German Polish Job Center Sp. J.

Łódź

Opinie o German Polish Job Center Sp. J.

Tsubasa111 2016-11-14 23:08
Siemka pracuje ktos na meblach w Coburg ?? Jakie warunki mieszkaniowe i w pracy ? I jak dojazd z miejsca zamieszkania do roboty ? No i jak z kasą ? Dzieki za jakakolwiek odp. Pozdrawiam
3
Kamil24 2017-01-02 21:50
Witam serdecznie.Moze ktos sie wypowiedziec na temat foteli? Jaka atmosfera czy warunki mieszkaniowe.Dzieki z góry.Pozdrawiam
1
Niunia 2017-01-12 12:09
Myślę, że przesadzasz. Przecież przed wyjazdem wszytko wiemy i albo sie zgadzasz albo nie. To firma solidna. Wygląda na to, to Ty coś nie tak zrobiłaś.
Helmut 2017-01-14 12:45
Jedzie ktoś na wózki widłowe albo może coś napisać na ten temat
asia123 2017-01-16 11:06
nie przesadzam, przedstawiłam fakty. nie wierzysz trudno, pojedz i sama sie przekonasz, pozdrawiam
6
Zibi 2017-01-22 20:18
Mam pytanie czy firma organizowała ostatnio wyjazd do Niemiec na malarzy? Jestem tym zainteresowany tylko chciałbym się czegoś dowiedzieć. Ile można zarobić i na jak długo są organizowane wyjazdy. Co z mieszkaniem na miejscu. Może jeszcze są inne sprawy?
Anonim 2017-01-23 15:35
Pod zadnym pozorem nie polecam wyjazdu przez ta firme . Pojechalem na produkcje foteli , po 3dniach pracy firma magna stwierdzila ze maja zbyt duzo ludzi i podziekowala wszystkim nowym pracownikom . Posrednik przez kilka dni zwodzil nas za nos i twierdzil ze maja dla nas inna prace , po kilku dniach stwierdzili ze nowy pracodawca wymaga znajomosci jezyka niemieckiego i zlozyli nam wypowiedzenie po czym skontaktowalem sie z gpjc , co uslyszalem ? "Szukajcie sobie czegos na wlasna reke albo wracajcie do Polski" istna kpina i zero szacunku dla czlowieka ! Co z zainwestowanymi pieniedzmi ?! Po powrocie do Polski mam zamiar isc do prawnika i mam nadzieje ze tak to sie nie skonczy .
3
GPJC 2017-01-27 08:16
Szanowni Panowie,

jest nam niezmiernie przykro w związku z zaistniałą sytuacją. Zapewniamy, że takie odmeldowanie pracowników miało miejsce po raz pierwszy w ciągu naszej długoletniej współpracy z firmą w której Panowie pracowaliście. Niestety nie mieliśmy wpływu na decyzję firmy. Z naszej strony próbowaliśmy znaleźć Panom inne oferty, o czym na bieżąco Panów informowaliśmy. Niestety, nie udało się nam dopasować odpowiedniej, ze względu na niewielką ilość ofert na początku roku, kiedy zakłady pracy dopiero wznawiają produkcję. Chcielibyśmy również zaznaczyć, że z naszej strony nie padły słowa: "Szukajcie sobie czegos na wlasna reke albo wracajcie do Polski", na bieżąco byliśmy z Panami w kontakcie i robiliśmy wszystko co w naszej mocy, żebyście Panowie podjęli pracę u innych naszych klientów.
Jeśli tylko pojawią się nowe oferty, które będziemy mogli Panom zaproponować, na pewno się skontaktujemy.

Z poważaniem

German Polish Job Center
lola 2017-01-27 16:53
Witam, mam przedstawioną ofertę na operatora wiózka widłowego do Ingolstadt. Czy był TAM KTOŚ? Jak wygląda sytuacja z mieszkaniem i zarobkami?
Nestor 2017-01-30 19:32
Czy oferta pracy dla operatora CNC w Austrii jest aktualna? Jakie tam są zarobki? Co z mieszkaniem ?
D 2017-02-02 12:44
Jedzie ktoś teraz do pracy do Ingolstadt wyjazd w poniedziałek?
Z 2017-02-02 18:45
Tak, my jedziemy z dziewczyną, ale jeszcze nie mamy informacji odnośnie zakwaterowania
D 2017-02-03 01:19
Podaj namiar, to się zgadamy, z kad jesteście?
Ada 2017-02-05 12:41
Mieszka ktos albo mieszkal na kwaterze w Neuburg na Adalbert-Stifter strasse? Jakies opinie? Dzieki z gory
Bumerang 2017-02-07 22:59
Przy wyjeździe do Niemiec trzeba mieć opanowany język w stopniu umożliwiającym rozmowę czy jeszcze bardziej? Czy organizują kurs jez. niemieckiego? Proszę
Zuzanna 2017-02-28 14:18
W jaki sposób firma dba o swoich pracowników?
Czym Państwa firma wyróżnia się na tle konkurencji?
Na te oraz więcej pytań odpowiedzi udzielił nam Właściciel firmy German polish Job center Mastalerz.
http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,662180,wywiad-jakub-mastalerz
Zachęcam do zapoznania się z jego treścią! Jaka informacja była dla Was najbardziej przydatna?
Kristina 2017-03-22 18:41
Witam przestrzegam przed agencja Hoffman w Bayruth zwlaszcza gdzie wysylaja ludzi do Baura Weismain ! Poprostu porażka i wyzysk!
GPJC 2017-03-23 14:20
Szanowna Pani,

prosimy sprecyzować o jakiej sytuacji Pani pisze. Słowa " Poprostu porażka i wyzysk! " niewiele mówią nam, jaki problem wystąpił. Zawsze wyjaśniamy wszystkie zgłaszane przez pracowników sprawy, jesteśmy w codziennym kontakcie z firmą I.K.Hofmann z Bayreuth, przez którą pracuje obecnie ponad 50 osób skierowanych do pracy w firmie BAUR.
Jeśli ten komentarz pisała Pani Krystyna z Zaboru wraz z synami Jarosławem i Damianem prosimy o pilny kontakt z nami i zwrócenie kluczy od zakwaterowania oraz chipów z zakładu pracy.

Z poważaniem

GPJC
1
B 2017-03-28 18:52
Jedzię ktoś w poniedziałek do Berlina ,praca na produkcji,montaż wężyków ogrodowych itp. z firmą job ticket,ta sama firma,tylko inna nazwa.?
GPJC 2017-03-29 12:48
Witam,

do Berlina na pewno z firmy GPJC nikt nie jedzie, ponieważ takiego zlecenia nie mamy.
Firma JobTicket nie jest ta samą firmą. Proszę zatem nie wprowadzać niezgodnych informacji.

Pozdrawiam
Zespół GPJC


Nick 2017-04-07 20:13
Była oficjalna informacja na FB, ze Pani Krysia nie żyje. Została najprawdopodobniej zamordowana a zwłoki zostały znalezione w lesie.
GPJC 2017-04-10 11:09
Szanowny Panie,

niestety nie wiedzieliśmy o tej tragicznej sprawie.
Wyrazy współczucia dla rodziny i przyjaciół Pani Krystyny.

Z poważaniem

GPJC
Stefa 2017-04-15 18:46
Czy German polish Job center Mastalerz ma w swojej ofercie prace dla kobiet? Słyszałam , że zawsze mają dużo ofert pracy ale nie widzę nic dla kobiet. Znajomy korzystał z ich ofert i był bardzo zadowolony.
GPJC 2017-04-18 11:36
Tak, proszę o Kontakt z firmą będziemy mieli ofertę dla kobiet od końca maja.


Zespół GPJC
Nina 2017-04-19 12:13
German polish Job center Mastalerz to z pewnością fajna agencja a w dodatku podoba mi się jak udzielają informacji na forum.
Madzia 2017-04-30 20:13
Jak sie tam mieszka? Mogłabym jakiś kontakt do Ciebie ?:)
Jankes 2017-05-02 22:57
Tradycyjnie maja dużo pracy. I niech ktoś powie, że się nie starają. Korzystam z ich pośrednictwa i wiem, że mam dobra kasę.
My 2017-05-06 03:52
Wraz z mezem pojechalismy pod koniec kwietnie do pracy do Rewe na Bawarii. Na miejscu nie bylo zadnego koordynatora musielismy sie sami dogadac z wlascicielami pensjonatu. W pracy dowiedzielismy sie iz umowe od niemieckiego pracodawcy dostaniemy po 3 dniach. Na magazynie wzieto od nas dowody do skanowania po czym nie chcieli nam ich oddac jak z mezem stwierdzilismy ze nie godzimy sie pracowac bez umowy. Musielismy wyrywac wlasne dokumenty. Agencja nawet nie wie gdzie wysyla pracownikow. Nie polecam!!!!!
Natalia 2017-05-09 19:37
Dla mnie to fajna agencja z German polish Job center Mastalerz. U nich można wybrać dobrą robotę bo jest dużo ofert.
GPJC 2017-05-17 12:09
Szanowni Państwo,

uważam, iż Państwa post należałoby nieco sprostować. Po pierwsze agencja GPJC nie przekazywała informacji, że na zakwaterowaniu będzie czekał na nowych pracowników koordynator polski.Jedynie w miejscu pracy w magazynie REWE.Dysponentka polska była wówczas na urlopie, ale sprawami nowych pracowników pod jej nieobecność zajmował się koordynator z REWE.
Drugą kwestią sporną jest " rzekome podpisanie umów po 3 dniach". Tego samego dnia, po Państwa telefonie zgłosiliśmy problem do agencji niemieckiej.Umowy z pracownikami zostały podpisane następnego dnia, a nie 3-ego, tak jak Państwo piszecie.
Poza tym, agencja GPJC doskonale wie, gdzie wysyła ludzi, w przeciwnym razie nie pracowałoby w REWE ponad 30 pracowników skierowanych przez nas.

z poważaniem
agencja GPJC
Nadia 2017-05-18 21:59
Czy agencja nie ma nowych ofert pracy czy tylko nie mogę nic namierzyć?
Anna 2017-05-24 17:19
Witam, a czy mają Państwo oferty dla kobiet na krótki czas np. tylko 2 tygodnie, np. na zastępstwo? Może być praca w szklarniach, na produkcji, oby nie opieka nad starszymi.
GPJC 2017-05-25 11:30
Witam, niestety na tak krótki okres czasu nie mamy ofert.

Zespół GPJC
GPJC 2017-05-26 09:50
Cały czas dostatecznie dużo.

Zespół GPJC
Anonim 2017-06-01 13:15
To niestety nie jedyny przypadek, że firma wysyła do pracy a na miejscu okazuje się, że pracy nie ma.
agencja GPJC 2017-06-05 09:03
witam,

takich przypadków u nas nie ma, zawsze wszystkie miejsca pracy są sprawdzone !!!Ostatni przypadek jaki miał miejsce, że kandydaci oczekiwali na pracę dotyczył rodziny 3-osobowej, gdzie i tak za te dni pracodawca zadeklarował się zapłacić,a praca miała być od następnego dnia.Niestety kandydaci zjechali.
Proszę zatem mieć na tyle odwagi i podpisywać się pod postem, a nie jako Anonim.

pozdrawiam
agencja GPJC
Niunia 2017-06-11 19:16
Złożyłem cv do firmy i trochę martwią mnie negatywne opinie. Dobrze, że agencja wyjaśnia niektóre sytuacje, niestety niektórzy wolą oczernić i chyba maja z tego satysfakcję? Zastanawia mnie ten typ zachowań, dlaczego tak jest?
agencja GPJC 2017-06-16 13:58
witam,

o tego typu zachowaniach można by było książki pisać. Z reguły jest tak, że ludzie, którzy wyjadą do Niemiec i są zadowoleni ( a takich wyjechało już kilkaset) nie mają zwyczajnie czasu, ani potrzeby pisać komentarzy na tego typu portalach.W większości piszą Ci, którzy mają najmniejsze bądź znikome kwalifikacje, nie znają języka niemieckiego, a oczekują od pracodawcy najwięcej.

Niestety na pewne sytuacje i zachowania agencja nie ma wpływu.Jednakże jest grono takich ludzi, którzy wracają do nas i korzystają z naszych usług powtórnie. O czymś to chyba świadczy....

z poważaniem
agencja GPJC
Norbi 2017-06-19 11:47
Myślę, że German Polish Job Center można polecić innym chętnym do pracy. Mają bardzo bogatą ofertę pracy, jest z czego wybierać. Ponadto podoba mi się jak wyjaśniają pewne sytuacje walcząc w ten sposób z hejterami. To dla wielu nowych osób daje pewność i spokój.
norbertcz94 2017-06-26 12:43
Ale Ty wiesz, ze szosta klasa to BRAK MELDUNKU a nie brak związku małżeńskiego.. Lol agencja niezle zarabia
agencja GPJC 2017-06-29 14:29
witam,

Szanowny Panie "norbertcz94"agencja nie zarabia na klasach podatkowych pracowników, tak jak się to Panu wydawało !!!!!
Wyrównanie pracownicy otrzymują w rozliczeniach rocznych.

z poważaniem
agencja GPJC
Jo12 2017-07-01 08:20
Witam czy moglabym dostac namiar na strone z Panstwa ofertami pracy. Pracowalam juz przez panstwa fime lecz musiałam niestety zrezygnować. a na panstwa stronnie sa ale stare.. Pozdrawiam
Am 2017-07-03 19:07
Myślę ze jest tak jak agencja odpowoedziala.Sama nie zaglądam tu często. Pracuje w Niemczech 6 rok.Praca z tej agencji pierwsza moja.Jeśli zajdzie potrzebą,następnej też będę u nich szukala
GPJC 2017-07-04 08:28
Witam, strona nasza jest w przebudowie. Proszę wchodzić na Facebooka tam znajdzie Pani nasze aktualne oferty.

Pozdrawiam


Zespół GPJC
Micha.. 2017-07-08 15:40
Witam. Czy osoba pod Nickiem GPJC jest w stanie mi zaproponować ofertę pracy (umowa o prace) w Niemczech? Najlepiej od 12 lipca 2017, mogę wyslac CV oraz opowiedzieć o swoich zdolnościach. Pozdrawiam serdecznie.
GPJC 2017-07-13 10:50
proszę o kontakt z naszym biurem telefon: 42 207 09 71
Laluna 2017-07-14 09:25
GPJC to nie jest instytucją charytatywną tylko firmą która ma zarabiać kasę więc po co te złośliwe uwagi, że zarabiają na ludziach? O takich agencjach można pisać z przyjemnością bardzo dobrze. Jeśli ktoś szuka roboty to spokojnie może współpracować z nimi.
rozczarowany 2017-07-17 21:24
zdecydowanie odradzam panie kilkukrotnie przestawiały mi wyjazd by w końcu przestać odbierać telefony np. dzień przed wyjazdem nagle święto Niemczech.Brak komunikacji pomiędzy Polską a Niemcami, i nie jestem hejterem traktujcie ludzi poważnie jak ktoś się nie nadaje lub nie ma pracy to po co wydzwaniacie do niego by jechać już natychmiast.
rozczarowany 2017-07-17 21:41
zdecydowanie odradzam panie kilkukrotnie odwlekały wyjazd a to święto(dzień przed wyjazdem) a to brak pracy- po co więc oferty? by przestać odbierać telefony. I nie jestem hejterem mówie jak jest. nie traktują ludzi poważnie. to nie jest wyjazd po bułki do sklepu tylko wyjazd za granicę. Ludzie muszą zdać mieszkania rzucić pracę w Polsce kto im zwróci za miesiąc przestoju?. czekałem cierpliwie na bezrobociu aż w końcu dałem sobie spokój z tą agencją i mam prace przez inna i WAM też tak radzę
Mamba 2017-07-20 12:16
Dla chcącego nie ma nic trudnego. Jak komuś zależy na wyjeździe do roboty to znajdzie możliwość kontaktu z firmą. Agencja ma dużo różnych możliwości. Ludzie korzystają z ich ofert i jak można poczytać na forum są zadowoleni.
Zostaw swoją opinię o German Polish Job Center Sp. J. - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie German Polish Job Center Sp. J.