STANISZEWSCY BETON Spółka Jawna

Olsztyn

Opinie o STANISZEWSCY BETON Spółka Jawna

draiver 2015-11-06 08:44:05
Strasznie nerwowy kolego jesteś, zgadzam się z tobą że o sprawach prywatnych nie powinno się pisać, więc jeżeli jesteś taki zasadniczy czemu czepiasz się mojej mamy, taty i w ogóle bliskich ? Mózg ci wypaliły dopalacze i odżywki ?, ponadto powinno się czytać ze zrozumieniem "rodzinny" to ironiczna odpowiedz na poprzednie posty , psycholog, psychiatra itp. - Wszystko to lekarze - rodzinny też i choć żałosne to jest to i zabawne. Musisz wiedzieć że to forum powinno służyć rzetelnej ocenie pracodawcy aby inni mogli korzystać a nie opluwaniu się na wzajem. Żeby udzielać lekcji innym trzeba mieć wiedzę i wykształcenie a ty jak widzę nie grzeszysz inteligencją i nie posiadasz umiejętności analitycznych, czepiasz się rodzin innych a piszesz, że takich rzeczy się nie robi - to o co tu chodzi ?. Tak jak pisałem wcześniej praca jest spoko tylko ludzie tworzą złą atmosferę, ale to widać po wpisach.
draiver 2015-11-06 08:46:16
Powyższa odpowiedz dotyczy wpisu powyżej "Laski" sorki Laska, do ciebie nic nie mam.
, 2015-11-06 15:37:49
Znowu paskudna cenzura usunęła kilkanaście postów - szkoda, że prawda koli w oczy i jest usuwana.
piotr77 2015-11-06 16:42:49
No to kolego do sądu leć, jak nic ale co pamiętam to umowa jest na kwotę minimalną u Abrma wiec nie masz szans :)
obojetny 2015-11-07 07:22:55
ludzie!!! dajcie już spokój. zmięcie sobie forum jak chcecie się opluwać swoimi brudami. mało interesuje to kogokolwiek , a już najmniej osoby która szuka pracy. a przecież takie jest przesłanie tego forum. OPINII O PRACODAWCY.
kierowca 2015-11-08 12:51:53
Szukam pracy. Mam info że w Lubawie szukają. Jak tam jest. Czy to praca na umowe i czy wogóle warto. Prosze o prawdziwe opinie. Z góry podziękował, a drajwerom szerokości.
draiver 2015-11-08 20:27:26
W Lubawie problemów z pracą nie powinieneś mieć, to raczej pracodawcy powinni zabiegać o kierowców i innych pracowników. Kiedyś u Pana było tak: stawka wynegocjowana za podstawę, za nadgodziny skromny dodatek do stawki godzinowej ale nie są to 50 siatki i setki. Wypłata na czas bez żadnych ściem, w zależności jak se wynegocjujesz (za bardzo nie masz wpływu) część wypłaty pod stołem i premia, idziesz na zwolnienie to cierpisz finansowo, no ale nie zatrudniasz się po to aby iść na zwolnienie. W każdym bądź razie nie stracisz a praktyki chwycisz.
Ryba 2015-11-09 11:05:36
O ile ktoś nie rzuci Ci rybą w twarz... :)
... 2015-11-09 22:26:44
Co to rybol jakiś ?
poszukujący 2015-11-13 09:13:44
Pokierowałbym ..... nie macie wolnego wakatu ?
kierowca 2015-11-19 20:46:07
Niebardzo. To koniec sezonu. Na wiosne próbuj. Warto.
1 2015-12-10 07:34:44
Widzę że metody szefa są niekonwencjonalne i bardzo skuteczne. W końcu jest porządek.
1 2015-12-27 08:44:26
@Marek jak nie wiesz to po co zabierasz głos ? Dajcie znać czy atmosfera znormalniała u Was i czy warto się starać, przecież cały czas prowadzicie rekrutacje bo niby ludzie odchodzą i to ci najstarsi fachowcy pytanie czy to prawda i dlaczego odchodzą ?
bee 2016-01-10 09:51:18
przemek dlaczego?
Kris 2016-01-26 09:11:40
Witam :) jestem nowy i mam pytanie odnosnie pracy kierowcy :) jakim sprzetem sie jezdzi ? jakie trasy ? itp. no i zarobki czy sa w miare ?? Dziekuje
2
Jojo 2016-01-30 10:20:55
@kris nie dowiesz się prawy, na forum została nałożona cenzura przez właściciela firmy ....
były pracownik 2016-02-24 18:39:31
Moim zdaniem nie warto.
Chyba, że człowiek ma nóż na gardle(rodzina, kredyt itp.)
- Średnia płaca,
- słaba atmosfera,
- nerwowo na każdym kroku,
Sam fakt nałożenia cenzury o czymś świadczy.
1
Paweł 2016-02-25 10:39:55
Witam, zauważyłem , że szukają tam laboranta betonu . napiszcie co to za praca, jaka płac atmosfera na tym dziale i ogólnie jak jest wasza opinia o tym dziale?
Pozdrawiam
geog 2016-02-25 10:47:53
Witam,
zauważyłem , że potrzebują tam pracownika do laboratorium betonowego, czy ktoś mi może napisać jaka atmosfera panuje na tym dziale , jacy są tam ludzie , ile można zarobić , jakie umowy dają ogólnie jakieś rzetelne info...
Dziękuję i Pozdrawiam
:-) 2016-02-29 19:20:01
Laborant to praca jak wszędzie jeżeli nie masz innej propozycji to nic nie tracisz zawsze trochę popracujesz i coś tam zarobisz (usunięte przez administratora)
2
:-) 2016-03-18 21:29:56
Cały czas rekrutują, muszą zastępować tych co odchodzą, a jedynie jednostki powracają
:-) 2016-03-21 17:49:18
Zatem na co czekasz, ruszaj do boju, idzie wiosna i zapotrzebowanie na ludzi - powodzenia. Daj znać jak ci tam. (usunięte przez administratora)
ja 2016-05-24 18:58:02
O pracy w tej firmie mógłbym rzec - W życiu nie można nieć wszystkiego. Ale można spotkać kogoś, dzięki komu cała reszta przestanie mieć znaczenie.
e tam 2016-05-27 08:22:03
a kogóz ty tam spotkałes poeto? wrózkę z czarodziejską kulą?
-..- 2016-06-08 18:12:43
Żenujący teks, żenująca praca, żenujący szef, żenująca atmosfera itd. I nie ważne jest ilu odeszło tylko dlaczego.
white 2016-06-10 10:40:00
Będę się starał o robotę jako kierowca u Abrama. Te zdjęcia są prawdziwe ? Serio takie furki sobie sprawił? Ma sporo godzin nastukane za fajerą, ale nie w takim sprzęcie :) Pewnie leasing, ale prezentuje się ładnie - ktoś się orientuje czy to prawdziwe foty ?
3
... 2016-06-10 22:33:49
Do White: zdjęcia prawie prawdziwe. Ale fury stare. Niedawno jeździły stare niebieskie złomy po mieście. Po tygodniu wyglądały już jak nowe. Nie wiesz ile może zdziałać lakier? Ale w środku nadal złom. Więc dasz sobie radę haja
-.- 2016-06-15 09:29:33
White pomyliłeś fora.(usunięte przez administratora)Tyle godzin masz na stukane a nie znasz się na samochodach. A jak myślisz takim za gotówkę jeździ się lepiej niż tym w leasingu ?
ziom 2016-07-11 19:41:06
kudłata wracaj z powrotem gamonioji tu troche
ciasny wiesiek 2016-07-14 20:11:17
Taaa kudlaty to sie nadaje ale pod sklep hehe
kolega 2016-07-15 11:15:23
za siebie nie wylewa ale dobry jest,robil swoją robote tylko jak odszedł to wszyscy na niego gadacie ze taki i owaki, najlepsi z najlepszych ja tam do kudłacza nic nie mam,sami z nim piliscie koledzy za dyche
jojo 2016-07-19 07:39:58
@marekf ty też jesteś podstawiony bo od negatywów aż się roi trzeba przejrzeć wszystkie.
Strzelec 2016-07-25 10:59:36
Jeśli ktoś jest zainteresowany pracą w laboratorium betonu, to moja opinia jest taka - NIE POLECAM !! Może i jest umowa o pracę, stawka 10 zł/h (chyba że coś się zmieniło). Ale atmosfera... wieczna nerwówka, kierowniczek nic nie wytłumaczy, tylko pobieżnie i na szybko, i pretensje, że "świeżak" nie ogarnia, "... że przecież to banalnie proste rzeczy, jak teraz nie dajesz rady to co będzie później". Jasnowidzem nie jestem, nie znam się na wszystkim, wystarczyło wytłumaczyć. Bluzgi na porządku dziennym, po zwróceniu uwagi, dzień spokoju, później znowu to samo. Zero szacunku do pracownika ( cały czas mówię o kierowniczku labu ). Facet ma pojęcie o robocie ale zerowe jeśli chodzi o zarządzanie ludźmi i współpracę. Kierowcy też niechętnie współpracują, wieczne poganianie, krzyki. Rozumiem ich też gonią terminy ale jeśli ktoś jest 2 dzień i w sumie raz widział jak i co się robi, to odrobina wyrozumiałości by się przydała...
1
tobi 2016-07-27 21:03:37
Znowu sam dla siebie to żenujące, powinieneś przyjąć na klatę konstruktywną krytykę i nie mówić, że pada deszcz kiedy ci plują w twarz. Zapytaj pierwszą napotkaną osobę pracującą u pana to ci powie co o tym myśli, albo posłuchaj radia...
tobi 2016-07-28 19:24:11
Wiesz to dziwne bo ja też pracuję i to niezadowolenie widzę, jeżeli jest tak fajnie jak piszesz to może po prostu zdejmij cenzurę z forum i wówczas się przekonamy co ludzie piszą - tego nie zrobisz bo wiesz co będzie pisane już to kiedyś przerabialiśmy. To, że jest źle wcale nie oznacza, że gdzieś indziej jest lepiej, jednego nie można powiedzieć, kasa zawsze na czas jest. Zastraszenie, tyranizm itp też. Każdemu powiem, że jeżeli musi się gdzieś zatrzymać to niech próbuje, jeżeli ma inny wybór niech idzie tam.
tobi 2016-08-02 19:11:03
@marek jak piszę o szczegółach to wpisy nie ukazują się, wiesz może dlaczego ?
Batman 2016-08-05 20:49:01
Nikt nie jest zobowiązany aby kogoś lubić, ale istnieje pewna rzecz o której warto pamiętać... SZACUNEK!!
trojak 2016-08-06 21:45:53
Masz rację ale tylko tutaj bo jest CENZURA!!!! Zdejmij ją doktorku to świat pozna prawdę... hahaha
:/ 2016-08-07 11:25:19
chodzą słuchy, że ( usunięte przez administratora ) dostał propozycję powrotu
:-) 2016-08-10 09:12:18
przypadkiem podsłyszałem, że Kosa ma wrócić - coś wiecie na ten temat ?
Ja 2016-08-16 17:12:01
A jak wieziesz pierwszą gruchę do klienta w której masz 10 metrów to ile wylejesz u klienta ?
Czy ktoś liczy mniej ?
Halo 2016-09-12 19:32:50
Po prostu zacznij myśleć i nie rób nic co wpływa na negatywne wyrażanie woli na temat firmy, wówczas nie będziesz musiał zgrywać nierozgarniętego, który niby nic nie rozumie a stara się podciągnąć wizerunek w szczeniacki sposób. Jak się płaci za reklamę to można mieć wpływ na to co się ukaże do przeczytania, niemniej prawda jest tylko jedna i wszyscy ją znają.
hdhzh 2016-09-14 05:37:55
na ich stronie też jest film reklamowy :) tyle , że część pracowników z tego filmu już nie pracuje...
goń się 2016-09-21 17:39:33
w sumie to ich strona internetowa jest trochę nie aktualna hehe, gdzie ten profesjonalizm
. 2016-09-25 15:18:51
cygan do was wraca? abram go wywalił?
Tatuś 2016-09-30 06:54:34
Jak wam nie pasuje to zapraszam do Abrama tam jest pełen profesjonalizm hehe
dzik 2016-10-10 10:25:44
tu jest cenzura, wiec szkoda pisać. może na ich stronie na facebooku nie ma cenzury. warto spróbować.
yo 2016-10-21 11:34:39
Kogo to sef stanik tak wyszkolił, że opinie pisze sam o swojej firmie zmieniając jedynie nik, z przykrością muszę stwierdzić iż nie ma w tym za grosz praawdy i faktycznie prcując tu jest się kimś ..................... kimś innym niż sobą...... :-)
SAHARA 2016-11-29 23:18:07
Witam wszystkich na tym forum .
Moja opinia jest następująca :
Każdy jest kowalem swojego losu nikt wam nie zabraniał otworzyć takiej firmy . Spróbojcie tego waszym zdaniem łatwego chleba a z pewnością zrozumiecie podejście waszego szefa do większości tematów. Jeśli ktoś z Was krytyków otworzy taką firme zatrudniajac 100 osób i zapłaci za 170 godzin w miesiącu 5000 zł dla każdej z tych osób i utrzyma z każdą z nich relacje niemal rodzinne to składam cv .
Prawda jest taka ze nie ma możliwości a już na pewno w Polsce posiadać takiej firmy w której każdy będzie zadowolony oraz gotów oddać nerkę dla swojego szefa.
Znam waszego szefa nie od dziś wiele razem przeżyliśmy dobrego i złego ale z biegiem lat mogę powiedzieć tylko jedno wielki szacunek za to co osiągną .
Większość z Was nie widziała i nie ma pojęcie ile musiał poświęcić dla tej firmy ile wyrzeczeń z jego strony dzięki którym macie stale i stabilne złotówki co miesiąc.
Nikt wam nie broni zmienić pracy jeśli z obecnej jesteście niezadowoleni ale godząc się na takie warunki nie macie prawa krytykować bo skoro pracujecie w tej firmie to nie jest jeszcze tak źle a Polakowi jeszcze nikt nigdy nie dogodził.Pozdrawiam.
SAHARA 2016-11-29 23:21:40
Witam wszystkich na tym forum .
Moja opinia jest następująca :
Każdy jest kowalem swojego losu nikt wam nie zabraniał otworzyć takiej firmy . Spróbojcie tego waszym zdaniem łatwego chleba a z pewnością zrozumiecie podejście waszego szefa do większości tematów. Jeśli ktoś z Was krytyków otworzy taką firme zatrudniajac 100 osób i zapłaci za 170 godzin w miesiącu 5000 zł dla każdej z tych osób i utrzyma z każdą z nich relacje niemal rodzinne to składam cv .
Prawda jest taka ze nie ma możliwości a już na pewno w Polsce posiadać takiej firmy w której każdy będzie zadowolony oraz gotów oddać nerkę dla swojego szefa.
Znam waszego szefa nie od dziś wiele razem przeżyliśmy dobrego i złego ale z biegiem lat mogę powiedzieć tylko jedno wielki szacunek za to co osiągną .
Większość z Was nie widziała i nie ma pojęcie ile musiał poświęcić dla tej firmy ile wyrzeczeń z jego strony dzięki którym macie stale i stabilne złotówki co miesiąc.
Nikt wam nie broni zmienić pracy jeśli z obecnej jesteście niezadowoleni ale godząc się na takie warunki nie macie prawa krytykować bo skoro pracujecie w tej firmie to nie jest jeszcze tak źle a Polakowi jeszcze nikt nigdy nie dogodził.Pozdrawiam.

1
Zostaw swoją opinię o STANISZEWSCY BETON Spółka Jawna - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STANISZEWSCY BETON Spółka Jawna