ORBITGAZ BYTOM

Bytom

Opinie o ORBITGAZ BYTOM

LUZAK 2012-08-25 17:48
MYŚLĘ IŻ FAJNIE JAK TAK SIĘ PISZE I MOZNA COS WYDEDUKOWAC .JA PRACUJĘ OD NIEDAWNA I POWIEM SZCZERZE IZ JESTEM MILE ZASKOCZONY ATMOSFERĄ I KASĄ .POZDRAWIAM
2
korpecki 2015-09-28 19:48
może ci co piszą takie głupoty może by się podpisali przeważnie są to tacy co nawet wiertarki udarowej nie mieli w ręce założył taki jeden czy drugi majzel do młotowiertarki na obrotach z udarem i kuje na majzlu obrotowym ,a zarobek oczywiście wymagania 3000 na rękę pozdrawiam ja pracuję już parę lat nie narzekam dziwię się że niektórych idiotów jeszcze trzymią Pozdrawiam załóż sobie firmę możesz przyjmować ludzi dasz im zarobić po 5000 ukradną jeszcze narzędzia po drodze jeszcze się prześpią czas jeszcze na kawusie a robota be jak można jeszcze odemnie wymagać przecież tak bardzo się napracowałem
ernest 2016-03-04 17:40
Praca nawet ciekawa. (usunięte przez administratora) . Przychodzisz zawsze 6.45 to nikt nie widzi a spróbuj raz wyjść 15.05 to już jesteś najbardziej leniwym pracownikiem. (usunięte przez administratora)
5
srf 2016-10-05 16:00
mysle ze na pewno na stanowisku takiego montera musisz mieć o tym wszystkim pojęcie tylko musisz w ogłoszeniu dokaldnie doczytac jak to wszystko wygląda a reszte to podjrzewam ze powiedzą Ci podczas rozmowy kwalifikacyjnej także powoedzenia daj zanc jak bylo
krepel 2016-11-18 21:55
Powiem Ci ,iż jest całkiem oki przepracowałem 240 godzin i dostałem 6580 zł myślę że jest oki pracowałem w konkurencji i tam jest więcej ludzi ale tu jest zaplecze i kasa
Agata 2017-07-25 09:31
@krepel rozumiem, że w Twoim doświadczeniu zawodowym ORBITGAZ BYTOM wyróżnia się pozytywnie na tle innych pracodawców. Oprócz wynagrodzenia, na jakie jeszcze benefity, czy możliwości rozwoju mogą liczyć pracownicy firmy? Takie dodatkowe informacje będą bardzo pomocne dla osób, które na wątek firmy trafiły szukając opinii na temat potencjalnego miejsca pracy.
dekonspirator 2017-08-07 09:15
Nie liczyłbym na rzetelną informację, ponieważ Luzak, korpecki i krepel to ta sama osoba której zresztą zależy na pozytywnej opinii. Czyżby właściciel :)
Agata 2017-09-05 13:23
@dekonspirator a Ty byłeś lub obecnie jesteś pracownikiem firmy? Jaka jest Twoja opinia na temat tego jakim jest ona pracodawcą? Co możesz doradzić osobom, które zastanawiają się nad przesłaniem swojego CV?
byly pracownik 2017-10-06 22:08
dalej ta sam spiewka wlasciciele albo psy goncze podszywajace sie pod roznymi nicami i zachwalajace prace, sciema. Już zrezygnowalem z tej pracy ze wzgledu na kombinatorstwo i wysyzk pracowników. niedawno słyszałem opinie ze nic sie nie zmieniło. Własiciele maja dalej weża w kieszeni i za wselką cene chca zabrac wszystkim wokoło byle we własnym korycie się przelewało. Na dzień dzisijeszy jest rynek pracownika także spokojnie poszukajcie pracy u konkurencji, na pewno będa bardziej rzetelni i bardziej wiarygodni. Pozdrawiam
Agata 2017-10-09 09:43
@byly pracownik rozumiem, że Tobie praca w ORBITGAZ BYTOM nie odpowiadała. Jednak nie piszesz wiele o samych warunkach zatrudnienia, czy pracy na jakie mogą liczyć pracownicy firmy. Mógłbyś powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach? Co masz na myśli twierdząc, że pracownicy są wyzyskiwani?
Zostaw swoją opinię o ORBITGAZ BYTOM - Bytom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ORBITGAZ BYTOM