Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis

Pracowałeś w firmie Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-06-25 18:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozwalnial Stanik paru baranów i siedza i smaruja w necie ,teraz tylko po ip sprawy zalozyc i odszkodowania o szkalowanie firmy pozdrawiam idiotow pismakow
zdjecie uzytkownika
karmi - 2015-06-25 22:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stanika to do sądu trzeba podać za mobbing i za psychiczne znęcanie się nad ludźmi. chciałbym aby kiedyś tak jak do kobiet w firmie podskoczyl do borewicza. napewno to by mu płazem nie uszło..
zdjecie uzytkownika
biegly sadowy - 2015-06-26 08:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale wy glupki jestescie. Jesli on was poniewiera obraza to idzcie na policje i po temacie. A jak nie macie odwagi to zamknijcie sie i do roboty juz
zdjecie uzytkownika
kolega - 2015-06-26 10:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra rada dla pana kowalczyka tak od serca,z pana wiedzą i wogule jest pan inteligentna bestią bym się dawno zwolnił z tej firmy i poszedł do konkurencji odpocznie pan tam psychicznie bo tu się pan niedługo wykonczy a szkoda by było,przez tego pajaca jak pana traktuje cierpi pan i pana rodzina, co jest wazniejsze ta firma co cały olsztyn z niej wali,staniszewski juz nie jednego człowieka wykonczył ale przyjdzie czas i na niego kij ma dwa konce, szkoda zeby taki człowiek jak pan się zmarnował
zdjecie uzytkownika
tentegomosc - 2015-06-26 15:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Popieram kolege. Panie Kasjan patrz pan jak pana nie szanuje juz tu nikt. Smieja sie wszyscy. Zal mi byc tego swiadkiem pomimo swoich wad uwazam ze jestes madry facet ale gdzie masz jajka?? Kazdy w branzy cie zna i tobie akurat stanio nie zamknie drogi nigdzie bo ludzie cie cenia. Przez kogo masz pan problemy w rodzinie? Wlasnie przez ta prace serce dla zbyszka oddales a on je spalil. Badz facet rzuc to i zobaczysz wtedy to stanik bedzie biegal za toba i prosil przyjdzie taki czas
zdjecie uzytkownika
WIOŚ - 2015-06-26 21:02:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kochani nie należy nikomu ubliżać, jeżeli popiół został wsypany pod posadzkę to odpad trzeba usunąć z pod posadzki i poprawnie zutylizować. Jeżeli macie dowody a zwłaszcza Ty Pinki skontaktuj się z Maciejem i anonimowo prześlij na niżej podany adres zdjęcia i skan zapisków tzn. skąd były dostawy, kto przywoził itp. - to wszystko o czym pisałeś wcześniej. Po otrzymaniu tych danych zajmiemy się problemem. A oto adres wiosolsztyn@wp.pl.
zdjecie uzytkownika
przyjaciel - 2015-06-26 23:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram poprzedników. Kasjan chłopie jesteś najmądrzejszy z tej firmy nikt ci nie dorasta tam do pięt w aspekcie betonu. Podnieś się z kolan i znajdź lepszą pracę nie możesz dawać sobą ciągle pomiatać dla tego patyczaka. uwierz w siebie ! i nie ufaj nikomu bo jadą na ciebie za plecami nawet twoi niby zaufani po to aby plusy załapać u patyczka...
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-06-27 11:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Adres nie jest dobry, ktoś z firmy chce sprawdzić kto i co napisze. Prawidłowe adresy są na stronie http://www.wios.olsztyn.pl/ Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kibic - 2015-06-27 22:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stanik musi wygrac rajd warmiński i wygra bo w konkurencji same cieniaki poza hołkiem który jedzie treningowo... jeśli tym razem znów nie wygra to wstyd bo fure ma mega.
zdjecie uzytkownika
kibol - 2015-06-28 19:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i wygrał :P :P :P cała firma się cieszy bo nie będzię ucinania premi po nieudanych zawodach !!! jejejeje gitara
zdjecie uzytkownika
. - 2015-06-29 15:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wygrał bo z przedszkolakami jezdził to mu się fuksnęło
zdjecie uzytkownika
. - 2015-06-30 10:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wczoraj oglądałem tvn turbo raport zrobili wywiad z wszystkimi rajdowcami rajdu warminskiego a na koncu programu tylko powiedzieli ze patyczak wygrał chi,nawet tam go juz nie lubią
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-07-01 18:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzisiaj zostalem podpiepszony przez swoich kierowcow ze pije kawe z dziewczyna z kopalnii jakis zazdrosnik to zrobil co za firma szok ,jak ci frajerze nie pasi cos to podejdz do mnie man tga nr 53
zdjecie uzytkownika
niuniek - 2015-07-01 21:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wierzę w to co wypisujecie to jakiś sen, przecież tak się nie dzieje, wierutne brednie piszecie, a nasz szew jest najlepszy i dobrze kieruje firmom a i jeździ nie najgorzej i wygra każdy rajd z każdym - bo jest najlepszy, a te popioły to jakieś brednie nikt nic wywrotami nie przywoził, piszcie prawdę i nie ujmujcie naszemu chlebodawcy. Zapraszam nowych na rozmowy naprawę warto.
zdjecie uzytkownika
motorsport - 2015-07-02 08:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest spoko.... ale wowczas kiedy zbyszka nie ma. Wtedy nikt nikogo nie oczernia i ludzie sie usmiechaja. A gdy jest to zaczyna sie meka bo on sie nudzi i lubi robic zadyme jak slabe dziecko ktore z racji tego ze jest slabe to zneca sie i neka najslabszych.
zdjecie uzytkownika
Oooooooooo - 2015-07-02 18:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
He he handlowca też pogonil?kto następny?
zdjecie uzytkownika
. - 2015-07-03 15:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Motorsport ma trochę racji z tym że ten kto sobie w życiu codziennym nie radzi i jest niedowartościowany a koledzy z nim się nie liczyli i nie mógł narzucić nikomu swojej woli to w pracy na stanowisku kierowniczym ma władzę i chlubi się tym iż wszyscy przed nim drżą. Na ulicy wyśmiewają a w pracy się boją i to jest to samo dowartościowanie się i swojej pozycji. A kto wygra RP ?
zdjecie uzytkownika
Jarek Tyburski - 2015-07-03 18:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jeden z ostatnich wpisów odebrałem do mojej osoby, ale chciałbym uspokoić Wasze obawy i ostudzić emocje. PAN Zbyszek nie podziękował mi za współpracę, tylko ja w cywilizowany sposób zakończyłem pracę. Z racji tego, że dostałem propozycje pracy w innej firmie z lepszym wynagrodzeniem to poprostu z niej skorzystalem. Mam prośbę do osób udzielających się na tym forum, proszę nie wypowiadać się w moim imieniu. Pozdrawiam Jarek Tyburski.
zdjecie uzytkownika
zigi - 2015-07-03 23:25:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jarek nie masz honoru. Liczysz ze tym magicznym ruchem ugrasz u stanika lepsza kase tak jak zrobila to goska i kilka innych osób. Nie chcesz sobie zamykac powrotu a za plecami na zbyszka codziennie jechales nawet u klienta wiec nie badz hipokryta. Na miejscu twojego nowego pracodawcy gleboko bym sie zastanowil czy chwilowe zatrudnienie u niego nie przynesie m strat po tym jak zabierzesz klientow i wrocisz do Zbyszka...
zdjecie uzytkownika
WRC - 2015-07-04 08:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zigi zazdrość wylewa ci się uszami, że ludzie sobie radzą a ty buraku jesteś skazany na wieczność na niewolę w pomaranczarni.
zdjecie uzytkownika
chi - 2015-07-04 09:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolor pomarańczowy jest bardzo hu...y
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-07-04 16:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czemu sie tak pchacie na kronowie i łapce ? robicie siare
zdjecie uzytkownika
Lou - 2015-07-04 20:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siara to logo tej firmy. Pasożyty, lenie, sprzedawczyki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i inne gnidy to domena tej pseudo firmy.
zdjecie uzytkownika
madox - 2015-07-04 22:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Leszczyki jak nasz szef sie wkurzy to was wszystkich zniszczy. Ma takie znajomosci i tyle kasy ze jestescie przy nim jak mrowki. A was boli ze rzadzimy
zdjecie uzytkownika
madox - 2015-07-04 23:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Leszczyki jak nasz szef sie wkurzy to was wszystkich zniszczy. Ma takie znajomosci i tyle kasy ze jestescie przy nim jak mrowki. A was boli ze rzadzimy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis?
Zadaj pytanie
alert