brak logo

AJUST

Radłów

Opinie o AJUST

oswiecony 2009-01-16 20:27:57
Witam-jesli ktokolwiek ma zamiar pracowac u tego(usunięte przez administratora) szczerze odradzam-''firma' to za duze słowo(usunięte przez administratora).jesli lubicie być obrażani i poniżani i pracować dla idei to owszem warto...
P71 2009-09-29 20:00:01
Wielka szkoda, że tak potoczyły się losy tej firmy. Na początku lat 90 wielki rozkwit, inwestycje, mądry, pełen energii i polotu właściciel oraz zgrany zespół pracowników. Niezłe zarobki. Szkoda...
pit 2009-11-15 00:55:27
..(usunięte przez administratora) nie mądry, nie inwestował w firme tylko we własne prywatne dobra. Powinien prowdzić budke na targu z ogórkami choć mam wątpliwości czy z tym dał by rade....z daleka od tej firmy!!!!!
pit 2009-11-16 18:29:27
...no i nie płaci!!!!!
normalny 2010-04-10 14:49:22
ponad 20 lat facet utrzymuje tę "firmę" kilkadziesiąt stanowisk pracy, w którym znaczną część stanowią inwalidzi. Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził. Ale w dziale "opinie o pracodawcach" nie spotka się raczej pozytywnych recenzji o nich... a szkoda, bo nie każdy potrafi tak w życiu dbać o ludzi, zwłaszcza tych poszkodowanych przez los.
były 2010-05-26 19:27:23
...pracowałem tam i doskonale wiem i Ty wiesz dlaczego zatrudniał inwalidów...chyba , że masz problemy z myśleniem. Jeśli uważasz za gest serca zabieranie wody pracownikom, ucinanie i tak nędznych i wypłacanych z opóźnieniem wypłat to gratuluje!! No, ale jemu potrzeba takich jak Ty którzy będą (usunięte przez administratora)..Poza tym firma stanęła w miejscu, uszczelkę wolałbym kupić chińską niż nawet dostać za darmo z tej firmy-jakość tragiczna!! Poza tym szef to zwykły prosty dorobkiewicz bez kultury, nie mający zielonego pojęcia o prowadzeniu firmy.UWAŻAJCIE WSZYSCY NA PRODUKTY Z TEJ FIRMY I NO I Z DALEKA OD PRACY W TYM(usunięte przez administratora)...
normalny 2011-01-01 15:42:06
Wodę Ci zabrał, boś pił 3-4 kawki dziennie, wypłatę ci zabrał, boś łaził po kątach pół dnia ...
anonim 2011-05-30 11:56:40
ty, pokrzywdzony - widzę, że nadal masz problemy (usunięte przez administratora), leczysz się już czy jeszcze nie ? Jak dosięgniesz dna, to sam się zgłosisz na leczenie. Ja nadal w tej firmie pracuję, ale jakoś sobie radzi ten opluwany przez ciebie facet
były pracownik 2012-02-23 11:27:14
Ta firma to porażka opinie mam taką samą jak przedmówcy którzy negatywnie ją ocenili trzymajcie się z dala od niej w latach 90-tych było całkiem spoko dobre zarobki jak na tamte lata i firma się rozwijała, szef z poczuciem humoru itd. potem było już tylko coraz gorzej i na chwile obecną ta firma już raczej nie istnieje !
normalny 2012-03-11 20:55:10
zobacz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jeden z drugim, tu masz kolejne złe opinie, ale TYM RAZEM o firmie, która OD ZERA stworzyła setki stanowisk - pełen profesjonalizm, dla takich(usunięte przez administratora)
ajust 2012-03-11 21:11:11
masz racje od 1 roku nie placi za towar ponad 10000 zl
Beata 2012-03-11 22:29:37
(usunięte przez administratora) nie wiem, czy wiesz, że w lutym minęło 25 lat istnienia tej firmy, mimo, że czasy się zmieniły dramatycznie na gorsze. Jakoś te ogórki jeszcze kisi ... Ja ponownie tu pracuję.
Betaflex 2012-03-19 19:10:49
Do wszystkich, którzy czują się pokrzywdzeni przez firmę Ajust. Dlaczego wstydzicie się swoich nazwisk? Może jednak tak do końca nie piszecie prawdy i ta firma uratowała wam życie? Może ktoś kiedyś wyciągnął do was pomocną dłoń, kiedy byliście już prawie na dnie? Więcej pokory, proszę państwa. Spróbujcie stworzyć coś od podstaw, potem pogadamy.
stanley 2015-01-20 18:12:31
no ale kto odkłada na porsche, ni znam chyba jednak takich osób za bardzo.. no bo albo kogoś stać na porsche albo nie.. ja mama takie pytanie do pracowników bezpośrednio, jak Wy oceniacie tam prace, same warunki, szefostwo czy są jakie dodatki do podstawy czy nie? mam nadzieje, że ktoś mi odpowie i wyjasni wątpliwości.
Mazan 2015-03-27 11:44:26
Z tym że jeżeli na forum nie widać śladu pracowników to kto tu ma pomagać czy wesprzeć opinią? Rozumiem, że Ajust w wielu ludzkich przypadkach w Radłowie mogłoby być rozwiązaniem problemów finansowych, ale czy aby na pewno można u nich zarobić aż tyle, że starczy na wszystkie rachunki bieżącego życia?
klient 2015-08-28 21:59:18
Jestem klientem tej firmy. Zamówione uszczelki źle wykonane. Nie ma rozmowy z nikim. Chamowaty właściciel, chamowaty syn właściciela. Totalny brak zainteresowania rozwiązaniem sprawy. Sprzedali mi partie uszczelek które są źle wycięte i nie pasują na silnik przez co można je tylko wyrzucić.
traktorki japońskie 2015-09-07 18:10:59
od kilkunastu lat do dziś dorabiają mi uszczelki głowicy, współpraca jest super, a na twój temat dziś właśnie opowiadał mi "chamowaty" twoim zdaniem właściciel. Wyczuł cię od razu. Znalazłeś i 10, może 20 zł tańszego wykonawcę i odsyłasz już 2 razy dorobione wcześniej przez AJUST uszczelki głowicy, chcesz znaleźć frajerów ??? Widzę, że tu piszą sami UPOSLEDZENI PRZEZ LOS GAWĘDZIARZE
chamowaty właściciel 2015-09-07 18:23:45
Dzwoniłeś pan do mnie właśnie w tym dniu, 28-08-2015 w piątek, a widzę po dacie, ze wieczorem napisałeś pan tę obłudną, swoją opinię. Zwróciłeś się do syna, jak ci sugerowałem z trasy za kierownicą ? Nie chcesz poprawionych GRATIS rzekomo źle wykonanych uszczelek ??? Osobiście sprawdzałem wg twojego oryginału, są dobrze wykonane. Dziwne, że nie chcesz ewentualnie poprawionych, tylko zwrot kasy. Może potem znalazłeś tańsze, a może niepotrzebnie tyle zamówiłeś ??? Na handel i nie wyszło ??? Więc nie rób tu obłudnej opinii !
gaga 2016-05-20 10:57:43
no nie dziw się że czasami jest tutaj mało komentarzy o tej firmie, w końcu ta firma to producent uszczelek silnikowych pod głowicę a tego typu asortyment nie jest jak sam zauważyłeś paskonującym i wdzięcznym tematem do dyskusji, a zarobki racja - dobre
Zostaw swoją opinię o AJUST - Radłów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AJUST