Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Level One


Oceniono 149 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Level One
Katowicka 67B / 15
45-061 Opole
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Gosia1988 - 2012-07-26 11:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam byłam w Emmeloord na szklarni z kwiatami w Ens jest super fak ze poczatkowao godzin miałam mniej ale ostatnie tygodnie było super ponad 50 godzin na tydzien. Szkoda ze nie moglam zostac ale napewno wrócę do nich za rok na nowy sezon. Jesli masz chęci do pracy i troche cierpliwości to jedz do Levela. Jechałam przez biuro w Opolu.
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2012-08-03 09:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tu się muszę zgodzić bo domki super, kasa zawsze na czas ale koordynatorzy to jeszcze zostawiają jeszcze wiele do życzenia. Słoma z butów niektórym ale cóż jeśli znasz język to sobie bez nich dobrze poradzisz.
zdjecie uzytkownika
kameleon - 2012-08-14 08:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam macie moze jakies nowe opinie na temat tego biura czy naprawde juz wszystko jest tam ok? jedzie moze ktos 14-15 sierpnia z tego biura ?
zdjecie uzytkownika
Madzia1991 - 2012-08-20 08:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kameleon - 2012-08-14 08:27:39

Witam macie moze jakies nowe opinie na temat tego biura czy naprawde juz wszystko jest tam ok? jedzie moze ktos 14-15 sierpnia z tego biura ?
Witam, ja od nich właśnie wróciłam. Pracowałam tam 5 tygodni na cebulkach kwiatowych i 3 na polu. Dla mnie był to super wyjazd fakt ze były osoby bez pracy ale ile kilka dni a potem znów pracowały oczywiście jeśli chciały. Mogę polecić wyjazd do Levela w Emmeloord przez biuro Work Centre.Szkoda ze muszę wracać do szkoły bo na pewno zostałabym tam jeszcze dłużej.
zdjecie uzytkownika
Asia1988 - 2012-09-03 09:37:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda ze juz wrzesien i trzeba do szkoły. Jestem tu 10 tydzien i jest ok godzin mam za ten czas nornalnie kolo 42 na tydzien. Mam tez spoko mieszkanie (cisza i spokoj). Chcesz pracowac POLECAM!!!!!!!
Pozdro dla wszystkich na Kraggenburgu, Zwartemeerweg 34.

zdjecie uzytkownika
gosciu - 2012-09-12 12:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w levelu jak masz stale miejsce pracy chociaz i tak to nie jest do konca ok,po ponad roku pracy dla level one w jednym miejscu ib tak zostal stworzony mi problem z mieszkaniem.mialem sie wprowadzic do pomieszczenia gospodarczego gdzie bylo wstawione lozko i krzeslo poza tym pustka.kasa ok lecz trzeba bylo sie czesto upominac ze cos nie pasuje czegos brakuje itp itd,teraz po ponad roku dogadujac sie z pracodawca zostaje w tym samym miejscu pracy lecz nie przez level one.najwiekszy problem to kooordynatorzy i ich podejscie do wszystkiego.jestes ich kolega i im wchodzzisz w (usunięte przez administratora) masz dobrze a powiesz chociaz raz jak powinno byc a jak nie jest juz do konca twojego pobytu w levelu masz juz utrudnione zycie.wiec jesli masz ochote pracowac i potem meczyc sie z niepotrzebnymi sprawami to smialo jedz a jesli masz ochote zyc jak czlowiek powinien i byc tak traktowany to nie jedz bo sie mozesz naprawde zdziwic
zdjecie uzytkownika
alutka - 2012-09-26 15:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej firmy,byłam tam po urlopie juz nie mogłam wrócić chociarz chciałam na urlop przyjechałam 1września.Kordynatorzy do bani wszyscy!!!zamiast pomóc to cie zgnoją jak psa!!
zdjecie uzytkownika
alutka - 2012-09-26 16:07:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest tam na domku gdzie byłam polska holenderka która jest tam 5 lat alkoholiczka pije 8browarów dziennie i żądzi ludzmi bo zna trochę angielski.Z firmą level One żyje w zgodzie bo co sie dzieje na domku to kapuje wszystko i dzwoni do levela.Przez nią wyleciało sporo ludzi z lazanii!!!!!!Mieszka w Dronten ostrzegam przed nią (usunięte przez administratora)!!!!
zdjecie uzytkownika
alutka - 2012-09-26 16:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej firmy!!!!!
zdjecie uzytkownika
karina - 2012-09-26 16:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
osobiście pracowałam w tej firmie i szczerze jej nie polecam!!!! Mieszkania różne jak kto trafi. Poza tym najpierw jechałam przez biuro work centre i to ta firma mnie tam wydelegowała już na miejscu Dodam,że cztery lub pięć dni w tygodniu jak było dobrze była praca ale za domek i ubezpieczenie trzeba płacić!Koordynatorzy do (usunięte przez administratora) byle ONI ZARABIAJĄ To cała prawda o lewel one
zdjecie uzytkownika
helmut85 - 2012-09-26 20:52:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Mam pytanko pracowal ktos przy kopaniu rowow pod swiatlowody w holandi przez levela?
zdjecie uzytkownika
endżi - 2012-09-28 23:33:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Helmut85 daj sobie spokój z Level One Będziesz zapieprzać przez 5 dni w tygodniu jak beduin, sorry.
zdjecie uzytkownika
666 - 2012-09-29 14:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
swieta prawda za wszystko trzeba płacic nawet przescieradło wciskaja aby kupic i to wcale nie tanio.
zdjecie uzytkownika
Do 666 - 2012-09-29 19:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
666 - 2012-09-29 14:22:28swieta prawda za wszystko trzeba płacic nawet przescieradło wciskaja aby kupic i to wcale nie tanio. \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'Co z Ciebie za człowiek jesli sypiasz bez przescieradła. Jak ktos po Tobie ma korzystac z materaca poprostu świadczy to tylko o Tobie ta wypowiedz zabierz se z domu i mie musisz kupowac. Ja znam te firme i jak dlamnie ok. To co najwazniejsze czyli wyplacalni i kasa na czas. Bez powodu nie pracuje u Nich tyle osob. A zawsze znajdzie sie jakas owca lepiej zostan w Polsce i nie rób na opini za granica.
zdjecie uzytkownika
Maria - 2012-09-30 08:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Alutka skoro było tam tak źle to czemu jechałaś na urlop i chcesz tam wracać. Chyba nie byłaś tam zbytnio w porządku skoro TY chcesz wracać a oni Cię tam s powrotem nie chcieli. Weź się zastanów.
zdjecie uzytkownika
piterro - 2012-10-01 19:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem tu od nie dawna sciagaja ludzi do holandii 4 lub 5 dni popracuja ludzie a pozniej siedze w domach.
zdjecie uzytkownika
do piterro - 2012-10-02 20:25:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli to prawda to jedź do innej agencji przecież tyle pracy jest w Holandii. Nie wiem na co czekasz
zdjecie uzytkownika
KInia - 2012-10-14 00:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak to prawda ja bylam tam 4 miesiace i przez 2 miesiace bylam na minusie tzn...Musialam z wyplat oddawac im moje pieniadze syf praca do (usunięte przez administratora) okropnie.......Jak ktos dobrze rozmawia z kordynatorami to ok nie narzeka
zdjecie uzytkownika
Kryska - 2012-10-15 10:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja, pracuję dla Level 1 Emmeloord 2 lata nigdy nie maiłam problemów przez 2 lata zdarzyło sie raz że nie było pieniędzy w umówiony dzień tylko 2 dni później, ale to nie moja pierwsza praca i biuro, zarabiaja jak mogą jak każde biuro ale mają jeden plus dają ci też zarobić:D. Najlepiej jest wynająć mieszkanie samemu wtedy jest na prawdę super. Najpierw mieszkałam u nich ale po 3 miesiącach znalazłam swoje mieszkanie. Ale mają tez prace gdzie nie ma godzin i nie ma nawet najniższej krajowej więc kwestia tego gdzie się trafi. Ja osobiscie jestem zadowolona:D
zdjecie uzytkownika
pier - 2012-11-22 12:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] 3 lata w levelu i zle mi nie jest
zdjecie uzytkownika
buła - 2013-01-09 14:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy tak wszyscy piszecie jak by kazdy polak był traktowany jak murzyn za granicami kazdy z was tu narzeka widze wiecej opini negatywnych, normlanie sie boje do jakiejkolwiek firmy zajrzeć bo wszedzie desperackie zale oszukanych
zdjecie uzytkownika
poker21 - 2013-01-09 22:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
moze ktoś coś jeszcze powiedzieć na temat firmy level one? widze jedni zadowoleni inni nie. wiadomo wszędzie tak jest ale moze ktoś powie coś konkretnego???????
zdjecie uzytkownika
poker21 - 2013-01-09 22:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie są warunki mieszkalne? jaka atmosfera w pracy czy ludzie w miare w porządku? płace jakieś mozliwe? i na ile dają umowy?????
zdjecie uzytkownika
syyylwia - 2013-01-13 20:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kurcze zastanawiam się nad tą firmą i sama nie wiem jechać czy nie;/
zdjecie uzytkownika
LEVELOWICZ - 2013-01-19 23:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedz to popłyniesz pracowałem tam na recyklingu jedzenia bo mialem chody z jedna koordynatorka inaczej bedziesz siedziala na domku lub z doskoku rybki w urku kurki na 4 godziny i takie tam firma syf mieszkania przeludnione w biurze byly dwie normalne osoby dawid i blanka z tego co wiem blanka juz nie pracuje dawid jeszcze najlepiej podchodzi do sprawy kasa byla na czas oczywiscie jak pracowales leve ma sezonowe prace bo te po zakladach juz sa obsadzone stalymi pracownikami wiec odradzam ci wyjazd no chyba ze masz za duzo kasy pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Level One
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x