brak logo

ZAKŁAD PRODUKCJI ŚRUB GAWEŁ WIESŁAW

Palikówka

Opinie o ZAKŁAD PRODUKCJI ŚRUB GAWEŁ WIESŁAW

tylko pracownik!!!!!!! 2014-06-24 12:23
pomyśleć ile ludzi nie pracuje w ZPŚ i nie źle żyje ,pamiętajmy że zakład bez ludzi nie może funkcjonować a ludzie bez zakładu mogą ,czasy kiedy ciężko było znaleźć pracę minęły
10
tylko pracownik!!!!!!! 2014-07-03 00:19
czy powstał by nowy zakład gdyby nie pracownicy produkcji ? NIE" czy produkcja zarabia na biurokracje ? TAK" Kto jest odpowiedzialny za całą biurokrację którą wypełnia pracownik produkcji mając na głowie 4-5maszyn bez ustawiacza ?Myślę że wszyscy to wiedzą.Za dużo nie potrzebnych papierów (usunięte przez administratora)
17
inx 2015-02-17 13:26
tez tam pracowałem i wiem ze jest bardzo źle
3
hhh 2015-04-17 14:45
dlaczego nic nie napisałeś o wyjeździe? tak dobrze się bawiłeś? i skąd wiesz że nie będzie majówki dla pracowników w tym roku?
3
ja 2015-05-14 19:02
Byłam na rozmowie rekrutacyjnej w warszawie.
W rozmowie uczestniczyła rekruterka i kierownik działu. Rozmowa przebiegała w co najmniej dziwnej atmosferze, mającej w moim odczuciu zniechęcić mnie do podjęcia pracy. Nie chodzi mi o testy wytrzymałości i odporności na stres czy asertywności, które stosowane są w wielu miejscach. Zwyczajnie bardzo źle się czułam w trakcie tej rozmowy, choć odpowiedziałam na wszystkie pytania dotyczące posiadanej wiedzy. Rekruterka zadała mi dodatkowo pytania z zakresu behawioralnego (potocznie) mające sprawdzić np. moje dopasowanie motywacyjne do danego stanowiska. Problem w tym, że moje odpowiedzi były przeinaczane i czułam się tak, jakby ktoś celowo wkładał mnie w cudzą formę. To chyba niedobrze jeśli kandydaci tak pamiętają niedoszłego pracodawcę bo nie poleca go innym kandydatom. Ciekawi mnie, czy tylko ja mam takie odczucia.
miętol 2015-05-15 21:39
Majówka w czerwcu Ale jaja ... Ludzie i kto idzie cała kadra plus przydupasy ... Hehehe
3
miętol 2015-05-17 02:36
Dyrekcję bolą komentarze ze dzwonią do administratora strony żeby je usuwał ... Śmieszne ludki ... Ale w sumie ambone nad mistrzowka już ma ...
Dyzma 2015-05-22 17:16
Faktycznie dość sporo komentarzy, opinii zniknęło. Firma jest tak prestiżowa i na takim poziomie, że teraz zatrudnia się wykwalifikowanych pracowników...

. Na forum pojawiła się negatywna opinia o mojej firmie. Co powinienem zrobić?

Przede wszystkim – zastanowić się.

Wielu pracodawcom wydaje się, że najlepszym wyjściem jest natychmiastowe usunięcie negatywnej opinii, niezależnie od jej zawartości. Zwracamy jednak uwagę, że takie działanie najczęściej prowadzi do tzw. walki z hydrą. Użytkownik mający negatywne zdanie na jakiś temat na pewno nie umilknie tylko dlatego, że jego opinia została usunięta. Zazwyczaj efekt jest wręcz odwrotny: zdenerwowany użytkownik zauważy ten fakt i zdwoi swoje wysiłki, posiłkując się przy tym – słusznie zresztą – konstytucyjną zasadą wolności słowa. Notoryczne usuwanie wypowiedzi niezadowolonych (byłych) pracowników może więc poskutkować efektem odwrotnym od zamierzonego, przez co nawet drobne zarzuty spotęgują siłę negatywnego oddziaływania.

Poniżej prezentujemy naszą propozycję działań w związku z opiniami negatywnymi, opisaną w trzech punktach:



a) czytamy opinię i zastanawiamy się, czy nie jest uzasadniona: wbrew temu, co można sądzić, Państwa firma nie musi zawsze działać jak w zegarku, zwłaszcza jeśli zatrudnia większą ilość pracowników. Zanim podejmiemy jakiekolwiek działania względem negatywnej opinii, warto przeprowadzić małe śledztwo i sprawdzić, czy zarzuty w niej zawarte nie są uzasadnione. Jeśli tak, będą mieli Państwo okazję do usprawnienia działania biznesu, a następnie do oznajmienia, że sytuacja została naprawiona. Każdy doceni pracodawcę, który słucha swoich pracowników i stara się na bieżąco zajmować ich problemami.



b) jeśli okaże się, że opinia nie jest uzasadniona: skasowanie opinii jest zawsze najgorszą opcją. Jak wskazaliśmy wcześniej, nie prowadzi to do niczego dobrego, a wręcz przeciwnie. Radzimy raczej zastanowić się moment, przemyśleć odpowiedź, być może nawet skonsultować się z kimś niezaangażowanym w konflikt, a następnie umieścić swoją odpowiedź. Kluczowym elementem jest tutaj spokój i zachowanie dystansu do wypowiedzi negatywnej. Pracodawca, który nie ma sobie nic do zarzucenia, nie musi posługiwać się argumentami ad personam czy zarzutami zwrotnymi. Zdecydowanie lepiej jest umieścić konkretną, wyczerpującą odpowiedź na zarzuty, ze wskazaniem w których miejscach dyskutant nie ma racji. To pokaże pozostałym użytkownikom forum, że zależy nam na pokojowym rozwiązaniu sporu oraz na wyjaśnieniu zagadnień spornych. Przerzucanie się inwektywami na pewno nie poprawi dobrego imienia firmy – może mu tylko zaszkodzić.



c) jeśli użytkownik wchodzi w dalszą dyskusję: należy ją spokojnie kontynuować, odkładając na bok osobiste zaangażowanie w firmę. Choćby musieli mierzyć się Państwo ze stekiem bzdur, warto pamiętać, że inni użytkownicy nie wiedzą, kto faktycznie mówi prawdę, a to na Państwu – jako na pracodawcy – ciąży większa odpowiedzialność. Pracodawca, któremu zależy na wyjściu z dyskusji z twarzą, powinien ze spokojem reagować nawet na najtańsze zagrywki i konsekwentnie dążyć do zakończenia jałowej dyskusji, w której nie ma już nic do powiedzenia. Jeśli pragną Państwo zakończyć takowy wątek, warto podziękować użytkownikowi za udział i spokojnie zając się innymi sprawami.
2
do Dyzma 2015-05-24 18:49
Właśnie tak powinno być ... A oni zamiast rozwiązać problem to go kasuja i mylą ze jest ok . A nie jest ok , komentarze te wszystkie co usunięto niestety były prawdziwe . Dopuki zakładem rządził pan Wiesław kturego na darzę ogromnym szacunkiem to firma miała dobrą opinię jeżeli chodzi o pracę i o zarobki . Ale jak pan Wiesław przekazał władzę synom , a synowie do rządzenia dołączyli jeszcze kuzynów to jest coraz bardziej źle , coraz mniej się zarabia a coraz więcej wymaga od nas , jakby ten zakład był w innym rejonie Polski to musieli by dac pracownikowi te 3lub 4 tysiące złotych a tak to dadzą te 1700 i jeszcze im źle ze za dużo . Żenada i patologia ...
3
hmmmmm 2015-07-29 20:39
Okropnie się tam pracuje.
mobbing na dużą skalę.wielkie dno
3
kisiel 2015-09-29 21:36
Szczerze mówiąc to większość ludzi tam pracujących rozgląda się za praca gdzie tylko może przynajmniej Ci młodsi, bo na starszych już za późno i tylko dzięki nim ta firma jeszcze jakoś funkcjonuje bo nauka obsługi maszyn jest o wiece trudniejsza niż mogło by się wydawać przełożonym. Możliwe, że ktoś z wyższych sfer tej firmy to przeczyta i w końcu zrozumie, że za ciężką prace należą się godziwe pieniądze, zwłaszcza, że firma przynosi ogromne zyski, bo przecież o to w tym wszystkim chodzi, aby szefostwo powiększało fortunę a pracownicy byli zadowoleni z pracy i wynagrodzenia które za nią otrzymują, wydaje mi się to jest kością niezgody pomiędzy "górą" a nami szarakami.
jajaja 2015-10-14 21:26
Dlaczego dlaczego dlaczego;wstrzymano zakup nie zbędnych kluczy potrzebnych na maszynach a na kamery pieniążki są .Dyrektor strasznie zarobiony obserwowaniem pracowników produkcji,proponował bym monitoring w biurach tam jest więcej ludzi niż na produkcji jaką mają wydajność jak pracują i jak się będą czuć czy tak jak małpy w zoo bo pracownicy produkcji tak się czują.Monitoring powinien działać jako zabezpieczenie a nie jak kino domowe a kamery powinny działać w wewnątrz gdy ludzie nie pracują.Jeden z koordynatorów próbuje poróżnić zmiany a sam uważa się ważniejszy od prezesa a ja myślę że zgrana zmiana to lżejsza praca i większa wydajność.Działanie tegoż koordynatora to jedynie strata dla zakładu a on sam widzi że pracownicy odwracają się d--ą gdy go widzą ale jak to mówią pluj k----e w oczy powie że deszcz pada.Po za tym zamiast kamer to może filtry do wyciągu bo mgła olejowa coraz większa dodam że małpy w zoo mają powietrze czyściejsze.Dlaczego dyrektor osobiście podpisuje opiekę nad zdrowym dzieckiem czyżby w ten sposób dawał do zrozumienia by nie korzystać z tego co się należy i weryfikuje zwolnienia chorobowe taki zakładowy lekarz drugiego kontaktu i zarazem detektyw lubiący robić dochodzenia.Są to słowa,pytania i opinie pracowników produkcji.Po prostu zamiast zakład w nie długim czasie będziemy mówi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
3
Miron 2015-10-16 13:18
Chcialem jeszcze dodac ze wspomniany wielki koordynator ma problemy z napisaniem skladnie prostego zdania po polsku.
1
Eryk 2015-12-28 16:16
Nie polecam straszne warunki pracy potrafią zwolnic pracownika za byle co
1
Impel 2016-01-17 16:06
No niestety zwalniają za byle co może trudno w to uwierzyć ale w tej firmie to jest prawda ... Tutaj rządzą znajomosci związki rodzinne kolesiostwo i chyba najgorsza grupa typu kapusie mitomanii [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Tylko dziwie sie prezesom ze wierzą tym stołkowym biurowom a nie porozmawiają z ludźmi z produkcji z tymi na najniższym szczeblu ...
Impel 2016-01-24 20:41
Może i pan W .G miał bogate słownictwo ale mimo to on sie tego wszystkiego dorabiał ciężka praca i zasłużył na to co ma teraz czyli pieniądze itp. Ciebie tez by nerwy nosiły nie raz jakbyś miał tyle na głowie chcąc żeby to jakos funkcjonowało . Ja do niego mam ogromny szacunek i przypuszczam ze nikt na niego złego słowa nie powie bo on był za ludźmi ... Co innego jego synowie co mieli podane wszystko na tacy praktycznie ... Markę wyrobił pan Wiesław nie oni . Ale to co młodzi wyprawiaja i im podwładna rodzinka to jest przesada wiec może i masz racje żeby odpowiednie służby o tym poinformować co sie tam dzieje ...
dlaczego usunięt 2016-02-04 14:13
dlaczego usunięto moją opinie
były 2016-02-04 14:14
nic tylko przeklinają na pracowników i poniżają
nie 2016-02-04 14:17
inspekcja pracy powinna ich odwiedzić i porozmawiać z pracownikami
hmmm 2016-02-04 14:18
zbyś pewnie pracujesz za biurkiem kolego
irko 2016-02-16 23:24
wielkie pany ale bez duszy. ( prezesy )
+ szef
1
bolek 2016-02-22 16:42
Prezes Tomasz przekazał dyrektorowi pulę pieniędzy na podwyżki na produkcję tylko jakoś nic nie słychać temat jak zwykle tabu . Pracownicy biura dostali a na produkcji dokładają nie pieniędzy tylko pracy i obowiązków.To ma być partnerstwo i jazda na jednym wózku ? Testowany dziś system SSK jak na razie to jedna wielka porażka.Dyrekcja zapomina ile obowiązków już na rzuciła pracownikom produkcji i dokłada i dokłada.Na ogarnięcie tego wszystkiego brakuje czasu. Operator obsługuje kilka maszyn i robi przezbrojenia czyli robi to co ustawiacz +obsługa maszyn tyle że pieniądze niestety nie są takie jakie ma ustawiacz.Myślę że operator w ciągu zmiany robi dużo więcej niż ustawiacz i brakuje mu czasu na biurokracje.
1
impel 2016-02-29 12:09
marzy mi się aby ta firma upadła
2
K... 2016-04-06 13:23
zatrudnij się a zobaczysz :)
Mietol 2016-06-22 12:46
A jaka firma by sobie dobrze nie radziła na rynku . Skoro tutaj jeden pracownik musi obsłużyć pięć maszyn a nawet więcej za poniżej dwa tysiące miesięcznie ... No to jakieś oszczędności są kosztem fizycznych ... Wiec każda firma sobie dobrze będzie radziła kosztem pracownikow ... Ale ty jesteś za tępy zeby to zrozumieć ....
2
Byly 2016-07-14 16:49
Dokładnie a potem jeszcze problemu co cos nie wychodzi i wina jest pracownika a to że między czasie lata pomiędzy pięcioma maszynami jeszcze w międzyczasie coś się popsuje a to drut do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a tu narzędzie nie takie to nie ma winy w marzeniach tylko w ludziach....przykre jest też to że przychodzą młodzi ludzie niekiedy na staż daja z siebie dużo z reguły muszą sami dojść do tego co gdzie jak bo Przecież każdy w firmie ciągnie do siebie... Ogólnie wykorzystywanie ludzi bez dziękuję fajnie ze daliście radę....ma być ponad norme przy max nakładzie ludzkich sił... Żeby potem moc się wykazać przed Góra ( kierownictwo) jak to się super zarządza ludźmi oczywiście pokazując wskaźniki.... Większość kierownictwa nigdy nie pracowała fizycznie....
3
zxc 2016-10-08 00:53
Jak wygląda tam praca technologa, warto aplikować ? Ktoś wie ?
2
Miłosz 2016-10-16 13:35
Wole iść do sąsiada przewalać gnój za 5zł niż wracac do tego zakładu..
3
sanok 2016-10-17 20:23
no ale tutaj stawki przecież na pewno będziesz miał lepsze niż u tego sąsiada, no już tak nie narzekaj. a na jakim konkretnie stanowisku pracowałeś? wa tak w ogóle firma ogłasza na swojej stronie że nowe rekrutacje są i ludzi potrzebuja
1
Miłosz 2016-10-26 16:16
powiem tylko że szybciej stamtąd wyszedłem niż wszedłem.
Wiesław 2016-11-07 12:22
To kwestia czasu i upadnie
darek 2016-11-18 13:16
wole za 5 zł gnój rozrzucać niz tam pracować ludzie zastanuwcie sie wyzysk brak szacunku tragedia poprostu niewola
1
Sylwia 2017-01-05 16:18
Kurczę, ludzie - skąd w Was tyle złości? Przecież nikt Was nie trzyma w pracy za karę, ani na siłę.
Jesteście kowalami swojego losu - jak ktoś woli inną pracę - droga wolna. Też pracuję w firmie produkcyjnej, tylko w Rzeszowie i nie narzekam. Jakbym miała z taką niechęcią przychodzić do pracy i życzyć mojemu pracodawcy źle - w ogóle bym nie przychodziła.

Uśmiechnijcie się, zmieńcie coś. Zachowując się w taki sam sposób - nie spodziewajcie się innego rezultatu.

Pozdrawiam Was ciepło
8
obserwator 2017-02-05 16:38
Opinia zakładu powstaje z relacji ludzi pracujących w owym zakładzie.A oto 2 przykłady z ostatnich kilku dni jak ludzie na stanowiskach pracują na opinię.
Wielka pani księgowa potraktowała pracownika produkcji jak śmiecia w obecności behapowca i kierownika transportu a chciał się jedynie grzecznie i kulturalnie zapytać o pity niestety grzeczności i kultury zabrakło księgowej .Jaką opinię wystawia zakładowi technolog P.S odnosząc się do innego pracownika również w obecności innych pracowników w taki oto sposób[spotkam cie na Rzeszowie to cie ku,,a zaj...ie.Takie zachowanie jest karygodne ale znając życie reakcji żadnej ze strony szefów nie będzie.
9
miron 2017-02-06 16:10
sami koledzy to nikt się nie odzywa
3
... 2017-02-07 08:10
Odnosząc się do tego co napisał kolega powyżej "Obserwator" to nie pierwszy raz technolog P.S traktuje pracownika tak że go poniża i traktuje jak "Śmiecia" tylko dlatego że czuję się pewnie że nic nie grozi mu ze strony przełożonych, jak dla mnie to jest nic innego jak MOBBING.
11
Ja.teraz.mówie 2017-02-07 22:08
Uważam że zakład powinien zatrudnić byłego pracownika domu publicznego co by umiał ogarnąć ten burdel i zrobić porządek z koordynatorami a szczegulnie z panem k. i technologiem s.
7
Ja.teraz.mówie 2017-02-07 22:09
Uważam że zakład powinien zatrudnić byłego pracownika domu publicznego co by umiał ogarnąć ten burdel i zrobić porządek z koordynatorami a szczegulnie z panem k. i technologiem s.
1
Agent Olek. 2017-02-10 14:20
Co d głównego technologa STR,to radzę omijać faceta szerokim łukiem,ponieważ facet ma takie plecy,że jego anioł stróż wskoczy za nim w ogień i go wyciągnie z samego dna piekła.Od długiego czasu sam mam przyjemność słuchać jego chamskich odzywek i żal mi go jak katolikowi.A co do pani opinii,to proponuję samej jako pierwsza rzucić kamieniem.Od jakiegoś czasu obserwuję podejście,do pracy naszych szanownych pań i jestem wstrząśnięty niemal.Koło jadalni w min. kuchni powstał kącik FILOZOFICZNO-KAWOWY.Drogie panie,a gdzie takie zamiłowanie,do pracy jak jedna z pań wyżej wymienia?Zauważyłem nawet super pozycje owych pań w owym miejscu tj; w fazie wyprostowania lub relaksu niemal leżącego.Szkoda miła pani,iż tacy ludzie jak ja,muszą ciężko pracować w systemie 3 zmianowym z całkowitym oddaniem,bez możliwości nawet zrobienia sobie kawy parzonej oraz min 30 min konwersacji,jakiej się panie poddają w wyżej wymienionym miejscu.Trochę szacunku.Schekspir pisał; jest czas siewu oraz zbioru.A teraz jaki pani plon zbierze?I proszę nie obrażać ludzi takich jak ja,bo,sprawiedliwość nie rychliwa ale nadejdzie.I pozdrawiam młodego dyrektora SKU.... ,który ma honor i kulturę w sobie,aby bronić stłamszonego przez cwaniaka STR. pracownika.Dziękuję.
4
Miron 2017-02-10 18:52
Przydałoby sie jeszcze wspomniec o naszych z metra ciętych ustawiaczach ze strony których ciężko o pomoc podzas pracy.
5
Dyzma 2017-02-10 23:03
Pan P.S sam sobie zapracował na taką opinie w firmie, szkoda że jest to pracownik na wysokim stanowisku - po studiach Inż. pracujący kilka lat w firmie. Nie jest to pierwsza sytuacja i pewnie nie ostatnia - taki typ człowieka. Pracodawca udaje, że się nic nie stało. W końcu ma się dobre plecy. Do czasu... W innej firmie wyleciał by dyscyplinarnie.
9
obserwator 2017-02-15 15:37
Witam ponownie i przedstawiam opinię pracowników na kilka tematów związanych z zakładem ZPŚ. Pierwszy temat to zebrania poniedziałkowe odbywające się w wolnym czasie pracowników do których niejako są oni przymuszani.Pracownicy nie chcą zebrań ponieważ nic z nich nie wynika a poświęcają swój czas na to by usłyszeć ; tak zostało przekazane ; będzie zrobione itp itd [no i oczywiście najważniejsze[ alerty] podpora zakładu.Ważne tematy są zgłaszane koordynatorom i oni powinni być jak łącznik po między pracownikami a szefostwem. Drugi temat chęć ograniczenia ilości pasty do rąk pomysł dyrektora powodowany chęcią zysku a nie potrzebami pracowników.Kolejny temat to toaleta na produkcji temat zgłaszany na zebraniach kilka krotnie a efekt działań władzy jest widoczny od kilku dni. Tylko sanepid wezwać i pozamiatane a swoją drogą gdyby taka awaria wystąpiła w toalecie z której korzystają pracownicy biur temat byłby dawno rozwiązany no ale to toaleta roboli i jest jak jest gumowce ,maskę i da się wejść. Ankiety podpisywanie jakichś bzdetów ,alerty to tematy ważne zdaniem dyrekcji a to czy pracownik oddycha czystym powietrzem , ma czym umyć ręce i gdzie jest mniej ważne. Ludzie zaczynają mieć dość nie zakładu lecz tych którzy nim zarządzają.
12
hmmmm 2017-02-21 22:42
pracowałem tam i wiem że pan p. STR.... to bardzo zły człowiek, bedzie rozliczony za wszystko ale nie na tym świecie. Na kazdego przyjdzie czas.
2
lucy 2017-02-21 22:47
można założyć sprawe o mobbing przeciwko panu str.... i ograniczyć mu prawo do wykonania zawodu ,
najlepiej jakby to było kilka osób i świadkowie różnych sytuacji opisywanych w sądzie.
Można gościa załatwić.
2
Mariusz. 2017-02-22 18:22
Teraz jest ciekawiej.Podwyżki,to zwykły śmiertelnik na oczy nie ujrzy,ale promotorzy bez-logiki ,sądzę iż tak.Jest jeszcze parcie na większe obciążenie tych na dole.Jak długo ten interes tak poleci?Biura rosną wprost proporcjonalnie do pazerności.
4
Ktoś tam 2017-03-02 22:34
To teraz moja opinia ... Jeżeli chodzi o pana STR ton chętnie spotkam sie z nim w Rzeszowie i zobaczymy kto komu wpierd...ol spuści , cwaniaczek wielki . Chłopaki ten gość jest tylko cwany w gębie i nic pozatym . Po drugie to w tej firmie nikt z funkcyjnych sie nie wstawi za zwykłym robolem . Zarząd i dyrekcja sugeruje sie tylko opiniami swoich przydupasow nie zasięgając opini zwykłego pracownika . W tej firmie minimum 50% nawet zwykłych pracowników to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kapusie takich tu lubią ....
4
Kamil 2017-03-05 12:36
Mnie zwolnili bo mam krzywe zęby żenada
T.W. Współczujący 2017-03-05 17:26
Koledzy , to albo jesteście fajtyłapy albo mijacie się z prawdą . Też jestem pracownikiem i nie powiem że jest to kraina miodem płynąca , trzeba zapitalać i użerać się z koordynatorami ale nie widziałem nikogo z kulą u nogi, nie ma nikogo przypiętego łańcuchami do kaloryferów(chyba że jest jakaś inna hala na poziomie "-1", o której nie wiem), nie ma drutów kolczastych, nie ma wieżyczki ze strażnikiem z procą, tak więc jak bym był tak ucięmiężony to bym spakował zabawki i już kolejnego dnia się nie pojawił, a z kolei patrząc jakie macie mniemanie o sobie to jeśli chociaż w 0,2% jest to zgodne z prawdą to myślę że znajdziecie pracodawcę zaraz następnego dnia, może akurat ten drugi będzie płacił jak w parlamencie a nic nie wymagał , spróbujcie .
Do T.W Współczujący 2017-03-06 18:53
Widać ze jesteś jednym z tych przydupasow na wyższym szczeblu co próbuje trolowac ... skończ człowieku przydupasie
6
Zostaw swoją opinię o ZAKŁAD PRODUKCJI ŚRUB GAWEŁ WIESŁAW - Palikówka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZAKŁAD PRODUKCJI ŚRUB GAWEŁ WIESŁAW