Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o B&W Usługi Ogólnobudowlane B. Dzidkowska

Pracowałeś w firmie B&W Usługi Ogólnobudowlane B. Dzidkowska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Małgorzata 11 - 2012-09-07 12:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Przyłączę się do negatywnych opinii moich przedmówców. Firma ta ogłosiła nabór na stanowisko specjalicty ds. ochrony środowiska, ogłoszeniem, które pojawiło się w dniu 04.09.2012 r. na stronie internetowej Urzędu Pracy w Gdańsku. Na trzeci dzień od pojawienia się ogłoszenia tj. 06.09.2012 r. rano odpowiedziałam telefonicznie na tą ofertę, gdyż jestem z tej branży. Poiwitała mnie niepewnie mówiąca Pani w kadrach, która poprosiła mnie o telefon w tej sprawie za godzinę. Gdy ponownie zadzwoniłam odezwała się inna osoba zniecierpliwionym głosem informując mnie, że mają\" już osobę na to stanowisko, podobno z polecenia przez urząd pracy, tak na marginesie również jestem tam zarejestrowana. Tzn. nie przywiązują wogóle wagi do wyboru pracownika, gdy na trzeci dzień od zamieszczenia ogłoszenie jest już ono nieaktualne..? I to w dziedzinie specjalistycznej. Stwierdzam zupełny brak profesjonalizmu już w pierwszym kontakcie. W dodatku nie potrafią nawet grzacznie odmówić, zachowując się przez telefon tak, jakbym conajmniej dzwoniła z CBA. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
BYŁY PRACOWNIK - 2014-03-11 11:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACOWAŁEM W B&W JAKIŚ CZAS TEMU I MILE WSPOMINAM SZCZEGÓLNIE KIEROWNIKA Z BRANŻY SANITARNEJ.WYPŁATA WPŁYWAŁA NA CZAS,SZEF OK.NASZE DROGI SIĘ ROZESZŁY ,ALE POLECAM WSZYSTKIM PODWYKONAWCĄ.POZDRAWIAM FIRMĘ B&W
zdjecie uzytkownika
Teac - 2014-03-24 14:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przestrzegam wszystkich podwykonawców !!! Firma zleca pracę , wprowadza oszczędności a potem jak coś jest nie tak to zwala winę na podwykonawcę !!! Krótko mówiąc cwaniactwo na potęgę .
zdjecie uzytkownika
.... - 2014-06-03 10:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Małgorzata 11 - 2012-09-07 12:49:36]:
Nie płacą za fa, nie łączą z szefem ( uwaga )
zdjecie uzytkownika
Francja Elegancja - 2015-09-05 02:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem już sama co sądzić o B&W, kurcze jedne opinie pozytywne, drugie nie, dajcie znać, najlepiej proszę o info od pracowników jak to od kuchni wygląda, że tak to ujmę, żeby wiedzieć czy można im zaufać, dobre wrażenie robią, mąż mówi, że będzie ok ale troszkę się boję i szukam info tu na goworku...
zdjecie uzytkownika
elomelo - 2016-01-16 15:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma wpozadku wyplacalna.Jak ktos jest uczciwy dla szefa i umie sie dogadac to wszystko jest ok

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie B&W Usługi Ogólnobudowlane B. Dzidkowska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert