Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis

Pracowałeś w firmie Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
1 - 2015-07-19 14:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [. - 2015-07-13 20:12:50]:
zajmis się durniu czym innym i nie wchodz i nie pisz juz na tym forum idz do koscioła to ci tam twój głupi baniak tym popiołem posypią
zdjecie uzytkownika
były - 2015-07-19 15:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze ze starzy pracownicy do abrama uciekli przynajmiej normalny pracodawca z tego co słyszałem i sprzęt ma fajny patyczak to się chowa ze swoją kulturą
zdjecie uzytkownika
. - 2015-07-19 20:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [1 - 2015-07-19 14:19:40]:
Miałeś podciągnąć ortografię i styl, w kościele sypią ale dla Twojej informacji to nie ten okres, ja Ciebie nie obrażam więc wykaż trochę kultury i też tak się zachowaj i podrzuć coś na temat tego co pod posadzką się znajduje oraz w silosach pod plandekami.
Jeżeli masz chociaż odrobinę odwagi cywilnej, a twojego honoru psy po śmietnikach nie ciągają, to jak używasz słów uważanych powszechnie za obraźliwe proszę podpisz się abym wiedział kto to czyni. A ja już mnie poobrażasz to proszę o info czemu ten temat tak Cię drazni ?
zdjecie uzytkownika
szeryf - 2015-07-20 09:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem pyskatego zbigniewa konkurencja krajowego formatu jak cemex, bosta, thomas powinna udupic za skakanie. Tylko ze... w zasadzie te firmy leja na warminsko mazurskie i dzieki ich lasce zbych moze cos ugrywac
zdjecie uzytkownika
były - 2015-07-20 10:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szeryf - 2015-07-20 09:31:16]:
tak jak mówisz,patyczak to mały pikuś z tamtymi,podobno nawet nowych gruszek nie odebrał z serwisu bo nie ma kto nimi jezdzić ludzie juz do niego się nie pchają na kierowców,
zdjecie uzytkownika
???? - 2015-07-20 14:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sie tak wtrące z tymi popiołami ,moze jestes kolego inteligentny ale chyba inaczej pieprzysz o tych popiołach w kółko i to samo mama ci chyba go sypała do herbatki zamiast cukru jak byłes mały i masz z dziecinstwa jakies urojenia popiołowe,zamknij się w pokoiku i pobaw się lalkami to terapia dla ciebie a i wez wypij herbatkę ale bez popiołu cukier jest lepszy
zdjecie uzytkownika
50 cent - 2015-07-20 20:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam gdzieś popioły, niech oddadzą mi kasę za nadgodziny 100 i 50.na każdej umowie o pracę jest zapis o wypłacaniu ustawowych stawek za nadgodziny,a nie + 3zł.w tej kwestii też ktoś będzie miał jakieś halo
halo?
zdjecie uzytkownika
adwersa - 2015-07-20 22:29:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DOKŁADNIE !!! W TEJ FIRMIE NA MAXA OKRADAJĄ PRACOWNIKA. ZAMIAST PŁACIĆ NADGODZINY TAK JAK USTAWA PRZEWIDUJE TO PŁACĄ +3 ZŁ DO KAŻDEJ NADGODZINY CZYLI CZY MASZ 10ZŁ NA GODZINE CZY 20 ZŁ NA GODZINE TO NADGODZINA JEST PŁATNA O 3ZŁ WIĘCEJ NIŻ ZWYKŁA STAWKA !!!! A JAK KTOŚ NIE CHCE ROBIĆ NADGODZIN TO Z MIEJSCA GADKA ŻE DO WIDZENIA !!!
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2015-07-21 18:22:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli jest tak źle to nie możecie zgłosić się do PIP - u ?
Tylko narzekacie i obrażacie innych - jak jest źle to trzeba pracę zmienić.
zdjecie uzytkownika
:-) - 2015-07-21 20:05:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PIP-y to ci z małymi jajami co ciągle biadolą na tym forum. Do Tesco na kasie robić a nie ciężarówką jeździć sieroty!
zdjecie uzytkownika
Leroy - 2015-07-21 20:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obrońcy Rudego zaczynają szczekac .Całe szczęście ze niektórzy pomyśleli i zabezpieczyli się wydrukami z GPS.,mają ksero godzinowek itp. PIP nie jest odpowiednią instytucją bo dają małe kary i nic dla pracownika,najlepszy jest pozew do sądu pracy,wówczas można odzyskać do 3lat wstecz kasę za niewypłacone nadgodziny i zabrane bezpodstawnie premie.
zdjecie uzytkownika
Biedul - 2015-07-21 22:35:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To takie gadanie! Pip nic nie pomoże taki to kraj. Zbigniew S. ma kupe kasy i dobrego adwokata i prędzej człowiek się wykończy niż wygra. Trzeba naprawde zebrać grupę i nagłośnić sprawę wtedy może nawet jego funfel Grzymowicz mu nie pomoże już... KOSA był najinteligentniejszym pracownikiem jaki mu się trafił może Zbyszek puknie sie w głowe i go przeprosi, bo jak nie to straci faceta z takimi znajomościami nawet większymi niż on sam. Ale za to Kasjan teraz bedzie miał troche luzu bo Zbigniew założe się teraz jest przesraszony jak nigdy bo tylko już Kasjan, Borewicz i Paweł machinę pchają do przodu...
zdjecie uzytkownika
. - 2015-07-22 12:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kosę przeprosi?chyba snisz,ten patyczak jest za gburowaty na takie gesty, on ma zawsze rację reszta to murzyni do roboty i ponizania
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2015-07-22 13:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Musi przeprosic Kose a potem udac ze to on go przeprosil bo inaczej skompromituje sie tracac z wlasnej pychy dyrektora. Niech Mariuszka wezmie na dyrektora to coraz lepiej bedzie go obgadywal i wysmiewal jak dla kosy nie chcial ufac.
zdjecie uzytkownika
kierman z lancuchem - 2015-07-23 20:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie wy mata natgodziny? chopy jak nowy drajwerzy to maja po 23 godz na tydzien i za godz 12 zl ,policzta sobie ci co kapuja to maja wiecej roboty a tak siedzita i czekata na tel od szefa pozdrawjam kumatych drajwerow z olsztyna i okolic bajooo
zdjecie uzytkownika
nie dobrze - 2015-07-24 09:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [. - 2015-07-22 12:59:40]:
pchają do przodu? bucha cha,palczasty jest we strachu,paweł lachę kładzie, borewicz donosiciel po mac donaldach i zapiekankach woli jezdzić niedługo pęknie od tego zarcia, a machina to się prowadzi dzięki tomkowi i wieśkowi chociaz wcale od tego nie są
zdjecie uzytkownika
bekowniś - 2015-07-24 22:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
12 zl mają na poczatek ale to chyba nie tak zle miec doswiadczenie w cv z tej firmy polataja pojda gdzie indziej a w papierach jest ze jezdzili i tyle:P a wy ile macie 14 zl chyba a pompiarze 17???dobrze pamietam?? i macie płacone za cokolwiek bylebyscie w pracy byli i nie musi jezdzic kawka papierosek a godziny leca trafi sie lot to lecisz w sumie nawet lepiej bo robisz co lubisz i jeztes poza firma:) spojrz na stawili lasek w biurze..sadzisz ze 2 tys wyciagna??? bo watpie ,,,,
zdjecie uzytkownika
Majkowski won - 2015-07-25 09:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kudłaty przestań tu pisać wylewać swoje żale pisz se na forum meblowym, mleczarskim, o piekarni swojej a nie tu. A no tak to stanika wina że nigdzie nie zagrzejesz miejsca. A zdziwiony pan Majkowski że wiem ze piszesz. Wstyd.
zdjecie uzytkownika
.. - 2015-07-25 10:17:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Majkowski won - 2015-07-25 09:11:44]:
kudłaty ?fajną dałeś mi ksywkę podobno taki kiedyś pracował u stanika,mogę ci podpowiedzieć kolego ze dalej tu robię ale juz niedługo,szkoda nerwów i zdrowia,pozdrawiam pana kowalczyka,najnormalniejszy w tej firmie
zdjecie uzytkownika
dobre - 2015-07-25 12:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kowalczyk najnormalniejszy bucha cha. Mało tu chyba pracujesz. Popytaj starych kierowców. Ramba jak płacił za przepały łopaty czemu nie pracuje. Ja zabierał za nic wszystkim.
zdjecie uzytkownika
... - 2015-07-25 12:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt nie jest idealny mnie on tam nie zawadza i zadnej krzywdy mi nie zrobił,
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-07-25 14:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie już nic nie jest normalne... i raczej nigdy już nie będzie. Odejście Pawła, Andrzeja, Jarka i kilku innych ludzi nic nie zmieni bo Stanik nie przyzna się do błędu i nigdy nie powie, że to jego wina. Przecież Paweł i Jarek zwolnili się z winy Andrzeja HAHAHAHA ręce i nogi opadają. A wszyscy marudni kierowcy, którym tak źle. Zmieńcie pracę jak Wam nie pasuje nikt was na siłę nie trzyma. Kilka osób już pokazało, że jak nie widać szansy na poprawę to się zmienia pracę i na dobre im to wyszło. "Weźcie się do pracy, a nie tylko marudzicie"
zdjecie uzytkownika
śmieszne - 2015-07-27 08:26:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tomek prowadzi dobre żarty. Tylko swoich pupili po znajomości a ja znowu wolne. Siedzi tam i ściemnia ciekawe dlaczego on jest ciągle na 6:00 nawet jak nie ma roboty
zdjecie uzytkownika
brawo - 2015-07-27 08:30:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nareszcie ktoś pojechał z tym bazyliszkiem może zacznie normalne i sprawiedliwie ustawiać.
zdjecie uzytkownika
pierwszy - 2015-07-27 21:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zginęło sporo wpisów, kto i na czy wniosek to usuwa ? Czyżby ktoś się czegoś obawiał ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis?
Zadaj pytanie
alert