Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Level One Emmeloord

zdjecie uzytkownika
syyylwia - 2013-01-13 20:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kurcze zastanawiam się nad tą firmą i sama nie wiem jechać czy nie;/
zdjecie uzytkownika
LEVELOWICZ - 2013-01-19 23:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedz to popłyniesz pracowałem tam na recyklingu jedzenia bo mialem chody z jedna koordynatorka inaczej bedziesz siedziala na domku lub z doskoku rybki w urku kurki na 4 godziny i takie tam firma syf mieszkania przeludnione w biurze byly dwie normalne osoby dawid i blanka z tego co wiem blanka juz nie pracuje dawid jeszcze najlepiej podchodzi do sprawy kasa byla na czas oczywiscie jak pracowales leve ma sezonowe prace bo te po zakladach juz sa obsadzone stalymi pracownikami wiec odradzam ci wyjazd no chyba ze masz za duzo kasy pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Holaddziaaa - 2013-01-20 20:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem przez Level One w alphen na światłowodach. Praca ciężka niecieżka zalezy do jakie ekipy trafisz . Kasa? jak za ta prace to nie cuda ale i tak lepiej niz na kontrakcie . masz mieszkanie ubezpieczenie nic cie nie obchodzi . a jak pracujesz jak nalezy to dostajesz "fuchy" itd gdzie za dniowke mozesz nawet 100 -120 euro dostac. warto wyrobic opinie. tam gdzie bylem pracowalismy od 7-18 od poniedzialku do czwartku a w piatek sobote chodzilem na fuche na ogrody ukladanie plyt. 2 dni i masz praktycznie 2 tygodniowke. co do samego levelu to ok domki tez tylko trzeba sobie ludzi wychowac. mieszkalem na blokach w 10 osob i dom wrecz lsnil brudne naczynia przez balkon i kazdy sie nauczyl. jesli ktos jedzie jarac sobie takze mozna ale do pracy trzeba chodzic 2 razy nie idziesz i do domu zazwyczaj z kara 50 e. to samo przy imprezach itp. Najlepszy koordynator (usunięte przez administratora) (litwin) pozadny gosc !! zawsze pomoze . (usunięte przez administratora) takze jak tylko beda mogli Ci dac kare za cos to napewno ja dadza. Rowery radze naprawiac samemu bo drogo to koszuje gdy naprawia to (usunięte przez administratora) (klejenie dętki 25 euro) :)) Ogolnie duzy plus dla biura. Kasa zawsze na czas wakacyjne placa pomagaja wrazie problemow. POLECAM
zdjecie uzytkownika
poker21 - 2013-01-20 23:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za odpowiedzi. Ogólnie to mam jechać do ogrodnictwa to ciekawe jak tam będzie...
zdjecie uzytkownika
swirussl - 2013-01-21 08:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie a jak jest tam na poczatku w tym level one czy tylko na przejzd i na tydzien wziasc kasiorke czy na caly miesiac ???? bo mnie to zastanawia
zdjecie uzytkownika
dzicinka28 - 2013-01-22 11:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam...ja osobiście pracuje w Level 1 i właśnie zjeżdzam na 3 tygodnie urlopu...wez sobie więcej pieniążków jezeli jedziesz pierwszy raz i nie masz numeru sofi,bo troche na numer poczekasz a jezeli masz to pieniążki są po 2 tygodniach,w pon na holenderskim koncie,wt na polskim,solarisy zawsze w poniedziałki na poczcie internetowej,pozatym jak czytam wyżej wymienione opinie to poprostu woła o pomste do nieba,jezeli Wam sie tak bardzo nie podobało to trzeba było zjechac do Polski,nikt tutaj nikogo na siłe nie trzyma,ja pracowałam cały czas,moim kordynatorem był Sebastian,na którego zawsze mogłam liczyć,nie wspomne też o całej reszcie biura,,gdzi zawsze słuzyli pomocą,a nawet jeżeli to oni też są tylko ludzmi i ich praca nie jest az tak wspaniała jak sie wydaje,mając tyle osób pod sobą,czasami pomyślcie ze nie jestescie pępkami świata,a jezeli juz ktokolwiek siedział bez pracy to powinien miec troche cierpliwosci i przedewszystkim pokory bo to tez nie jest ich wina,pieniązki zawsze wypłacane na czas,godzin jak sam nie upilnujesz to juz Twoja wina,bo jezeli kartki sa oddane do wtorku to wypłacone godziny napewną będą,pozdrwiam serdecznie wszystkie dziewczyny z hotelu w Espel,i pracowników biura w Emmeloor [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .
zdjecie uzytkownika
terezjusz - 2013-01-22 12:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w kazdej firmie jest tak ze kto ma plecy ten trwa jesli ich nie masz to giniesz albo jestes tzw skoczkiem tak gdzie akurat potrzebuja wiecej osob to pracujesz nie polecam pracy przy sortowaniu tam pracuja w wiekszosci kobiety a to zadzi sie swoim prawem tu winni sa holendrzy ( sedno sprawy zostawiam do domyslu;-)) koordynatorzy to fakt sa tacy a nie inni tak jak wszystkim trzeba trzymac paluszek prosto w tylku. . W levelu jesli nie chodzi o kase to napewno chodzi o???????????
zdjecie uzytkownika
zulek - 2013-01-22 21:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile trzeba czekać na kasę jak nie mam nr sofi?
zdjecie uzytkownika
terezjusz - 2013-01-24 14:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli rozpoczniesz prace zalozmy w poniedzialem tj 28 stycznia i masz juz nr sofi to pierwszy przelew na koncie holenderskim otrzymasz 11 lutego jesli mam polskie konto walutowe to otrzymasz pieniazki 12 lutego solarisy sa zawsze na czas level nie opoznia wyplat zawsze placa na czas;-)) powodzenia
zdjecie uzytkownika
terezjusz - 2013-01-24 15:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ach jak nie masz nr sofi ( niedoczytalam ) nawet do miesiaca zalezy ale dopoki nie masz nr sofi to daja zaliczki przynajmniej tak bylo jak ja tam pracowalam w zeszlym roku
zdjecie uzytkownika
witek1 - 2013-01-24 18:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego już nie pracujesz? Przy czym byłes?
zdjecie uzytkownika
kika - 2013-01-31 14:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam z firmą FLEX,mieszkania jak cele więzienne z pryczami+myszy(na pokój przypadało3:)znalazłam oferte w Levelu1 i jestem b.zadowolona-uczciwie mówią kiedy nie ma pracy,a jak ktoś woli siedziec na domku(warunki bd)to jego wybór.Zawsze można przeczekac ten czas w Polsce z rodziną:)Ogólnie koordynatorzy byli dla nas b.mili,kar na naszym domku nie było(czasem przymykali oko;)Moim zdaniem wszystko zależy z jakimi ludzmi mieszkasz.U nas ekipa była SUPER!!!pozdro dla (usunięte przez administratora) Nieuwerburg:))))
zdjecie uzytkownika
kris - 2013-02-15 18:20:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem przez levela powiem tak, raz jest dobrze raz jest zle niema co ukrywac dawniej było lepiej za czasow biura w espel -byli bardziej wyrozymiali koordynatorzy ,teraz jest straszna lipa.
jesli nie masz znajomosci -nie masz pracy. ciezko sie dogadac ,dodzwonic do kogo kolwiek,jesli chodzi o kase ,przelewy to na czas.
dla mnie ogolnie ok tylko jeden wielki minus Koordynatorzy co rok coraz więcej ich jest a coraz gorzej sie dogadac i dodzwonic w razie pomocy
zdjecie uzytkownika
hkdfiogh8sd - 2013-02-22 19:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypłata na czas, solaris nie zawsze na podany meil dochodzi.Kordynatorzy ok chodź jeśli siedzisz na domku i niemasz pracy to tak troche pogrywaja żebys zostal .. warunki mieszkaniowe w porządku .Co do pracy to zależy kto gdzie wyladuje ... bo bezpośreni pracodawcy czasem traktuja Cie jak białego murzyna.
zdjecie uzytkownika
mk - 2013-03-19 12:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma ok, to prawda zależy kto i gdzie trafi, ja mieszkanko miałam fajne , ludzie ok,do pracy blisko, niestety sprawy rodzinne i musiałam zjechać.Jedyny problem to dokument potwierdzający sofii numer ,no moja wina zapodziałam go.Ale do czego zmierzam w Opolu powiedzieli ,że ok Lewel wystąpi o duplikat do belastingu, no to ok.Na miejscu okazało się co innego robili problemy i to nie małe,koordynatorzy ,od czego oni wkońcu są i za co im płacą, straszyli,że kasy nie dostane,że niby wysłali papiery pewnie na poczcie zginęły itd.stara śpiewka Minęło półtora miesiąca aż sprawa została wyjaśniona..Nie wiem do czego zmierzali a wystarczył jeden papier do podpisania i problem byłby rozwiązany.Przecież to nie pierwsza taka sytuacja,nio problem jest z zamieszkaniem w parze,to wszystko zależy od szczęsśćia.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2013-03-20 09:57:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mk - 2013-03-19 12:44:14

firma ok, to prawda zależy kto i gdzie trafi, ja mieszkanko miałam fajne , ludzie ok,do pracy blisko, niestety sprawy rodzinne i musiałam zjechać.Jedyny problem to dokument potwierdzający sofii numer ,no moja wina zapodziałam go.Ale do czego zmierzam w Opolu powiedzieli ,że ok Lewel wystąpi o duplikat do belastingu, no to ok.Na miejscu okazało się co innego robili problemy i to nie małe,koordynatorzy ,od czego oni wkońcu są i za co im płacą, straszyli,że kasy nie dostane,że niby wysłali papiery pewnie na poczcie zginęły itd.stara śpiewka Minęło półtora miesiąca aż sprawa została wyjaśniona..Nie wiem do czego zmierzali a wystarczył jeden papier do podpisania i problem byłby rozwiązany.Przecież to nie pierwsza taka sytuacja,nio problem jest z zamieszkaniem w parze,to wszystko zależy od szczęsśćia.
JA MIAŁAM PODOBNA SYTUACJE Z SOFI. PANI W OPOLU TAKŻE POWIEDZIAŁA ŻE BIURO W HOLANDII LEVEL WYSTĄPI O DUPLIKAT. OTRZYMAŁAM GO PO 10 DNIACH OD PRZYJAZDU. TO W TWOIM PRZYPADKU CHYBA KOORDYNATOR ZAWINIŁ. DLA MNIE FIRMA OK TZN. PRZELEWY W PORZĄDKU I ZAWSZE NA CZAS.
zdjecie uzytkownika
On2013 - 2013-03-26 17:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale jak ja chce jechać pierwszy raz i nie mam nr sofi to wyrobią mi tam? Ile im to zajmie? I kasa wtedy po jakim czasie?
zdjecie uzytkownika
Grzes - 2013-03-27 09:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierwsza kasa u mnie była po dwóch tygodniach i też numeru sofie nie posiadałem. Ale były osoby ktore sofi nie miały i dostały go po 3/4 tygodniach wtedy Level dawał im zaliczki. Po otrzymaniu sofi nadpłacili im wszystkie zaległe tygodniówki. Dla mnie biuro w porzadku było i jest bo nadal tu pracuje juz 3 rok.
zdjecie uzytkownika
sp4wners - 2013-03-27 14:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam tej firmy. Przez cały miesiąc zarobiłem 150 euro. Do pracy wysyłali mnie jak im pasowało, przez wiekszość czasu zarabiałem na hotel. Hotelu u Husty tez nie polecam, ekipa spoko [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Ona - 2013-03-27 15:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy mozna wyjechac przez biuro w emmeloordzie ? byłam w tamtym roku i jak dzwonie do opola to mi mowia ze odzial w emmeloordzie nie jest ich,,,,, wiecie moze do kogo warto dzwonic za robota bo jjuz głuupieje.
zdjecie uzytkownika
Kacha - 2013-03-27 15:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Emmeloord to musisz dzwonic do Opola [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Nicko - 2013-04-29 22:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś pracuje jako spawacz w tej firmie bo zastanawiam sie czy warto tam jechać kobieta w biurze mówiła mi że jakieś 2 zakłady sa w emmeloord pozdr
zdjecie uzytkownika
kinder - 2013-05-06 18:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy mozecie mi zlecic jakies firmy i prace w holandii ?? blisko almere buiten potrzebuje pracy obojetnie w jakim miejscu
zdjecie uzytkownika
cichodajka - 2013-05-21 21:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to prawda to co pisza o kordynatorach w tej firmie to nie do wiary ze holenderska firma i pracodawca ma taka opinie przes polskich kordynatorow dawaja prace (usunięte przez administratora) dziewczyna i za lapuwki ale takie sa polskie swinie sprzedaja cie za fynyga aby zarobic dodatkowo na ludzkiej krzywdzie jako pracodawca moze ok. ale reszta to umie troche holenderskiego i jest wielki pon - a osiol nie z tej ziemi polskie cwaniaki . pracujesz tydzien a dwa siedzisz na domku a umowe masz na 1 rok po miesiacu jedziesz do domu powiedza ci ze niemaja pracy do ciebie a przyjerzdzaja inni na twoje miejsce
zdjecie uzytkownika
joanka91 - 2013-05-31 23:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agencja jak agencja, zależy gdzie się trafi jedni ciągle siedzą na domku, innym się uda i mają stałą prace. Pracowałam tam ponad rok temu. Wypłacalni, Kodynatorzy, różni. Sebastian według mnie był najlepszy. Dawid... może troche za dużo mu się wydaje.
zdjecie uzytkownika
diana - 2013-06-10 21:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Super agencja,praca jest zawsze, ale trzea dobrze pracowac ,niektórzy sie [usunięte przez moderatora].a potem narzekaja ze nie maja pracy,koordynatorzy sa oki,zawsze pomogą jak jest problem,szczególne podzienkowania dla P.Bartka.
zdjecie uzytkownika
Marian - 2013-06-13 13:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem przez AB Oost u firmie Baas w Ens i poznalem duzo ludzi z Level One, i są raczej zadowoleni. warunki mieszkaniowe maja dobre,bylem u nich w domu.Kasę maja normalnie co tydzień.chłopaki, którzy robili po 50 godz, dostawali 290 euro tygodniowo, ze stawką 8,93 coś brutto.(urlopowe i wakacyjne osobno) wypłaty tez mieli na czas. Ja teraz jestem w Martho a wcześniej w AB i co tydzień zawsze trzeba upominać się o wypłatę. Wiem też ze dużo osób co u Baasa pracują ileś lat tez przeszło pracować do Level One.
zdjecie uzytkownika
Kubi - 2013-06-13 15:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wyglądają opłaty za ubezpieczenie i zakwaterowanie ? są zagwarantowane przez biuro ?
zdjecie uzytkownika
adam - 2013-06-17 19:28:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w levelu 1 firma biedna nie zarabiałem tam dużo ale uczciwie się ze mną rozliczyła powiem tak jak nie masz pracy w Polsce to możesz pojechać do tej firmy na skromne życie zarobisz i jakoś przetrwasz trudny czas ale ogólnie to Holandie zdecydowanie odradzam lepiej pracowac w Norwegi Dani lub Szwajcari
zdjecie uzytkownika
Miss Brownstone - 2013-07-02 00:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podbijam pytanie Kubi, co z ubezpieczeniem i zakwaterowaniem? Jeśli ktoś ma sprawdzone i aktualne info, piszcie.
zdjecie uzytkownika
Konrad - 2013-07-02 15:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Domek kosztuje 68 euro na tydzien a ubezpieczenie kolo 20 tygodniowo.
zdjecie uzytkownika
mała - 2013-07-04 19:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A czy pary maja szanse razem wyjechac i razem mieszkac?
zdjecie uzytkownika
ania8998 - 2013-07-24 14:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O kurde... Ale się naczytałam, a zarazem przestraszyłam, bo zdecydowanie więcej negatywnych opinii.. Chce wyjechać z chłopakiem. mamy na to jakieś szansę? I czy będziemy mieszkać razem? Z tego co piszecie to najlepiej wynająć coś swojego.
zdjecie uzytkownika
Sandra - 2013-08-28 13:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super firma ,polecam :)
zdjecie uzytkownika
Tak - 2013-09-08 18:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mała - 2013-07-04 19:42:59

A czy pary maja szanse razem wyjechac i razem mieszkac?
tak, mają szanse, bo wyjechaliśmy razem 1 września, mieszkamy razem. Pracujemy oczywiście osobno... ;)
zdjecie uzytkownika
level1 hm level o !!! - 2013-09-30 14:11:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
brak słów !!!!
zdjecie uzytkownika
ewelina - 2013-10-04 22:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najpierw siedziałam przez tydzien na chacie puzniej robilam przez 4 tyg bez wyplaty i zaliczki porazka w dronten na gruszkach (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-08 09:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja nic złego na level nie mogę napisać, praca była w wakacje, hajs się zgadza, koordynator (usunięte przez administratora) jak najbardziej w porządku . Prawa taka że na pracę trzeba tam po prostu trafić :)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-10-10 21:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [diana - 2013-06-10 21:08:39]:
Krzysiek to Ty? odbierz wkoncu telefon...
zdjecie uzytkownika
Marek1980 - 2013-10-13 11:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, bylem u nich teraz na jablkach 3 tygodnie. Moze troche krocej bo planowalem byc miesiac. Ale przepracowlen za ten czas 145 godzin tak wiec po okolo 6 euro za godzine i tak oplacalo sie. Ja jestem zadowolony! Wyrobili mi tez sofi, kasa na koncie sie zgadzala i na czas. Wracam do nich napewno na przyszly rok. Szkoda ze w tym roku zalapalem sie tylko na jablka. Pozdrowienia!!!
zdjecie uzytkownika
gwiazdeczka - 2013-10-18 14:03:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem właśnie w level one. Cóż mogę powiedzieć, jestem drugi raz przez ta firmę i narzekać nie mogę. Za pierwszym razem byłam 10 tygodni i tylko raz siedziałam na domku (z powodu złej pogody)i teraz jest tak samo. Nie ma takiej firmy która zapewniałby prace nom stop, tu trzeba mieć też chyba trochę szczęścia. Z pieniędzmi też nie ma najmniejszego problemu, wszystko się zgadza i jest na czas. Co do warunków mieszkalnych ogólnie nie ma co narzekać ale to wiadomo zależy gdzie się trafi:)Zakwaterowanie 68E, ubezpieczenie niecałe 20E. Teraz kwestia z koordynatorami...są tylko ludźmi, faktycznie największy problem jest z dodzwonieniem się do nich, nie raz są tak zakręceni że masakra, ale z drugiej strony nie ma się co dziwić jak maja tyle osób do ogarnięcia i wiecznie każdy czegoś od nich chce i nie raz to są naprawdę głupoty. Dla mnie biuro jest ok, wrócę tu jeszcze napewno:)
zdjecie uzytkownika
ilona - 2013-10-19 21:07:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gwiazdeczka - 2013-10-18 14:03:59]:
to wracaj moze ty mialas prace ale napewno widzialas ludzi ktorzy siedzieli na hotelach bo nie bylo dla nich pracy a w niedziele przyjechal bus z polski to mi powiedz poco poprostu w tej firmie zarabia level i work center a ty nie i to jest swieta prawda a koordynatorzy nie sa zakreceni tylko nacpani i tak to wyglada ja tam nigdy nie wrocejezdze juz 16 lat do pracy ale takiego gowna dawno nie widzialam
zdjecie uzytkownika
Gwiazda - 2013-10-20 18:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ilona - 2013-10-19 21:07:15]:
To po 16 latach chyba z ciebie kiepski pracownik ze nie masz stałego miejsca pracy. Znam takich jak ty wszędzie im robota śmierdzi. Hehe dobra jesteś. Powodzenia
zdjecie uzytkownika
gwiazdeczka - 2013-10-28 11:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widziałam dużo osób które siedziało na domkach i zgadzam się z tobą (usunięte przez administratora) . Ale spotkałam też takie którym się zwyczajnie nie chciało pracować i odmawiały pójścia do pracy ileś razy z rzędu. Więc jaki sens jest wogóle dzwonienie do takich osób! Nie wiem ja jestem zadowolona z tej firmy
zdjecie uzytkownika
Marcinek - 2013-11-06 10:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gwiazdeczka - 2013-10-28 11:02:12]:
Ja u nich pracowałem w tym roku od marca do teraz i mnie odpowiadało. A widziałem także nie jednego człowieka co miał iść do pracy a nie poszedł bo napił się za dużo lub mu się nie chciało wstać do pracy. Ja także mogę polecić ich ale tylko tym co chcą pracować. Na pewno kasa jest ok i na czas.
zdjecie uzytkownika
eugenia 12345 - 2013-11-12 12:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowalam w tej firmie jakis czas i nie moge powiedziec ze bylo zle, chociaz jeden z koordynatorów (usunięte przez administratora) to świnia i nie da rady z nim dojsc do porozumienia. nie mozna na miego liczyc bo zawsze twierdzi ze ma telefon poza zasiegiem i nie moze oodebrac telefonu tylko pisze ci jaies glupie smsy. ale tak zawsze jest ze taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bedzie pracowal najdłuzej. najlepszy z nich koordyna torow jest (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
utek - 2013-11-25 23:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma jest jak hazard,albo zarobisz albo wrócisz do domu z długami
zdjecie uzytkownika
utek - 2013-11-25 23:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [piterro - 2012-10-01 19:59:28]:
Potwierdzam bo byłem tam w tej niby pracy,dwa dni w pracy i trzy dni siedzenia w domu,zwinąłem się z tej firmy po dwóch tygodniach,a takich jak ja było tam wielu
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nie ma rekrutacji. Nawet nie potrzeba zaświadczenia o niekaralności. Jedynie trzeba zalogować się na stronce.
Pytania: Niby "znajomość angielskiego" i "prawo jazdy"- nie prawda, połowa osob nie potrafi sie nawet przedstawic, więc na grupe Polakow szukaja jednego jelenia który posłuży za translatora, tak samo z prawkiem- jeden bierze auto na siebie i wozi.
zdjecie uzytkownika
Gregor - 2013-11-26 09:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Ja wraz z chłopakiem pracujemy w LEVELU już około roku. Na warunki mieszkalne nie narzekamy.Wypłaty tez są git, zawsze na czas, praca cały czas. Powrót po urlopie bez problemu. Kontakt z koordynatorami bezproblemowy. Oczywiście są patafiany w tej firmie ale to chyba jak w każdej.
zdjecie uzytkownika
Arek87 - 2013-11-27 07:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [utek - 2013-11-25 23:06:13]:
Stary zycie jest jak hazard. !!!!!!!!!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Level One Emmeloord!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Level One Emmeloord
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert