brak logo

Metalowiec-Bis

Szpetal Górny

Opinie o Metalowiec-Bis

zainteresowany 2015-02-22 07:50:44
jeśli nie teraz to w przyszłości znajda się osoby które pomoga mi ukarać ta firme za stan do jakiego mnie doprowadziła ..........
1
zainteresowany 2015-02-22 08:04:54
oczywiście niech odezwa się tylko osoby którym zalezy na ukraniu, a nie na pieniądzach firma na pewno bedzie chiałą się dogadać mnie interesuje tylko kara z Art. 218. § 1. pierwsza będzie na pewno w zawieszeniu ale przy nastepnych tego typu procederach nie musze mówic jaka spotka kara Pana M
1
hdg 2015-02-22 10:15:16
"Ta firma" to jest jakiś horror! Pracownicy uciekają od nich.Znów p. I. Smolińska wystawiła ogłoszenie że poszukują pracownika napisane chaotycznie bez sensu.Za kogo oni się uważają?
2
KAMYK 2015-02-23 19:20:50
jakie chcesz mieć możliwości rozwoju po 2-3 tygodniach pracy? Najpierw się może wykaż że coś potrafisz. Negatywy piszą tu tylko osoby które były w tej firmie na chwilę, zrezygnowały albo firma z niej zrezygnowała bo się nie nadają CAŁKOWICE. Nudziłeś się w pracy? Znaczy że nie pracowałeś. A jeżeli praca jest dla ciebie nudna znaczy że to nie praca dla ciebie.
A skoro pracownicy dają pozytywne komentarze to nie dla tego że im ktoś każe (bo nie musi!!), tylko dla tego że jest im w tej firmie dobrze i uważam że ich wypowiedzi są tu najbardziej wiarygodne. Chyba nie sądzisz że w firmie w której byłoby tak źle jak opisujesz byłaby tak duża grupa stałych pracowników? Pracuję już kilka ładnych lat i polecam każdemu, kto myśli o pracy jak w niej JEST.
1
zainteresowany 2015-02-24 09:53:12
do jakiego lekarza mam iść ... podaj proszę dane tego lekarza który to wszystko załatwi jestem małomówny i wstydliwy krępują mnie takie sytuacje
GARGUS 2015-02-25 16:58:56
Sami flustraci, osoby nie mające zielonego pojęcia o robocie- to powiedz dlaczego tak jest, że na ta chwile zatrudniają ponad 20 osób, z tego co rozmawiam, zdecydowana większość ZADOWOLONA???? A ci wszyscy, którzy pracowali po 2 dni, juz ich dawno nie ma, teraz widze, że żale przelewają na ANONIMOWYM forum, które to jest moim zdaniem bardzo mało informujące o sytuacji, a raczej służy do bzernych wpisów, widze też, że jak ktoś wpisze coś OK to od razu jest uważany za p. Smolińską- Ludzie co za paranoja. Jestem zatrudniony od 8 lat- raz jest lepiej, raz gorzej, jak to w każdej pracy- BEZ urządzania jakiś SCHIZOFREMICZNYCH wpisów- Jak macie same lepsze firmy, a tu podobno jest tak źle- dlaczego natychmiast nie przechodzicie?????? TYLKO BZDETY WYPISUJECIE! ! !
NAPRAWDE UWAŻACIE TO FORUM ZA OPINIOTWÓRCZE?????? JA PIERDZIELE>>>>>> WSPÓŁCZUJE>>>>>>>
bezinteresowny 2015-02-25 21:29:36
Tak w 2011 roku umarł p. Stanisław i rzeczywiście po tym czasie firma ta zmieniła
się nie do poznania ( na gorsze !!!!!!)
1
do "GARGUSA" 2015-02-26 09:38:06
A komu ty współczujesz? chyba sobie bo tekst typu "schizofremicznych" świadczy o
tym, że w XXI wieku nie umiesz poprawnie pisać.Choroba ta to schizofrenia więc jak już chciałeś popisać się swoją "mądrością to powinno być "schizofrenicznych"
To po pierwsze a po drugie nie dopisałeś I.do p. Smolińskiej bo jest jeszcze p. B.Smolińska.W Metalowcu jest trzech "szefów" a słyszałem, że zanosi się na czwartego! I jeszcze jedno z tego co napisałeś "GARGUSIE" to chyba jednak ta zdecydowana większość nie jest zadowolona, bo postawiłeś 4 znaki zapytania!
A czy ty "GARGUSIE" się czasami nie seplenisz? bo zamiast frustraci(tak jest po polsku) napisałeś FLUSTRACI!I na koniec : tak uważam to forum za OPINIOTWÓRCZE!
endriu 2015-02-27 18:47:01
Firma naprawdę ok. polecam. Prezes płaci na czas, do tego też daje zaliczki. Firma dobrze zorganizowana. Płacą dobrze, ale też wymagają-musisz poprostu umieć robote.
Pawel 2015-03-03 16:40:01
Prowadzenie SKLEPU INTERNETOWEGO
Opis stanowiska pracy

Administrowanie i nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem sklepu internetowego,
Tworzenie opisów i przygotowywanie istniejących zdjęć do zamieszczenia w Internecie,
Nadzorowanie wdrożeń rozwiązań oraz kampanii marketingowych,
Przygotowywanie i realizacja zamówień,
Wystawianie dokumentów sprzedażowych,
Monitorowanie wpłat oraz kontrola dostaw,
Przygotowywanie zestawień i analiz sprzedażowych,
Budowanie lojalności klientów i pozytywnego wizerunku firmy,
Wystawianie aukcji internetowych.
Doświadczenie w prowadzeniu sklepu internetowego,

osoby zainteresowane proszę o kontakt:
Metalowiec sp. z o.o. 87-811 Szpetal Górny ul. Wiślana 69.



"Panie" Mariuszu brakuje troche w tym ogłoszeniu przynajmniej kilka słów ze trzeba nie miec szacunku do siebie zeby pracować u Was i tolerowac 'Pana' obrazanie osoby starszej jak i wszstkich do okola

Pracując u Pana po Pana słowach w moja strone myśląłem, że jest Pan samowystarczalny najlepszym, najmadrzejszy itd.

Co do badania pozytywnego wizerunku firmy przy 'Pana' osobie to nie mozliwe.......

Jak Pan tutaj ładnie poprosi to zrobie Panu Fanpage i strone na darmowym hostingu...... "antymetalowiec nie daj sie zniszczyć "
sterkom 2015-03-03 18:37:43
Panie PAWLE chyba ktoś cię zmusza do pracy, wolny rynek pracy obecnie pozwala wybierać według uznania daną pracę - po co tak cierpieć?...
W internecie okazujesz cwaniactwo a w codziennej pracy bierność. Widać, że do końca nie rozumiesz wielu skutecznych działań i polityki firmy. (proponuję zgłębienie zakresu wiedzy)
Wnioskuję z tekstu jaki napisałeś, że nie chcesz tak naprawdę nic zmienić a przecież od jednostki się cokolwiek zaczyna.
Jasne, najłatwiej jest spuścić głowę i być po prostu płytkim tchórzem i nic więcej tylko narzekać jak typowy "polaczek" i należeć do grona wyłacznie narzekających.

Jedynie mogę ci współczuć z powodu braku zaradności.
Paweł 2015-03-04 08:17:38
Broń Boże nie narzekam (dziekuje Bogu, że zostałem wyzwany przez 'Pana' mariusza i odeszłem)proszę tylko o pozwolenie zrobienie Pańswtu strony ANTYMETALOWIEC ................... bez Państwa zgody jest to nie zgodne z prawem niestety chetnie przyniose formularz do podpisania.......

Co do mojej bieroność jęśli w dalszym ciagu interesuje się Wasza firma to gdzie bierność z moje strony :).......

Co do zmian chce zmieniac jak najbardziej nie chce, żeby ten Pan obrażał innych ludzi bo jest pseudo włascicielem.

Co do zarodności macie taka rotacje, że nawet nie wiecie kto to pisze.......

1
były pracownik 2015-03-04 16:16:47
Brawo Panie Pawle
prawde Pan pisze
2
były pracownik 2015-03-04 16:18:47
na inny serwisie tez cieplo pisze o atmosferze warunkach (prawde mówia)

(usunięte przez administratora)
łysy7 2015-03-07 19:18:58
Nikiem Nie pisze bo nie muszę podpisuje sie kilku internetowych troli którzy jak nic na forum sie nie dzieje to robią wpis typu ten jest frajerem a reszta gnębi ludzi i prostaczki podłapują i zaczyna sie wylewanie(usunięte przez administratora) i strona ma na utrzymanie. Czy w tej firmie pracują jacyś normalni ludzie ? Bo ci co tu wypisują w większości- normalni nie są! Pewnie dawno już nie pracują bo się do niczego nie nadawali... a tutaj można pisać i pisać..... wow... super sprawa.
AAA 2015-03-07 19:46:10
ON MOŻE I NIE CZYTA ALE TA JEGO SIOSTRUNIA NA PEWNO CZYTA !!!! BO ODPISUJE!! WIDAĆ NIE MA NIC LEPSZEGO DO ROBIENIA.!!!
pazdzioch 2015-03-11 20:43:54
ROBOTA OK, KASA OK, napierdzielić się trzeba jak wszędzie, chociaż kasa na czas bez ściemy ze jutro, pojutrze za tydzień.
bank 2015-03-11 20:48:36
SAME ANONIMY SAME DONOSY SAME BZDURY- JEŚLI MYŚLICIE ZE MARIUSZ TO CZYTA TO JESTEŚCIE W CZARNEJ DUPIE- ZAMÓWIŁ TERAZ PODOBNO DWIE NASTĘPNE CHŁODNIE- WALI DUŻĄ KASE NA TYM TRANSPORCIE_A WY MYŚLICIE ZE PRZEJMUJE SIĘ BZDURNYMI WPISAMI_NIE CHCESZ PRACOWAĆ TO WYPIERDALAJ!!!! PO WPISACH I TAK WIDAĆ ZE TO WSZYTKO JUZ DAWNO NIE PRACUJE_ ZOSTAŁA TYLKO PRAWDZIWA ZAŁOGA I TAK DALEJ BEDZIEMY TRZYMAC ! ! ! !
Stanislaw 2015-03-12 18:42:22
Czytam wpisy o tej hurtowni rozne i dobre i zle.Pracowalem 3 lata w tej firmie.Do pracy przyjmowl mnie Pan Stanislaw Smolinski.Bardzo dobrze mi sie z tym panem pracowalo.Byl czlowiekiem moze szorstkim ale sprawiedliwym oraz przyjaznym dla pracownika.Niestety zmarl a po nim schede przejol jego syn Mariusz.No i sie zaczelo.Ten czlowiek potrafi swoja mame wyzywac w obecnosci klientow hurtowni./nie pisze jak bo to byloby obraza do czytelnika/.Dalej potencjalni kandydaci na pracownikow dopiszcie sobie sami.
2
kasa 2015-03-12 22:32:21
A co to znaczy " TO WSZYSTKO JUŻ DAWNO NIE PRACUJE"!!Domyślam się ,że chodzi o byłych pracowników!!!Kim ty jesteś człowieku, że w tak wyrafinowany sposób obrażasz ludzi!!!Ludzi którzy chcieli uczciwie zarobić!!Ale w tej hurtowni traktuje się ludzi jak "śmieci"!!."Szefostwo " niby wykształcone ale kultura tak
jak ktoś już wcześniej napisał " z rynsztoka"!!!
ccc 2015-03-16 18:55:40
Witam!
Mysle, ze panowie nigdy chyba sami nie musieliscie zadbac o swoje koryto tylko na czyims garnuszku. A jak sie zacznie wymagac porzadnej roboty to wychodzi leserka i kombinowanie jak zarobic a sie nie narobic. Taki syndrom polskiego cwaniaczka. Dziwne, ze za zagranica potrafia [usunięte przez moderatora] i gebe nisko przy ziemi trzymac, ale w Polszy to mozna nawrzucac komus kto probuje cos osiagnac. O charakterach sie nie rozmawia, jak komus nie pasuje to do wrozki Leokadi po dobre slowo. Sorry, ze tak ostro ale zygac sie juz chce tych na wszystko sie znajacych specjalistach, fachowcach itd. Supermanach. Moze i jest troche arogancki [usunięte przez moderatora] ale przynajmniej wszystko do tej pory zrobione bylo profesjonalnie. Pozdrawiam obiboki! Prawda nie radosc!
baczek 2015-03-27 18:55:35
kto chce pracowac to będzie pracował my nie narzekamy ani na zarobki ani na nic i już długo pracujemy w tej firmie dlatego to są bzdury te wszystkie komentarze !!!!a wiadomo kto nie chciał pracować to teraz wypisuje takie bzdury
ksenon 2015-04-03 21:43:48
przeczytałem te wypociny wszystkich z niezłym ubawem i powiem tak że jak w każdej firmie są problemy większe lub ,mniejsze a narzekają śmierdzące lenie które pójdą do następnej pracy i też im będzie źle. Rada dla nowych pracowników ? na pewno zaangażowanie i chęć nauki są takie osoby które nic nie wiedziały a teraz jest ok.
Gosc 2015-04-10 22:07:47
O firmie Metalowiec pod dowództwem Mariusza mam zle zdanie.Rozumiem ze miernoty i przydupasy tam pracuja i wypisuja tutaj peany.Jak ktos jest miernota pod wzgledem zawodowym i nie znajdzie sobie dobrej firmy ktora szanuje pracownika to musi znosic ponizenia.Natomiast chcialbym znac opinie klientow tej hurtowni?Moze ktos napisze?
benek 2015-04-25 23:14:27
halllo !! Może wystarczy wziąść się szczerze do pracy, nie kombinować, nie kraść, nie kłamać niż drugiego człowieka szkalować ? Czy kiedykolwiek którys z Was atakujących, jak to nazywacie "zarząd" pomyśleliście że oni tez mają kogoś nad sobą, może zainsalowanie kamer nie wzięło sie przez przypadek, tylko sami sprowokowaliście takie działania ? Może uczciwa praca z Waszej strony nie wymuszała by takich posunięć....czy im jest miło i przyjemnie pracowników śledzić jak to Pan określa ????? Nie sądzę. Czy kiedykolwiek ktoś sie zastanawiał, że mimo tych złych rzeczy o których tu tak strasznie piszecie, w dzisiejszych czasach, tak trudnym rynku pracy, ja pracę mam, na czas dostaje kasę. Pracować wszędzie trzeba, czasem jest lepiej a czaasem gorzej, ale tak jest wszędzie. A jak coś dam od siebie, to na pewno "futrzaki" dostrzega to;)
cacyk7 2015-05-09 22:02:58
Ale tu jadu, ktoś wybitnie nie lubi tej firmy i to zapewne ktoś kto był blisko z nią związany i zapewne wyleciał z nią z hukiem! szkoda ze brak tej osobie taktu!! Kimkolwiek jesteś przypomnij sobie prace tam, że ktoś ci dał szanse a ty teraz obsmarowujesz tą firmę i to tak perfidnie! To tylko świadczy o tobie. jakie to polskie: anonimy///// donosy.... wszędzie gdzie robią polacy to samo
nowy 2015-05-29 11:18:12
Witam.Mnie interesuje jak w tej firmie kierowcy zarabiają i jakie są warunki pracy kierowcy.Proszę o rzetelne wypowiedzi
zjeden 2015-06-17 21:19:43
PRACA OK, WYPŁATA OK, ważne, że na czas, bez ściemy ze jutro, że za tydzień itd. dla mnie bardzo ważne- przerobiłem już pare firm z włocka i okolic, które wiszą dalej ludziom sporo kasy. ogólnie POLECAM
ggg 2015-09-04 11:28:32
i znowu rekrutacja:)

firma zatrudnia chyba ze 300 osób:)
best 2015-09-10 21:33:14
Witam pracuje w tej firmie juz pare dobrych lat i smialo moge stwierdzic ze
praca jest calkiem spoko moze na poczatku wydawac sie wszystko trudne ale
wystarczy byc cierpliwym i wytrwalym. Poczatki jak to poczatki bywaja trudne
ale z czasem idzie wszystko ogarnac. Fakt jest w tym ze niektorzy
sa uczuleni na nowych, ale wystarczy pokazac ze jest sie chetnym do pracy
i nie przejmowac sie tym ze cie zwyzywa bo cos zle zrobiles czy cos trzeba
mu wytlumaczyc ze nikt ci nie powiedzial ze to trzeba zrobic tak a nie inaczej.
Praca czasami sie trafi letka czasami ciezka, czesto wrzucaja nowego pracownika
na ciezszy artykul zeby poprostu sprawdzic czy sobie da rade, jezeli wiesz ze
nie dasz rady to porozmawiaj zamiast rezygnowac moze wtedy da cie
na cos prostrzego a z czasem poradzisz sobie wszedzie. Fakt faktem normy sa
wysokie ale wystarczy wyrabiac sie z cyklu na cykl i bedzie to osiagalne.
Wiadomo zdarzaja sie bledy ale to przeciez normalne.
Jezeli chodzi o umowe to przez pierwszy miesiąc zlecenie, potem pełna umowa o prace.

Dlatego warto sprobowac Pozdrawiam :)
monterix 2015-10-15 20:37:21
Ja jestem zadowolony z dotychczasowej współpracy z tą firmą, nikt mnie tam nigdy nie oszukał, faktycznie mają duże wymagania jeśli chodzi o spawaczy ale za to nieźle płacą i co ważne na czas. Wiem natomiast, że jak ktoś [usunięte przez moderatora] podpadnie to nie ma tam więcej czego szukać, a gość naprawdę zna się na rzeczy. Także w sumie OK.
tt1 2015-10-25 20:10:11
Słuchaj, ja pracuje w tym zakładzie i jest ok, ktoś jak chce pracować i umie, to jest dobrze, osobiście ci powiem ludzie tutaj tak pier.... a tak naprawdę wszyscy tutaj co piszą nadal tam pracują i siedzą jak myszy bo im pasuje i praca i płaca, wiesz mi nigdzie indziej nie dostaniesz tyle co tam, a tak w ogóle pracuje młoda kadra, itd, spróbuj,
Janusz 2015-11-17 17:48:24
Panie Stanisławie pracowałem z Panem ja odeszlem troszkę wcześniej i zgadzam się z twoją oceną Że ta forirma to dno absolutne robiłem bardzo dużo a dostawałem bardzo mało pozdrawiam Janusz
Janusz 2015-11-17 18:14:58
Nigdy najpewno nie złożył bym cv w tym pseudo zakładzie
LEJZER 2015-12-13 20:35:01
W ostatnim czasie widać wyraźny spadek w dodawaniu nowych opinii na forum. Człowiek się przyzwyczaił, że z rana można poprawić sobie humor. Tematy przecież są itp. Czyżby najwięksi podżegacze polecieli na aucie i znudziło się pisanie bzdur? Może firma powoli oczyści się z leserów-albo już to zrobiła...Mało robią, ale zawsze najwięcej do powiedzenia na ANONIMIE. pełne gratulacje... całe to forum, DNO...
antidotum 2015-12-28 17:56:35
;)Podświadomość powinna podpowiedzieć Ci, że obawiam się o pracę, lecz raczej to, że w przeciwieństwie do Ciebie nadal tam pracuję. Nie przemawiają do mnie opinie osób, które po rozstaniu z firmą wypowiadają się w określony sposób na temat byłego pracodawcy.
Co do ilości osób z długim stażem-jak zbadaj relację ilości osób ze stażem powyżej 3 lat do ilości zatrudnionych ogółem. Chyba zgodzisz się ze mną ,że jeżeli komuś nie podoba się sytuacja w firmie, to własnoręcznie wypowiada umowę o pracę i nie czeka okresu 5,3 czy ile tam lat.
były pracownik 2015-12-29 08:55:54
doskonale widać,że Metalowiec opłaca abonament i jest administratorem tej strony więc na nic wasze żale , plusy i minusy w kwestiach pracy płacy etc a dokonując te wszystkie wpisy nabijacie kaske na marketing szeptany pozdrawiam
fedi 2016-01-09 17:59:37
praca OK, Płaca jak najbardziej OK, niektóre opinie to STEK BZDUR sflustrowanych głąbów, dobrze że klawiaturą potrafią pisać, gratulacje, POZDRAWIAM,
ja 2016-01-12 22:50:26
Głąbem to ty jesteś bo nie pisze się sflustrowanych tylko sfrustrowanych i nie pisze się klawiaturą tylko na klawiaturze.GŁĄBIE !!!!!!!
blanki 2016-01-31 17:07:06
czytam i widzę, ze tu sami cebularze i hejterzy, którzy tylko anonimy pisać na necie potrafią, BURAKI, jak kto coś dobre napisze to na pewno szef siedzi i pisze :-) PARANOJA KTO TO CZYTA I W DODATKU WIERZY ZE JEST TAK CZY INADZEJ, w ogole na tym badziewnym forum wylewanie łez i nienawiesci. super, takie rzeczy tylko w Polsce, standard to nasz taki.
bankomat wiedzy 2016-02-22 20:57:02
Narzekają dzieci bezpośrednio po szkole, którym wydaje się, że cały świat należy do nich (albo mieszkają z mamusią i wolą kłamać jej, że terror niż pracować na siebie i dołożyć się do utrzymania). Kto pracował w jakiejkolwiek innej firmie w okolicy wie, że jako fizol lepszej roboty za lepszą kasę nie dostanie. Pracuje na produkcji, robota ciężka. Prawda, że trzeba cierpliwości i lat by mieć co miesiąc ponad 3000 zł. na rękę ale wg mnie warto. Pracuję tam już prawie 5 lat i nie chcę innej pracy. Polecam pracowitym i niezarozumiałym. Umowa śmieciowa ? Bzdura. Może na początku na miesiąc, potem na 6, potem na 18 ale kto się nie boi pracować nie pożałuje. pozdro
mario 2016-04-14 19:40:53
FIRMA bardzo wymagająca, czasami za bardzo. Pracuję od 5 lat- wiem co mówię. Ale za to płaca EXTRA praktycznie jak nigdzie w okolic i zawsze na czas. nadgodziny do załapania. czasami jak dużo pracy to i weekendy dodatkowo płatne. Dużo ludzi się przewinęło, dużo pracuje, jak liczę na teraz ponad 20 osób. tyle. pozdrawiam wszystkich :-)
Janusz 2016-05-02 18:52:43
prawda pracowalem jeszcze po jego smierci z jego synem Mariuszem i odeszłem Bo nie dało się tak dłużej wytrzymać poniżania
agro 2016-05-13 17:27:13
Kurczę, takie to jest wszystko tutaj śmieszne. Jedni wierszem piszą, drudzy twierdzą, że część komentarzy pisze kierownictwo. Ludzie mili, tak ciężko zrozumieć, że jedni mogą lubić swoją pracę i po prostu dobrze o niej mówić, nawet jak nie jest super kolorowo? Nikt was na siłę nie trzyma, myślę, że o tym wiecie. Może po prostu się nie nadajcie do pracy handlowca, bo nie każdy ma do tego predyspozycje. Uprzedzając wszystkie wasze oskarżenia - kierownikiem nie jestem, a szkoda, bo bym was zwolnił w mgnieniu oka. O ludzi na wasze miejsca trudno by raczej nie było, bo spokojnie można zarobić na stanowisku ph 3 tysiące złotych. Pozdrawiam serdecznie.
mati 2016-08-15 11:43:27
Dla mnie praca podobna jak wiele, raz lepiej raz gorzej, nie ma co narzekać, Kasa zawsze na czas, możliwości zaliczki. czytam opinie, wiekszość ściemmnia, albo pracowali tydzień i wylewają łzy na necie, to gratulacje głąby. Pozdrawiam wszystkich z metalowca :-) miłej pracy, jak tylko bedziemy sie dogadaywac to wszystko bedzie OK,
mariusz to dno 2016-08-26 08:50:42
Ta firma to dno i 3 metry mułu.
tesco szuka pracowników 2016-08-26 09:31:12
zapraszam do tesco na kase wolne etaty
1
mankiet7 2016-09-12 20:57:54
A ja uważam że firma jest OK, najpierw trzeba coś pokazać a potem rozmawiać o pieniądzach. Niektórzy ludzie są mocni w gębie i co to oni nie potrafią, a jak przyjdzie co do czego to nie umieją przykręcić nawet śrubki w maszynie, ale wymagania finansowe to zachodnie. Rozmawiałem z chłopakami i jakoś są oni zadowoleni. Skąd wy takie określenia bierzecie? . Pracujemy po 8 godzin 5 dni w tygodniu, pensje zawsze na czas a i premia niekiedy wpadnie. Praca ciężka fakt, ale to jest w końcu producent metalowy a nie poduszek puchowych, ale jak ktoś ma robotę we krwi a nie w d.... i chce się rozwijać to na pewno da sobie radę. A ludzie nieszczęśliwi i pokrzywdzeni przez los zawsze mogą założyć swoją firmę i pokazać jak płacą i jaką sielankę mogą zaoferować swoim pracownikom..... a i najdziwniejsze- chciałem bez umowy- na czarno- powiedział, że nie ma takiej możliwości i albo umowa o prace, albo do widzenia... swoją drogą dziwne. nikt tak nie robi....
dość 2016-09-12 21:49:18
Może jednak wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Chętnie bym sie teraz załapał.
Jeremi 2016-11-24 17:22:02
Witam. Ja tam pracowałem dwa dni. Pan M. S. bardzo się zezloscil kiedy dał mi dwie godziny wolnego na egzamin na prawo jazdy w Toruniu, a ja się w tym czasie nie wyrobilem. Bardzo ciekawe dlaczego. Dobrze że zdałem bo mnie wylał za spóźnienie. Na wielki plus powiem że zapłacił dość sowicie.
Zostaw swoją opinię o Metalowiec-Bis - Szpetal Górny
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Metalowiec-Bis