Profil firmy Level One Emmeloord

Level One Emmeloord

Opole

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o Level One Emmeloord

On2013 2013-03-26 17:18:17
Ale jak ja chce jechać pierwszy raz i nie mam nr sofi to wyrobią mi tam? Ile im to zajmie? I kasa wtedy po jakim czasie?
0
Grzes 2013-03-27 09:29:37
Pierwsza kasa u mnie była po dwóch tygodniach i też numeru sofie nie posiadałem. Ale były osoby ktore sofi nie miały i dostały go po 3/4 tygodniach wtedy Level dawał im zaliczki. Po otrzymaniu sofi nadpłacili im wszystkie zaległe tygodniówki. Dla mnie biuro w porzadku było i jest bo nadal tu pracuje juz 3 rok.
0
sp4wners 2013-03-27 14:05:02
Nie polecam tej firmy. Przez cały miesiąc zarobiłem 150 euro. Do pracy wysyłali mnie jak im pasowało, przez wiekszość czasu zarabiałem na hotel. Hotelu u Husty tez nie polecam, ekipa spoko [usunięte przez moderatora]
1
Ona 2013-03-27 15:09:07
Mam pytanie czy mozna wyjechac przez biuro w emmeloordzie ? byłam w tamtym roku i jak dzwonie do opola to mi mowia ze odzial w emmeloordzie nie jest ich,,,,, wiecie moze do kogo warto dzwonic za robota bo jjuz głuupieje.
0
Kacha 2013-03-27 15:58:54
Emmeloord to musisz dzwonic do Opola [usunięte przez moderatora]
0
Nicko 2013-04-29 22:21:12
Czy ktoś pracuje jako spawacz w tej firmie bo zastanawiam sie czy warto tam jechać kobieta w biurze mówiła mi że jakieś 2 zakłady sa w emmeloord pozdr
0
kinder 2013-05-06 18:55:51
Witam czy mozecie mi zlecic jakies firmy i prace w holandii ?? blisko almere buiten potrzebuje pracy obojetnie w jakim miejscu
0
cichodajka 2013-05-21 21:51:42
to prawda to co pisza o kordynatorach w tej firmie to nie do wiary ze holenderska firma i pracodawca ma taka opinie przes polskich kordynatorow dawaja prace (usunięte przez administratora) dziewczyna i za lapuwki ale takie sa polskie swinie sprzedaja cie za fynyga aby zarobic dodatkowo na ludzkiej krzywdzie jako pracodawca moze ok. ale reszta to umie troche holenderskiego i jest wielki pon - a osiol nie z tej ziemi polskie cwaniaki . pracujesz tydzien a dwa siedzisz na domku a umowe masz na 1 rok po miesiacu jedziesz do domu powiedza ci ze niemaja pracy do ciebie a przyjerzdzaja inni na twoje miejsce
1
joanka91 2013-05-31 23:50:53
Agencja jak agencja, zależy gdzie się trafi jedni ciągle siedzą na domku, innym się uda i mają stałą prace. Pracowałam tam ponad rok temu. Wypłacalni, Kodynatorzy, różni. Sebastian według mnie był najlepszy. Dawid... może troche za dużo mu się wydaje.
0
diana 2013-06-10 21:08:39
Super agencja,praca jest zawsze, ale trzea dobrze pracowac ,niektórzy sie [usunięte przez moderatora].a potem narzekaja ze nie maja pracy,koordynatorzy sa oki,zawsze pomogą jak jest problem,szczególne podzienkowania dla P.Bartka.
1
Marian 2013-06-13 13:45:55
Pracowałem przez AB Oost u firmie Baas w Ens i poznalem duzo ludzi z Level One, i są raczej zadowoleni. warunki mieszkaniowe maja dobre,bylem u nich w domu.Kasę maja normalnie co tydzień.chłopaki, którzy robili po 50 godz, dostawali 290 euro tygodniowo, ze stawką 8,93 coś brutto.(urlopowe i wakacyjne osobno) wypłaty tez mieli na czas. Ja teraz jestem w Martho a wcześniej w AB i co tydzień zawsze trzeba upominać się o wypłatę. Wiem też ze dużo osób co u Baasa pracują ileś lat tez przeszło pracować do Level One.
0
Kubi 2013-06-13 15:08:54
A jak wyglądają opłaty za ubezpieczenie i zakwaterowanie ? są zagwarantowane przez biuro ?
0
adam 2013-06-17 19:28:18
pracowałem w levelu 1 firma biedna nie zarabiałem tam dużo ale uczciwie się ze mną rozliczyła powiem tak jak nie masz pracy w Polsce to możesz pojechać do tej firmy na skromne życie zarobisz i jakoś przetrwasz trudny czas ale ogólnie to Holandie zdecydowanie odradzam lepiej pracowac w Norwegi Dani lub Szwajcari
0
Miss Brownstone 2013-07-02 00:19:32
Podbijam pytanie Kubi, co z ubezpieczeniem i zakwaterowaniem? Jeśli ktoś ma sprawdzone i aktualne info, piszcie.
0
Konrad 2013-07-02 15:41:55
Domek kosztuje 68 euro na tydzien a ubezpieczenie kolo 20 tygodniowo.
0
mała 2013-07-04 19:42:59
A czy pary maja szanse razem wyjechac i razem mieszkac?
1
ania8998 2013-07-24 14:00:57
O kurde... Ale się naczytałam, a zarazem przestraszyłam, bo zdecydowanie więcej negatywnych opinii.. Chce wyjechać z chłopakiem. mamy na to jakieś szansę? I czy będziemy mieszkać razem? Z tego co piszecie to najlepiej wynająć coś swojego.
0
Sandra 2013-08-28 13:59:56
Super firma ,polecam :)
0
Tak 2013-09-08 18:55:42
mała - 2013-07-04 19:42:59

A czy pary maja szanse razem wyjechac i razem mieszkac?
tak, mają szanse, bo wyjechaliśmy razem 1 września, mieszkamy razem. Pracujemy oczywiście osobno... ;)
0
level1 hm level o !!! 2013-09-30 14:11:24
brak słów !!!!
2
ewelina 2013-10-04 22:04:03
Najpierw siedziałam przez tydzien na chacie puzniej robilam przez 4 tyg bez wyplaty i zaliczki porazka w dronten na gruszkach (usunięte przez administratora)
0
2013-10-08 09:33:14
A ja nic złego na level nie mogę napisać, praca była w wakacje, hajs się zgadza, koordynator (usunięte przez administratora) jak najbardziej w porządku . Prawa taka że na pracę trzeba tam po prostu trafić :)
0
pracownik 2013-10-10 21:18:43
Krzysiek to Ty? odbierz wkoncu telefon...
2
Marek1980 2013-10-13 11:07:20
Witam, bylem u nich teraz na jablkach 3 tygodnie. Moze troche krocej bo planowalem byc miesiac. Ale przepracowlen za ten czas 145 godzin tak wiec po okolo 6 euro za godzine i tak oplacalo sie. Ja jestem zadowolony! Wyrobili mi tez sofi, kasa na koncie sie zgadzala i na czas. Wracam do nich napewno na przyszly rok. Szkoda ze w tym roku zalapalem sie tylko na jablka. Pozdrowienia!!!
1
gwiazdeczka 2013-10-18 14:03:59
Ja jestem właśnie w level one. Cóż mogę powiedzieć, jestem drugi raz przez ta firmę i narzekać nie mogę. Za pierwszym razem byłam 10 tygodni i tylko raz siedziałam na domku (z powodu złej pogody)i teraz jest tak samo. Nie ma takiej firmy która zapewniałby prace nom stop, tu trzeba mieć też chyba trochę szczęścia. Z pieniędzmi też nie ma najmniejszego problemu, wszystko się zgadza i jest na czas. Co do warunków mieszkalnych ogólnie nie ma co narzekać ale to wiadomo zależy gdzie się trafi:)Zakwaterowanie 68E, ubezpieczenie niecałe 20E. Teraz kwestia z koordynatorami...są tylko ludźmi, faktycznie największy problem jest z dodzwonieniem się do nich, nie raz są tak zakręceni że masakra, ale z drugiej strony nie ma się co dziwić jak maja tyle osób do ogarnięcia i wiecznie każdy czegoś od nich chce i nie raz to są naprawdę głupoty. Dla mnie biuro jest ok, wrócę tu jeszcze napewno:)
0
ilona 2013-10-19 21:07:15
to wracaj moze ty mialas prace ale napewno widzialas ludzi ktorzy siedzieli na hotelach bo nie bylo dla nich pracy a w niedziele przyjechal bus z polski to mi powiedz poco poprostu w tej firmie zarabia level i work center a ty nie i to jest swieta prawda a koordynatorzy nie sa zakreceni tylko nacpani i tak to wyglada ja tam nigdy nie wrocejezdze juz 16 lat do pracy ale takiego gowna dawno nie widzialam
0
Gwiazda 2013-10-20 18:04:26
To po 16 latach chyba z ciebie kiepski pracownik ze nie masz stałego miejsca pracy. Znam takich jak ty wszędzie im robota śmierdzi. Hehe dobra jesteś. Powodzenia
1
gwiazdeczka 2013-10-28 11:02:12
widziałam dużo osób które siedziało na domkach i zgadzam się z tobą (usunięte przez administratora) . Ale spotkałam też takie którym się zwyczajnie nie chciało pracować i odmawiały pójścia do pracy ileś razy z rzędu. Więc jaki sens jest wogóle dzwonienie do takich osób! Nie wiem ja jestem zadowolona z tej firmy
0
Marcinek 2013-11-06 10:51:47
Ja u nich pracowałem w tym roku od marca do teraz i mnie odpowiadało. A widziałem także nie jednego człowieka co miał iść do pracy a nie poszedł bo napił się za dużo lub mu się nie chciało wstać do pracy. Ja także mogę polecić ich ale tylko tym co chcą pracować. Na pewno kasa jest ok i na czas.
0
eugenia 12345 2013-11-12 12:58:03
pracowalam w tej firmie jakis czas i nie moge powiedziec ze bylo zle, chociaz jeden z koordynatorów (usunięte przez administratora) to świnia i nie da rady z nim dojsc do porozumienia. nie mozna na miego liczyc bo zawsze twierdzi ze ma telefon poza zasiegiem i nie moze oodebrac telefonu tylko pisze ci jaies glupie smsy. ale tak zawsze jest ze taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bedzie pracowal najdłuzej. najlepszy z nich koordyna torow jest (usunięte przez administratora)
1
utek 2013-11-25 23:06:13
Ta firma jest jak hazard,albo zarobisz albo wrócisz do domu z długami
1
utek 2013-11-25 23:12:49
Potwierdzam bo byłem tam w tej niby pracy,dwa dni w pracy i trzy dni siedzenia w domu,zwinąłem się z tej firmy po dwóch tygodniach,a takich jak ja było tam wielu
1
Gregor 2013-11-26 09:14:36
Witam. Ja wraz z chłopakiem pracujemy w LEVELU już około roku. Na warunki mieszkalne nie narzekamy.Wypłaty tez są git, zawsze na czas, praca cały czas. Powrót po urlopie bez problemu. Kontakt z koordynatorami bezproblemowy. Oczywiście są patafiany w tej firmie ale to chyba jak w każdej.
0
Arek87 2013-11-27 07:37:40
Stary zycie jest jak hazard. !!!!!!!!!
1
jestamjakchińskiznakrównowagi 2013-11-28 14:23:21
Tez pracowałem i siedze na urlopie niby 3tyg a już mija ile? kurde nie pamiętam, z pozdrowieniami do Krzysia heh...
0
Mateusz1989 2014-01-12 12:19:06
Polecam!!! I wszystko w tym temacie praca głównie ogrodnictwo i szklarnie. Wyplaty na czas i wszystko uczciwie rozliczone.
0
Mariola 2014-01-22 09:22:43
Witam, mój mąż jest ich pracownikiem trochę czasu (prawie 4 lata),z wypłata nigdy nie ma problemów, a w zeszłym roku jak musiał zostać w pracy na święta, razem z córką mogliśmy do niego jechać na 2 tygodnie, firma zapewniła nam darmowe zakwaterowanie i nie robili żadnych problemów, jak ktoś chce tam jechać i pracować to jest jedna z lepszych firm.Zwykle narzekają osoby co przyjechały się bawić!!!
0
Magda 2014-01-28 16:02:00
Wyjechałam przez firmę lvl1 na początku wakacji pracowałam tam na szklarni, na najniższej wiekówce. Jak wiadomo, na szklarni zarobki wyższe, potrafiłam zarabiać 320 euro tygodniowo, przy przepracowanych 48 godzinach, nie było problemów z wypłatami, kooordynatorami. Jeździłam służbowym samochodem, Kia z 2013, mieszkałam z chłopakiem. Natomiast mój chłopak pracował na pracach polowych, bardzo często w deszcze, na wietrze, tudzież w kompletnym upale, jak był sezon godziny miał, jesli nie, to siedział na domku. mimo, że był starszy to zarabiał czasem mniej, niż połowę tego co ja. Generalnie nie narzekaliśmy. Zadowolenie z tego biura zależy od tego, pod którego koordynatora się trafi, tj. jakie firmy- rodzaj pracy ma pod sobą.
0
Asia 2014-02-27 09:44:39
Hej firma nie jest zla , dobre zarobki tylko wtedy kiedy jest duzo pracy, (usunięte przez administratora) I jezeli rwzygnujecie z firmy tto oczekujcie wszystkich dokumentow a przede wszytskim swiadectwa pracy przeciez w Polsce tez otrzymujecie ten dokument oi za granica sie nalezy , ja otzrymalam i nawet wszystkie umowy i solarisy.
1
lisa 2014-03-09 01:19:29
zgadza sie, jak się chce jechać na urlop, i to najgorzej jak chcesz zjechać na 4 tygodnie lub więcej, to juz Ci dziękują, w dniu kiedy szykujesz się do wyjazdu do pracy po urlopie dzwonią i informują, że nie ma już pracy dla ciebie, chore to
0
amanda 2014-03-09 01:33:49
(usunięte przez administratora) Bardzo niedobra baba, rządziła polakami tam w tym zakładzie z marchewkami a w domu w Emmelordzie to się sie panoszyła jak ....... no słów mi brakuje(usunięte przez administratora)
1
Jurek 2014-03-10 14:05:36
Siemka! Myślę, że wasze pisanie może narobić trochę problemów w ocenie innym. Ja znam te level1 co ma biuro w Emmeloord i można tam też trafić przez Work Centre z Opola. No i jest drugie level1 co nie ma nic a nic wspólnego z tym pierwszym. To pierwsze ja znam i mam sprawdzone. Byłem na różach w Almere. Praca do d..y natomiast z biurem nie miałem żadnych problemów a z wypłat byłem zadowolony i nie słyszałem tam nawet o żadnym przypadku w którym to ktoś raz idzie do pracy a raz nie. Być może tak jest ale ja nie znałem ani jednej osoby co by tak miała. Prawie wszystkie ich oferty są na terenie Emmelord i Almere. Wszyscy pracowali na szklarniach w kwiatach a jeśli chodzi o kwiaty to praca jest po 6 lub 7 dni w tygodniu, bo codziennie kwiaty muszą być ścinane i pielęgnowane. Przez co było bardzo dużo godzin i fajne zarobki. Podobało mi się też to, że dostawało się rower do dojazdów i nic się za transport nie płaciło. Bo są agencje dzięki którym płaci się po 4 euro dziennie i czeka godzinę na wyjazd a po pracy godzinę na powrót.
Zakwaterowania też były spoko - normalne wynajmowane duże mieszkania w Almere ale coś mi świta, że byli ludzie co bardzo krytykowali kilka mieszkań w Emmeloord, że brud i syf. Raz była kontrola po której każdy dostał 50 euro kary i miałem obawy, że to jedna z tych agencji co tak sobie zarabia na niesłusznych karach. Jednak był wtedy bunt ogólny na tą karę. Kilka osób groziło porzuceniem pracy. Kara się nie powtórzyła, ale to jedna z tych agencji co w każdym tygodniu wysyła gościa na przegląd mieszkań, wtedy gdy nikogo nie ma w domu...
Pod kątem zarobkowym to ja bym ich pochwalił jeśli chodzi o pracę na kwiatach. Bo jeśli nie płaci się za transport a godzin jest około 50 tygodniowo, to są na prawdę bardzo ładne pieniążki. Nie pamiętam też abym choć raz słyszał, że ktoś miał problem z podliczeniem godzin i żeby w wypłatach się coś nie zgadzało. Jeden gość miał tylko jakieś tam zatarczki przez to, że przekroczył 31 lat, miał mieć nową stawkę wyższą i odkładanie składki emerytalnej.
Koordynatorem był tam taki młody gość - Bartek i mi się z nim normalnie spoko rozmawiało i sprawy załatwiało. No ale widzę też po tych opiniach, że są i jakieś warzywa i inne oferty od tej firmy z których ludzie nie byli już zadowoleni. Ale to ważne by oddzielać opinię o samej agencji od opinii na temat konkretnego miejsca pracy. Może być agencja gitara i szklarnia masakra :) Najważniejsza powinna być opinia o biurze. Czy jest uczciwe, czy normalnie płaci. Natomiast samo miejsce pracy - to już jest nieprzewidywalne, jacy tam pracują ludzie i jaki jest szef. Możecie np pochwalić konkretne miejsce pracy, bo rok temu tam było fajnie ale jak ktoś pojedzie przez to samo biuro do dokładnie tej samej pracy, to może się okazać, że już cała ekipa się bardzo zmieniła. Na miejsce fajnych kolegów i koleżanek pojawiły sie jakieś wredne baby. Jeśli ktoś ma uraz to niech pisze konkretnie czy do swojego miejsca pracy czy też do organizacji i uczciwości samej agencji.
3
Rysiek 2014-03-10 14:26:48
No właśnie, popatrzcie w zakładce tego tematu: "o firmie" i "kontakt" ten temat ma być o level1, który ma biuro w Opolu na 1go maja 111. Są 2 różne level1 i to o którym powinien być temat, to level1 co ma same oferty pracy na południu Holandii. Jeśli ktoś pisze na temat Emmeeloord i Almere, o firmie co ma prace głównie w kwiatach i sprzątaniu zieleni miejskiej w Amsterdamie - to jest niewłaściwy temat. Bo to biuro co ma oferty w rejonie Flevoland wcale nie ma biura w Opolu a tylko i wyłącznie w Emmeeloord w Holandii. W Polsce jest biuro zaprzyjaźnione do rekrutacji - Work Centre w Opolu na ul Katowickiej.
Ja też kiedyś myślałem, że to jedna i ta sama firma z różnymi biurami dla zwiększenia rynku ale potem się okazało, że to zupełnie różne biura, nie mają ze sobą nic wspólnego oprócz nazwy :)
0
Gustaw 2014-03-12 11:35:04
Dlatego zaznaczajcie, jaką firme macie dokładnie na myśli, bo potem są te liczbe nieporozumienia. Może ktos z level one by zweryfikował powyższe informacje.
1
Aska 2014-03-13 13:46:42
Level One z tego co wiem własnie zajmuje się szukaniem pracy w Holandii, także nie ma co się dziwić. Powiedzcie lepiej czy wyrabiają SOFI?
0
Dominika 2014-03-28 10:34:59
Hej szukam chetnej dziewczyny do wspolnego wyjazdu do Holandii bede jechala juz 3 raz ale wolalabym miec bratnia dusze obok tym razem , mam oferte pracy pewnej z zamieszkaniem i ubezpieczeniem firma sprawdzona prosze o kontakt GG : 35496061
1
Aga 2014-04-05 17:38:25
Dominika podaj maila mam kilka pytań
0
Domi 2014-04-11 12:51:34
@Aga, może napisz tutaj, bo pewnie nie tylko Ty masz takie pytania, no i to przecież żadna tajemnica.
0
karo 2014-04-15 18:52:38
@Dominika, skoro jedziesz już 3 raz to rozumiem, że możesz polecić prace z Level One? ciężko jest się dostać?
0
arti 2014-04-22 16:48:05
hej a pracuje tam, pani grzanka kiedyś była w biurze bodegraven
2
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Level One Emmeloord