logo ITIS Sp. z o.o.

ITIS Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o ITIS Sp. z o.o.

kh 2015-12-14 22:29:44
niby koniec roku, a gdzie rozmowy o podwyżkach? podobno zawsze na koniec roku, a tu ni widu ni slychu
azbest 2015-12-15 18:43:55
wiesz.. gowork to nie jest profesjonalna droga do uzgadniania ścieżki kariery w firmie :)
1
kh 2015-12-15 23:33:04
wiesz... skoro zwolniliscie lidera ktory obiecal renegocjacjie warunkow pod koniec roku, to z kim mam teraz rozmawiac? :) jakies sugestie moze? bo wiadomo, ze nasza administracja nigdy nie wie, zwlaszcza w kwestii podwyzek
Jak sardynki w puszcze 2015-12-16 15:15:25
@Momik, to dobry pomysł aby porozmawiać z przełożobym:) sam lepszej rady bym im nie udzielił:))
kh 2015-12-16 15:58:58
zapytać kierownictwo czyli kogo? szefa? :D przeciez on na wszystko zawsze przytakuje a pozniej nic z tego nie wynika :) taka juz jego rola, udawac fajnego...
zwolniliscie liderow ktorzy obiecali ludziom podwyzki, wiec teraz do nich dzwoncie i sie dowiadujcie ile kto komu obiecal za bardzo dobrze i rzetelnie wykonywana prace :) odbylem taka rozmowe z liderem, jednak go nie ma :) podwyzka na koniec roku miala byc, A JEJ NIE WIDZE
zalosne, logicznym jest, ze jak sie zwalnia wysoko postawione osoby to sie od nich zbiera informacje i pozniej z obietnic wywiazuje

no chyba, ze to specjalnie taka zagrywka, na koniec roku wywalic liderow zeby ludzie poczuli sie zagrozeni (bo jak liderzy leca, to kto moze czuc sie bezpiecznie?) i zeby nawet nie pomysleli o podwyzce :)

uwazam tez, wbrew oburzeniu jakie okazujesz (pod roznymi loginami, ciekawe kim jestes :)), ze gowork to jedno z najlepszych miejsc do dzielenia sie moimi obiekcjami :) niech cala firma widzi, a takze przyszli kandydaci, jakie niespodzianki moga na nich czekac
3
Karo 2015-12-16 19:06:44
Ludzie wy o podwyżkach gadacie, a wypłat nie było i chyba za szybko nie będzie. Nie mam za co kupić prezentów na wigilie i z czego spłacić kredyt!
5
Wrrrrrr 2015-12-16 19:21:55
karo wybacz ale kłamiesz, bo dostałeś/dostałaś 1000 za umowę o pracę. na resztę cierpliwie poczekaj i naucz się oszczędzać albo zmień firmę.
kh 2015-12-16 21:01:54
@Wrrrrrr, wlasnie pokazales/as kwintesencje podejscia ITIS do pracownikow. Pracuj ile wlezie, nadgodziny niepłatne (jednak wymagane), a jak pracownik upomni się o pięniądze, to sugeruje mu się zmianę pracy ha-ha-ha.

Pracownicy bardzo dobrze wywiazuja sie ze swoich obowiazkow, to ich prywatna sprawa co robia z zarobionymi pieniedzmi. Rola pracodawcy natomiast to wypłacanie wynagrodzeń w terminie, co w naszej firmie na przestrzeni lat, zdarzało się sporadycznie. Może to firma powinna trochę pooszczędzać, aby mieć zapas dla pracowników na wynagrodzenia? Co ty na to?

A może na następne wdrożenie nie przyjdzie caly zespól i ci powie, zebys cierpliwie poczekał/a?

Byc moze czas, aby przestac bawic sie w mercedesy :) To nic ludzie, nie martwcie sie, na wigilii dostaniecie grosze to starczy wam na opłate kilku procent VATu :)
3
xyz 2015-12-17 09:56:14
Jakiś czas temu brałem udział w rekrutacji i mogę dorzucić od siebie do listy potwierdzenie, że ta dzielona umowa nadal jest aktualna. A z tego co widzę po komentarzach, firma bardzo intensywnie wykorzystuje ten fakt.
Heinrich F. 2015-12-19 12:05:57
Muszę się zgodzić z Panem Gutkiem. Zaraz po szkole łatwiej jest zadzwonić do rodziców po wsparcie finansowe, niż jak się ma 27-35 lat. Podczas pracy w firmie ITIS można nabyć wiele przydatnych umiejętności, przykładowo można się nauczyć bardzo szybko programować, bo terminy są "bardzo realne", można też się nauczyć oszczędzania, bo jak już wyczytaliście wcześniej, wypłaty są "płacone w terminie".
4
ciekawość 2015-12-20 20:34:27
I jak tam z tymi "groszami" na wigilii? było coś? czy skończyło się na obietnicach tak jak inne rzeczy w tej firmie?
Rogalinio 2015-12-27 02:13:14
Piękne zdanie "wypłata pojawia się w terminie" jakby tak było to ludzie nie musieliby pożyczać pieniędzy od znajomych na rachunki. Moim zdaniem to firma itis powoli umiera a pierwszymi objawami takiego stanu rzeczy jest wyrzucenie team leaderów oraz product managerów i wytłumaczenie tego, że trzeba było to zrobić bo za dużo zarabiali. najlepsze w tej sytuacji jest to że wywalają ludzi przed samymi świętami Bożego Narodzenia. Wyobraźcie sobie minę waszej żony lub męża jak mówicie przed gwiazdką, że was wywalono na zbity pysk. Uroczo co nie?
2
informacja 2015-12-31 19:22:18
3 tygodnie i mam 40% wiecej niz w tej firmie
to taka informacja dla 'zwycięzców' co przetrwali kolejny sezon;)
3
xoxo 2016-01-13 23:51:49
nie dziwie sie ze w sredniej w firmie jak ITIS nie starcza kasy na wypłaty skoro senior developerzy zarabiaja po 15k netto nie mowiac juz o zarzadzie ktory co chwila kupuje nowe luksusowe fury
4
Mir 2016-01-18 09:55:13
Hasło na dziś: provident. pl
4
niepolecajacy 2016-01-29 19:11:16
ciezka praca mozna szybko awansowac, jednak, jedyne z czym wiaze sie awans to przedrostek w tytule pracownika, ewentualnie 100 zl podwyzki
cyrktusiedzieje 2016-02-04 17:12:21
Chcecie oszczędzić sobie siwych włosów na głowie? Nie bierzcie tej firmy pod uwagę!!!!!!! Co się tam dzieje przechodzi ludzkie pojęcie - to nie żart... To prawda co piszą o wypłatach, są gigantyczne opóźnienia miesiąc w miesiąc, a Szanowny Pan Prezes przyjeżdża pod firmę nowym, wypasionym BMW. Jak widać życie ponad stan Pana Prezesa odbywa się kosztem pracowników. Ludzie są tu traktowani jak ........ (nie będę używać epitetów). Zwalniają pracowników jak leci, często bez konkretnego powodu, nie ważne czy to Wielkanoc, czy Boże Narodzenie. SZCZERZE NIE POLECAM!!!!!!!!
14
mario843 2016-02-12 10:12:18
W ubiegłym roku byłem u nich na rozmowie i firma ITIS zrobiłą na mnie fatalne wrażenie.

Po pierwsze, pani z HR widząc że aktualnie pracuję w innej firmie nie zapytała mnie o dostępność tylko próbowała narzucić termin rozmowy. Ale że oba terminy zaplanowała w środku dnia (10.30 albo 13.30) to grzecznie podziękowałem (nawet nie przeszło mi przez głowę, żeby brać specjalnie urlop i umawiać się na rozmowę na drugim końcu miasta) :)

Minęły 2 tygodnie i odezwali się ponownie (najwyraźniej nie mieli chętnych). Tym razem bez marudzenia udało się umówić na rozmowę o normalnej porze.
Moje wrażenia z rozmowy:
- kierownik działu IT p. Krzysztof .... (nie pamiętam nazwiska) czytał pytania z kartki i miał problem ze złożeniem 2 składnych zdań (podobno informatycy są mało społeczni, ale Pan miał wyraźne problemy z wypowiadaniem się)
- mała firma, położona na uboczu, słaby dojazd z centrum Warszawy
- na preferowaną przeze mnie formę umowy czyli UOP pan K. pokręcił nosem z niezadowoleniem(zatrudniają w IT na śmieciówki?)
- ten sam p. Krzysztof na moje pytanie, czy mogę się spodziewać odpowiedzi w przypadku decyzji negatywnej zapytał :"A po co to Panu?" :)
-faktycznie, nie dostałem żadnej odpowiedzi odnośnie wyniku rekrutacji

Ogółem wrażenie zostawili fatalne i więcej nie złożę do nich CV.
3
error 2016-02-12 15:21:19
Ta strona dotyczy opinii o firmie ITIS Sp. z o.o.

Nazwa podobna, ale Ty pytasz o zupełnie inną firmę ;) Musisz zapytać gdzie indziej.
kupa_mulu 2016-02-16 10:06:06
Mam pytanie: Czy tej firmie wszyscy pracują na kontrakcie?
Sprzątaczka i pani z HR-u także podpisują B2B?

ITIS Sp. Z.O.O to jakiś żart. Pierwsze pytanie podczas rozmowy telefonicznej brzmi: Czy jest pan zainteresowany pracą na podstawie umowy B2B?

Zarabiając średnią krajową albo poniżej tej kwoty mam zakładać działalność?!?
Zupełnie was pogięło??
To każdy student wie, że zakładanie działalności nie ma najmniejszego sensu jeśli zarabiasz mniej niż 6-7 tys.zł netto bo ilość formalności pochłania wiele cennego czasu zwłaszcza przy rejestrowaniu firmy ale później także bo musisz pilnować terminów przy opłacaniu ZUS-u, podatku itd.

Szanujmy się i dajmy się wrobić w podpisywanie badziewnych kontraktów.
adonis 2016-02-16 21:05:57
Brak profesjonalizmu ze strony firmy ITIS. Po odbytej rozmowie rekrutacyjnej nie przysłali informacji zwrotnej o wyniku rekrutacji już więcej nie wyślę do nich CV.

były pracownik 2016-02-17 18:52:16
Nie polecam. Firmie nie zależy na pracownikach, woli pozbyć się developera i zatrudnić w jego miejsce nowego na gorszych warunkach niż walczyć o wdrożonego pracownika. W obecnym momencie mnóstwo osób odchodzi do innych firm, ja też zrezygnowałem i mam już nową pracę.
5
johny342 2016-02-23 13:30:43
Czy wszyscy tego nie wiem.

Mogę powiedzieć tylko ze jak przedstawilem im swoje oczekiwania finansowe (nieduze ale zaznaczyłem że interesuje mnie tylko umowa o prace) to już pózniej sie do mnie nie odezwali.
słaba atmosfera 2016-02-27 15:49:22
Moi Drodzy Parafianie,
ITIS ma dwie siedziby: Warszawa i Białystok. Jak myślicie, jaka jest różnica w kwotach, które mówią kandydacie w tych dwóch miastach?
I teraz usiądźcie sobie przy lampce wina, przemyślcie to i przestańcie brać tak bardzo do siebie to co tam się dzieje. Byłem u nich i generalnie wszystkie procesy są w tej firmie skompresowane do poziomów poniżej dopuszczalnych norm. W ten sposób nikt nigdzie na rynku nie pracuje. Nie spotkałem się.
Moim zdaniem klucz eliminacji pracowników jest według klasy samochodu, którym jeżdżą.
Ale to tylko moja opinia, żyjemy w wolnym kraju i każdy może upatrywać w tym co się tam dzieje bardziej złożonych zależności.

Nie poleciłbym nawet na początek kariery.
(Ale Pana Kanapkę mają znakomitego!)
3mmc 2016-03-01 18:23:11
Nie polecam ani na początek kariery ani później. No chyba, że podoba wam się robienie w kółko tego samego. Do tego nierealne terminy, które powodują, że nadgodziny to normalka. A skoro normalka, to nikt wam za nie nie zapłaci. Można zdobywać certyfikaty, ale nie dlatego, że firma chce rozwijać swoich pracowników, tylko żeby nie stracili statusu partnera Microsoftu. Analitycy, PM, testerzy i graficy się obijają, a programista ciągle dostaje pouczenia, żeby sprawniej pracował. Bardziej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niż miejsce pracy.
Magdalena Mikołajczyk 2016-03-04 02:25:19
nie zgadniecie ile zarabia .net developer w Białymstoku z 12 letnim doswiadczeniem, calkowicie oddany firmie, tlukacy nadgodziny jak pracoholik - 8500 netto przy b2b

czy polecam? zgadnijcie
1
Magdalena Mikolajczyk 2016-03-04 12:28:30
Jak juz uzywasz nicka to nie łam prawa Panie Oddany Developerze
tester 2016-03-05 19:42:20
8,5 tys netto na umowie B2B to ok 6 tys zł na rękę, bo od kwoty netto musisz zapłacić jeszcze podatek i ZUS :)

Maxi- to tak dla tych którzy nie wiedzą czym się różni kwota netto na na umowie B2B.

Ze swojej perspektywy mogę powiedzieć że jak na Developera z 12-letnim doświadczeniem to są raczej MARNE pieniądze.

Wrocław- tester manualny ( znajomość SQL, ale nie programuję, nie automatyzuję testów), ponad 3,5 roku doświadczenia. 7200zł brutto na Umowie o pracę. Na rękę wychodzi 5 tys zł miesięcznie, do tego płatne urlopy, L4, benefity- Luxmed i Multisport, premia roczna, premia kwartalna, dofinansowanie do nauki języka itd.

Jak dodam wszystkie premie które wpadają cyklicznie daje to ok 5,5 tys na rękę co miesiąc bez ŻADNYCH nadgodzin.
Nadgodziny- prawie nie ma, ale jeśli już są to płatne +50% lub płatne podwójnie (weekendy).

Skoro tester-klikacz moze tyle zarobić na UoP to 6k na rękę na B2B dla Developera z 12-letnim doświadczeniem wygląda słabo. Słabo jak na taki Wrocław czy Białystok nie mówiąc już o W-wie.
Magdelana CHAMołda 2016-03-07 22:58:37
6 tysiecy to jest z bezpłatnymi, czestymi nadgodzinami oraz z najnizszym zusem (800 zl emerytura - trzeba sie ludzie zabezpieczac :). Taki pieniadz dla programisty z 12 letnim doswiadczeniem to jak napluc mu w twarz. Dla przecietnego Polaka dobry pieniadz, ale dla przecietnego indyjczyka 200 zl na miesiac to szczyt marzen. Nie wiem kto w tej firmie jeszcze parcuje za takie pieniadze i takie warunki. Nie wspominajac juz o umowach "łączonych", ahahaha, czy ktokolwiek na rynku jeszcze tak robi? Linkedin, facebook, stackoverflow, gowork, pracuj.pl, tysiace ofert dla programistow a ludzie wola siedziec za duzo mniejsze pieniadze tylko dlatego, bo boja sie zmian/sa leniwi. Eh... No nic, dostalem w innej firmie 45% wiecej, szukalem 4 dni (przepraszam, to praca szukała mnie 4 dni). Pozdrawiam wszystkich bardzo ciepło i serdecznie. Jezeli ktos jeszcze rozwaza prace w ITIS po tych wszystkich komentarzach, to moge jedynie powiedziec, ze starania pracownika z pewnoscia nie sa doceniane, szkoda energii i życia. Odpękać swoje i do domu :)
2
Itis 2016-03-08 09:28:59
Itis to dobra firma
3
JK 2016-03-08 10:17:38
Informacja we wpisie, na który odpowiadam jest wyolbrzymiona i napisana "trollującym" językiem.

Pracowałem w ITIS i bardzo dobrze wspominam ten okres.
Każda firma ma swoje plusy i minusy i nie da się tego uniknąć, nie ma rzeczy idealnych.
1
Król Azja 2016-03-11 07:37:39
Firma przechodzi obecnie kryzys. Ma dwie drogi, albo się podniesie, albo upadnie. Widać, że nie ma pieniędzy, pomysłu na zarządzanie i ochoty na zatrzymywanie pracowników z dużym doświadczeniem. Może firmę dopadł spóźniony kryzys, a może to celowe rozmontowanie biznesu by zrobić miejsce pod coś nowego. Trochę dziwna sytuacja bo projektów jest sporo, a ludzie rewelacyjni. Gdyby kierownictwo popracowało nad planowaniem, poszanowaniem kultury pracy (nadgodziny) i pieniędzmi (w końcu to nie trzeci sektor), to powinni wyjść z dołka.
3
Król Azja 2016-03-11 07:50:41
Nie wiem skąd przekonanie, że pracownik nie powinien dopominać się o swoją wypłatę. Do pracy przychodzi się pracować, a podstawowym obowiązkiem firmy jest płacić. Nie powinny Cie interesować oszczędności pracownika, tylko skąd brać na terminowe wypłaty.
dla rekrutowanych 2016-03-13 19:00:27
Warto zacząć współpracę może z Asseco, HP, czy czymś innym znaczącym. Małe zaś firmy albo mają fajną atmosferę (i wówczas warto) albo jej nie mają:) Przeczytajcie ze zrozumieniem całą powyższą dyskusję i pomyślcie nad tym - jaką ma motywację szeregowy pracownik firmy o takiej rotacji pochylić się z troską nad Wami jak już dołączycie przekonani opowieściami ludźmi z rekrutacji? Bo ja sądzę, że w takiej firmie, każdy jest postrzegany jako potencjalny konkurent:)
Firma nie w kij dmuchał, ale chyba dla tych, którzy tam siedzą już kilka lat - pozostali to zagrożenie.
sylwek6087 2016-03-18 18:52:07
Cześć,
Czy osoba która pracuje obecnie w ITIS Warszawa mogłaby do mnie napisać maila? (sylwek6087@wp.pl)
Dostałem zaproszenie na rozmowe kwalif. i mam kilka pytań na temat tej firmy i stanowiska testera na ktore aplikuje.
Z góry dzieki za pomoc.
Sylwester
bilbona 2016-03-29 18:04:26
Zauważyłam, że lubią masowo zwalniać ludzi dzień przed świętami. Robią dziwne akcje typu odcinanie kanałów komunikacyjnych, by pracownicy nie mogli ze sobą rozmawiać. Czemu miałoby to służyć?
3
michał komorowski 2016-03-29 22:32:36
Czy firma nadaje się do współpracy? – myślę, że tak. Bardzo dobra dla osób, które lubią niespodzianki i nieprzewidywalność. Nigdzie nie znajdziecie tylu atrakcji co tu: niepłatne nadgodziny, praca w pośpiechu, monitoring pracowników, wycieczki do ciepłych krajów + szary papier toaletowy.
viva casco 2016-03-29 22:53:23
Aktualnie w firmie jest więcej asystentek zarządu niż programistów i testerów.
Brawo!
1
Samir 2016-04-01 10:57:43
Witam. Chciałbym poinformować że z dniem 01.04.2016 filia w Białymstoku została zlikwidowana.
Pozdrawiam Goronco z mojego nowego BMW.
12
kzyh 2016-04-01 20:05:25
Samir, ile kilo cebuli wejdzie do bagażnika?
7
lolz 2016-04-07 06:06:26
a gdzie tam rewelacyjni; rewelacyjni nie pozwalają by działy się w okoł nich takie rzeczy
tłumaczenie "ja tu tylko sprzątam" jest dobre z pozycji pani na kasie w markecie; ludzie ze świadectwem ukonczena studiow wyższych kazda pobraną pensją deklarują akceptację środowiska pracy
Aktualny pracownik 2016-05-06 11:37:46
Witajcie,
Praca w firmie ITIS jest trochę inna niż w korpo. Czy gorzej? Nie sądzę. Osobiście pracowałam kilka lat w korpo i szczerze mówiąc nie wróciłabym. Atmosfera w ITIS jest bardzo fajna, młodzi ludzie, otwarci.
Wiadomo, że jak gonią terminy to trzeba się wyrobić na czas i wtedy może być trochę stresująco. Ale czy w innych firmach tak nie jest? Może tylko w państwowym urzędzie.
Nikt Ci nie zapłaci za siedzenie i to normalne jest że Pracodawca wymaga zrobienia pracy a nie jej odbębnienia.
Wiem ile zarabiają tu pracownicy i uwierzcie mi, że kwoty są nie małe. W korpo takich w życiu nie znajdziecie bądź naprawdę nieliczni.
Każda firma czasem ma lepszy i gorszy okres, co w tym przypadku jest spowodowane charakterystyka działalności i jej projektami. Natomiast nigdy nie było takiego przypadku żeby pracodawca nie zapłacił pracownikowi jego wynagrodzenia. Jeśli chodzi o zwolnienia to różne są przyczyny i w każdej firmie się zdarzają. Natomiast tu Prezes jest bardzo w porządku, nie wyrzuca nikogo na tzw. zbity pysk, jeśli musi go zwolnić to daje mu nawet większy okres wypowiedzenia jeśli tego potrzebuje zwalniany pracownik. Tak aby na spokojnie mógł sobie znaleźć nową pracę. Co też nie działa na odwrót.
Klimat tez jest luźniejszy, wszyscy mówią do siebie po imieniu i nawet najniżej postawiony pracownik rozmawia swobodnie z samym Prezesem. Jeśli jesteś dobry i się angażujesz to zostaniesz wynagrodzony.
Firma organizuje integracyjne grille w sezonie, są dwa razy do roku kilkudniowe wyjazdy integracyjne, ludzie wychodzą wspólnie gdzieś po pracy. Wspomniana opieka medyczna jest dla każdego po okresie próbnym bez opłat. Karta benefit/multisport za niewielką dopłatą ok 60 zł.

Pozdrawiam wszystkich zastanawiających się :)
3
r. 2016-05-08 20:19:28
Miałem w ogóle nie wypowiadać się w dyskusji, ale ostatni wpis oparty na optymizmie przebił wszystko. Zatem odpowiedź - oparta na wiedzy.

W ramach odpowiedzi będzie to cytat z Wikipedii, definicja pojęcia z psychologii Wyparcie.
Hasło: Wyparcie
Link: https://pl.wikipedia.org/wiki/Wyparcie

Wyparcie lub represja (od łac. reprimere, odpierać, odpychać, tłumić) to jeden z mechanizmów obronnych znanych w psychologii.

Jest to usunięcie ze świadomości myśli, uczuć, wspomnień, impulsów, fantazji, pragnień itp., które przywołują bolesne skojarzenia lub w inny sposób zagrażają spójności osobowości danej jednostki (na przykład prowokują pytania o moralność, wywołują poczucie winy itp.). Wyparcie zachodzi wtedy, gdy zaspokojenie popędu (związane z przyjemnością) może spowodować – z uwagi na inne wymogi – przykrość. Wyparte myśli istnieją nadal, jednakże nie są dostępne świadomości. Wyparcie nie jest procesem jednorazowym i wymaga ciągłego nakładu energii.

Przykład: Pracownik nie dopuszcza do siebie myśli o możliwości zwolnień grupowych, o których mówi się w firmie. Czuje się dzięki temu lepiej (zmniejszenie frustracji), ale będzie kompletnie nieprzygotowany, jeśli zwolnienia nastąpią (zniekształcenie rzeczywistości).
8
oddany 2016-05-11 01:44:17
jakiekolwiek mniej przychylne komentarze moga skutkowac telefonem z pretensjami od zarzadu, takze radze uwazac
aktualny pracownik 2016-06-03 13:10:15
@kono dział analityków w tej firmie jest wyjątkowy ... zaczynają prace od wspólnych śniadanek - minimum godzinę, potem kawka - ok 40 min, chwila pracy i ponowne spotkanie działu w kuchni na obiadku również minimum godzinę ... można się ustawić?! można :)
11
lolz 2016-06-07 08:41:07
dzial analizy na pewno utrzzymuje dokumentacje systemu
poproscie ich raz na jakiś czas o aktualną instrukcję danego modułu - np. dla nowego pracownika do zapoznania się z funkcjonalnością

poproscie ich o cos takiego
4
kkrz 2016-06-09 16:22:52
Przepracowałem w ITIS ponad 1,5 roku. Wypłaty często się spóźniały i czasem przyszło pracować bez dokumentacji. Z drugiej strony kiedyś za spóźnioną wypłatę dostaliśmy dodatek, są też premie świąteczne, grille w ogrodzie i czasem wcześniejsze wyjścia z pracy np. jak się zbliża święto czy dłuższy weekend. Firma rzeczywiście znajduję się w "dołku", ale mam wrażenie że to tylko przejściowa sytuacja- jest tu sztab ludzi którzy nie pozwolą umrzeć Itis-owi. Zarobki trzeba wywalczyć sobie samemu- wszędzie tak jest- ja jako kiepski negocjator dostałem niewiele na start- ale... po rozmowie rekrutacyjnej dostałem telefon, że "decyzją prezesa zostanie dodane mi dodatkowe 1000zł ze względu na relokację do Warszawy". Nie było też problemu z dostaniem podwyżki po okresie prubnym i następnej po przepracowaniu roku. Jest też możlowość zrobienia certyfikatów Microsoft za kase firmy- więc na plus. Generalnie mogę z czystym sumieniem polecić pracę w Itis- odchodzę tylko dlatego, że zostawiam Warszawe i wracam na swoje bagno. Ps. pozdro dla całej firmy- a w szczególności dla IR-Team- nie da się wycenić wiedzy którą dzięki wam zdobyłem.
9
Analyst 2016-08-02 14:19:17
Znowu rekrutują analityków ale wciąż nie nauczyli się pisać porządnie wymagań na stanowisko.
Piszą, że cenią znajomość branży ubezpieczeniowej. W istocie ten punkt powinni wpisać w sekcji "Wymagamy" jako pierwszy i najważniejszy skill. W tej firmie możecie w ogóle nie kojarzyć UML i BPMN, a wcześniej nie pracować jako analityk w ogóle, ale musicie znać branżę ubezpieczeniową. Zespół analityczny lubi "ustawić sytuację" pod siebie. Dla nich to jest fajne, jeżeli przyjdzie ktoś spoza branży, bo nie stanowi zagrożenia.
Taki hint dla rekrutowanych.
4
pracownik ITIS 2016-09-20 11:17:28
od roku firma przechodzi kryzys ... zamknięto oddział w Białymstoku, ze 100 pracowników zostało zaledwie 30 w tym (UWAGA) 5 ASYSTENTEK BIURA ... pracownicy cały czas są zwalniani bądź sami odchodzą bo wynagrodzenia dostają z miesięcznym opóźnieniem ...
21
kukum 2016-10-20 10:36:27
@rere: Przyjmą, trust me :)
Zostaw swoją opinię o ITIS Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ITIS Sp. z o.o.