brak logo

Techpak

Września

Opinie o Techpak

bezrobotna 2011-01-18 00:12:46
Witam. Mam pytanie na temat Techpaku. Warto tam zanieść podanie??
anonim 2011-02-05 20:03:44
jak chcesz zdrowie stracic
3
bezrobotna 2011-02-07 22:35:36
czemu stracić zdrowie? co jest nie tak? ogólnie jaka atmosfera?
xxx 2012-01-13 23:33:07
moze ktos z pracowników wypowie sie na temat pracy w tej firmie
x1x 2012-10-09 12:50:43
Polecam prace w tej firmie zarobki na poziomie najniższej krajowej ( 3 zmiany ) i brak jakichkolwiek możliwości awansu czy rozwoju zawodowego.Prace może nie należy do najbardziej skomplikowanych i ciężkich ale zarobki również są marne...
2
xxx 2013-05-30 22:29:24
nic się nie zmieniło po za tym że trzeba [usunięte przez moderatora] .....i nić więcej normy podnoszą ciągle do góry i się cieszą ale tylko w biurze premia jest ale nie każdy ją dostaje .ogólnie jest kiepsko pod każdym względem
1
2013-08-24 21:40:48
Techpak to jedno wielkie bagno. Lepiej dać sobie spokój zdrowie ważniejsze.
1
ccc 2013-09-15 21:33:45
tak szczerze to rozmowa jest zwykła parę prostych pytan a potem to w pracy cię oceniają czy się nadajesz
1
bartex 2013-12-18 16:48:09
Wecie może na jaki adres E-mail się wysyła CV?
1
chorynabluesa 2014-01-12 22:49:11
pracuje już ponad 1/2 roku i powiem że nawet ciekawie
zarobki nawet dobre jak na wrzesińskie firmy
budują nową hale wiec pewno będą zatrudniali

masz podział operator i pracownik czyli tzw parobek :)
operatorzy poszczególnych maszyn mają w miarę dużą premie i wynagrodzenie

polecam! :)
1
konrad 2014-03-09 17:37:19
Jak dla mnie to poruszać się można w miare płynnie, szkoda tylko, że nie mają tam zakładki praca, ale za to dotacjami z UE techpak się pochwalił.
karl 2014-03-27 13:47:39
To może techpak ogłasza się ze swoimi ofertami pracy na jakims portalu, może ktos napisze w jaki sposób aplikował do Techpak, bardzo mi to potrzebne. Pozdawiam.
dingo 2014-04-13 21:12:15
szukaj ich na różnych portalach pracy. Ostatnio widziałem ich oferte na grafika z początku tego roku
Franciszek 2014-05-18 16:49:48
Ja widziałem, że teraz szukaja młodszego specjalisty ds. obsługi klienta, ale to przez urzad, chociaz praca w Techpak, 1600 brutto.
chorynabluesa 2014-05-20 17:40:50
zanieś aplikacje najlepiej na portiernie :)
plovi 2014-09-11 12:10:36
nie polecam pracy w techpaku ludzie tam nie robią normalnie jak człowiek tylko biegają jakieś normy trzeba wyrabiać nie normali są a jak widze tych co chodzą z biur i nic nie robią kawki sobie spijają to mnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] strzela i mają jeszcze wiecej pieniedzy co ja
xxx 2014-09-17 18:43:03
Do plovi. Do pracy przychodzi się robić a nie siedzieć na dupie i narzekać tylko na pieniądze i te normy. Się nie podoba to zmień firmę
3
x 2014-11-01 21:52:48
może wiesz dużo, a może gówno wiesz
1
Wikotorsky 2015-01-31 02:57:04
Może nie wydają się być wielką firmą na rynku polskim ale szukając informacji na ich temat można prędzej czy później natknąć się na informację, że firma skorzystała z dotacji na wdrożenie technologii w zakładzie. Ciekawe tylko jaki procent wszystkiego stanowi to wytwarzane dofinansowaną metodą. Dajcie znać jak to wszystko funkcjonuje.
chorynabluesa 2015-10-03 08:08:49
teraz przyjmują do techpaku bo dużo wiary odeszło zwłaszcza operatorzy
złóż CV jesli nie boisz się roboty :D
1
kibol 2015-11-06 14:46:03
Witam. Niedługo idę na rozmowę kwalifikacyjną, wiecie może jakie są warunki? Ile się zarabia? Bo wiadomo, na rozmowie ładnie mówią a w rzeczywistości wychodzi co innego, a i czy są jakieś bony na święta itp. Dziękuję z góry za odp. Pozdrawiam. Kibol LP
3
chorynabluesa 2016-01-18 04:50:56
duża część poszła do konkurencji :) i podwyżek nie chcą dawać, atmosfera ujdzie
chorynabluesa 2016-02-13 00:07:29
ci nieźli chłopacy jak nie dostaną to też pójdą
Matti 2016-04-22 20:53:04
Witam!Idę na rozmowę do Techpaku na stanowisko operator,jakich zarobków mogę się spodziewać?Mają jakiś socjal!Dzięki!
Matti 2016-04-23 13:39:59
Spoko napisze na pewno.Idę w poniedziałek,zobaczę co będzie grane
1
Matti 2016-04-25 21:43:04
Byłem na rozmowie na stanowisko operatora,okres próbny 3 miesiace umowa o prace,co chodzi o kase to 1,9-2tyś max na początek.Socjal bardzo ubogi.System pracy 3 zmianowy.Trzeba się głęboko zastanowić.
1
chorynabluesa 2016-04-30 23:17:05
i właśnie całkiem niedawno doświadczony operator odszedł :) skąpcie bardziej to i inni odejdą biurowczyku :)
1
lopes 2016-05-06 22:54:08
Już nie skąpia, jak się wiara zgrała to zaczeli za niedzielę dodatkowo koperty dawac. Ogolnie luuz.
1
Dziki 2016-05-23 16:10:17
Jak chcesz ( usunięte przez administratora )światek piątek i nie mieć wolnych sobót ani niedziel droga wolna;-)
1
chorynabluesa 2016-06-21 15:05:21
@luna - haha tak tak :) fachowców to uczą starzy pracownicy, którzy po wyuczeniu nowego pracownika są traktowani gorzej jak ten, którego wyuczyli!
3
chorynabluesa 2016-07-20 22:48:02
@Daniel : dużo chłopaków ma już rodzine i niechętnie zmieni prace ale są i tacy przed którymi świat stoi otworem
2
Były 2016-08-14 21:40:55
Nie polecam tej firmy,jedynie Starsi Ludzie z grupą inwalidzką muszą tu pracować do emerytury,napracują się za śmieszne pieniądze.Dla Młodych Ambitnych Ludzi nie ma tu miejsca.Polecam VW lub inne normalne firmy,gdzie można się rozwinąć.Zerowa przyszłość
1
Były 2016-08-15 17:09:23
Starsi pakuja,kleja ale tez sie narobia,kobiety ta sama praca albo odbieraja z maszyny.Dzwonek na przerwe jak za Hitlera.Ta firma to porazka,niech Ukraińcow zaczną zatrodniać.
1
Były 2016-08-17 14:05:55
Pracowalo tam 70% kadry za mnie.nie mam nic to tych ludzi,ale Młodzi nie maja co tam szukać.Jeśli chcesz marnować czas to proszę bardzo.
1
chorynabluesa 2016-08-28 20:41:32
teraz każdy co przychodzi w szczególności z tych młodych ma wyje**ne :) stawki i premie dostają podobne co operatorzy z długoletnim doświadczeniem a więcej łażą i gadają niż robią. są też tacy co mają dwie lewe ręce ale kierownictwo albo udaje że tego nie widzi i na chama trzymają ich na maszynach albo rzeczywiście nikt inny nie chce tu przyjść. Pozdrawiam
7
Dziki 2016-08-30 15:56:24
Firma schodzi na psy a Tobie życzę znalezienia lepszej pracy gdzie ludzie będą Cie traktować jak należy a nie jak maszynę. Ciągle tylko pytanie: ,, Przyjdziesz w sobotę na rano a, w niedziele od 4 do 12?'' To mnie już tylko śmieszy:-) pozdrawiam:-)
2
Rusek 2016-09-01 12:15:52
Święta racja koledzy życzę szybkiej zmiany pracy na normalniejszą bo tu strata czasu Pozdro
2
Rusek 2016-09-09 16:23:42
Lepsze zarobki????Chyba o biura ci chodzi,a co rotacji to poczekaj do pazdziernika-listopada jak VW ruszy paru operatorów czeka tylko na tel o przyjęcie
Rusek 2016-09-10 14:02:17
Ludzie tu przychodzą i odchodzą.wyślij CV i zaraz będą dzwonić do ciebie.Na początek krajówka operator ma trochę więcej.Ogólnie lipa
2
tech 2016-09-15 10:56:16
erfg, zadzwoń do sekretariatu to się wszystkiego dowiesz. Szukają cały czas.
tech 2016-09-15 10:56:47
erfg, zadzwoń do sekretariatu to się wszystkiego dowiesz. Szukają cały czas.
chorynabluesa 2016-09-20 06:42:43
zapomnij, oni mają pracownika gdzieś, jest ok jak przychodzisz jak im pasuje, jak Ci nie pasuje to wielkie obrażenie i po premii, w sumie premie są zabierane notorycznie, starać się nie opłaca, jeśli jesteś takim "fachowcem" jacy teraz przychodzą to takich docenią na bank, musisz dużo łazić i narzekać
1
mao 2016-09-21 21:46:12
a jakoś konkretnie jest to uzasadnione nawet w umowie takie zabierania i za co? albo dajecie sobie zabierać i tyle
chorynabluesa 2016-10-25 11:36:37
widocznie jesteśmy frajerami skoro dajemy sobie zabierać. niestety to jest premia uznaniowa i mimo że starasz się jest coraz mniejsza, dlatego nie opłaca się starać, robić swoje i do domu :)
jeśli szukasz roboty to wysyłaj do nich CV, od razu Cię wezmą
1
Zostaw swoją opinię o Techpak - Września
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Techpak