brak logo

Izoponar

Mogilno

Opinie o Izoponar

cech13 2010-01-12 09:10:59
Dziękuje bardzo kolego za opinie .Od dawna już mają ogłoszenia na necie , przypuszczałem że firma dobrze prosperuje dlatego co chwile zatrudnia nowych pracowników
awatar 2010-02-02 20:34:05
Długo wiszące oferty pracy mogą nie koniecznie świadczyć o rozwoju danej firmy, może to również wskazywać na dużą (z jakiegoś powodu) rotacje ludzi.
aaaa 2010-05-13 15:13:34
takie wypowiedzi nadają się tylko do sądu. przestrzegam może byc pan rozpoznany i miec ogromne kłopoty
anonim 2010-05-13 17:28:15
Wiemy kim jeste�. Jeżeli b�dzie powtarzc si� te oszczerstwo b�dziemy wyci�gac konsekwencje
kier 2010-10-19 16:46:47
Witam mam pytanie czy ta firma jeszcze działa?? produkuje coś??? jeżeli tak to kto tam zarządza jak syndyk ma to pod opiekom. Proszę o jakiekolwiek informacje. Czekam z niecierpliwością ,pozdrawiam uczestników
elektroda 2014-01-27 21:24:13
a to jeszcze istnieje ?
sasiad 2014-10-08 21:18:41
wg krs już nie istnieje. Wkroczył syndyk masy upadłościowej. Strona internetowa nie działa. Mieszkam w Mogilnie nie opodal padniewskiej gdzie niegdyś prowadzona była przez tą firmę produkcja. W chwili obecnej z tego co widzę w tym miejscu jest tylko skład węgla. Firma padła chyba z 5 lat temu. Możliwe że pracowałeś z inną firmą o tej nazwie.
sasiad 2014-10-12 20:02:42
"witek" dlaczego drążysz ten temat? Firma już dawno nie istnieje i zastanawiam się nad motywami twoich pytań.
pan wiesław K 2015-01-19 16:34:22
jakoś tak czytam ale nie potrafię zlokalizować w internecie tej informacji że Izoponar niby ogłosił upadłość. na mieście ciągle ludzie mówią że firma działa. już nie wiem komu ufać a tego ksr nie potrafię jakoś znaleźć i nie wiem o co chodz. mimo wszystko chcę spróbować tam wysłać cv i list motywacyjny, pod jaki adres to zrobić?
piotrek 2015-03-30 20:05:24
@pan wiesław K, przecież kolega powyżej wkleił link do krajowego rejestru sadowego - gdzie każda firma ma obowiązek posiadac rejestr, jesli działa legalnie i Izoponar ma status w upadłości i to nie od dziś. To oznacza, że nie działają i nie masz co wysyłać CV. Nie wiem kiedy słyszałeś coś na mieście, ale chyba dawno.
dsaf 2015-05-18 21:53:52
To było beznadziejne miejsce pracy!!!
5
buła 2016-05-14 18:21:09
Witam Szczerze mówiąc to aplikując do tej firmy nie spodziewałem się w ogóle , że będę miał szanse w niej pracować. Teraz podobno kogoś jednak w izoponarze potrzebują tak?
Zostaw swoją opinię o Izoponar - Mogilno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Izoponar