Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Level One


Oceniono 154 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Level One
Katowicka 67B lokal nr 15
45-061 Opole
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Asia1988 - 2012-09-03 09:37:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda ze juz wrzesien i trzeba do szkoły. Jestem tu 10 tydzien i jest ok godzin mam za ten czas nornalnie kolo 42 na tydzien. Mam tez spoko mieszkanie (cisza i spokoj). Chcesz pracowac POLECAM!!!!!!!
Pozdro dla wszystkich na Kraggenburgu, Zwartemeerweg 34.

zdjecie uzytkownika
gosciu - 2012-09-12 12:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w levelu jak masz stale miejsce pracy chociaz i tak to nie jest do konca ok,po ponad roku pracy dla level one w jednym miejscu ib tak zostal stworzony mi problem z mieszkaniem.mialem sie wprowadzic do pomieszczenia gospodarczego gdzie bylo wstawione lozko i krzeslo poza tym pustka.kasa ok lecz trzeba bylo sie czesto upominac ze cos nie pasuje czegos brakuje itp itd,teraz po ponad roku dogadujac sie z pracodawca zostaje w tym samym miejscu pracy lecz nie przez level one.najwiekszy problem to kooordynatorzy i ich podejscie do wszystkiego.jestes ich kolega i im wchodzzisz w (usunięte przez administratora) masz dobrze a powiesz chociaz raz jak powinno byc a jak nie jest juz do konca twojego pobytu w levelu masz juz utrudnione zycie.wiec jesli masz ochote pracowac i potem meczyc sie z niepotrzebnymi sprawami to smialo jedz a jesli masz ochote zyc jak czlowiek powinien i byc tak traktowany to nie jedz bo sie mozesz naprawde zdziwic
zdjecie uzytkownika
alutka - 2012-09-26 15:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej firmy,byłam tam po urlopie juz nie mogłam wrócić chociarz chciałam na urlop przyjechałam 1września.Kordynatorzy do bani wszyscy!!!zamiast pomóc to cie zgnoją jak psa!!
zdjecie uzytkownika
alutka - 2012-09-26 16:07:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest tam na domku gdzie byłam polska holenderka która jest tam 5 lat alkoholiczka pije 8browarów dziennie i żądzi ludzmi bo zna trochę angielski.Z firmą level One żyje w zgodzie bo co sie dzieje na domku to kapuje wszystko i dzwoni do levela.Przez nią wyleciało sporo ludzi z lazanii!!!!!!Mieszka w Dronten ostrzegam przed nią (usunięte przez administratora)!!!!
zdjecie uzytkownika
alutka - 2012-09-26 16:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej firmy!!!!!
zdjecie uzytkownika
karina - 2012-09-26 16:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
osobiście pracowałam w tej firmie i szczerze jej nie polecam!!!! Mieszkania różne jak kto trafi. Poza tym najpierw jechałam przez biuro work centre i to ta firma mnie tam wydelegowała już na miejscu Dodam,że cztery lub pięć dni w tygodniu jak było dobrze była praca ale za domek i ubezpieczenie trzeba płacić!Koordynatorzy do (usunięte przez administratora) byle ONI ZARABIAJĄ To cała prawda o lewel one
zdjecie uzytkownika
helmut85 - 2012-09-26 20:52:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Mam pytanko pracowal ktos przy kopaniu rowow pod swiatlowody w holandi przez levela?
zdjecie uzytkownika
endżi - 2012-09-28 23:33:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Helmut85 daj sobie spokój z Level One Będziesz zapieprzać przez 5 dni w tygodniu jak beduin, sorry.
zdjecie uzytkownika
666 - 2012-09-29 14:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
swieta prawda za wszystko trzeba płacic nawet przescieradło wciskaja aby kupic i to wcale nie tanio.
zdjecie uzytkownika
Do 666 - 2012-09-29 19:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
666 - 2012-09-29 14:22:28swieta prawda za wszystko trzeba płacic nawet przescieradło wciskaja aby kupic i to wcale nie tanio. \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'Co z Ciebie za człowiek jesli sypiasz bez przescieradła. Jak ktos po Tobie ma korzystac z materaca poprostu świadczy to tylko o Tobie ta wypowiedz zabierz se z domu i mie musisz kupowac. Ja znam te firme i jak dlamnie ok. To co najwazniejsze czyli wyplacalni i kasa na czas. Bez powodu nie pracuje u Nich tyle osob. A zawsze znajdzie sie jakas owca lepiej zostan w Polsce i nie rób na opini za granica.
zdjecie uzytkownika
Maria - 2012-09-30 08:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Alutka skoro było tam tak źle to czemu jechałaś na urlop i chcesz tam wracać. Chyba nie byłaś tam zbytnio w porządku skoro TY chcesz wracać a oni Cię tam s powrotem nie chcieli. Weź się zastanów.
zdjecie uzytkownika
piterro - 2012-10-01 19:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem tu od nie dawna sciagaja ludzi do holandii 4 lub 5 dni popracuja ludzie a pozniej siedze w domach.
zdjecie uzytkownika
do piterro - 2012-10-02 20:25:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli to prawda to jedź do innej agencji przecież tyle pracy jest w Holandii. Nie wiem na co czekasz
zdjecie uzytkownika
KInia - 2012-10-14 00:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak to prawda ja bylam tam 4 miesiace i przez 2 miesiace bylam na minusie tzn...Musialam z wyplat oddawac im moje pieniadze syf praca do (usunięte przez administratora) okropnie.......Jak ktos dobrze rozmawia z kordynatorami to ok nie narzeka
zdjecie uzytkownika
Kryska - 2012-10-15 10:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja, pracuję dla Level 1 Emmeloord 2 lata nigdy nie maiłam problemów przez 2 lata zdarzyło sie raz że nie było pieniędzy w umówiony dzień tylko 2 dni później, ale to nie moja pierwsza praca i biuro, zarabiaja jak mogą jak każde biuro ale mają jeden plus dają ci też zarobić:D. Najlepiej jest wynająć mieszkanie samemu wtedy jest na prawdę super. Najpierw mieszkałam u nich ale po 3 miesiącach znalazłam swoje mieszkanie. Ale mają tez prace gdzie nie ma godzin i nie ma nawet najniższej krajowej więc kwestia tego gdzie się trafi. Ja osobiscie jestem zadowolona:D
zdjecie uzytkownika
pier - 2012-11-22 12:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] 3 lata w levelu i zle mi nie jest
zdjecie uzytkownika
buła - 2013-01-09 14:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy tak wszyscy piszecie jak by kazdy polak był traktowany jak murzyn za granicami kazdy z was tu narzeka widze wiecej opini negatywnych, normlanie sie boje do jakiejkolwiek firmy zajrzeć bo wszedzie desperackie zale oszukanych
zdjecie uzytkownika
poker21 - 2013-01-09 22:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
moze ktoś coś jeszcze powiedzieć na temat firmy level one? widze jedni zadowoleni inni nie. wiadomo wszędzie tak jest ale moze ktoś powie coś konkretnego???????
zdjecie uzytkownika
poker21 - 2013-01-09 22:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakie są warunki mieszkalne? jaka atmosfera w pracy czy ludzie w miare w porządku? płace jakieś mozliwe? i na ile dają umowy?????
zdjecie uzytkownika
syyylwia - 2013-01-13 20:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kurcze zastanawiam się nad tą firmą i sama nie wiem jechać czy nie;/
zdjecie uzytkownika
LEVELOWICZ - 2013-01-19 23:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedz to popłyniesz pracowałem tam na recyklingu jedzenia bo mialem chody z jedna koordynatorka inaczej bedziesz siedziala na domku lub z doskoku rybki w urku kurki na 4 godziny i takie tam firma syf mieszkania przeludnione w biurze byly dwie normalne osoby dawid i blanka z tego co wiem blanka juz nie pracuje dawid jeszcze najlepiej podchodzi do sprawy kasa byla na czas oczywiscie jak pracowales leve ma sezonowe prace bo te po zakladach juz sa obsadzone stalymi pracownikami wiec odradzam ci wyjazd no chyba ze masz za duzo kasy pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Holaddziaaa - 2013-01-20 20:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem przez Level One w alphen na światłowodach. Praca ciężka niecieżka zalezy do jakie ekipy trafisz . Kasa? jak za ta prace to nie cuda ale i tak lepiej niz na kontrakcie . masz mieszkanie ubezpieczenie nic cie nie obchodzi . a jak pracujesz jak nalezy to dostajesz "fuchy" itd gdzie za dniowke mozesz nawet 100 -120 euro dostac. warto wyrobic opinie. tam gdzie bylem pracowalismy od 7-18 od poniedzialku do czwartku a w piatek sobote chodzilem na fuche na ogrody ukladanie plyt. 2 dni i masz praktycznie 2 tygodniowke. co do samego levelu to ok domki tez tylko trzeba sobie ludzi wychowac. mieszkalem na blokach w 10 osob i dom wrecz lsnil brudne naczynia przez balkon i kazdy sie nauczyl. jesli ktos jedzie jarac sobie takze mozna ale do pracy trzeba chodzic 2 razy nie idziesz i do domu zazwyczaj z kara 50 e. to samo przy imprezach itp. Najlepszy koordynator (usunięte przez administratora) (litwin) pozadny gosc !! zawsze pomoze . (usunięte przez administratora) takze jak tylko beda mogli Ci dac kare za cos to napewno ja dadza. Rowery radze naprawiac samemu bo drogo to koszuje gdy naprawia to (usunięte przez administratora) (klejenie dętki 25 euro) :)) Ogolnie duzy plus dla biura. Kasa zawsze na czas wakacyjne placa pomagaja wrazie problemow. POLECAM
zdjecie uzytkownika
poker21 - 2013-01-20 23:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za odpowiedzi. Ogólnie to mam jechać do ogrodnictwa to ciekawe jak tam będzie...
zdjecie uzytkownika
swirussl - 2013-01-21 08:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie a jak jest tam na poczatku w tym level one czy tylko na przejzd i na tydzien wziasc kasiorke czy na caly miesiac ???? bo mnie to zastanawia
zdjecie uzytkownika
dzicinka28 - 2013-01-22 11:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam...ja osobiście pracuje w Level 1 i właśnie zjeżdzam na 3 tygodnie urlopu...wez sobie więcej pieniążków jezeli jedziesz pierwszy raz i nie masz numeru sofi,bo troche na numer poczekasz a jezeli masz to pieniążki są po 2 tygodniach,w pon na holenderskim koncie,wt na polskim,solarisy zawsze w poniedziałki na poczcie internetowej,pozatym jak czytam wyżej wymienione opinie to poprostu woła o pomste do nieba,jezeli Wam sie tak bardzo nie podobało to trzeba było zjechac do Polski,nikt tutaj nikogo na siłe nie trzyma,ja pracowałam cały czas,moim kordynatorem był Sebastian,na którego zawsze mogłam liczyć,nie wspomne też o całej reszcie biura,,gdzi zawsze słuzyli pomocą,a nawet jeżeli to oni też są tylko ludzmi i ich praca nie jest az tak wspaniała jak sie wydaje,mając tyle osób pod sobą,czasami pomyślcie ze nie jestescie pępkami świata,a jezeli juz ktokolwiek siedział bez pracy to powinien miec troche cierpliwosci i przedewszystkim pokory bo to tez nie jest ich wina,pieniązki zawsze wypłacane na czas,godzin jak sam nie upilnujesz to juz Twoja wina,bo jezeli kartki sa oddane do wtorku to wypłacone godziny napewną będą,pozdrwiam serdecznie wszystkie dziewczyny z hotelu w Espel,i pracowników biura w Emmeloor [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Level One
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski