brak logo

ZAKŁAD PRODUKCJI ŚRUB GAWEŁ WIESŁAW

Palikówka

Opinie o ZAKŁAD PRODUKCJI ŚRUB GAWEŁ WIESŁAW

Miron 2015-10-16 13:18
Chcialem jeszcze dodac ze wspomniany wielki koordynator ma problemy z napisaniem skladnie prostego zdania po polsku.
1
Eryk 2015-12-28 16:16
Nie polecam straszne warunki pracy potrafią zwolnic pracownika za byle co
1
Impel 2016-01-17 16:06
No niestety zwalniają za byle co może trudno w to uwierzyć ale w tej firmie to jest prawda ... Tutaj rządzą znajomosci związki rodzinne kolesiostwo i chyba najgorsza grupa typu kapusie mitomanii [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Tylko dziwie sie prezesom ze wierzą tym stołkowym biurowom a nie porozmawiają z ludźmi z produkcji z tymi na najniższym szczeblu ...
Impel 2016-01-24 20:41
Może i pan W .G miał bogate słownictwo ale mimo to on sie tego wszystkiego dorabiał ciężka praca i zasłużył na to co ma teraz czyli pieniądze itp. Ciebie tez by nerwy nosiły nie raz jakbyś miał tyle na głowie chcąc żeby to jakos funkcjonowało . Ja do niego mam ogromny szacunek i przypuszczam ze nikt na niego złego słowa nie powie bo on był za ludźmi ... Co innego jego synowie co mieli podane wszystko na tacy praktycznie ... Markę wyrobił pan Wiesław nie oni . Ale to co młodzi wyprawiaja i im podwładna rodzinka to jest przesada wiec może i masz racje żeby odpowiednie służby o tym poinformować co sie tam dzieje ...
dlaczego usunięt 2016-02-04 14:13
dlaczego usunięto moją opinie
były 2016-02-04 14:14
nic tylko przeklinają na pracowników i poniżają
nie 2016-02-04 14:17
inspekcja pracy powinna ich odwiedzić i porozmawiać z pracownikami
hmmm 2016-02-04 14:18
zbyś pewnie pracujesz za biurkiem kolego
irko 2016-02-16 23:24
wielkie pany ale bez duszy. ( prezesy )
+ szef
1
bolek 2016-02-22 16:42
Prezes Tomasz przekazał dyrektorowi pulę pieniędzy na podwyżki na produkcję tylko jakoś nic nie słychać temat jak zwykle tabu . Pracownicy biura dostali a na produkcji dokładają nie pieniędzy tylko pracy i obowiązków.To ma być partnerstwo i jazda na jednym wózku ? Testowany dziś system SSK jak na razie to jedna wielka porażka.Dyrekcja zapomina ile obowiązków już na rzuciła pracownikom produkcji i dokłada i dokłada.Na ogarnięcie tego wszystkiego brakuje czasu. Operator obsługuje kilka maszyn i robi przezbrojenia czyli robi to co ustawiacz +obsługa maszyn tyle że pieniądze niestety nie są takie jakie ma ustawiacz.Myślę że operator w ciągu zmiany robi dużo więcej niż ustawiacz i brakuje mu czasu na biurokracje.
1
impel 2016-02-29 12:09
marzy mi się aby ta firma upadła
2
K... 2016-04-06 13:23
zatrudnij się a zobaczysz :)
Mietol 2016-06-22 12:46
A jaka firma by sobie dobrze nie radziła na rynku . Skoro tutaj jeden pracownik musi obsłużyć pięć maszyn a nawet więcej za poniżej dwa tysiące miesięcznie ... No to jakieś oszczędności są kosztem fizycznych ... Wiec każda firma sobie dobrze będzie radziła kosztem pracownikow ... Ale ty jesteś za tępy zeby to zrozumieć ....
2
Byly 2016-07-14 16:49
Dokładnie a potem jeszcze problemu co cos nie wychodzi i wina jest pracownika a to że między czasie lata pomiędzy pięcioma maszynami jeszcze w międzyczasie coś się popsuje a to drut do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a tu narzędzie nie takie to nie ma winy w marzeniach tylko w ludziach....przykre jest też to że przychodzą młodzi ludzie niekiedy na staż daja z siebie dużo z reguły muszą sami dojść do tego co gdzie jak bo Przecież każdy w firmie ciągnie do siebie... Ogólnie wykorzystywanie ludzi bez dziękuję fajnie ze daliście radę....ma być ponad norme przy max nakładzie ludzkich sił... Żeby potem moc się wykazać przed Góra ( kierownictwo) jak to się super zarządza ludźmi oczywiście pokazując wskaźniki.... Większość kierownictwa nigdy nie pracowała fizycznie....
3
zxc 2016-10-08 00:53
Jak wygląda tam praca technologa, warto aplikować ? Ktoś wie ?
2
Miłosz 2016-10-16 13:35
Wole iść do sąsiada przewalać gnój za 5zł niż wracac do tego zakładu..
4
sanok 2016-10-17 20:23
no ale tutaj stawki przecież na pewno będziesz miał lepsze niż u tego sąsiada, no już tak nie narzekaj. a na jakim konkretnie stanowisku pracowałeś? wa tak w ogóle firma ogłasza na swojej stronie że nowe rekrutacje są i ludzi potrzebuja
1
Miłosz 2016-10-26 16:16
powiem tylko że szybciej stamtąd wyszedłem niż wszedłem.
Wiesław 2016-11-07 12:22
To kwestia czasu i upadnie
darek 2016-11-18 13:16
wole za 5 zł gnój rozrzucać niz tam pracować ludzie zastanuwcie sie wyzysk brak szacunku tragedia poprostu niewola
1
Sylwia 2017-01-05 16:18
Kurczę, ludzie - skąd w Was tyle złości? Przecież nikt Was nie trzyma w pracy za karę, ani na siłę.
Jesteście kowalami swojego losu - jak ktoś woli inną pracę - droga wolna. Też pracuję w firmie produkcyjnej, tylko w Rzeszowie i nie narzekam. Jakbym miała z taką niechęcią przychodzić do pracy i życzyć mojemu pracodawcy źle - w ogóle bym nie przychodziła.

Uśmiechnijcie się, zmieńcie coś. Zachowując się w taki sam sposób - nie spodziewajcie się innego rezultatu.

Pozdrawiam Was ciepło
8
obserwator 2017-02-05 16:38
Opinia zakładu powstaje z relacji ludzi pracujących w owym zakładzie.A oto 2 przykłady z ostatnich kilku dni jak ludzie na stanowiskach pracują na opinię.
Wielka pani księgowa potraktowała pracownika produkcji jak śmiecia w obecności behapowca i kierownika transportu a chciał się jedynie grzecznie i kulturalnie zapytać o pity niestety grzeczności i kultury zabrakło księgowej .Jaką opinię wystawia zakładowi technolog P.S odnosząc się do innego pracownika również w obecności innych pracowników w taki oto sposób[spotkam cie na Rzeszowie to cie ku,,a zaj...ie.Takie zachowanie jest karygodne ale znając życie reakcji żadnej ze strony szefów nie będzie.
9
miron 2017-02-06 16:10
sami koledzy to nikt się nie odzywa
3
... 2017-02-07 08:10
Odnosząc się do tego co napisał kolega powyżej "Obserwator" to nie pierwszy raz technolog P.S traktuje pracownika tak że go poniża i traktuje jak "Śmiecia" tylko dlatego że czuję się pewnie że nic nie grozi mu ze strony przełożonych, jak dla mnie to jest nic innego jak MOBBING.
11
Ja.teraz.mówie 2017-02-07 22:08
Uważam że zakład powinien zatrudnić byłego pracownika domu publicznego co by umiał ogarnąć ten burdel i zrobić porządek z koordynatorami a szczegulnie z panem k. i technologiem s.
7
Ja.teraz.mówie 2017-02-07 22:09
Uważam że zakład powinien zatrudnić byłego pracownika domu publicznego co by umiał ogarnąć ten burdel i zrobić porządek z koordynatorami a szczegulnie z panem k. i technologiem s.
1
Agent Olek. 2017-02-10 14:20
Co d głównego technologa STR,to radzę omijać faceta szerokim łukiem,ponieważ facet ma takie plecy,że jego anioł stróż wskoczy za nim w ogień i go wyciągnie z samego dna piekła.Od długiego czasu sam mam przyjemność słuchać jego chamskich odzywek i żal mi go jak katolikowi.A co do pani opinii,to proponuję samej jako pierwsza rzucić kamieniem.Od jakiegoś czasu obserwuję podejście,do pracy naszych szanownych pań i jestem wstrząśnięty niemal.Koło jadalni w min. kuchni powstał kącik FILOZOFICZNO-KAWOWY.Drogie panie,a gdzie takie zamiłowanie,do pracy jak jedna z pań wyżej wymienia?Zauważyłem nawet super pozycje owych pań w owym miejscu tj; w fazie wyprostowania lub relaksu niemal leżącego.Szkoda miła pani,iż tacy ludzie jak ja,muszą ciężko pracować w systemie 3 zmianowym z całkowitym oddaniem,bez możliwości nawet zrobienia sobie kawy parzonej oraz min 30 min konwersacji,jakiej się panie poddają w wyżej wymienionym miejscu.Trochę szacunku.Schekspir pisał; jest czas siewu oraz zbioru.A teraz jaki pani plon zbierze?I proszę nie obrażać ludzi takich jak ja,bo,sprawiedliwość nie rychliwa ale nadejdzie.I pozdrawiam młodego dyrektora SKU.... ,który ma honor i kulturę w sobie,aby bronić stłamszonego przez cwaniaka STR. pracownika.Dziękuję.
5
Miron 2017-02-10 18:52
Przydałoby sie jeszcze wspomniec o naszych z metra ciętych ustawiaczach ze strony których ciężko o pomoc podzas pracy.
5
Dyzma 2017-02-10 23:03
Pan P.S sam sobie zapracował na taką opinie w firmie, szkoda że jest to pracownik na wysokim stanowisku - po studiach Inż. pracujący kilka lat w firmie. Nie jest to pierwsza sytuacja i pewnie nie ostatnia - taki typ człowieka. Pracodawca udaje, że się nic nie stało. W końcu ma się dobre plecy. Do czasu... W innej firmie wyleciał by dyscyplinarnie.
9
obserwator 2017-02-15 15:37
Witam ponownie i przedstawiam opinię pracowników na kilka tematów związanych z zakładem ZPŚ. Pierwszy temat to zebrania poniedziałkowe odbywające się w wolnym czasie pracowników do których niejako są oni przymuszani.Pracownicy nie chcą zebrań ponieważ nic z nich nie wynika a poświęcają swój czas na to by usłyszeć ; tak zostało przekazane ; będzie zrobione itp itd [no i oczywiście najważniejsze[ alerty] podpora zakładu.Ważne tematy są zgłaszane koordynatorom i oni powinni być jak łącznik po między pracownikami a szefostwem. Drugi temat chęć ograniczenia ilości pasty do rąk pomysł dyrektora powodowany chęcią zysku a nie potrzebami pracowników.Kolejny temat to toaleta na produkcji temat zgłaszany na zebraniach kilka krotnie a efekt działań władzy jest widoczny od kilku dni. Tylko sanepid wezwać i pozamiatane a swoją drogą gdyby taka awaria wystąpiła w toalecie z której korzystają pracownicy biur temat byłby dawno rozwiązany no ale to toaleta roboli i jest jak jest gumowce ,maskę i da się wejść. Ankiety podpisywanie jakichś bzdetów ,alerty to tematy ważne zdaniem dyrekcji a to czy pracownik oddycha czystym powietrzem , ma czym umyć ręce i gdzie jest mniej ważne. Ludzie zaczynają mieć dość nie zakładu lecz tych którzy nim zarządzają.
12
hmmmm 2017-02-21 22:42
pracowałem tam i wiem że pan p. STR.... to bardzo zły człowiek, bedzie rozliczony za wszystko ale nie na tym świecie. Na kazdego przyjdzie czas.
2
lucy 2017-02-21 22:47
można założyć sprawe o mobbing przeciwko panu str.... i ograniczyć mu prawo do wykonania zawodu ,
najlepiej jakby to było kilka osób i świadkowie różnych sytuacji opisywanych w sądzie.
Można gościa załatwić.
2
Mariusz. 2017-02-22 18:22
Teraz jest ciekawiej.Podwyżki,to zwykły śmiertelnik na oczy nie ujrzy,ale promotorzy bez-logiki ,sądzę iż tak.Jest jeszcze parcie na większe obciążenie tych na dole.Jak długo ten interes tak poleci?Biura rosną wprost proporcjonalnie do pazerności.
4
Ktoś tam 2017-03-02 22:34
To teraz moja opinia ... Jeżeli chodzi o pana STR ton chętnie spotkam sie z nim w Rzeszowie i zobaczymy kto komu wpierd...ol spuści , cwaniaczek wielki . Chłopaki ten gość jest tylko cwany w gębie i nic pozatym . Po drugie to w tej firmie nikt z funkcyjnych sie nie wstawi za zwykłym robolem . Zarząd i dyrekcja sugeruje sie tylko opiniami swoich przydupasow nie zasięgając opini zwykłego pracownika . W tej firmie minimum 50% nawet zwykłych pracowników to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kapusie takich tu lubią ....
4
Kamil 2017-03-05 12:36
Mnie zwolnili bo mam krzywe zęby żenada
1
T.W. Współczujący 2017-03-05 17:26
Koledzy , to albo jesteście fajtyłapy albo mijacie się z prawdą . Też jestem pracownikiem i nie powiem że jest to kraina miodem płynąca , trzeba zapitalać i użerać się z koordynatorami ale nie widziałem nikogo z kulą u nogi, nie ma nikogo przypiętego łańcuchami do kaloryferów(chyba że jest jakaś inna hala na poziomie "-1", o której nie wiem), nie ma drutów kolczastych, nie ma wieżyczki ze strażnikiem z procą, tak więc jak bym był tak ucięmiężony to bym spakował zabawki i już kolejnego dnia się nie pojawił, a z kolei patrząc jakie macie mniemanie o sobie to jeśli chociaż w 0,2% jest to zgodne z prawdą to myślę że znajdziecie pracodawcę zaraz następnego dnia, może akurat ten drugi będzie płacił jak w parlamencie a nic nie wymagał , spróbujcie .
Do T.W Współczujący 2017-03-06 18:53
Widać ze jesteś jednym z tych przydupasow na wyższym szczeblu co próbuje trolowac ... skończ człowieku przydupasie
7
Pasza z Nowego miasta 2017-03-29 20:36
hahaha tak skoncz przydupasie
2
felek 2017-03-29 22:27
Tak czytam te opinie i nie mogę się nadziwić że dalej idzie to wszytsko w złą stronę . Pseudo technolog PS niekoniecznie może zostać rozliczony tylko tam na górze :) zero szacunku brak wychowania to jego główne cechy :) przyro że zakład który chce się prężnie rozwijać stawia na takich ludzi i jemu podobnych (oczywiście wszystkich do jednego worka nie wrzucam). Druga sprawa jest taka że żal mi ludzi z hal którzy naprawdę ciężko pracują i z tego niewiele im samym przychodzi , sam Bogu dziękuję że znalazłem pracę do której chodzę z przyjemnoscią i pracuję z normalnymi przełożonymi a nie bandą pseudo-kierowników którzy chcą sobie i "komuś" udowodnić że są fachowcami jakimi naprawdę nie są , w większości to zwykli poganiacze o tak bym to nazwał :) pozdrawiam



4
obserwator 2017-04-06 12:13
Jeśli nigdy nie kradłeś a chciałbyś poczuć się jak rasowy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to zatrudnij się w tym zakładzie.W dniu wczorajszym pracownikom krew zagotowało a spowodowane to było kontrolą osobistą oczywiście na razie bez rozbierania przy wychodzeniu z pracy. Pracownicy produkcji mało tego że są ciągle obserwowani [big brader szoł] to jeszcze są posądzani o kradzież narzędzi a może też ręczników papierowych i mydła ponieważ taką informację że zwiększyła się ilość zużytych ręczników zamieszczono w toalecie. Wychodząc z pracy ma się wrażenie jak by pracowało się w mennicy , wykrywacz metalu trzech ochroniarzy z bronią a pies może siedział w aucie. Jest też zarządzenie aby pracownicy nosili kanapki do pracy tylko w reklamówkach . Ktoś kto działa w ten sposób i tak traktuje ludzi powinien udać się po pomoc do psychiatry a ja myślę że za takie traktowani pracownicy odwdzięczą się nie pracując w soboty lub odejdą do innych zakładów . A tak na marginesie pracownicy biura też mogą kraść nie są kontrolowani noszą torby ,wjeżdżają samochodami może tu jest pies pogrzebany.
11
Ja 2017-04-06 23:40
Skoro taka firma oskarża pracowników produkcji o kradzież i bezprawnie bez wiedzy pracownika kontroluje szafki z jego rzeczami osobistymi gdzie są dokumenty i pieniądze to trzeba się zastanowić kto tu jest złodziejem i chcą podpisać rynek USA śmiech na sali. Dziękuję.
3
Kompan 2017-04-07 00:59
Kiedyś tam pracowałem No i widzę ze nic sie nie zmieniło tylko ciagle tak samo a nawet gorzej .... współczuje wam chłopaki bo tam trzeba naprawd [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a zero szacunku ze strony przełożonych . Zaczynajac od koordynatorów "chodzi mi o takiego puszystego dziobaka" kończąc na dyrekcji to ci panowie sie minęli z powołaniem .. powinni oni co najwyżej renifery na Grenlandii paść a nie kierować zakładem produkcyjnym .... co do technologow a szczególnie jednego to co najwyżej dzieciom w żłobku kolorowanki do malowania podawać a w sumie i to moze byc za dużo .... ogólnie fałsz , zakłamanie i obłuda panująca na każdym kroku ... jeśli masz inne zdanie niż oni i nie dajesz sie złamać jesteś tępiony i robią wszystko żeby cię wykończyć wyrabiając tobie jak najgorsza opinie , sieją na ciebie rożne bezpodstawne plotki ze jesteś taki czy owaki byle cię zgnębić ...
6
obserwator 2017-04-07 10:17
Przeszukanie szafek pracowników co miało miejsce w tym zakładzie odbyło się z naruszeniem praw i przepisów. Pracodawca ma obowiązek poinformować pracowników o takim działaniu czego nie uczynił a po nad to pracownik będący w tym czasie w prac powinni być przy komisyjnym otwarciu jego szafki a komisja ma obowiązek sporządzić listę zawartości szafki. W składzie takiej komisji powinien być pracownik oddelegowany przez załogę a nie pierwszy lepszy z brzegu. Udając się do radcy pranego dowiecie się że sprawę taką można uznać jako mobbing i powinna mieć finał w sądzie.
3
Roknal 2017-04-07 12:04
Chłopaki oczywiście ci fizycznie pracujący , bo ta biurwowa cholota mnie nie interesuje ... jesteście siłą napędowa tego zakładu pracy , dzięki waszej pracy fizycznej ten zakład nie będzie funkcjonował .. zróbcie coś , sprzeciwcie sie ... to jest perfidny mobbing to co oni robią .... chyba ze tam juz pracują tylko same mięczaki ....
2
Lamot 2017-04-07 12:24
Ja tez tam pracowałem .... No i musze sie zgodzić z twoim komentarzem niestety bo ze mną tak postępowali na każdym kroku próbowali mnie ośmieszyć ... ale im sie nie udało .... cieniasy
Poruszony 2017-04-07 13:29
Po prostu trzeba zakład postawić w pion i tyle. Jeżeli oczekują od pracownika to niech też dadzą coś od siebie. Godna pensja równa się oczekiwania i wymagania. Bez tego na pewno nie zdobędą przychylności pracowników na to co z nimi wyprawiają. Myślę że postój maszyn na 2 lub 3 dni ostudziło by ich emocje.
Pozdrawiam.
Donaldson 2017-04-07 16:53
Żal mi tych wszystkich klakierów, ponieważ robią to co robią jedynie dlatego, że zdają sobie sprawę ze swojego niskiego poziomu inteligencji, co za tym idzie są łatwo sterowalni. Poziom sięgnął dna.
Przełożonym się bywa, ale człowiekiem się jest całe życie niestety nie można tego powiedzieć o wszystkich. Wesołych Świąt, być może przyjdzie czas refleskji dla niektórych którzy się zatracili w wyścigu szczurów.
Mariusz. 2017-04-08 14:52
Panowie prezesi,znaleźliście to czego szukaliście?Ocenianie wszystkich ludzi jedną miarą,naturalnie tych na dnie drabiny jest czystym prostactwem.Nazywacie nas złodziejami,a wy kim jesteście?Nie słyszałem,aby kto kol wiek dostał wypłacone WCZASY POD GRUSZĄ.I kto tu jest ZŁODZIEJEM?Tacy cwani jesteście ,ok,zobaczymy czy na wieki.INSPEKCJO PRACY PRZYBYWAJ.
1
Dyzma 2017-04-09 19:50
Mowia, ze pieniedzy nie ma. Oszczedzaja nawet na papierze, szmatach, kubkach do picia. Oszczednosci bo zaklad sie rozwija nowa hala ( inwestycja )itd.. A tu prosze na koniec roku nowe samochody. Pracodawca z glowa dba o swojego pracownika. Szkoda ze nikt z prezesow nie widzi zadymienia z przepalonego oleju. A mgla olejowa oddychaja pracownicy. Ale co tam bhpowiec podpisze wszytkie papiery ze normy sa ok. Kolejny pionek za miske ryzu. W tym zakladzie lamie sie wszelakie zasady, a pracownik w tym zakladzie jest na ostatnim miejscu.
8
Adam prawy 2017-04-23 19:29
dla mnie zakład OK. fakt jest trudno - kolesiostwo - ale jak wiesz co robić i masz cel to się realizujesz. trzeba mieć mocne nerwy i z dystansem podchodzić do wszystkiego !!!!
Zostaw swoją opinię o ZAKŁAD PRODUKCJI ŚRUB GAWEŁ WIESŁAW - Palikówka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZAKŁAD PRODUKCJI ŚRUB GAWEŁ WIESŁAW