Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis

Pracowałeś w firmie Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
łoki - 2015-03-29 18:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szejść to nie dużo mimo że my mamy 2, kosa chwalił się ze ma 12, 4 na stole 8 pod stołem, jego jeden miesiąc to nasze 6 ale fachofców tżeba cenić a drugiego takiego w firmie nie znajdziesz wiec nie ma co się dziwić chyba .
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-29 20:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wstawiłem jeden post, rzetelny i Pan Zbyszek DWA RAZY GO SKASOWAŁ. KOMPROMITACJA. ZATEM WSTAWIAM GO PO RAZ TRZECI ABY LUDZIE ZNALI OPINIE RZETELNĄ : Chcesz pracować w firmie Staniszewscy ??? Oto rzetelne i szczere informacje o tej firmie :
1.Mają dobry sprzęt (gruszki, pompy, pompogruszki) nie można zarzucić nic w tym temacie; Warunki socjalne bliskie zeru brak poszanowania, dogrzewanie farelkami itp.
2.Pracownicy – a) kierowcy i pompiarze – fundament i mocny element firmy, totalnie niedoceniany i lekceważony ( w ujęciu taty – prości ludzie chociaż wykształcenie mają lepsze od niego).
3.Pracownicy biurowi – a)kadry super babki kompetentne; b) Księgowa i jej ludzie – fajny zgrany zespół niedoceniany przez szefa bo... dla niego to tylko kobiety...
4.Dział handlowy – dyrektor Andrzej i jego ekipa – pełna profeska
5.Dział technologiczny – Paweł, Adam i Kasjan; solidny dział
6.Operatorzy wytwórni – Wiesiek i Andrzej - 2 najlepszych w regionie. Samodzielnie opanują każdy problem.
7.Płace – dobre warunki tylko dla nielicznych. Pracownicy "fizyczni" na poziomie Olsztyna dostają słabe stawki. Biurowi również. Jedynie Kadry zarabiają nieżle aczkolwiek tylko w przypadku gdy nastuka się nadgodzin które tu nie są płacone ustawowo (stawkę zaniżają), i szef nie zabierze premii co jest stosowane nagminnie gdy ma zły humor.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-29 20:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
8.Praca w firmie : praca w firmie Staniszewscy jest możliwa i znośna wyłącznie w okresie od marca do października gdy tzw. szef ma okres jazdy w rajdach i takie zdanie ma każdy. Wtedy go nie ma i ludzie pracują kompetentnie i spokojnie. Poza tym okresem panuje ciągły mobbing, obrazy, oszczerstwa itp. Cały Olsztyn o tym wie i coraz więcej osób się dowiaduje. Ten człowiek daje swoje dyspozycje po czym zapomina i gdy jego dziwne pomysły są zrealizowane oświadcza że to nie był jego pomysł i kara Cię finansowo hehe.Paradoks. Doszukuje się tzw. nieprawidłowości po to aby na siłę odebrać część wynagrodzenia ludziom. W firmie panuje wtedy straszna atmosfera każdy na każdego się ogląda. Złe decyzje kierownictwa lub sposób ich zachowania wobec innych są wymuszane postawą i oddziaływaniem na nich szefa. Wrogość i agresja emanuje na innych i tak oto funkcjonuje dana Firma. Szef nawet na forum uskutecznia cenzurę, a kto nie ma takiego zdania jak on (mimo że nie ma wiedzy i wykształcenia na dany temat) staje się celem ataku. Rotacja w firmie jest non stop, problemem są emocjonalne problemy szefa który nie radzi sobie ze sprawami osobistymi i przez to wyżywa się na pracownikach. Na daną chwilę nie polecam nikomu pracy w tej firmie. Sprostowanie : ten jeden post będzie wstawiany tyle ile będzie trzeba. Tego nie kupisz za pieniądze, nie przekupisz i nie zmyjesz prawdy. Adresat wie o kim mowa. Dziękuję
zdjecie uzytkownika
chi - 2015-03-30 19:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
alleluja
zdjecie uzytkownika
adi - 2015-03-31 00:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znowu szef dogadal sie z gowork i skasowal kilka komentarzy miedzy innymi o tym ze 5 osób z kadry sie zwolnilo witek, adam, maciek, gosia, leszek. Kandydaci nie idzcie do tej pracy ani na laboranta ani na asystenke ani na zastepce kierownika. Ciagle rotacja a jak przyjdzie zima lub mniej roboty to zaczyna sie mobing i albo sam nie wytrzymasz albo cie zwolnia
zdjecie uzytkownika
adi... - 2015-03-31 06:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adi - 2015-03-31 00:17:38]:
stare post wrzucacie... coś w ten deseń to widziałem o ile pamięć mnie nie myli w lutym...i co nadal nikogo nie przyjęli... po takich czystkach to net ogłoszeniami powinien być zawalony...
zdjecie uzytkownika
Ja. - 2015-03-31 20:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2015-03-26 17:09:07]:
Grzegorz, to raczej nie bawi się w takie komentarze to ktoś z niższej półki.Pół firmy tak mówi, myślę że ktoś specjalnie nakręca posty żeby jeden na drugiego jechał. Tak a Gośka to wszystkich sprawdzi nie tylko Grześka już kilku w pole wywiodła i wróciła w łaski,HEH
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2015-04-01 22:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszecie o jakiś Goskach i o innych, mnie interesuje praca, warto czy nie ? jest kasa czy nie? Co rozumiecie przez mobbing ? Czy wszystko jest na umowie ? Jak z urlopami? Dajcie znać bo nie wiem co robić , czy przyjąć się i narzekać tak jak wy czy dać sobie spokój.
Pozdrawiam i czekam na posty.
zdjecie uzytkownika
;) - 2015-04-02 08:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowy - 2015-04-01 22:27:26]:
ja poproszę także o info, czy są wolne etaty i na jakie stanowiska.. z góry dziękuję :-)
zdjecie uzytkownika
qwer - 2015-04-02 10:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasa słaba chyba że umiesz ciagle wchodzic w tylek, ale panuje rosyjska ruletka i wkoncu wypadnie na ciebie, mobing jest taki ze sa ciagle obrazy i pomiatanie czlowiekiem, na umowie nie masz tego co w rzeczywistosci czyli np zarabiasz na reke tyle a na papierze masz tyle ale brutto lub najnizsza krajowa, urlopy przewaznie w zime, kierowcom kaze sie jezdzic ponad czas pracy i wyciagac karty a jak nie to czesc
zdjecie uzytkownika
szrot - 2015-04-08 08:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po swiatach zrobilo sie dziwnie
zdjecie uzytkownika
cichy - 2015-04-08 18:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeden drugiego wart w tej firemce. Na palcach jednej ręki można policzyć ludzi, którzy są w porządku. Tu prawie każdy matkę by sprzedał, byleby mieć święty spokój/ lub wleźć tam gdzie światło nie dociera szefowi. "Bezdomny" tchórzem podszyty, działa za plecami, a w twarz nigdy nic nie powie ...
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-04-10 11:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [adi - 2015-03-31 00:17:38]:
Witek pracuje - widziałem go w służbowej astrze....
zdjecie uzytkownika
gogo - 2015-04-10 12:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlatego bezdomny sie utrzyma kasjan go promowal a on go nieoczekiwanie wyautowal i teraz dzieli i rzadzi
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-04-13 09:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z poprzedniego postu wynika że Kasjana już nie ma lub nie rządzi? Dobrze zrozumiałem, napiszcie.
zdjecie uzytkownika
trx - 2015-04-14 15:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rzadzi juz od dawna glowne skrzypce gra teraz borewicz a drugi go wspomaga
zdjecie uzytkownika
wezel - 2015-04-14 18:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Mam pytanie ile mozna zarobic jako operator wezla ?
zdjecie uzytkownika
wezel - 2015-04-14 18:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak sa traktowani ? Z tego co piszecie to jest tam troche dziwie ;)
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2015-04-14 19:35:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest oki.nie czytaj opini bandy jełopów.Jak bedziesz robił swoja robote to bedziesz zadowolony. Kasa do uzgodnienia ale myślę, że nie będzie zła. W momencie kiedy zabraknie Borewicza to dopiero zacznie się Meksyk.
zdjecie uzytkownika
dft - 2015-04-14 23:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba (usunięte przez administratora) napisal poprzednie , wiedze posiada tylko kasjan. jedyny niedoceniany to paweł - zabija tam każdego wiedzą i klasą.
zdjecie uzytkownika
bart - 2015-04-14 23:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
operatorzy zarabiają dobre pieniądze w granicach 3 tys miesiecznie za zwykly czas pracy, ale szans na przebicie tam nie masz ponieważ jest 2 kozaków wiesiek i malin ktorzy od lat ciagna firme, no i niedoceniony a kumaty i ambitny kordian. i to jedyne najbardziej stabilne stanowiska
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-04-16 13:12:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy wszystko jest na umowę o pracę ? Jak są płacone nadgodziny i ile ich może być? (chodzi o 50i 100).
zdjecie uzytkownika
wezyr - 2015-04-16 17:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mimo wstretnej atmosfery to wlasnie plusem jest to ze jest ta umowa o prace. moze nie na tyle co sie dostaje do reki ale jest. nadgodziny zalezy kim jestes czy kierowca czy robotnikiem czy kierownikiem. im wyzej tym nadgodzin mniej. proste.mimo wszystko kierowcy chcieliby miec gwarantowane wiecej godzin a nie
zdjecie uzytkownika
cichy - 2015-04-17 11:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak borewicza zabraknie tata go zastąpi - on wszystko potrafi. Obiektywny punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ...
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-04-18 07:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wezyr - 2015-04-16 17:13:51]:
Dzięki. Wezyr powiedz mi jeszcze czy dużo macie pracy, bo jakoś nie widać was ostatnio na mieście oraz dlaczego kierowcą zależy na większej ilości godzin czy chodzi o małą stawkę na godzinę i dlatego żeby zarobić należy nawalić godzin ?
A ten Borewicz o którym głośno jest, że niby obibok i krzykacz to kto to ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Staniszewscy Beton Halina Staniszewska Danuta Kulis?
Zadaj pytanie