Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: STANISZEWSCY BETON Spółka Jawna

zdjecie uzytkownika
Alfi Fun - 2015-10-28 20:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie taki spoko ten pan...Kto wie to wie.
Ale cicho sza...Bo źle będzie...
zdjecie uzytkownika
pewnie - 2015-10-29 05:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam jesteś parobkiem (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Mistrz Kierowca - 2015-10-29 08:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pierzcie brudów na forum. Przecież to nie o to chodzi. Jak jeden ma coś do drugiego to pogadać se wyjaśnić i nawet dać po gębie jak trzeba. Na forum to tylko błotem się cioty obrzucają. Wziąć się w garść jesteście faceci czy gumki od kaleson. Jak już ktoś pisze na forum o kimś to niech się ujawni. Nie chowa za pseudonimem.
zdjecie uzytkownika
Były kier - 2015-10-29 12:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co Wy robicie nie wciągajcie w to całe bagno Żon, swoich kobiet może niedługo i dziećmi będziecie sobie gęby wycierać. Szkoda słów.
zdjecie uzytkownika
ty były kier - 2015-10-29 12:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cygan nie pisz tu na forum już wiemy że to ty. Pisz sobie na forum Abrama. Co na niego już opowiadasz na budowie,
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2015-10-29 13:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kochani współpracownicy przestańcie wypisywać głupoty o filmikach i takich tam różnych ekscesach bo i tak nikt nic nie zrobi. Kręciliscie aferę z popiołami, miały być zdjęcia, filmy itp. I co nikt nic nie zrobił - dlaczego - bo nic nie macie, forum to słuzy wyrażaniu opinii o pracy a nie obrzucaniu się błotem.
zdjecie uzytkownika
igno - 2015-10-29 19:31:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajnie się tu bawicie.hehe. a w plikach zródłowych można wyświetlić adres IP.
dziwię się że jeszcze tego nikt nie wykorzystał, a może się mylę?
zdjecie uzytkownika
Cwaniak - 2015-10-30 19:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Ip może pochodzić z tel.kupionego gdziekolwiek i karty sim kupionej w kiosku.
Tak to jest że można prawie bezkarnie opluć wszystkich. Taki live. Prywaciarskie tematy mało eleganckie jak i pyskówki między pracownikami.Powodzenia. Zachęcam do pisania.
zdjecie uzytkownika
INGO - 2015-10-30 20:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sorry. przecież Ty z domu prosty ,,rolnik,, wyrwałeś się do WIWELKIEGO świata!!! szkoda że rozumu brakuje szczególnie po ,,maluchu,,. Byłeś na szczycie , a koniec wielce upodlający..., wielki żal.
zdjecie uzytkownika
kiero - 2015-10-30 20:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba abram już go nie kocha, bo lodzio marną ma rentowność. a miało byc tak pieknie. złote góry i zamki na piasku.
zdjecie uzytkownika
prorok - 2015-10-30 20:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do jara na handlowca trafi. menadzerr jeden
zdjecie uzytkownika
przemo - 2015-10-30 21:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ja słyszę! bloczki robie i jestem w szoku. czy tak było na prawdę? ja tego nie widze. ciuchy dostałem kasa ok. zaliczki jak chcem. co tam się wczesniej działo. kierownik zawsze uśmiechnięty aż nienormalne. a tu takie żeczy pisza. niewierze.
zdjecie uzytkownika
couver - 2015-10-31 12:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do draiver: jak by był mądry z odrobiną inteligencji to pracował by do dziś. a że głupi to zrobił to co wszyscy już wiedzą i został zwolniony. U abrama myślał że też będzie mógł zamydlać oczy i robić co chce. Taką kasę jaką patyczak mu płacił nigdzie już nikt mu nie da - dlatego głupi. A że ego i buta wyimaginowana, więc tylko równia pochyła go czeka. jeszcze chwila i żadnego z nich ,,BYŁYCH,, w branży nie uwidzimy. Pozdrawiam firmę STANISZEWSCY BETON i życzę samych sukcesów i jeszcze większych reform w potencjale ludzkim którym dysponują. Ogłoszenie na nową miotłę widziałem i przekonany jestem że posprząta i zamiecie.
zdjecie uzytkownika
Beton - 2015-10-31 23:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Smutne te wypociny. Panowie pokory nienauczeni. Wszystko życie i tak zweryfikuje.
Intymne sprawy to moglibyście se odpuścić. To poprostu niesmaczne.
zdjecie uzytkownika
Psychiatra - 2015-11-02 09:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej do kolegi Psychologa. Udaj się człowieku do lekarza. Bo widać zajmujesz się sprawami co do ciebie nie należą. W wielu postach apelowano by pominąć tematy prywatne zwłaszcza rodzinne i damsko-męski. Jeśli w swoim prymitiwiźmie wiesz o co chodzi. W Olsztynie jest paru specjalistów zwróć się do nich. Apeluje by pisać merytorycznie o firmie a nie uskuteczniać własne żale. To forum służy do innych spraw !!!
zdjecie uzytkownika
do rodzinnego - 2015-11-03 16:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie chodzi tu kolego by kogokolwiek bronić.
Tylko poprostu z kultury o pewnych sprawach się nie mówi. Cóż pewnie mimo że jesteś "rodzinny" to mamusia i tatuś cię tego nie nauczyli. To ja dam ci lekcję. Nie rób tego więcej i sam zajmij się swoimi bliskimi.
Jeszcze raz apeluje by pomijać prywatne rzeczy. Pisać to czego forum dotyczy.
zdjecie uzytkownika
Laska - 2015-11-03 20:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Pozdrawiam Wszystkich Formowiczów. Proszę napiszcie czy we wszystkich działach firmy jest podobnie ?
zdjecie uzytkownika
nevil - 2015-11-03 21:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w odpowiedzi dla,,laska,,
najlepsza firma w jakiej pracuję. ludzie są życzliwi, mili i uśmiechnięci.
w szczególności Ci nowi. jest super i pracy dużo.
zdjecie uzytkownika
Laska - 2015-11-03 22:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
We wszystkich odziałach jest spoko ?
W Olsztynie różne opinie. Rozumiem że te złe nacechowanie bierze się od expracowników
Bo nie wyobrażam sobie ludzi którzy pracują w takiej atmoswerze i nie odchodzą. To byłoby dziwne. Rynek pracy w Olsztynie ma jeszcze inne oferty.
zdjecie uzytkownika
to ja - 2015-11-04 18:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U Abrama tyram od rana
zdjecie uzytkownika
bmw - 2015-11-04 18:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten z Bmw ma 300 godz wczoraj dzwonił chwalił się pytał co może być bo nie mogł cofnąć piłki. Gdzie Idt
zdjecie uzytkownika
bmw - 2015-11-04 18:37:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówił ze Abrama lubi czystą pompę i 3 godz po pracy myje Andrzej nie pilnuje ma za dużo na głowie
zdjecie uzytkownika
gb - 2015-11-04 19:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bym zwolnił ,naciąga firmę na godziny tylko ,wszyscy znają tego gamonia co ma dwie lewe ręce,jeszcze abram pozałuje ze go wziął witek juz był 100 razy lepszy od tego dupoliza,malin ma pewnie we [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i dlatego cyganka robi co chce,a to nie halo, ale zawsze we firmie musi być taka czarna owca co truje atmosferę dobrze ze się go pozbylismy u stanika niech abramy się męczą
zdjecie uzytkownika
cydwokat - 2015-11-04 22:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No tak. Jest lepszy bo ma więcej godzin i czarną betę. Zazdrość zżera. Chłop pracowity drapie godziny a wy do domu a potem płacz że mało godzin i cygan zły. To samo było na Sprzętowej. Gamoń to ten co to napisał.
Więcej jeździ starą bryką i narzeka na wsio dookoła i starą tylko popycha. Bo brak mu wyobraźni i odwagi. Leszcz. Oj cyganie miejsca to ty nie zagrzejesz tyle złośliwców wokół życia nie ułatwia. Przypominam to forum Stanika nie Abrama ☺
zdjecie uzytkownika
Do Cygana - 2015-11-04 22:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej nie przejmuj się kolego. U Stanika byłeś kierowcą u Abrama jesteś pompiarzem a jeszcze Thomas,Cemex i Bosta...Masz szanse zostać dyrektorem. Rozwijasz się i nic cię nie powstrzyma.
zdjecie uzytkownika
dosdld - 2015-11-05 10:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko jak ja pamiętam to Cygan się bogato ożenił i zasuwa żeby przed teściem wypaść xddd to nie tak , że pracowity bo BMW ma za kase od żonki xdd on nie kręci godzin-on omija dom :Pa potem wraca do chaty na koniec mesiąca i ma 270 godz + i się chwali żonie i teściom ile to nie zarabia...nie sztuką jest nawalić godzin sztuką jest mieć więcej na godzinę i zzarobić tyle samo w krótszym czasie:)zapytajcie mirusia sami czy kiedykolwiek mówił żonie , że w pracy jest tak długo bo jeździ czy dalej opowiada, że szef chcial aby został dłużej bo jest pomocny xd
zdjecie uzytkownika
do dosdld - 2015-11-05 14:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dosdld - 2015-11-05 10:09:14]:
Sądzę że masz trochę racji ale też sądzę, że zazdrość zżera innych.
zdjecie uzytkownika
To ja Miriunu - 2015-11-06 06:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mogę do was wrócić Abram mnie oszukał zrobiłem 350 godz tak ciężko pracowałem a oni wypłacili mi za 300 godz. Jak takich nazwać
zdjecie uzytkownika
draiver - 2015-11-06 08:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Laska - 2015-11-03 20:26:50]:
Strasznie nerwowy kolego jesteś, zgadzam się z tobą że o sprawach prywatnych nie powinno się pisać, więc jeżeli jesteś taki zasadniczy czemu czepiasz się mojej mamy, taty i w ogóle bliskich ? Mózg ci wypaliły dopalacze i odżywki ?, ponadto powinno się czytać ze zrozumieniem "rodzinny" to ironiczna odpowiedz na poprzednie posty , psycholog, psychiatra itp. - Wszystko to lekarze - rodzinny też i choć żałosne to jest to i zabawne. Musisz wiedzieć że to forum powinno służyć rzetelnej ocenie pracodawcy aby inni mogli korzystać a nie opluwaniu się na wzajem. Żeby udzielać lekcji innym trzeba mieć wiedzę i wykształcenie a ty jak widzę nie grzeszysz inteligencją i nie posiadasz umiejętności analitycznych, czepiasz się rodzin innych a piszesz, że takich rzeczy się nie robi - to o co tu chodzi ?. Tak jak pisałem wcześniej praca jest spoko tylko ludzie tworzą złą atmosferę, ale to widać po wpisach.
zdjecie uzytkownika
draiver - 2015-11-06 08:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powyższa odpowiedz dotyczy wpisu powyżej "Laski" sorki Laska, do ciebie nic nie mam.
zdjecie uzytkownika
, - 2015-11-06 15:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znowu paskudna cenzura usunęła kilkanaście postów - szkoda, że prawda koli w oczy i jest usuwana.
zdjecie uzytkownika
piotr77 - 2015-11-06 16:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [To ja Miriunu - 2015-11-06 06:44:42]:
No to kolego do sądu leć, jak nic ale co pamiętam to umowa jest na kwotę minimalną u Abrma wiec nie masz szans :)
zdjecie uzytkownika
obojetny - 2015-11-07 07:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie!!! dajcie już spokój. zmięcie sobie forum jak chcecie się opluwać swoimi brudami. mało interesuje to kogokolwiek , a już najmniej osoby która szuka pracy. a przecież takie jest przesłanie tego forum. OPINII O PRACODAWCY.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-11-08 12:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam pracy. Mam info że w Lubawie szukają. Jak tam jest. Czy to praca na umowe i czy wogóle warto. Prosze o prawdziwe opinie. Z góry podziękował, a drajwerom szerokości.
zdjecie uzytkownika
draiver - 2015-11-08 20:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Lubawie problemów z pracą nie powinieneś mieć, to raczej pracodawcy powinni zabiegać o kierowców i innych pracowników. Kiedyś u Pana było tak: stawka wynegocjowana za podstawę, za nadgodziny skromny dodatek do stawki godzinowej ale nie są to 50 siatki i setki. Wypłata na czas bez żadnych ściem, w zależności jak se wynegocjujesz (za bardzo nie masz wpływu) część wypłaty pod stołem i premia, idziesz na zwolnienie to cierpisz finansowo, no ale nie zatrudniasz się po to aby iść na zwolnienie. W każdym bądź razie nie stracisz a praktyki chwycisz.
zdjecie uzytkownika
Ryba - 2015-11-09 11:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O ile ktoś nie rzuci Ci rybą w twarz... :)
zdjecie uzytkownika
... - 2015-11-09 22:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to rybol jakiś ?
zdjecie uzytkownika
poszukujący - 2015-11-13 09:13:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pokierowałbym ..... nie macie wolnego wakatu ?
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-11-19 20:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niebardzo. To koniec sezonu. Na wiosne próbuj. Warto.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-11-27 04:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@poszukujący niestety nie ma nic w aktualnej ofercie, sprawdzałem, bo sam bym sobie u nich popracował. Bardzo dobra firma. Polecam.
zdjecie uzytkownika
1 - 2015-12-10 07:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że metody szefa są niekonwencjonalne i bardzo skuteczne. W końcu jest porządek.
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2015-12-10 15:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Paweł to szkoda że nie ma niczego aktualnego, też szukam pracy w tej branży, lubię bardzo, ale no co zrobić jak nie ma, dajcie znać jak się coś pojawi
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-12-20 18:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nie sprawadzales na ich stronie lub nie masz nikogo znajmowego @Maniek by popytac czy szukaja kogos na zakładzie, ja niestety nic nie wiem,nie pomoge
zdjecie uzytkownika
1 - 2015-12-27 08:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Marek jak nie wiesz to po co zabierasz głos ? Dajcie znać czy atmosfera znormalniała u Was i czy warto się starać, przecież cały czas prowadzicie rekrutacje bo niby ludzie odchodzą i to ci najstarsi fachowcy pytanie czy to prawda i dlaczego odchodzą ?
zdjecie uzytkownika
Moo - 2015-12-28 16:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No bo po to są fora, żeby zabierać głos @1 już nie bądź taki przemądrzały. Moim zdaniem jeśli branża nie jest Ci obca, to warto się nią zainteresować, zwłaszcza, że tutaj dobrze płacą
zdjecie uzytkownika
jaro - 2015-12-31 21:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim. Widać , że firma ma na siebie pomysł na przyszłe lata . Oby tylko poprawili w pewien sposób organizacje pracy i nie bedzie do czego się przyczepić
zdjecie uzytkownika
bee - 2016-01-10 09:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przemek dlaczego?
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2016-01-20 19:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to wielka szkoda @marek że nic nie wiesz, bo wydajesz się być sensownym gościem, znalazłem natomiast gdzie wysłać CV i to robię w tym momencie już teraz
zdjecie uzytkownika
Kris - 2016-01-26 09:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam :) jestem nowy i mam pytanie odnosnie pracy kierowcy :) jakim sprzetem sie jezdzi ? jakie trasy ? itp. no i zarobki czy sa w miare ?? Dziekuje
zdjecie uzytkownika
Jojo - 2016-01-30 10:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kris - 2016-01-26 09:11:40]:
@kris nie dowiesz się prawy, na forum została nałożona cenzura przez właściciela firmy ....

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie STANISZEWSCY BETON Spółka Jawna!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STANISZEWSCY BETON Spółka Jawna
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert