Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Level One Emmeloord

zdjecie uzytkownika
kameleon - 2012-08-14 08:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam macie moze jakies nowe opinie na temat tego biura czy naprawde juz wszystko jest tam ok? jedzie moze ktos 14-15 sierpnia z tego biura ?
zdjecie uzytkownika
Madzia1991 - 2012-08-20 08:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kameleon - 2012-08-14 08:27:39

Witam macie moze jakies nowe opinie na temat tego biura czy naprawde juz wszystko jest tam ok? jedzie moze ktos 14-15 sierpnia z tego biura ?
Witam, ja od nich właśnie wróciłam. Pracowałam tam 5 tygodni na cebulkach kwiatowych i 3 na polu. Dla mnie był to super wyjazd fakt ze były osoby bez pracy ale ile kilka dni a potem znów pracowały oczywiście jeśli chciały. Mogę polecić wyjazd do Levela w Emmeloord przez biuro Work Centre.Szkoda ze muszę wracać do szkoły bo na pewno zostałabym tam jeszcze dłużej.
zdjecie uzytkownika
Asia1988 - 2012-09-03 09:37:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda ze juz wrzesien i trzeba do szkoły. Jestem tu 10 tydzien i jest ok godzin mam za ten czas nornalnie kolo 42 na tydzien. Mam tez spoko mieszkanie (cisza i spokoj). Chcesz pracowac POLECAM!!!!!!!
Pozdro dla wszystkich na Kraggenburgu, Zwartemeerweg 34.

zdjecie uzytkownika
gosciu - 2012-09-12 12:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w levelu jak masz stale miejsce pracy chociaz i tak to nie jest do konca ok,po ponad roku pracy dla level one w jednym miejscu ib tak zostal stworzony mi problem z mieszkaniem.mialem sie wprowadzic do pomieszczenia gospodarczego gdzie bylo wstawione lozko i krzeslo poza tym pustka.kasa ok lecz trzeba bylo sie czesto upominac ze cos nie pasuje czegos brakuje itp itd,teraz po ponad roku dogadujac sie z pracodawca zostaje w tym samym miejscu pracy lecz nie przez level one.najwiekszy problem to kooordynatorzy i ich podejscie do wszystkiego.jestes ich kolega i im wchodzzisz w (usunięte przez administratora) masz dobrze a powiesz chociaz raz jak powinno byc a jak nie jest juz do konca twojego pobytu w levelu masz juz utrudnione zycie.wiec jesli masz ochote pracowac i potem meczyc sie z niepotrzebnymi sprawami to smialo jedz a jesli masz ochote zyc jak czlowiek powinien i byc tak traktowany to nie jedz bo sie mozesz naprawde zdziwic
zdjecie uzytkownika
alutka - 2012-09-26 15:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej firmy,byłam tam po urlopie juz nie mogłam wrócić chociarz chciałam na urlop przyjechałam 1września.Kordynatorzy do bani wszyscy!!!zamiast pomóc to cie zgnoją jak psa!!
zdjecie uzytkownika
alutka - 2012-09-26 16:07:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest tam na domku gdzie byłam polska holenderka która jest tam 5 lat alkoholiczka pije 8browarów dziennie i żądzi ludzmi bo zna trochę angielski.Z firmą level One żyje w zgodzie bo co sie dzieje na domku to kapuje wszystko i dzwoni do levela.Przez nią wyleciało sporo ludzi z lazanii!!!!!!Mieszka w Dronten ostrzegam przed nią (usunięte przez administratora)!!!!
zdjecie uzytkownika
alutka - 2012-09-26 16:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej firmy!!!!!
zdjecie uzytkownika
karina - 2012-09-26 16:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
osobiście pracowałam w tej firmie i szczerze jej nie polecam!!!! Mieszkania różne jak kto trafi. Poza tym najpierw jechałam przez biuro work centre i to ta firma mnie tam wydelegowała już na miejscu Dodam,że cztery lub pięć dni w tygodniu jak było dobrze była praca ale za domek i ubezpieczenie trzeba płacić!Koordynatorzy do (usunięte przez administratora) byle ONI ZARABIAJĄ To cała prawda o lewel one
zdjecie uzytkownika
helmut85 - 2012-09-26 20:52:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Mam pytanko pracowal ktos przy kopaniu rowow pod swiatlowody w holandi przez levela?
zdjecie uzytkownika
endżi - 2012-09-28 23:33:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Helmut85 daj sobie spokój z Level One Będziesz zapieprzać przez 5 dni w tygodniu jak beduin, sorry.
zdjecie uzytkownika
666 - 2012-09-29 14:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
swieta prawda za wszystko trzeba płacic nawet przescieradło wciskaja aby kupic i to wcale nie tanio.
zdjecie uzytkownika
Do 666 - 2012-09-29 19:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
666 - 2012-09-29 14:22:28swieta prawda za wszystko trzeba płacic nawet przescieradło wciskaja aby kupic i to wcale nie tanio. \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'Co z Ciebie za człowiek jesli sypiasz bez przescieradła. Jak ktos po Tobie ma korzystac z materaca poprostu świadczy to tylko o Tobie ta wypowiedz zabierz se z domu i mie musisz kupowac. Ja znam te firme i jak dlamnie ok. To co najwazniejsze czyli wyplacalni i kasa na czas. Bez powodu nie pracuje u Nich tyle osob. A zawsze znajdzie sie jakas owca lepiej zostan w Polsce i nie rób na opini za granica.
zdjecie uzytkownika
Maria - 2012-09-30 08:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Alutka skoro było tam tak źle to czemu jechałaś na urlop i chcesz tam wracać. Chyba nie byłaś tam zbytnio w porządku skoro TY chcesz wracać a oni Cię tam s powrotem nie chcieli. Weź się zastanów.
zdjecie uzytkownika
piterro - 2012-10-01 19:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem tu od nie dawna sciagaja ludzi do holandii 4 lub 5 dni popracuja ludzie a pozniej siedze w domach.
zdjecie uzytkownika
do piterro - 2012-10-02 20:25:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli to prawda to jedź do innej agencji przecież tyle pracy jest w Holandii. Nie wiem na co czekasz
zdjecie uzytkownika
KInia - 2012-10-14 00:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak to prawda ja bylam tam 4 miesiace i przez 2 miesiace bylam na minusie tzn...Musialam z wyplat oddawac im moje pieniadze syf praca do (usunięte przez administratora) okropnie.......Jak ktos dobrze rozmawia z kordynatorami to ok nie narzeka
zdjecie uzytkownika
Kryska - 2012-10-15 10:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja, pracuję dla Level 1 Emmeloord 2 lata nigdy nie maiłam problemów przez 2 lata zdarzyło sie raz że nie było pieniędzy w umówiony dzień tylko 2 dni później, ale to nie moja pierwsza praca i biuro, zarabiaja jak mogą jak każde biuro ale mają jeden plus dają ci też zarobić:D. Najlepiej jest wynająć mieszkanie samemu wtedy jest na prawdę super. Najpierw mieszkałam u nich ale po 3 miesiącach znalazłam swoje mieszkanie. Ale mają tez prace gdzie nie ma godzin i nie ma nawet najniższej krajowej więc kwestia tego gdzie się trafi. Ja osobiscie jestem zadowolona:D
zdjecie uzytkownika
pier - 2012-11-22 12:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] 3 lata w levelu i zle mi nie jest
zdjecie uzytkownika
buła - 2013-01-09 14:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy tak wszyscy piszecie jak by kazdy polak był traktowany jak murzyn za granicami kazdy z was tu narzeka widze wiecej opini negatywnych, normlanie sie boje do jakiejkolwiek firmy zajrzeć bo wszedzie desperackie zale oszukanych
zdjecie uzytkownika
poker21 - 2013-01-09 22:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
moze ktoś coś jeszcze powiedzieć na temat firmy level one? widze jedni zadowoleni inni nie. wiadomo wszędzie tak jest ale moze ktoś powie coś konkretnego???????
zdjecie uzytkownika
poker21 - 2013-01-09 22:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakie są warunki mieszkalne? jaka atmosfera w pracy czy ludzie w miare w porządku? płace jakieś mozliwe? i na ile dają umowy?????
zdjecie uzytkownika
syyylwia - 2013-01-13 20:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kurcze zastanawiam się nad tą firmą i sama nie wiem jechać czy nie;/
zdjecie uzytkownika
LEVELOWICZ - 2013-01-19 23:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedz to popłyniesz pracowałem tam na recyklingu jedzenia bo mialem chody z jedna koordynatorka inaczej bedziesz siedziala na domku lub z doskoku rybki w urku kurki na 4 godziny i takie tam firma syf mieszkania przeludnione w biurze byly dwie normalne osoby dawid i blanka z tego co wiem blanka juz nie pracuje dawid jeszcze najlepiej podchodzi do sprawy kasa byla na czas oczywiscie jak pracowales leve ma sezonowe prace bo te po zakladach juz sa obsadzone stalymi pracownikami wiec odradzam ci wyjazd no chyba ze masz za duzo kasy pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Holaddziaaa - 2013-01-20 20:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem przez Level One w alphen na światłowodach. Praca ciężka niecieżka zalezy do jakie ekipy trafisz . Kasa? jak za ta prace to nie cuda ale i tak lepiej niz na kontrakcie . masz mieszkanie ubezpieczenie nic cie nie obchodzi . a jak pracujesz jak nalezy to dostajesz "fuchy" itd gdzie za dniowke mozesz nawet 100 -120 euro dostac. warto wyrobic opinie. tam gdzie bylem pracowalismy od 7-18 od poniedzialku do czwartku a w piatek sobote chodzilem na fuche na ogrody ukladanie plyt. 2 dni i masz praktycznie 2 tygodniowke. co do samego levelu to ok domki tez tylko trzeba sobie ludzi wychowac. mieszkalem na blokach w 10 osob i dom wrecz lsnil brudne naczynia przez balkon i kazdy sie nauczyl. jesli ktos jedzie jarac sobie takze mozna ale do pracy trzeba chodzic 2 razy nie idziesz i do domu zazwyczaj z kara 50 e. to samo przy imprezach itp. Najlepszy koordynator (usunięte przez administratora) (litwin) pozadny gosc !! zawsze pomoze . (usunięte przez administratora) takze jak tylko beda mogli Ci dac kare za cos to napewno ja dadza. Rowery radze naprawiac samemu bo drogo to koszuje gdy naprawia to (usunięte przez administratora) (klejenie dętki 25 euro) :)) Ogolnie duzy plus dla biura. Kasa zawsze na czas wakacyjne placa pomagaja wrazie problemow. POLECAM
zdjecie uzytkownika
poker21 - 2013-01-20 23:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za odpowiedzi. Ogólnie to mam jechać do ogrodnictwa to ciekawe jak tam będzie...
zdjecie uzytkownika
swirussl - 2013-01-21 08:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie a jak jest tam na poczatku w tym level one czy tylko na przejzd i na tydzien wziasc kasiorke czy na caly miesiac ???? bo mnie to zastanawia
zdjecie uzytkownika
dzicinka28 - 2013-01-22 11:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam...ja osobiście pracuje w Level 1 i właśnie zjeżdzam na 3 tygodnie urlopu...wez sobie więcej pieniążków jezeli jedziesz pierwszy raz i nie masz numeru sofi,bo troche na numer poczekasz a jezeli masz to pieniążki są po 2 tygodniach,w pon na holenderskim koncie,wt na polskim,solarisy zawsze w poniedziałki na poczcie internetowej,pozatym jak czytam wyżej wymienione opinie to poprostu woła o pomste do nieba,jezeli Wam sie tak bardzo nie podobało to trzeba było zjechac do Polski,nikt tutaj nikogo na siłe nie trzyma,ja pracowałam cały czas,moim kordynatorem był Sebastian,na którego zawsze mogłam liczyć,nie wspomne też o całej reszcie biura,,gdzi zawsze słuzyli pomocą,a nawet jeżeli to oni też są tylko ludzmi i ich praca nie jest az tak wspaniała jak sie wydaje,mając tyle osób pod sobą,czasami pomyślcie ze nie jestescie pępkami świata,a jezeli juz ktokolwiek siedział bez pracy to powinien miec troche cierpliwosci i przedewszystkim pokory bo to tez nie jest ich wina,pieniązki zawsze wypłacane na czas,godzin jak sam nie upilnujesz to juz Twoja wina,bo jezeli kartki sa oddane do wtorku to wypłacone godziny napewną będą,pozdrwiam serdecznie wszystkie dziewczyny z hotelu w Espel,i pracowników biura w Emmeloor [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .
zdjecie uzytkownika
terezjusz - 2013-01-22 12:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w kazdej firmie jest tak ze kto ma plecy ten trwa jesli ich nie masz to giniesz albo jestes tzw skoczkiem tak gdzie akurat potrzebuja wiecej osob to pracujesz nie polecam pracy przy sortowaniu tam pracuja w wiekszosci kobiety a to zadzi sie swoim prawem tu winni sa holendrzy ( sedno sprawy zostawiam do domyslu;-)) koordynatorzy to fakt sa tacy a nie inni tak jak wszystkim trzeba trzymac paluszek prosto w tylku. . W levelu jesli nie chodzi o kase to napewno chodzi o???????????
zdjecie uzytkownika
zulek - 2013-01-22 21:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile trzeba czekać na kasę jak nie mam nr sofi?
zdjecie uzytkownika
terezjusz - 2013-01-24 14:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli rozpoczniesz prace zalozmy w poniedzialem tj 28 stycznia i masz juz nr sofi to pierwszy przelew na koncie holenderskim otrzymasz 11 lutego jesli mam polskie konto walutowe to otrzymasz pieniazki 12 lutego solarisy sa zawsze na czas level nie opoznia wyplat zawsze placa na czas;-)) powodzenia
zdjecie uzytkownika
terezjusz - 2013-01-24 15:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ach jak nie masz nr sofi ( niedoczytalam ) nawet do miesiaca zalezy ale dopoki nie masz nr sofi to daja zaliczki przynajmniej tak bylo jak ja tam pracowalam w zeszlym roku
zdjecie uzytkownika
witek1 - 2013-01-24 18:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego już nie pracujesz? Przy czym byłes?
zdjecie uzytkownika
kika - 2013-01-31 14:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam z firmą FLEX,mieszkania jak cele więzienne z pryczami+myszy(na pokój przypadało3:)znalazłam oferte w Levelu1 i jestem b.zadowolona-uczciwie mówią kiedy nie ma pracy,a jak ktoś woli siedziec na domku(warunki bd)to jego wybór.Zawsze można przeczekac ten czas w Polsce z rodziną:)Ogólnie koordynatorzy byli dla nas b.mili,kar na naszym domku nie było(czasem przymykali oko;)Moim zdaniem wszystko zależy z jakimi ludzmi mieszkasz.U nas ekipa była SUPER!!!pozdro dla (usunięte przez administratora) Nieuwerburg:))))
zdjecie uzytkownika
kris - 2013-02-15 18:20:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem przez levela powiem tak, raz jest dobrze raz jest zle niema co ukrywac dawniej było lepiej za czasow biura w espel -byli bardziej wyrozymiali koordynatorzy ,teraz jest straszna lipa.
jesli nie masz znajomosci -nie masz pracy. ciezko sie dogadac ,dodzwonic do kogo kolwiek,jesli chodzi o kase ,przelewy to na czas.
dla mnie ogolnie ok tylko jeden wielki minus Koordynatorzy co rok coraz więcej ich jest a coraz gorzej sie dogadac i dodzwonic w razie pomocy
zdjecie uzytkownika
hkdfiogh8sd - 2013-02-22 19:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypłata na czas, solaris nie zawsze na podany meil dochodzi.Kordynatorzy ok chodź jeśli siedzisz na domku i niemasz pracy to tak troche pogrywaja żebys zostal .. warunki mieszkaniowe w porządku .Co do pracy to zależy kto gdzie wyladuje ... bo bezpośreni pracodawcy czasem traktuja Cie jak białego murzyna.
zdjecie uzytkownika
mk - 2013-03-19 12:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma ok, to prawda zależy kto i gdzie trafi, ja mieszkanko miałam fajne , ludzie ok,do pracy blisko, niestety sprawy rodzinne i musiałam zjechać.Jedyny problem to dokument potwierdzający sofii numer ,no moja wina zapodziałam go.Ale do czego zmierzam w Opolu powiedzieli ,że ok Lewel wystąpi o duplikat do belastingu, no to ok.Na miejscu okazało się co innego robili problemy i to nie małe,koordynatorzy ,od czego oni wkońcu są i za co im płacą, straszyli,że kasy nie dostane,że niby wysłali papiery pewnie na poczcie zginęły itd.stara śpiewka Minęło półtora miesiąca aż sprawa została wyjaśniona..Nie wiem do czego zmierzali a wystarczył jeden papier do podpisania i problem byłby rozwiązany.Przecież to nie pierwsza taka sytuacja,nio problem jest z zamieszkaniem w parze,to wszystko zależy od szczęsśćia.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2013-03-20 09:57:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mk - 2013-03-19 12:44:14

firma ok, to prawda zależy kto i gdzie trafi, ja mieszkanko miałam fajne , ludzie ok,do pracy blisko, niestety sprawy rodzinne i musiałam zjechać.Jedyny problem to dokument potwierdzający sofii numer ,no moja wina zapodziałam go.Ale do czego zmierzam w Opolu powiedzieli ,że ok Lewel wystąpi o duplikat do belastingu, no to ok.Na miejscu okazało się co innego robili problemy i to nie małe,koordynatorzy ,od czego oni wkońcu są i za co im płacą, straszyli,że kasy nie dostane,że niby wysłali papiery pewnie na poczcie zginęły itd.stara śpiewka Minęło półtora miesiąca aż sprawa została wyjaśniona..Nie wiem do czego zmierzali a wystarczył jeden papier do podpisania i problem byłby rozwiązany.Przecież to nie pierwsza taka sytuacja,nio problem jest z zamieszkaniem w parze,to wszystko zależy od szczęsśćia.
JA MIAŁAM PODOBNA SYTUACJE Z SOFI. PANI W OPOLU TAKŻE POWIEDZIAŁA ŻE BIURO W HOLANDII LEVEL WYSTĄPI O DUPLIKAT. OTRZYMAŁAM GO PO 10 DNIACH OD PRZYJAZDU. TO W TWOIM PRZYPADKU CHYBA KOORDYNATOR ZAWINIŁ. DLA MNIE FIRMA OK TZN. PRZELEWY W PORZĄDKU I ZAWSZE NA CZAS.
zdjecie uzytkownika
On2013 - 2013-03-26 17:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale jak ja chce jechać pierwszy raz i nie mam nr sofi to wyrobią mi tam? Ile im to zajmie? I kasa wtedy po jakim czasie?
zdjecie uzytkownika
Grzes - 2013-03-27 09:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierwsza kasa u mnie była po dwóch tygodniach i też numeru sofie nie posiadałem. Ale były osoby ktore sofi nie miały i dostały go po 3/4 tygodniach wtedy Level dawał im zaliczki. Po otrzymaniu sofi nadpłacili im wszystkie zaległe tygodniówki. Dla mnie biuro w porzadku było i jest bo nadal tu pracuje juz 3 rok.
zdjecie uzytkownika
sp4wners - 2013-03-27 14:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam tej firmy. Przez cały miesiąc zarobiłem 150 euro. Do pracy wysyłali mnie jak im pasowało, przez wiekszość czasu zarabiałem na hotel. Hotelu u Husty tez nie polecam, ekipa spoko [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Ona - 2013-03-27 15:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy mozna wyjechac przez biuro w emmeloordzie ? byłam w tamtym roku i jak dzwonie do opola to mi mowia ze odzial w emmeloordzie nie jest ich,,,,, wiecie moze do kogo warto dzwonic za robota bo jjuz głuupieje.
zdjecie uzytkownika
Kacha - 2013-03-27 15:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Emmeloord to musisz dzwonic do Opola [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Nicko - 2013-04-29 22:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś pracuje jako spawacz w tej firmie bo zastanawiam sie czy warto tam jechać kobieta w biurze mówiła mi że jakieś 2 zakłady sa w emmeloord pozdr
zdjecie uzytkownika
kinder - 2013-05-06 18:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy mozecie mi zlecic jakies firmy i prace w holandii ?? blisko almere buiten potrzebuje pracy obojetnie w jakim miejscu
zdjecie uzytkownika
cichodajka - 2013-05-21 21:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to prawda to co pisza o kordynatorach w tej firmie to nie do wiary ze holenderska firma i pracodawca ma taka opinie przes polskich kordynatorow dawaja prace (usunięte przez administratora) dziewczyna i za lapuwki ale takie sa polskie swinie sprzedaja cie za fynyga aby zarobic dodatkowo na ludzkiej krzywdzie jako pracodawca moze ok. ale reszta to umie troche holenderskiego i jest wielki pon - a osiol nie z tej ziemi polskie cwaniaki . pracujesz tydzien a dwa siedzisz na domku a umowe masz na 1 rok po miesiacu jedziesz do domu powiedza ci ze niemaja pracy do ciebie a przyjerzdzaja inni na twoje miejsce
zdjecie uzytkownika
joanka91 - 2013-05-31 23:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agencja jak agencja, zależy gdzie się trafi jedni ciągle siedzą na domku, innym się uda i mają stałą prace. Pracowałam tam ponad rok temu. Wypłacalni, Kodynatorzy, różni. Sebastian według mnie był najlepszy. Dawid... może troche za dużo mu się wydaje.
zdjecie uzytkownika
diana - 2013-06-10 21:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Super agencja,praca jest zawsze, ale trzea dobrze pracowac ,niektórzy sie [usunięte przez moderatora].a potem narzekaja ze nie maja pracy,koordynatorzy sa oki,zawsze pomogą jak jest problem,szczególne podzienkowania dla P.Bartka.
zdjecie uzytkownika
Marian - 2013-06-13 13:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem przez AB Oost u firmie Baas w Ens i poznalem duzo ludzi z Level One, i są raczej zadowoleni. warunki mieszkaniowe maja dobre,bylem u nich w domu.Kasę maja normalnie co tydzień.chłopaki, którzy robili po 50 godz, dostawali 290 euro tygodniowo, ze stawką 8,93 coś brutto.(urlopowe i wakacyjne osobno) wypłaty tez mieli na czas. Ja teraz jestem w Martho a wcześniej w AB i co tydzień zawsze trzeba upominać się o wypłatę. Wiem też ze dużo osób co u Baasa pracują ileś lat tez przeszło pracować do Level One.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nie ma rekrutacji. Nawet nie potrzeba zaświadczenia o niekaralności. Jedynie trzeba zalogować się na stronce.
Pytania: Niby "znajomość angielskiego" i "prawo jazdy"- nie prawda, połowa osob nie potrafi sie nawet przedstawic, więc na grupe Polakow szukaja jednego jelenia który posłuży za translatora, tak samo z prawkiem- jeden bierze auto na siebie i wozi.
zdjecie uzytkownika
Kubi - 2013-06-13 15:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wyglądają opłaty za ubezpieczenie i zakwaterowanie ? są zagwarantowane przez biuro ?
zdjecie uzytkownika
adam - 2013-06-17 19:28:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w levelu 1 firma biedna nie zarabiałem tam dużo ale uczciwie się ze mną rozliczyła powiem tak jak nie masz pracy w Polsce to możesz pojechać do tej firmy na skromne życie zarobisz i jakoś przetrwasz trudny czas ale ogólnie to Holandie zdecydowanie odradzam lepiej pracowac w Norwegi Dani lub Szwajcari

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Level One Emmeloord
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert