logo Pośrednictwo Pracy Gorlich

Pośrednictwo Pracy Gorlich

Krzanowice

Opinie o Pośrednictwo Pracy Gorlich

kaaa 2012-09-19 11:18:09
witam,
przestrzegam prezd posrednictwem gorlich!!!!uwazajcie..przysylają umowę i zostawiają z niczym....umywają rece gdy cos idzie nie po ich mysli!papiery ok a fakty okutne...zostaje sie bez pracy-mieszkania itd! uwazajcie sam tego doswiadczylem!
paweł 2012-09-24 13:25:11
A ja nie mam nic do zarzucenia ,moi znajomi tez pracuja przez to pośrednictwo juz 2 lata .Wiadomo ze niekiedy sa jakies niedociagnieta w firmie ale to juz chyba nie wina posrednictw.
work 2012-09-24 13:41:42
kaaa - 2012-09-19 11:18:09

witam,

przestrzegam prezd posrednictwem gorlich!!!!uwazajcie..przysylają umowę i zostawiają z niczym....umywają rece gdy cos idzie nie po ich mysli!papiery ok a fakty okutne...zostaje sie bez pracy-mieszkania itd! uwazajcie sam tego doswiadczylem!
a ja powiem tak,rozumiem twoje podenerwowanie ale to swiadczy o tym ze chyba nie miales rzadnego doswiadczenia z praca za granica.Niekiedy pracodawcy uzytkowi sa wobec nas nie wporzadku to im sie jezyk nie podoba to ze sie zapomnialo ubran roboczych,czy dowodu od razu rezygnuja z pracowników.Ale to nie ma nic wspolnego z firma z ktora podpisujemy umowe a zwlaszcza z posrednictwem:) Na tyle sa rzetelna firma ze maja z nami kontakt i generalnie jesli zdarza sie ze pracy nie ma ,nastepnego ma sie inna,wiec uwazam ze to chyba dobrze jesli ktos sie kims interesuje i nie zostawia kogios na pastwe losu.Glowa do gory chlopcze jak troche pojezdzisz uzbroisz sie w cierpliwosc .
Pozdrawiam
Zbyszek z Gdanska
żonapracusia 2012-10-01 18:11:16
Ja tam nie mam im nic do zarzuceni. Mąż mój pojechał do pracy przez to pośrednictwo GORLICH. Praca jest, kasa pasuje a robić trza i tyle :-)
2
ela34 2013-08-01 14:05:03
Tak podzielam opinie kolegi.Mój mąż tez tam pojechał obiecywano mu dobre prace i zarobki lecz jak tam pojechał całkowicie co innego sie okazało...pracował od rano do wieczora jako pracownic fizyczny za grosze a nadgodziny nie zostawały wypłacone. Także ja też przestrzegam przed tym pośrednictwem.
Marek 2013-08-01 17:29:37
Własne jest to wielka nie wiadoma... Mówia ze daja do fajnej i lekkiej roboty a całkiem co innego sie robi od rana do wieczora za grosze ,nadgodziny idą w zapomnienie i nie chca wcale wypłacać piniędzy.
xxxxyy 2013-08-01 17:35:35
Heh no ,myśle własnie ze to wszystko zależy od pośrednika bo powinni wiedzieć gdzie ludzi wysyłają i doczegooo... a nie tylko posrednicy obiecuja wszystko pięknie i ładnie aby wziąść pieniadze a nie obchodzi i ch co dalej sie tam z ludzmi dzieje i gdzie trafiaja i co sie z nimi dzieje.
1
wiki 2013-08-01 19:11:09
Pfff..pracownicy gorlicha nie chcieli nawet ze mna ani z mezem rozmawiac...a gdy się w końcu dodzwoniłam powiedziano mi że oni tam nie sa i nie widza co sie dzieje i i ch nic to nie interesuje...
2
KrzysztofB 2013-11-05 12:15:50
Pojechalem 5m temu jako elektryk z tego Posrednictwa. Musze powiedziec ze jestem wdzieczny, praca, warunki mieszkalne i placa sa tak jak obiecane przez ( usunięte przez administratora )
pawelbug 2013-11-06 01:17:59
Jestem zatrudniony jako monter konstrukcji stalowuch przes posrednictwo pracy Gorlich do dzisiaj jestem bardzo zadowolony ze wogule znalazlem takie posrednictwo bo bardzo mi pomogli bylem na skraju zalamania niemoglem znalesc pracy ale dzisiaj pracujei jest bardzo dobrze , niekiedy warto sie przelamac sa na tym swiecie dobrzy ludzie tak jak pani Gorlich kora znlazla mi prace, jedyny wógł to znajmosco dobra jezyka ale z tym jak mysle wiekszość polaków nienma probelmu, tak wiec jesli wiedziecie ogloszenia z formy Work faktory, ideale Jobrapido, Radio Energy ,Morning Live .. Work in Time Group GmbH, Work FaBrilliant-Personaldienste, Work in Time Group GmbH, Work Factory GmbH, Power Jobs GmbH, Allgemeine-Industriemontage i kilka innych.
ctory GmbH, Power Jobs GmbH, Allgemeine-Industriemontage i podobe firmy z ktorymi kilka lat mialem doswiadczenia. W koncu znalazlem zaufana firme przez osrednictwo pracy gorlich
diplos 2013-11-06 09:56:47
a to gdzie pracujesz? a niemiecki trza umiec?
KrzysztofB 2013-11-19 12:26:12
jezyk niemiecki trzeba umiec dobrze do tego najlepiej po szkole byc wtedy mozna powalczyc po czasie o wieksza kase
wolny strzelec 2014-01-06 14:34:59
Posrednicy maja umowy ogolne z firmami, zwlaszcza niemieckimi, bo Niemcy prowadza polityke zaporowa i wola sie zabezpieczac wychodzac chyba z zalozenia, ze umowy sa wiazace. Za zatrudnienie kandydata placa jednorazowo i to po jakims czasie ,a nie od razu, bo nie sa glupi. Koszty zatrudnienia sie musza zwrocic i wtedy placa.Czemu tak jest, bo niemieckie przepisy mowia ,ze jak przyjama z arbeitsamtu, to dostana od panstwa kase za pracownika, bo zmniejszyli bezrobocie,wiec firmy chcialyby najlepiej kandydatow za darmo.Posrednik nie ma zadnego wplywu na firme zatrudniajaca, bo Firma ma umowe z parcownikiem i jak posrednik sie bedzie za ludzi wstawial, to z niego zrezygnuja i wezma sobie innego.Posrednicy - biura posrednictwa pracy sa tak samo jak pracownicy czesto ofiarami firm.To o czym powyzej pisza niektorzy dotyczy Agencji Pracy Tymczysowej. Biuro Gorlich znam i szanuje, uwazam ,ze sa pozadnym posrednikiem, ich praca pollega na wybraniu odpowiedniego kandydata i przeslaniu do Firmy...reszta to juz indywidualne sprawy miedzy Firma ,a pracownikiem.
krzysiu z 2014-05-24 00:00:42
jakie obelgo! nigdy nie sprawdzalam opin na temat posrednictwa. Zaufanie to podstawa, ja wyjechalem przeszlo 3 lata temu jako elektryk. Bylem w biurze, przeprowadzono ze mna rozmowe i pojechalem. Jestem zadowolony, jesli chodzi o prace, firma placi, urlopowe jest, skladki odprowadzane. Ale byly tez osoby wysylane ktore tez pretensje mialy, no ale jesli ktos chlej a rano nie potrafi wstac, meczy sie caly dzien w pracy a po 4 dniach jest "wywalany" to chyba nie wina posrednictwa. He a slyszalem ze do Austrii przyjechal kierowca z brakiem karty i chorym kregoslupem a potem mial pretensje hahahah dobre!
zbyszek 2014-06-15 01:58:57
Uważam że Gorlich jest dobrą firmą. Nie czekałem długo na załatwienie pracy, dostałem dobrze płatną i w miejscowości, która sam wybrałem spośród wielu ofert. Mam stały kontakt z firmą i mogę liczyć na pomoc w nawet najdrobniejszych problemach. Polecam Gorlich wszystkim moim znajomym z czystym sumieniem.
czejan 2015-01-08 00:40:07
najpierw trzeba było sprawdzić czym zajmuje się Gorlich @unco... Jest to pośrednik pracy, także co najwyżej przez nich możesz aplikować do jakiejś innej firmy. I tak ostatnie oferty jakie widziałem , że publikowali były na stanowiska elektryka ( ta chyba do dzisiaj aktualna) oraz dla ślusarzy. Powodzenia
Ulos 2015-03-10 00:56:43
Gwoli ścisłości Gorlich ma siedzibę w Krzanowicach i współpracuje z niemiecką firmą odnośnie pracy za granicą. Dla Polaków jest to dobra opcja, bo można zdecydowanie lepsze pieniądze dostać niż w kraju (chociaż chciałem się dowiedzieć jakie dokładnie...???) a z drugiej strony Niemcy są szczęśliwi mając tanią siłę roboczą:)
pirx 2015-03-26 21:58:39
zgadza się . Firma Gorlich charakteryzuje się , oczywiście na plus, dużą ilością ofert które są aktualne za granicą. Obecnie na ich stronie można znaleźć ich kilkanaście. Dla przykładu stawka dla mechanika samochodowego w Bawarii zatrudnionego przez Gorlich to 1300-1400 Euro. Więc nie najgorzej ...
maniek77 2015-09-04 19:39:29
czy pracował ktoś w austrii jako piaskarz jak wyglada wynagrodzenie pod tom agencjom
tom 2015-10-15 20:07:49
Dzień dobry mam pytanie czy można podjąć pracę bez znajomości języka?jaką stawka jest na godzinę?pracuje jako szlifierz monter posiadam uprawnienia spawalnicze podstawowe na MAG 135 i uprawnienia na cięcie palnikiem umie obsługiwać płazem i dużo różnych narzędzi z góry dziękuję za odpowiedz
monter 2015-11-04 21:52:33
Czy są jakieś przyjęcia do firmy?czy firma przyjmuje do pracy bez znajomości język. Niemieckiego?
Onjaizlodziej 2016-06-25 12:35:33
Nie polecam wszystko do bani przed wyjazdem obiecują złote góry na miejscu okazuje się dno dna nic z ustalonych faktów się nie zgadza.
Po przyjeździe dają umowę in blanco do podpisania poczym okazuje się że pracujesz za mniejsze pieniądze niż Ci deklarowano. Za norę którą nazywają kwaterą płacisz jeszcze raz tyle co było ustalone a dowóz do pracy i to nie żart dostajesz rower. I nie ma z kim rozmawiać bo biuro umywa ręce generalnie mają Cię w d... Bo zainkasowali za Ciebie 500€. TRZYMAJCIE SIĘ Z DALA OD TEGO POŚREDNICTWA
Beldak 2016-09-21 10:24:00
ja osobiscie polecam i moi znajomi tez, wiem ze to posrednictwo jak zreszta każde inne wspolpracuje z roznymi firmami , wiem tez ze dla elektryków maja bardzo fajne oferty i wywiązują sie z nich. Pani Magda tez jest bardzo pomocna osobą , jak dla nas bardzo fajne posrednictwo.
Kamil 2016-09-21 11:15:10
Beldak, czyli jest tez szansa, ze nawet teraz na jaesieni mogą coś znaleść? Musisz podawać im swoje preferencje zawodowe czy dzwonią nawet jak trafi im sie jakaś dobra oferta do kandydatów? Powiedz jeszcze czy rekrutują za granice maja podpisane jakieś umowy?
Balu 2016-10-25 09:08:36
fajnie dupisz zbyszek z gdańska tylko mało. podstawiony burak z ciebie i tyle w temacie.
kordonn 2016-11-18 09:40:15
mają dobre oferty w Austrii, w Niemczech nie byłem to się nie wypowiadam.
Beldak 2016-11-18 09:56:33
nie wiem , pytaj , dzwoń . No tak umowa jest
Zostaw swoją opinię o Pośrednictwo Pracy Gorlich - Krzanowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pośrednictwo Pracy Gorlich