brak logo

Tempo Team

's-Hertogenbosch

Opinie o Tempo Team

oszukany 2013-01-27 10:36
Witam tempo-team eu flex tonajgorsza agencja jaka może być jesteś w niej tylko numerkiem.Podejście [usunięte przez moderatora] pożal się boże nic nie wiedzą .przeprowadzki bóg wie gdzie standard,zwolnienia z dnia na dzień codzienność.Naprawdę jest gorzej niż żle .[usunięte przez moderatora] dba tylko o swoją posadę a nie... o nas pracowników.No i ręka myje rękę przykład j[usunięte przez moderatora] brak słów człowiek tak fauszywy ,że... jakim prawemon jest jobcoachem??[usunięte przez moderatora] a innych gania??Jakim prawem??Oddział den bosch odradzam Postnl??? ludzie godziny są ale na ile wam dadzą pracę nie wiadomo.Dsv?? haha lepiej siedzieć w domku podobno tydzieńtemu bez słowa 15 osób zwolnili
6r3mb 2013-06-01 18:37
ja nie narzekam byłem 3 razy jako para zawsze euro na koncie dogadać się idzie pracowaliśmy w Hilton i mam zamiar jeszcze jechać tylko czekam na potwierdzenie pozdrawiamy
lech i krysia 2013-06-01 18:45
dodam że pozdrawiam Koordynatorów
nick 2014-07-09 20:53
Witam,

miał ktoś po powrocie do PL jakieś niesłuszne kary naliczone przez tempo team?? Jak sie w takim przypadku zachować?? Chodzi o kare za zniszczenie samochodu. Przy oddawaniu auta koordynator wszystko sprawdzil i powiedizal ze jest ok, a po powrocie do PL dostalem wezwanie do zaplaty za zniszczenie samochodu. Niestety nie mam tej kart ktora podpisywalem w momencie oddawania samochodu. Mam tylko zrobione zdjecia auta w momencie jak je dostalem i oddawalem.
bra 2014-10-15 11:24
rzeba było trochę poczytać opinii na tym forum to może , aż tak chętnie nie szukałbyś kontaktu z nimi za wszelką cenę. Na Twoim miejscu zastanowiłbym się jeszcze nad pracą w kraju. Bo ostatnio wyjazdy - szczególnie te w stronę Niderlandów, do Belgii i Holandii - nie są zbyt pewnym źródłem zarobków...
1
ja 2014-10-15 11:25
Zgadza się,te wyjazdy często nie są zbyt pewnym źródłem dochodu ale są różne powody,bo różni ludzie decydują o tym czy pracujesz ,czy może jesteś na tzw. rezerwie.Te decyzje podejmuje pracownik Tempo Team ale duży wpływ ma na to np. team leader jakiegoś działu w zakładzie.Tak też jest w ND logistics Weert gdzie na jednym z działow team leaderem jest MAGDA która lubi sie otaczać prymitywnymi,pustymi ,tępymi ludzmi i takich też faworyzuje(pewnie dlatego że nie umie kierowć ludzmi inteligentnymi) i daje im więcej pracy natomiast mniej wygodnym daje dwa albo trzy dni pracy w tygodniu.Zastanawia mnie tylko dlaczego Tempo Team na to pozwala i nie reaguje.Dlaczego Tempo Team nie reaguje?!!
Radzio 2015-11-15 15:31
Oszusci,ta agencja to jakas mafia jest?Zakwaterowanie jak oboz koncentracyjny,przesladowania,nekania przez agresywnych kordynatorow,brakujace wyplaty,praca 200% ponad normy,tylko sprzedawczyki maja dobrze taka prawda o tempo-team.
3
Ania 2015-12-21 01:16
Moze odpowiedza mi koordynatorzy,jak to u was jest ze niektore osoby sa faworyzowane,i pracuja 5 dni w tygodniu,inni siedza na rezerwach,rodzinne uklady?No bo przeciez nie za ciezka prace.Sama bylam w Tillburgu i widzialam co sie tam dzieje,jak to jest ze Polakami w pracy zawsze zarzadza jakis turas?Czemu tylko w waszej agenci brakuje pieniedzy w wyplatach?itp,itd...
1
kropka 2016-09-22 16:19
Post nl Den Bosch najgorszy pracodawca u jakiego pracowalam w Holandii!!! Praca ponad siły,paczki powyzej 30 kg,do 10 godzin cieżkiej pracy ma się tylko dwie pauzy po 15 min(o które trzeba się jeszcze często prosić).Nigdy nie wiadomo o której sie zaczyna i o której kończy(codziennie dostaje się sms na ,którą do pracy,i jesteś w tej niewolniczej pracy np.12 godzin a twój team leader Ci mówi,ze musisz zostać jeszcze jeszcze godzine nikt Cię nie pyta czy możesz tylko Ci każą!)Ogólnie obóz pracy!!!
2
kropka 2016-09-22 16:19
Post nl Den Bosch najgorszy pracodawca u jakiego pracowalam w Holandii!!! Praca ponad siły,paczki powyzej 30 kg,do 10 godzin cieżkiej pracy ma się tylko dwie pauzy po 15 min(o które trzeba się jeszcze często prosić).Nigdy nie wiadomo o której sie zaczyna i o której kończy(codziennie dostaje się sms na ,którą do pracy,i jesteś w tej niewolniczej pracy np.12 godzin a twój team leader Ci mówi,ze musisz zostać jeszcze jeszcze godzine nikt Cię nie pyta czy możesz tylko Ci każą!)Ogólnie obóz pracy!!!
1
mistakes 2016-09-23 16:38
Może wiecie jaka wypłata jest teraz? Dzięki za odpowiedź
mistakesodp 2017-01-15 18:27
280-340e
Iwona 2017-04-06 11:43
@mistakesodp długo już pracujesz w Tempo Team? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak odbierasz firmę jako pracodawcę.
ata 2017-08-02 16:53
Nie polecam ani trochę, firma to totalni oszuści tak samo jak i work today ... w końcu przekazują pracowników to muszą być tacy sami.. Wyjechałam w parze z chłopakiem, mieliśmy pracować na sortowni w PostNL. Trafiliśmy na chyba największy syf jaki mogliśmy.. "HOTEL" w Ede. To jakieś nieporozumienie, hotel hotelu zbytnio nie przypomina, brud smród i ubóstwo.. Mieszanka polaków, rumunów, litwinów i Bóg wie kogo jeszcze...Firm zamieszkujących hotel jest chyba z 5 różnych.. Po przyjeździe na miejsce, zmęczeni mieliśmy nadzieję, że na miejscu będzie czekał na nas koordynator, pokaże nam wszystko, da pokój i będziemy mogli w spokoju odpocząć. Niestety tak nie było, na koordynatora musieliśmy łaskawie czekać 2 godziny. Dostaliśmy 1 osobowy pokój na 2 osoby, ze wspólny prysznicem, toaletą wspólną na korytarzu na całe piętro.. Mało tego, w łazience na płytkach grzyb, podłogi brudne, materace zalane niewiadomo czym, śmierdzące lodówki, wykładzina na podłodze chyba też przeszła niejeden melanż... Nasi sąsiedzi też nie byli zbytnio zachwyceni, chłopak dostał pokój z jakimś obcym mężczyzną, który wciągał, palił i nie wiadomo co jeszcze robił w tym pokoju, kiedy chłopak chciał odpocząć podróży.. Kontakt z koordynatorem bardzo ciężki, słoma mu z butów wystaje, ale ma sie za niewiadomo kogo.. niejaki pan łukasz :) stwierdził, że grzyba mamy sobie wyczyścić jakims płynem do psikania.. haha załosne.. po zgloszeniu syfu w pokoju, stwierdził , że nie przeniesie nas nigdzie indziej, bo z innej lokacji musielibyśmy dojezdzać 100 km. Stwierdził, że widzimy go 1 i ostatni raz, że będą nowi koordynatorzy..Po zgłoszeniu sprawy do biura nic z tym nie zrobiono. Ludzie nie dajcie się zrobić w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a .. za mieszkanie na tej patologii pobierają minimum 85e tygodniowo od osoby... Jest to zwykłe złodziejstwo. Nikomu nie polecam trafić w te miejsce i przez te firme.. PO tygodniu od podpisania umowy dopiero podali nam adres zamieszkania, coś tu chyba jest nie tak..Zdjęcia tego syfu mogę wysłać chętnym proszę o wiadomość:)
Max 2017-08-07 01:33
Dlaczego piszesz ze możesz wysłać zdjęcia. Masz zdjęcia nieprawidłowości to je zamieść a nie pisz ze możesz. Ja też wiele mogę ale tego nie robię. 85 euro za łózko to jak w hotelu. Jeżeli pracodawca zachowuje się tak jak mówiłaś to z czystym sercem będę rozpowszechniać negatywne opinie o Nim na facebooku i innych możliwych forach
Max 2017-08-07 02:16
Opinia Negatywna, nie polecam, firma nierzetelna, świadomie wprowadzająca w błąd już w fazie początkowej (rekrutacja), często działa na granicy prawa (niezgodne z Nl prawodawstwem nakładanie kar umownych). Wskazane doniesienie do Arbeidsinspectie.
1
Zostaw swoją opinię o Tempo Team - 's-Hertogenbosch
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tempo Team