STANISZEWSCY BETON Spółka Jawna

Olsztyn

Opinie o STANISZEWSCY BETON Spółka Jawna

draiver 2015-11-08 20:27:26
W Lubawie problemów z pracą nie powinieneś mieć, to raczej pracodawcy powinni zabiegać o kierowców i innych pracowników. Kiedyś u Pana było tak: stawka wynegocjowana za podstawę, za nadgodziny skromny dodatek do stawki godzinowej ale nie są to 50 siatki i setki. Wypłata na czas bez żadnych ściem, w zależności jak se wynegocjujesz (za bardzo nie masz wpływu) część wypłaty pod stołem i premia, idziesz na zwolnienie to cierpisz finansowo, no ale nie zatrudniasz się po to aby iść na zwolnienie. W każdym bądź razie nie stracisz a praktyki chwycisz.
Ryba 2015-11-09 11:05:36
O ile ktoś nie rzuci Ci rybą w twarz... :)
... 2015-11-09 22:26:44
Co to rybol jakiś ?
poszukujący 2015-11-13 09:13:44
Pokierowałbym ..... nie macie wolnego wakatu ?
kierowca 2015-11-19 20:46:07
Niebardzo. To koniec sezonu. Na wiosne próbuj. Warto.
Paweł 2015-11-27 04:56:17
@poszukujący niestety nie ma nic w aktualnej ofercie, sprawdzałem, bo sam bym sobie u nich popracował. Bardzo dobra firma. Polecam.
1 2015-12-10 07:34:44
Widzę że metody szefa są niekonwencjonalne i bardzo skuteczne. W końcu jest porządek.
Maniek 2015-12-10 15:09:33
@Paweł to szkoda że nie ma niczego aktualnego, też szukam pracy w tej branży, lubię bardzo, ale no co zrobić jak nie ma, dajcie znać jak się coś pojawi
marek 2015-12-20 18:10:59
a nie sprawadzales na ich stronie lub nie masz nikogo znajmowego @Maniek by popytac czy szukaja kogos na zakładzie, ja niestety nic nie wiem,nie pomoge
1 2015-12-27 08:44:26
@Marek jak nie wiesz to po co zabierasz głos ? Dajcie znać czy atmosfera znormalniała u Was i czy warto się starać, przecież cały czas prowadzicie rekrutacje bo niby ludzie odchodzą i to ci najstarsi fachowcy pytanie czy to prawda i dlaczego odchodzą ?
Moo 2015-12-28 16:22:04
No bo po to są fora, żeby zabierać głos @1 już nie bądź taki przemądrzały. Moim zdaniem jeśli branża nie jest Ci obca, to warto się nią zainteresować, zwłaszcza, że tutaj dobrze płacą
jaro 2015-12-31 21:09:53
Cześć wszystkim. Widać , że firma ma na siebie pomysł na przyszłe lata . Oby tylko poprawili w pewien sposób organizacje pracy i nie bedzie do czego się przyczepić
bee 2016-01-10 09:51:18
przemek dlaczego?
Maniek 2016-01-20 19:57:23
No to wielka szkoda @marek że nic nie wiesz, bo wydajesz się być sensownym gościem, znalazłem natomiast gdzie wysłać CV i to robię w tym momencie już teraz
Kris 2016-01-26 09:11:40
Witam :) jestem nowy i mam pytanie odnosnie pracy kierowcy :) jakim sprzetem sie jezdzi ? jakie trasy ? itp. no i zarobki czy sa w miare ?? Dziekuje
2
Jojo 2016-01-30 10:20:55
@kris nie dowiesz się prawy, na forum została nałożona cenzura przez właściciela firmy ....
marekf 2016-02-21 17:21:32
jaka cenzura @Jojo myslalem, że lata70 juz dawno za nami :) może powiesz nam jaka jest prawda na temat firmy? bo wcześniej żadnych negatywów nie wyczytałem
były pracownik 2016-02-24 18:39:31
Moim zdaniem nie warto.
Chyba, że człowiek ma nóż na gardle(rodzina, kredyt itp.)
- Średnia płaca,
- słaba atmosfera,
- nerwowo na każdym kroku,
Sam fakt nałożenia cenzury o czymś świadczy.
1
Paweł 2016-02-25 10:39:55
Witam, zauważyłem , że szukają tam laboranta betonu . napiszcie co to za praca, jaka płac atmosfera na tym dziale i ogólnie jak jest wasza opinia o tym dziale?
Pozdrawiam
geog 2016-02-25 10:47:53
Witam,
zauważyłem , że potrzebują tam pracownika do laboratorium betonowego, czy ktoś mi może napisać jaka atmosfera panuje na tym dziale , jacy są tam ludzie , ile można zarobić , jakie umowy dają ogólnie jakieś rzetelne info...
Dziękuję i Pozdrawiam
:-) 2016-02-29 19:20:01
Laborant to praca jak wszędzie jeżeli nie masz innej propozycji to nic nie tracisz zawsze trochę popracujesz i coś tam zarobisz (usunięte przez administratora)
2
rezekla 2016-03-17 21:28:18
hej, hej od jakiegoś czasu obserwuję oferty STANISZEWSCY BETON Spółka Jawna i neistety nadal nic :( czy ktoś coś słyszał, żeby ruszała w tej firmie rekrutacja??
:-) 2016-03-18 21:29:56
Cały czas rekrutują, muszą zastępować tych co odchodzą, a jedynie jednostki powracają
purek 2016-03-19 21:47:14
:-), chyab jednak się mylisz, bo ja nigdzie nie widze od nich ofert pracy. Nie wydaje mi sie, by ludzie stad czesto odchodzili, podobno warunki sa całkiem ok, dobra atmosfera jest i nie ma rotacji.
:-) 2016-03-21 17:49:18
Zatem na co czekasz, ruszaj do boju, idzie wiosna i zapotrzebowanie na ludzi - powodzenia. Daj znać jak ci tam. (usunięte przez administratora)
lemik 2016-03-22 09:54:49
firma nie poszukuje nowych pracowników @ :-) na stronie podają, że -- w tej chwili nasz team jest w komplecie.Jeżeli uważasz że możesz do nas dołączyć prześlij CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny
marek 2016-05-01 11:38:18
Widzę, że te wasze powyższe komentarze mają jakieś ukryte znaczenie, którego aż boję się domyślać. Nie widzę co prawda teraz ofert zatrudnienia, ale zamierzam zgłosić się w kolejnej rekrutacji. Możecie mi powiedzieć, jak mniej więcej wygląda tutaj wynagrodzenie?
kanno 2016-05-08 10:02:32
Nie wiem na jakie stanowisko @marek planujesz się zatrudnić do tej firmy, no ale musisz na bieżąco sprawdzać, wiem, że atmosfera jest przyjazna, pieniądze na czas no i chyba gwarantują pracownikowi umowę o pracę
ja 2016-05-24 18:58:02
O pracy w tej firmie mógłbym rzec - W życiu nie można nieć wszystkiego. Ale można spotkać kogoś, dzięki komu cała reszta przestanie mieć znaczenie.
e tam 2016-05-27 08:22:03
a kogóz ty tam spotkałes poeto? wrózkę z czarodziejską kulą?
-..- 2016-06-08 18:12:43
Żenujący teks, żenująca praca, żenujący szef, żenująca atmosfera itd. I nie ważne jest ilu odeszło tylko dlaczego.
white 2016-06-10 10:40:00
Będę się starał o robotę jako kierowca u Abrama. Te zdjęcia są prawdziwe ? Serio takie furki sobie sprawił? Ma sporo godzin nastukane za fajerą, ale nie w takim sprzęcie :) Pewnie leasing, ale prezentuje się ładnie - ktoś się orientuje czy to prawdziwe foty ?
... 2016-06-10 22:33:49
Do White: zdjęcia prawie prawdziwe. Ale fury stare. Niedawno jeździły stare niebieskie złomy po mieście. Po tygodniu wyglądały już jak nowe. Nie wiesz ile może zdziałać lakier? Ale w środku nadal złom. Więc dasz sobie radę haja
-.- 2016-06-15 09:29:33
White pomyliłeś fora.(usunięte przez administratora)Tyle godzin masz na stukane a nie znasz się na samochodach. A jak myślisz takim za gotówkę jeździ się lepiej niż tym w leasingu ?
marek 2016-06-17 13:07:06
Ktoś może mi powiedzieć, czy jest tu szansa na zatrudnienie w najbliższym czasie?
.--. 2016-06-20 20:21:32
Na forum może i tak, do mielenia bloczków nie, inne stanowiska jeżeli jesteś biegły i niewymagający może tak, fszystko zalezy od tego czo potrafisz i czego szukasz.
koa 2016-06-20 20:56:27
a na jakim, stanowisku? w produkcji betonu nie brakuje
ziom 2016-07-11 19:41:06
kudłata wracaj z powrotem gamonioji tu troche
ki 2016-07-12 09:38:02
@koa niby nie brakuje ale jednak jest na ich stronie internetowej w zakładce praca informacja wyraźna "W tej chwili nasz team jest w komplecie". natomiast przynajmniej zaznaczyli że jak komuś bardzo zależy to może wysłać cv jak bardzo będzie chciał u was
ciasny wiesiek 2016-07-14 20:11:17
Taaa kudlaty to sie nadaje ale pod sklep hehe
hgj 2016-07-14 23:30:14
@ki no mi by zalezało, ale jednak jestem ostarożna jak nie widze tych ofert na oficjanych portalach o prace. Gdyby coś sie tutaj pojawiło to dajcie znac
kolega 2016-07-15 11:15:23
za siebie nie wylewa ale dobry jest,robil swoją robote tylko jak odszedł to wszyscy na niego gadacie ze taki i owaki, najlepsi z najlepszych ja tam do kudłacza nic nie mam,sami z nim piliscie koledzy za dyche
gfgf 2016-07-15 21:19:16
@hgj no wiesz co musze Cie zmartwic dlatego ze od dluszego czasu nic sie tutaj nie pojaiwlo zadne nopwe oferty pracy wiec proponuje Ci sie jakos z nimi moze bezposrednio skontakotwac i zapytac o nie..
jojo 2016-07-19 07:39:58
@marekf ty też jesteś podstawiony bo od negatywów aż się roi trzeba przejrzeć wszystkie.
edsh 2016-07-19 09:23:59
Ale zawsze można przesłać do nich cv @gfgf niby mają cały team w komplecie ale podobno jak przesyłasz cv z listem motywacyjnym to oni to rozpatrują i jak ktoś jest ok dzwonią
Strzelec 2016-07-25 10:59:36
Jeśli ktoś jest zainteresowany pracą w laboratorium betonu, to moja opinia jest taka - NIE POLECAM !! Może i jest umowa o pracę, stawka 10 zł/h (chyba że coś się zmieniło). Ale atmosfera... wieczna nerwówka, kierowniczek nic nie wytłumaczy, tylko pobieżnie i na szybko, i pretensje, że "świeżak" nie ogarnia, "... że przecież to banalnie proste rzeczy, jak teraz nie dajesz rady to co będzie później". Jasnowidzem nie jestem, nie znam się na wszystkim, wystarczyło wytłumaczyć. Bluzgi na porządku dziennym, po zwróceniu uwagi, dzień spokoju, później znowu to samo. Zero szacunku do pracownika ( cały czas mówię o kierowniczku labu ). Facet ma pojęcie o robocie ale zerowe jeśli chodzi o zarządzanie ludźmi i współpracę. Kierowcy też niechętnie współpracują, wieczne poganianie, krzyki. Rozumiem ich też gonią terminy ale jeśli ktoś jest 2 dzień i w sumie raz widział jak i co się robi, to odrobina wyrozumiałości by się przydała...
Mnoznik 2016-07-27 13:57:29
Co ja Wam mogę powiedziec, na pewno tyle, że firma jest zdecydowanie na poziomie, nie znam osób, które byłyby jakieś niezadowolone, czytam osobę wyżej, ale też się nie zgadzam
tobi 2016-07-27 21:03:37
Znowu sam dla siebie to żenujące, powinieneś przyjąć na klatę konstruktywną krytykę i nie mówić, że pada deszcz kiedy ci plują w twarz. Zapytaj pierwszą napotkaną osobę pracującą u pana to ci powie co o tym myśli, albo posłuchaj radia...
Mnoznik 2016-07-28 11:42:25
Wiesz co, masa osób mi przynajmniej mówiła, że wszystko jest tutaj w porządku i jednak te osoby pracują
tobi 2016-07-28 19:24:11
Wiesz to dziwne bo ja też pracuję i to niezadowolenie widzę, jeżeli jest tak fajnie jak piszesz to może po prostu zdejmij cenzurę z forum i wówczas się przekonamy co ludzie piszą - tego nie zrobisz bo wiesz co będzie pisane już to kiedyś przerabialiśmy. To, że jest źle wcale nie oznacza, że gdzieś indziej jest lepiej, jednego nie można powiedzieć, kasa zawsze na czas jest. Zastraszenie, tyranizm itp też. Każdemu powiem, że jeżeli musi się gdzieś zatrzymać to niech próbuje, jeżeli ma inny wybór niech idzie tam.
Zostaw swoją opinię o STANISZEWSCY BETON Spółka Jawna - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STANISZEWSCY BETON Spółka Jawna