasz się mojej mamy, taty i w ogóle bliskich ? Mózg ci wypaliły dopalacze i odżywki ?, ponadto powinno się czytać ze zrozumieniem "rodzinny" to ironiczna odpowiedz na poprzednie posty , psycholog, psychiatra itp. - Wszystko to lekarze - rodzinny też i choć żałosne to jest to i zabawne. Musisz wiedzieć że to forum powinno służyć rzetelnej ocenie pracodawcy aby inni mogli korzystać a nie opluwaniu się na wzajem. Żeby udzielać lekcji innym trzeba mieć wiedzę i wykształcenie a ty jak widzę nie grzeszysz inteligencją i nie posiadasz umiejętności analitycznych, czepiasz się rodzin innych a piszesz, że takich rzeczy się nie robi - to o co tu chodzi ?. Tak jak pisałem wcześniej praca jest spoko tylko ludzie tworzą złą atmosferę, ale to widać po wpisach.
zdjecie uzytkownika
draiver - 2015-11-06 08:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powyższa odpowiedz dotyczy wpisu powyżej "Laski" sorki Laska, do ciebie nic nie mam.
zdjecie uzytkownika
, - 2015-11-06 15:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znowu paskudna cenzura usunęła kilkanaście postów - szkoda, że prawda koli w oczy i jest usuwana.
zdjecie uzytkownika
piotr77 - 2015-11-06 16:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [To ja Miriunu - 2015-11-06 06:44:42]:
No to kolego do sądu leć, jak nic ale co pamiętam to umowa jest na kwotę minimalną u Abrma wiec nie masz szans :)
zdjecie uzytkownika
obojetny - 2015-11-07 07:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie!!! dajcie już spokój. zmięcie sobie forum jak chcecie się opluwać swoimi brudami. mało interesuje to kogokolwiek , a już najmniej osoby która szuka pracy. a przecież takie jest przesłanie tego forum. OPINII O PRACODAWCY.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-11-08 12:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam pracy. Mam info że w Lubawie szukają. Jak tam jest. Czy to praca na umowe i czy wogóle warto. Prosze o prawdziwe opinie. Z góry podziękował, a drajwerom szerokości.
zdjecie uzytkownika
draiver - 2015-11-08 20:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Lubawie problemów z pracą nie powinieneś mieć, to raczej pracodawcy powinni zabiegać o kierowców i innych pracowników. Kiedyś u Pana było tak: stawka wynegocjowana za podstawę, za nadgodziny skromny dodatek do stawki godzinowej ale nie są to 50 siatki i setki. Wypłata na czas bez żadnych ściem, w zależności jak se wynegocjujesz (za bardzo nie masz wpływu) część wypłaty pod stołem i premia, idziesz na zwolnienie to cierpisz finansowo, no ale nie zatrudniasz się po to aby iść na zwolnienie. W każdym bądź razie nie stracisz a praktyki chwycisz.
zdjecie uzytkownika
Ryba - 2015-11-09 11:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O ile ktoś nie rzuci Ci rybą w twarz... :)
zdjecie uzytkownika
... - 2015-11-09 22:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to rybol jakiś ?
zdjecie uzytkownika
poszukujący - 2015-11-13 09:13:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pokierowałbym ..... nie macie wolnego wakatu ?
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-11-19 20:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niebardzo. To koniec sezonu. Na wiosne próbuj. Warto.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-11-27 04:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@poszukujący niestety nie ma nic w aktualnej ofercie, sprawdzałem, bo sam bym sobie u nich popracował. Bardzo dobra firma. Polecam.
zdjecie uzytkownika
1 - 2015-12-10 07:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że metody szefa są niekonwencjonalne i bardzo skuteczne. W końcu jest porządek.
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2015-12-10 15:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Paweł to szkoda że nie ma niczego aktualnego, też szukam pracy w tej branży, lubię bardzo, ale no co zrobić jak nie ma, dajcie znać jak się coś pojawi
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-12-20 18:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nie sprawadzales na ich stronie lub nie masz nikogo znajmowego @Maniek by popytac czy szukaja kogos na zakładzie, ja niestety nic nie wiem,nie pomoge
zdjecie uzytkownika
1 - 2015-12-27 08:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Marek jak nie wiesz to po co zabierasz głos ? Dajcie znać czy atmosfera znormalniała u Was i czy warto się starać, przecież cały czas prowadzicie rekrutacje bo niby ludzie odchodzą i to ci najstarsi fachowcy pytanie czy to prawda i dlaczego odchodzą ?
zdjecie uzytkownika
Moo - 2015-12-28 16:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No bo po to są fora, żeby zabierać głos @1 już nie bądź taki przemądrzały. Moim zdaniem jeśli branża nie jest Ci obca, to warto się nią zainteresować, zwłaszcza, że tutaj dobrze płacą
zdjecie uzytkownika
jaro - 2015-12-31 21:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim. Widać , że firma ma na siebie pomysł na przyszłe lata . Oby tylko poprawili w pewien sposób organizacje pracy i nie bedzie do czego się przyczepić
zdjecie uzytkownika
bee - 2016-01-10 09:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przemek dlaczego?
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2016-01-20 19:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to wielka szkoda @marek że nic nie wiesz, bo wydajesz się być sensownym gościem, znalazłem natomiast gdzie wysłać CV i to robię w tym momencie już teraz
zdjecie uzytkownika
Kris - 2016-01-26 09:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam :) jestem nowy i mam pytanie odnosnie pracy kierowcy :) jakim sprzetem sie jezdzi ? jakie trasy ? itp. no i zarobki czy sa w miare ?? Dziekuje
zdjecie uzytkownika
Jojo - 2016-01-30 10:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kris - 2016-01-26 09:11:40]:
@kris nie dowiesz się prawy, na forum została nałożona cenzura przez właściciela firmy ....
zdjecie uzytkownika
marekf - 2016-02-21 17:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka cenzura @Jojo myslalem, że lata70 juz dawno za nami :) może powiesz nam jaka jest prawda na temat firmy? bo wcześniej żadnych negatywów nie wyczytałem
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-02-24 18:39:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem nie warto.
Chyba, że człowiek ma nóż na gardle(rodzina, kredyt itp.)
- Średnia płaca,
- słaba atmosfera,
- nerwowo na każdym kroku,
Sam fakt nałożenia cenzury o czymś świadczy.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-02-25 10:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, zauważyłem , że szukają tam laboranta betonu . napiszcie co to za praca, jaka płac atmosfera na tym dziale i ogólnie jak jest wasza opinia o tym dziale?
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
geog - 2016-02-25 10:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
zauważyłem , że potrzebują tam pracownika do laboratorium betonowego, czy ktoś mi może napisać jaka atmosfera panuje na tym dziale , jacy są tam ludzie , ile można zarobić , jakie umowy dają ogólnie jakieś rzetelne info...
Dziękuję i Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
:-) - 2016-02-29 19:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Laborant to praca jak wszędzie jeżeli nie masz innej propozycji to nic nie tracisz zawsze trochę popracujesz i coś tam zarobisz (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
rezekla - 2016-03-17 21:28:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, hej od jakiegoś czasu obserwuję oferty STANISZEWSCY BETON Spółka Jawna i neistety nadal nic :( czy ktoś coś słyszał, żeby ruszała w tej firmie rekrutacja??
zdjecie uzytkownika
:-) - 2016-03-18 21:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rezekla - 2016-03-17 21:28:18]:
Cały czas rekrutują, muszą zastępować tych co odchodzą, a jedynie jednostki powracają
zdjecie uzytkownika
purek - 2016-03-19 21:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
:-), chyab jednak się mylisz, bo ja nigdzie nie widze od nich ofert pracy. Nie wydaje mi sie, by ludzie stad czesto odchodzili, podobno warunki sa całkiem ok, dobra atmosfera jest i nie ma rotacji.
zdjecie uzytkownika
:-) - 2016-03-21 17:49:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zatem na co czekasz, ruszaj do boju, idzie wiosna i zapotrzebowanie na ludzi - powodzenia. Daj znać jak ci tam. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
lemik - 2016-03-22 09:54:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma nie poszukuje nowych pracowników @ :-) na stronie podają, że -- w tej chwili nasz team jest w komplecie.Jeżeli uważasz że możesz do nas dołączyć prześlij CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny
zdjecie uzytkownika
marek - 2016-05-01 11:38:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że te wasze powyższe komentarze mają jakieś ukryte znaczenie, którego aż boję się domyślać. Nie widzę co prawda teraz ofert zatrudnienia, ale zamierzam zgłosić się w kolejnej rekrutacji. Możecie mi powiedzieć, jak mniej więcej wygląda tutaj wynagrodzenie?
zdjecie uzytkownika
kanno - 2016-05-08 10:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem na jakie stanowisko @marek planujesz się zatrudnić do tej firmy, no ale musisz na bieżąco sprawdzać, wiem, że atmosfera jest przyjazna, pieniądze na czas no i chyba gwarantują pracownikowi umowę o pracę
zdjecie uzytkownika
henio - 2016-05-20 18:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Purek. Żenujące, jak nisko trzeba upaść, żeby pisać opinie o swojej firmie żeby tylko ją wybielić. Rotacji faktycznie nie ma, tylko 80 % pracowników Abrama to byli Staniszewskich.
zdjecie uzytkownika
e tam - 2016-05-22 09:31:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
u abrama tez się robi bajzel kosa nie panuje podobno,zostawi go pewnie jak patyczaka bucha cha,
zdjecie uzytkownika
@ - 2016-05-23 10:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@e tam a czy to przypadkiem nie patyczak zwolnił kosę ? A nie kosa zostawił patyczaka.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-05-24 18:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O pracy w tej firmie mógłbym rzec - W życiu nie można nieć wszystkiego. Ale można spotkać kogoś, dzięki komu cała reszta przestanie mieć znaczenie.
zdjecie uzytkownika
e tam - 2016-05-27 08:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kogóz ty tam spotkałes poeto? wrózkę z czarodziejską kulą?
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-05-30 09:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [e tam - 2016-05-27 08:22:03]:
Spotkałem doktora, który mnie wyleczył i uświadomił, że pracodawca ma zawsze rację, może poniżać i z błotem mieszać a pracownik ma siedzieć cicho i wykonywać bezsensowne zadania np. jak produkcja bloczka, który później trzeba mielić itp.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie STANISZEWSCY BETON Spółka Jawna!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STANISZEWSCY BETON Spółka Jawna
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert