brak logo

Aaa sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Aaa sp. z o.o.

aldek 2016-10-29 20:19
Ja zamierzam skorzystać jakoś po Wszystkich Świętych :) dam znać jak już będę po wizycie pracowników aaa auto :D aż sam jestem ciekawy jak to będzie :D
pytanko 2016-10-30 13:02
Czy ktoś wie, czy w poniedziałek przed dniem Wszystkich Świętych załatwię cokolwiek w aaa auto? To taki niepewny dzień...
wigor 2016-10-30 16:28
Wejdź na stronę aaa auto, znajdź numer, zadzwoń, zapytaj. Proste!
1
antonówka 2016-10-31 21:26
Jak wy zeszliście z tematu pracy w aaa auto na pytania o to, kiedy komis jest czynny? Ludzie, dyskutujcie merytorycznie!
1
luuz 2016-10-31 22:46
Polak potrafi :D poza tym, nie ma się co czepiać, bo nadal dyskusja toczy się wokół aaa auto ;)
ważniutko 2016-11-01 00:20
Aaa auto - jak wygląda tam praca? Wróćmy na stare, dobre tory... Pracownicy komisu, zgłoście się :)
Max 2016-11-07 19:02
Ja mam pytanie odnośnie pracy w call center w Ostravie, jaka jest tam atmosfera i ile naprawdę da się tam zarobić?
Auto_client 2016-11-28 08:35
Szczerze mówiąc to wrocławski oddział bardzo mnie zażenował.
Przychodzę do aaa auto i na dzień dobry widzę haos. Pytam gościa na placu o coś a ten zamiast mi odpowiedzieć to zmieszał się jak dziecko i uciekł. Idę do "budy" i pytam gościa zza biurka... On nic nie wie!!
Ode do drugiej budy zwanej recepcją... Słyszę jak w jednym pokoju koleś krzyczy do handlowca że są złodziejami bo koszty są ukryte itp itd (tu ma rację), z drugiego pokoju wybiega koleś i krzyczy że za grosze oszustom auta nie odda...
Znów pytam się kolesia o coś a ten ucieka bo nic nie wie, siedzę i czekam kilkanaście minut... Po to by dowiedzieć się że mają zamieszanie, mało ludzi. I haos...
Jeśli tak nerwowa i chora atmosfera pojawia się w oczach potencjalnego klienta aaa auto to jak musi być naprawdę po drugiej stronie? Zastanówcie się czy chcecie się o tym przekonać na własnej skórze...
kk 2016-11-28 10:35
podbijam pytanie o call center w ostavie, jakies informacje, jaka praca, jakie godziny?
polako 2016-12-30 23:17
ważniutko - trochę póxno, ale może pomoże :) ja pracuję w aaa auto od 3 miesięcy. w pracy jest fajna atmosfera. generalniej est dużo klientów i trzeba przygotować się na dużo pracy. nie wiem czy to dla ciebie ważne, ale dla mnie troche tak - nie musze klientom wciskac kitow, bo w wiekszosci auta sa rzeczywiscie spoko. kasa calkiem fajna, zobaczymy jak będzie później z podwyżkami itp. generalnie jeśli ktoś liczy na to że mało co będzie robił to nie polecam, ale jak lubisz samochody i lubisz byc zajęty to w aaa auto sie odnajdziesz :)
Kasia 2017-03-18 16:47
Odradzam oddział AAA Auto ul. Roździeńskiego w Katowicach . Przy pierwszej wycenie zaproponowano mi nie satysfakcjonującą mnie kwotę. W kolejnym dniu dzwonił do mnie pracownik z ww. firmy z zapewnieniem że są jednak zainteresowani kupnem za podaną wcześniej przeze mnie kwotę. Po przybyciu do oddziału dowiaduje się jednak, iż mimo zapewnienia telefonicznego nie są mi w stanie dać tej kwoty. W kolejnym dniu kolejny telefon z zapewnieniem i kolejne rozczarowanie. Podsumowując ogólna strata czasu. NIKOMU NIE POLECAM TEJ FIRMY !!!!!!!!!!
Były pracownik 2017-03-21 13:15
Pracowałem u nich kilka lat. AAA Auto to bardzo uczciwa i solidna firma. Zawsze traktują Klienta z szacunkiem. Z wypłatą nigdy się nie spóźnili. Super! :)
kondzio 2017-03-23 13:14
Pracuję u nich już kilka lat. Miła atmosfera, dobre zarobki, polecam.
Matt 2017-03-27 17:31
Kumpel kupował u nich audi A6. Z tego co wiem, to jest bardzo zadowolony, nie narzeka na nic, w aucie też się nic nie psuje, także ja też chyba zdecyduje się na kupno auto w AAA.
kozioooł 2017-03-29 12:47
W AAA kupili ode mnie opla vectrę. Dali mi taką cenę, jaką im sam zaproponowałem. Auto nie było najmłodsze i nadawało się do remontu, także ja jestem zadowolony z transakcji.
Ligol 2017-04-04 14:17
W AAA pracowałem 2 lata. Z wynagrodzeniem nigdy się nie spóźnili ani 1 dzień, atmosfera w pracy była bardzo fajna, kiedy potrzebowałem się zwolnić i wyjść wcześniej nie robili mi żadnych problemów.
Naprawdę solidna i uczciwa firma.
Tomcio 2017-04-12 14:20
W AAA udało mi się kupić świetną Hondę. Auto naprawdę bardzo zadbane, z małym przebiegiem km w dobrej cenie. Cena jak najbardziej zgodna co do stanu technicznego samochodu. Jestem bardzo zadowolony i myślę, że za niedługo kupię u nich jeszcze auto dla żony.
Adek 2017-04-19 13:08
Solidna, uczciwa i naprawdę dokładna firma. Pracuje u nich już kilka miesięcy. Co mogę o nich powiedzieć... fajna atmosfera, dobre zarobki i przede wszystkim w firmie panuje zrozumienie.
BJ 2017-04-29 19:37
W AAA kupiliśmy z żoną pięknego merca. Auto jak dla nas jest idealne, wygodne, zadbane i duże, także idealne dla rodziny z dzieckiem :)
klient 2017-05-05 19:20
Najlepszy komis w jakim byłem.
super 2017-05-09 19:59
W AAA pracują naprawdę w porządku ludzie. Szanują Klienta i liczą się z nim. W niektórych komisach próbują sprzedać człowiekowi byle jaki samochód, żeby tylko wydrzeć kasę, a tutaj jest zdecydowanie inaczej. Na spokojnie doradzają, można się przejechać każdym autem jakie się spodoba, także naprawdę jestem pod wrażeniem ich podejścia do Klienta. Oby więcej było takich komisów.
Grzegorz 2017-05-11 17:53
Komis polecił mi znajomy, bo sam kupił u nich już 2 auta i był bardzo zadowolony. Mi udało się u nich kupić tydzień temu piękną astrę. Stan idealny, także polecam gorąco. Mają ogromny wybór samochodów.
Matylda 2017-05-13 16:32
Bardzo mi pomogli w załatwieniu auta na kredyt, za co jestem im bardzo wdzięczna. W końcu mam samochód, o jakim dawno marzyłam :)
banan 2017-05-15 11:57
Od ponad pół roku próbowałem sprzedać swoją Toyotę. Klientów niestety było jak na lekarstwo. Nieco większe zainteresowanie się zrobiło, jak obniżyłem cenę, ale też nie mogłem obniżyć ceny za bardzo, bo samochód był naprawdę w dobrym stanie. Zdecydowałem się w końcu skontaktować z AAA i udało mi się sprzedać samochód w naprawdę dobrej cenie. Cała transakcja trwała na miejscu około godziny, także polecam.
kkk 2017-05-18 18:16
Świetny komis. Auto kupione bardzo tanio, w dobrym stanie. Mam nadzieję, że posłuży mi kilka lat.
pracownik 2017-05-24 19:04
Miałem okazję pracować tam kilka miesięcy. Byłem bardzo zadowolony z warunków pracy.
nowak 2017-06-07 21:32
Jak dla mnie bardzo fajny komis. Auta mają w bardzo dobrym stanie dlatego też czasami może się wydawać że ceny są wysokie, ale za to jak kupujemy u nich auto to z pewnością nie będziemy tego żałować :)
Tomi 2017-06-10 19:17
Pracuję w AAA już od paru miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Dobre zarobki, miła atmosfera, także jak dla mnie super firma.
nikii 2017-06-14 17:14
Jak dla mnie AAA to firma bardzo uczciwa. Auta bardzo w dobrym stanie, nic nie próbują ukrywać tylko mówią szczerze co jest do wymiany, naprawy itd. Polecam, bo sam kupiłem u nich auto.
Adam 2017-06-19 21:23
Naprawdę fajna firma. Udało mi się u nich znaleźć pracę i jestem bardzo zadowolony zarówno z zarobków, jak i z atmosfery panującej w firmie.
anonim 2017-06-28 13:52
Jako pracodawcy są naprawdę w porządku.
pracuś 2017-07-11 11:38
Zatrudniłem się u nich kilka miesięcy temu i muszę przyznać, że na lepszą pracę nie mogłem trafić. Dogodne warunki i godziny pracy, zarobki też bardzo dobre, także mogę polecić.
sss 2017-07-15 18:05
Według mnie jeden z lepszych komisów, gdzie warto zaglądnąć.
darek 2017-07-17 20:02
Polecam. Wszystko ok.
samo sedno 2017-07-19 19:31
99% opinii na tym portalu jest sponsorowanych i pisanych przez samą firmę, widać to po podobnych godzinach opinii i regularności dokonywanych wpisów
bonzo 2017-07-20 15:12
Pracuję w ASO tuż przy komisie AAA , klienci którzy przyjeżdżają na oględziny pojazdu szybko rezygnują gdy dowiadują się prawdy.
opel 2017-07-25 17:21
Opel działa bez zarzutów.
Jowisz 2017-08-02 08:58
Oddział Ostrava, czysty kołchoz, wykorzystują człowieka ile mogą, fizycznie nie daję się już rady, wynagrodzenie dla polaków - śmiech na sali,mobbing,kary, po prostu zero szacunku dla pracownika. Oddziały polskie lepiej,ale też się ludzie zwalniają. Ludzie, jak chcecie kupić lub sprzedać auto zróbcie to sami a nie przez firmę która was ograbi
Jarek L. 2017-08-03 20:11
Mają dobre ceny, wcale nie wysokie. Kupiliśmy tam auto dla syna.
wwww 2017-08-04 12:48
Z pracy u nich jestem bardzo zadowolony. Nie rozumiem więc negatywnych opinii.
Eryk 2017-08-05 13:53
Samochody mają naprawdę dobre i według mnie ceny też są ok. Przy autach nic nie jest kombinowane i to widać od razu.
Ave 2017-08-11 10:51
Pani/Panie Moderator/Moderatorze! Proszę wyczyścić opinie klientów firmy, a pozostawić opinie PRACOWNIKÓW lub KANDYDATÓW!
1
zadowolony 2017-08-16 19:23
Dobrze mi się u nich pracuje.
misiek21 2017-08-24 16:33
Fajni i konkretni ludzie. Uczciwi wobec Klienta, więc szacun dla nich.
rofi 2017-09-04 11:20
Sprzedałem im auto. Dali naprawdę dużo pieniędzy jak na samochód który miał ponad 10 lat
nowy 2017-09-07 15:30
Niedawno u nich pracuje, ale mogę śmiało powiedzieć, że to naprawdę w porządku ludzie.
XXX 2017-09-13 19:01
Chyba te opinie są po prostu kupione. Aaa auto to jedna wielka ściema. Ludzie nie dajcie się oszukiwać. Pracownicy wstydzą się później spojrzeć ludziom w oczy.
yyyy 2017-09-14 10:34
Super mi się u nich pracuje. Jak dla mnie zarobki są całkiem spoko i godziny pracy również.
xxxx 2017-09-15 15:11
Tydzień temu byłem u nich w komisie. Mnóstwo audyt w różnych cenach, także wydaję mi się, że z łatwością można znaleźć auto dla siebie.
Max 2017-09-16 08:34
MEGA NEGATYW! OSZUŚCI NIE LICZĄCY SIĘ Z LUDŹMI I ICH WOLNYM CZASEM. ZADZWONILI DO MNIE Z CENTRALI O WYKUP AUTA PANI PRZEPROWADZIŁA WYWIAD I STWIERDZIŁA ŻE BARDZO CHĘTNIE ODKUPI FIRMA ODEMNE AUTO. NALEGALA BY PRZYJECHAĆ OD RAZU DO PIASECZNA LECZ ZWODZILEM JĄ ŻE WOLNY CZAS BĘDĘ MIAŁ ZA TYDZIEŃ. PRZYŁĄCZYŁA MNIE DO KIEROWNIKA GDZIE TEN RÓWNIEŻ PRZEPROWADZIŁ WYWIAD O AUCIE (ROCZNIK SILNIK WYPOSAŻENIE ITD) ZAPYTAŁ O CENĘ POWIEDZIAŁEM 15500 PAN SKOMENTOWAŁ ŻE CENA JEST BARDZO DLA NICH OKAZYJNA I ŻE JEŻELI AUTO SPEŁNI ICH OCZEKIWANIA I BĘDZIE W BARDZO DOBRYM STANIE TECHNICZNYM/WIZUALNYM JAK OPISAŁEM TO ZAPLACA MI MOJĄ KWOTĘ. MYŚLĘ OK NIECH BĘDZIE. MIAŁEM 1000ZL PRZEZNACZONE DO NEGOCJACJI. UMÓWIŁEM PEZYJAZD NA 15:30. NA MIEJSCU PEŁNA KULUTRA, ACZ KOLWIEK PANOWIE SIĘ NIE SPIESZYLI. PO 40 MIN PRZYSTĄPIŁ DO OGLENDZIN ( POWIEM ŻE TAK SZCZEGÓŁOWO JAKBY SZUKAŁ CZEGOŚ BY BYŁO NA CZYM URWAĆ, LECZ NAWET PO JEŹDZIE PROBNEJ NIE BYŁO NEGATYWNYCH ARGUMENTÓW. ZAPYTAŁ JAKA KWOTA ZOSTAŁA USTALONA W CENTRALI PO CZYM POWIEDZIAŁ ŻE ZA 15 MIN BĘDZIE WYCENA. CZEKAŁEM 35 MIN . KOLEŚ WYCHODZI MÓWI ŻE AUTO OK, W SUPER STANIE ZE CHĘTNIE GO ODKUPIA BO NIE MAJĄ TAKIEGO NA PLACU, ŻE JEST ZAINTERESOWANIE... TYLKO JEST JEDEN MINUS - JEST TO DIESEL WIE PAN EURO4 LUDZIE JUŻ NIE CHCĄ TAK CHĘTNIE DIESLA NASZA WYCENA 11 TYS. NO TAK MNIE ZAGOTOWAL ZE MIAŁEM OCHOTĘ MU JEBN.. Ć..! 4,5 KLOCKA W DÓŁ TYLKO DLA TEGO ŻE JEST TO DIESEL. PANI W CENTRALI WIEDZIAŁA, PAN KIEROWNIK RÓWNIEŻ ŻE JEST DO DIESEL I ZAAKCEPTOWALI MOJA PROPOZYCJĘ NIC NIE WSPOMINAJĄC O TAŃSZEJ CENIE. BANDA OSZUSTÓW NACIAGACZY. KTOŚ POWINIEN SPUŚCIĆ JEDNEMU - DRUGUEMU OSTRY WPIER.OL MOŻE PRZESTALI BY TAK W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A LECIEĆ. STRACIŁEM PRZEZ DZIADÓW 4,5 GODZINY I 140 KILOMETRÓW. ODRADZAM WSPÓŁPRACY Z OSZUSTAMI!
Zostaw swoją opinię o Aaa sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aaa sp. z o.o.