Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis

Pracowałeś w firmie Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
hmmm - 2014-09-15 08:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cisza jak makiem zasiał, należałoby wnioskować, że albo się poprawiło, albo zostali zwolnieni Ci którzy pisali lub zastraszenie okazało się skuteczne.
A tak naprawdę jaki jest powód ?
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-09-15 09:35:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powód jest taki, że... szkoda czcionki na pisanie o tej firmie...
zdjecie uzytkownika
nic nie wiem - 2014-09-15 16:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja totalnie nie wiem nic o tej firmie oprócz tego co tutaj przeczytałem. tak na prawdę przydałby się jakieś konkretne informacje albo relacja pracownika. bo tak to można mieć tylko domysły, a jeśli nie warto wspólpracować toteż warto wiedzieć dlaczego, bez argumentów to każdy może wszystko napisać - takie moje zdanie.
zdjecie uzytkownika
Kazio - 2014-10-09 07:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nic nie wiem - 2014-09-15 16:53:11]:
Jeżeli nic nie wiesz to powinieneś cicho siedzieć na tyłku i głosu nie zabierać. Gdybyś wykazał się odrobiną inteligencji, oraz umiejętnością czytania ze zrozumieniem - to cechy których zawsze ci brakowało - to nie wypisywałbyś takich głupot.
zdjecie uzytkownika
proszę państwa - 2014-10-09 17:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
EJ nie przesadzajmy, jak ktoś czegoś nie wie to lepiej jak pyta a nie udaje, że wie wszystko i się tym chwali. Kazio jak dla mnie przesadziłeś z tym wszystkim co napisałeś. Mam ostatnio coraz więcej przykładów, że ci co tak na wszystkich narzekają to sami nie są idealni i tylko tak z siebie zrzucają podejrzenia o głupie zachowania.
zdjecie uzytkownika
Kazio - 2014-10-10 20:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [proszę państwa - 2014-10-09 17:21:44]:
Zgadzam się z tobą w 100 %, że ci co na wszystkich narzekają to sami nie są idealni ..... i swoją nieporadność życiową zrzucają na innych nie okazując im szacunku, godności itd. "nic nie wiem" napisał, że przydałyby się konkretne informacje lub relacja pracownika to ja pytam co jest powyżej ? stąd moje uwagi.
zdjecie uzytkownika
??? - 2014-10-22 18:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zbigniew Staniszewski - 2014-04-01 20:28:14]:
Ja jeszcze bym dodał, że może to potwierdzić kilkadziesiąt osób które pracowały na tak zwaną próbę i po niej nie otrzymali ani pracy ani ..... . A pan o którym jest mowa to faktycznie prawy człowiek i może to potwierdzić paru poprzednich pracodawców, a baraki itp. zmontował w piwnicy z oszczędności zaoszczędzonych przy budowie s7.
zdjecie uzytkownika
jakitaki - 2014-10-23 20:40:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) boli że Tata do czegoś doszedł?!!!do roboty darmozjazdy!!!
zdjecie uzytkownika
!!! - 2014-10-24 08:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jakitaki - 2014-10-23 20:40:41]:
Wyssałeś to z mlekiem Matki ? Do szkoły - ortografii się uczyć!
zdjecie uzytkownika
dzwonim - 2014-10-27 18:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gwarantowanie pracy powinno chyba być przez panstwo gdzies zapisane, bo teraz jak szukam pracy to wszyscy tylko szukają i narzekają nikt nic nie ma. może wyjściem jest to, żęby zrobić panstwoe zaklady? a tak szczerze powiem zgodnie z moim sercem, ze ludzie narzekacie ale niestety sami mnie nie zatrudnicie a bardzo zaluje tego
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-12-14 03:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Olsztyn ul.Sprzętowa jeśli chodzi o kierowników to bada [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zwłaszcza kierownik budowy! Nie polecam bo skończysz w psychiatryku!
zdjecie uzytkownika
cichy - 2014-12-18 21:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
porucznik, szefunio, kierownik budowy to ta sama masa krzykaczy. technologicznej wiedzy nie mają a się wypowiadają. pierwszych dwóch to już za upartych na zmiany, a ostatni to szczegulnie upierdliwy łeb żyć nie da tylko wszystko węszy i sie doszukuje, dyrektorek sie wkoncu wyciszyl i nie wcina sie w tryby ludziom. gdyby nie mieli dobrych ludzi to nic by nie znaczyli. cala roboty robia kierowcy a reszta to wieś
zdjecie uzytkownika
Leonardo - 2014-12-19 19:22:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie ja rozumiem, że macie kredyty,rodziny na utrzymaniu i inne zobowiązania, ale czy jesteście aż takimi nieudacznikami żeby nie znaleźć sobie innej lepszej pracy?!!!Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Proste powiedzenie ale coś w tym jest.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-12-27 09:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szef wykajstrowal teraz dyrektorka i zamiast niego rzadzi swiezak co od jesieni robi. w sumie dobrze bo z nim sie da ugadac ale najgorzej ze borewicz bedzie mial wiecej wladzy bo on jest niebezpieczny teraz do niego sie trzeba dobrac.a budowlanca jak budynek zrobi to sie pozbedzie tak jak mietka, chyba frajer jest jak mysli ze boss go zostawi, nie zna go jeszcze tu sie wszystko co chwile zmienia, a od wiosny czas na żniwa
zdjecie uzytkownika
sedzia dred - 2014-12-28 11:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
panie antek powinien się pan wstydzić ja bym się sam zwolnił ale widocznie ta firma toleruje złodziejstwo jak mozna koledze z pracy taki numer wykręcić zenada
zdjecie uzytkownika
jaro - 2014-12-29 16:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sedzia dred - 2014-12-28 11:30:22]:
to chyba @sędza dred, od niedawna jednak siedzisz w tej branzy, jeśli nie wiesz i nie zdajesz sobie sprawy jakiego typu akcje mogą odchodzić w tej robocie. Ja na szczęście jeszcze nie trafiłem na tego typu sytuacje o której piszesz, jednak nie raz i nie dwa takie deale źle wychodziły ludziom wokoło mnie
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-12-29 20:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Debile :)
Do roboty albo won!!!
Nikt nie bedzie niańczył Waszych leniwych dupsk!!!!
zdjecie uzytkownika
-:) - 2015-01-01 16:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2014-12-29 20:18:33]:
Masz rację i nie masz, gdyby świnia myślała w ten sposób o niebie myślałaby podobnie.
zdjecie uzytkownika
dostawca - 2015-01-16 12:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierowcom nie chca dac zarobic i maja karac za nadgodziny a w lato karaja jak sie nie chce mieć nadgodzin wszystko tu jest chore, szef kierownikom zabral cale premie podobno dla borewicza ponad 1000zl az zabral bo zyskow ma za malo, kierowniczka budowy gania jak psa, wyzywa co kazdy slyszy i trenuje w sposob ktory wszyscy znamy, kasjana podobno chce zwolnic itp. w firmie az huczy kazdy ma go dosc i trzyma ich tylko kasa, jak kasa sie skonczy to skonczy sie firma a kazdy gada ze zyskow nie ma i kasy moze nie byc wiec firma pod znakiem zapytania stoi, nawet szafki do szatni kazal nam stare zardzewiale wnosic, kierowniczek mial go przekonac zeby nowe kupil ale widac nie umie go przekonac, ale z drugiej strony kto umie jak cos sobie juz wymysli
zdjecie uzytkownika
oburzony - 2015-01-17 11:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierowcy i nie tylko to na wiosne odejda do cemeksu, gwarantuja pracę na 3 lata, lepsze stafki i pżynajmniej 200 godzin ktore powinny byc minimum i spokój. Dziwie sie tez tym mlodym co tu przychodza po studiach i daja sie pomiatac, wszyscy sie z was smieja ze nie macie honoru i przy tacie nawet buty wylizecie
zdjecie uzytkownika
yeti - 2015-01-17 12:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownikow to juz 20 bylo co roku sie zmieniaja bo tata ich resetuje z tymi to samo bedzie wiec w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z nimi przyjda kolejni a kierowcom niech zaczna godnie placic to bedzie wtedy porzadek
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-01-17 12:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak takim kretynom ja Wy można cokolwiek zagwarantować?:)Wam zawsze i wszędzie jest i będzie źle.
zdjecie uzytkownika
:--- / - 2015-01-17 17:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta opinia to samo zycie w tej firmie kazdy kazdego obraza, pracowac sie nie chce jak szef kasy nie ma to niech firme zamknie, 200 godzin dla kierowcow to powinna byc norma, a borewicza zostawcie w spokoju bo dobra robote robi u niego kazdy rowny jest a nie jak u tomka i kasjana ze ulubiency najwiecej godzin maja
zdjecie uzytkownika
wróżka - 2015-01-21 13:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzy lata szybko minie, a później zęby w beton bo kredyty trzeba spłacać !!!
zdjecie uzytkownika
Janek - 2015-01-21 17:10:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2015-01-17 12:45:42]:
Obrażasz wszystkich a nie masz odwagi się podpisać - wstydzisz się swojego nazwiska ?!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis?
Zadaj pytanie
x