brak logo

ideasigns

Pruszków

Opinie o ideasigns

anonim 2011-07-15 16:23:39
chciałam przestrzec przed tą firmą!!!!! szefowa która jest w tej firmie nie wypłaca pieniędzy pracownikom na czas mało tego jest bezczelna bo kłamie!!!! ludzie pracują tam bo muszą mają rodziny i zapierdzielają świątek piątek i niedziela a ona ma to gdzies!!!!! połowa ludzi niema umów zgłosze to do inspekcji pracy!!!!! niepodarujetego babie
Sławomir Siatkowski 2011-10-10 09:06:45
Mógłbym powiedzieć: "Mnie to nie dotyczy. To nie ja". Biorę sobie Wasze opinie do serca. Wiem, że firma, to ludzie i ich satysfakcja (również finansowa) z pracy. Jeżeli tylko będę miał szansę, to zrobię wszystko żeby praca w IDEA przynosiła satysfakcję. Trzymajmy się razem!!

P.S. Jeżeli masz jakiekolwiek uwagi, propozycje, wnioski daj mi znać tutaj, albo slawek@ideasigns.pl
1
anonim 2013-06-28 10:28:38
kto mógłby mi powiedzieć jaką branżą zajmuje się firma Ideasings? na jakie stanowiska pracy można tam aplikować?
były pracownik 2013-08-19 14:04:52
Firma zajmuje się szeroko pojętą reklamą zewnętrzną. Pracują tam graficy, elektrycy, spawacze itp. Ogólnie każdy nawet bez większych umiejętności może tam pracować. Każdy robi wszystko (praca znacznie przekracza zakres obowiązków zapisanych w umowie). Czasem trzeba robić za sprzątaczkę lub malarza ściennego. Jeśli nie masz doświadczenia to na pewno "jakieś" zdobędziesz. Niestety nie ma w tej firmie możliwości rozwoju. Z kasą krucho..firma ma problemy finansowe i wypłata zazwyczaj nie jest na czas i jest rozdzielana na kilka rat...Często trzeba zostawać po godzinach lub robić w weekendy.
W firmie brakuje dobrego managera, który by wyciągnął firmę na prostą. Osoby w tej chwili nią zarządzające nie mają już pomysłu na zmiany i za bardzo mieszają sprawy rodzinne w sprawy firmy.
"pracownia reklam", która sama nie umie się reklamować (patrz strona www).
były pracownik 2014-02-13 16:31:17
W idei dają szybko umowę o pracę. Akurat z umowami nie ma problemu..
były pracownik 2014-05-08 12:03:48
W ideisigns jest problem z płatnościami. Niestety często jest to spowodowane nie opłaceniem faktur przez klientów i wtedy są opóźnienia albo system ratalny. Nie wiem jak to jest w tej chwili. Firma nadal istnieje więc chyba się tam coś kręci:)
jvkk 2014-07-10 00:33:22
Co ty mozesz czlowieku powiedziec niezachowoj sie jak w piaskownicy tylko wyplacaj kase pracownika(usunięte przez administratora)
jan 2014-12-10 02:32:15
Witam, to jak to jest w końcu z ideasigns? Bowiem z tego co patrzyłem nadal sa zarejestrowani jako podmiot aktywny, ale patrzac po aktualnościach na ich stronie internetowej, to ostatnie wielkie osiągnięcie (oznakowanie hotelu Hilton w Warszawie) mieli w 2007 roku, czyli 7 lat temu. Czy oni aby nie zakończyli działalności?
marek 2015-01-31 21:05:17
widzisz janie tez tak po wejsci na ich strone interenetowa mam wrazenie ze troszke zostali zapomniani albo po prsotu nie robią niczego spektakularnego i teraz już siętym nie chwalą bo po prsotu nie ma czym. Jeśli firmy nie ma to też by było fajnie jakby ktoś o tym napisał. jestem ciekawy co siędzieje.
Nick 2016-06-29 12:17:10
Tak zrobili oznakowanie Hiltona, że moja firma po nich poprawiała.

Żal i dramat.
Nick 2016-06-29 12:17:32
Tak zrobili oznakowanie Hiltona, że moja firma po nich poprawiała.

Żal i dramat.
mku 2016-07-10 22:20:53
Widocznie nie pokazuje się żadne ogłoszenie @Napa, bo uczciwie podchodzą do pracowników i o ich zadowolenie z pracy.
Zostaw swoją opinię o ideasigns - Pruszków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ideasigns