brak logo

Proster Sp.z.o.o

Brzesko

Opinie o Proster Sp.z.o.o

szumowina 2012-01-11 21:13:00
Firma jako wykonawca usług - OK.
Firma jako pracodawca - NIE OK.
pracownik 2012-04-13 16:26:40
To Pan jako dyrektor ten choas stworzyl i zbudowal atmosfere stra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nieposzanowania ludzi. Dobrze ze Pan w koncu odszedl bo teraz ludzie zaczeli zyc, oddychac i byc doceniani w pracy. Nowa kadra swietnie sobie daje rade. Z firmy odszedl Pan i pana wspolnicy. Proster to firma ugruntowana na rynku i rozwojowa. A ja przestrzegam innych przed pana rzadami w firmie ABJ.
1
pracownik 2012-04-13 16:34:37
Mara38 - 2012-01-20 13:19:27

Zdecydowanie NIE. Firma w trakcie rozpadu. Rozsypuje sie kadra na wysokim szczeblu. Ogólny chaos i dezorganizacja. Ludzie odchodzą bo mają powody. Będą szukać nowych pracowników - więc radzę szukać gdzie indziej.
To pan [usunięte przez administratora] jako byly dyrektor w Proster ten choas stworzyl i zbudowal atmosfere stra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nieposzanowania ludzi. Dobrze ze pan [usunięte przez administratora] w koncu odszedl bo teraz ludzie zaczeli zyc, oddychac i byc doceniani w pracy. Nowa kadra swietnie sobie daje rade. Z Proster odszedl [usunięte przez administratora] i 2 jego wspolnikow. Proster to firma ugruntowana na rynku i rozwojowa. A ja przestrzegam innych przed rzadami Mara38 i \"jarozum\" w firmie ABJ.
pracownik 2012-04-13 16:47:50
jarozum - 2012-01-11 20:18:54

W tej firmie jest jak w [usunięte przez administratora]. Niepolecam, przymuszają do roboty nawet na urlopie, za chorobowe nie płacą, a na koniec szef i tak niewypłaca tego co obiecał. Nierzetelny i niewiarygodny!
A co to za [usunięte przez administratora] przez duze O (tak sie zwykle pisze o czyms/kims z szacunkiem). I wytrwales Jacku przez tyle lat i bylo ci dobrze? Obys Ty wraz z [usunięte przez administratora] byl rzetelnym, wiarygodnym pracodawca i zatrudnial ludzi za dobra kase tylko przez 40 godz w tygodniu. Nie wiesz jak jest teraz w Proster, bo tu nie pracujesz - czasy przeszle to rzady innej ekipy. Jesli piszesz, to pisz w czasie przeszlym.
ktokolwiek 2012-04-15 18:07:19
niezły ubaw ma ten kto wystawił te opinie i podszył się nickiem pod konkretne nazwiska, a ty "pracowniku" najpierw pomyśl, jeżeli potrafisz , czyja to opinia byś mógł ją ocenić
Becia 2012-06-02 00:11:17
ktokolwiek - 2012-04-15 18:07:19

niezły ubaw ma ten kto wystawił te opinie i podszył się nickiem pod konkretne nazwiska, a ty "pracowniku" najpierw pomyśl, jeżeli potrafisz , czyja to opinia byś mógł ją ocenić
Opinia nie opinia. Napisz mi lepiej jak wygląda firma teraz naprawdę. To co teraz i tu się liczy. Wydaje mi się że jedyny i główny wpływ na funkcjonowanie firmy ma tylko ten Jeden.
mat 2013-01-16 19:50:22
A kogo to nazywają ''Jedyny" z wielkiej litery to bóg???
julian 2013-08-20 14:38:57
Jak ja nie lubię tego że ktoś tak pisze całkiem nie w temacie. Ale wracając do mojego pytanie to jakie są zarobki?
1
anonim 2013-08-20 16:22:51
zarobki zależą od stażu pracy w firmie. im dluzej tym stawka lepsza. na poczatek ok (usunięte przez administratora) zl dostaniesz na polske i jakies (usunięte przez administratora) euro na europe. a na kraje niebezpieczne typu afryka dostajesz jeszcxze dodatku (usunięte przez administratora) euro czyli reasumujjąc jadąc do afryki na początku możesz dostać max (usunięte przez administratora) euro.wiadomo sa podwyzki i to ulega zmianie.
anonim 2013-08-21 22:01:56
podwyżki co roku powinny być natomiast często jest tak że nie ma wyboru i musisz jechac do afryki.niestety praktycznie procz kilku starych pracownikow (usunięte przez administratora) ktorzy nie jezdza do afryki reszta jezdzi.ameryka południowa chiny itd. niestety nie ma tak ze powiesz ze nie chcesz jechac bo nie.taki rodzaj pracy albo jedziesz do afryki albo cie nie ma
czosnek 2013-08-22 16:14:20
To zależy w którą część Afryki jest wyjazd.Wiadomo że im biedniejszy kraj tym o wszystko trudniej.Będąc kilkakrottnie w afryce nie miałem takiej sytuacji gdy np nie mialbym co kupic w sklepie.W sumie kraj niebezpiecczny bo bieda,ale w większych miastach są supermarkety i tym podobne
czosnek 2013-08-25 10:29:40
w zależności jaki jest kontrakt. nawet 3 miesiące mozesz być tam. ja najdlużej bylem 3 miechy
czosnek 2013-08-26 18:33:20
no zalezy czym jest dla ciebie tragedia.
czosnek 2013-08-27 19:17:03
no ja w takim miejscu nie bylem ale chlopaki w firmie byli w roznych takich miejscach byc moze bez cywilizacji
2013-09-16 12:57:05
Trzeba miec "jaja" aby byc asertywnym.Wiadomo ,ze czasy sa ciezkie I ludzie wola milczec i szczekac za drzwiami niz odejsc ze zlej firmy .Ja pracowalam w tej firmie ale odeszlam na wlasne zyczenie bo nie zgadzalam sie z wymaganiami wlasciciela firmy i napewno tego kroku nie zaluje :) panowie trzeba miec "jaja " a wielu facetom w tej firmie tego wlasnie brakuje :)) ...
5
2013-09-17 09:36:21
Przy podpisywaniu umowy o prace zakres obowiazkow do wykonania zupelnie niezly i jest ok a w praktyce codziennej z kazdym miesiacem wiecej obowiazkow zupelnie niezgodnych z tym co mialo obowiazywac na poczatku ... ale to jest normalne i jak sie z tym nie zgadzamy to jedyne wyjscie ... to niestety zmiana pracy :) poniewaz pracodawca zwykle stawia trudne warunki i zadnych negocjacji ... samo zycie ...
1
pracownik321 2013-11-05 08:53:06
Stawka zagraniczna- połowe dnia pracujesz za darmo, bo wypłacają z przynależącej Ci diety, zależnej od kraju w którym pracujesz. Na przykład kwota diety za jeden dzień pracy w Niemczech wynosi 49 Euro. Więc średnio 5 godzinek pracujecie za dietę, która powinna być wam wypłacana ekstra, a nie jest.
pracownik321 2013-11-05 08:59:30
Mały błąd w obliczeniach, ale wybaczcie, byłem tylko skromnym elektromonterem. Średnio 10 godzinek w Niemczech pracujesz za sama tylko dietę, którą masz otrzymać ekstra, poza stawką podstawową.
Piotr 2014-01-24 09:53:58
Mam pytanie, ostatnio dość często pojawia się ogłoszenie na elektromontera, taka rotacja pracowników czy tak źle tam jest? Wysyłam cv to na drugi dzień pisze odrzucone, co z tą firmą, polecacie czy nie?
4
kandydat 2014-02-20 14:13:58
Podajcie E mail na jaki mogę zgłaszać swoją kandydature. Ponieważ na necie są tylko i wyłącznie ich oferty, gdzie wczesniej trzeba sie zarejestrować na danej stronie żeby aplikować CV.Na ich stronie jest ponad 15 e maili pytanie na który najlepiej wysłać.
1
Maciej 2014-11-30 17:11:15
Hej, mnie może by interesowalo stanowisko elektromontera, próbowałem rozkrecic własna firme, ale trochę mi nie wyszło, jednak brak klientów i spora konkurencja. Nie wiecie czy w Proster nie ma z tym problemu, jest co robić, nie ma żadnych przestojów z robotą? Może wrecz roboty jest tyle, ze zdarzaja się nadgodziny?
lokkk 2015-02-10 15:10:16
hmm nie mozna negocjowac z pracodawca? Aplikowałem i myśle teraz jak tam u Was się pracuje obecnie i jak wyglada system rekrutacji nowych osób, a dokładnie z ilu części się składa. Jak mam sobie poradzić, czy mogę liczyc na wasza pomoc w tej sprawie, może opiszecie swoje doświadczenia dot.rozmów w tej firmie?
kasia 2015-02-25 12:52:47
moim zdaniem to różnie bywa z tymi negocjacjami z pracdawcą.. wiaodmo, ze niektóre stanowiska to są z góry budżetowane jakoś i nie da rady zmienić w tym wypadku wysokości pensji, ale też są i takie, że można negocjowac jeśli np. masz większe doświadczenie i spełniasz wszytskie wymogi a nawet więcej.
fredek 2015-03-22 14:42:21
nie rozumiem na czym to polega że niektóre stanowiska są budżetowane dodatkowo, to znaczy że dużo lepiej się na nich zarabia wnioskuję, ale proszę wyprostujcie od razu moje myślenie jeśli się mylę. napiszcie tez prosze na których stanowiskach można cokolwiek negocjować bo nie wiem co konkretnie wpisać w liście motywacyjnym
misio 2015-04-17 18:44:19
O jakiej rekrutacji piszecie? Potrzeba pionka do ciągnięcia kabli na zakrecie to biorą pierwszych lepszych pionków Liczy sie sztuka na budowie od ktorego szef bierze konkretną kase a dla roboli nie załatwią dobrego mieszkania chodz nie placi delegacji.Mozna by się rozpisywac ale szkoda nerwow.
2
cycu 2015-06-12 14:52:38
Dawac do ABJ jak wam nie pasuje wszustkie nieroby z prostera, ja juz wiem jak was dojechac
byly 2015-07-03 21:41:14
Firma wypłacalna. Wyjazdy są różne. Często nie wiadomo kiedy jest wyjazd.Z mieszkaniami jest tak jak ktos wczesniej pisal. parobkow maja gdzies i sa warunki jakie sa czesto. Niestety zbyt małe stawki jak na taką pracę. Jest wiele firm konkurencyjnych w których lepiej płacą. Ludzie są różni jak i wszędzie.
zainteresowany 2015-07-19 11:00:46
Jakie jest wynagrodzenie w firmie na wyjazdach? Ile godzin się pracuje?
marek 2016-04-07 23:13:19
kiedyś pracowałem ,ogólnie to niesmaczna atmosfera ,wyzysk i jeszcze raz wyzysk.......
Obserwator 2016-08-01 19:54:38
NIe rozumiem w firmie której pracuje ponad 100 osób i nikt sie nie potrafi przeciwstawić pracodawcy z reguły tak jest ze wazniejsze jest zdanie 100 osób niż 1 a wy pracownicy nie macie sie co żąlić jesli nie umiecie sie przeciwstawić pracodawcy to nie liczcie na szacunek
1
Jura 2016-08-01 21:13:43
To, że piszesz że wyzysk to nic nam nie daje napisz dlaczego, bo co małe wynagrodzenie nie płacili, ludzie konkret
Zostaw swoją opinię o Proster Sp.z.o.o - Brzesko
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Proster Sp.z.o.o