brak logo

„Piekarnia Pellowski”

Wejherowo

Opinie o „Piekarnia Pellowski”

max 2014-06-03 16:29:05
Byłem na rozmowie w tej pseudo firmie. Miało być stanowisko kierowca i umowa o pracę, a się okazało że na pomocnika szukają frajera bo bez umowy. Czyste buractwo i patola to juz po samych wypowiedziach pseudo szefowej można rozpoznać. Rozmowa kwalifikacyjna przeprowadzona na dworzu na stojąco, to o czymś świadczy jak oni traktują ludzi :/ Nie polecam tam iść, strata czasu i również nie kupujcie ciastek bo drogie.
9
Tomek 2014-06-18 13:06:56
To chyba Cię nie przyjeli z braku umiejętności, skoro stanowisko pomocnika zaproponowali, zresztą z uwagi na słownictwo to chyba z Twoją kulturą osobistą coś nie tak. Sam sobie wystawiłeś ocenę a potem sie dziwisz?!
2
paula 2015-06-29 19:02:58
Szef to gbur, który myśli że może traktować ludzi jak śmieci. Wielki "Szefuncio", który młodych ludzi oszukuje, a starsze poniża. Lepiej by oswój zakład zadbał aby w nim szczury nie biegały. Do tego pana szacunku nawet mieć nie można, tak jak to On nie ma do nikogo. Wziął by się za coś innego bo chyba prowadzenie firmy za bardzo go wywyższa.. NIE POLECAM.
1
pracownik 2015-10-11 16:18:28
Pracowalam w tej firmie na tzw sezon , przy wyplacie okradaja pracownikow zawsze sobie cos odliczaja tzn niby cos było zle . wykorzystuja ludzi do szpiku kosci budki zimne i brudne bez ogrzewania brak toalety w ciastkach pety od papierosow , nie radze kupowac pieczywa
3
Skandal 2015-11-29 19:49:31
Od czego tutaj zaczac? A wiec gdzie sa odpowiednie instytucje co sprawdzaja czy ludzi nie wykorzystuje sie jak niewolnikow w XXI wieku?

Fakty wygladaja tak ze dniowka wynosi 70 zl za dzien pracy 12-sto godzinnej! W soboty tez trzeba pracowac bo ludzi nie ma. To wychodzi 5zl 80 groszy! To stawka glodowa, powinna byc niedopuszczalna. Zeruja na trudnej sytuacji bezrobotnych Polakow co pracy nie moga znalezc (z wiadomych powodow) i musza czasem przyjac tak niehumanitarne warunki. Osoby co pisza o zimnych i brudnych budach maja racje, nie ma toalety, ogrzewania.

Liczy sie tylko utarg co godzine. W umowie znalazlam nawet blad ortograficzny. Geniusze!

Praca jak i wyplacalnosc sa niezgodne z prawem gdyz za nadgodziny nie ma pieniedzy ktore sie naleza. Czemu nikt z tym nic nie robi!?

Jak Polak moze tak Polaka wykorzystywac..

Przeczytajcie to ludzie i sie zastanowcie jak traktowane sa osoby zatrudnione.

PS. Produkty czesto dostarczane sa brudne od blach niemytych i zbyt mocno spieczone.
2
Sikor 2016-02-08 11:20:21
Ludzie nie wiem o co wam chodzi umowa zlecenie fakt śmieciowa... Ale jak się przykladasz to nikt nie ma pretensji siedzimy na budkach umyć podłogę blachę nie jest ciężko mi chłopakowi. Powiniem dostac 3380 dostałem 4200 bo premia duża. . . Sierpień to samo z sprzedawcy później kierowcy stałam się kierownikiem ale kuzwa pracuje na sezon od 4 lat... I nigdy nikt mnie nie okroil czy coś na wypłacie premia za wysoki utarg od 50 do 100 zł i można dostać to codziennie fakt duża godzinowka
3
Henias 2016-05-21 11:13:36
Pracowałem w tej firmie jako cukiernik i jeśli nie masz problemów z grzałka i masz dobre umiejętności to przez sezon zarobiszdobra kasę.Polecam jeśli nie zależy ci na stałej współpracy.
Denis 2016-07-09 06:29:54
Ten szef jest poje.any bierze wszystkich bez żadnej selekcji a potem nie ma miejsc np. raz miałem iść do pracy, ale on("chef") dał mi wolne chociaż przyszedłem o 5.30 na bazę i jak ktoś nie mieszka w Wejherowie to nie polecam i dla tych co mieszkają też.Ustalałem grafik 6/7,a mam 1/1 to chyba o czymś świadczy.
Denis 2016-07-09 06:35:00
Co nie mieszkają w Wejherowie *
Gienio 2016-08-12 21:00:15
Prawda jest jaka jest straszny syf , samochodami wywozi się śmieci a następnie ludzi i pieczywo , nastolatki pracują w tej firmie od 6 nieraz do 23 gdzie kodeks pracy , gdzie sanepid
Zostaw swoją opinię o „Piekarnia Pellowski” - Wejherowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie „Piekarnia Pellowski”