brak logo

Neapco Europe Sp. z o.o.

Praszka

Opinie o Neapco Europe Sp. z o.o.

Mieszkaniec Praszki 2014-08-08 12:03
Nie miałam okazji pracować w tej firmie jednak wiele osób z mojego otoczenia owszem. Mogę więc powiedzieć, że jeśli są nabory to ciężko stwierdzić czy szukają kogoś na stałe czy tylko na czas skoku ilości zamówień. Socjal mają bardzo dobry tzn jeśli chodzi o tą okolicę- bony i dodatkowe fundusze na wakacje pod gruszą, święta. Zarobki są w zależności od stanowiska, więc ciężko określić. Ale nie są złe, raczej powyżej najniższej krajowej.
3
Gość. 2014-12-19 21:16
Praca dobra gorzej z ludźmi się pracuje nie mówiąc o stresie.Myślę że w niedługim czasie większość pracowników skorzysta z pomocy psychologa.
5
anonim 2015-01-15 21:27
Atmosfera do stanowiska kierownika ok powyzej relacje opieraja sie na stwierdzeniu "czemu tak mało" na wyzszych stanowiskach familiada ciotki wujki kuzyni itp. Socjal coraz słabszy obcinaja co sie da i co sie nie da tez w pełnej przyjazni ze zwiazkami . Jednak da sie to jakos przezyc bo płaca nie jest tragiczna ale trzeba miec silne nerwy lub wszystko w (usunięte przez administratora)zeby całkowicie spokojnie pracowac.
8
adas11 2015-03-18 23:11
a jak wygladaja stawki na stanowisku operatora maszyn odlewniczych oraz montazysty polosi bo widze ze aktualnie takich ludzi poszukuja
4
Naka 2015-04-29 20:59
Pracuję w Neapco od kilku miesięcy na półosiach(operator maszyn). Liderzy w porządku, płaca jak całkiem niezła, jak na praszkowskie realia - 12 brutto. Praca 3 zmianowa, z reguły robocza sobota po 1 zmianach. A jak się pracuje? 2 i 3 zmiana jest spoko, zrobisz swoje i masz z głowy. Na 1 zmianie non stop kręci się ktoś z szefostwa i tylko czeka, żeby się doczepić.
Warto dodać, że wypłacają dodatki na święta i wakacje.
5
nik 2015-07-07 23:49
Z tego co wiem nie jest źle. Zawsze można ponarzekać ale jeżeli porównać pracę w Neapco do Mrcegagli to zdecydowanie wolę tą pierwszą.
Druga sprawa nie słyszałem aby ktoś kto się dostał do pracy w Neapco sam z niej zrezygnował? Jeżeli byłoby źle to raczej ludzie by odchodzili...
Poza tym ostatnio przyjeli sporo osób wieć chybwa się rozwijają.
Ciekawe co powiemy jak odejdą z Praszki do innej miejscowości....
4
xxx 2015-07-08 12:45
psycholog tym zjebom nie pomoże już,atmosfera do bani ale zalezy na jakim dziale
sie pracuje i z kim
2
xxx 2015-07-08 12:51
haha dobre i prawdziwe
2
Karol 2015-08-31 08:53
Co za debil pisze że 12 zł brutto to dobra płaca. Chyba tylko robi na piwo i fajki.Chłopie nie pisz takich rzeczy bo nigdy nie bedziemy wiecej zarabiać. Ci co płacą tez to czytaja. W niemczech za taką robote dostaje też 12 ale euro albo i wiecej.Starzy pracownicy 10lat temu zarabiali więcej niż ty teraz. Z czego ty jesteś zadowolony!!!
7
porąbało was? 2015-11-30 23:02
Półtora funta na/h i wy mowicie że to dobre zarobki?
2
damm 2015-12-15 15:55
a jakie zarobki jako operator cnc, ustawiacz cnc? jakie perspektywy, jesli chodzi o podwyzki?
BBB 2016-01-15 13:49
Pracowalem w paru firmach na Opolszczyznie, a obecnie pracuję w Neapco. Mozecie sobie narzekac, ale malo gdzie macie dodatki na wielkanoc, wakacje, boze narodzenie, platne nadgodziny bez zadnego problemu, silownie 24/h, basen raz w tygodniu, pilke, siatke, dofinansowane wycieczki no i pewna podwyzke co roku... takze jak się nie podoba, zwolnijcie sie i sprawdzcie sobie inne zaklady, wtedy zobaczymy czy jest na co narzekac... O zarobkach się nie wypowiadam, bo to zalezy od stanowiska, ale na produkcji sa powyzej minimalnej, a czasami nawet wiecej. (wiadomo tez ze nie od pierwszego dnia). Porownując z Niemcami to zawsze bedziemy mieli nizsze stawki, niestety tam jest pareset km, a Neapco jest pod nosem. I tak jak napisal przedmowca, zobaczymy co zrobi Praszka jak sie wyniosa... Problemy sa wszedzie, w kazdej firmie, ale tutaj ludzi jakos caly czas przybywa i nie ma problemu z chetnymi.
1
morus 2016-03-24 21:21
Pracuję w Neapco od kilku miesięcy na stanowisku operator maszyn stawka początkowa to 13,5 po okresie próbnym 14 oczywiście brutto.Praca na trzy zmiany dodatki są to fakt lecz przez te kilka miesięcy poznałem kilka osób które odeszły same.Osoby nowo zatrudnione na produkcji zatrudniane są przez agencję pracy takie zabezpieczenie na wypadek spadku zamówień wylewają je z czystym sumieniem i nie muszą płacić odpraw oraz zwolnień grupowych. Atmosfera między "robolami " dobra niestety im wyżej tym gorzej. Dyrekcja działa według starych zasad starają się podnieść produkcję oraz wydajność poprzez jeba... roboli za byle co pojemnik źle stoi kartka jest albo nie ma często się zdarza ze jakaś szyszka stoi nad pracownikiem i mierzy mu czas stoperem. W firmie totalnie leży komunikacja, przychylam się do zdania przedmówców "jak na warunki Praszki",wniosek jest prosty Praszka to "wiocha".
7
mcs 2016-03-29 07:21
Morus, powierdz coś więcej. W jakich sytuacjach zwolnili pracowników z Agencji i ilu? O co chodzi z kiepską komunikacją - co masz konkretnie na myśli?
Kolo 2016-03-30 17:01
mcs nie zwolnili ,lecz nie przedluzyli umowy ;) popracuje na produkcji a nie krzesło wyżej to zobaczysz.. Jaka jest komunikacja.....
Altun 2016-03-30 21:09
Pracuję w Neapco ponad 10 lat(odlewnia).Są sytuacje gdzie, biurko w biurko pracuje ojciec z synem(nepotyzm):D Albo pan od HR(usunięte przez administratora) zatrudnia swoją narzeczoną(Magda Z).W sprawie zarobków nie wypowiem się-około 2k,może mniej. Jednym stawka odpowiada, drugim nie.Ciężko jest dostać podwyżkę indywidualną.Atmosfera z roku na rok jest coraz gorsza.Wprowadzają coraz więcej zakazów:są kamery, zakaz palenia,zakaz używania urządzeń elektronicznych itp.,jeżeli wyjdziesz o 1 min za wcześnie z pracy to możesz mieć nieprzyjemności.Wprowadzają jakieś 5s,Kaizen-(absurdalne pomysły).Kierownicy patrzą ci na ręce..Nie polecam tej firmy.
13
kitel 2016-04-02 18:40
apeluje do kierownictwa/dyrekcji tego zakładu o troche rozwagi w stosunku do pracowników bo kierownikami/dyrektorami jesteście tylko na terenie tego zakładu , poza nim - zwykłymi ludzmi =) Pozdrawiam .
7
karol0987 2016-04-02 22:56
popieram w 100 %
4
nie ważne 2016-06-01 20:16
nie wiem co tam robi dyrektor personalny .......... za dużo biurokratów którzy mają gdzieś zwykłych pracowników !!!!!
14
Alvn 2016-08-16 12:38
Dajcie sobie z nimi spokój - zatrudnianie przez pośredników - w razie wu bez żadnych konsekwencji lecisz... . Mało tego, wykańczają swoich dostawców, jednego po drugim - a właściwie co nie którzy sami rezygnują - bo ich "propozycje" brudu za paznokciami nie są warte. Managment trzęsie kolanami przed Holdingiem żeby tylko stołka nie stracić - zawsze winni są pracownicy, oni nie.
9
kolo zawsze uśmiechnięty :) 2016-10-21 11:08
Masz kolego w zupełności rację:) a jeśli się nie mylę to Go work zatrudnia tam ludzi :)))))))))))) hahahaaaaaaaaaaa
kolo zawsze uśmiechnięty :) 2016-10-21 11:11
Co z tego że widzą..... wszyscy . Niektórzy przymykają oczy... :) a pana doctora kto ruszy ?
nowik86 2016-11-24 17:11
Witam pracuje w neapco 8 lat wiec mogę powiedzieć więcej.NA stanowisku operator maszyn cnc.
Praca w systemie 3 zmianowym(przeważnie wypadają 3 weekendy w miesiącu) płaca 2300zł na ręke.
Plusami są dobry socjal ktorego coraz bardziej uszczuplają,kasa oszczednosciowa z ktorej można brać pożyczki bezprocentowe,możliwość wyjazdów z pracy do Teatru,kina czy jakiś innych wycieczek.
Minusami admosfera pospiechu,wiecznej kontroli i zakazów.Panuje mit o dużych zarobkach.Dużo to zarabiają tutaj starsi pracownicy któży są w wieku 50 paru lat maja około 3000 -3500zł netto i jubilatki ktore są jeszcze do 2020 roku .A taki przeciętny młody pracownik ze starzem 4-5 letnim ma 2000zł z wekendami i pokażną stawke brutto z której musisz odliczyć 3 złote na świadczenia
Powiem tak kiedyś było tutaj dobrze teraz jest coraz gorzej


3
nowik86 2016-11-24 17:26
zakłąd jest na Sredniej półce co do pracodawców.W tym rejonie lepszymi zakłdami są Wielton,PolFarma Sieradz,TAuron,PGE w których zarabia się więcej i jest jeszcze bogatszy socjal
Wiadomo najlepjej pracuje się na państwowej pracy tam też macie kasę na świeta i wakacje.Dodatki za nocki jak i w Neapco.A jeśli ktoś pracował u Pana Zdzicha na tokarce po 12h zarabiał 1500zł to napewno powie że Neapco to najlepszy zakłąd na świecie i lepszego nie ma.Jeszcze jedno jesli teraz przyjmujecie się do Praca DO Neapco jesteście przyjeci do pod firm i tym samym jesli pracy nie bendzie idziecie jako pierwsi na odszczał

1
nina 2017-01-31 00:58
do tego dojdzie zakaz korzystania z wc dluzej niz to przewiduje dyrekcja-czysty wyzysk ku szcesliwosci zachodnich sasiadow
5
nim 2017-02-13 18:31
zakład przez ostatnie 3 lata zawrócił z drogi rozwoju do stagnacji, tyle było szumu o nowych biznesach i nowych halach Wieluń/Olesno i co zostało, stare sposoby rodem z czasów Gomółki. Tylko zakazy i porządek, czepiać się ludzi, papierków, butów itd. Socjal to dobry wabik i uspokojenie Związków, że coś wywalczyli, to tylko część pieniędzy które się porostu ludziom należą, a reszta do dyspozycji dyrektorów i kolesiów.
zakład dobrze wygląda z pozoru, tak jak się to robi w US, na planszach jest ładnie, a za planszą ''syf''
jak na taką ''dziurę'' to są to fortuny 10% po 12 000 do 45 000, a 90% 2 500 do 3 000 PLN
2
mano 2017-03-13 20:55
Polecam, ale dla tych co bez dyplomu i doświadczenia, byle Urząd za nich płacił, albo na staż tylko, bo jak zdobędą doświadczenie, to ''fruwają'' stad nawet po trzech dniach , jak ostatnio, oferta za kilkanaście tysięcy/m-c . Nie wytrzymał pierwszego tygodnia i zrezygnował, kiedy zobaczył z jakimi imbecylami musiałby pracować.
4
baba 2017-03-13 20:59
Prawda w oczy kole, uderz w stół a nożyce się odezwą, gniewaj się.
3
nino 2017-03-13 21:31
Tak, to prawda, że przyjmują jak leci, bez dyplomów, szkoły, doświadczenia, byle za najniższe stawki, potem publikują w prasie, że biją rekordy w przyjmowaniu do pracy, po 6 miesiącach wyrzucają i znowu przyjmują za minimum, albo z Urzędu bez kosztów , i znowu ustalają koleiny rekord i tak w kółko. Nie zapominając o przyznawaniu sobie nagród i premii,
4
mieszkaniec praszki 2017-03-17 19:33
oryginalna firma, jedyna na świecie, gdzie pięcioma pracownikami zarządza 3 dyrektorów, tych ci u nich pod dostatkiem,
5
nowik 2017-03-20 20:58
Wcale nie znana w Polsce firma, zapyziała postkomuna, prowincjonalna klika udająca światowych bo ledwo ''dziamdziających'' po angielsku pryncypałów, a rozumki bardzo małe zdolne do włażenia w .... małe niedopowiedzenie, Niemcom.
3
mieszkaniec praszki 2017-03-22 18:49
ostatnio słyszałem, że firma odniosła niespotykany sukces, dostarczyła Klientowi wyroby i w ciągu tygodnia nie dostała reklamacji!!!!, a to ci sukces, udało się wykonać wyroby ''dobre'' z tego powodu odtrąbili sukces i cała załga dostała ''słodki'' upominek. rodzina i kolesie wzięli tyle ile chcieli (za darmo dają się ogolić i sprzedają własną matkę) dla reszty co przyszli później nie starczyło, jak zwykle.
9
Piter 2017-04-06 10:24
W tym zakładzie panuje jeden wielki nepotyzm,dyrekcja lepsze stanowiska obsadzane ludźmi z rodziny bądź tez po znajomości gdzie Ci ludzie nie mają w ogóle pojęcia. Dyrektorów jak mrówek około 20 sami nie wiedzą od czego są brakuje już im miejsca na parkingu to wjeżdża ja na plac zakladu-skandal !!! Kuriozalne zarobki dyrekcji samochody sluzbowe z paliwem bez limitu premie i różnego rodzaju nagrody -kto na to wszystko zarobi?Zwyklego pracownika traktuja jak smiecia 0 podwyżek a to on produkuje co by zaklad dobrze prosperował.Trzeba to poruszyc na wyzszym szczeblu nie praszkowskim tylko u samych wladz w stanach.Zwykłego pracownika traktują jak smiecia poganiaja, psychicznie wykańczają i ciągle mało i mało.
13
Mthc754 2017-04-06 13:16
Nie ma sprawiedliwosci na swiecie. My wystajemy po weekendach przy maszynach, proponuje sie nam groszowe podwyzki. Az sie plakac chce....A z drugiej strony rozpasanie i Bizancjum.
8
bu ba 2017-04-26 17:59
Firma tragicznie nie godna polecania, taka prowincjonalna postkomuna, nepotyzm, brak profesjonalizmu, brak kompetencji i doświadczenia, obsada z przypadku byle rodzina, wystarczy jeden kontakt, rozmowa, trochę wiadomości z forum i wszystko się potwierdza. Najpierw naprzyjmują, żeby pokazać jak to się rozwijają, a teraz zwalniać ludzi będą ale tych ''obcych, starych, nie z rodziny'' ale w tym samym czasie tworzą nowych Dyrektorów nie wiadomo od czego (byle rodzina miała się dobrze). I tak kolejne miejsca na parkingu przybędą, a pracownicy po basen, tam już straż miejska czeka,
Jak mawiał Kazimierz Pawlak, Pan Bóg za wysoko siedzi, aby to zaprzaństwo dostrzec, ....
9
Robot 2017-04-30 17:14
Pracuję w neapco od pewnego czasu i z smutkiem
Stwierdzam że ta firma to poraszka
Na montażu półosi jest chamstwo jakiego przez 10 lat mojej kariery zawodowej nie doświadczylem
Na linii pracuję się po 4 osoby a jeden drugiego
utopil by w łyżce wody o urlop musisz się prosić
Płacą taka sobie wszystkim swojim znajomym
Nie polecam i nie piszę to na złość
3
Krzyżak 2017-04-30 23:03
Kolego R Poraszke w to nie mieszaj.
Wiktor 2017-04-30 23:42
Pracowałem w firmie 20 lat ,przeżyłem Prezesa Go. i obecnie władającego firmą "Plame", za tego pierwszego w czasach bessy 2007-2009 , gdzie naprawde nie było pracy ,nikt nikomu nie odwołał bonusa świątecznego(Bożo Narodzoniowego) w dodatku 2 tygodnie przed świętami ,tłumacząc sie reklamacjami, dno panowie!!!!!!!!!!! Nie polecam tej firmy, nie profesjonalizm na każdym szczeblu zarządzania,zarobki jeśli chodzi o branże Automotive TRAGEDIA!!!jedynym atutem jest wypłata na czas, oraz możliwość awansu oczywiście jeśli potrafisz grac w piłke lub ping ponga w CV warto zaznaczyć zbieranie papierków!!
8
oze 2017-05-26 22:27
jako dostawca surowców do firm na terenie Neapco stwierdzam jedno: bezprawne wyłudzanie od kierowców danych osobowych bez jakiejkolwiek klauzuli. Po jakie licho im potrzebny numer dowodu osobistego kierowcy kiedy dysponuja juz takimi danymi jak nr rej auta, nazwa spedycji, nazwisko kierowcy...sprawa do zgłoszenia w odpowiednim urzędzie
Kamilo 2017-05-27 10:27
Witam pracuje już trochę w neapco.Z każdym rokiem jest coraz gorzej.
Nowo zatrudniani pracownicy są przez agencje.Dostają mniejsze stawki,mają o wiele mniejszy fundusz socjalny, umowy z nimi są co roku przedłużane od nowa a jeśli będzie spowolnię produkcji (mniej zamówień) to po prostu zostaną od razu zwolnieni.
W neapco pracuje się dobrze paną którzy mają 40 lata pracy, stawkę którą dostali za wyrównanie warunków szkodliwych i pewną posadę.
Niema się co dziwić że dużo młodych przychodzi pracuje parę miesjęcy i odchodzi gdzieś indziej jeśli warunki blendą takie dalej to za parę lat w neapco nie będzie miał kto robić
2
roooo 2017-05-31 11:02
pracownicy przez agencje dostają mniejsze stawki??? ato ciekawe bo pare dni temu dostali po złotówce podwyżki i przebili ze stawkami pracowników ze znacznie większym stażem . Wstyd i hańba jakaś agencja potrafi dać więcej niż to co związki zawodowe "WYWALCZYŁY" (HAHAHA) przez pół roku - marne pare groszy
Mroz 2017-06-02 00:53
Prawda jest taka,że gdyby zakład znajdował się w pobliżu większego miasta w Polsce to większość ludzi by odeszła.Chyba,że podnieśliby stawki.A że Neapco jest na zad#piu to stawki są jakie są. W sumie Neapco też traci bo znajdują się w miejscu nieatrakcyjnym dla transportu swoich wyrobów(miejsca też mało.Poszło kiedyś pól zakładu do rąk Marcengalii). Z drugiej strony zakład w Duren nadal istnieje.Czy jest rentowny? Nie wiem. Jednak nadal produkuje podobne rzeczy,tyle,że płaci w euro.Niemiec wykonujący podobną pracę na linii zarabia więcej niż przeciętny technolog/inynier w Praszce.Dlatego też co odważniejsi czmychają z tego zakładu. Ten zakład czuć "postkomuną" oraz na wyższych szczebelkach występuje typowy wyścig korpo-szczurów.O panującym nepotyzmie nie wspomnę. Może teraz głupio to zabrzmi,ale rodzi się nowe.Tworzy się powoli takie kółko wzajemnej adoracji.Metę swą Mają gdzieś w okolicy..
A związki jak to związki.Istnieją tylko teoretycznie. W tych czasach już nikt nie będzie pikietował ani strajkował.Każdy boi się o swoją pracę.Ma kredyt,jakieś zobowiązania.Nie ma rynku pracownika.To mit,który usilnie wciskają nam media.Związki są jak pies na smyczy.Trochę poszczekają i koniec.Coś rzucić ludowi muszą. Menago HR ma określone "targety" na każdy rok.I powolutku je wprowadza.Tu skubnie tam coś uszczknie i tak krok po kroczku.Ciekawe ile jeszcze wytrzyma socjal. Przecież zakład musi przynosić zyski,być konkurencyjny, program Renew(czy jakoś tak) 2020 i inne korpo pie#dolenie. Stawiam,że niedługo będziemy pracować z ludźmi zza wschodniej granicy.Dlaczego by nie.Przepisy da się jakoś obejść w myśl zasady-maksymalizacja zysków i minimalizacja kosztów.
10
moli 2017-06-22 18:09
Nie wiem o co chodzi w tej firmie jakie wymogi należny spełnić aby dostać się do pracy ale na pewno nie umiejętności. Jestem po kursie cnc na wszystkie zadane pytania została udzielona poprawna odpowiedz. Wiem ze dostały tam prace osoby nie mające styczności z ta branża ale wydaje mi się ze wszystko odbyło się po znajomości. Jeśli się nie ma w środku ciotki, ojca, brata ,męża nie ma co liczyć na zatrudnienie w tej firmie takie jest moje zdanie.
4
0216 2017-06-24 21:38
Po pierwsze operator cnc wiele w zakladzie nidm robi tylko stoi na danym stanowisku i pilnuje sztuk bo reszte robi maszyna. Po drugie na rozmowie kwalifikacyjnej jest sprawdzian podstaw tzn. Sówmiarka czyli umiejetnosc pomiaru i podstawowa znajomosc odnosnie materialu (chodzi o montaz polosi) z czego sie sklada kapletna i z jakiego materialu jest wykonana. Ci ktorzy pisza ze przyjecie jest tylko po znajomosci niech lepiej zamilcza bo widocznie nie maja pojecia o tym co mieli by robic
4
Karolina 2017-08-02 11:13
@0216 to, że podczas rozmowy sprawdzane są umiejętności kandydatów, to ważna informacja dla osób zainteresowanych pracą w Neapco Europe Sp. z o.o.. Co jeszcze powinni wiedzieć przed przesłaniem swojego CV?
siwek 2017-08-03 18:26
Witam pracowałem w tym zakładzie rok czasu jako montarzysta .Zostałem przyjęty przez pod firme .Niby należały mi się wszystkie świadczenia ale jak przyszło do podwyżki to wcale tyle nie dostałem co ci ktorzy byli zatrudnieni bezposrednio pod firme.Zakład niby ma wyskoi socjal a na swieta powiedziano że bonus nie zostanie wypłacony z powodu reklamaciji. Praca jest stała, wypłata na czas.Zwolniłem się ponieważ praca jest bardzo monotona, cały czas montujesz i montujesz nie masz chwili na wc lub papierosa już nie mowić o liderach ktorzy cały czas poganiają żeby robić więcej i więcej.Jesdnym słowem Za 1800zł neto nie warto
1
Pracownik Neapco. 2017-08-06 19:58
Neapco staje się powoli parodią porządnej firmy. Kity wciskają, że nie ma kasy na podwyżki, a sami kupują dyrekcji nowe auta. Poganiają non stop, nawet jeśli zrobisz swoją normę, to jest za mało i powinieneś zrobić chyba 3 zmianową normę na jednej zmianie, żeby jakoś ich zadowolić. Montaż ma wiecznie przechlapane. Jeśli zaczynają iść braki, czyli nie montują się sztuki, to obrywa właśnie montaż, za robotę, którą spaprała obróbka wałków (tak najczęściej jest). Ludzie boją się iść na L4, bo straszą kontrolą. Powoli pracowników zaczynają traktować jak zło konieczne, ale które nie powinno mieć życia prywatnego. Pracuję tam ponad 2 lata na montażu i już jestem wykończony fizycznie i psychicznie. Jeśli chcecie się przyjąć odradzam, chyba że na obróbkę (cnc), bo tam jeszcze jest jakiś spokój.
2
pracownik 2017-08-09 18:36
Witam pracuję w tym zakładzie na montażu po ponad roku zarobki w granicach 2000-2200 netto jedynie gdy są premie jest lepiej ale to są tylko trzy wypłaty w roku na swieta i na wakacje . Praca cieżka bolą ręce trzeba przerzucić ok 500 półosi na zmianę , strasznie monotonna i ciągłe pytanie czemu tak mało . Duzo osób odchodzi na poczatku ponieważ mieli inne wyobrażenie o pracy i zarobkach . Jedyny plus to stała praca jeśli oczywiscie się wyrabiasz ,wyplata na czas ubezpieczenie . Tak jak pisał przedmówca za 1800 -2000 raczej nie warto zostają Ci którzy musza bo w okolicy ciężko o pracę i oczywiscie starzy pracownicy bo oni są juz skazani na ten zakład.
2
Karolina 2017-08-28 11:06
Rozumiem, że praca na montażu jest pracą monotonną i ciężką. A co możecie powiedzieć o tym jak pracuje się w innych działach firmy? @Pracownik Neapco. wspominasz, że Twoim zdaniem lepiej mają pracownicy na obróbce. Co jeszcze warto wiedzieć o tym stanowisku?
Karolina 2017-09-12 12:00
Bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Przypominam, że wszystkich użytkowników forum obowiązują zasady regulaminu portalu. Przed zamieszczeniem opinii należy zapoznać się z jego treścią: http://www.gowork.pl/regulamin
Zostaw swoją opinię o Neapco Europe Sp. z o.o. - Praszka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Neapco Europe Sp. z o.o.