brak logo

B&W Usługi Ogólnobudowlane B. Dzidkowska

Pruszcz Gdański

Opinie o B&W Usługi Ogólnobudowlane B. Dzidkowska

Małgorzata 11 2012-09-07 12:49:36
Przyłączę się do negatywnych opinii moich przedmówców. Firma ta ogłosiła nabór na stanowisko specjalicty ds. ochrony środowiska, ogłoszeniem, które pojawiło się w dniu 04.09.2012 r. na stronie internetowej Urzędu Pracy w Gdańsku. Na trzeci dzień od pojawienia się ogłoszenia tj. 06.09.2012 r. rano odpowiedziałam telefonicznie na tą ofertę, gdyż jestem z tej branży. Poiwitała mnie niepewnie mówiąca Pani w kadrach, która poprosiła mnie o telefon w tej sprawie za godzinę. Gdy ponownie zadzwoniłam odezwała się inna osoba zniecierpliwionym głosem informując mnie, że mają\" już osobę na to stanowisko, podobno z polecenia przez urząd pracy, tak na marginesie również jestem tam zarejestrowana. Tzn. nie przywiązują wogóle wagi do wyboru pracownika, gdy na trzeci dzień od zamieszczenia ogłoszenie jest już ono nieaktualne..? I to w dziedzinie specjalistycznej. Stwierdzam zupełny brak profesjonalizmu już w pierwszym kontakcie. W dodatku nie potrafią nawet grzacznie odmówić, zachowując się przez telefon tak, jakbym conajmniej dzwoniła z CBA. Pozdrawiam
6
BYŁY PRACOWNIK 2014-03-11 11:13:27
PRACOWAŁEM W B&W JAKIŚ CZAS TEMU I MILE WSPOMINAM SZCZEGÓLNIE KIEROWNIKA Z BRANŻY SANITARNEJ.WYPŁATA WPŁYWAŁA NA CZAS,SZEF OK.NASZE DROGI SIĘ ROZESZŁY ,ALE POLECAM WSZYSTKIM PODWYKONAWCĄ.POZDRAWIAM FIRMĘ B&W
Teac 2014-03-24 14:49:15
Przestrzegam wszystkich podwykonawców !!! Firma zleca pracę , wprowadza oszczędności a potem jak coś jest nie tak to zwala winę na podwykonawcę !!! Krótko mówiąc cwaniactwo na potęgę .
1
.... 2014-06-03 10:21:07
Nie płacą za fa, nie łączą z szefem ( uwaga )
Francja Elegancja 2015-09-05 02:29:22
nie wiem już sama co sądzić o B&W, kurcze jedne opinie pozytywne, drugie nie, dajcie znać, najlepiej proszę o info od pracowników jak to od kuchni wygląda, że tak to ujmę, żeby wiedzieć czy można im zaufać, dobre wrażenie robią, mąż mówi, że będzie ok ale troszkę się boję i szukam info tu na goworku...
elomelo 2016-01-16 15:27:34
Firma wpozadku wyplacalna.Jak ktos jest uczciwy dla szefa i umie sie dogadac to wszystko jest ok
uczciwy 2016-04-19 12:54:33
Firma wypłacalna na ile chce się prezesowi-chytrusowi-cwaniakowi, bez wstydu. Szerokim łukiem omijać wszystkie ich firmy. Dziwię się, że urząd skarbowy tego nie chce widzieć jak oszukują nasze państwo, przewalając ludzi i pieniądze między swoimi firmami.
kondo 2016-04-24 09:57:45
uczciwy, niestety ale tzeba się temu przeciwstawić. Podobno u nich można zarobić do 3 tysięcy na rękę.
Zostaw swoją opinię o B&W Usługi Ogólnobudowlane B. Dzidkowska - Pruszcz Gdański
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie B&W Usługi Ogólnobudowlane B. Dzidkowska