Fludra Sp. z o.o.

Środa Wielkopolska

Opinie o Fludra Sp. z o.o.

Zdzisiek 2011-09-24 17:15:27
Nie polecam, [usunięte przez administratora], brak jakiejkolwiek organizacji, robol = śmieć. Pieniądze mizerne, wymagania ogromne. kierownictwo niekompetentne.
bambo 2013-04-03 15:08:12
tragedia niewolnicy to malo powiedziane. koszmar lepiej juz nie robic niz tam sie przyjac
leon 2013-07-05 01:51:04
umowy jakies tam daja ale wynagrodzenia marne, atmoswera straszna, urlopy nie tak jak pracownik by chcial tylko tak jak chca oni ogolny bajzel w firmie wymagaja wiele a daja niewiele sporo ludzi znam z tej firmy i nikt nie jest zadowolony. kierownictwo poprostu straszne.
smigol1972 2013-09-30 13:43:31
fludra ujme to tak lubilem ta prace kierownicy ok lecz znajda sie ludzie jak lider co dostanie troche wladzy
to wydaje sie takiemu czlowiekowi ze cie bedzie robil smieciem
szef fludry oki mlody powiem tak dusza czlowiek lecz sie wkurza dlaczego tam wszyscy by chcieli pieniadze lecz z kad je brac gdy same problemy co tu pisac dalej
a pieniadze co potrafisz tak dostaniesz

smigol1972 2013-10-02 19:50:19
kasa zawsze na czas
dlaczego nie pracuje zaden lider mnie nie powie ze jak nie zloze tej ramki
za pare minut to mnie wysle do domu przy ludziach karzdy ma swoj chonor morze mnie zwolnic szef lub kierownik lub sam sie zwolnie na wlasne zyczenie napewno nie lider w pysk takiemu nie dasz na chali nie warto gowna ruszac bo smierdzi
jak masz jakies umiejetnosci i checi to prace zawsze znajdziesz
na tej firmie swiat sie nie konczy
Klaudiusz 2013-10-04 19:28:06
smigol1972!!!! jeżeli przychodzi się do pracy codziennie na kacu, nie umie się ustawić nawet spawarki, prosta ramka to jest czeski film, i wogólę nie ma się pojęcia o spawaniu to lepiej niech ten człowiek zmieni branże!!! Jeżeli mu się tłumaczy to niby wszystko wie, a jak się odejdzie to kompletnie nie odpowiedzialny człowiek!!!!!!!! A ode mnie wymagają konkretnej pracy!!!!! Więc później bzdury piszę!!!
amigo 2013-10-04 20:07:04
Miła praca samstresik
1
amigo 2013-10-07 09:27:29
Stresik jest z takiego pwodu że pracuje tam taki piotruś co robi największe zamieszanie i stale mu w d.... coś niepasuje masakra
smigol1972 2013-10-07 15:52:56
widze ze niema sie co rospisywac moderator robi swoje niewygodne wpisy kosz
! A ode mnie wymagają konkretnej pracy!!!!! Więc
później bzdury piszę!!! no lider analfabeta
fajno nie
no wlasnie piszesz bzdury itp itp analfabeto
still 2013-10-10 19:01:48
Powiem ci że ja osobiście jestem zadowolony z ten firmy, jak w każdej pracy trzeba robić. Każda osoba jest odpowiedzialna za swoją prace i stanowiska, masz wyznaczoną robote i ja wykonujesz proste. A jeżeli ktoś nie ma pojeci jak smigol o spawaniu to bedzie robił najgorszą opinie firmie.
xxxxxx 2013-10-10 19:10:30
ile zrobisz tyle zarobisz. robisz wszystko dobrze nie jada po premii [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystko co mozliwe to o premii zapomnij. Jak w kazdej firmie. Do najgorszych to Fludra nie nalezy. A gdyby mi sie nie podobało to juz dawno bym odszedł a mam gdzie. a z każdym idzie się dogadać jaki ty dla człowieka taki on dla ciebie,
1
pecik 2014-10-01 14:41:47
jak umiesz dobrze w tylek wlazic to masz dobrze,im lepiej masz gadane tym lepiej dla ciebie...tam lubia takich pracownikow,nie ma co sie wychylac i tak nic z tego nie dostaniesz,robisz swoje zle nie zrobisz to juz wogolezle. (usunięte przez administratora) e(i to nie tylko moje spostrzezenie),w wiekszosci bazuje na tym co powie kierownik piotr,ogolnie ujmujac jak sie ustawisz tak bedziesz miec,ja nie narzekam na prace, (usunięte przez administratora) ,kierownicy zmian sa ok robia co im każą,jest troche lepiej ni (usunięte przez administratora) azne ze mysla ze sa kims..szczerze nie polecam tu pracy,ja narazie nie mam innej dlatego tu pracuje jeszcze ale jest z dnia na dzien gorzej.no i atmosfera ktora psuja sobie sami pracownicy,ale tak jest..
1
Alex 2014-10-05 09:02:03
Podpowiesz pecik jaki tam jest system zmianowy po ile godzin się pracuje no i najwazniejsze czy jest szansa na umowę? Jestem w gorszym bagnie i chce zmienić prace bo 40 km musze dojeżdżać i wcale nic nie lepiej mam a co na miejscu to na miejscu z góry dziękuję.
btk 2014-10-18 08:54:33
A ja lubie pracowac w tej firmie... na początku też mialem ciężko (potem się dowiedzialem że zawsze nowym robi się "jazdy";), a jesli sie pozna tych ludzi bardziej i pokaze im swoja wartosc to bardzo szybko mozna się zaaklimatyzowac (chyba jest takie słowo; ). Ogolnie poza stresujacymi poniedzialkami (mamy wtedy dużą wysyłkę) praca jest całkiem przyjemna... Kierownictwo... yyy... niestety zawsze ma rację i tego sie nie podważa. Jeśli jakiś świeżo zatrudniony pracownik jest za bardzo "pyskaty" to nie ma szans na dłuższą współpracę (w sumie nikt nie chce pracowac lub zarzadzac ludźmi ktorzy wiecznie maja jakieś "ale"). Jeśli chodzi o umowy i wyplaty... - jak ktos prędzej napisał - ile potrafisz tyle dostaniesz a jak sie dogadasz z prezesem to tyle masz. Wypłatę jak masz na umowie do piątego kazdego miesiaca to ją masz (jeśli chodzi o tę kwestię firma jest bardzo sumienna - chyba ze akurat data wyplaty wypada w weekend to jest w poniedzialek). Zarobki... yyy... jak na Środę i okolice standard plusminus 2000. W zależności od wykonywanego stanowiska.
Mamy świadczenia socjalne ubezpieczenia i zus.
Czas pracy to 8h na dwie zmiany niektóre stanowiska niestety 3 zmiany (lasery prasy krawedziowe obrabiarki cnc malarnia proszkowa i czasami pily) - ale nie caly czas.
Powiem tak jesli jestes ze Środy albo z okolicy nie chce ci się dojezdzac do np Poznania i tracic na podróż 2h dziennie (mile widziane bycie ślusarzem z krwi i kości - zeby nie tzeba było mówić "to jest pilnik";) to zapraszam do nas tymbardziej że firma caly czas się rozbudowuje i modernizuje.
analfabeta lider :) 2014-10-25 01:22:22
firma sie rozwija pelno ludzi sie przewija ale dotarlo do szefa ze lepiej zatzrymac stala ekipe niz przebierac w dzieciakach,,, kasa jak na srode to jest ok ale nie ktorym to bym kazal robic akord bo leca w fuja np spawacze jedna zmiana gada na druga a ich liderzy wiadomo robia swoje dzien w dzien pod biorkiem bo tzreba troche dorobic jak nie chciało sie robic,,, lubia wlazic kierownikowi tam gdzie i tak juz jest ciasno a kolejka spora po prostu gląby sa sciemniacze!!!! a wiec gdybue te durne sciemniacze liderzy nie robili bigosu i sami wzieli sie za robote bylo by lepiej ale na gupizne nie ma lekarstwa praca jest ok wyplata zawsze na czas a co do wielkosci to tam kazdy indywidualnie paru faktycznie wykaze sie praca ale reszta woli ssac i kablowac i dowiesz sie o nich nawet pierwszego dnia,,,, polecam firme jesli masz doswiadczenie w tego typu branzy to smialo
nowy 2014-10-27 09:47:08
a więc wystarczy robić jak wszędzie i się starać czyli coś dla mnie dzięki za info.
CAMEL 2015-01-28 11:23:25
Więc tak firma może i się rozwija ale co z tego jak jesteś tam niewolnikiem. (usunięte przez administratora) oczywiście gdy nie przyjdziesz w sobote jest ambaras na pól firmy i oczywiście kara finansowa. Wszystko co jest nie pomyśli kierownika Piotra kończy się kara finansowa i kazaniem. Firma ta sie rozwija i to fakt lecz dla ludzi zeby tam sie pracowalo lepiej nie robi nic pensje marne są a ludzi traktuja jak swoja wlasnosc (usunięte przez administratora)
robin 2015-01-30 01:29:10
słyszałem że potrzebują tam na stróża.. z braku laku itd. wziąlbym i to .. jak to wyglada ?.. oświeci mnie ktos ?
pecik 2015-01-30 10:02:07
eddie 20 % dniówki to normalne ze jest potracone. (usunięte przez administratora) . robin tak to wygląda że siedzisz w budce sprawdzasz na wyjsciu i wejsciu ludz alkomat+macanko i chodzisz sie odbijac.
krzys 2015-02-16 08:45:46
CAMEL - przychodzisz do pracy i akceprujesz warunki. jezeli cos ci nie pasuje to zawsze mozesz zmienic prace, nie jestes niewolnikiem. Nie wiem dlaczego nadal tam pracujesz i tylko narzekasz, moze jestes taki slaby ze boisz sie odejsc, boisz sie ze nie dostaniesz innej pracy.
HAHAHA 2015-09-16 16:19:42
Lepsze czasy idą oczywiście tu się zgodzę ale dla tych co zmieniają firmę bo tu się nie dorobisz a zamiast dać to ci jeszcze zabiorą. Ludzie mają już podpisane umowy z innymi firmami i uciekają do VW i do firm z okolicy bo dzięki VW się pojawiają nowe możliwości. A więc co za tym idzie oczywiście że podwyżki lecz dla wybranych i to ze strachu bo nie będzie miał kto tam robić. Nawet po tych podwyżkach dostaniesz mniej niż winnych firmach na start. Nie liczy się co potrafisz tylko jak długo pracujesz i komu trzymasz palec w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e a ktoś co nie wie nic ma lepiej niż stary pracownik. Polecam przejrzeć inne oferty pracy pozdrawiam
1
obiektywny 2015-09-17 12:25:10
do HAHAHA
Piszesz glupoty, widac, ze nie pracujesz w tej firmie. napisz skad masz takie informacje. Jezeli bys tam pracowal to mam rozumiec ze to ty trzymalbys ten palec? Prawda jest taka, ze warunki pracy sa bardzo dobre i placa jest ok, zawsze mozna powiedziec ze chcialbys wiecej. Mozna awansowac i dostac podwyzke, wszystko zalezy od umiejetnosci !
جمل 2015-09-17 15:59:55
obiektywny
widac po rotacji ludzi w tej firmie tyle w tym temacie twoich zarobkow a jezeli chodzi o palec to nawet nie wystarczy racja nie pracuje bo sobie polepszylem i gdybys ty tam pracowal to bys wiedzial ze ludzie sobie tez polepszaja.
Maly 2015-09-18 22:55:59
Rotacja jest wszędzie . Jedni odchodzą, drudzy przychodzą. Żadna firma w środzie nie może dać takich pieniędzy jak w Poznaniu. Fludra jak na środę ma dobre stawki. Polecam
inny glos 2015-09-19 09:47:24
w sprawie wynagrodzenia. musicie porownywac stawki na tych samych stanowiskach. jezeli ktos pracuje jako slusarz, odchodzi z firmy bo chce byc kierowca to jego sprawa, oczywiscie polepszyl sobie ale w innym zawdodzie.
Krytyczny 2015-09-19 11:11:11
Dobra placa to moze jest dla ludzi bez aspiracji i bez szkoly . Ludzie nie sa traktowani tu powaznie a najwiekszym problemem jest kierownik piotr , ktory nawet podczas rozmowy z pracownikiem ma rece w kieszeni i daje nam do zrozumienia , ze nie interesuje go to co do niego mowimy. Pracownicy ktorzy zaczynaja prace dostaja wieksze stawki niz osoby ze stażem . (usunięte przez administratora)
Amator 2015-09-19 11:56:52
@Krytyczny - chyba piszesz o kierowniku produkcji, Piotrze. Bo drugi Piotr, kierownik zmiany to jego zupełne przeciwieństwo. Wymagający, ale z normalnym, zdrowym podejściem do ludzi. Jak trzeba opier..., ale też pochwali a nawet pomoże.
Ogólnie firma byłaby spoko, gdyby nie ten pierwszy i dwie, trzy inne osoby. A właściciel to chyba nie wie, albo nie chce wiedzieć, co sie dzieje na Produkcji...
Wolny elektron 2015-09-19 12:45:07
Amator ma racje potwierdzam lecz dodam ze prezes nawet nie wie kto co robi bo nikt mu tego nie mówi. Teraz pisze do osoby która tak gorąco poleca prace w tej firmie bo chyba żyjesz w jakiejś fikcji (usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora) no naprawdę są to najlepsze zarobki w środzie i chodzi o normalnych pracowników nie lewusów czasami sie trafia taki że ma więcej. Było by inaczej gdyby zamiast zatrudnić jakiaś popierdułke ktora nie wie jak wygląda gwintownik lub gumówka podzielić stawkę na 4 pracowników i by było więcej zrobione i lepiej a jak firma płaci tak ma bo za 1500 zł rodziny nie wyżywisz (usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora) ( bo kokosy zarabiamy). Każdy dużo obiecuje lecz nic nie robi taka prawda. (usunięte przez administratora)
Gazela biznesu 2015-09-19 12:56:06
Przecież to jest jakaś patologia nie wiem skąd są te pozytywy ale mniejsza o bo brak słów dodam że kierownik marek moze sobie podac reke z reszta tych przychlastow nie dosyc ze przyjdziesz w sobote bo cie prosza lub zmuszaja ze musisz byc i tyle to jezeli przyjdziesz to jeszcze ci narzuca do ktorej masz pracowac bo jak wczesniej wyjdziesz to na kartce od wyplaty zobaczysz tylko lament nic wiecej. (usunięte przez administratora)
bubu 2015-09-19 13:08:43
Mówią że masz taką stawkę załóżmy 9zl na godzine do ręki a (usunięte przez administratora) groszami bo reszta to premia a premie ci daja jak chca i jak chca zabieraja i tak jest z kazda umowa i tak naprawde nigdy nie wiesz jaka wyplate dostaniesz.
Krewetka 2015-09-19 18:00:16
Żeby nie psełdo kierownika Piotra S ludzie całkiem inaczej by pracowali on niema nic szacunku do pracownika ciekawe czy teraz jemu prezes zabierze (-50) za urlop na żądanie bo sraczki dostał i niebyło go pótora dnia jemu wolno ale że inny pracownik jest chory to kierownik Piotr ma okazje ukarać bo niewolno być chorym tylk on może robić co chce Prezes połowe niewie co sie dzieje w firmie jak by wiedział to kierownika Piotra S wymienił by na nowszy model pozdrawiam pracowników i piszcie jak najwięcej może wkońcu Prezes tu zajży i sie coś zmieni na dobre
Amator 2015-09-19 19:21:47
Szacunek tego człowieka to jedno, ale najgorszy jest brak kompetencji. Cierpi cała firma, bez względu na to co kto robi.
dramat 2015-09-19 20:39:06
mam wrazenie, ze jeden debil postanowil oczernic firme. wynika z wypowiedzi ze jest dramat, wiec zapytam sie czy nie ma premi frekwencyjnej wyplacanej dwa razy do roku, nie ma premi swiatecznych wyplacanych dwa razy do roku, nie ma wczasow pod grusza, nie ma premi miesiecznych ??? NIczego nie ma istny dramat !!!
Amator 2015-10-04 16:15:49
@dramat - albo jesteś jednym z kierasów, albo siedzisz u nich pod biurkiem. Jakie premie??? Frekwencyjna jest nierealna, bo nawet jak spóźnisz się raz na pół roku, bo Ci auto zawiedzie lub Policja zatrzyma do kontroli, to już po temacie. Wczasowa, czy swiąteczna OK, ale miesięczna? Wybrańcy mają, a i to słyszałem z bólem.
Pracujemy żeby żyć, a nie wegetować.
@ambrozik - może Ci ludzie już przestali walczyć, po tylu nieudanych próbach?
nowy 2016-02-08 09:32:05
pracuje w firmie od niedawna. jestem zadowolony z atmosfery, wynagrodzenie zgodnie z umowa na czas. bardzo dobra organizacja, caly czas wprowadzane sa zmiany, wszystko idzie w dobrym kierunku. polecam
1
nowy 2016-03-22 12:42:10
do blogo, pracuje od dwoch lat. nie wiem skad masz info o pracy 10-12 godzin. praca jest na dwie zmiany po 8. wynagrodzenie ok, oczywiscie jak przychodzi nowy i zielony np. stolarz to musi sie nauczyc zeby dostac wiecej kasy. narzekaja ci co nic nie umieja a chca duzo kasy.
1
ktos 2016-10-01 09:17:22
Uwazam, ze w firmie sa robione zmiany, na lepsze.
Lepsze warunki pracy, organizacja. Widac ze firma sie rozwija, jest lepiej zarzadzana i beda nowe inwestycje. Polecam
1
ktos1 2016-10-01 09:31:43
Totalna bzdura...
3
lutek 2016-10-01 13:17:02
no wlasnie masz racje te oferty pracy caly czas wisza
1
remi 2016-10-05 11:28:58
@lutek no to na pewno. Nie da się tu często mówić o średnich zarobkach, bo generalnie każda stawka jest trochę inna. I nie tylko zależy ona od samego stanowiska pracy, ale też właśnie od szeregu innych czynników, takich właśnie jak staż pracy i wykształcenie.
Roman 2016-11-21 09:09:10
Witam spawaczy
Krewetka 2016-11-21 15:45:54
Wielce przeprowadzane są szkolenia w firmie ale kierownictwo nie wyciąga żadnych wniosków szkoda pieniędzy na takie zeczy jak można tak traktować ludzi jak bydło że jeden pracownik może na chorobowym przychodzić do pracy i to bez odzieży roboczej co jest wymagane
kalmar 2016-11-21 21:55:20
Panie R., ten pracownik nie jest na zwolnieniu, jeżeli chodzi o odzież to było to jednorazowe zdarzenie, które już się nie powtórzy. Dziekuje za zwrócenie uwagi
Krewetka 2016-11-22 18:39:38
Panie Kalmar pracownik przebywa od dłuższego czasu na zwolnieniu lekarskim i przychodzi od tygodnia do pracy po cztery godziny dziennie i dziękuję za zwrócenie uwagi pracownikowi bo dziś już była odzież robocza i nadal się kwalifikuje do zgłoszenia do inspekcji pracy
kalmar 2016-11-22 19:15:34
Mamy odmienne zdanie, jeżeli nadal są nieprawidłowości to należy to zgłosić do inspekcji pracy a nie oczerniac firmę anonimowo w internecie. Zastanawiam się skąd taka zawiść w stosunku do firmy lub współpracownika?
Krewetka 2016-11-22 20:50:01
Panie Kalmar żałosny jest pan
Pan kalmar 2016-11-22 21:11:58
Wszystko w temacie :)
Mleczko 2016-12-09 14:45:28
Niezła kicha przez zamieszanie przez kierownika Piotra S.
Zostaw swoją opinię o Fludra Sp. z o.o. - Środa Wielkopolska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fludra Sp. z o.o.