brak logo

presta meat sa

Jayapura

Opinie o presta meat sa

butcher 2013-09-18 20:23:42
to chyba niepracowaliscie w MHV sa. to dopiero dziady.pozdrawiam
8
kris 2014-01-12 19:07:41
tak popieram dziady
13
antek 2014-03-23 08:56:53
ogólnie spoko , działają jak biuro podróży , z nimi zwiedzisz prawie całą zachodnią europe ,a i uważaj na Polskiego "Prezesa" szególnie jak będzie w ciągu alko.........wym . Zarobisz te 2200-2500ͼ na trybowaniu , a za wycieczki organizowane przez "Prezesa" zapłacisz 1000ͼ (o ile masz auto na gaz ). Jak masz silne nerwy i jesteś chłonny wrażeń ,to polecam
6
nuth 2015-03-25 18:19:05
zgadzam się z opinia mari.a prezes to dziad i pijak
1
lajkonik 2015-05-05 15:51:44
tak jak pisza polski szef to dziad tylko swoich wciaga lizusów ktorzy mu dzwonia byle z gównem niepolecam dobrze ze juz w tej firmie nierobie
Polak nie lajkonik ! 2015-06-15 17:47:42
niestety to nie jest dobra firma polski konsultant zwany NAJLEPSZYM faworyzuje lajkoników reszta jest plebsem do tego nie zaplanujesz wekendu bo trzeba jeździć po innych zakładach chyba że masz pierwszą literę rejestracji K to masz fory a jak będziesz się stawiał to pojadą ci po wypłacie albo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] miałem na trybowaniu 1600e bo cwaniaczyłem srał ich pies JA FIRMIE PRESTE-MEAT JUŻ DZIEKUJE !!! IIIII NIGDY WIĘCEJ
3
tomi 2015-07-03 16:50:22
widze ze kazdy ma swoja opinie o Presta Meat i o polskim szefie. Tylko dlaczego zle opinie sa bo moze ci pisza co sa beznadziejni w pracy i urwali sie z pod spodnicy zonki by poszalec a tu trzeba pracowac i sa wymagania , a jesli chodzi o podroze po zakladach to panowie trzeba czytac dobrze umowy bo widze ze macie z tym problemy .A jesli chodzi o szefa najlepszego to tez czlowiek i napic sie tez musi czy wy wszyscy tacy jestescie abstyneci ze wytykacie komus a sami nie wylewacie za kolnierz czasami nie warto oceniac ludzi i zarzekac sie bo czesto wracacie jak to mowicie do tej beznadziejnej firmy bo inne tez maja was dosc.
1
NOWY 2015-08-15 22:42:02
Witam, chcialbym podjac tam prace. jak sie dostac do tej firmy, do kogo trzeba uderzyc ?? jakis konkretny namiar macie ??
tomi 2015-08-23 18:06:58
pracowalam w firmie presta meat i moge powiedziec ze jest solidna firma wyplacaja pensje na czas i praca tez jest spoko czasami sie zastanawiam dlaczego poniektorzy tak szargaja imie tej firmy dostali od niej wszystko i widze ze kasa przerasta ludzi pieprzy sie w glowach i pragna wiecej i wiecej kiedys pracowali za 1000 euro a teraz maja 2500 do 3500 i jeszcze malo kiedy zaczniecie zyc i cieszyc sie z tego co macie
tomi 2015-08-23 18:14:18
Jeszcze jedno slowo o prezesie Polskim bo draznia mnie wypowiedzi jesli chodzi o tego czlowieka tak jak On nikt nie pomogl polaka i zawsze jest za nimi a dostaje w zamian same obelgi czym sobie zasluzyl tym ze pomogl wielu ludzia dojsc do tego co teraz maja zal mi tych osob co tu tak pisza czasem zastanawiam sie jak ci ludzie sa nieszczesliwi ze drugiemu czlowiekowi potrafili by noz w plecy wbic mam powiedzenie do tych wszystkich ktorzy tak zle sa nastawieni Bog nie rychliwy ale sprawiedliwy i kazdy odpowie za swoje czyny i slowa .
rozendal 2015-09-03 18:48:18
tomi i otto to dwa lizusy prezesa polskiego opinie to cala prawda.moze czas zmienić pana Krzysztofa i ludo pozdrawiam
strrr 2015-09-08 23:09:48
Hmmm..o tejże firmie jak i szefostwie można by było napisać książkę,i tak się zastanawiam od czego by tu zacząć…może zacznę od francuskiego"prezesa" Ludo, jest to chyba jedyny człowiek w całej tej gównianej firmie z którym można coś załatwić. Główni prezesi czyli pan Eryk i pan Peter( Bolek i Lolek) to najprościej mówiąc dwaj sk**…jeden funduje" cycki " swojej małżonce, a drugi ranczo w Brazylii czyt; Ty harujesz o rana do ciemnej nocy,a oni się bawią za Twoją $$$$$$. Teraz może coś o Polskim "prezesie"..ten pan to ma dopiero high life czyt; wyj*** ma na wszystko Może Ci rękę,nogę,głowę urwać,on ma to gdzieś byle żeby kasa i %%%%%% były..a nie daj Bóg żebyś zdzwonił po południu=pała zalana. Jeżli sie zwrócisz o jakąś pomoc do niego to pamiętaj, że bez co najmniej jednej butelki 0,7 sie nie pokazywać…zjeżdżając na weekend do Polski nie zapomnij wstąpić do domu"prezesa najlepszego" i napić się z nim,jak to sporo lizusów robi…ahhh i nie zapomnij również o PREZENCIE dla szanownej małżonki "prezesa" bo tożto ważniejsza głowa niż on sam
1
sabin 2015-09-13 20:41:42
widze ze ktos tu jadem zionie jestes taki mocny tylko w buzi dobrze jest oczerniac ludzi ktorzy daja ci wszystko nikt na sile nigo nie trzyma w tej firmie i nikt nie pisze o twojej rodzinie zle wiec dlaczego Ty zioniesz jadem dlaczego czepiasz sie kogos jak zyje oni tez ciezko pracuja by miec to czego pragna nikt im nie dal nic na tacy .I jeszcze jedno nieznasz rodziny najlepszego i nie wiesz z kim masz do czynienia wiec nie oczewrniaj bez podstawnie bo czasami zad ktorym zioniesz zabije cie samego
tomi 2015-09-13 20:54:31
jestem ciekawy kto tak smialo pisze o ludo i krzysztofie czyzby slynny majster rossendala pan Mireczek a moze jego pupilki idioci jak on sam moze warto wszystkich z rossendala zwolnic bo im sie przewraca w glowkach za duzo kasy juz maja i warto wybrac sie na leczenie razem z Mireczkiem bo na tym zakladzie tylko czuby robia.Dziekujcie ze ludo i krzysztof jeszcze o was dba i macie to co inne firmy wam nie dadza i macie zawsze wyjscie zjechac i biedowac w polsce
Klacz 2015-09-18 10:05:47
A ja się z waszymi opiniami nie zgadzam. Pracowałem tam pół roku z powodów rodzinnych musiałem zrezygnować. I powiem, że zarobki jak na pracę są w porządku. Nie rozumiem tutaj waszych komentarzy na temat prezesa. Bo pomimo tego, że nie jestem ani z małopolski jak i nie znałem się z nim wcześniej był w stosunku do mnie zawsze feer. Moi koledzy z zakładu i mieszkania również nie narzekali na niego. Więc są to ewidentnie komentarze ludzi, którzy zostali wyrzuceni za to, ze nie potrafili się dostosować do systemu pracy. A w ciągu mojej kadencji kilku takich zjechało. Przez swoje nałogi - alkoholowe jak i dużo buźkę. Pozdrawiam :)
lajkonik 2015-11-29 10:32:23
tylko nieróbcie z zagajskim bo to jest najwiekszy czopek
5
prety 2016-01-14 01:03:18
mahevia s.a to dopiero [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za chate odliczaja a samochód odliczaja a warunki mieszkalne?ludzi nawet po chlewach ulokowali.jak dzwonią obiecuja złote gory praca 8 godzin poniedziałek do piatku a jak zajedziesz 10 godzin zapierdal a płaca za 8 soboty tez cisniesz za darmo.dajcie se spokój
2
Rusek871 2016-03-10 20:00:21
Zgadzam się z twoją opinią. Bardziej oklamanej agencji to nie widziałem. Kłamią w żywe oczy. Na prawdę nie polecam tej agencji. Same kijowe zakłady mają
Żął 2016-08-25 19:26:28
A moj znajomy z FRANCJI pracuje w Presta mieszka w belgi holandii na granicy i nie zwiedza europy zachodniej pracuje w stalym miejscu a zarobki ma nawet do 4500 slyszalem bo jest na wokowinie.co wy na to?
1
ewd 2016-09-03 22:43:31
Wyrozumiałość potrzebna, ale zobacz, że atmosfera dopisuje.
Ełnuch 2016-10-26 18:25:30
Polecam prace zwlaszcza u Pana Miroslava w Roosendaalu :)
Lajkonik 2016-10-31 22:47:02
Krzychu to mega Gosciu Wszystko zalatwi z nim o co sie poprosi. to ze wypic lubi to co, ma przynajmniej glowe na karku , i daje job i niejednego wyciagnal z dolka
Zostaw swoją opinię o presta meat sa - Jayapura
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie presta meat sa