Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Level One

zdjecie uzytkownika
Zbieracz - 2014-10-27 19:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NO MORE LEVEL 1.
zdjecie uzytkownika
ZBIERACZ 2 - 2014-10-29 13:47:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zbieracz zgadzam się.ściągją ludzi i na tym się kończy.praca 2 może 3 dni w tygodniu i tyle.zrabiasz grosze albo wychodzisz na zero.to jest właśnie level 1to level 1
zdjecie uzytkownika
mmmm - 2014-10-30 10:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [ZBIERACZ 2 - 2014-10-29 13:47:39]:
Czy ktoś wybiera sie na robienie stroików świątecznych z Level 1??
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-11-05 13:21:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie odradzam .... Jestem 5 tydz i siedzę bez pracy 2 tyg ;/
Poprzednie tyg nawet nie było 40 godz tyg. Ogólnie odradzam .Faceci tak ale nie dziewczyny
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-11-13 13:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla dziewczyn to pewnie za trudna taka praca jest, więc nie wiem czy mają świadomość tego dziewczyny, które chcą się tam zatrudnić na dłuższy czas. Powiedzcie jak sytuacja obecnie wygląda, bo nie wiem czy warto iśc, podobno wszyscy teraz są zadowoleni, z pracą i wypłatą to wiadomo, ze narzekają, ale ogólnie jest dobrze.
zdjecie uzytkownika
anto - 2014-11-27 16:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój brat tam się stara o pracę wiec napiszcie prosze wiecej informacji a przede wszystkim coś odnośnie umowy. Czy wogóle daja umowę na początek? jeżeli tak to chyba nie ma się czy martwić- reszta wyjdzie w praktyce.
zdjecie uzytkownika
airidka - 2014-12-10 15:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [arti - 2014-04-22 16:48:05]:
Witam....ja pracowałam w tej firmie w 2013 roku.trafialm na scinanie paryki..Mieszkalam ,super,warunki jak najbardzie super mieszkalne w dobrej dzielnicy....pojechaalm na 6 miesiecy...Wszystko super.Pracowałam od wrzesnia ...zarobki niezle.Ale ,ale ale i tu zaczyna sie ta zła strona...wraz z kolezanka jej chłopakiem ..mieszkalismy wlasnie w domku jednorodzinnym..i do tego jeszcze z brygadzista litewskiego pochodzenia ..i jego litewska dziewczyna....wszystko było ok do puki ..po 4 miesiecznej ciezkiej ..pracy a dodam ze bylysmy tam pierwszymi dziewczynami na likwidacji szklarni gdzie to jest naprawde ciezka praca..wytrzymaly...bez zjazdu do domu...chcialam pojechac do domu na swieta..a brygadzista powiedział ze nie ..jesli pojade to mam niewraca...pomimo tego ze własciciel szklarni LEO powiedzial ze na swieta mozemy zjechac spokojnie a po swietach mozemy spokojnie wracac..bo praca dopiero sie zacznie topen rajen.Wiec oznajmilam brygadziscie ze jade na swieta bo mam pozwolenie ...i tak zrobilam..z tym ze przekabacil on naszego koordynatora M...... i ja juz tam nie miałam powrotu...gdzyz duzo bardzo miala na to wpływ jego dziewczyna z litwy ...która naj chetniej..wykosila by sama cala papryczke na szklarni aaaa zapomiała bym i nie lubiaca dziewczyn..bo w kazdej widzi oczywiscie rywalke..ha ha aha .ale pominmy ten fakt...Wlasciciel leo ok..ale jego brygadzista...,koordynator maciek...nie koniecznie....jedno powiazanie jesli ktos nie podpasuje od poczatku to jest gnebiony.
zdjecie uzytkownika
antom - 2014-12-11 19:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Żadnych informacji nie mogę uzyskać ze stron internetowych dlatego chcialabym wiecej uzyskac od Was kochani.... jak jest z zarobkami, jak jest z umowa? jaka jest rotacja pracownikow i czy mozna przypuszczac ze firma zmieniala sposob funkcjonowania i zmienilo sie cos na plus? Poleca ktos prace w Level one?
zdjecie uzytkownika
łoś superktoś - 2014-12-26 00:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram pytania użytkownika antom, jak jest w firmie level one z zarobkami na rękę i jaką dostaje się formę umowy na początku? mnie zależy najbardziej na umowie o pracę normalnej bo już kilka lat robię w zawodzie i nie chcę żeby ktoś splunął mi w twarz śmieciówką, mam u nich szansę na taki kontrakt?
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2014-12-26 02:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, mnie równiez interesowałaby praca w Level One. Nie wiecie może czy nie beda w nowym roku potrzebować nowych ludzi do pracy? Jesli tak, to na jakie stanowiska? Byłbym wdzięczny za informacje, gdzie mogę znaleźć aktualne ogłoszenia od firmy oraz za podanie przykładowych zarobków, jakie sa tu do osiągnięcia.
zdjecie uzytkownika
szuki - 2015-01-10 02:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
level one poszukuje obecnie do pracy w Holandii osób na stanowiska fizyczne przy obsłudze lotniska. Widziałem , że to czego oczekują od swoich pracowników to głównie znajomość języka obcego, prawo jazdy oraz doświadczenie w innej tego typu pracy w CV. Choć i te warunki nie są konieczne, także może warto
zdjecie uzytkownika
nick one - 2015-01-21 14:15:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nie wyplaca naleznych pieniedzy za prace to raz. Dwa bzdetne potracenia za swiatelka do roweru latki do roweru klucze do donu i kaucja za rower razem 170 euro. Zenada. Codziennie dzwonie do firmy i upominam sie o swoje pieniądze. I co slysze? Jutro bedzie przelew. Tylko to jutro trwa juz od tygodnia
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-01-21 15:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nick one - 2015-01-21 14:15:36]:
Ale które biuro to jest bo ja pracuje w Emmeloord i nie ma żadnej kaucji za rower.
zdjecie uzytkownika
Łukaszenko - 2015-01-28 19:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo polecam dla tychco zaczynają przygode z holndią
zdjecie uzytkownika
leon - 2015-02-05 06:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [airidka - 2014-12-10 15:14:50]:
odradz bratu własnie wrucilem mojprzelew za 100 godzin 180 euro 2.5 tygodniatyle to ja w polsce zarobie a jeszcze z tego za busa dalem 65 zarobiłem350 złoty czyli nawet mi koszt wyjazdu nie wrucil dolozylem do interesu
zdjecie uzytkownika
ruda0806 - 2015-02-06 12:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam wyjeżdżać jutro. Przez telefon Pani mówi, że praca stała przy pakowaniu roślin do wysyłki, że nie siedzi się bez pracy. Jechać ? Jakieś opinie, rady?>
zdjecie uzytkownika
reni3225 - 2015-02-16 18:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adi2241 - 2014-08-18 17:18:15]:
Mój syn jest tam trzeci tydzien i pracowal 6 dni ciagle wydzwnia do koordynatora żeby go do pracy bralija wydzwaniam do biura do Opola ,wyjdzie na to ze umowa sie skończy a on zarobi tylko na powrót do domu , nie bede tu kleła bo nie wypada ale to co mam na myśli to każdy może się domyśleć . Chcę się dowiedzieć czy można tą firmę podać do sądu o odszkodowanie , a jeżeli chodzi o kaucję za rowery to prawda biorą kaucję za co tylko mogą . Nie polecam a wręcz odradzam
zdjecie uzytkownika
Ewe6 - 2015-02-18 20:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Wraz z kolezanka wyjechalysmy przez posrednictwo Level One z Opola.
Kobieta z biura zaproponowala nam prace przy pakowaniu miesa na tacki. Po czym pozniej zadzwonila w suuper jak to ona mowila oferta. Jezeli pojedziemy to odrazu w poniedzialek bedziemy miec prace na stroikach..duzo nadgodzin..dziewczyny duuzo zarobicie zapewniala. Przyjechalysmy na miejsce w niedziele. Mieszkanie ok. ludzie tez w porzadku. Szczegolnie pewna starsza Pani :) Do biura w poniedzialek zabrali Nas pewien koordynator..hmm.. dopiero wtedy dowiedzialysmy sie jak tam naprawde to wszystko funkcjonuje.
Z pojscia do pracy od pon okazalo se ze tylko jeden dzien w tyg pracowalam a moja kolezanka wgl. Po tyg czasu zjechalysmy do domu gdyz nie bylo sensu tam siedziec. OGOLNIE ODRADZAM WYJAZDU PRZEZ LEVEL ONE !!!
zdjecie uzytkownika
Młody91 - 2015-02-19 08:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, te ostatnie wpisy dotyczą chyba biura Level One z Alphen ad Rijn. Przecież to forum jest dla biura w Emmeloord a to całkiem inna bajka. Kaucji za rower tam się nie płaci, pracy na stroikach i mięsie tez nie mają. Także proszę pisać na forum o jakie biuro konkretnie wam chodzi, bo ludzi w błąd wprowadzacie.
zdjecie uzytkownika
ze jak? - 2015-02-25 14:56:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [leon - 2015-02-05 06:33:13]:
Co ty gadasz czlowieku? 100h to mniej wiecej 625yro na czysto po odliczeniu domku i ubezpieczenia za 2i pol tygodnia. chyba ze masz 15 lat :) to moze i tak wyjdzie wtedy jak u ciebie. Jesli tak to sam jestes sobie winny. Na wiekowce to sie poprostu nie oplaca ale takie rzeczy to powinienes wiedziec zanim wyjechales
zdjecie uzytkownika
ze jak? - 2015-02-25 15:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Młody91 - 2015-02-19 08:50:46]:
Mnie sie wydawalo ze to raczej jest dla biura level one south bo nord to przez work centre w opolu chyba wysylaja. Czy jestem w bledzie?
zdjecie uzytkownika
Jan Level - 2015-02-25 23:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Level 1 Firma jako firma nie jest zła tylko Jak już stracisz pracę mimo tego że byłeś dobrym Pracownikiem mają cię w tył...i każą jechać do pl. Największą porażką tego biura jest Pseudo Kordynator Dawid który wogóle nie ma pojęcia o swojej pracy jeśli to co on robi można nazwać pracą.To jest osoba nie kompetentna na to stanowisko. Przyjeżdza gościu z pl mówi że przyjechał do pracy wysłał go Krzysiek. A zdziwiony Dawid na to ja nic nie wiem do jakiej pracy gdzie my nie potrzebujemy. dopiero po telefonie Krzyśka z pl Krzysiek mu powiedział co gdzie i jak gdzie chłopak ma iść do pracy mieszkać itd. To po co firma trzyma takiego nieroba skoro Krzysiek może rekrutować ludzi będąc w Opolu masakra jakaś a to że nigdy nie odbiera tel to swoją drogą....
zdjecie uzytkownika
ze jak? - 2015-02-26 13:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jan Level - 2015-02-25 23:29:28]:
Jakbys mowil dokladnie to co o nim mysle:) zawsze powtarzalem, ze on jest niekompetentny i nie powinien tam pracowac. Chlopak zna troche angielski i to wszystko. Najgorsze jest to, ze on jest od szklarni o to gross proponowanych ofert takze wiekszosc ludzi jest skazana na jego łaskę. Telefonow nie odbiera to norma, ze ma wszystkich w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] byle by jemu bylo dobrze. Natomiast jesli trafisz do ktoregos z innych koordynatorow to nie jest zle. Tomek Kamieniarz jest wg. mnie najlepszym koordynatorem i to on powinien grac pierwsze skrzypce. Niestety jest on chyba najmlodszym z koordynatorow i nie ma takiej sily przebicia a szkoda bo jest fachowy, konkretny i pomocny. Pozatym posiada kulture osobista ktorej nie posiada "burak" Dawid.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nie ma rekrutacji. Nawet nie potrzeba zaświadczenia o niekaralności. Jedynie trzeba zalogować się na stronce.
Pytania: Niby "znajomość angielskiego" i "prawo jazdy"- nie prawda, połowa osob nie potrafi sie nawet przedstawic, więc na grupe Polakow szukaja jednego jelenia który posłuży za translatora, tak samo z prawkiem- jeden bierze auto na siebie i wozi.
zdjecie uzytkownika
patryko - 2015-02-26 16:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam w sobote chce wyjechac z Levelone,polecacie???
zdjecie uzytkownika
wkurzona - 2015-02-27 15:10:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej.
Mam pytanie czy może wyjeżdża ktoś do Holandi "Emmelord" na bratki..?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Level One
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Level One?
Zadaj pytanie