Wiadomo czy firma planuje sie jeszcze otwierać w przyszłości? Widziałam kiedyś ogłoszenia ale chyba na ten moment nic nie ma. W ogóle wszystko na czysto pracownicy mieli na koniec z kasą?
I tak o to kończy się przygoda bizneswomen od 7 boleści. Skończyła się mamona i naiwni pracownicy odeszli. Kto miał do czynienia ten wie. Kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wpada. Karma powraca.... Taka prawda.
Czekaj o co chodzi z tą opinią? Bo to zabrzmiało jakby się zamknęli? Ktoś się czy firma nadal działa ?
Czemu piszesz takie coś jako klient?Xd Jako pracownik może i bym zrozumiała, a Tobie to o co chodzi?
Czy zatrudnia pani osoby z Ukrainy?
A co szukasz tu pracy? Też jestem ciekawy czy w ogóle przyjmują teraz nowych pracowników. No i czy trzeba mieć doświadczenie czy wystarczy że przyuczą? Jakbyś coś wiedział to napisz.
Zostałam zwolniona z dnia na dzień i potraktowana jak śmieć i intruz bez podania przyczyny. Umowy śmieciowe, stawka godzinowa że aż płakać się chce. Normalnie wstyd tak traktować ludzi. Ponadto pracując byłam pomiatana, zrób to zrób tamto, szybciej szybciej. Nie wspomnę już że Pani jest nie miła osobą. Na początku przemiła, żeby tylko zacząć u niej pracować co jest udawane oczywiście. Przyjdziesz do pracy to już tak miło nie jest. Drze się na wszystkich. A już nie daj boże jak ruchu niema. Tak jakby to byla wina pracowników. Nie polecam nikomu. Wybierzcie innego pracodawcę!!!
Nie zgadzam się z tą opinią, ponieważ pracuję tutaj już dłuższy czas, atmosfera w pracy jest świetna, super ludzie, nikt nikim nie pomiata , a stawka godzinowa jest dobra. Również w ostatnim czasie nikt nie był przyjmowany nowy do pracy, ponieważ zespół od dłuższego czasu jest niezmienny .
Bardzo sobie cenię pracę tam, atmosfera w porządku, zarobki na akceptowalnym poziomie, oczywiście jeśli jest duży ruch to trzeba się sprężać ale do wytrzymania
Stawka normalnie żal. Wymagania ponad to co powinnien robić kierowca dostawca. Na domiar tego właścicielka jest bardzo nie miła i źle odnosi się do pracowników. Spróbowałem pracy tutaj. Przykre doświadczenie. Nie polecam.
Jaką stawkę Pani oferuje. Jaka umowa i warunki pracy.
Jak się pracuje w Pizzeria Verona Katarzyna Makowska?
Zobacz opinie na temat firmy Pizzeria Verona Katarzyna Makowska tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.