Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o „Piekarnia Pellowski”

Pracowałeś w firmie „Piekarnia Pellowski” i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
max - 2014-06-03 16:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Byłem na rozmowie w tej pseudo firmie. Miało być stanowisko kierowca i umowa o pracę, a się okazało że na pomocnika szukają frajera bo bez umowy. Czyste buractwo i patola to juz po samych wypowiedziach pseudo szefowej można rozpoznać. Rozmowa kwalifikacyjna przeprowadzona na dworzu na stojąco, to o czymś świadczy jak oni traktują ludzi :/ Nie polecam tam iść, strata czasu i również nie kupujcie ciastek bo drogie.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-06-18 13:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba Cię nie przyjeli z braku umiejętności, skoro stanowisko pomocnika zaproponowali, zresztą z uwagi na słownictwo to chyba z Twoją kulturą osobistą coś nie tak. Sam sobie wystawiłeś ocenę a potem sie dziwisz?!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-18 16:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Większość osób przychodzących na rozmowę o pracę ma postawę roszczeniową, że wszystko im się od razu należy. TOMEK zgodzę się z Twoimi stwierdzeniami w 100 procentach. ale pytanie do samej pracy i opinii maxa. Może po prostu kogoś wcześniej już przyjęli i nie chcieli Ciebie odsyłać z kwitkiem i została Tobie zaproponowana inna praca?
zdjecie uzytkownika
paula - 2015-06-29 19:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szef to gbur, który myśli że może traktować ludzi jak śmieci. Wielki "Szefuncio", który młodych ludzi oszukuje, a starsze poniża. Lepiej by oswój zakład zadbał aby w nim szczury nie biegały. Do tego pana szacunku nawet mieć nie można, tak jak to On nie ma do nikogo. Wziął by się za coś innego bo chyba prowadzenie firmy za bardzo go wywyższa.. NIE POLECAM.
zdjecie uzytkownika
filip - 2015-10-08 02:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@anonim - przecież nie można przyjmować wszystkich, musi być jakaś selekcja, niestety tak jest, ale to jest całkiem normalne. Oby tylko atmosfera pracy się poprawiła, bo produkty jakie oferują są polecane przez klientów. Słyszałem, że skoro jest dobre u nich pieczywo, to będzie lżej na sercu, ma nadzieję, że tak będzie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-10-11 16:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam w tej firmie na tzw sezon , przy wyplacie okradaja pracownikow zawsze sobie cos odliczaja tzn niby cos było zle . wykorzystuja ludzi do szpiku kosci budki zimne i brudne bez ogrzewania brak toalety w ciastkach pety od papierosow , nie radze kupowac pieczywa
zdjecie uzytkownika
Skandal - 2015-11-29 19:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od czego tutaj zaczac? A wiec gdzie sa odpowiednie instytucje co sprawdzaja czy ludzi nie wykorzystuje sie jak niewolnikow w XXI wieku?

Fakty wygladaja tak ze dniowka wynosi 70 zl za dzien pracy 12-sto godzinnej! W soboty tez trzeba pracowac bo ludzi nie ma. To wychodzi 5zl 80 groszy! To stawka glodowa, powinna byc niedopuszczalna. Zeruja na trudnej sytuacji bezrobotnych Polakow co pracy nie moga znalezc (z wiadomych powodow) i musza czasem przyjac tak niehumanitarne warunki. Osoby co pisza o zimnych i brudnych budach maja racje, nie ma toalety, ogrzewania.

Liczy sie tylko utarg co godzine. W umowie znalazlam nawet blad ortograficzny. Geniusze!

Praca jak i wyplacalnosc sa niezgodne z prawem gdyz za nadgodziny nie ma pieniedzy ktore sie naleza. Czemu nikt z tym nic nie robi!?

Jak Polak moze tak Polaka wykorzystywac..

Przeczytajcie to ludzie i sie zastanowcie jak traktowane sa osoby zatrudnione.

PS. Produkty czesto dostarczane sa brudne od blach niemytych i zbyt mocno spieczone.
zdjecie uzytkownika
rere - 2015-12-10 18:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Skandal no cóż prawda jest taka ze kazdy wie i widzi na co sie pisze, na jakie warunki pracy i na jakie zarobki- miedzy innymi przez podpisanie umowy
zdjecie uzytkownika
Sikor - 2016-02-08 11:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie nie wiem o co wam chodzi umowa zlecenie fakt śmieciowa... Ale jak się przykladasz to nikt nie ma pretensji siedzimy na budkach umyć podłogę blachę nie jest ciężko mi chłopakowi. Powiniem dostac 3380 dostałem 4200 bo premia duża. . . Sierpień to samo z sprzedawcy później kierowcy stałam się kierownikiem ale kuzwa pracuje na sezon od 4 lat... I nigdy nikt mnie nie okroil czy coś na wypłacie premia za wysoki utarg od 50 do 100 zł i można dostać to codziennie fakt duża godzinowka
zdjecie uzytkownika
adam - 2016-04-18 16:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale umowa to umowa @Sikor ale masz racje lepszy rydz jak nic

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie „Piekarnia Pellowski”!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie „Piekarnia Pellowski”
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert