German Polish Job Center Sp. J.

Łódź

Opinie o German Polish Job Center Sp. J.

GPJC 2017-03-29 12:48
Witam,

do Berlina na pewno z firmy GPJC nikt nie jedzie, ponieważ takiego zlecenia nie mamy.
Firma JobTicket nie jest ta samą firmą. Proszę zatem nie wprowadzać niezgodnych informacji.

Pozdrawiam
Zespół GPJC


Nick 2017-04-07 20:13
Była oficjalna informacja na FB, ze Pani Krysia nie żyje. Została najprawdopodobniej zamordowana a zwłoki zostały znalezione w lesie.
GPJC 2017-04-10 11:09
Szanowny Panie,

niestety nie wiedzieliśmy o tej tragicznej sprawie.
Wyrazy współczucia dla rodziny i przyjaciół Pani Krystyny.

Z poważaniem

GPJC
Stefa 2017-04-15 18:46
Czy German polish Job center Mastalerz ma w swojej ofercie prace dla kobiet? Słyszałam , że zawsze mają dużo ofert pracy ale nie widzę nic dla kobiet. Znajomy korzystał z ich ofert i był bardzo zadowolony.
GPJC 2017-04-18 11:36
Tak, proszę o Kontakt z firmą będziemy mieli ofertę dla kobiet od końca maja.


Zespół GPJC
Nina 2017-04-19 12:13
German polish Job center Mastalerz to z pewnością fajna agencja a w dodatku podoba mi się jak udzielają informacji na forum.
Madzia 2017-04-30 20:13
Jak sie tam mieszka? Mogłabym jakiś kontakt do Ciebie ?:)
Jankes 2017-05-02 22:57
Tradycyjnie maja dużo pracy. I niech ktoś powie, że się nie starają. Korzystam z ich pośrednictwa i wiem, że mam dobra kasę.
My 2017-05-06 03:52
Wraz z mezem pojechalismy pod koniec kwietnie do pracy do Rewe na Bawarii. Na miejscu nie bylo zadnego koordynatora musielismy sie sami dogadac z wlascicielami pensjonatu. W pracy dowiedzielismy sie iz umowe od niemieckiego pracodawcy dostaniemy po 3 dniach. Na magazynie wzieto od nas dowody do skanowania po czym nie chcieli nam ich oddac jak z mezem stwierdzilismy ze nie godzimy sie pracowac bez umowy. Musielismy wyrywac wlasne dokumenty. Agencja nawet nie wie gdzie wysyla pracownikow. Nie polecam!!!!!
1
Natalia 2017-05-09 19:37
Dla mnie to fajna agencja z German polish Job center Mastalerz. U nich można wybrać dobrą robotę bo jest dużo ofert.
1
GPJC 2017-05-17 12:09
Szanowni Państwo,

uważam, iż Państwa post należałoby nieco sprostować. Po pierwsze agencja GPJC nie przekazywała informacji, że na zakwaterowaniu będzie czekał na nowych pracowników koordynator polski.Jedynie w miejscu pracy w magazynie REWE.Dysponentka polska była wówczas na urlopie, ale sprawami nowych pracowników pod jej nieobecność zajmował się koordynator z REWE.
Drugą kwestią sporną jest " rzekome podpisanie umów po 3 dniach". Tego samego dnia, po Państwa telefonie zgłosiliśmy problem do agencji niemieckiej.Umowy z pracownikami zostały podpisane następnego dnia, a nie 3-ego, tak jak Państwo piszecie.
Poza tym, agencja GPJC doskonale wie, gdzie wysyła ludzi, w przeciwnym razie nie pracowałoby w REWE ponad 30 pracowników skierowanych przez nas.

z poważaniem
agencja GPJC
Nadia 2017-05-18 21:59
Czy agencja nie ma nowych ofert pracy czy tylko nie mogę nic namierzyć?
Anna 2017-05-24 17:19
Witam, a czy mają Państwo oferty dla kobiet na krótki czas np. tylko 2 tygodnie, np. na zastępstwo? Może być praca w szklarniach, na produkcji, oby nie opieka nad starszymi.
GPJC 2017-05-25 11:30
Witam, niestety na tak krótki okres czasu nie mamy ofert.

Zespół GPJC
GPJC 2017-05-26 09:50
Cały czas dostatecznie dużo.

Zespół GPJC
1
Anonim 2017-06-01 13:15
To niestety nie jedyny przypadek, że firma wysyła do pracy a na miejscu okazuje się, że pracy nie ma.
agencja GPJC 2017-06-05 09:03
witam,

takich przypadków u nas nie ma, zawsze wszystkie miejsca pracy są sprawdzone !!!Ostatni przypadek jaki miał miejsce, że kandydaci oczekiwali na pracę dotyczył rodziny 3-osobowej, gdzie i tak za te dni pracodawca zadeklarował się zapłacić,a praca miała być od następnego dnia.Niestety kandydaci zjechali.
Proszę zatem mieć na tyle odwagi i podpisywać się pod postem, a nie jako Anonim.

pozdrawiam
agencja GPJC
Niunia 2017-06-11 19:16
Złożyłem cv do firmy i trochę martwią mnie negatywne opinie. Dobrze, że agencja wyjaśnia niektóre sytuacje, niestety niektórzy wolą oczernić i chyba maja z tego satysfakcję? Zastanawia mnie ten typ zachowań, dlaczego tak jest?
agencja GPJC 2017-06-16 13:58
witam,

o tego typu zachowaniach można by było książki pisać. Z reguły jest tak, że ludzie, którzy wyjadą do Niemiec i są zadowoleni ( a takich wyjechało już kilkaset) nie mają zwyczajnie czasu, ani potrzeby pisać komentarzy na tego typu portalach.W większości piszą Ci, którzy mają najmniejsze bądź znikome kwalifikacje, nie znają języka niemieckiego, a oczekują od pracodawcy najwięcej.

Niestety na pewne sytuacje i zachowania agencja nie ma wpływu.Jednakże jest grono takich ludzi, którzy wracają do nas i korzystają z naszych usług powtórnie. O czymś to chyba świadczy....

z poważaniem
agencja GPJC
Norbi 2017-06-19 11:47
Myślę, że German Polish Job Center można polecić innym chętnym do pracy. Mają bardzo bogatą ofertę pracy, jest z czego wybierać. Ponadto podoba mi się jak wyjaśniają pewne sytuacje walcząc w ten sposób z hejterami. To dla wielu nowych osób daje pewność i spokój.
2
norbertcz94 2017-06-26 12:43
Ale Ty wiesz, ze szosta klasa to BRAK MELDUNKU a nie brak związku małżeńskiego.. Lol agencja niezle zarabia
agencja GPJC 2017-06-29 14:29
witam,

Szanowny Panie "norbertcz94"agencja nie zarabia na klasach podatkowych pracowników, tak jak się to Panu wydawało !!!!!
Wyrównanie pracownicy otrzymują w rozliczeniach rocznych.

z poważaniem
agencja GPJC
Jo12 2017-07-01 08:20
Witam czy moglabym dostac namiar na strone z Panstwa ofertami pracy. Pracowalam juz przez panstwa fime lecz musiałam niestety zrezygnować. a na panstwa stronnie sa ale stare.. Pozdrawiam
Am 2017-07-03 19:07
Myślę ze jest tak jak agencja odpowoedziala.Sama nie zaglądam tu często. Pracuje w Niemczech 6 rok.Praca z tej agencji pierwsza moja.Jeśli zajdzie potrzebą,następnej też będę u nich szukala
1
GPJC 2017-07-04 08:28
Witam, strona nasza jest w przebudowie. Proszę wchodzić na Facebooka tam znajdzie Pani nasze aktualne oferty.

Pozdrawiam


Zespół GPJC
Micha.. 2017-07-08 15:40
Witam. Czy osoba pod Nickiem GPJC jest w stanie mi zaproponować ofertę pracy (umowa o prace) w Niemczech? Najlepiej od 12 lipca 2017, mogę wyslac CV oraz opowiedzieć o swoich zdolnościach. Pozdrawiam serdecznie.
GPJC 2017-07-13 10:50
proszę o kontakt z naszym biurem telefon: 42 207 09 71
Laluna 2017-07-14 09:25
GPJC to nie jest instytucją charytatywną tylko firmą która ma zarabiać kasę więc po co te złośliwe uwagi, że zarabiają na ludziach? O takich agencjach można pisać z przyjemnością bardzo dobrze. Jeśli ktoś szuka roboty to spokojnie może współpracować z nimi.
rozczarowany 2017-07-17 21:24
zdecydowanie odradzam panie kilkukrotnie przestawiały mi wyjazd by w końcu przestać odbierać telefony np. dzień przed wyjazdem nagle święto Niemczech.Brak komunikacji pomiędzy Polską a Niemcami, i nie jestem hejterem traktujcie ludzi poważnie jak ktoś się nie nadaje lub nie ma pracy to po co wydzwaniacie do niego by jechać już natychmiast.
rozczarowany 2017-07-17 21:41
zdecydowanie odradzam panie kilkukrotnie odwlekały wyjazd a to święto(dzień przed wyjazdem) a to brak pracy- po co więc oferty? by przestać odbierać telefony. I nie jestem hejterem mówie jak jest. nie traktują ludzi poważnie. to nie jest wyjazd po bułki do sklepu tylko wyjazd za granicę. Ludzie muszą zdać mieszkania rzucić pracę w Polsce kto im zwróci za miesiąc przestoju?. czekałem cierpliwie na bezrobociu aż w końcu dałem sobie spokój z tą agencją i mam prace przez inna i WAM też tak radzę
Mamba 2017-07-20 12:16
Dla chcącego nie ma nic trudnego. Jak komuś zależy na wyjeździe do roboty to znajdzie możliwość kontaktu z firmą. Agencja ma dużo różnych możliwości. Ludzie korzystają z ich ofert i jak można poczytać na forum są zadowoleni.
etr 2017-07-24 12:58
Masz rację. Można obwinąć kamień papierem z zapisaną wiadomością i wrzucić przez zamknięte okno.
Janusz 2017-07-25 18:38
Praca a tym bardziej praca za granicą to nie przedszkole gdzie wszyscy za nas zrobią wszystko. Czasami trzeba pukać do zamkniętego okna i jak komuś zależy to się dostanie. Gorzej jak się nie chce pracować i szukamy pretekstu.
1
GPJC 2017-08-08 13:37
Szanowny Panie,

telefony są odbierane zawsze przez pracowników agencji. Również zawsze staramy się zaproponować kandydatom inną ofertę, gdy poprzednia jest nieaktualna. W przypadku ofert bez znajomości j. niemieckiego nie zawsze na dany moment mamy po kilka ofert pracy dla osób nieznających języka.

Z poważaniem

Zespół GPJC
Natalia 2017-08-09 18:23
GPJC to bardzo fajna agencja, szkoda, że nie prowadzą nauki języka.
xx 2017-08-17 19:21
Czy ktoś wie coś na temat pracy na magazynach ? Jest ciezko ? Na czym polega praca ?
Dzieki za każdą informację ! :)
DD 2017-08-18 12:30
Czy wybiera sie ktoś w polowie września na magazyny ?
Mentor 2017-08-18 22:29
Widziałem, że mają dość długą listę ofert pracy. Czy ktoś się orientuje jaka jest ta praca na lotnisku w Monachium? Może ktoś tam już był i mógłby coś podpowiedzieć? O samej agencji to słyszałem dobre opinie, ludzie byli zadowoleni, przynajmniej ci z którymi rozmawiałem.
1
GPJC 2017-08-21 11:32
Jeśli jesteście Państwo zainteresowani nauką j.niemieckiego prosimy o bezpośredni kontakt z naszą firmą
Tomasz 2017-08-22 11:14
Czy może mi ktoś napisać kilka informacji o agencji. Mam zamiar wyjechać za pracą i zastanawiam się gdzie? Kiedyś słyszałem o tej agencji dobrą opinię ale jak jest teraz? Widziałem, że mają sporo ofert. Czy mieszkania również organizują i jakie? Dzięki
GPJC 2017-08-23 16:33
Witam,
Oferta pracy na lotnisku jest nadal aktualna, szukamy osób z komunikatywnym językiem niemieckim. Proszę przesłać do nas Cv na adres: magazyn@gpjc.eu
Dzidek 2017-08-25 21:43
Mam zamiar również skorzystać z pośrednictwa agencji German Polish Job Center tym bardziej, że słyszałem iż to dobry pracodawca. Sądzę, że nie ma idealnych agencji jak również nie wszystkim musi się tu podobać organizacja pracy za granicą! Każdy ma wybór.
3
Dupek 2017-08-30 13:16
ktos jedzie teraz? bo jak tak to pozdro elo
Dupek 2017-08-30 13:17
ktos jedzie teraz? bo jak tak to pozdro elo
Raperos 2017-08-30 21:18
witam wyslalem z żoną własnie cv na produkcje do tej firmy jest szansa ze zadzwonią do nas i bedziemy mogli wyjechac razem ipracowac na te same zmiany ?
1
Nataniel 2017-09-02 16:02
Słyszałem, że German Polish Job Center to dobry pracodawca, sadze, że można z nimi wyjechać do roboty.
2
Picker 2017-09-04 11:50
Może ktoś coś na temat pracy okolice inglestad produkcja foteli jak tam jest i jaka atmosfera panuje w zakładzie czy warto się wybrać tam do pracy z góry dziekuje
Nataniel 2017-09-05 22:39
Dlaczego tak mało jest opinii od osób które już wróciły z wyjazdu? Jedynym dobrym sygnałem jest to, że jak nie piszą to było dobrze i nie chce się już pisać?
8900 2017-09-08 22:46
Agencja GPJC jest ok, ale znów niemieckie zeit firmy to większa połowa to oszuści. Na dobry początek trzeba od czegoś zacząć, a Panie z GPJC jest zawsze z nimi kontakt i dzwonią same pytając jak praca itp. POLECAM!!!
2
Bercik 2017-09-10 13:30
Musza mieć dobre kontakty ponieważ mają dużo ofert!
1
Zostaw swoją opinię o German Polish Job Center Sp. J. - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie German Polish Job Center Sp. J.