logo P.W. Karabela-CK Sp. z o.o.

P.W. Karabela-CK Sp. z o.o.

Kielce

Opinie o P.W. Karabela-CK Sp. z o.o.

admin 2015-08-04 12:02
Na jakim stanowisku najlepiej jest pracować w firmie P.W. Karabela-CK Sp. z o.o.? Czekamy na Twoje opinie!
9
laura 2016-05-17 11:26
wydaje mi się, że wiele kobiet zdecyduje się na taką pracę z pocałowaniem ręki. Teraz, jak ktoś nie ma fachu czy doświadczenia w sprzedaży np., to sprzątanie jest dobrym wyjściem na znalezienie stałej i stabilnej przede wszystkim pracy. Choć umowy o pracę mi tu brakuje.
1
zadowolona 2017-01-26 08:34
Witam
Umowa o pracę jest jak najbardziej. Ja polecam firmę , pracuję w niej i wszystko jest ok, pensja na czas, świadczenia, koledzy pracują na ochronie i też sobie chwalą.
Super 2017-02-13 12:14
Dzień dobry,

Polecam tą firmę, pensja na czas, wszyscy chwalą
on30 2017-04-01 22:02
Tak wszystko sie zgadza procz zarobkow jesli nie posiadasz rentry nie wyzyjesz z tej pensji:)
1
byly pracownik 2017-04-19 09:29
w karabeli nieplacom za godziny nocne
2
nipełnosprawny 2017-05-18 10:30
uwaga zbierają skany!
4
byly 2017-06-21 19:21
kierowniczym po ukladach i znajomosiciach
1
Mefisto 2017-07-04 13:01
Witam jestem z Olsztyna pracuję w firmie Karabela nie polecam pracy w tej firmie
6
Agata 2017-07-25 18:52
@Mefisto możesz rozwinąć swoją myśl? Dlaczego nie polecasz pracy w P.W. Karabela-CK Sp. z o.o.? Tylko rozbudowane o argumenty komentarze są wstanie przybliżyć forumowiczom twój punkt widzenia.
1
niepełnosp. 2017-08-09 21:17
A od kiedy to niepełnosprawny może pracować w nocy? W stopniu lekkim możesz pracować 8 godz. dziennie i 40 tygodniowo, natomiast w stopniu znacznym i umiarkowanym 7 h/ dzień i 35 h/ tydzień.
Andrzej 2017-08-10 07:03
Witam. Powyższe stwierdzenie nie dotyczy osób zatrudnionych przy pilnowaniu (art. 16 ustawy o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnianiu osób niepełnosprawnych - Dz. U. 2011 nr 127 poz. 721) osoba niepełnosprawna zatrudniona przy pilnowaniu może pracować w godzinach nocnych i dłużejniż 7 czy 8 godzin
BYLY PRAC 2017-08-10 16:37
Firme Karabela radze omijac wielkim łukiem to sami oszusci za niewypracowane godziny w miesiacu koordynator P WOJEWUDZKI ZABIERA DZIEN URLOPU TO JEST [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A NIE FIRMA
Agata 2017-08-14 16:00
W takim razie @BYLYPRAC na jakiej zasadzie zawierane są umowy? Takie zachowania nie są zgodne z kodeksem pracy, czy starałeś się jakoś oprzeć na tym argumencie i zmienić dany stan rzeczy?
Zostaw swoją opinię o P.W. Karabela-CK Sp. z o.o. - Kielce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.W. Karabela-CK Sp. z o.o.