Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: Level One


Oceniono 132 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 50 osób
zdjecie uzytkownika
Goska - 2012-05-26 08:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bylam w Level 1 Emmeloord i mieszkalam w Kraggenburgu fakt jest taki ze ja nie moge narzekac . Hotel normalny ,fajne,jesli ktos dba o czystosc swojego mieszkania to mieszka sie super. Firma wyplacalna co tydzien dostawalam przelew na konto . Prace mialam przez caly tydzien i naprawde ja zlego slowa nie powiem o tej firmi!!!
zdjecie uzytkownika
Aśka205 - 2012-05-26 10:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam właśnie zjechałam z Levela i jestem zadowolona. Nikt mi czystości nie sprawdzał, kary za brudne szklanki (czy inne wymyślane przez was bzdury) nie dostawałam, zjechałam przed zakończeniem kontraktu i kary też nie było. Koordynatorzy.. hmm no cóż szału nie było ale większych problemów nie spotkałam z załatwieniem czegokolwiek. Warunki mieszkaniowe były super nie jedna osoba w Polsce chciała by tak mieszkać. Ale jest jedna zasadnicza zasada... trzeba pracować i nie przychodzić nawalonym do pracy. A jeśli chodzi o kasę to też jest ok. Znam opinie i innych firmach w Holandii i jest o wiele gorzej. Pozdro :)
zdjecie uzytkownika
Janek - 2012-06-01 11:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BYŁEM ZADOWOLONY ALE ZA KRÓTKO TAM PRZEBYWAŁEM LICZYŁEM NA DŁUŻSZĄ PRACE(byłem 6 tygodni).PRACOWAŁEM DO 15-08-2011. KASA I ZATRUDNIENIE OK
zdjecie uzytkownika
Aska - 2012-06-01 12:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jade w niedziele do Emmeloord, mam tam znajomych ktorzy pracuja tam kilka lat. Wiem od nich ze warto. Napisze po powrocie. za 6 tygodni ja było.
zdjecie uzytkownika
Adik - 2012-06-01 20:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuja w Levelu Alphen ad Rijn juz 3 lata. Jest dobrze ale jak ktos chce pic lub cpac nie ma po co tu jechac. Mam kilka prac w miesiacu ale co z tego byle mam godzinki (35 do 70 tygodniowo). Pozdo dla biura
zdjecie uzytkownika
John - 2012-06-02 18:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos od nich na cebulki? Jak tam jest? Chodzi o biuro w Alphen
zdjecie uzytkownika
kacha - 2012-06-02 21:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam w level\'u ponad dwa lata i nie moge powiedziec zlego slowa o tej firmie. Pieniadze zawsze byly przelewane na czas, skladki zdrowotne oplacane. W razie jakiegokolwiek problemu koordynatorzy sluzyli pomoca. Przynajmniej Bartek, bo to on byl moim koordynatorem. I szczerze powiem ze zaluje ze musialam zjechac bo takiej pracy nigdzie indziej nie znajde. Jesli bede miala okazje jeszcze kiedykolwiek wyjechac za granice to napewno tylko i wylacznie do level\'a... Heh... Teskno mi do was ludziska :((
Polecam Level1... Malo juz takich firm w Holce... Pozdro
zdjecie uzytkownika
Daro - 2012-06-03 12:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bylem u nich w Almere na rozach dwa lata w Termeulen bylo ok napewno sa wyplacalni chyba ze szef godzin nie wysle ale tego musisz sam pilnowac. To nie praca agencji. Teraz jestem w Ab Noord ale za dwa tygodnie uciekam. Mam nadzieje ze znajde miejsce w Levelu.
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2012-06-08 08:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stara poczciwa Levelka fajnie tam było miłe wspomnienia. Pozdro dla biura w Espel (teraz sa w Emmeloord)
zdjecie uzytkownika
eM.... - 2012-06-10 17:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Pracowałem dla nich w ubiegłym roku, biuro w Alphen , ogólnie na plus.
Mieszkałem w Woerden , praca w Brandenburgu w OdeWater czy jakoś tak. Wszystko było by ok gdyby nie próbowało oszukiwac na wynagrodzeniu ale jak ktos potrafi zawalczyć o swoje jest ok. Od tamtej pory wypłaty regularnie , płacone dodatki za nadgodziny i nocki . wakacyjne o czasie. Ja miałem ciagłość pracy , czasami nawet mogłem powiedzieć że było jej az za dużo. Ale jak ktoś jedzie zarobić a nie na wakacje polecam .
zdjecie uzytkownika
Nati - 2012-06-18 19:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja moge Level Emmeloord polecic mam tam znajomych i jest ok. Przedewszystkim wyplacalni i wszystko na czas. Kokosow jakis wybitnych nie ma ale za prace w polu to i te 200 do 270 € tygodniowki nie jest zle. Znam duzo osob co znacznie gorzej trafili jesli chodzi o finanse i warunki mieszkaniowe. NIE JEDZCIE DO POLLUX TO
JEST NIE UCZCIWA FIRMA
zdjecie uzytkownika
Sandra - 2012-07-09 10:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zna ktos biuro Level w Alphen ad Rijn? Jak tam jest?
zdjecie uzytkownika
Gosia1988 - 2012-07-26 11:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam byłam w Emmeloord na szklarni z kwiatami w Ens jest super fak ze poczatkowao godzin miałam mniej ale ostatnie tygodnie było super ponad 50 godzin na tydzien. Szkoda ze nie moglam zostac ale napewno wrócę do nich za rok na nowy sezon. Jesli masz chęci do pracy i troche cierpliwości to jedz do Levela. Jechałam przez biuro w Opolu.
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2012-08-03 09:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tu się muszę zgodzić bo domki super, kasa zawsze na czas ale koordynatorzy to jeszcze zostawiają jeszcze wiele do życzenia. Słoma z butów niektórym ale cóż jeśli znasz język to sobie bez nich dobrze poradzisz.
zdjecie uzytkownika
kameleon - 2012-08-14 08:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam macie moze jakies nowe opinie na temat tego biura czy naprawde juz wszystko jest tam ok? jedzie moze ktos 14-15 sierpnia z tego biura ?
zdjecie uzytkownika
Madzia1991 - 2012-08-20 08:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kameleon - 2012-08-14 08:27:39

Witam macie moze jakies nowe opinie na temat tego biura czy naprawde juz wszystko jest tam ok? jedzie moze ktos 14-15 sierpnia z tego biura ?
Witam, ja od nich właśnie wróciłam. Pracowałam tam 5 tygodni na cebulkach kwiatowych i 3 na polu. Dla mnie był to super wyjazd fakt ze były osoby bez pracy ale ile kilka dni a potem znów pracowały oczywiście jeśli chciały. Mogę polecić wyjazd do Levela w Emmeloord przez biuro Work Centre.Szkoda ze muszę wracać do szkoły bo na pewno zostałabym tam jeszcze dłużej.
zdjecie uzytkownika
Asia1988 - 2012-09-03 09:37:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda ze juz wrzesien i trzeba do szkoły. Jestem tu 10 tydzien i jest ok godzin mam za ten czas nornalnie kolo 42 na tydzien. Mam tez spoko mieszkanie (cisza i spokoj). Chcesz pracowac POLECAM!!!!!!!
Pozdro dla wszystkich na Kraggenburgu, Zwartemeerweg 34.

zdjecie uzytkownika
gosciu - 2012-09-12 12:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w levelu jak masz stale miejsce pracy chociaz i tak to nie jest do konca ok,po ponad roku pracy dla level one w jednym miejscu ib tak zostal stworzony mi problem z mieszkaniem.mialem sie wprowadzic do pomieszczenia gospodarczego gdzie bylo wstawione lozko i krzeslo poza tym pustka.kasa ok lecz trzeba bylo sie czesto upominac ze cos nie pasuje czegos brakuje itp itd,teraz po ponad roku dogadujac sie z pracodawca zostaje w tym samym miejscu pracy lecz nie przez level one.najwiekszy problem to kooordynatorzy i ich podejscie do wszystkiego.jestes ich kolega i im wchodzzisz w (usunięte przez administratora) masz dobrze a powiesz chociaz raz jak powinno byc a jak nie jest juz do konca twojego pobytu w levelu masz juz utrudnione zycie.wiec jesli masz ochote pracowac i potem meczyc sie z niepotrzebnymi sprawami to smialo jedz a jesli masz ochote zyc jak czlowiek powinien i byc tak traktowany to nie jedz bo sie mozesz naprawde zdziwic
zdjecie uzytkownika
alutka - 2012-09-26 15:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej firmy,byłam tam po urlopie juz nie mogłam wrócić chociarz chciałam na urlop przyjechałam 1września.Kordynatorzy do bani wszyscy!!!zamiast pomóc to cie zgnoją jak psa!!
zdjecie uzytkownika
alutka - 2012-09-26 16:07:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest tam na domku gdzie byłam polska holenderka która jest tam 5 lat alkoholiczka pije 8browarów dziennie i żądzi ludzmi bo zna trochę angielski.Z firmą level One żyje w zgodzie bo co sie dzieje na domku to kapuje wszystko i dzwoni do levela.Przez nią wyleciało sporo ludzi z lazanii!!!!!!Mieszka w Dronten ostrzegam przed nią (usunięte przez administratora)!!!!
zdjecie uzytkownika
alutka - 2012-09-26 16:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej firmy!!!!!
zdjecie uzytkownika
karina - 2012-09-26 16:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
osobiście pracowałam w tej firmie i szczerze jej nie polecam!!!! Mieszkania różne jak kto trafi. Poza tym najpierw jechałam przez biuro work centre i to ta firma mnie tam wydelegowała już na miejscu Dodam,że cztery lub pięć dni w tygodniu jak było dobrze była praca ale za domek i ubezpieczenie trzeba płacić!Koordynatorzy do (usunięte przez administratora) byle ONI ZARABIAJĄ To cała prawda o lewel one
zdjecie uzytkownika
helmut85 - 2012-09-26 20:52:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Mam pytanko pracowal ktos przy kopaniu rowow pod swiatlowody w holandi przez levela?
zdjecie uzytkownika
endżi - 2012-09-28 23:33:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Helmut85 daj sobie spokój z Level One Będziesz zapieprzać przez 5 dni w tygodniu jak beduin, sorry.
zdjecie uzytkownika
666 - 2012-09-29 14:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
swieta prawda za wszystko trzeba płacic nawet przescieradło wciskaja aby kupic i to wcale nie tanio.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Level One
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x