Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis

Pracowałeś w firmie Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
i - 2015-04-29 20:37:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ksiazke by napisac o tym wszystkim zatytuował bym to tak zycie w pgr ale bez krow i mleka trzoda tam jest
zdjecie uzytkownika
spostrzegawczy - 2015-04-30 18:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-04-28 22:32:44]:
Ani zastępca kierownika wytwórni, ani zastępca warsztatu nie są to stałe etaty, od wielu lat nie znalazł się taki, który spełniłby wymagania Rudego. Ale po to są wyzwania aby je podejmować, jeżeli nie masz żadnej ciekawszej wydumki na oku, próbuj, albo się zwolnisz albo wytrwasz w co szczerze, chociaż cię nie znam i bez urazy wątpię. Chyba że praca w ostródzie to dasz radę tylko z Andrzejem trzymać musisz i nie możesz jego kreatywności dostrzegać.
zdjecie uzytkownika
przycisk - 2015-04-30 18:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u andrzeja da sie wytrwać tylko nie zadawaj pytan i nie proboj sie wychylac przed niego tak jak te jego przydupasy, w olsztynie nie ma szans jesli nie umiesz kopac dolkow od pierwszego dnia pod innymi, najlepiej jak bys unikal szefa jak borewicz kiedy przyjedzie to znikac to sie utrzymasz bez szkod a jak nie to chyba musialbys byc jakims cyborgiem na pilota zeby przetrwac
zdjecie uzytkownika
1 - 2015-05-01 09:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie właz w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chłopie ulice bym wolał zamiatać niz tam pracować
zdjecie uzytkownika
1qw - 2015-05-02 08:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
łoo wkońcu ktoś prawdę napisał. stanik pewnie zaplaci zeby to portal skasowal jak zawsze. nie wiem czemu tą firmą nie zajmie się państwowa inspekcja pracy powinni pozakładać podłuchy żeby zobaczyć jak ludzi się traktuje
zdjecie uzytkownika
chi - 2015-05-02 18:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
lepiej zjesc karkówkę z grila dla pajaca strzelić z gila
zdjecie uzytkownika
Niki - 2015-05-02 22:10:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakas kontrola chyba z inspekcji w tamtym roku była i nic nie zdziałała, więc wszysko chula w jak najlepszym porządku. A tak w ogóle to gdzie cenzura, czyżby szefuncio i informatorzy przysneli ? Żeby takie żeczy o tak porządnęj firmie pisać to w głowie się nie mieści jak człowiek człowiekowi ....
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-05-03 08:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kim jest ten Andrzej którego tak wszyscy chwalą - czy to ktoś ważny ?
zdjecie uzytkownika
q - 2015-05-03 12:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Andrzej jest Dyrektorem Działu Handlowego, Kierownikiem węzła w Ostródzie, Filarem tej Firmy.
zdjecie uzytkownika
huhek - 2015-05-03 12:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
andrzej to dyrektor handlowy ktory jako jedyny potrafi tak zakrecic stanika ze obrywaja inni. tak jak borewicz opowiadal nam ze andrzej na wakacjach z szefem nosi mu torbe i lata po drinki, za ktore ten potem mu nie zwraca i dlatego ma takie chody
zdjecie uzytkownika
wuku - 2015-05-03 20:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a są jakieś szanse żeby w tej firmie być podwykonawcą jak ma się wywrotkę ?? jak tak to jakie są stawki ?? 200-300zł na dzień da się wyciągnąć jako podwykonawca ??
zdjecie uzytkownika
ees - 2015-05-09 09:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
roboty sie otworzyly , tata nie przeszkadza wkoncu i mozna nareszcie pracowac :P szkoda ze tak nie jest caly rok
zdjecie uzytkownika
rekruter - 2015-05-12 17:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kochani kierowcy i operatorzy pompy, jeżeli bylibyście zainteresowani zmianą pracy to podrzućcie info jakie warunki by was zadowoliły, żeby zmienić firmę.
zdjecie uzytkownika
MY - 2015-05-13 21:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko oni? Daj namiary
zdjecie uzytkownika
PAPA - 2015-05-15 22:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gwarantuję miskę ryżu i plastikowe sztućce. Proszę nie pytać o nadgodziny bo u mnie to norma -dodaję papierowy talerzyk. Pozdrawiam Was naiwne ćwoki. Papa Smerf
zdjecie uzytkownika
west - 2015-05-16 12:16:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dasz 18 zł za godzinę plus nadgodziny płacone ustawowo a nie jak tu to pisz numer i z miejsca odrazu idę jako operator pompy lub pompogruszki
zdjecie uzytkownika
rekruter - 2015-05-16 21:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie zatrudniam, ciągle piszecie, że jest tak źle, że nie wiecie co dziecku powiedzieć..., że nie ma pracy itd. Więc jest ogłoszenie, chciałem sprawdzić czy w postach prawdę piszecie, okazuje się, że nie jest jednak aż tak źle, tylko wasza natura jest pokrętna i skłonna do narzekania. Prezes ma rację że posty obejmuje cenzurą, skoro nie są prawdzie ........... .
zdjecie uzytkownika
chi - 2015-05-17 09:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niech fenix powstanie z popiołu a beton stanika zaleje cały świat bucha cha
zdjecie uzytkownika
zxc - 2015-05-18 14:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Był "Muerte" był porządek. Zabrakło "Muerte" zrobił się bałagan.
zdjecie uzytkownika
cxz - 2015-05-18 20:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rekruter - 2015-05-16 21:29:20]:
oczywiscie nie wszystkie opinie sa prawdziwe.Niektore sa mocno wyolbrzymione. Tak naprawde to znajda sie trzy osoby ktore w kolo pisza te same bzdury bo sprawia im to satysfakcje, ale niektore tematy sa calkiem powazne. jest mnostwo dziwnych tematow , watkow , problemow , spraw ktore mozna byloby opisac ale po co? co komu pomoze siedzenie przed komputerem zeby wyrazic swoja opinie na jakis temat. ludzie po pracy zajmuja sie domem, rodzina.prace zostawiaja w pracy.a ty robisz jakies eksperymenty. kazdy z pracownikow mialby do powiedzenia cos negatywnego na temat firmy ale po co? kazdy wie jak jest. pracowac musimy i tyle.
zdjecie uzytkownika
qwqq - 2015-05-20 22:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdyby każdy miał się wypowiedzieć co myśli to stanik by zwolnił całą firmę. tak naprawdę nikt go nie lubi a wszyscy znoszą bo chcą pracować. kierownictwo w pracy włazi mu w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo ma dobry hajs, a za plecami plują na niego za to jak się do nich zwraca kiedy wpada w swoje stany napadowe. kierowcom to wisi co on tam pluje , jedynie jesteśmy zawiedzeni że jeśli człowiek po tylu latach przychodzi po podwyżkę to stary zaora w głowie tak że nie chce się już o podwyżce myśleć. i wez z nim gadaj. nie liczy się żadne poświęcenie ile byś nie pracował
zdjecie uzytkownika
NAIWNY - 2015-05-21 20:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"RUSZY BUDOWA DROGI DOSTANIECIE PODWYZKI"OFICJALNIE TAK MOWILI. NIELICZNI MOGA NA COS LICZYC. NOWY KIEROWCA NA STARCIE DOSTAJE TYLE CO TEN KTORY PRACUJE KILKA SEZONOW.NIE LICZY SIE DOSWIADCZENIE CZY UMIEJETNOSCI. WYSTARCZY DOBRZE SIE USTAWIC A BEDZIESZ NIETYKALNY.
zdjecie uzytkownika
Franek - 2015-05-25 20:53:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się nie ma co się lubi to trzeba na to zapie***lać,,,
zdjecie uzytkownika
rtk - 2015-05-26 22:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podwyżki stanik da ale sobie do swojej kieszenie tak jak w zime krzyczał ze bedzie zadowolony jak jego kieszen bedzie pelna kazdy to slyszal
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-05-28 22:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Twierdzicie, że każdy kierownik w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] włazi staremu... Jest chyba w tej firmie trzech, a na pewno dwóch, którzy potrafią się postawić i wyrazić swoje zdanie. Andrzej i Paweł, którego to Andrzej wprowadził do firmy. Chłopak ma podobno zajebistą wiedzę przewyższa innych ciołków o czym za każdym razem tata mówi...Ale każdy kto ma wiedzę i komu jest tu źle i ma swój rozum idzie tam gdzie lepiej płacą za tą wiedzę. Wszyscy mieli nadzieję, że z przyjściem sezonu się wszystko uspokoi lecz jest coraz gorzej i na lepsze czasy nie macie co liczyć. Jeżeli masz poczucie własnej wartości i honor to z uśmiechem na twarzy odejdziesz z bagna, a jeżeli jeste [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za jaką ma nas wszystkich samozwańczy najlepszy biznesmen to będziesz kiwał główką i dawał się dymać i zabierać sobie kasę z wypłaty.
Pozdrawiam wszystkie fałszywe osoby w firmie.
W tej firmie jedno powiedzenie jest na czasie
" Umiesz liczyć... Licz na siebie"!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis?
Zadaj pytanie
alert