Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis

Pracowałeś w firmie Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wilk - 2014-02-21 21:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czepiasz się ortografii bo nie masz żadnych argumentów

zdjecie uzytkownika
kulawy - 2014-02-26 19:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
12 zł na godzinę to twoim zdaniem najlepsze zarobki w mieście? Hehe chyba dla gamonia z ośmioma klasami podstawówki...
zdjecie uzytkownika
PRAWDA - 2014-02-27 09:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich.....moge sie podzielic swoja prawda na temat tej firmy poniewaz spedzilm tam troche czasu..(usunięte przez administratora)..dla mnie byla to najgorsza praca w dotychczasowej karierze zawodowej....
zdjecie uzytkownika
i moja prawda - 2014-02-28 18:58:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety dla mnie też tak właśnie wyglądała prawda. Nerwy z byle czego, czepianki za nie wiadomo co, specjalnie wymyślanie niewykonalnych zadań, po to tylko, żeby obciąć premię, albo mieć powód do zwolnienia dyscyplinarnego
zdjecie uzytkownika
Obiektywny - 2014-03-01 21:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zal sluchac i czytac waszych wypocin. W 99% jesteście nieporadni życiowo. Prawda jest taka ,że zawsze i wszędzie będziecie skazani na pracę u kogoś!!! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Były - 2014-03-04 10:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda pisze święte słowa, przy okazji prawdziwe, aczkolwiek chyba dawno temu odeszła, wieści niosą, że teraz dużo się pozmieniało. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Dociekliwy - 2014-03-05 08:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po analizie tekstu "Obiektywnego" muszę się zniżyć do jego poziomu(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
serio - 2014-03-05 22:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...aż tak źle z tą firmą?? ....to że Stanik jest pokręcony to wiadomo...ale że cała firma....to troche szkoda :-(
zdjecie uzytkownika
Rudi - 2014-03-08 18:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest tak źle, da się przy-kombinować i można odbić co zabrane, nie należy nikomu deptać po odciskach, przytakiwać komu trzeba i jest OK. Ci co mieli perspektywy odeszli, a Ci co muszą pracują i będą pracowali. Gdyby było źle jak w postach piszą to prawdziwi faceci by odeszli nie dając sobie w twarz pluć i niestety nie byłoby komu pracować, a i sprzęt pod płotem by stał, a widać że tak nie jest. Więc te wszystkie posty to zwykła złośliwość nie mająca pokrycia w praktyce i niezgodna z prawdą. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-03-12 00:09:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy ktoś wie jak jest na stanowisku sekretarki-pracownika biurowego? bo złożyłam dokumenty a po tych komentarzach to nie wiem czy dalej w to brąć.


Dzięki za odpowiedź :)
zdjecie uzytkownika
wilk - 2014-03-22 17:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie zwazaj na opinie każdy ma swoją rację spróbować warto powodzenia.
zdjecie uzytkownika
Wytrwały - 2014-03-27 11:38:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Moja opinia o firmie jest taka że nie ma w niej konkretnego zorganizowania. Brałem udział w procesie rekrutacji który trwał...2 miesiące. W tym były w kolejności 2 rozmowy, 1 test, 3 dni próbne, i znów 1 test. Pieniądze oferowane przez firmę są w mojej obiektywnej ocenie bardzo dobre do wynegocjowania indywidualnego. Ja w przypadku asystenta kierownika czy brygadzisty (już w końcu sam nie wiem jak to nazwać) na pierwszej rozmowie powiedziałem ze chce 2800 na rękę (2000 zł / 800 zł dojazdy )i kierownik rekrutujący się zgodził. Znam gościa co powiedział ze chce za to samo 1500 i dostał ale po prostu może tak się nisko cenił i nie powiedział że chce więcej lub może mieszka z rodzicami i to mu wystarczy. Mimo złych komentarzy bardzo chciałem tam pracować ale zniechęciłem się ostatecznie z 2-3 powodów. Mówiono mi że nie ma w tej firmie urlopów latem - ok nie przeszkadza mi mogę w zimę brać wolne, powiedziano że się pracuje czasami nawet do 20-21 - ok jak trzeba to trzeba popracować dłużej zgodziłbym się, ALE WSZYSTKO PRZEZ TO IŻ : - 1) rekrutacja trwała 2 miechy ( stanowisko dyrektora banku jest chyba szybciej obsadzane); 2) Za 3 dni próbne dostałem finalnie 260 zł ( 26 godzin pracy + 8h dojazdu!!) co po odliczeniu kosztów dojazdu wyszło że zarobiłem 260 - 120 = 140zł / 3 = 46zł dniówki po odliczeniu dojazdu - mimo ze to były dni próbne więcej człowiek się spodziewa po takiej firmie ; 3) ostatnie które już mnie znokautowało to ostatni dzień testów - po nim dowiedziałem się że muszę przyjechać na jeszcze jeden DZIEŃ PRÓBY, po czym jak się sprawdzę to zostanę zatrudniony TYDZIEŃ PRÓBNY :/ a jak się sprawdzę to wtedy 3 MIESIĄCE PRÓBNE :/ i potem co tam dalej idzie. Po tym już nawet oddzwaniać nie chciałem ponieważ się zniechęciłem i nie mam czasu na ciągłe zabawy w próby kilkudniowe bo muszę pracować. PODSUMOWUJĄC do ludzi zastrzeżeń nie mam być może dlatego nie zdążyłem ich poznać, wrażenie zrobił na mnie kierownik Andrzej z ostródy - gość z jajami ostry zawodnik t
zdjecie uzytkownika
wytrwały - 2014-03-27 11:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
.. ostry zawodnik takich lubię, w olsztynie - Kasjan - jeden dzień z nim rozmawiałem wydawał się wymagający ale wporzo na pierwszy rzut oka. NAJWIĘKSZY MINUS FIRMY - Jeśli sprawdzacie ludzi to po wstępnych dwóch rozmowach zatrudniajcie jak się powinno na 3 miesiące próbne a poznacie wtedy pracownika w dobrych i złych dniach i w sytuacji jak się już zaaklimatyzuje, bo ludzie nie mają czasu rozrzucać pojedynczych dni w nadziei na znalezienie sztabki złota. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Henio - 2014-03-31 22:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli nie potrafiłeś wynegocjować sobie wynagrodzenia za okres próby to i tak nie nadawałeś się na osobę do kierowania ludźmi. Dla osoby doświadczonej wynagrodzenie na takim stanowisku powinno zaczynać się od 4 tysi dlaczego cenicie się tak tanio. NIE ZANIŻAJCIE STAWEK. Nie wystarczy wydrukować pytania z internetu i bez pojęcia i zrozumienia je zadawać, a tak robi chwalony przez Ciebie (usunięte przez administratora). Dla mnie jest to chłopiec bez pojęcia, który cwaniakuje a według opinii podwładnych to kombinator okradający klientów i szefa swojego. Co innego (usunięte przez administratora)to człowiek z charakterem posiadający wiedzę. (usunięte przez administratora)Doświadczeni nie chcą pracować tam a nowi bez doświadczenia ceniący się na 1500 zł mogą zdobyć doświadczenie które jak widać jest im potrzebne.
zdjecie uzytkownika
Zbigniew Staniszewski - 2014-04-01 20:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Wszystkich
Z tej strony Zbigniew Staniszewski. Proszę nie szkalować pracowników firmy bez powodu, nie nastąpiła żadna kradzież ze strony p. Andrzeja, zatrudnienie każdego pracownika odbywa się na zasadzie dwustronnych rozmów a firma nie zatrudnia "na czarno". Co do nieprawdziwych wypowiedzi szkalujących firmę i moją osobę przypominam o odpowiedzialności karnej jaka spoczywa na jej autorach, zaś osoby ambitne i kreatywne zapraszam do składania aplikacji na stanowiska w toczących się procesach rekrutacyjnych. W firmie pracuje wielu pracowników z kilku a nawet kilkunastoletnim stażem stanowiąc trzon zespołu i to ich opinii o firmie proszę posłuchać
zdjecie uzytkownika
nie jest dobrze - 2014-04-05 08:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzon zespołu?(usunięte przez administratora)szkoda bo lubię tą robotę i zawsze dawałem sobię radę ,nawet pomagałem świezakom bo tak powinno być podzielić się swoim doświadczeniem a nie smiać z człowieka(usunięte przez administratora),pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
P - 2014-06-22 21:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest ok ale polityka do kitu ponieważ na stanowiskach kierowniczych jest nacisk na ciągłą rotację jak w grze komputerowej zatrudniają dwóch kierowników a po jakimś czasie zwalniają słabszego i tak w kolko lepszy wygrywa (tak przynajmniej mówią), nie ma przez to stabilności zatrudnienia w firmie i nie można się przez to rozwinąć. Pracowałem jako kierownik w innych firmach i tam był nacisk na rozwój i na wdrożenie się we wszystkie możliwe aspekty. Tutaj chodzi o politykę i o to kto dla szefa lepszy bajer wciśnie żeby się pokazać a umowę do końca jeden na 50 może wypełni bo przeważnie dostanie wypowiedzenie. Nowy nie ma szans na przebicie się jeśli nie zna kogoś z kadry wcześniej bo inaczej mu świnię podłożą i będą przenosić z filii do filii aż do zwolnienia. Firma europejska, polityka bliskowchodnia. Szef ok ale z tego co się w firmie dzieje za jego plecami w skali od 1 do 10 to wie tylko 5/10. Są grupki i każdy to powie. Wiem z autopsji i z opowieści poprzedników.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Paulo Coelho - 2014-06-24 16:16:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Is­tnieją dwa rodza­je głupców - ta­cy, których łat­wo zas­traszyć i przes­tają działać, i ta­cy, którzy sądzą, że zdołają cze­goś do­konać, gdy zas­traszą innych.
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2014-07-04 15:21:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzien dobry, poszukuje pracy jako kierownik. Jestem rodowitym Olsztynianinem i nie chciałbym zmieniać swojego miejsca zamieszkania. Mam doświadczenie jako kierownik w firmie usługowej. Interesuje mnie stała długa współpraca z nowym pracodawcą. czytając wcześniejsze opinie może być z tym ciężko, bo rotacja na stanowiskach kierowniczych jest spora. ale ja bym chciał to wykorzystać i wskoczyć na takie miejsce, a potem już tak łatwo nie stracić tego miejsca. Orientuje się któryś z użytkowników czy prowadzona jest aktualnie rekrutacja? oprocz tego interesuje mnie forma zatrudnienia jaka oferowana jest kierownikom, czy jest to umowa o prace czy innego rodzaju umowa.
zdjecie uzytkownika
przyszły,obecny,przeszły - 2014-07-08 21:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
składaj papiery,pracuj i nie wnikaj. Takie wpisy świadczą tylko o tym, że możesz być za ciotowaty.
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2014-07-09 16:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wypraszam sobie takie określenia. chciałbym najpierw uzyskać opinii od kogoś kto już tam pracował i ma doświadczenie, a nie słuchać tylko jednej strony, która na pewno wszystko ładnie przedstawi. wolę to sobie skonfrontować i porównać i wyciągnąć wnioski. Nie chcę się pakować niepotrzebnie w miejsce gdzie nie zawitam na długo.
zdjecie uzytkownika
OK - 2014-07-17 16:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierownik - 2014-07-09 16:46:34]:
Pracujesz obecnie i chcesz zmienić czy jesteś bez pracy i chcesz pracować?
zdjecie uzytkownika
Nie dupoliz - 2014-07-30 20:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem wypocin ludzi, którzy tu wypisują. Niby chcą, ale nie wiedzą czego. Potrzeba jest przyjąć pracowników, którzy są zdecydowani i konkretni, a nie gorzkie żale babci Stefani. Z takimi ciotami są tylko same problemy bo trzeba przyciskać do cyca itp. Obecna ekipa jest poukładana i takich ludzi powinno się docenić, a nie szukać wyskrobków którzy rezygnują po kilku stresujących chwilach. Trochę więcej nakładów na obecną kadrę i obroty wzrosną 0 30 %
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2014-08-04 12:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OK, właściwie to jeszcze pracuje, ale to na pewno omoje dni są już policzone w poprzedniej pracy i szukam czegoś w okolicy innego gdzie mógłbym się załapać spokojnie i żeby nie spotkało mnie to co teraz, czyli zła atmosfera, która potem jak się okazało spowodowana jest słabymi wynikami firmy i na tę chwilę bardzo to źle wygląda. co do przyjęć pracowników to czasem warto wprowadzić moim zdaniem jakaś świeża krew, która będzie chciała robić jeszcze lepiej i jeszcze więcej. Tylko teraz jest w tym problem, ponieważ z tego co wiem wiele ludzi nie traktuje swojej pracy poważnie i robi wszystko tylko, żeby zrobić minimum. albo tak jak napisałeś rezygnują po jakichkolwiek stresach, bo nie są do tego przyzwyczajeni. jak dla mnie z doświadczenia wiem, że warto doceniać starych dobrych i doświadczonych pracowników, ale też dawać szansę młodym. Zgadzacie się ze mną?
zdjecie uzytkownika
OK - 2014-08-05 08:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierownik - 2014-08-04 12:27:59]:
Jeżeli jesteś na wylocie to powinieneś spróbować, jeżeli nie jesteś to stracisz pracę i pozostaniesz bez.Dupoliz pisze ciekawe rzeczy. No cóż atmosfera nigdy nie była ciekawa, młodzi ludzie odchodzą, a właściwie otrzymują sygnały żeby odejść, no cóż a stres jest wszędzie ale najważniejsze jest źródło stresu.
Krótko mówiąc jeżeli nie masz nic do stracenia powinieneś spróbować, w przeciwnym razie dałbym sobie spokój oczywiście jeżeli czujesz się silny na rynku pracy to też próbuj to zawsze nowe wyzwania i doświadczenia.
powodzenia.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski