Level One Emmeloord

Opole

Opinie o Level One Emmeloord

szsas 2016-01-02 11:51:29
Oszuści!!!!!!!!!!
0
cele 2016-01-03 13:17:06
Hej, wiadomo coś czy zostały przyznane jakieś benefity świąteczne? Atmosfera w pracy zawsze jest różna, ale jeśli można spokojnie wypełniać obowiązki, to powinno to każdemu odpowiadać.
0
sluchacz 2016-01-03 16:10:19
Czy leven one spytaj to ta sama firma co zleceń one emmeloord
0
m 2016-01-03 16:49:51
Witam czy ta firma da zarobić ile jest godzin czy marne zarobki proszę o odpowiedz chodzi mi o leven one
0
jobs 2016-01-05 13:03:19
Witam na forum przeglądałem oferty firmy leven one south mam pytanie czy firma jest wiarygodna pod względem godzin pracy czy zapewniają godziny czy roooznie to bywa raz sa godziny raz niema i sie siedzi w domu. Bez pracy czy praca wygląda na skoczka proszę o opinie kto byl i moze opowiedzieć jak jest hodzi mi o prace na halach produkcyjnych
0
gift 2016-01-05 19:12:37
Z praca jest różnie - loteria. Jedni maja w tygodniu po 56 inni po 7. Skakanie z jednej pracy do drugiej zazwyczaj. Czekasz przeważnie na zbawiennego smsa czy idziesz do pracy czy nie. Ogólnie nie jest to firma godna polecenia. Nie zapewni nic poza zszarganymi nerwami.

Pozdrawiam
1
romek 2016-01-06 15:58:58
Witam serdecznie. Pracowałem kiedyś , dawniej w podobnej firmie, tj. w tej samej branży też na wyjeździe i tam ludzie mieli tyle samo godzin w tygodniu, także to mało sprawiedlwie
1
tronek 2016-01-15 22:28:09
@romek rzeczywiście nie jest to najlepsze rozwiązanie, uczciwie by było rozdzielenie tego po równo, aczkolwiek na pewno Ci z nadgodzinami nie narzekają. Bo mogą nawet i 2000 e / msc zarobić.
0
cwaniak 2016-02-06 14:27:54
witam,potrzebuje info na temat szklarni z pomidorami w Berlikum
0
Deef 2016-02-08 09:45:52
Czyli mówicie, że lepiej nie jechać nigdzie, gdzie oferują ludzie z level1?
0
czesc 2016-02-08 15:15:07
ja zbierałem w sezonie 2015 tam pomidory. miałem kolo 42/55 godzin tygodniowo

http://www.kaaij-tomaten.nl/
0
cwaniak 2016-02-08 16:14:42
ok,a mozesz powiedziec ilu zakerow tam pracuje w sezonie i czy tez dobrze wychodza na godzinach?
0
jaaa 2016-02-09 15:27:12
to bzdura co wypisujecie.ja pracowalam kilka lat w levelu i jednym i drugim i wiem jak jest.jak komus zalezy na pracy i pieniazkach to bedzie pracowac w kazdej pracy.zawsze wyplacali na czas do do centa.a narkotyki sa wszedzie,w kazdej firmie w calej holandi...ja mieszkalam z osobami ktore non stop cpaly ale mnie to nie interesowalo bo kazdy odpowiada sam za siebie
1
uki 2016-02-09 18:03:09
witam,pracowalem caly zeszly rok przez level 1 i w tym tez sie wybieram,krotko na temat biura:w porownaniu do reszty agencji pracy holandii(a pracowalem od 2007r przez ok.14biur)wcale nie wypada najgorzej.zdarzaly sie dosc czesto poslizgi z wyplata ale kasa zawsze sie zgadzala.jedynie sprawy sie komplikuja gdy nie masz wlasnego srodka transportu,bo wtedy czekasz po pracy na kierowce nawet do 3h.wyjazdy do sklepu sa raz w tyg.no i tu system jest ciekawy:)poniewaz zawozi cie kierowca do sklepu,ale zabiera cie juz inny i tu tez czekasz nawet do 2h.dla kogos bez doswiadczenia i wlasnego srodka transportu bedzie ciezko.bez doswiadczenia bedziecie pracowac jako skoczek i nikt wam nie zagwarantuje godzin.p.s.w zeszlym roku na pomidorach przy obcinaniu lisci w jednej ze szklarni tygodniowe wynagrodzenie wynosilo 400 netto
0
haha 2016-02-13 08:27:06
Ciekawe, że teraz można znaleźć zatrudnienie na koordynatora w Holandii, wiecie czy wciąz jest aktualne? Zapewniają zakwaterowanie, ubezpieczenie i nawet samochód służbowy.
0
indestructible 2016-02-16 22:21:39
Nie pisz sie na funkcje koordynatora. Nie warto. No chyba,ze jestes bez duszy i serca to owszem.
0
romeo 2016-02-17 13:43:10
z tego co widzę na stronie @haha to ogłoszenie jest nadal aktualne, @indestructible firma gwarantuje zakwaterowanie, dobrą pensję i do tego samochód służbowy myślę tylko, że trzeba się na tym znać a to nie każdy potrafi
0
indestructible 2016-02-19 19:14:40
To prawda. A wie ktos moze jakie tam sa teraz oferty pracy? Jest praca? Warto jechac?
0
Wiem 2016-02-19 19:41:00
@romeo tak, gwarantują sporo, to fakt, ale trzeba liczyć się z tym, że na stanowisko koordynatora w Holandii wymagają umiejętności zarządzania kapitałem ludzkim, znajomości języka holenderskiego i angielskiego w stopniu bardzo dobrym i dostosowania się do bardzo elastycznego trybu pracy.
0
romek 2016-02-23 17:50:21
rzeczywiście pracując za granicą trzeba się przede wszystkim umieć dostosować. Ułatwia to jednak koordynatorowi naprawdę dobra kasa na jaką może liczyć
0
jaaaa 2016-02-24 19:33:35
Prawda jest taka,ze najlepsi koordynatorzy odeszli bo nie beda w takim bagnie siedziec jak gdzie indziej moga lepsze pieniadze zarobc...
0
ygtre4 2016-02-26 17:46:45
wiadomo ze praca za granica wymaga poswiecen no ale cos za ccos, dzieki temu mozna rozmiwac i podjeisc swoje kwalifikacje no i oczywiscie tez sporo zarobic
0
ala 2016-03-06 12:19:36
oczywiście ygtre4 taki wyjazd wymaga poświęceń ale jeżeli nie masz tu zobowiązań to problem odpada. Sama tak pracowałam. A tu naprawdę dużo zapewniają. Zakwaterowanie, ubezpieczenie,samochód
0
Ale 2016-03-22 11:05:42
No ja na przykład w ogóle nie mam zobowiązań, więc na dobrą sprawę mnie to wszystko jedno, liczy się tylko to, żeby w ogóle zarobić jakieś pieniądze i mieć na wakacje
0
Monika 2016-04-06 16:21:17
Pracował ktos tam na kwiatach doniczkowych ? , jakie kwiaty maja na tych szklarniach ?
0
kocur 2016-04-11 19:13:15
Witam. Nosze sie z zamiarem podjecia pracy na stanowisku ślusarza za posrednictwem firmy level one. Mam pytanie-czy ktos pracuje w zakładach metalurgicznych za posrednictwem tej firmy i jakie sa ogolnie zarobki i warunki .
0
Co robić 2016-04-16 00:03:56
jezeli bym zadzwonił do nich to i byla by praca to faktcznie by była czy bym siedział na domku ?? hmm macie jakieś opinie na ten temat z góry dzieki
0
Leonar 2016-04-17 17:38:49
Z praca jest roznie. W pierwszym tygodni raz jest raz nie. Chyba ze w pierwsze miejsce gdzie cie wysla sprawdzisz sie i zostajesz tam na stale
0
Marek 2016-04-21 11:08:40
Witam, jestem zainteresowany pracą jako Toppen draaien, z tego co czytam w ogłoszeniu oferują dobre warunki pracy bo jest zarówno legalne zatrudnienie, zakwaterowanie i ubezpieczenie, wypłaty co tydzień i opieka koordynatora. A z tego co piszecie wynika, że warto zaryzykować :)
2
kasienka28l 2016-05-04 15:56:43
witam czy wyjezda ktos z nimi w ten weekend 7.05.2016 do zeewolde na plewienie???prosze o info kasienka259@wp.pl
0
Margo 2016-05-06 14:48:21
Ten wyjazd na jutro? A czemu o to pytasz, bo chciałem się czegoś dowiedzieć więcej o pracy w mieście Emmeloord i jestem bardzo ciekaw jak to jest w tym momencie u nich na wyjazdach, Kasiu coś wiesz???
0
moni 2016-05-11 19:19:17
Wyjeżdża ktoś na zbiory malin na szklarni?
0
eryk 2016-05-22 11:21:54
Ja przyjechalem I pracuje juz 2 miesiace na razie nie narzekam jak ktos chce pracowac to zawsze jest cos do roboty pomogli mi zalatwic sofi I konto w banku dla mnie ok
0
Olivia 2016-05-24 18:47:44
Witam,
Chcialabym sie dowiedziec wiecej informacji na temat firmy Work Centre ?
A najbardziej interesuje mnie opinia ludzi,którzy wyjechali przez to biuro do pracy na stanowisko pracownik produkcyjny (pakowanie kosmetyków).
0
xfgxg 2016-06-02 19:00:03
NIE POLECAM TEJ AGENCJI POD ŻADNYM WZGLĘDEM !!!!
Przyjechałam z chłopakiem 2 tygodnie temu i ani razu jeszcze nie byłam w pracy a czas leci dzwonie prosze to albo nie odbierają telefonów albo mówią, że im przykro i że nie ma pracy, ale na pytanie na cholere mnie tu sciągali to odpowiadaja ze to nie oni, no bez jaj! dobrze ze chlopak ma prace chociaz tyle ale z jednej wyplaty się tez nie da utrzymac na dłuższą mete, tragedia! NIE POLECAM
1
Malinda 2016-06-06 16:56:19
Witam tez bym chciala sie wybrac do tej pracy ale termin 10.06 mi nie pasuje. Jesli juz tam bedziesz daj znac czy wszystko ok bo ile ludzi tyle opini...
0
maniek 2016-06-14 22:17:38
Byłem pracowałem i mieszkałem (usunięte przez administratora) pokoje małe połowa szafki ubraniowej z fabryki. Według umowy musisz przepracować 21 godzin w tygodniu /na koszty + życie/ masz auto służbowe tylko aby jechać do pracy i zabierać innych pracowników nieraz pracujesz 3 godz. a jedziesz również 3 godz. (usunięte przez administratora) jako wyjazd prywatny tylko raz w tygodniu w poniedziałek po wpisie na kartę zakupów które możesz zrobić w markecie Lidl. A co do koordynatorów to o nich zapomnij masz problem trudno to nie ich sprawa ty masz pracować. (usunięte przez administratora) . Dbanie o czystość i higienę tak zwany "apartament" /gdzie mieszka dziesięć osób/ musicie robić składkę na środki chemiczne a potem szorować płytki w łazience,myć podłogę po prostu wszystko zamiast odpocząć po pracy (usunięte przez administratora)
0
Mariusz 2016-06-15 10:04:48
Ja pracuje u nich 4 sezon na polach w miejscowości Ens i Marknesse i naprawdę polecam. Może jest jakiś tydzień gdzie pada deszcz i jest godzin 10/15 ale ze cały sezon wychodzi powyżej 45 na tydzień. Zawsze pracuje od maja do października.W tamtym roku i w tym jestem także tu z żoną i córką (młoda na szklarni w papryce w Luttelgeest). Co do wypłacalności nie ma problemów jeśli pilnujesz kartek z godzinami żeby oddawać na czas do biura. Koordynatorzy to tak jak wszędzie ma czas to ci pomoże. Dla mnie są w porządku.
0
romeo 2016-06-16 11:14:13
@Mariusz a jak się tam rekrutujesz? Chętnie też bym wyjechał, ale żadnych ofert w tej chwili nie widzę
0
marek 2016-06-21 19:15:53
witam czy ktos jutro wyjezdza do emmeloord
0
marek 2016-06-21 19:20:59
witam czy ktos jutro wyjezdza do emmeloord
0
er 2016-06-21 20:27:49
@romeo hm no ale to moze w takim razie trzeba sprobowac jakos przez strone ich sprobowac zaaplikowac..
0
wwww 2016-06-22 14:00:41
ktoś coś o pracy przy hortensjach przez tą agencje?
0
Ale 2016-06-22 15:15:05
Wiesz co, generalnie można zadzwonić, można też oczywiście wysłac maila, można aplikować przez ich stronę, ale najlepsze są stare metody, aby pójść po prostu
0
buschido 2016-06-22 22:33:03
dostał ktoś wakacyjne ?
0
ja 2016-06-23 13:18:09
tak,bylo juz wakacyjne
0
ogórekl 2016-06-23 17:38:11
@ale popiera,,trzeba pokazać zaangażowanie - poza tym wydaje mi się że to biuro pośrednictwa pracy tymczasowej trzyma poziom
0
:D 2016-06-29 17:36:58
Da się zarobić? Jakie warunki mieszkalne? Czy pary mogą pracować razem?
0
:D 2016-06-29 18:04:16
Da się zarobić? Jakie warunki mieszkalne? Czy pary mogą pracować razem?
0
romeo 2016-06-30 15:55:39
@:D przypuszczam, że wszystko jest do dogadania, ale przyznam, że nie widzę w tej chwili żadnych ofert pracy, nad czym nie ukrywam - sam mocno ubolewam. Ktoś może wie, kiedy jest szansa, że sytuacja się zmieni?
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Level One Emmeloord