brak logo

TXM Recruit Ltd

Milton Keynes

Opinie o TXM Recruit Ltd

anonim 2011-10-08 17:04:16
poprosze o więcej szczegółów poniewaz prowadze wstępne rozmowy do pojęcia pracy jako kierowca w kuwejcie czy możesz mi więcej napisać lub powiedzieć na temat ( usunięte przez administratora )lub na srtonach go work
kuwejtczyk 2011-10-10 13:34:35
To trochę fantazy byłem przeżyłem kasa okey ale jak[usnuięte przez moderatora] miał konto w złotówkach w Polsce i mu przewalutowali to był do tyłu Praca spoko niemiaszki się chowajom kontrole to praca w bazie wojskowej som procedury i tego się nie przeskoczy warunki mieszkalne na 5 żarcie okey fakt że na przepustkę się troche czeka ale Mendoza daje radę życzę powodzenia ja czekam na kolejny kontrakt .TXM spoko agencja
kuwejt 2011-10-10 13:46:00
witam wszystkich ja tam byłem jest ok prawda ze trzeba czekać na przepustki to jest jeden minus a ja i moi koledzy czekali 8 dni
a tak to jest ok a ze gorąco no każdy wiedział jaki jest tam klimat chyba że nie no ale to problem tych którzy nie poczytali na temat krajów arabskich pany poza tym to jest baza wojskowa ja i moi koledzy co byliśmy razem szykujemy sie 2raz jak by było tak żle nie jechlibyśmy pozdrawiam c.r.s no i wszystkich
luzak ! 2011-10-27 14:55:07
Ludzie dajcie sobie spokoj, bylem w Kuwejcie troche zarobilem i spoko. Bylo wszystko tak jak mi opisywali w meilach i nie bylem niczym zaskoczony. Spokojnie poczekalem na przepustke i dostalem ja, poszedlem do pracy bylo spoko, LUDZIE NAJWAZNIEJSZE ZE KASA SIE ZGADZALA, BYLA NA CZAS I TO JEST TO ! A ci ktorzy pisza te wypociny to sa mieczakiii !!!
Bożuś 2011-11-04 17:25:21
a dajcie sobie ludzie spokój ta firma to jedna wielka lipa, Na wejsciu traktuja ciebie jak cymbala i nieuka z [usunięte przez moderatora]. Chlopy szukajcie sobie lepiej pracy w Europie zawsze do domu blisko! A i pieniadze takie same i to nie za 16 godzin po 6 dni w tygodniu! Masz zycie do przezycia a nie tyrac tam gdzie diabeł mówi dobranoc :)
A facet z biura w Kuwejcie zostal okreslony przez mechanikow jako :"zlodziej i kryminalista" czy jest w tym jakas prawda? To pojedz i sprawdz na wlasnej skorze. Ja bylem w najgorszym okresie , goraco jak w saunie i odradzam szczerze nigdy wiecej pracowac dla "podejzanej" firemki ! Nie pozdrawiam[usunięte przez moderatora] oni klamia w zywe oczy !! Anglicy pracuja za kase 5x wieksza i sa traktowani jak cywilizowani ludzie a TY Polaku bedziesz stal jak ostatni łach i analfabeta ! Ludziska Kochane nie dajcie sie naciagac na ten lipny kontrakt. Kto chwali sobie warunki mieszkaniowe niech pamieta ze Anglicy mieszkaja w takich samych warunkaxch a zarabiaja 5x wiecej !!
Grzesio 2011-11-13 04:16:34
TXM to dziwna firma ! Pracowalem latem dla nich jako mechanik! Pieniadze wcale nie rewelacyjne jak za 16 godzin dziennie /wliczajac dojazd/! I to przez 6 dni tygodnia.
Jak moj poprzednik potwierdzam pieniadze otrzymujesz od firmy usadowionej w raju podatkowym. Dlaczego? ano dlatego abys nie mogl zalozych zadnego pozwu bo to firma \"VIDMO\" !!
Osobiscie nie polecam nawet wrogowi pracy dla tej firmy. Jesli masz poczucie wlasnej wartosci jako czlowiek, nie chcesz byc traktowany jak [usunięte przez moderatora] to nie jedz za zadne /kiepskie/ pieniadze do Kuwejtu = kurz, piasek wszedobylski, brud, zmrod i kiepskie jedzenie !
Śruba 2011-11-16 12:39:12
a mi się podobało :) co 2 tyg 4 koła ,robota bajka , jedzonko na bazie super za 6 dolców wyżerka na maksa no i oczywiście po pracy obowiązkowe ROCKET FUEL I POMPA:) szkoda tylko że tak krutko :(
pozdro dla wszystkich co tam byli:)
Grzecho_tka 2011-12-19 17:22:20
jako mechanik widzialem na wlasne polskie oczy wraki pojazdow opancerzonych przetransportowanych do bazy Camp Arifjan, po trafieniu z granatnika przeciwpancernego nawet dodatkowa oslona nie pomaga w srodu pojazdu jest "mieso mielone" a jak rdzen trafi w amunicje to zostaje bardzo malo nawet tej mielonki nie ma bo zostaje wypalona!
Mowisz jedzonko za 6 dolcow? Na pewno nie jadles na "difaku" i tym bardzie nie pracowales jako mechanik!
Mechanicy pracuja TYLKO pod prowizorycznym zadaszeniem, najgorzej maja ci ktorzy pracuja na skraju gdzie caly dzien grzeje ciebie slonce!
Nalezy pamietac, ze podpisujesz zobowiazanie na 12 godzin dziennie plus 45 minut przerwy/nie platnej/ i dodac nalezy okolo 5 godzin dziennie na dojazdy - rano to koszmar tak czekac pod tymi namiotami w karnych szeregach jak w jakims [usunięte przez moderatora]!
Pamietaj przyszly kandydacie ze pracowac tam bedziesz 6x12.45 w tygodniu!, a dojazd zabiera dziennie okolo 6 godzin - te procedury na wejscie do bazy ! Szkoda zycia i slil nie wspomne o mozliwosci zachorowania np. na "amebioze" czy tak latwo wyleczysz te chorobe i tanio? Latem temperatura siega 73 stopnie w sloncu a w cieniu masz do 55 stopni i zero klimatyzacji ! pracujesz tylko pod zadaszeniem i masz "cieply" pustynny wiaterek, skorpiony, robactwo i mozliwosc szybkiego nabawienia sie choroby oczu "zaćmy" to od slonca !
Razem ta "fajna" praca dla mechanikow i kierowcow jaka oferuje firma TXM Recruit LTD - to dzienna harowka z dojazdem 16 godzin !
Pytanie do tych co "niby byli", a sprawdziliscie ile WAM potraca firma Consort za rozliczenie waszej pracy?
Dlaczego ta firma jest zarejestrowania w tzw. "raju podatkowym"
Co ma do ukrycia?
Wszystko jest tak zrobione ażeby oszwabić was naiwniacy z forsy!
Zapytajcie się "bośniaków" co sądzą o Dino Mendozie i dlaczego ON ma taka opinie?
!
Podsumowujac jak podliczysz calosc godzin pracy/dojazdu to na reke wychodzi okolo 17 zlotych !
Nie masz zadnego ubezpieczenia jak ulegniesz wypadkowi radzisz sobie sam albo jak mawiaja tamtejsi Arabowie "bog tak chcial" !
Warto ryzykowac zdrowie, zycie dla takiej kasy?
śruba 2011-12-26 19:35:36
widziały gały co brały ! a kasa się zgadzała! no chyba że ktoś nie umie liczyć:)bo dla niektórych miesiąc to 4 tyg a dla mnie to miesiąc ma od 28-31 dni. Fakt tej roboty nie można nazwać pracą mechanika jak przez 2 miesiące odkręcasz 5 śrubek :) a przez resztę czasu sprawiasz dobre wrażenie a co do difacka to za 6 dolców jak umiesz kombinować to masz żarcie na cały dzień:) no chyba że ktoś jest [usunięte przez moderatora] i nie umie kombinować nie rozumiem niektórych co gadają jak baby bo za gorąco bo oczka bolą bo to bo sramto najlepiej leżeć do góry jajami popijać kuwait parfumi niech kasa leci z nieba:) nabrali qrwa mechaników co póżniej płaczą na forum.Pozdrawiam loże szyderców:)
Manieczko 2012-01-15 06:46:56
TXM Defence, TXM Recruit z Milton Keynes
/rozne nazwy/ oferty pracy jako mechanik, kierowca nie polecam stanowczo bo: pracujesz na wizie turystyczne {!} – pracujacy turysta?
toz to jest nielegalne nawet w Kuwejcie grozi deportacja!
NIgdy firma ta nie przedluzyla nikomu ze swoich contractorow ani wizy /na normalna pracownicza/ ani kontraktu.
Polacy traktowani sa tam i przez TXM i przez amerykanska administracje bazy jak „niepismienni i nie czytajacy’ Pakistancy. Jedynie anglicy/niebieskie przepustki/ na rowni z amerykanami/biale przepustki -bogowie/ sa tam zatrudnieni jak normalni pracownicy. Polacy zatrudnieni na terenie bazy Arifjan maja czerwone/najgorsze traktowanie/ przepustki!
Pracowalem tam jako mechanik /zwerbowany przez TXM Recruit/ widzialem na wlasne oczy wraki pojazdow opancerzonych przetransportowanych do bazy Camp Arifjan, po trafieniu z granatnika przeciwpancernego nawet dodatkowa oslona nie pomaga w srodu pojazdu jest „mieso mielone” a jak rdzen trafi w amunicje to zostaje bardzo malo nawet tej mielonki nie ma bo zostaje wypalona!
Mechanicy pracuja TYLKO pod prowizorycznym zadaszeniem, najgorzej maja ci ktorzy pracuja na skraju gdzie caly dzien grzeje ciebie slonce!
Nalezy pamietac, ze podpisujesz zobowiazanie na 12 godzin dziennie plus 45 minut przerwy/nie platnej/ i dodac nalezy okolo 5 godzin dziennie na dojazdy – rano to koszmar tak czekac pod tymi namiotami w karnych szeregach jak w jakims [usunięte przez moderatora]
Pamietaj przyszly kandydacie ze pracowac tam bedziesz 6 dni x12.45 godzin w tygodniu!, a dojazd zabiera dziennie okolo 6 godzin – te procedury na wejscie do bazy ! Szkoda zycia i slil nie wspomne o mozliwosci zachorowania np. na „amebioze” czy tak latwo wyleczysz te chorobe i tanio? Latem temperatura siega 73 stopnie w sloncu a w cieniu masz do 55 stopni i zero klimatyzacji ! pracujesz tylko pod zadaszeniem i masz „cieply” pustynny wiaterek, skorpiony, robactwo i mozliwosc szybkiego nabawienia sie choroby oczu „zaćmy” to od slonca !
Razem ta „fajna” praca dla mechanikow i kierowcow jaka oferuje firma TXM Recruit LTD – to dzienna harowka z dojazdem 16 godzin !

Pytanie do tych co „niby byli”, a sprawdziliscie ile WAM potraca firma Consort za rozliczenie waszej pracy?
Dlaczego ta firma jest zarejestrowania w tzw. „raju podatkowym”
Co ma do ukrycia?
Wszystko jest tak zrobione ażeby oszwabić was naiwniacy z forsy!
Zapytajcie się „bośniaków” co sądzą o Dino Mendozie i dlaczego ON ma taka opinie?
Potwierdzam w calej rozpietosci opinie przedmowcy Pan[usunięte przez moderatora] i Pani [usunięte przez moderatora] klamia w zywe oczy. Firma ma placone od amerykanow za tzw. „glowke” stawke godzinowa 86 dolarow na godzinę a Polakowi placi 9,50 dolara na godzine !
Anglicy zatrudnieni na te same stanowiska otrzymuja do okolo 6.000 funtow za miesiac pracy na takim stanowisku w Kuwejcie!
Podsumowujac jak podliczysz calosc godzin pracy/dojazdu to na reke wychodzi okolo 17 zlotych !

Nie masz zadnego ubezpieczenia jak ulegniesz wypadkowi radzisz sobie sam albo jak mawiaja tamtejsi Arabowie „bog tak chcial” !
Warto ryzykowac zdrowie, zycie dla takiej kasy?
Jumbo 2012-01-18 12:13:46
śruba - 2011-12-26 19:35:36

widziały gały co brały ! a kasa się zgadzała! no chyba że ktoś nie umie liczyć:)bo dla niektórych miesiąc to 4 tyg a dla mnie to miesiąc ma od 28-31 dni. Fakt tej roboty nie można nazwać pracą mechanika jak przez 2 miesiące odkręcasz 5 śrubek :) a przez resztę czasu sprawiasz dobre wrażenie a co do difacka to za 6 dolców jak umiesz kombinować to masz żarcie na cały dzień:) no chyba że ktoś jest [usunuięte przez moderatora] i nie umie kombinować nie rozumiem niektórych co gadają jak baby bo za gorąco bo oczka bolą bo to bo sramto najlepiej leżeć do góry jajami popijać kuwait parfumi niech kasa leci z nieba:) nabrali [usunięte przez moderatora] mechaników co póżniej płaczą na forum.Pozdrawiam loże szyderców:)

to odpowiedz DLACZEGO: przelewy wynagrodzen wykonywala duzo po czasie i z opuznieniem firma Consort Ltd zarejestrowana "kolego" w tzw. raju podatkowym?
Twierdzisz kasa sie zgadzala?
A wzieles pod uwage tzw. koszta, narzut niby obslugi Twojego wynagrodzenia - a to proste przeksiegowanie i wykonanie przelewu z konta na twoje konto no i czy zauwazyles ze za ten przelew twojego wynagrodzenia policzono /obciazono/ podwujnie raz "niby" koszta Consortu /nie rozliczali nigdy w UK/ a przesylali Twoja kase i koszt tej przesylki kolejny raz obciazaly twoj zarobek /wynagrodzenie/. I najwazniejsza sprawa jakos dziwnie znikalo wynagrodzenie za tygodniowki - jawnie oskubywali za niewiadome koszty ??
Naucz sie dodawac i odejmowac plus mnozyc i dzielic i wtedy pisz ze "kasa grala".
Upss. wlasnie chyba ze byles konsumentem Kuwait Parfum - DANIELS!
Nakręt_ka 2012-04-14 13:28:29
Moje posty mają charakter opinii i oceny, a przez to nie są zniesławiające i nie stanowią znamion czynu opisanego w kk.

Uznanie za bezprawne opinii, stanowiłoby zbyt daleką ingerencję w sferę poszanowania wolności ekspresji i naruszałoby art. 10 ust. 1 Konwencji o Ochronie Praw Człowieka i Podstawowych Wolności

Przypominam że wyrażanie negatywnych opinii - o działaniu osób czy przedsiębiorstw, o jakości ich produktów czy usług - nie jest działaniem bezprawnym i samo w sobie nie narusza dóbr osobistych.
hoki 2015-05-02 23:10:23
Z tego co oglądałem w telewizji właśnie jeden program o odprawach pasażerskich to trzeba mieć nie lada kwalifikacje to pracy na lotnisku. No chyba, że idziemy tam żeby sprzątać czy coś w ten deseń. No ale na poważniejsze stanowiska to wydaje mi się, że jednak trzeba mieć polskie obywatelstwo. Najlepiej osobiście zapytaj.
Zostaw swoją opinię o TXM Recruit Ltd - Milton Keynes
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TXM Recruit Ltd