Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Level One


Oceniono 161 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Level One
Katowicka 67B lokal nr 15
45-061 Opole
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Aga - 2014-04-05 17:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dominika - 2014-03-28 10:34:59]:
Dominika podaj maila mam kilka pytań
zdjecie uzytkownika
Domi - 2014-04-11 12:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Aga, może napisz tutaj, bo pewnie nie tylko Ty masz takie pytania, no i to przecież żadna tajemnica.
zdjecie uzytkownika
karo - 2014-04-15 18:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Dominika, skoro jedziesz już 3 raz to rozumiem, że możesz polecić prace z Level One? ciężko jest się dostać?
zdjecie uzytkownika
arti - 2014-04-22 16:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hej a pracuje tam, pani grzanka kiedyś była w biurze bodegraven
zdjecie uzytkownika
lideriusz - 2014-04-27 20:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam pytanko jak jest z wypłacaniem wakacyjnego z level one? Kiedy jest ono wypłacane(usunięte przez administratora) chcę zjechać do Polski na stałe co trzeba zrobić aby nie dali mi żadnej kary oraz wypłacili wakacyjne. Dodam że mieszkam w Emmelordzie i pracuję przy różach. Pozdrowionka ziomki :)
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-05-23 10:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zlego slowa o pracy nie mam bo trafilem do THR ale koordynatorzy zalosni dwoje nie zna nawet angielskiego hah zal nie odpowoadaja na emaile (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2014-05-29 20:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Magda - 2014-01-28 16:02:00]:
dziewczyno...320e przy 48 godz?na najmniejszej wiekowce?nie zartuj sb.ja przy 45 godz mialem max 320 i to bez wiekowki wiec co ty tu piszes?no chyba ze na tej najnizszej wiekowce masz wieksza stawke niz 9.02e na godz.hahahaha-watpie
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2014-05-29 20:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Magda - 2014-01-28 16:02:00]:
dziewczyno...320e przy 48 godz?na najmniejszej wiekowce?nie zartuj sb.ja przy 45 godz mialem max 320 i to bez wiekowki wiec co ty tu piszes?no chyba ze na tej najnizszej wiekowce masz wieksza stawke niz 9.02e na godz.hahahaha-watpie
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-06-12 14:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja pracowałam w Level One kilka lat temu, z tego co wiem, to nie zmieniło się wiele. Opinię mam bardzo dobrą o firmie - praca niezła, zarobki całkiem fajne, rozliczają się uczciwie i terminowo, zakwaterowanie jak się trafi, ja trafiałam zwykle dobrze. Koordynatorzy w tamtym czasie bardzo pomocni i kompetentni, zawsze mozna bylo na nich liczyc, nawet w srodku nocy, jak był jakis problem.
Gdyby nie to, ze mam teraz dziecko i rodzinę, chetnie pojechałabym tam znowu.
Jedyny minus, niezalezny od firmy, to "polaczki", czasami straszne buraki, czasami psychopaci :)
Z łezką w oku wspominam czas , gdy pracowałam w Level One.
zdjecie uzytkownika
romek - 2014-06-12 17:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czemu, ale to bardzo popularna opinia, że wszystko co złe w obcych firmach jest związane z polakami
zdjecie uzytkownika
romek - 2014-06-20 13:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale z tego co wiem to klientów mają nadal całkiem sporo, więc ludzie pomimo wszystko niestety jeżdżą z nimi
zdjecie uzytkownika
iwona - 2014-07-12 20:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to zlodzieje praca jest zlbo nie moja tygodniówka wyniosła raz 17 euro za dwa miesiace zarobilam 700 euro ... level to lipa
zdjecie uzytkownika
galanonim - 2014-07-24 16:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To była najgorsza rzecz jaka mnie w życiu spotkała... Pierwsze 6 tygodni zarobione grosze. Po 2 tygodniowym urlopie i telefonie do biura miałem mieć zapewnioną pracę więc wróciłem, jednakże okazało się że cały tydzień po przyjeździe siedziałem w domku bez pracy. Wróciłem do Polski, obiecywali chociaż zwrot za busa po przesłaniu faktury za przejazd. Jednakże zwrotu na oczy nie zobaczyłem. Suma sumarum w plecy i jeszcze raz w plecy. NIE POLECAM!
zdjecie uzytkownika
kilon - 2014-07-24 20:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co się orientowałemto teraz nie da sie z nimi już skontaktować przez biuro w Polsce a oni odsyłają wszystko do holenderskiego. A to już trwa od kilku lat. Miał z Was ktos kontakt z tamtym biurem? jak to wygląda i na jakiej zasadzie przechodzi się rekrutacje? Mimo że opinie są różne czytałęm o tej firmie sporo dobrego. Wiadomo że ryzyko z robotą jest zawsze, ale może jak tam nie wypali to uda się znaleźć na miejscu coś innego, zastępczego żeby dorobić. W każdym razie rekrytacje cały czas trwają więc wątpie żeby tak zupełnie roboty nie było.
zdjecie uzytkownika
galanonim - 2014-07-25 12:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rekrutacje cały czas trwają, a ludzie którzy tam są nie mają pracy i na domkach siedzą... A cały czas nowych łatwowiernych rekrutują... Tak to mniej więcej wygląda
zdjecie uzytkownika
adi2241 - 2014-08-18 17:18:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam dzis dostalismy tel z Opola i w czwartek mamy sie zglosic do biura w alphen aan den Rijn napiszcie jesli mozecie cos na temat pracy tam mieszkaniach itp. pozdro
zdjecie uzytkownika
bako - 2014-08-21 18:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chyba mówimy tutaj o troszeczkę innej firmie. Ja level1 kojarzę akurat bardzo dobrze z mojego wyjazdu do pracy do Holandii, ale ja byłem w stosunku do nich od początku do końca fair, więc i oni do mnie również... Nie miałem większych problemów z pieniędzmi i ich wypłacaniem. Wręcz przeciwnie wszystko było w jak najlepszym porządku. Odnosząc się do jednego z wczesniejszych wpisów Level1 ciągle prowadzi rekrutacje. Wymaganiem jednak w tej chwili jest dobra znajomość jednego z języków : holenderskiego, angielskiego lub niemieckiego. Bez znajomości języków z tego co słyszałem również można dostać przez nich pracę w Holandii jednak trwa to zdecydowanie dłużej i nie zawsze jest to taka praca o jakiej by człowiek marzył. Zazwyczaj jest to tylko to co pozostanie po tych z dobrym językiem. Podsumowując polecam. Praca ciężka , ale znośna, po za tym załatwiony transport oraz zakwaterowanie, więc tu kolejny plus
zdjecie uzytkownika
Free Shooter - 2014-08-29 13:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zenada nie polecam

Wiecej siedzenia na domkach niz pracy i mowie tu o Level One z Opola

Szukaja Latwowiernych,sciagaja do Holandii i pozniej kaza czekac na prace nawet do dwoch tygodni...
Wyglada to tak ze Zarabiasz na domek,ubezpieczenie i kromke chleba
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2014-09-01 23:21:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam Level 1 South. Zwykli oszuści, przyjechałem na miejsce, miałem mieć zapewnioną pracę, a tak niestety nie było. 3 kolegów zjechało tak naprawdę nie zarabiając nic, bo koszt przyjazdu, zjazdu oraz jedzenie też kosztują. Pracowałem na chłodni i tak koleżanka z pracy mówiła że ani ona ani inni na mieszkaniu u niej nie mają lepiej. Proszę szczerzcie się tego biuro bo szkoda waszego czasu bo dadzą wam zarobić tyle żebyście zapłacili za domek.
zdjecie uzytkownika
leo600 - 2014-10-18 14:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka wszystkim ziomalom
zdjecie uzytkownika
PAH69 - 2014-10-26 10:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja wszystkim powiem nie pozwalajcie jechac tam swoim żoną ,dziewczzyną córkom .moja żona pojechała do pracy i tam sie puszcza więc uważajcie Niestety ten jej też jest żonay więc rozbijają w ten sposób rodziny. to jedna wielka firma rozpusta
śpią w domkach męszczyżni z kobietami.Jak ktoś chce więcej info o tej firmie prosze bardzo hpa@onet.pl
zdjecie uzytkownika
WOTAN - 2014-10-27 19:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem jako spawacz w Lelystad.Wszystko zorganizowane przez biuro w Emmeloord.Stwierdziłem że praca mi nie odpowiada i zjechałem.Okradali mnie na każdym kroku.Złodzieje i nic więcej.SPAWACZE OMIJAJCIE TE ZŁODZIEJSKIE BIURO.
zdjecie uzytkownika
Zbieracz - 2014-10-27 19:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NO MORE LEVEL 1.
zdjecie uzytkownika
ZBIERACZ 2 - 2014-10-29 13:47:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zbieracz zgadzam się.ściągją ludzi i na tym się kończy.praca 2 może 3 dni w tygodniu i tyle.zrabiasz grosze albo wychodzisz na zero.to jest właśnie level 1to level 1
zdjecie uzytkownika
mmmm - 2014-10-30 10:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZBIERACZ 2 - 2014-10-29 13:47:39]:
Czy ktoś wybiera sie na robienie stroików świątecznych z Level 1??
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Level One
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x