Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis

Pracowałeś w firmie Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wytrwały - 2014-03-27 11:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
.. ostry zawodnik takich lubię, w olsztynie - Kasjan - jeden dzień z nim rozmawiałem wydawał się wymagający ale wporzo na pierwszy rzut oka. NAJWIĘKSZY MINUS FIRMY - Jeśli sprawdzacie ludzi to po wstępnych dwóch rozmowach zatrudniajcie jak się powinno na 3 miesiące próbne a poznacie wtedy pracownika w dobrych i złych dniach i w sytuacji jak się już zaaklimatyzuje, bo ludzie nie mają czasu rozrzucać pojedynczych dni w nadziei na znalezienie sztabki złota. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Henio - 2014-03-31 22:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli nie potrafiłeś wynegocjować sobie wynagrodzenia za okres próby to i tak nie nadawałeś się na osobę do kierowania ludźmi. Dla osoby doświadczonej wynagrodzenie na takim stanowisku powinno zaczynać się od 4 tysi dlaczego cenicie się tak tanio. NIE ZANIŻAJCIE STAWEK. Nie wystarczy wydrukować pytania z internetu i bez pojęcia i zrozumienia je zadawać, a tak robi chwalony przez Ciebie (usunięte przez administratora). Dla mnie jest to chłopiec bez pojęcia, który cwaniakuje a według opinii podwładnych to kombinator okradający klientów i szefa swojego. Co innego (usunięte przez administratora)to człowiek z charakterem posiadający wiedzę. (usunięte przez administratora)Doświadczeni nie chcą pracować tam a nowi bez doświadczenia ceniący się na 1500 zł mogą zdobyć doświadczenie które jak widać jest im potrzebne.
zdjecie uzytkownika
Zbigniew Staniszewski - 2014-04-01 20:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Wszystkich
Z tej strony Zbigniew Staniszewski. Proszę nie szkalować pracowników firmy bez powodu, nie nastąpiła żadna kradzież ze strony p. Andrzeja, zatrudnienie każdego pracownika odbywa się na zasadzie dwustronnych rozmów a firma nie zatrudnia "na czarno". Co do nieprawdziwych wypowiedzi szkalujących firmę i moją osobę przypominam o odpowiedzialności karnej jaka spoczywa na jej autorach, zaś osoby ambitne i kreatywne zapraszam do składania aplikacji na stanowiska w toczących się procesach rekrutacyjnych. W firmie pracuje wielu pracowników z kilku a nawet kilkunastoletnim stażem stanowiąc trzon zespołu i to ich opinii o firmie proszę posłuchać
zdjecie uzytkownika
nie jest dobrze - 2014-04-05 08:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzon zespołu?(usunięte przez administratora)szkoda bo lubię tą robotę i zawsze dawałem sobię radę ,nawet pomagałem świezakom bo tak powinno być podzielić się swoim doświadczeniem a nie smiać z człowieka(usunięte przez administratora),pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
P - 2014-06-22 21:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest ok ale polityka do kitu ponieważ na stanowiskach kierowniczych jest nacisk na ciągłą rotację jak w grze komputerowej zatrudniają dwóch kierowników a po jakimś czasie zwalniają słabszego i tak w kolko lepszy wygrywa (tak przynajmniej mówią), nie ma przez to stabilności zatrudnienia w firmie i nie można się przez to rozwinąć. Pracowałem jako kierownik w innych firmach i tam był nacisk na rozwój i na wdrożenie się we wszystkie możliwe aspekty. Tutaj chodzi o politykę i o to kto dla szefa lepszy bajer wciśnie żeby się pokazać a umowę do końca jeden na 50 może wypełni bo przeważnie dostanie wypowiedzenie. Nowy nie ma szans na przebicie się jeśli nie zna kogoś z kadry wcześniej bo inaczej mu świnię podłożą i będą przenosić z filii do filii aż do zwolnienia. Firma europejska, polityka bliskowchodnia. Szef ok ale z tego co się w firmie dzieje za jego plecami w skali od 1 do 10 to wie tylko 5/10. Są grupki i każdy to powie. Wiem z autopsji i z opowieści poprzedników.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Paulo Coelho - 2014-06-24 16:16:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Is­tnieją dwa rodza­je głupców - ta­cy, których łat­wo zas­traszyć i przes­tają działać, i ta­cy, którzy sądzą, że zdołają cze­goś do­konać, gdy zas­traszą innych.
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2014-07-04 15:21:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzien dobry, poszukuje pracy jako kierownik. Jestem rodowitym Olsztynianinem i nie chciałbym zmieniać swojego miejsca zamieszkania. Mam doświadczenie jako kierownik w firmie usługowej. Interesuje mnie stała długa współpraca z nowym pracodawcą. czytając wcześniejsze opinie może być z tym ciężko, bo rotacja na stanowiskach kierowniczych jest spora. ale ja bym chciał to wykorzystać i wskoczyć na takie miejsce, a potem już tak łatwo nie stracić tego miejsca. Orientuje się któryś z użytkowników czy prowadzona jest aktualnie rekrutacja? oprocz tego interesuje mnie forma zatrudnienia jaka oferowana jest kierownikom, czy jest to umowa o prace czy innego rodzaju umowa.
zdjecie uzytkownika
przyszły,obecny,przeszły - 2014-07-08 21:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
składaj papiery,pracuj i nie wnikaj. Takie wpisy świadczą tylko o tym, że możesz być za ciotowaty.
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2014-07-09 16:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wypraszam sobie takie określenia. chciałbym najpierw uzyskać opinii od kogoś kto już tam pracował i ma doświadczenie, a nie słuchać tylko jednej strony, która na pewno wszystko ładnie przedstawi. wolę to sobie skonfrontować i porównać i wyciągnąć wnioski. Nie chcę się pakować niepotrzebnie w miejsce gdzie nie zawitam na długo.
zdjecie uzytkownika
OK - 2014-07-17 16:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierownik - 2014-07-09 16:46:34]:
Pracujesz obecnie i chcesz zmienić czy jesteś bez pracy i chcesz pracować?
zdjecie uzytkownika
Nie dupoliz - 2014-07-30 20:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem wypocin ludzi, którzy tu wypisują. Niby chcą, ale nie wiedzą czego. Potrzeba jest przyjąć pracowników, którzy są zdecydowani i konkretni, a nie gorzkie żale babci Stefani. Z takimi ciotami są tylko same problemy bo trzeba przyciskać do cyca itp. Obecna ekipa jest poukładana i takich ludzi powinno się docenić, a nie szukać wyskrobków którzy rezygnują po kilku stresujących chwilach. Trochę więcej nakładów na obecną kadrę i obroty wzrosną 0 30 %
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2014-08-04 12:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OK, właściwie to jeszcze pracuje, ale to na pewno omoje dni są już policzone w poprzedniej pracy i szukam czegoś w okolicy innego gdzie mógłbym się załapać spokojnie i żeby nie spotkało mnie to co teraz, czyli zła atmosfera, która potem jak się okazało spowodowana jest słabymi wynikami firmy i na tę chwilę bardzo to źle wygląda. co do przyjęć pracowników to czasem warto wprowadzić moim zdaniem jakaś świeża krew, która będzie chciała robić jeszcze lepiej i jeszcze więcej. Tylko teraz jest w tym problem, ponieważ z tego co wiem wiele ludzi nie traktuje swojej pracy poważnie i robi wszystko tylko, żeby zrobić minimum. albo tak jak napisałeś rezygnują po jakichkolwiek stresach, bo nie są do tego przyzwyczajeni. jak dla mnie z doświadczenia wiem, że warto doceniać starych dobrych i doświadczonych pracowników, ale też dawać szansę młodym. Zgadzacie się ze mną?
zdjecie uzytkownika
OK - 2014-08-05 08:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierownik - 2014-08-04 12:27:59]:
Jeżeli jesteś na wylocie to powinieneś spróbować, jeżeli nie jesteś to stracisz pracę i pozostaniesz bez.Dupoliz pisze ciekawe rzeczy. No cóż atmosfera nigdy nie była ciekawa, młodzi ludzie odchodzą, a właściwie otrzymują sygnały żeby odejść, no cóż a stres jest wszędzie ale najważniejsze jest źródło stresu.
Krótko mówiąc jeżeli nie masz nic do stracenia powinieneś spróbować, w przeciwnym razie dałbym sobie spokój oczywiście jeżeli czujesz się silny na rynku pracy to też próbuj to zawsze nowe wyzwania i doświadczenia.
powodzenia.
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2014-08-26 18:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki za podpowiedź OK. Chyba nie pozostaje nic innego jak spróbować. Sam sobie opinie wyrobię i może się nawet tutaj z tym z wami podzielę. Lubię nowe wyzwania i dosyć mam poprzedniej pracy. tylko potrzebuję konkretnie pozytywnego zajęcia, które da mi wyżyć na godnym poziomie, żębym się nie musiał o nic martwić
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2014-09-15 08:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cisza jak makiem zasiał, należałoby wnioskować, że albo się poprawiło, albo zostali zwolnieni Ci którzy pisali lub zastraszenie okazało się skuteczne.
A tak naprawdę jaki jest powód ?
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-09-15 09:35:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powód jest taki, że... szkoda czcionki na pisanie o tej firmie...
zdjecie uzytkownika
nic nie wiem - 2014-09-15 16:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja totalnie nie wiem nic o tej firmie oprócz tego co tutaj przeczytałem. tak na prawdę przydałby się jakieś konkretne informacje albo relacja pracownika. bo tak to można mieć tylko domysły, a jeśli nie warto wspólpracować toteż warto wiedzieć dlaczego, bez argumentów to każdy może wszystko napisać - takie moje zdanie.
zdjecie uzytkownika
Kazio - 2014-10-09 07:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nic nie wiem - 2014-09-15 16:53:11]:
Jeżeli nic nie wiesz to powinieneś cicho siedzieć na tyłku i głosu nie zabierać. Gdybyś wykazał się odrobiną inteligencji, oraz umiejętnością czytania ze zrozumieniem - to cechy których zawsze ci brakowało - to nie wypisywałbyś takich głupot.
zdjecie uzytkownika
proszę państwa - 2014-10-09 17:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
EJ nie przesadzajmy, jak ktoś czegoś nie wie to lepiej jak pyta a nie udaje, że wie wszystko i się tym chwali. Kazio jak dla mnie przesadziłeś z tym wszystkim co napisałeś. Mam ostatnio coraz więcej przykładów, że ci co tak na wszystkich narzekają to sami nie są idealni i tylko tak z siebie zrzucają podejrzenia o głupie zachowania.
zdjecie uzytkownika
Kazio - 2014-10-10 20:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [proszę państwa - 2014-10-09 17:21:44]:
Zgadzam się z tobą w 100 %, że ci co na wszystkich narzekają to sami nie są idealni ..... i swoją nieporadność życiową zrzucają na innych nie okazując im szacunku, godności itd. "nic nie wiem" napisał, że przydałyby się konkretne informacje lub relacja pracownika to ja pytam co jest powyżej ? stąd moje uwagi.
zdjecie uzytkownika
??? - 2014-10-22 18:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zbigniew Staniszewski - 2014-04-01 20:28:14]:
Ja jeszcze bym dodał, że może to potwierdzić kilkadziesiąt osób które pracowały na tak zwaną próbę i po niej nie otrzymali ani pracy ani ..... . A pan o którym jest mowa to faktycznie prawy człowiek i może to potwierdzić paru poprzednich pracodawców, a baraki itp. zmontował w piwnicy z oszczędności zaoszczędzonych przy budowie s7.
zdjecie uzytkownika
jakitaki - 2014-10-23 20:40:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) boli że Tata do czegoś doszedł?!!!do roboty darmozjazdy!!!
zdjecie uzytkownika
!!! - 2014-10-24 08:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jakitaki - 2014-10-23 20:40:41]:
Wyssałeś to z mlekiem Matki ? Do szkoły - ortografii się uczyć!
zdjecie uzytkownika
dzwonim - 2014-10-27 18:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gwarantowanie pracy powinno chyba być przez panstwo gdzies zapisane, bo teraz jak szukam pracy to wszyscy tylko szukają i narzekają nikt nic nie ma. może wyjściem jest to, żęby zrobić panstwoe zaklady? a tak szczerze powiem zgodnie z moim sercem, ze ludzie narzekacie ale niestety sami mnie nie zatrudnicie a bardzo zaluje tego
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-12-14 03:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Olsztyn ul.Sprzętowa jeśli chodzi o kierowników to bada [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zwłaszcza kierownik budowy! Nie polecam bo skończysz w psychiatryku!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis?
Zadaj pytanie
x