German polish Job center Mastalerz

Łódź

Opinie o German polish Job center Mastalerz

nocnymarek 2016-06-09 14:47:54
Elo, przyjechałem na fotele od początku maja, rekruterka mówiła,że ta robota najlatwiejsza to nie bedzie, na szczescie nie jest tak zle, duzo nocek mam wiec i hajsik też większy bedzie. Na duzy plus jest to ze przyjechal od nich z Łodzi szef zeby pomóc z formalnosciami (zameldowanie, nr podatkowy, itd).Koordynatorka Karolina jest jaka jest, ale co jej sie dziwic, sama wszystkiego nie ogarnie
gpjc 2016-06-10 11:21:14
niemiecki lub angielski
Ibiza 2016-06-10 14:15:16
A powieccie jak jest z mieszkaniem odciagaja z wyplaty ile i czy mieszkania w miare
3
ibiza 2016-06-10 16:22:49
Można na tych fotelach zarobić,czy są nadgodziny,jak wyglada zakwaterowanie ile płatne czy warunki mieszkaniowe w miare
gpjc 2016-06-17 10:15:48
Jest to rozmowa telefoniczna z kimś z biura a później (zazwyczaj) z pracodawcą niemieckim
maro 2016-06-22 14:25:56
witam. Jak tam praca przy fotelach samochodowych bo nie wiem czy aplikować ? pozdro
robert 2016-06-24 21:09:57
jedzie ktos teraz w niedziele na fotele ?
robert 2016-06-24 21:17:02
i jak wybierasz sie? ja w niedziele jade.
Mika 2016-07-04 18:36:34
Witam ;) Czy ktos teraz jedzie na komisjonowanie artykułów zoologicznych ? okolice Erfrut?
Mika 2016-07-05 08:54:28
Nikt nie jedzie na komisjonowanie do Gotha ?
lipa 2016-07-18 22:00:41
Pozbywają się najprzydatniejszych komentarzy na tej stronie. Zostawiają sam bełkot.
5
Angela 2016-07-19 09:30:02
Witam. My wybieramy sie w ten weekend. Pojechala tam Pani? Jakie sa warunki pracy? Mieszkania? Musiala sie Pani zameldowac? Pozdrawiam.
Angela 2016-07-19 09:30:30
Witam. My wybieramy sie w ten weekend. Pojechala tam Pani? Jakie sa warunki pracy? Mieszkania? Musiala sie Pani zameldowac? Pozdrawiam.
ivory 2016-07-29 13:39:53
Praca w Austrii dla kobiet przy montażu lamp i reflektorów samochodowych - proszę o jakieś informacje nt. tej pracy: jakie warunki pracy mieszkaniowe itd.
ivory 2016-07-29 16:32:52
Witam. proszę o informacje dot. pracy w Austrii przy montażu lamp i reflektorów samochodowych.
Motyl 2016-08-12 09:50:00
Witam. Czy wie ktoś jak jest z umową kiedy się podpisuje i czy trzeba najpierw jechać do biura do łodzi czy jak ? Bo mam ofertę ale nie jestem pewien jak z tą umową. Pozdrawiam
Kasia 2016-08-16 19:38:12
Witam. Czy był ktoś w erfurcie jako komisjoner? Jeśli tak to jakie są warunki pracy mieszkania itp??
Kasia 2016-08-16 19:41:21
Witam. Czy był ktoś w erfurcie jako komisjoner? Jeśli tak to jakie są warunki pracy mieszkania itp??
Krzysiek 2016-08-16 19:44:54
Nie polecam pracy przez gpjc....
2
Darek 2016-08-19 11:47:01
Witam.Czy ktoś z was pracuje może w okolicach Ingolstadt jako operator wózka widłowego przy załadunku oraz rozładunku Gitter Boxów i Metall Behälter.Proszę o jakąś opinię ?

Sławek 2016-08-19 15:50:20
Witam.Czy pracował ktoś w okolicach Inglostadt jako operator wózka widłowego przy załadunku i rozładunku Gitter Boxów i Metall Behälterów. Chciałem zapytać jakie warunki pracy tam panują i ile miesięcznie można tam zarobić ?
Darek 2016-08-21 21:18:14
Witam. romek jestem zainteresowny tą pracą o której wspomniałeś w magazynach z owocami i warzywami.Więc jeśli masz więcej informacji na ten temat to proszę o info. tomasz.c1@o2.pl
petzi 2016-08-29 10:20:45
jeśli chodzi o magazyn rhenus koło efruftu (książki, art. dla zwierząt) to nocleg był w fiedrichroda bylych radzieckich koszarach, zewnetrzenie ok, ale srodek nie fajny, pokoje po 2osoby, ale tylko lozko -brak szafek, "kuchnia" na 12 pokoi, lazienka na 6; nie pamietam ile platne, ale za duzo jak na warunki, dojazd do pracy autem kilka km, osrodek w lesie na uboczu; jak nie masz auta to musisz placic komus kto ciebie wezmie do/z pracy
1
Kamil 2016-08-29 19:39:43
A ile max udaje sie odlozyc z tej wyplaty jakto wyglada?cY mozna szukac mieszk. Na wlasna reke jesli tak ro jak dlugo sie szuka? Orientuje sie ktos?
Klaudia 2016-09-13 13:30:58
Witam w październiku mam jechać do pracy do Niemiec na magazyn rozladowywanie karm itp czy ktoś już był w podobnej pracy ? Może powiedzieć o zarobkach o atmosferze tam panującej ? Jak wygląda sytuacja z mieszkaniem bardzo proszę o odpowiedź
natka 2016-09-16 11:34:04
jakaś opinia o sortowaniu ciuchów ktoś cos moze powiedzeć
1
tomek87 2016-09-21 16:18:50
Praca fajna, nie jest ciężka. Na zakwaterowaniu też warunki w miarę dobre, nie jest to hotel 5 gwiazdkowy, ale jest ok. Koordynator Denis wszystko ogarnia, jak jest jakiś problem to pomoże. Co do zarobków kokosów nie zarobisz, ale na pewno więcej niż u nas.
gosiek007 2016-09-21 20:51:10
Witam, z partnerem mamy zamiar wyjechać do Niemiec - Erfurt jako komisjonerzy art. zoologicznych. Po poście mamy wątpliwości co do mieszkania. Jesteśmy bez samochodu, ja posiadam prawo jazdy, ale co mi po nim, jak auta brak. Proszę Was o informację, jak to wygląda z zakwaterowaniem i dojazdem do pracy? Czy my też trafimy do "koszar"? Wyjazd jest już w ten poniedziałek, skierowanie dostałam dzisiaj i nie wiem czy jest sens podpisywania tych dokumentów.
gosiek007 2016-09-21 21:12:36 [użytkownik zarejestrowany]
Witam, razem z partnerem mamy zamiar jechać do pracy w Erfurt - jako komisjoner art. zoologicznych. Wyczytałam na forum dość ciekawą opinię na temat noclegu i dojazdu do pracy. Czy ktoś z Was pracuje, czy pracował na takim stanowisku w Erfurt?
Dzisiaj dostałam skierowanie do pracy, musimy podpisać dokumenty i odesłać, ale mamy wątpliwości. Nie dość, że sporo kroją z wypłaty to jeszcze mam płacić za dojazdy??
Pytaliśmy Pani z agencji o noclegi to tak załatwiała informację i zdjęcia, że do tej pory nie wiemy gdzie śpimy., a nie chce wylądować w "lesie". Wyjazd już w ten poniedziałek 26.09. więc czas goni.
Tak samo dopiero teraz dowiedzieliśmy się, jaka Niemiecka agencja będzie podpisywała z nami umowę.
Proszę o jakieś informacje.
gosiek007 2016-09-21 22:05:06
witam, 26.09 razem z partnerem mamy wyjazd do pracy Erfurt- komisjonwanie artyk. zoologicznych. Czy ktoś z Państwa pracował dla tej agencji na tym stanowisku?
Jak wygląda zakwaterowanie, ewentualny dojazd do pracy? Czy to jest tak jak czytałam wyżej, opinie
petzi 2016-08-29 10:20:45 ? Nocleg w jakiś koszarach i dojazd do pracy? Proszę o pilną odpowiedź. Czas goni i nie wiem czy podpisywać skierowanie.
gosiek007 2016-09-21 22:06:22 [użytkownik zarejestrowany]
witam, 26.09 razem z partnerem mamy wyjazd do pracy Erfurt- komisjonwanie artyk. zoologicznych. Czy ktoś z Państwa pracował dla tej agencji na tym stanowisku?
Jak wygląda zakwaterowanie, ewentualny dojazd do pracy? Czy to jest tak jak czytałam wyżej, opinie
petzi 2016-08-29 10:20:45 ? Nocleg w jakiś koszarach i dojazd do pracy? Proszę o pilną odpowiedź. Czas goni i nie wiem czy podpisywać skierowanie.
Kasi 2016-09-22 10:29:15
Czemu zostal usuniety post dotyczaxy wypowiexzi na temat pracy przy att zoologicznych. Bylo napisanr isane ze jest bardzo ciezko ze noclegi zle itp juz dokladnie nie pamiętam. Ale ostatnoo czytalam a tetaz tego komentarza nie ma. Nie ppwinno być usuwane bo to w koncu forum
1
gosiek007 2016-09-22 22:54:12
to aż tak źle? czy ktoś z Was tam pracował? bardzo proszę o opinię bo mamy mieszane uczucia, jutro muszę wysłać podpisane skierowanie.
aga86 2016-09-23 16:16:05
dla mnie źle nie jest.Ja już drugi raz z rzędu pracuję w Rhenusie. Wcześniej pracowałam na polskiej umowie przez inną agencję.Zarobki nie są wysokie, ale praca jest chociaż pewna.Na zakwaterowaniu jest różnie, zależy na jakich współlokatorów się trafi.Zawsze można się przenieść na inny pensjonat, ja tak własnie zrobiłam.
ziom21 2016-09-23 19:44:56
Jedziecie co niektórzy do Rhenusa do miejscowości Hórselgau, jeśli zgadłem... pracowałem tam parę miesięcy ale przez inną agencję i fajnie było, trochę ciężko, uważajcie na kręgosłup, karmy ciężkie na zoo fajnie na papierniczym nuda... też dojeżdżałem do pracy ale agencja zwracała kasę tym którzy nas dowozili więc było inaczej, mieszkaliśmy w miejscowości Gotha, dziura zabita dechami, jedynie co ładne to rynek, pozatym taka mała mieścina ale fajnie wspominam fajni ludzie ze mną byli, ale wszyscy pozatrudniali się gdzie indziej Rhenus często wygania ludzi z agencji po kilku godzinach pracy, jesteście zatrudniani żeby podgonić zamówienia, w okresie przedświątecznym bożonarodzeniowym roboty będziecie mieli dużo co za tym idzie godzin sporo, potem lekki zastój, możliwe ze będziecie pracować po parę dni w tyg, ale tym co jadą razem np parą dziewczyna z chłopakiem polecam kokosów nie zarobicie ale lepiej Wam się będzie zyło niż w PL... jeśli agencja ogarnięta będziecie mieli fajnie.... pozdrawiam.
asia123 2016-10-02 17:55:23
Witam czy ktoś jedzie może 10.10.2016 do pracy na magazyny akcesoria zoologiczne książki, płyty?
anka 2016-10-05 15:10:21
Witam chcialabym sie dowiedziec czy praca na magazynie Rhenus (erfurt) jest bardzo ciezka tzn. czy towar jest ciezki jak to wyglada wagowo tak mniej wiecej. Z gory dzieki za odpowiedz
anka 2016-10-06 10:23:08
Witam chcialabym sie dowiedziec jak ciezkie sa produkty na magazynie Rhenus z art. biurowymi i zoologicznymi (mniej wiecej wogowo) z gory dzieki za odpowiedz
Julka 2016-10-06 17:47:51
ja np dostałam od nich na mailu "skierowanie do pracy" jechałam do Niemiec i tam z Agencją "inna już" podpisywałam umowe ogólnie nie mam firmie nic do zarzucenia , zależy jaki koordynator się trafi:/ ja miałam ( usunięte przez administratora ) i zjechałam :/ ale troszkę żałuje
BIURO German polish jib center polecam , bardzo pomocni ludzie:)
gonzo 2016-10-14 08:47:05
do 25 kg.
Em 2016-10-20 13:47:45
Czy ktoś sie wybiera na magazyny wysyłkowe w listopadzie w okolicach Bayreuth?
2
Em 2016-10-20 13:49:18
Czy ktoś sie wybiera na magazyny wysyłkowe w okolicach Bayreuth w listopadzie ?
1
Ema 2016-10-20 13:52:11
Czy ktoś sie wybiera na magazyn wysyłkowy w okolicy Bayreuth w listopadzie?
4
kosmita 2016-10-20 19:01:13
Witam czy ktoś pracuje u nich jako kierowca C lub przy przeprowadzkach?
MH 2016-10-24 20:53:19
Hej. Ja się wybieram na początku listopada.
1
ewa64 2016-11-02 13:20:16
Tak.Wybieramy sie tam 8go listopada
ewa64 2016-11-02 13:25:21
Wybieram sie 8go listopada. Mamy wolne miejsca w samochodzie. Moj ( usunięte przez administratora )
Ema 2016-11-03 23:44:39
Ewa do jakiej miejscowości jedziecie ?
asia123 2016-11-06 17:00:06
Witam, wraz z chlopakiem bylismy w pracy w horselgau w rhenus, moge wam troszke przyblizyc jak tam wszystko wyglada, naszym koordynatorem byl Denis naprawde spoko gościu, mieszkanie mielismy 2 pokojowe ja z chlopakiem jeden pokoj, dwie babki drugi lazienka i kuchnia wspolna, warunki b. dobre (róznie mozna trafic) nocleg byl w Gotha bardzo ładna miescina jest co pozwiedzac, a co do pracy fakt karmy bywaja ciezkie zwlasza te dla koni, ale praca sama w sobei nie jest ciezka jezdzi sie wozkiem elektrycznym na ktory trzeba tam na miejscu zrobic kurs, lecz jedynym wielkim minusem sa zarobki :-/ dostalismy umowe na umowie 1200 e brutto ze nie jestesmy malzenstwem dali nas na 6 klase podatkowa netto wyszla nam kwota niecale 800euro i z tego za chalupke -250e i dojazd -50euro, po odliczeniu wyszlo niecale 500 e , i tak to wyglada na naszym przykladzie, pozdrawiam
6
Tsubasa111 2016-11-14 23:08:44
Siemka pracuje ktos na meblach w Coburg ?? Jakie warunki mieszkaniowe i w pracy ? I jak dojazd z miejsca zamieszkania do roboty ? No i jak z kasą ? Dzieki za jakakolwiek odp. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o German polish Job center Mastalerz - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie German polish Job center Mastalerz